05 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο- σοκ (λέμε τώρα...) με τη Νέα Υόρκη στις φλόγες μετά από πυρηνική επίθεση της Βόρειας Κορέας

Ενα βίντεο το οποίο έχει προκαλέσε πολλά ερωτήματα για τους σκοπούς που εξυπηρετεί και το έμμεσο μήνυμα που πιθανότατα θέλει να στείλει, ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του κρατικού Πρακτορείου ειδήσεων της Βόρειας Κορέας στο YouTube.

Φίλε Ζούλα, αν είσαι εσύ «φερέφωνο» του Αλαφούζου... είμαι κι εγώ της ΝΔ

 Χθες γράψαμε ότι ο Κ. Ζούλας της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είναι από τους λίγους σοβαρούς δημοσιογράφους που δεν ρέπουν στον λαϊκισμό... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα την ακούσει άμα ξεφεύγει και μας λέει «φερέφωνα»... Για να το ξεκαθαρίσουμε:

Έρχεται αποκάλυψη βόμβα που θα κλονίσει τους πατριώτες του κώλου

Αφορά το γνωστό "Τμήμα ειδήσεων"... περισσότερα αύριο το πρωί στις 9...

Αμετάκλητα και ομόφωνα αντισυνταγματικές οι διατάξεις Ραγκούση για την ιθαγένεια... Περαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ

Αντισυνταγματικές έκρινε αμετάκλητα το Συμβούλιο της Επικρατείας τις διατάξεις του νόμου Ραγκούση (3838/10) για την ιθαγένεια.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ που δημοσιεύτηκε, προσκρούουν στις επιταγές του Συντάγματος οι ρυθμίσεις για την κτήση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, καθώς...

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παναγιωταρέα με το σούργελο "μητέρα" του τοξοβόλου

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή ανάμεσα στην Άννα Παναγιωταρέα και την μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη.
"Για τις πράξεις του γιου σας έχετε να πείτε τίποτα, για αυτά που έχει κάνει ο μικρός έχετε να πείτε κάτι, πως ξέφυγε από τον έλεγχο", ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου που προκάλεσε την αντίδραση της Γεωργίας Μιχαηλίδη, η οποία απάντησε:

Το σούργελο "μητέρα" του τοξοβόλου: Ο γιός μου δεν θέλει να είναι θύμα αλλά εμείς θα κλαυτούμε λίγο (βίντεο)

Η Γεωργία Μιχαηλίδη, μητέρα του τοξοβόλου Γιάννη Μιχαηλίδη, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο γιος της δεν μετανιώνει, "γιατί αυτή είναι πολιτική θέση" και τονίζει ότι "αναλαμβάνει τις ευθύνες του".

Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρεπορτάζ της Sylvia Poggioli για το δημόσιο ρ/φ NPR με τίτλο ‘Violence At Both Ends Of Political Spectrum Threatens Greece’ υποστηρίζει ότι η αυξανόμενη βία στην Ελλάδα που προέρχεται από τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος, όπου άκρα βάλε ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποτελεί πραγματική απειλή στη δημοκρατία, στην πολιτική σταθερότητα και στις προσπάθειες οικονομικής ανάκαμψης που έχει καταλάβει η χώρα.

Καμμένος: Και με το ΠΑΜΕ στον Πειραιά, μήπως και τον ψεκάσουν σαν τον ΓΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ και φώτο)

Έλεος ρε παλικάρια που τον ακολουθείτε στη κατρακύλα!!! Με το ΠΑΜΕ και του κομμουνιστές ρε;; Να θυμίσουμε ότι το 2006 η κυβέρνηση Καραμανλή είχε επίσης προχωρήσει σε επίταξη των ναυτεργατών χωρίς ο Πανάρας να βγάλει σφήνα... τότε όμως η επίταξη ήταν καλή...

«Είμαστε αλληλέγγυοι στους ναυτικούς και στους νησιώτες και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί τους», δήλωσε στο λιμάνι του Πειραιά, ο «πρόεδρος» (λέμε και καμιά παπαριά...) των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ πίσω του κυμάτιζαν οι σημαίες του ΠΑΜΕ.

