01 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο: Απίστευτη αντίδραση ισπανού ρεπόρτερ μόλις είδε τα οπίσθια της αθλήτριας!

Μπορεί η εικονιζόμενη αθλήτρια με το νούμερο 208 στην πλάτη να μην τερμάτισε στην πρώτη θέση κέρδισε όμως την… καρδιά του Ισπανού εκφωνητή.

Αυτό είναι το πιο γρήγορο γκολ όλων των εποχών στην Ελλάδα! (βίντεο)

Ως το πιο γρήγορο γκολ όλων των εποχών στην Ελλάδα «ανέβηκε» στο Διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο η μία εκ των δύο ομάδων σκοράρει ουσιαστικά με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή για τη σέντρα, μέσα σε διάστημα μόλις τριών δευτερολέπτων.

Πονάει το σπάσιμο της φούσκας...

Για πολλοστή φορά το γνωστό για τα ΑΝΤΙ-γενόσημα αισθήματά του site (και τα παρακλάδια του...) δημοσιεύουν τρομοκρατικά άρθρα , χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ,  κατά  της μείωση του κόστους της φαρμακευτικής δαπάνης...

Νεκρός στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο

Nεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας άνθρωπος, το φύλο του οποίου δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο σταθμό του Θησείου.

Άδωνις: Ο Παπακωνσταντίνου έχει ακόμη το CD και μας παραμυθιάζει ότι το έχασε!

Τα νερά τάραξε στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μετά το πέρας της εξέτασης της διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Χρύσας Χατζή λίγο πριν τις 4 (!) τα ξημερώματα, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός παραμυθιάζει τους πάντες και έχει ακόμη το CD στην κατοχή του!

Στον εισαγγελέα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα δάνεια


Οι Έλληνες εισαγγελείς έχουν ζητήσει από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να καταθέσουν σε έρευνα για τα δάνεια των περίπου 200 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει από ελληνικές τράπεζες, ανέφεραν την Παρασκευή (1/2) Έλληνες αξιωματούχοι στο Reuters.

Ελληνικό γιαούρτι θα δίνουν για κολατσιό στους μαθητές στα αμερικανικά σχολεία

Πλώρη για τα αμερικανικά σχολεία βάζει το ελληνικό γιαούρτι αφού το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα για την προσθήκη του στα σχολικά γεύματα.

Στα μπλόκα παρέα με τους κομμουνιστές οι Καμμένος-Νικόλοπουλος

Στο μπλόκο των αγροτών στην Καβάλα βρίσκονται αυτή την ώρα μαζί οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα, με πληροφορίες του enikos.gr.

ΒΙΝΤΕΟ-Σε αμερικανικά χέρια ο "ερημίτης" της "Κασσιόπης" -Η πρώτη επένδυση σε δημόσια γη εδώ και 15 χρόνια

Έκταση της Κασσιόπης, στην Κέρκυρα, πέρασε στα χέρια αμερικανικού κολοσσού και αποτελεί την πρώτη διεθνή επένδυση σε δημόσια γη εδώ και 15 χρόνια.

Η επένδυση αυτή ονομάστηκε "Ερημίτης".

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

"Οι ΠΑΟΚτσήδες μας αγκάλιασαν σαν οικογένεια"

Ο 14χρονος Ανδρέας δίνει δύσκολη μάχη με τη μεσογειακή αναιμία και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια της οικογένειάς του. "Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαστε ανασφάλιστοι και το παιδί χρειάζεται φάρμακα. Έχει πρόβλημα με το σίδηρο, το κανονικό είναι γύρω στα 500 και το παιδί φτάνει τις 6.500. Αυτό μπορεί να χτυπήσει ζωτικά όργανα, όπως την καρδιά και τότε να έχουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα", είπε αρχικά στον "Libero 107,4" ο πατέρας του Ανδρέα, Βασίλης, και πρόσθεσε ότι:

Στα 50.000 ευρώ το αφορολόγητο για τα ακίνητα, με τους μισούς να μένουν απ' έξω

Στα 50.000 ευρώ φαίνεται να κλειδώνει το αφορολόγητο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, μετά από τη σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Οικονομικών. Οι τελικές αποφάσεις τόσο για το ύψος του αφορολόγητου, όσο και για τους κλιμακωτούς συντελεστές φορολόγησης, αναμένεται να ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ποια φώτο αφιέρωσαν στον Άδωνι;

