04 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλειστικό: τα στρατόπεδα των μονομάχων στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ!

Ποιο το φαβορί; Η περίεργη συμμαχία Βορίδη –  Άρη Σπηλιωτόπουλου!

Δεν προβλέπετε κατ αρχήν να ζήσουμε την ένταση της κόντρας μεταξύ Χατζή και Παπαμιμίκου που είχαμε δει στις προηγούμενες εκλογές.
Με τίποτα

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αυθαιρεσία της ΕΛΑΣ! Αστυνομικίνα έκλεψε τα τσίπς του Σάκη αφού τον βασάνισε!!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πληροφορίες από στιγμή σε στιγμή βγαίνει ανακοίνωση του Σύριζα σε σχέση με την παρενόχληση του Σάκη Ρουβα από όργανο της τάξης (αστυνομικό) σε ..

Σοκαριστικό βίντεο - Τίγρης σε τσίρκο επιτίθεται και σκοτώνει τον εκπαιδευτή της

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και στο οποίο καταγράφεται καρέ καρέ η επίθεση μιας τίγρης στον εκπαιδευτή της κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου.

Για ψηφαλάκια στην Τήνο ο Πανάρας... αλλά δεν του 'κατσε

Για ψηφαλάκι πήγε ο Πανάρας Καμμένος στην Τήνο με αφορμή την περιφορά της Εικόνας της Παναγίας στη Χώρα Τήνου, στην εορτή της Εύρεσής της. Μάλιστα ο ίδιος αν και η πίστη του είναι χαλαρή σήκωσε την εικόνα της Παναγίας όπως μπορείτε να δείτε στις φώτο. Βασικά βέβαια πήγε για τα εγκαίνια των γραφείων των ΑΕροψεκασμένων στην Τήνο όπου είχαμε κοσμοσυρροή:

Παρά την κνίτικη κινητοποίηση των προβάτων το αποτέλεσμα δεν τους βγαίνει (φώτο)

Γιατί στα πρόβατα δεν αρκεί να τους πεις που πρέπει να ψηφίσουν αλλά και τι:

Βίντεο: Ευτυχώς που ήρθε ο Σούπερμαν

Στη Ρωσία, ένας οδηγός κόλλησε με το αμάξι του πάνω στις ράγες του τρένου κι ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεφύγει από το επικίνδυνο σημείο, εμφανίστηκε ο.... Σούπερμαν και έδωσε τη λύση

Φυσικά υπάρχουν και δημοσιογράφοι που δεν ρέπουν στον λαϊκισμό

Ο Κ. Ζούλας έσπευσε για κακή του τύχη να ειρωνευτεί τις μωρές παρθένες που συνδυάζουν τις 10 σφαλιάρες που έφαγαν κατά τη σύλληψή τους οι βουτυρομπεμπέδες των ΒΠ με βασανιστήρια ή ακόμα και Γκουαντάναμο. Φυσικά ο αριστερός συρφετός τον έβριζε μέχρι και πριν λίγες ώρες επειδή προχθές τόλμησε και έγραψε:

ΑΕροψεκασμένος καλούσε να φυτέψουν σφαίρες στον Στουρνάρα... εννοείται ότι έκανε κολοτούμπα και ζητάει παντού συγγνώμες

Στο στόχαστρο της ΝΔ μπήκε ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος τον οποίο η Συγγρού με ανακοίνωσή της κατηγορεί για "πρωτοφανή παρότρυνση" από πλευράς του να «φυτέψουν» σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών.

Θέμος: Τι θα γίνει ρε μαλάκ@ς; Θα βάλετε κανα πετρέλαιο (ή έστω φυσικό εάριο) να βγάλουμε κανα φράγκο;

Καλά σας λέει ο Θέμος ρε! Καίτε ξύλα με αποτέλεσμα... να έρθει στην Αθήνα σκόνη από τη Βόρειο Αφρική! Δεν το ξέρετε ρε ζώα ότι η αιθαλομίχλη έλκει τις καταιγίδες σκόνης από την έρημο της Σαχάρας;  Σσσστο διάολ@ κωλοέλληνες, δεν ακούτε τον Θέμο και τον Βαρδινογιάννη

Διαβάστε την επική είδηση από τον Θέμο:

Παυλίνα Νάσιουτζικ: Εδώ υπερασπίστηκα το δολοφόνο πατέρα μου δεν θα υπερασπιστών τον τρομοκράτη γιό μου;

Περήφανη για τον γιο της Νίκο Ρωμανό που κατηγορείται για τη διπλή ένοπλη ληστεία στην Κοζάνη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» δηλώνει η Παυλίνα Νάσιουτζκ τονίζοντας, παράλληλα πως όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Δεν έχουμε παράπονο! Ο Guardian φρόντισε άμεσα να μεταδώσει στα αγγλικά τα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Με νέο της άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian ασχολείται με την αστυνομική βία στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με αφορμή τον ξυλοδαρμό των συλληφθέντων της ένοπλης ληστείας στην Κοζάνη.

Μέλος των Πυρήνων του κ@λου και ο τέταρτος μπουχέσας

Τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός ακόμη συλληφθέντα από τη διπλή ληστεία της Κοζάνης ταυτοποιήθηκε με «ορφανό» αποτύπωμα που είχε συλλεχτεί από γιάφκες της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Περίεργο! Η Χρυσή Αυγή διαμαρτύρεται πως τα αστικά κανάλια δεν την παίζουν!

[Πέρα από το ότι έχουμε πει 100 φορές ότι τη στιγμή που δίνεις λόγο στους κομμουνιστές πρέπει να δίνεις και στη Χρυσή Αυγή (προπάντων για να φαίνεται η γύμνια σε οτιδήποτε πέρα των εθνικών θεμάτων), αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι η αναξιοπρέπεια της Χρυσής Αυγής! Αυτοί δεν λένε ότι η αστική δημοκρατία είναι νεκρή, φαύλη, θα την ισιώσουν κ.λπ;

Το μήνυμα του Μαξίμου στον ...Κεδίκογλου

Σε καραντίνα ο κυβερνητικός;

Μήνυμα προς τον Σίμο Κεδίκογλου θεωρείται πως ήταν το γεγονός πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν ακολούθησε τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στο Κατάρ.

Πως έφτασε η σφαίρα στον Στουρνάρα;

Μεγάλο προβληματισμό στην αστυνομία προκαλεί το γεγονός ότι έφτασε στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα φάκελος όπου περιείχε σφαίρα. Αυτό που αναζητούν οι αρχές είναι πως πέρασε από τα μέτρα ασφάλειας ο φάκελος χωρίς να γίνει αντιληπτό το περιεχόμενο του.

«Η κριτική του Στουρνάρα είναι αλαζονική» (ηχητικό)

Επιμένει ο Γραμματέας της ΝΔ και με νέα του συνέντευξη εξαπολύει βολές εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Επιμένει ο Γραμματέας της ΝΔ και με συνέντευξη εξαπέλυσε νέες βολές εναντίον του υπουργού Οικονομικών αυτή την φορά όμως σε πιο χαμηλούς τόνους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποδοσφαιριστής λιποθύμησε από το ξύλο

O αμυντικός της Νιούκαστλ, Ντάνι Σίμπσον, τσακώθηκε τα ξημερώματα με άγνωστους, οι οποίοι τον άφησαν λιπόθυμο και αιμόφυρτο στο δρόμο!

Ρώσοι στρατιωτικοί επιθεωρητές θα πετάξουν πάνω από την Ελλάδα

Ρώσοι στρατιωτικοί επιθεωρητές στα πλαίσια της Διεθνούς Συνθήκης Ανοικτών Ουρανών θα πραγματοποιήσουν πτήση παρατήρησης με αεροπλάνο An-30B πάνω από την επικράτεια της Ελλάδας.

Ήρωας για τους κομμουνιστές ο Κιμούλης... επειδή δεν πληρώνει τους φόρους του σαν εμάς τους μαλάκ@@

Διαβάστε την ηρωοποίηση του φοροκλέφτη Κιμούλη και την απαξίωση όσων ξεβρακώνουν την αριστερά, από τους επαναστάτες του κ@λου:
"Αυτή η εποχή έχει ανάγκη από πνευματικούς ανθρώπους σαν τον Χρήστο Χωμενίδη, τον Τάκη Θεοδωρόπουλο ή την Κική Δημουλά. Αυτή η εποχή έχει ανάγκη τα γεννητικά, μυώδη ή άλλα σωματικά τους όργανα. Έχει ανάγκη τα αρχίδια του κ Χωμενίδη για να τα κόβει κάθε φορά που στοιχηματίζει κατά του Τσίπρα.