Ο Λανς Άρμστρονγκ αρνείται να επιστρέψει πριμ 12 εκατ. δολαρίων

Ξανά στο προσκήνιο ήρθε ο Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει το πριμ των 12 εκατ. δολαρίων που του έχει δοθεί από την ποδηλατική ομοσπονδία των ΗΠΑ για τις νίκες του σε τρεις «Γύρους της Γαλλίας».

SYRIZA Times: Η Ελλάδα χρειάζεται νέα και ειλικρινή πολιτική ηγεσία... κανα Τσίπρα ας πούμε

Πολιτική ηγεσία η οποία να έχει το θάρρος «να πει την αλήθεια και να εμπνεύσει ένα νέο κοινωνική συμβόλαιο ατομικής και επιχειρηματικής ευθύνης» έχει ανάγκη η Ελλάδα, σύμφωνα με άρθρο το οποίο δημοσιεύεται στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση των Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Κιμούλης: Δεν κρυβόμουν... αλλά δεν πήγαινα και στο θέατρο για να μη με συλλάβουν

[Άρε μάρες κουκουνάρες από τον κομμουνιστή του κώλου που κυκλοφορεί με τα Ralph Loren... Έβγαλε γλώσσα σήμερα που πήγε στην εφορία και πλήρωσε μέρος των οφειλών του]

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εξαφανιστεί εξαιτίας των οφειλών ύψους 200.000 ευρώ δίνει ο διάσημος ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος κάνει λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού και κατασκευασμένων θεαμάτων».

Νέα επίθεση Παυλόπουλου σε Στουρνάρα

Συνέχεια στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών ενάντια στον Γιάννη Στουρνάρα έδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος με σημερινές του δηλώσεις. Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο επανέλαβε πως "εάν είχε εισακουστεί ο Κώστας Καραμανλής όταν πήγε στις εκλογές και είπε την αλήθεια, τότε δεν είχαμε φτάσει ως και δεν θα είχαμε τα αποτελέσματα της κυβέρνησης Παπανδρέου"

Νέα προκλητική η πρόταση του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Τσίπρας συμφωνεί αφού δεν τον διαγράφει...

Ένα ακόμα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Θεοδωρίδης μπαίνει στο στόχαστρο της ΝΔ,σχετικά με την "προκλητική πρόταση" του όπως αναφέρει η Συγγρού, να χρησιμοποιείται η “μακεδονική γλώσσα” στα ελληνικά δικαστήρια.

Η ΠΝΟ συνεχίζει την απεργία ΜΟΝΟ στον Πειραιά... εκεί που θα φάνε όλο το ξύλο δηλ.

Την αναστολή της απεργίας της στα λιμάνια εκτός Αττικής αποφάσισε η ΠΝΟ με στόχο...

Επεσαν οι υπογραφές για το IBC

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύστασης επικαρπίας επί του δικαιώματος αξιοποίησης του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) για 90 έτη καθώς υπεγράφη το συμβόλαιο μεταξύ της LAMDA ΔΟΜΗ ΑΕ (θυγατρικής της LAMDA Development SA) και του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) και κατεβλήθη από την εταιρεία το συμβατικό μέρος του τιμήματος ύψους 81 εκατ. ευρώ.

Αυτόν βρήκαν να βάλουν πρόεδρο στην ΕΡΓΟΣΕ;

Ποιός είναι ο ΠΑΣΟΚος που δεν τολμά να πατήσει το πόδι του στο Αίγιο!

Τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της κοινής γνώμης και ειδικά των συμπατριωτών του προκαλεί η τοποθέτηση του πρώην υφυπουργού Άμυνας και επί σειρά ετών βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου, στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ!

Προπαγάνδα newsbomb για ηλίθιους

Γράφουν οι άσχετοι του newsbomb:
Τα ψέματα του κ. Στουρνάρα για το πρωτογενές πλεόνασμα!
Τις μαύρες ημέρες της δημιουργικής λογιστικής του Σημίτη αναβιώνει ο Γιάννης Στουρνάρας. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας!