Δείτε τι φώτο έφτιαξαν για τον Άδωνι, σχετικά με τη γνωστή ατάκα ότι θα υπερασπιστεί την Ζωή με τα στήθη του και αυτός την μοίρασε, με αυτοσαρκασμό, στο twitter:

Έρευνα και από Πεπόνη για τις δηλώσεις και το 1 εκατομμύριο από στοιχήματα του Τζιμπούρ

Διπλή έρευνα για τον Ραφίκ Τζιμπούρ διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, με αφορμή χρηματικό ποσό που μπήκε στον λογαριασμό του από στοιχηματική εταιρεία! Σε δηλώσεις του, ο παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως πρόκειται για «μία μικρή παράλειψη που θα διορθωθεί».

Οι παιδικές Ασθένειες της ΔΗΜΑΡ μέσω…Ρεπούση

Μερικοί στη ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα προσανατολισμού.

Μερικοί στη ΔΗΜΑΡ ξεχνούν πως ο κόσμος τους ψήφισε για να στηρίζουν κριτικά την κυβέρνηση και όχι να θυμούνται τις παιδικές ασθένειες του αριστερισμού…

Ζωγράφισε και πάλι ο μπάρμπα-Γιάννης: Που να προλάβω για το Δήμο… Έχω και τα κρασιά μου!

Μπορεί να είναι οινοπαραγωγός αλλά εν προκειμένω… ζωγράφισε! Και μάλιστα εις διπλούν!

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς αλλά και τον χώρο μπροστά στη θάλασσα για να φτιάξουν μαρίνα. Ο κυρ-Γιάννης τους κέρασε λουκούμι και τους… κούνησε μαντίλι!

ΦΩΤΟ-Άνγκελα πιάσε ένα απ'όλα


Είναι γνωστό ότι η Άνγκελα Μέρκελ αγαπά το καλό φαγητό. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι είναι λάτρης του ντονέρ... ειδικά για προεκλογικούς λόγους ;). Δεν έχει διστάσει μάλιστα στο παρελθόν να κόψει και η ίδια το γύρο ντονέρ, με τα φωτογραφικά φλας να την απαθανατίζουν, και τα τουρκάκια του Βερολίνου να τη βοηθάνε.

Άνθρακες ο θησαυρός με τους κατηγορούμενους για τη MERFIN: Αμφισβητεί όλη τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον κρατούμενος

Αμφισβητεί τα στοιχεία της δικογραφίας, τόσο το φωτογραφικό υλικό, όσο και την ανώνυμη επιστολή που τον «έφερε» κατηγορούμενο για τον εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ, ο 32χρονος που αναμένει την κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα οδηγηθεί η όχι στην φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι στοχοποιήθηκε από την Αστυνομία με μια ανώνυμη επιστολή πολίτη, που, όπως αναφέρει, είναι ανίσχυρη νομικά.

Συνελήφθη 48χρονος για τρελό χρέος στο δημόσιο

Το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη 48χρονος εκπρόσωπος εταιρείας για χρέη στο δημόσιο.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο ύψους...

Μαροκινό ζώο κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο αγόρι στην Κρήτη

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη ύστερα από την καταγγελία ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο υποστήριξε πως το περασμένο Σάββατο ένας 45χρονος Μαροκινός προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Προσκλητήριο νεκρών μέσα στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή! (video)

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή τη συμπλήρωση 17 χρόνων από τα Ίμια έκανε προσκλητήριο νεκρών μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στην αναγγελία των ονομάτων των πεσόντων από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής οι βουλευτές του κόμματος φώναξαν «Αθάνατοι» σε στάση προσοχής.