Ύποπτος ο ρόλος όσων επικεντρώνονται στις φώτο και τις φάπες που έφαγαν οι αλήτες κατά τη σύλληψή τους

Όλη η αριστερά, δείτε τι έγραψε ο Παπαδημούλης χθες, και πολλοί δημοσιογράφροι που θέλουν να γίνουν αρεστοί στην αριστερά, βλέπε Χατζηνικολάου, επιτίθονται λυσσωδώς στην Ελληνική Αστυνομία για τις 5 φάπες που έφαγαν οι καραγκιόζηδες "τρομοκράτες" κατά τη στιγμή της σύλληψης. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών λένε διάφορες αστειότητες όπως "η χούντα έδινε φωτογραφίες των βασανισμένων μετά από μέρες για να έχουν γιατρευτεί τα σημάδια των βασανισμών, ενώ οι τωρινοί δεν τηρούν τα προσχήματα". Φυσικά και δεν θα πούνε "καλά έκανε η Αστυνομία και έδωσε (μετά από εντολή εισαγγελέα) τις φωτογραφίες τους στη δημοσότητα για να δεχθεί πληροφορίες από πολίτες που τους είχαν δει"... όπως και δέχθηκε τελικά !

Το ΔΝΤ διχάζει Νίκο και Γιώργο Παπανδρέου

Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού ανακάλυψε τώρα … ότι η συνταγή του ήταν λάθος

Κάπως αργά φαίνεται ότι ανακάλυψε την ισοπεδωτική πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Γραφείου στην χώρα μας ο κ. Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού.

Και ο "πατέρας Μπουρζούκος υπερασπίζετε το ληστή τράπεζας που χάρισε στην κοινωνία

Για βάναυσο βασανισμό του γιου του από τους Αστυνομικούς κάνει λόγο ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου που κατηγορείται για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» ο κ. Μπουρζούκος ανέφερε πως τον ενδιαφέρει πρωτίστως η υγεία του γιου του και όχι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, ενώ έκανε λόγο για βάναυση κακοποίησή του από τους Αστυνομικούς.

"Αιχμάλωτος πολέμου" δηλώνει ο φίλος του Γρηγορόπουλου! Ποιου πολέμου ρε φλώρε που μόλις είδες στολή έκατσες στα τέσσερα;

Δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο για την υπόθεση της ληστείας στην Κοζάνη, διένειμε εκ μέρους του Νίκου Ρωμανού στον Τύπο ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Ο νεαρός ο οποίος δηλώνει «αιχμάλωτος πολέμου» ξεκαθαρίζει πως δεν θα υποβάλλει μήνυση για ξυλοδαρμό στους αστυνομικούς :

Κάγγελο τα νεύρα του ΚΚΕ!! Βίντεο-Ο Τσίπρας στο μπλόκο του Ορχομενού πάνω σε καρότσα


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την καρότσα αγροτικού στο αγροτικό μπλόκο του Ορχομενού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι οι σωτήρες της χώρας κρύβονται πίσω από τις κλούβες με τα ΜΑΤ.


Αφιλοκερδής έρευνα του ΕΜΠ ;): Κίνδυνος-θάνατος για την υγεία και το… πορτοφόλι μας το τζάκι!

[Γελάστε με την ξεφτίλα τους... και φυσικά το star του Βαρδινογιάννη, δημοσιεύει πρώτο πρώτο την "έρευνα" που λέει ότι τελικά το πετρέλαιο θέρμανσης είναι η φτηνότερη και καλύτερη (για τον Βαρδινογιάννη;) λύση]

Πρέπει να πρόκειται για το μεγαλύτερο παράδοξο των τελευταίων ετών. Να χαίρεσαι ότι απολαμβάνεις φθηνή θέρμανση και να συμβαίνει το αντίθετο!

Σομαλός πειρατής στην λίστα των 100 πρώτων...εφοπλιστών του κόσμου!

Ο Σομαλός ...πειρατής Garaad Muhammed είναι μεταξύ των 100 καλύτερων παραγόντων της ναυτιλίας και εφοπλιστών του 2012 που κάνουν δουλειές δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Απίστευτο 4.300 ευρώ έξτρα για αποσπασμένους της ΔΕΗ!!