Η αποκάλυψη των Ιμίων

Συνεχίζω να μελετώ την υπόθεση των Ιμίων, που οδήγησε στο «γκριζάρισμα» του Αιγαίου, επειδή συχνά γίνομαι αποδέκτης αμερικανικών εγγράφων, που αφορούν το θέμα, μέσω της νόμιμης διαδικασίας Freedom for Information Act. Οσο περνούν τα χρόνια αποχαρακτηρίζονται πιο εύκολα τα τηλεγραφήματα, επειδή όσο απομακρυνόμαστε από εκείνη την περίοδο μειώνονται οι αντοχές των λογοκριτών και διότι κάποιοι ερευνητές παραμένουμε «λαίμαργοι» για νέες πληροφορίες.

Σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ ο Κανάκης: Ο Αντώναρος και η ΧΑ φταίει για τα καλοζωϊσμένα κωλόπαιδα

Ο γνωστός καραγκιόζης της τηλεόρασης βγήκε χθες να μας πει ότι για το ότι οι χλεχλέδες κυκλοφορούσαν με τα καλάσνικοφ φταίμε εμείς που κοιτάζουμε τις δουλειές μας, Ο Αντώναρος που μάλωνε στη ΤιΒι με τον Πεταλωτή, ή ο Μαυρίδης του capital που είπε στη βλαμένη, νυν ΣΥΡΙΖΑία και πρώην ΠΑΣΟΚα, του ΣΚΑΪ "λες βλακείες" μη αντέχοντας να ακούει τις παπαριές της. Βγήκε δηλ ο Κανάκης να οπτικοποιήσει τις παπαριές δηλ του ΣΥΡΙΖΑ περί λεκτικής βίας ή βίας της κυβέρνησης κ.λπ


Ενδιαφέρουσα βέβαια και η ανάλυση του κώλου:

Το έγκλημα και η βλακεία δεν είναι ιδεολογία

του Σπύρου Ριζόπουλου
Την άποψή μου την λέω με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές. Όταν κάνεις ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα και είσαι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, προφανώς δεν περιμένεις όταν συλληφθείς να ανακριθείς με κανόνες «σαβουάρ βιβρ». Ναι, θα πέσει και καμιά σφαλιάρα. Ναι, θα μαυρίσει και κάνα μάτι. Δεν νομίζω πως οι συλληφθέντες «επαναστάτες» περίμεναν να τους κεράσουν σοκολατάκια Ferrero Rocher ή να τους προσφέρουν τσάι με βουτήματα. Πήραν το... ρίσκο τους, έχασαν, πληρώνουν.

Τι γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτότητα των συνεργών των συλληφθέντων

Του Γιάννη Σουλιώτη - Η Καθημερινή

Οι αστυνομικοί που συμπληρώνουν το παζλ της πολλαπλής δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης εξετάζουν ακόμα:

- Ανάμειξη των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης (και των συνεργών τους) σε δύο περιστατικά, τον Ιούνιο στο Παγκράτι και αρχές Δεκεμβρίου στη Βάρδα Ηλείας. Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης απειλήθηκαν με καλάσνικοφ όταν προσπάθησαν να ελέγξουν έναν νεαρό άνδρα και μία γυναίκα που κινούνταν πεζή επί της οδού Φιλολάου στο Παγκράτι.

Χαμός στο διαδίκτυο: Η Σαπουντζάκη και το Photoshop της ΕΛ.ΑΣ (pic)

Χαμός και στα κοινωνικά δίκτυα για το Photoshopτης ΕΛ.ΑΣ στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Οι χρήστες σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας καυστικό χιούμορ.

Ξεχωρίζει όμως μια φωτογραφία που κάνει ρεκόρ εμφανίσεων σε Facebook και Twitter.

Πρωταγωνίστρια η Ζωζώ Σαπουντζάκη:

Κανένας αστυνομικός δεν τον πείραξε τον γιατρό

Μάρτυρας της συγκλονιστικής απαγωγής του 27χρονου οδοντογιατρού, Κ.Κ., από τους ένοπλους δράστες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό, έγινε συνομιλήτριά του, που έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του ακουστικού του τηλεφώνου.