Το δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

Ερντογάν: Επίθεση αυτοκτονίας η έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ (βίντεο)

Η έκρηξη, η οποία σημειώθηκε την Παρασκευή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, ήταν μια επίθεση αυτοκτονίας, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Καταζητούμενοι τρομοκράτες (δηλ. βαλτοί του Σαμαρά) 2 από τους συλληφθέντες της σημερινής ληστείας της ΑΤΕ στην Kοζάνη

Απολύτως πεπεισμένα εμφανίζονται κορυφαία στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η διπλή ληστεία το πρωί της Παρασκευής στον Βελβεντό Κοζάνης αποτελεί χτύπημα τρομοκρατικής οργάνωσης που όπως και άλλες φορές στο παρελθόν επιχείρησαν με ληστείες να χρηματοδοτήσουν τη δράση τους.

Συνελήφθη ο ιερέας με το ευλογημένο σπέρμα!

Στην φυλακή βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο 59χρονος καθολικός ιερέας Σομπρίνο Βαλντέτσι Πικάντο που είχε βιάσει δεκάδες πιστές στην επαρχία Γκόιας στην Βραζιλία με την δικαιολογία ότι ο καλύτερος τρόπος να λάβουν την θεία κοινωνία είναι...

Υπάρχει και τέταρτος νεκρός στα Ίμια (2 μήνες μετά την ξεφτίλα);

Άλυτο μυστήριο, με τάφο καταδρομέα ! Τί γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές για τον τάφο 20ετούς στρατιώτου, που όπως αναγράφεται, "εφονεύθη στα Ιμια" το 1997; Άλυτο μυστήριο παραμένει το πώς έχασε τελικά τη ζωή του ο 20χρονος καταδρομέας. Το μόνο που κατορθώσαμε να μάθουμε είναι ...

Νέα δημοσκόπηση: Ανοίγει την ψαλίδα η ΝΔ...

Η δημοσκόπηση είναι πανελλαδική (δεν μπορούμε να πούμε ποιος την κάνει), με δείγμα περίπου 2.500 ατόμων. Και καθώς ήδη "τρέχει" από το προηγούμενο ΣΚ, περιλαμβάνει όλα τα θέματα-γεγονότα της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών (σίγουρα λίστα Λαγκάρντ και επιστράτευση).

Έχουν ήδη επεξεργαστεί δεδομένα από περίπου 2000 άτομα. Που σημαίνει, ότι στατιστικά δεν μπορούν να αλλάξουν δραματικά τα μέχρι τώρα ευρήματα.

Στην πρόθεση ψήφου, μέχρι τώρα :

Βίντεο: Ιταλίδα βουλευτής πρωταγωνίστρια σε πορνό

«Αν το αντίο στην πολιτική από την Νικόλ Μινέτι σας θλίβει, μην φοβάστε: υπάρχει το παρελθόν της εκρηκτικής Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο το οποίο δεν πεθαίνει ποτέ». Κάπως έτσι ξεκινά το κείμενό του ο Ρομπέρτο Νταγκοστίνο επικεφαλής της ανατρεπτικής ιστοσελίδας Dagospia για την τελευταία του καυτή ανακάλυψη.

"H NASA ήξερε ότι το Columbia πιθανόν να εκραγεί"

Συγκλονίζει η μαρτυρία του τότε διευθυντή του διαστημικού προγράμματος της NASA για τη μοιραία αποστολή του Columbia.

Όπως λέει, οι υπεύθυνοι γνώριζαν για τη βλάβη ωστόσο - καθώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα - δεν ενημέρωσαν τους κοσμοναύτες.

Το φλουρί της «Αυγής» έπεσε στην Λούκα Κατσέλη-Δείτε όμως ποιος κέρδισε τον πούλο...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χτες η εφημερίδα «Αυγή», η οποία είχε μέσα τέσσερα «φλουριά» για τους τυχερούς που θα τα πετύχαιναν. Το ένα από αυτά έπεσε την Λούκα Κατσέλη.

Όπως γράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «Τα Νέα»...

Υπόθεση Marfin: Προσωρινά κρατούμενος ο ένας, ελεύθερος ο άλλος!

Προσωρινά κρατούμενος μέχρι να αποφασισθεί από το δικαστικό συμβούλιο αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος, ένας 30χρονος έλληνας, για την υπόθεση της Marfin μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.