Την ώρα που η ΔΕΗ αυξάνει τα κόστη των τιμολογίων της, η διοίκηση της επιχείρησης δεν εμφανίζεται το ίδιο «σφιχτή» με κάποιους εργαζόμενους των οποίων οι παροχές είναι προκλητικές.

Έτσι τη στιγμή που οι καταναλωτές αδυνατούν σε πολλές περιπτώσεις να ανταποκριθούν στις συνεχείς αυξήσεις στα τιμολόγια, η ΔΕΗ αποσπά υπαλλήλους «χρυσοπληρώνοντας» τους.

Γελάει ο κόσμος με το "αποκλειστικό" του κρατικοδίαιτου για τους "άγιους τρομοκράτες"

Διαβάστε τι γράφει το tvxs του Στέλιου Κούλογλου, για να γελάσετε! Οι "καλοί τρομοκράτες" σκέφτηκαν την ασφάλεια του ομήρου που είχαν πάρει και γι' ατό δεν "πολέμησαν" με τους Αστυνομικούς... αλλιώς θα τους είχαν πάρει φαλάγγι τους "μπάτσους"οι φλώροι...

"Οι τέσσερις συλληφθέντες για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης δεν πρόβαλλαν αντίσταση κατά την διάρκεια της σύλληψης τους και επομένως δεν ευσταθεί το επιχείρημα της αστυνομίας, που αποδίδει στην συμπλοκή τα σημάδια κακοποίησης τους.

Τρεις προσφορές για το «Μακεδονία Παλλάς»-Η καλύτερη του Ιβάν Σαββίδη

Στον ανοικτό διαγωνισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, κατατέθηκαν τρείς προσφορές για την δωδεκάμηνη μίσθωση του «Μακεδονία Παλλάς», ενώ οι μετοχές αποσφραγίστηκαν σήμερα το πρωί.

Απλήρωτοι ΠΑΣΟΚ: 3 εκατ. € στο κόμμα, ούτε σεντ στους εργαζόμενους

"Η απάθεια των διοικούντων ξεπερνάει κάθε όριο. Έναν ολόκληρο χρόνο με επιχορηγήσεις από την χρηματοδότηση για τις εκλογές και τον τακτικό προϋπολογισμό και οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει ούτε μισό σεντ, εκτός από αυτά που αν δεν καταβληθούν συνεπάγονται αυτόφωρη διαδικασίας (δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων, επίδομα αδείας).

Διαγραφή του Στ. Παναγούλη από το ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκγλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης είχε δηλώσει: «ας δώσει η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

Κρις Κάιλ: Ο αδίστακτος ελεύθερος σκοπευτής που πυροβολήθηκε θανάσιμα

Άδοξο τέλος βρήκε σε σκοπευτήριο στο Τέξας, ο πρώην πεζοναύτης Κρις Κάιλ μέλος της ομάδας SEAL των ΗΠΑ, γνωστός και ως «ο καλύτερος ελεύθερος σκοπευτής της Αμερικής», o οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μαζί με τον 35χρονο Τσαντ Λίτλεφιλντ, βετεράνο και αυτόν του στρατού των ΗΠΑ. Η αστυνομία συνέλαβε τον 25χρονο Έντι Ρέι Ρουθ, επίσης βετεράνο ως βασικό ύποπτο για τους φόνους.

Χρυσή Αυγή: ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ να πάψουν να υπερασπίζονται τρομοκράτες

[Η είδηση είναι από την "φασιστική" φυλλάδα ΕΘΝΟΣ που προβάλει συνεχώς τις θέσεις των "φασιστών" ;)... επειδή κάποιος "δημοκράτης του κώλου" που θέλει να περνάει μόνο η δική του άποψη, με έκανε νταντά στο twitter επειδή την έβαλα...]

Να πάψουν να υπερασπίζονται τρομοκράτες και εγκληματίες, καλεί με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενη στις καταγγελίες περί κακοποίησης των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Τετ α τετ Κεφαλογιάννη-Βόζεμπεργκ


Συνάντηση σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου είχαν ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης με την πρώην βουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Λεβεντομαλάκ@@ σε Αδωνι: Aφιλοκερδώς και καλόπιστα σου προτείνω να...