Φωτογραφία του Σαμαρά με τον Καραμανλή από το 1975

Καθισμένοι δίπλα-δίπλα, σαν μαθητούδια, αγνώριστοι, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζονται σε ασπρόμαυρη φωτογραφία του 1974.

Χρυσή Αυγή: Τρομοκράτες – ληστές εκτέλεσαν τον ταξιτζή στην Πάρο

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «τρομοκράτες – ληστές της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης που εκτέλεσαν τον άτυχο ταξιτζή της Πάρου», μια πράξη που δεν προκάλεσε ανάλογο θόρυβο, σύμφωνα με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

To Focus για τα χρέη ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Εκτενές δημοσίευμα για τη δεινή οικονομική κατάσταση των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ φιλοξενεί το γερμανικό περιοδικό Focus, στο οποίο αναφέρει ότι «ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα από την χρεωκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορούν να πληρώσουν μισθούς ή ενοίκια στην ώρα τους».

Πάγκαλος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι δικηγόρος βιαστών. Ποια Αριστερά εκφράζει;

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε πάλι στο στόχαστρο ο πρώην Υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος κατηγόρησε την ότι είναι προϊόν οικογενειοκρατίας και νεποτισμού, κατηγορώντας την παράλληλα για την περιβόητη υπόθεση των βιασμών την οποία έχει αναλάβει.

Φήμες ότι ο Πεπόνης θα ενταχθεί στους ΑΕροψεκασμένους... για να δέσει το βύσσινο γιατί έσπευσε να ξανανοίξει την υπόθεση με τα μούφα «CDS» που ο εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο...


Σύμφωνα με δημοσίευμα ο οικονομικός εισαγγελέας φαίνεται πως θα ενταχθεί στους … Ανεξάρτητους Έλληνες
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες φαίνεται πως θα ενταχθεί ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Η θητεία των οικονομικών εισαγγελέων λήγει στα μέσα Απριλίου και η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παρατείνει τη θητεία τους ή θα τους μεταφέρει σε άλλες θέσεις.

Κρανιδιώτης προς unfollow: Σοβαρευτείτε ρε καραγκιόζηδες που ασχολήθηκε ο Μελισσανίδης μαζί σας

Αντιγράφω από τα νούμερα:
 Από τον κ. Φαήλο Κρανιδιώτη, πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, σχετικά με το ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου που δημοσιεύουμε στο UNFOLLOW 14 και τις απειλές που δέχτηκε συντάκτης μας:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ
Σκούφου 12, Πλάκα – Αθήνα, 10557, 2103252016
Αθήνα, 4/2/2013

Αποφασίστηκε η επιστράτευση των ναυτεργατών

Της Μαρίνας Μάνη

Ξεκινούν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι διαδικασίες της επιστράτευσης οι οποίες θα έχουν υλοποιηθεί μέχρι το βράδυ, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η επίδοση των φύλλων πορείας στους ναυτεργάτες, ώστε τα ξημερώματα να προσέλθουν στις δουλειές τους.

Πάγκαλος: Σύγχρονος Μαυρογυαλούρος ο Τσίπρας

Πολιτικό … Μαυρογιαλούρο χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε ότι τα όσα έλεγε μπροστά στους αγρότες ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του θύμισε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ως αρχηγός κόμματος με 27%.

Τι είπε ο Σαμαράς στον Στουρνάρα για τη σφαίρα

Τηλέφωνο στον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το περιστατικό με τη σφαίρα σε φάκελο, που εστάλη στο υπουργείο.

Με νομοθετική ρύθμιση το Ανάπτυξης προσπαθεί να ρίξει τις τιμές στα καύσιμα

Λύσεις για να πέσουν οι τιμές στα καύσιμα αναζητά το υπουργείο Ανάπτυξης και με νομοθετική ρύθμιση θα παρεμβαίνει στις συμβάσεις των εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών και των πρατηριούχων.

