06 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό είναι το ΦΕΚ με το οποίο ο Τσίπρας διορίζει τον Θεοδωρίδη

Θα συνεχίσει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτουν τον δηλωμένο ανθέλληνα Νάσσο Θεοδωρίδη... προφανώς ΝΑΙ μιας και ήταν ήδη γνωστός όταν ο Τσίπρας τον διόριζε στην “Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου” (αυτό το "Εθνική" πως και δεν το έχουν αλλάξει ακόμα;). Δείτε το ΦΕΚ διορισμού του μετά από πρόταση του Τσίπρα το 2011

Ντινόπουλος στον προδότη του ΣΥΡΙΖΑ: Τιμή μου που πάτησα στα Ίμια (βίντεο εποχής)

Tι λέει ο βουλευτής της ΝΔ για τα λεγόμενα του Νάσου Θεοδωρίδη

Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, για τον Νάσο Θεοδωρίδη, ο οποίος αποκάλεσε τα Ίμια Καρντάκ, ενώ αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον βουλευτή της ΝΔ και τότε δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο, που κάλυψε το ρεπορτάζ στα Ίμια.

Ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει περήφανος που πάτησε στα Ίμια, πριν αυτά γίνουν γκρίζα ζώνη. Αναλυτικά λέει:

Πυρήνες της Φωτιάς: Πιστέψτε μας! Δεν είναι δικοί μας αυτοί που συλλάβατε... αν ήταν θα το λέγαμε ;) [ανακοίνωση]

Αν διαβάσεις τα κείμενά τους, για αντάρτικα πόλης, επαναστάτες κ.λπ κινδυνεύεις να ξεχάσεις ότι όλοι αυτοί που είναι φυλακή πιάστηκαν με κατεβασμένα τα σώβρακα... οι δε τελευταίοι έβαλαν και τις μαμάδες τους να κλαψουρίζουν...

Με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» διαψεύδει ότι οι οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στην Κοζάνη είναι μέλη της οργάνωσης, ενώ τονίζει την ευθύνη για τη ληστεία έχουν οι ίδιοι και όχι οι «Πυρήνες».

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών πληρώνεται από τον Μπερίσα;

Η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία κατέθεσε σήμερα ενώπιον του γενικού εισαγγελέα Αντριατίκ Λάλα, δικογραφία σύμφωνα με την οποία ισχυρίζονται ότι ο Σαλί Μπερίσα χρηματοδοτεί τον Πρόεδρο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Θεοφάνη Καλυβιώτη.

Σσσσ η αξιωματική αντιπολίτευση έχει τον λόγο. Μιλάει για το επεισόδιο των Καρντάκ

Την ημέρα της τραγικής επετείου των Ιμίων, όπου έχασαν την ζωή τους τρεις Έλληνες αξιωματικοί, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσσος Θεοδωρίδης έγραψε...

Με συνοδεία πάνοπλων ανδρών της ΕΚΑΜ στον Ευαγγελισμό ο Μπουρζούκος [εικόνες]

Μετά τις συζητήσεις για τους τραυματισμούς των τεσσάρων συλληφθέντων για την ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, έρχονται δύο νέες φωτογραφίες για να προκαλέσουν αρκετά σχόλια.

«Ό,τι δούλεψες διάγραψέ το», με διέταξε ο Παπακωνσταντίνου

Νέα κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη που ερευνούν την υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, έδωσε σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η εξέλιξη αυτή, δηλαδή η νέα εμφάνιση του Γ. Αγγελόπουλου ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων, μοιραία αναγάγει το συνεργάτη του πρώην υπουργού σε σημαντικό μάρτυρα της υπόθεσης.

Εντολές Στουρνάρα για κατασχέσεις (όσων χρωστάνε) μισθών και συντάξεων πάνω από 1000 ευρώ

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το 2013 για το οικονομικό επιτελείο, καθώς τα πρώτα στοιχεία για τα έσοδα του Ιανουαρίου ήρθαν για να ταράξουν τη... νιρβάνα των υπηρεσιών και να θέσουν σε «κόκκινο» συναγερμό το υπουργείο Οικονομικών λίγες μόλις ημέρες πριν επιστρέψει η Τρόικα στην Αθήνα.

Και γυναίκες στην αντιτρομοκρατική (φώτο)

Μάλιστα μία εξ αυτών μετέφερε έναν από τους τρομοκράτες του κ@λου στον εισαγγελέα. Δείτε τη:

Έλληνας γιατρός στο Νότιο Πόλο

Με το θερμόμετρο να παραμένει κολλημένο στους -33 βαθμούς Κελσίου και με τον Ήλιο να μη δύει ούτε στις 4 τα ξημερώματα, ο γιατρός Ευάγγελος Καϊμακάμης απολαμβάνει το καλοκαίρι στο Νότιο Πόλο.