Την έσκισε τη γάτα η γερμανική αριστερά: Ζητάει μόνο 100% φόρο στους πλουσίους...

Όταν κανείς έχει εισόδημα άνω των 500.000 ευρώ, η φορολόγηση θα πρέπει να ανέρχεται στο 100%. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Αριστερά της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Mitteldeutsche Zeitung» που επικαλείται το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος.

Τζιμπούρ: Δεν υπάρχει πρόβλημα... στοιχιμάτιζα απλά πράματα: πόσες κόκκινες θα κερδίσουμε και πόσα πέναλτι θα μας δώσουν

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και τις φορολογικές του δηλώσεις. "Δεν υπάρχει πρόβλημα", δήλωσε, χωρίς, όμως να μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Η Ελλάδα αποσυντίθεται: Κατέρρευσε τμήμα της εθνικής οδού Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας

Τμήμα της εθνικής οδού Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης για Τουμπίτσι Γορτυνίας, κατέρρευσε σε μήκος περίπου δέκα μέτρων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών.

«Φάλαγγα» της Χρυσής Αυγής κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας (video)

Πάνω από 20.000 εθνικιστές στο κέντρο της πόλης το Σάββατο στην εκδήλωση για τα Ίμια με σύνθημα «Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί»


Με σύνθημα «Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί» η Χρυσή Αυγή οργανώνει το Σάββατο μαζική κάθοδο εθνικιστών για να τιμήσουν όσους έχασαν την ζωή τους στα γεγονότα των Ιμίων. Η «φάλαγγα» της Χρυσής Αυγής, όπως την αποκαλεί ο κ. Ματθαιόπουλος Αρτέμης, βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, είναι καθόλα προετοιμασμένη προκειμένου για άλλη μια χρονιά να δώσει δυναμικό παρών στην συγκέντρωση που από το 1997 πραγματοποιεί το κόμμα του.

Φονική έκρηξη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη που σημειώθηκε μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, όπως μετέδωσε το NTV.

Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για φύλακες που βρίσκονταν έξω από τον χώρο, ενώ στην ανταπόκριση του Μega, γίνεται λόγος για επίθεση αυτοκτονίας.

Μαρκογιαννάκης σε Μεϊμαράκη: Να κάνουμε δημόσιες συνεδριάσεις για να τελειώνουμε με τις παπαριές τους

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απέστειλε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, από τον οποίο ζητά να εισηγηθεί η Διάσκεψη των προέδρων αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε να είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Πολύ γέλιο: Υπερ-τυχερός γκάβακας βρέθηκε να φιλάει την Μπαρ Ραφαέλι!! [εικόνα+βίντεο]

Η πρώτη προκλητική διαφήμιση του φετινού Super Bowl είναι γεγονός, με την εκρηκτική Μπαρ Ραφαέλι να φιλάει στο στόμα τον βετεράνο κομπάρσο Τζέσε Χέιμαν για λογαριασμό της Go Daddy.

Σκηνικό έντασης ετοιμάζει η Τουρκία με ένα νέο Σισμίκ να βγαίνει στο Αιγαίο

Ξαφνικά η Τουρκία απέκτησε ένα νέο «Σισμίκ», ένα νέο ερευνητικό σκάφος, γεγονός που δείχνει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει άμεσα έρευνες στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και να ανεβάσει την ένταση με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μειώσεις έως και 21% στις ΒΑΣΙΚΕΣ συντάξεις των στρατιωτικών [εικόνα]

«Μαχαίρι» στις ΒΑΣΙΚΕΣ (για να ξέρουμε για τι μιλάμε, γιατί πέρα από τη βασική σύνταξη όλοι οι υπάλληλοι όλο και κάτι άλλο παίρνουν) συντάξεις των 120.000 αποστράτων, οι οποίοι θα δουν μειώσεις μέχρι και 471 ευρώ λόγω των διπλών περικοπών, με συνολική μείωση από 9% έως 21%.

Κωσταράκος: Υπογραφή βοηθήματος ΒΟΕΑ για τα παιδιά των στελεχών

Την υπογραφή του Βοηθήματος Οικογενειακής Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ) και την έναρξη της διαδικασίας για την απόκτησή του από την προσεχή Δευτέρα, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα με διαδοχικά tweets ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, μη παραλείποντας και πάλι να ευχαριστήσει πολιτικούς και στρατιωτικούς, οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχή – για τους δικαιούχους – έκβση του ζητήματος.