Σκάνδαλο: 234.000 ευρώ για κοντομάνικα μπλουζάκια στο ΕΛΤΑ!

Την απίστευτη καταγγελία ότι η διοίκηση των ΕΛΤΑ διαθέτει ποσό ύψους 234.000 ευρώ για κοντομάνικα μπλουζάκια έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος. Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη αναφέρει ότι μέσα στο καταχείμωνο «κάποιοι εκπρόσωποι του "βαθέως κράτους" πληρώνουν 234.000 ευρώ των ελλήνων φορολογουμένων για να αγοράσουν (μέσα στο καταχείμωνο) μπλουζάκια τύπου POLO ως δήθεν στολές προσωπικού»


Θα μαε κόψει το γέλιο η εισαγγελέας! Προκαταρκτική εξέταση για το σχόλιο του ΑΕροψεκασμένου σκουλαρικά

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε το σχόλιο στο Facebook του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλώνων, Ντίμη Αργυρόπουλου ότι «την επόμενη θα τους την φυτέψουν», αναφερόμενος στην σφαίρα που έφτασε μέσα σε φάκελο στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Αυτή είναι η πλέον γραφική: «Πολιτικός κρατούμενος» ο γιός μου... «απαλλοτρίωσε» την τράπεζα...«επίταξε» το αυτοκίνητο!

Τελικά δεν υπάρχει ένας σοβαρός γονιός των τσόγλανων να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία;

Στις "6μέρες" του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να παραχωρήσει δηλώσεις η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη, ενός από τους τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θέλει το παιδί της να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς:

Ληστές του κ@λου, επαναστάτες για το πεός και γιάφκες Βορείων Προαστίων

[Όσο οι ταλαίπωροι από τη Δραπετσώνα, το Περιστέρι και την "επαρχία" προσπαθούν να παλέψουν τη ζωή, οι μαλακοπίτουρες των Βορείων Προαστίων με τα ιδιωτικά σχολεία κάνουν τους επαναστάτες της π@@τσας]

Η τελευταία φουρνιά των επαναστατών που συνελήφθησαν για τη διπλή ληστεία με καλάσνικοφ στον Βελβεντό Κοζάνης και θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς είναι γεννημένοι στα εύπορα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και παιδιά καλών οικογενειών, υπεράνω πάσης υποψίας.

Νοικιάζουν γιάφκες στα Βόρεια Προάστια

Ενδιαφέρον παρουσιάζει για την Αντιτρομοκρατική το γεγονός ότι τα διαμερίσματα-γιάφκες δεν εντοπίζονται πλέον στις ύποπτες ζώνες της Αθήνας, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά βρίσκονται στα εύπορα προάστια της πρωτεύουσας όπου τίποτα δεν κινεί τις υποψίες.

Η πρώτη γιάφκα που εντοπίστηκε χθες βρίσκεται στην οδό Ελ Αλαμέιν στο Χαλάνδρι και είχε ενοικιασθεί από τον Νίκο Ρωμανό, με ψεύτικη αστυνομική ταυτότητα.

Μια δεύτερη γιάφκα εντοπίστηκε στην οδό 25ης Μαρτίου 8 στο Χαλάνδρι στην οποία βρέθηκαν αποτυπώματα σε αντικείμενο του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, ενός από τους συλληφθέντες στο Βελβεντό. Τα ίδια αποτυπώματα του ίδιου κατηγορούμενου βρέθηκαν και σε γιάφκα στην οδό Θεμιστοκλέους στο Νέο Ψυχικό.

Στο διαμέρισμα της Ελ Αλαμέιν βρέθηκαν οκτώ διευθύνσεις μονοκατοικιών και διαμερισμάτων προς ενοικίαση στην ίδια περιοχή της Αθήνας. Οπως φαίνεται κάποιος έκανε έρευνα αγοράς για την ενοικίαση νέων κρησφύγετων.