Ψοφάνε για παραμύθι στην ΑΕΚ

Δεν βάζουν μυαλό αυτοί οι άνθρωποι με τίποτα... Από το ένα φιάσκο στο άλλο πάνε και ακόμη πιστεύουν σε ψεύτικους Μεσσίες και λόγια του αέρα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ρε Πάνο, τι θα πει gentlemen«ts»; Αυτο το «τσου» στο τέλος τι σημαίνει;

Δείτε εσείς μήπως και καταλάβετε τι θέλει να πει ο Καμμένος στους gentlements:

Η απόλυτη ξεφτίλα!!

Πανηγυρίζει ο Πατούλης επειδή οι γιατροί εξαιρέθηκαν από την υποχρέωση ανάρτησης πινακίδας "Δεν πληρώνω χωρίς απόδειξη". Τόσο ξεφτιλισμένο είναι το κράτος... και φυσικά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στο γίγαντα της πολιτικής...

Φώτο: Άντε και στα δικά μας βρε... με Τσίπρα Πρωθυπουργό

Φωτογραφίες από το χορό των πρωτοετών του West Point (η αμερικάνικη Σχολή Ευελπίδων):

Τόλμησε να σηκώσει πανό «Και οι Αστυνομικοί έχουν μάνες»!! Θάνατος τώρα!! Δείτε το βίντεο

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στα δικαστήρια της Κοζάνης όταν μητέρα Αστυνομικού σήκωσε πανό με το οποίο εκδήλωσε την διαμαρτυρία της για την συμπεριφορά κατά των Αστυνομικών.

Αφιερωμένο στη μάνα του: Τι έγραφε ο «Τοξοβόλος» για τον "χαφιέ" ταξιτζή και τη ληστεία στην Πάρο το 2012

Το καλοκαίρι του 2012, το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη είχε εμπλακεί στη ληστεία της τράπεζας στην Πάρο, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας οδηγός ταξί. Τότε ο συλληφθείς που φέρεται να είναι μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς είχε στείλει στην εφημερίδα «Ποντίκι» μία επιστολή με τίτλο: «Μικρή διήγηση μιας ιστορίας παρανομίας».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Καρασμάνης: «Δεν είμαι … μουγκός βουλευτής»

Ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής

Στοιχεία από τους λαλίστατους αλλά και από τους βουλευτές που φέτος δεν ακούσαμε και δεν είδαμε ούτε για μια φορά στο βήμα της Βουλής δημοσίευσε χθες το parapolitika.gr, μεταξύ των οποίων αναφέρεται και το όνομα του βουλευτή Πέλλας, της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Καρασμάνη.

Αποσπάσματα προκηρύξεων στο usb της γιάφκας στο Μαρούσι

Αποσπάσματα προκηρύξεων πριν αναρτηθούν στο διαδίκτυο που αφορούν σε δύο χτυπήματα οχημάτων με εμπρηστικούς μηχανισμούς, την ευθύνη των οποίων αναλαμβάνουν αναρχικές ομάδες βρήκαν οι αστυνομικοί στο περίφημο usb της γιάφκας του Αμαρουσίου.

Προφυλακιστέοι οι 4 - Αρνήθηκαν να απολογηθούν


Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνουν οι τέσσερις συλληφθέντες της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την διπλή ληστεία στην περιοχή.

Ο Σαμαράς αλλάζει το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια

Ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών κ. Χ. Αθανασίου να διαμορφώσει και προωθήσει νέο σχέδιο νόμου

Μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία κρίνονται ως αντισυνταγματικές διατάξεις του υφιστάμενου νόμου για τη χορήγηση της ιθαγένειας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε...

Ντινόπουλος: Πάρτυ μισθών στο ΔΕΣΦΑ

Με νέα καταγγελία εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος δηλώνει πως στο ΔΕΣΦΑ υπάρχουν υπάλληλοι που παίρνουν μισθό έως και 8.500 ευρώ την ώρα που ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την κρίση.

Aμετανόητος ο Δημήτρης Πολίτης έφτυσε την κάμερα [βίντεο-εικόνες]

Συνεχίζουν να δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο οι συλληφθέντες για την συμμετοχή στη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, με τον Δημήτρη Πολίτη να φτύνει την κάμερα την ώρα που τον αποβίβαζαν από την κλούβα της ΕΛ.ΑΣ οι αστυνομικοί, ενώ περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα Δικαστήρια Κοζάνης, σε ένδειξη συμπαράστασης πρς τους συλληφθέντες.

Βίντεο: Τα κομμούνια έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης

"Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά" φώναζαν... ότι λέει λέει κι ο Λάκης δηλ... Δείτε το βίντεο:

Αναφορά στον ΟΗΕ εναντίον της Κωνσταντοπούλου... για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Αναφορά η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την πρακτική που ακολούθησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην εκδίκαση των υποθέσεων πελάτη της που κατηγορείται για τους βιασμούς τεσσάρων τουριστριών από το 2005, υπέβαλε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Και η Johnson & Johnson θα ενισχύσει την παραγωγή της στην Ελλάδα

Ικανοποίηση επικρατεί σε κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς κύκλους από την απόφαση του πολυεθνικού κολοσσού Johnson & Johnson να ενισχύσει την παραγωγική της βάση στη χώρα μας. Είχαν προηγηθεί ανάλογες αποφάσεις των εταιρειών Unilever, Henkel και Procter & Gamble.

