03 Φεβρουαρίου 2013

Η ξεφτίλα της δημοσιοκαφρίλας: Γλύψιμο για να πάρει τα εύσημα της αριστεράς

Ότι θέλουν να ακούσουν τους το είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Ο Ολι Ρεν στέλνει «τρόικα» για τον κουρέα της Κέρκυρας που δεν μπορεί να πάρει άδεια επαγγέλματος εδώ και δύο χρόνια

Οσοι θυμούνται τον Σπύρο Πρίφτη θα έχουν συγκρατήσει στο μυαλό τους την «oδύσσειά » του για να ανοίξει κομμωτήριο στην Κέρκυρα φθάνοντας να στείλει επιστολή μέχρι και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ίδιο τον Ολι Ρεν. Οι Βρυξέλλες είδαν και απόειδαν και, πλέον, παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους στέλνοντας ειδικό κλιμάκιο για να δώσει λύση.

Η ξεφτίλα δεν είναι μόνο της Ζωής: Ο Μαρκογιαννάκης υπερασπιστής φυλακισμένης εφοριακού για κομπίνα 30 δις δρχ!

[Τα έχει αυτά η δικηγορία... πρέπει να υπερασπίζεσαι τα λαμόγια. Βέβαια άλλο είναι ο βιασμός και άλλο η κομπίνα...]

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρόεδρος της Προανακριτκής Επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με την ιδότητα του δικηγόρου - υπερασπιστή.

Νέα κολοτούμπα Καμμένου: Ετοιμάζεται να πάρει το Νικολόπουλο...

Στο θεματικό προσυνέδριο της Λάρισας μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. Όπως συνέβη το Σάββατο στην Καβάλα, έτσι και την Κυριακή στη Λάρισα, ο όχι μόνο παραβρέθηκε, αλλά έλαβε το λόγο και μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τασσόμενος μάλιστα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου για τον αγώνα που … προετοιμάζεται.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Σε δίκη 49 άτομα για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου

Εκείνο το καλοκαίρι του 1999, ενάμισι εκατομμύριο και πλέον επενδυτές αγόραζαν εκστασιασμένοι από την φρενήρη άνοδο των μετοχών. Μυημένοι και μη, δοκίμαζαν να πλουτίσουν μέσα σε μια ημέρα - καθώς, όλοι ήθελαν να είναι μέσα στο παιχνίδι του γρήγορου πλουτισμού. Ήθελαν να κερδίσουν, έστω και σε μικρογραφία, ότι, και οι μεγαλόσχημοι στις παραλίες και πισίνες των ελληνικών νησιών.

Αστυνομία για τους 4 συλληφθέντες: "Ασκήθηκε η απολύτως αναγκαία βία"... και άντε κουρευτείτε

Εξηγήσεις για τη βία που ασκήθηκε κατά των 4 συλληφθέντων για τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, δίνει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες των δραστών.

Τώρα με τον Μίτσελ θα γίνει Μπαρτσελόνα!

Ναι φίλοι μου, μην φοβάστε τίποτα! Ο Ολυμπιακός θα γίνει Μπαρτσελόνα με τον Ισπανό τεχνικό! Βέβαια, πως θα το κάνει αυτό ακόμη δεν το ξέρουμε αλλά κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε το!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βίντεο: Άρης - ΠΑΟΚ 2-2 γκολ και φάσεις

Πόσο μαλάκ@@ είναι αυτός ο Μιχαλίτσιος που μετά τον αγώνα δήλωσε ότι έγιναν κι άλλα πέναλτι, αντί να πει και ευχαριστώ για το μαϊμού πέναλτι που τους έδωσε, με την μπάλα στα 10 μέτρα ύψος. Ηλίθιος τελείως... Δείτε το:

Αμέριστη στήριξη δημοσιογράφων σε ληστές τρομοκράτες

Το τραγικότερο όλων με τις χθεσινές συλλήψεις των τρομοκρατών, είναι η στήριξη που έχουν οι τρομοκράτες (του κ@λου μεν αλλά τρομοκράτες) από τη δημοσιογραφική νομενκλατούρα που εξανίσταται για τις φάπες που έφαγαν την ώρα της σύλληψης, ενώ είχαν πιάσει έναν όμηρο. Οι περισσότεροι μιλάνε για βασανισμούς αποπροσανατολίζοντας, αγνοώντας και αποκρύπτοντας ότι...