[Και ο λεβεντομαλάκ@@, εκτός από τον Κοτρώτσο θεωρεί πως ο Άδωνις έπρεπε να κάτσει να τον βρίζει ο Παπαδάκης και κάνει γαργάρα το ότι επέστρεψε αφού ο περιπτεράς του ζήτησε συγγνώμη... Να θυμίσουμε δε και τον οχετό, περί "ακράτειας", που εξαπέλυσε ο λεβεντομαλάκ@@ εναντίον του Χωμενίδη όταν θεώρησε ότι τον έθιξε... προφανώς αυτός είναι καλύτερος τρόπος αντίδρασης, από την αποχώρηση, όταν σε θίγουν...]

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδης (αλλά και την επιστροφή του ) σήμερα το πρωί από την εκπομπή του του Γιώργου Παπαδάκη, ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει κάτι να προτείνει στον συνάδελφό του στη Βουλή.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για τελικό... αν φτάσει μέχρι εκεί ο Ολυμπιακός :Ρ

Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Μόνο στον τελικό μπορούν να συναντηθεί ο «δικέφαλος» με τους Πειραιώτες.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

«Μάνα» τρομοκράτη του κώλου, αντί να κρυφτεί ζητάει και τα ρέστα για τον κανακάρη της!!!

Διαβάστε, τι λέει η μάνα του χαλβά Μπουρζούκου, να φρίξετε για να ξέρετε ότι τα τσογλανάκια δεν φέρουν ακέραια την ευθύνη για την εκτροπή τους. Το μεγαλύτερο μέρος το φέρουν οι "γονείς" τους που αντί να τους αποκηρύξουν τους υπερασπίζονται και θα μας ζητήσουν και τα ρέστα...

"Η Παντελία Βεργοπούλου του Δημητρίου, ιατρός της Προνοσοκομειακής Επειγούσας Ιατρικής, καταγγέλω ως μητέρα του συλληφθέντος την 1-2-2013 στην Κοζάνη, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, για την υπόθεση ληστείας στην περιοχή Βελβενδούς, ότι: ο γιος μου από φωτογραφία προσώπου που αναρτήθηκε στα ΜΜΕ είναι εμφανώς τραυματισμένος και κακοποιημένος στο πρόσωπο και στο κεφάλι,καθώς και στα μάτια.

Διόρισαν και «ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου»... Εννοείται ότι την πληρώνουμε εμείς μέσω της επιχορήγησης του ΠΑΣΟΚ

Τον τρόπο που χρόνια τώρα τα κόμματα εξουσίας αντιλαμβάνονταν την έννοια του δημοσίου υπαλλήλου αλλά και της νομιμότητας αποκαλύπτει η λίστα εκείνων που έχουν αποσπασθεί από δημόσιους φορείς στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια. Νευραλγικές υπηρεσίες του Δημοσίου στερούνται υπαλλήλων για να αποκτήσουν βοηθούς, γραμματείς και παρατρεχάμενους στελέχη του κόμματος, πρώην βουλευτές, φορείς, ακόμη και η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Μισούν τους Έλληνες, αγαπούν τον Γιώργο... Λογικό! Αφού τους έκανε τη δουλειά καικόντεψε να διαλύσει το ευρώ

«Αυτοί οι Έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι», είπε οργισμένη η Μαντλίν Ολμπράιτ απευθυνόμενη στον τότε αμερικανό πρεσβευτή Νίκολας Μπέρνς και συνέχισε: «Δεν ξέρω πως μπορείς και ζεις εδώ!»

Αυτό αναφέρει ο φυλακισμένος πλέον κατάσκοπος της CIA Τζον Κυριακού, στο νέο του βιβλίο.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης

Την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας κυρίας Παναγιώτας Φάκου προκάλεσαν οι καταγγελίες περί κακοποίησης των συλληφθέντων για το διπλό χτύπημα στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Έρευνες των Τούρκων στην Ελληνική ΑΟΖ

Αξία έχει να δούμε πως θα αντιδράσει η Ελληνική Κυβέρνηση στις προκλήσεις της γειτονικής χώρας. Αφού φτάσαμε στον «πάτο» καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση!!

Κράξιμο στη Λούκα που διέφτγε μέσα από χωράφια...