Αυτούς κάλεσε ο Σάντος

Ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο που κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία στις 6 Φεβρουαρίου στο «Καραϊσκάκη».

Eurostat: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στους ανέργους

Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη κατέχει η Ελλάδα, με την Ισπανία να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η κοινοτική στατιστική υπηρεσία, το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα σκαρφάλωσε τον Οκτώβριο στο...

Άρθρο στη Le Μonde: Στροφή στη… στροφή από τον Τσίπρα

[Λογικά! Αφού φοβάται τον Λαφαζάνη...]

Στροφή ξανά προς τα αριστερά κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει το αριστερό ακροατήριο του κόμματος που θορυβήθηκε μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Τα Tweets του Πάγκαλου για Τσίπρα


«‘Rauss-Schnell. 1000 φορές το χω πει. Φύγετε από το ευρώ. Δεν σας ανεχόμαστε πλέον’. Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας – Συνιστώσες» και  «ΥΓ. ‘Αν συνεχίσετε να με εκνευρίζετε...

Λαφαζάνης: Σεβασμός των προγραμματικών δεσμεύσεων ΣΥΡΙΖΑ... δηλ. να σκίσουμε το μνημόνιο

Τον σεβασμό των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, αλλά και για την συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς, θέτει ως προϋπόθεση το Αριστερό Ρεύμα, προκειμένου να συμφωνήσει σε ενιαία εισήγηση για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο.

Βίντεο: Κάφρος Λιμενικός πυροβολεί κατσίκια σε νησίδα... Η Μέρκελ και η τρόικα θα φταίνε...

'Ενστολος λιμενικός στέκεται όρθιος στην πλώρη του σκάφους πυροβολώντας προς τη μία πλαγιά του νησιού, όπου βόσκουν κατσίκια. Τα κατσίκια τρέχουν να σωθούν, με τις σφαίρες να σκάζουν δίπλα τους.

Βίντεο: Γκρίνια κι απ' τον Τέρενς της αργομισθίας

Γκρίνιαζε στη ΝΕΤ για τις ερωτήσεις που του κάνανε και μας γκάστρωσε ότι ήταν κι αυτός δημοσιογράφος... Κατανοητή βέβαια ως ένα βαθμό η επιθετικότητα που του βγαίνει  καθώς είναι εγκλωβισμένος στους ΑΝΕΛ και μετά τις τελευταίες εμφανίσεις Μακρή και Μαριά φαίνεται να έχει εναν αρκετά υποβαθμισμένο ρόλο... Δείτε τον:

Το Spiegel «έκραξε» 35 βουλευτές που θα επισκέπτονταν την Αθήνα και ακύρωσαν το ταξίδι

Ακυρώθηκε τελικά η επίσκεψη ομάδας βουλευτών του Βερολίνου στην Αθήνα, έπειτα από κριτική που τους ασκήθηκε από το περιοδικό «Der Spiegel» το οποίο ανέδειξε το θέμα, κάνοντας λόγια για περιττά έξοδα από ένα κρατίδιο το οποίο θεωρείται φτωχό και δέχεται οικονομική βοήθεια από άλλα κρατίδια.

Γελάει ο κόσμος: Ο Μανώλης προσχώρησε στο κόμμα... που ίδρυσε με τον Ζώη!

Στον φορέα Ελλήνων Πρωτοβουλία που ίδρυσαν αχυράνθρωποί τους "προσχώρησε" ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης και τις επόμενες μέρες αναμένεται να "ανταποκριθεί" στο σικέ κάλεσμα και ο Ζώης. Για αρχή δεν θα μπορούσαν να επινοήσουν μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ένας κατηγορούμενους της υπόθεσης Marfin-Σε εξέλιξη η απολογία του δεύτερου

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τις καταστροφές στο βιβλιοπωλείο Ιανός και τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στη οδό Σταδίου, στις 5 Μαΐου 2012 που είχε ως αποτέλεσμα να να καούν ζωντανοί οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου έγκυος 32 ετών, Βιβή Ζούλια 35 ετών και Νώντας Τσακάλης 36 ετών.