Οι δικές τους μολότωφ είναι καλές, οι φάπες που τρώνε είναι κακές

Επαναστάτες κοινοί εγκληματίες...Ναι όπως ακριβώς το λέω...ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ....

Μιλώ για τα "παιδιά" που όντας μπούληδες (δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα) μπλέχτηκαν με τα "σίδερα" παριστάνοντας τους επαναστάτες που χρησιμοποιούν όμως κοινές εγκληματικές πρακτικές.

Προσπάθησαν να κλέψουν τράπεζα(τράπεζες;) προκειμένου να ενισχύσουν το ταμείο του "επαναστατικού" τους αγώνα και φυσικά να γεμίσουν και τα στομάχια τους όντας εκ πεποιθήσεως ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ και ΑΝΕΡΓΟΙ-ΑΕΡΓΟΙ.....

Κράτησαν τον Βενιζέλο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετέβη την Κυριακή στην κλινική Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης για προγραμματισμένες εξετάσεις, όμως οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να παραμείνει εκεί για άλλη μία ημέρα.

Αποτυπώματα του τρίτου συλληφθέντα σε γιάφκα της ΣΠΦ

Με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε δύο γιάφκες της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό.

Τα σενάρια για την ΑΟΖ

Η κυβέρνηση σταθμίζει τους κινδύνους, τις παγίδες και τις αντιδράσεις της Τουρκίας
Το ζήτημα των θαλασσίων ζωνών συζητήθηκε και κατά τη συνομιλία, διάρκειας 40 λεπτών, που είχε ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Κατάρ

Στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας φαίνεται ότι έχει τεθεί το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης, είτε για την κατάθεση συντεταγμένων για τα εξωτερικά όρια της υφαλοκρηπίδας είτε για την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Κωνσταντοπούλου και υπόθεση βιασμού

Άγρια πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει γύρω από την Οδύσσεια τεσσάρων γυναικών που είχαν έρθει για Τουρισμό πριν από χρόνια και έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, οι τέσσερις τουρίστριες έπεσαν θύματα βιασμού το καλοκαίρι του 2005 στην Ελλάδα, με τον  δράστη να είναι και στις τέσσερις περιπτώσεις το ίδιο πρόσωπο.

Ήττα Λαφαζάνη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πέρασαν, όπως αναμενόταν, οι προτάσεις τις οποίες κατέθεσε το Αριστερό Ρεύμα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο τέλος των διήμερων εργασιών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπ. Δημόσιας Τάξης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία για βασανισμούς ας τα καταθέσει

Για «ισοπεδωτικές γενικεύσεις» κάνει λόγο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε «άγρια κακοποίηση» των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό και «βασανισμούς κρατουμένων».

ΒΙΝΤΕΟ- Οι καταθέσεις στον ειδικό ανακριτή-Η γυναίκα που αναζητά η ΕΛΑΣ

Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η κατάθεση στον ειδικό ανακριτή για την τρομοκρατία, των δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων. Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησαν από το εφετείο, ενώ αύριο πρόκειται να οδηγηθούν στο ακροατήριο, στη δίκη για τους «Πυρήνες της φωτιάς».

Ο ορισμός των κλαψομούνηδ@@ (φώτο)

Ο αριστερός που φωνάζει για επανάσταση και μόλις πέσουν οι φάπες αρχίζει και κλαίγεται... [Οι δε "σοβαροί" δήθεν δημοσιογράφοι ας ξαναδούν το βίντεο με τη σύλληψη των ηλιθίων, όπου φαίνεται καθαρά ότι έχει πέσει ξύλο κατά τη σύλληψη (ο τέρμα δεξιά με το σκούφο, έχει αίματα στο πρόσωπο) και ας αφήσουν τις παπαριές για βασανιστήρια... βασανιστήρια γίνονται στα κρατητήρια και οι μπουνιές που πέφτουν κατά τη σύλληψη και την αντίσταση δεν είναι βασανιστήρια] Δείτε λοιπόν τους κλαψομούνηδες:

Κούγιας: Ο Νικόλαος Ρωμανός είναι ο φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, μετά τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως και θέλουν τον έναν εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη να ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη που έγινε για τη δολοφονία του 15χρονου στα Εξάρχεια.