Η Λούκα Κατσέλη από χωρίον εις χωρίον γιατί η αλαζονεία της … εδώ πληρώνεται!!! Οι αγρότες της Τριταίας έδειξαν ότι έχουν… τσαγανό!

Στην Αθήνα πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Κι έτσι ξεκίνησε τις περιοδείες της στην επαρχία. Η Λούκα Κατσέλη εμφανίστηκε χθες στην Αχαΐα σε συγκέντρωση 20 νοματαίων (δεν μαζεύει παραπάνω) που της διοργάνωσαν οι «κολλητοί» της.

Έπεσε το ρεύμα στο Superbowl!

Συσκότιση επικράτησε στη διάρκεια του αγώνα των Raverns και των 49ers που συμμετείχαν στον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Άφαντος ο Γιώργος Κιμούλης

Άφαντος παραμένει από την Παρασκευή το απόγευμα ο Γιώργος Κιμούλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, μετά από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του για χρέη στο Δημόσιο τα οποία ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ, εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Να ποιοι φταίνε: -Μαμά έλα να διαβάσουμε ιστορία -Χέσ@ την ιστορία, έλα να διαβάσουμε Χάκκα, αυτός θα σου μείνει

["Χέσε την ιστορία δίαβασε Χάκκα, θα σου μείνει" είπε η μάνα του τρομοκράτη του @λου Ρωμανού στον γιο της, όταν αυτός σαν παιδί της ζητούσε να τον βοηθήσει και όταν έπρεπε να τον κάνει άνθρωπο και όχι ζώο που να μισεί την ευνομία... και είδαμε που τον έφερε ο Χάκκας (ποιος είναι αυτός πάλι ρε πούστη μου;;;;)]

Για τη ζωή της αλλά και το πώς μεγάλωσε τον γιο της Νικόλαο, ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία στο Βελβεντό, έχει μιλήσει η διάσημη συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ.

ΒΙΝΤΕΟ - Καμμένος: Μετά τον Αντρίκο θα κάνω ήρωα και τον Γιωργάκη με τις γραφικότητές μου...

"Συζήτηση με προβοκάτσια και συκοφαντικές μεθόδους δεν μπορεί να γίνει. Να πει ο κ. Γεωργιάδης γιατί δεν έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή...", είπε ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη, σχολιάζοντας τον καβγά που προηγήθηκε μεταξύ Παπαδάκη και Γεωργιάδη.

Ρακιντζής:"Πλυντήριο αθωώσεων για επίορκους τα πειθαρχικά συμβούλια"

Η διαφθορά δεν μειώθηκε αλλά πλέον αποκαλύπτεται, υποστηρίζει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η κρίση επηρέασε ποσοτικά και ποιοτικά τα χαρακτηριστικά της. Αναφέρει πως μπορεί να μειώθηκαν τα ποσά που διακινούνται, ωστόσο καταγράφεται σχετική αύξηση των παραβατών, καθώς κάποιοι προσπαθούν με τις πρακτικές αυτές να καλύψουν... τις περικοπές εισοδημάτων τους.

Τους έστειλε αδιάβαστους ο Δένδιας: "Το ρετουσάρισμα των φωτογραφιών έγινε προκειμένου οι συλληφθέντες να αναγνωρίζονται"

Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων παραποιήθηκαν προκειμένου να γίνουν αναγνωρίσιμα τα πρόσωπά τους, δήλωσε στο Μέγκα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, οι 4 κατηγορούμενοι για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, τραυματίστηκαν εξαιτίας...

Βίντεο: Επέστρεψε τελικά ο Άδωνις στην εκπομπή μετά τη συγγνώμη του Περιπτερά

Δεν έφυγε ποτέ. Στα παρασκήνια ήταν. Κι όταν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι συγγνώμες και τα mea culpa, επέστρεψε στο στούντιο.

«Η βία σήμερα είναι ακροδεξιά, από όπου και αν προέρχεται»

του Ν. Λιναρδάτου

Στο δελτίο του ΣΚΑΪ ο Νίκος Ευαγγελάτος και λοιποί δημοσιογράφοι ήταν με το σεις και με το σας στον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ. Τόση ευγένεια, καταδεκτικότητα και ...
ευλάβεια που άγγιζε τα όρια της θρησκευτικής κατάνυξης. Και όλα αυτά ενώ συζητούσαν την εισβολή και κατάληψη υπουργείου από το ΠΑΜΕ.