Η παρέα του Χολαργού

Δύο από τους ληστές του Βελβενδού είναι γεννημένοι στο Χολαργό και αποτελούν μέλη της αποκαλούμενης «παρέας του Χολαργού» από την αστυνομία. Πρόκειται για τον Δημήτρη Πολίτη, τον Γιάννη Μιχαηλίδη (γνωστός ως Τοξοβόλος) και τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο, οι οποίοι είναι συνομήλικοι, φίλοι, και συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Μυτιλήνης.

Στην παρέα του Χολαργού συμμετείχε και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος, έτερος κατηγορούμενος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς ο οποίος διέμενε στο σπίτι της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα με τον Δημήτρη Πολίτη και είχε πρωταγωνιστήσει στην αιματηρή συμπλοκή της Πεύκης, τον Μάιο του 2011.

Οι γονείς του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου είναι εύποροι κάτοικοι Χολαργού, η μητέρα του είναι γιατρός στο ΕΚΑΒ και ο πατέρας του συνταξιούχος αγιογράφος.

Ο έτερος συλληφθείς Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός ως Τοξοβόλος, γιός μαέστρου και ηθοποιού, εγκατέλειψε το πατρικό του στον Χολαργό, παράτησε τις σπουδές του Περιβαλλοντολογίας που παρακολουθούσε και μπήκε στην παρανομία.

Γιοί εύπορων και αστών

Η πιο χτυπητή περίπτωση είναι αυτή του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία του Βελβεντού και δήλωσε «όμηρος πολέμου» μετά την σύλληψή του.

Ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο αποκαλούμενο έγκλημα στο Κολωνάκι. Είναι εγγονός του επιχειρηματία και συγγραφέα Αθανάσιου Νάσιουτζικ, ο οποίος το 1984 διέπραξε το διαβόητο Εγκλημα στο Κολωνάκι τον συγγραφέα Αθανάσιο Διαμαντόπουλο με 97 χτυπήματα σφυριού στο κεφάλι.

Μητέρα του Νίκου Ρωμανού είναι η γνωστή συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ, η οποία έγινε γνωστή από τα βιβλία της Μαμάδες Βορείων Προαστίων και Τόση λίγη αλήθεια στο οποίο ασχολείται με την υπόθεση Νάσιουτζικ εκ των έσω.

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν συμμαθητής σε ακριβό σχολείο των Βορείων Προαστίων με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του στα Εξάρχεια το 2008.

iefimerida.gr

Τι διάβαζαν τα μέλη των Πυρήνων του κ@λου στη «γιάφκα» του Χαλανδρίου;

Βιβλία για τη διεθνή τρομοκρατία, το εγχειρίδιο που είχαν συγγράψει τα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και μπροσούρες για «απαλλοτριώσεις» σε σούπερ μάρκετ εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο των δραστών του Βελβεντού, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το Έθνος, πρόκειται για τα εξής βιβλία:

«Φονική» επίθεση Φαήλου στον Στουρνάρα

Πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Σταουρνάρα εξαπολύει ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή τη φοροεισπρακτική επιδρομή στα ακίνητα και τα αγροτεμάχια.

«Μόνο τα “κομούνια” με Αρμάνι δεν ξέρουν τι σημαίνει η φράση “τον σκότωσε για ένα μέτρο γης” σημειώνει ο κ. Κρανιδιώτης στην εφημερίδα «Δημοκρατία» αναλύοντας τη σχέση των Ελλήνων με το σπίτι τους, τις ελιές τους, τα αμπέλια τους.

ΒΙΝΤΕΟ - Άγριο φτύσιμο Βορίδη σε Παναγούλη

"Ασ' τον, ασ' τον μόνο του" ακούγεται ο Μάκης Βορίδης να λέει στον Γιώργο Παπαδάκη όταν ο Στάθης Παναγούλης έλεγε ότι βγήκε στην εκπομπή με την συμφωνία να μην κάνει διάλογο κι ο δημοσιογράφος επέμενε ότι πρέπει να του τεθούν ερωτήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος με το σούργελο

Βγήκε πάλι ο καραγκιόζης ο Παναγούλης και αφού ωρυόταν για τη δημοκρατία που δεν υπάρχει... είπε "κάναμε μια συμφωνία κ. Παπαδάκη να μη μιλήσω με τους άλλους"!!! Για τόση δημοκρατία μιλάμε...