Ο Βορίδης, ο Στουρνάρας και ο μαρξισμός

Αιφνιδιάστηκαν κάποιοι για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο βουλευτής Αττικής της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης στο μείζον ζήτημα της φορολόγησης ακινήτων.

Διεθνή δύναμη στα ναρκωτικά η Αλβανία... τροφοδοτεί όλη την Ευρώπη!

Οι αλβανικές ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην διακίνηση ναρκωτικών στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η έκθεση της Γιουροπόλ και του Ευρωπαϊκόυ Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας.

Επίδειξη ισχύος και σαφές μήνυμα απ' την Αστυνομία: Σας πηδάμε και σας το δείχνουμε κιόλας... (φώτο)

Και κλάμα ο Στέλιος Κούλογλου για το επιδεικτικά προκλητικό photoshop της αστυνομίας που αποσκοπεί στο να καταλάβουν όλοι: Η Αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της με κάθε τρόπο... Φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρός άνθρωπος με το ότι οι φατσες είναι μπλέ μαρέ...

Καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ο Τράγκας διαδίδει ότι τον “φλερτάρει” η ΕΡΤ...

Το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ΕΡΤ συζητά ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη στο Ραδιομέγαρο της οδού Μεσογείων, όπου και είχε συνάντηση με τον Νίκο Σίμο και τον Τζώνυ Καλημέρη.

Σε αναζήτηση απαντήσεων για τους δράστες της Marfin

Τρία χρόνια μετά τον εμπρησμό στη Marfin και τη δολοφονία τριών εργαζομένων, οι αρχές αναζητούν ακόμη σαφείς απαντήσεις για την ταυτότητα των δραστών, που δεν δίστασαν να κάψουν τρεις ανθρώπινες ζωές επειδή επέλεξαν να εργαστούν εκείνη την ημέρα, ημέρα γενικής απεργίας.

Εκνευρισμένος με Κουράκη ο Τσίπρας!

Γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι... μπαρούτι με τον βουλευτή του

Για να ξέρετε, ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ακύρωσε την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Γραμματείας, όχι μόνο για να προετοιμαστεί για τη συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση, αλλά και γιατί….

Ισλαμιστές απειλούν να σκοτώσουν την Μέρκελ... Δε μας χαλάει... έτσι; :))

Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας «ακτινογραφούν» βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο από εξτρεμιστές ισλαμιστές, οι οποίοι απευθύνουν κάλεσμα για τη δολοφονία της Άνγκελα Μέρκελ και για επίθεση στο κτίριο του Κοινοβουλίου στο Βερολίνο.

Ρωμανός πριν 3 χρόνια: «Γελοιότητες τα περί συμμετοχής μου σε ακροαριστερές οργανώσεις»

Βασικός μάρτυρας της δίκης των δύο αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι ο Νίκος Ρωμανός που συνελήφθη την Παρασκευή στο Βελβεντό Κοζάνης. Ο μόλις 20 ετών Νίκος από την Αθήνα ήταν μαζί με τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο το μοιραίο βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, όταν οι σφαίρες από το υπηρεσιακό περίστροφο του Επαμεινώνδα Κορκονέα αφαίρεσαν τη ζωή του μαθητή.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η εφορία έβαλε τα πρόστιμα και το ΣτΕ τα αναίρεσε εν μέρει...

[Γι αυτό δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά: Γιατί δεν υπάρχει ενιαία γραμμή και ο καθένας κάνει ότι θέλει. Επιπλέον το ΣτΕ ήξερε να πει ότι δεν είναι σωστά τα πρόστιμα αλλά δεν είπε και πόσο έπρεπε να ήταν... άντε λοιπόν και πάλι από τη αρχή τα διαστήρια... και έτσι περνάν τα χρόνια και δεν εισπράττεται ούτε μια δραχμή]

Ενώ κάποιοι πληρώνουν μέχρι το τελευταίο ευρώ τα πρόστιμα κάποιοι άλλοι «εξαιρούνται»...

Ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή και ο δημοφιλής τραγουδιστής μπαίνει σε νέο κύκλο δικαστικών αγώνων.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις καταγγελίες για την φερόμενη ως παιδόφιλη καθηγήτρια στην Ελλάδα

O Ολλανδός δημοσιογράφος Αλμπέρτο Στέχμαν, του οποίου η καταγγελία της εκπομπής οδήγησε στη σύλληψη της φερόμενης ως παιδόφιλης, αναφέρει σοκαρισμένος τους διαλόγους που είχε μαζί της.