Βίντεο: Ο Άδωνις αποχωρεί από την εκπομπή του περιπτερά μετά το λαϊκισμό του να τον αποκαλέσει μπουμπούκο

Προηγουμένως τον είχε κάνει ρόμπα αφού του είπε ότι καλεί συνεχώς τον Καμμένο χωρίς αντίλογο και χωρίς να τον ρωτάει τίποτα από τα σημαντικά και δύσκολα, όπως πχ τι έχει να πει τώρα που η Ρωσία δεν δανείζει την Κύπρο...

Δείτε το βίντεο με το κοράκι και τον αστείο Κοτρώτσο να λέει "έχει μάθει να αποχωρεί" επειδή προφανώς δεν κάθεται να τον βρίζουν ο Χαικάλης και ο Παπαδάκης 

Τι κάναμε με τον Καραμανλή για την ΑΟΖ

Του Γιαννη Βαληνακη*

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της χώρας μας. Ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί σε συνθηματολογικούς δημόσιους διαξιφισμούς. Η διαχείριση του ζητήματος έχει φτάσει σε κομβικό σημείο και η πλήρης και σε βάθος γνώση του θέματος είναι αναγκαία προκειμένου να ληφθούν οι εθνικά καλύτερες αποφάσεις.

Χρήσιμη είναι στο πλαίσιο αυτό μια αναφορά στη διπλωματικά προσεκτική ανακίνηση του ζητήματος επί των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο του Σχεδίου με την κωδική ονομασία «Ελλάς επί τέσσερα» (άρθρο μου στην ελληνική έκδοση του ForeigAffairs, 6/2012.

Ποιός είναι ο ληστής φίλος του Γρηγορόπουλου, Νίκος Ρωμανός και ποιά η σχέση του με τον δολοφόνο Νάσιουτζικ

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών όταν δολοφονήθηκε, μπροστά στα μάτια του, ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, με τον οποίο ήταν συμμαθητές σε σχολείο των Βορείων προαστείων και ζούσαν εκεί. Αυτό το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη πιθανόν επέσπευσε την κατάληξή του στην τρομοκρατία, όπως προδιαγραφόταν από τις παραβατικές συμπεριφορές της παρέας, να προκαλεί και να πετάει μπουκάλια με τον Γρηγορόπουλο σε Αστυνομικούς.

Περιπτεράς σε Άδωνη μόλις μόλις τον έκανε ρόμπα: Καλώς τον «μπουμπούκο» που θα μου κάνει και κριτική (βίντεο)

Σηκώθηκε και έφυγε ο Άδωνης Γεωργιάδης από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ των δύο ανδρών με αφορμή συνέντευξη του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε «όταν με βλέπει ο Καμμένος στη Βουλή φεύγει και το παίζει μάγκας μόνο εκεί που μπορεί».

Μαρί Σαντάλ: H πριγκίπισσα του Instagram (φώτο)

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τις πριγκίπισσες. Η νέα γενιά των γαλαζοαίματων κορασίδων αυτού του πλανήτη αποδεικνύεται πολύ πιο σύγχρονη απ’ ό,τι η παλαιότερη, με το πρωτόκολλο και τα «πρέπει» να μην αποτελούν τον κανόνα αλλά την εξαίρεση της καθημερινότητάς τους. Οι πριγκίπισσες του σήμερα δείχνουν να βαδίζουν χέρι-χέρι με την τεχνολογική εξέλιξη, μη διστάζοντας να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους αλλά και να δημοσιεύσουν προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές, οι οποίες μέχρι πριν από λίγα χρόνια ισοδυναμούσαν για τους κοινούς θνητούς με επτασφράγιστο μυστικό.

Μία από αυτές είναι η Μαρί Σαντάλ...

Η αντιπαθής κυρία Ραχήλ Μακρή

Τι λένε συνάδελφοι της από την τελευταία (καθώς όπως έχουμε γράψει έχει αλλάξει 3 δουλειές στο δημόσιο) Δημόσια Υπηρεσία που δούλευε

Δημόσιος υπάλληλος ήταν η κυρία Ραχήλ Μακρή , πριν εκλεγεί βουλευτής. Ωστόσο και στο χώρο της δουλειάς της δεν φαίνεται να είχε πολλές συμπάθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες στην υπηρεσία την οποία δούλευε...