"Εγώ έχω ακόμα στο κορμί μου τη βία και τα καψίματα από τα τσιγάρα, κι όταν είδα αυτά τα παιδιά (σ.σ. συλληφθέντες της ληστείας στο Βελβεντό) ανατρίχιασα"...

Ελληνικό μπάχαλο: Χωρίς επίδομα τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

Περίπου 420.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες δεν έχουν πάρει από 1/1/2013 το ειδικό επίδομα τέκνου και το επίδομα στήριξης!

"Καυγάς" για τις κάμερες στην προανακριτική

Θα απειλήσουν ακόμη και με παραίτηση εάν δεν … συμμορφωθούν όλοι στην Επιτροπή

Θα μπουν κάμερες στην προκαταρκτική επιτροπή; «Ναι», λέει ο πρόεδρος της επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης, «όχι» λέει, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», το αρμόδιο συμβούλιο της βουλής, τις αποφάσεις του οποίου λαμβάνει σοβαρά υπόψη ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης. «Όχι» όμως λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ένας - δυο βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτροπή.

Τέτοια "παιδιά" μόνο από τέτοιες "μάνες θα μπορούσαν να βγούν"

[Οι οικογένειες δύο εκ των ληστών-τρομοκρατών βρίσκονται σε άλλο κόσμο και απαιτούν από το κορόιδο τη Δημοκρατία να συμπεριφερθεί στους αλήτες τους με όρους "μπουρζουαζίας"... Αντίθετα οι οικογένειες των άλλων δύο δεν έχουν μιλήσει προφανώς συναισθανόμενοι τις ευθύνες που φέρουν οι ίδιοι για τα παιδιά τους. Ας διαβάσουν το παρακάτω κείμενο οι ηλίθιοι που λένε ότι την τρομοκρατία την εκτρέφει το κράτος μπας και καταλάβουν ποιοι εκτρέφουν τα ζώα...]

Γιατρός στο επάγγελμα, σύζυγος συνταξιούχου αγιογράφου και μητέρα τριών παιδιών, κάτοικος Χολαργού, η Παντελία Μπουρζούκου ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο μοναχογιός της Ανδρέας-Δημήτρης θα βρισκόταν ανάμεσα στους ληστές του Βελβεντού Κοζάνης και θα ήταν ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς.

ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ έχουν μήνυμα... από τον ΠΑΟΚ

Χάκερς μπήκαν στις ιστοσελίδες της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και άφησαν το μήνυμά τους. Δείτε το εδώ και εδώ

"Θα πάρω πίσω την ψυχή μου που είχα χάσει"

Ο Πάμπλο Γκαρσία με γραπτή δήλωση του υπογραμμίζει πως θέλει ενωμένο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, επισημαίνει ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος για ποδόσφαιρο όμως θα πεθάνει με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και ζητά συγγνώμη αν το θέμα του "έφερε" στενοχώρια

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός, αναφέρει:

Η ιστορία του γιατρού από την Κοζάνη που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές και ψευδώς αναφέρουν οι προπαγανδιστές ότι ξυλοκοπήθηκε (βίντεο)

[Που ξυλοκοπήθηκε ρε μαλάκ@ς της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο γιατρός; Μα πόσο μαλάκ@ς είστε; Όρθιος κανονικά ήταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου (από τα τσογλάνια) και απλά του έβαλαν χειροπαίδες μέχρι να καταλάβουν ποιος ήταν (Δείτε το βίντεο στο τέλος). Μάλιστα ο άνθρωπος ευχαρίστησε τους Αστυνομικούς που τον έσωσαν από τους αλήτες]

Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη του γιατρού Κ.Κ. από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, η απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.

Φαήλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Να αναλάβει την εκπαίδευση της ΕΛ.ΑΣ ο Χρήστος Ζαμπούνης

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων δραστών της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και τις καταγγελίες για βασανιστήρια και κακοποίηση των συλληφθέντων, ο Φαήλος Κρανιδιώτης...