Ρακιντζής: Αυτό είναι το πορτρέτο του διεφθαρμένου δημοσίου υπαλλήλου

Απόλυτα περιγραφικός, με σχεδόν μυθιστορηματικό τρόπο, ο Λέανδρος Ρακιντζής, γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης περιγράφει περιγράφει το πορτρέτο του διεφθαρμένου υπαλλήλου και την ομερτά.

Τους έστειλε αδιάβαστους: «Πρέπει να χρωστάμε χάρη στον Παπακωνσταντίνου»

Να μια ΠΑΣΟΚα που εκτιμάει το ψωμί που έφαγε από τον Παπ!

Σάστισαν στη Βουλή και στο τσακ γλίτωσαν τα … απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια, όταν η πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου, μια από τους 28 συνεργάτες του που κλήθηκαν ως μάρτυρες στην Επιτροπή δήλωσε:

Έλληνας πρέσβης υπό την επήρεια μπάφου: Δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται από την κυβέρνηση!!!

Τι ανοησίες υποστηρίζει ο πρέσβης, που μόνο χαπακωμένος αν ήταν θα μπορούσε να δώσει τέτοια συνέντευξη σε εφημερίδα του Καναδά

Ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε συνέντευξη του σε εφημερίδα του Καναδά υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικής προστασίας, την Academi -πρώην Blackwater-, η οποία έγινε γνωστή για τη δράση των μελών της στο Ιράκ το 2003.

Ποιά είναι η γυναίκα του Οικονόμου, που δουλεύει στο κανάλι της Βουλής


Τάραξε τον ΣΚΑΪ πρωί πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν παρενέβη στην εκπομπή των Οικονόμου-Λυριτζή. Το θέμα και το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ, αλλά το "πιασάρικο" είναι η ατάκα της Ζωής προς τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος τη ρώτησε αν μελετούσε τη δικογραφία μέχρι τις 4 το πρωί στη Βουλή ή στο σπίτι της. Η Κωνσταντοπούλου του απάντησε...

Bίντεο: «Παρενόχλησαν» σεξουαλικά οn air τη δημοσιογράφο...

Την ώρα που η ρεπόρτερ του «Sky Sports» βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με διάφορα γήπεδα ομάδων της Premier League, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του καναλιού.

Ο Μουρούτης για απειλές της Ζωής εναντίον δημοσιογράφων

Μετά και τη νέα κόντρα που είχε σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Μουρούτης.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης γράφει στο twitter:

Αυτή είναι η παοδόφιλη καθηγήτρια - Απολογείται σήμερα (ΦΩΤΟ)

Απολογείται σήμερα η παιδόφιλη καθηγήτρια και οι γονείς των ανήλικων παιδιών, στα οποία δίδασκε, έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς φοβούνται για τα χειρότερα…

Ταμήλος: «Είμαι βλάχος 100%»... δεν αμφιβάλλαμε ότι είσι βλάχος με "β" μικρό

Βλάχος … και σε όποιον αρέσει δηλώνει ο βουλευτής Τρικάλων

Καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή του «Πρωινό ΑΝΤ1» ήταν ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος όταν δέχτηκε ερώτηση σχετική με την ιδιαίτερη προφορά του.

Δεν επηρεάζεται το εφάπαξ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, υποστηρίζουν κύκλοι του ΥΕΘΑ

Δεν επηρεάζεται από τη ρύθμιση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, διαβεβαίωναν κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αναφορικά με τις εφάπαξ παροχές των μονίμων στελεχών των ΕΔ.

Πάγκαλος σε Τσίπρα: Δηλαδή, δεξιοί έκαψαν τους ανθρώπους στη Marfin;

Η συζήτηση περί πολιτικών άκρων συνεχίζεται με τον Θεόδωρο Πάγκαλο να «αναλύει» τις απόψεις του Αλεξη Τσίπρα επί του θέματος, με αφορμή την πυρκαγιά στη Μarfin και την απώλεια ανθρώπινων ζωών.