Αδερφός συγκυβερνήτη: Τούρκοι καταδρομείς κατέρριψαν το ελικόπτερο στα Ίμια

Δεκαεπτά χρόνια από τη μοιραία νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια και ο αδερφός του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που συνετρίβη δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ.

Στουρνάρας: Να μας πει ο Τσίπρας τι του απάντησαν Σόιμπλε-ΔΝΤ

Ανάκαμψη από τον Οκτώβριο του 2013 για την Ελλάδα προβλέπει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, σημειώνοντας ότι το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης και η κυβέρνηση θα μπορέσει να προχωρήσει σε διορθώσεις των μέτρων που έχει λάβει.

Αυτά είναι τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων [πίνακας]

Τέσσερα μόνο κόμματα πήραν σε μια δεκαετία δάνεια συνολικού ύψους 272 εκατ. ευρώ. Από αυτά τη μερίδα του λέοντος απέσπασαν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να δώσουν καμία εμπράγματη εγγύηση.

Παπάρια μάντολες είστε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και για τα αλώνια, και για τα σαλόνια”

Αν ήσασταν για τα "αλώνια" δεν θα κλαψουρίζατε με το που σκάει η πρώτη μπάτσα...

Την πολιτική υπεράσπιση των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αναλαμβάνει με άρθρο του στη “Real News” ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς.

Προς αναβολή ενός έτους στις δημοτικές εκλογές

Στην απόφαση αναβολής των δημοτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2014, για περίπου έναν χρόνο, προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της “Real News”, με τη σύμφωνη γνώμη και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Βίκυ Σταμάτη διαψεύδει ότι ζητά διαζύγιο από τον Ακη Τσοχατζόπουλο

Διαψεύδει η Βίκυ Σταμάτη, μέσω του δικηγόρου της, την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο και έκανε λόγο πως προτίθεται να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της Ακη Τσοχατζόπουλο.

Μ' αρέσει να το βλέπω αυτό το βίντεο...

Δείτε τι:

Ρε πως αλλάζουν οι εποχές! Πορεία της ΧΑ προς την... αμερικάνικη πρεσβεία! (βίντεο)

Πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία πραγματοποίησαν χθες βράδυ, οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο των Ιμίων, στη διασταύρωση των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης.

Γλίτωσε από θαύμα ο Γκέντσογλου!

"Με αγαπάει ο Θεός! Τέλος... Αφού έζησα μετά από αυτό δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!!". Αυτό ήταν το σχόλιο του Σάββα Γκέντοσγλου στη σελίδα του στο facebook, για το ατύχημα με αεροπλάνο της Alitalia στο οποίο επέβαινε.

Περίεργο...

Ελάχιστες είναι οι αντιδράσεις για "κακοποίηση των συλληφθέντων στην Κοζάνη", από τους προοδευτικούς κύκλους. Πάντως υπάρχει χρόνος. Ελπίζουμε αύριο ...

Πάγκαλος για Τσίπρα: Είσαι εντελώς ημιμαθής και αγράμματος

Επανέρχεται ο Θ.Πάγκαλος στην κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

Μιλώντας στο περιοδικό ''ΒΗmagazino'', σημειώνει -μεταξύ άλλων:

Βίντεο ντοκουμέντο - Καρέ-καρέ η σύλληψη των τριών ληστών της Κοζάνης

Bγαλμένες από κινηματογραφική ταινία μοιάζουν οι σκηνές της σύλληψης των τριών νεαρών που κατηγορούνται για τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης την Παρασκευή. Οπως φαίνεται και από το βίντεο που πρόβαλε το Mega οι κάτοικοι της Βέροιας παρακολουθούν αποσβολωμένοι τους αστυνομικούς που έχουν ακινητοποιήσει τους τρεις νεαρούς στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας.

Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας

Δε φτάνει που τόσα χρόνια το κράτος τους επιδοτεί για τα προϊόντα τους, τα ζώα τους και τα καύσιμά τους εις βάρος άλλων κοινωνικών ομάδων, δε φτάνει που κάνουν τόσες λαμογιές αυτά τα χρόνια με το να δηλώνουν δάση και νεκροταφεία σαν δικές τους καλλιέργειες για να παίρνουν περισσότερα πριμ, δε...