ΑΕροψεκασμένος σκουλαρικάς: Μη με παίρνετε στα σοβαρά... λέω ένα κάρο παπαριές (επικές φώτο)


Με νέα ανάρτηση στο Facebook, απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος, ο επαναστάτης με το σκουλαρίκι που χθες καλούσε να φυτέψουν τις σφαίρες στον Στουρνάρα και μετά έτρεχε να ζητάει συγγνώμες. Εντύπωση προκαλεί το ότι παραδέχεται πως δεν έπρεπε να τον πάρουμε στα σοβαρά...

ΒΙΝΤΕΟ-"Πατέρας" τρομοκράτη του κώλου: «Φυσικά πιστεύω το γιό μου και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια»

Και ο δημοσιογράφος φίλος του Χίου... μαλάκ@@ απ' τους λίγους:

Αρχίζει η δίκη για την Κωνσταντίνα Κούνεβα που είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό οξύ

Το πρωί της Τρίτης ανοίγει για πρώτη φορά σε δικαστικό επίπεδο η υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, της συνδικαλίστριας γενικού γραμματέα του σωματείου καθαριστριών, ΠΕΚΟΠ, που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με καυστικό οξύ το Δεκέμβρη του 2008.

ΦΩΤΟ: Πάντως δεν χάνουν το χιούμορ τους τα κομμούνια παρά τις σφαλιάρες

Δείτε τη φώτο του Δένδια που έφτιαξε η Κουμουνδούρου:

Κρύβεται η ρόμπα ο Κιμούλης! Τον έψαχναν μέχρι και στο σπίτι της Ματσούκα

Άφαντος παραμένει ο Γιώργος Κιμούλης μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του για χρέη προς το Δημόσιο.

Ο ηθοποιός χρωστάει στην εφορία 200.000 ευρώ και όλο το Σαββατοκύριακο προσπαθούσε να βρει λύση στο πρόβλημά του. Μάλιστα, την Παρασκευή το βράδυ, η παράσταση «Συνέντευξη» όπου πρωταγωνιστεί με την Δήμητρα Ματσούκα ακυρώθηκε.

Τα βρήκε και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία

Όλα έδειχναν... διαζύγιο, ωστόσο η θέληση και των δυο πλευρών έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε το καθοριστικό ραντεβού, ε κεί ήταν σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, ...

Δημοσκόπηση GPO: Και εδώ περνάει μπροστά με 0,3% η ΝΔ, όταν πριν 2 μήνες ήταν 2,2% πίσω


Πως κρίνετε τις προσπάθειες της τρικομματικής κυβέρνησης
Θετικά 41,4% (από 36%)
Αρνητικά 57,3% (από 62)

Άποψη για πολιτικούς αρχηγούς

Σαμαράς Θετική 44,1% Αρνητική 54,8%
Κουβέλης Θετική 43,2% Αρνητική 55,6%
Τσίπρας Θετική 36,8% Αρνητική 61%

Καταλληλότερος πρωθυπουργός μεταξύ των δύο
Σαμαράς 46,1%
Τσίπρας 27,8%

Πρόθεση ψήφου

Πως να χειριστείτε ένα κακομαθημένο παιδί

Ποιος δεν έχει γυρίσει το κεφάλι του να δει τη σκηνή με το παιδάκι που κλαίει και χτυπιέται στο πάτωμα του σούπερ μάρκετ για να του αγοράσει η μαμά του τη σοκολάτα που θέλει; Και ποιος δεν έχει κοντοσταθεί για να δει αν η μαμά τελικά θα ενδώσει και θα του αγοράσει αυτό που θέλει; Αυτή και πολλές παρόμοιες σκηνές που εκτυλίσσονται σε εστιατόρια, μαγαζιά, φιλικά σπίτια, την παιδική χαρά, το ίδιο το σπίτι του παιδιού περιγράφουν την εικόνα του κακομαθημένου παιδιού.