Μερικές εκαντοντάδες κομμούνια στον Πειραιά ετοιμάζονται να τις ξαναρπάξουν

[Φαντάζομαι την απογοήτευσή τους για το ότι ξύπνησαν και βρήκαν τα πλοία φευγάτα :))) θα 'θελα να μουν από μια μεριά να έβλεπα τα μούτρα τους :))]

Μέλη της ΠΝΟ ετοιμάζονται αυτή την ώρα για την πορεία διαμαρτυρίας από το λιμάνι του Πειραιά στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το λάθος που τους πρόδωσε

Μοιραίο πρόσωπο για την ομάδα των ληστών του Βελβεντού Κοζάνης αποδείχθηκε ο 24χρονος Δημήτρης Πολίτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει έως τώρα η αστυνομία για τον σχεδιασμό της διπλής ληστείας, ο Πολίτης ήταν αυτός που...

Στρατιωτικές παπαριές: "Καμπάνα" σε στρατιωτικούς για "αυθάδεια" στον αρχηγό!

Πειθαρχική ποινή επιβλήθηκε στους επικεφαλής του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ).

Αιτία η επιστολή τους στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχ. Κωσταράκο, με την οποία τον καλούσαν...

Μια χούφτα άπλυτοι έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια της Κοζάνης.

Αναρχοφασίστες: «Δεν συνεργαζόμαστε, δεν απολογούμαστε. Ζήτω η αναρχία»! Ε, βάλαμε και τις μαμάδες μας να κλαψουρίζουν...

[Η πλάκα είναι ότι χθες μια από τις πατσαβούρες έλεγε ότι το παιδί της δεν θέλει να πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο γιατί πονάει στις μετακινήσεις ή ότι είναι δεμένο στην καρέκλα κ.α. Τώρα το πως έστειλαν επιστολή στο indymedia αυτοί που βασανίζονται, μόνο αυτές ξέρουν]

Ανακοίνωση στο indymedia από τους 3 συλληφθέντες Ρωμανό, Μπουρζούκο, Μιχαηλίδη... την οποία όμως δεν υπογράφει ο 4ος (Πολίτης)! Προφανώς τον θεωρούν χαφιέ γιατί στάθηκε η αιτία της σύλληψής του και οι γονείς του δεν έχουν βγει μέχρι τώρα να υπερασπιστούν το γιό τους όπως εκαναν οι άλλοι υβριστές του νεκρού ταξιτζή ή "χαφιέ" όπως λένε, της Πάρου.

Συνειδητή επιλογή αντίστασης χαρακτηρίζουν την πράξη τους οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Όταν η Λώρη Κέζα ξεβράκωνε τη μάνα του "τρομοκράτη" (τρομάρα του)

[Διαβάστε την κριτική της Λώρης Κέζα για να καταλάβετε σε τι περιβάλλον μεγάλωσε ο Ρωμανός και ο φίλος του ο Γρηγορόπουλος και να σας λυθούν οι απορίες πως ο ένας κατέληξε νεκρός και ο άλλος φυλακή]

Η Λώρη Κέζα, βιβλιοκριτικός και αρθρογράφος στο Βήμα, αναλύει και μαζί αποδομεί το συγγραφικό φαινόμενο της Παυλίνας Νάσιουτζικ το 2007, λέγοντας πως δεν χωράνε τα καλά συναισθήματα στα βιβλία της και κάνοντας λόγο για μαμάδες της παραλίας Ορνού (με αφορμή το Μύκονος Μπλουζ).

ΒΙΝΤΕΟ - Μουσουρούλης για Στρατούλη: Σας αφήνω να τον απολαύσετε

"Μιλάτε σαν οικονομικός σύμβουλος των εφοπλιστών", είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στον υπουργό Ναυτιλίας, νωρίτερα στον Antenna. "Δεν δίνετε δεκάρα για τους νησιώτες και τους ναυτεργάτες", συνέχισε.

Το λόγο πήρε και ο Δημήτρης Στρατούλης που κατηγόρησε την κυβέρνηση για κοινοβουλευτική χούντα και ότι επί έξι μήνες που είναι υπουργός δεν έκανε τίποτα για τις εταιρείες, που έχουν αφήσει απλήρωτους τους ναυτεργάτες.

Παράκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ: Κατασκοπικό θρίλερ τα μεσάνυχτα στην Βουλή - Όλα όσα έγιναν με το CD της λίστας Λαγκάρντ

Σε μεταμεσονύκτιο θρίλερ με διαφορετικά αρχεία, χαμένα κλειδιά, υπογεγραμμένους φακέλους και θησαυροφυλάκια εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ρώτησε...

Ο Τοξοβόλος βραβεύτηκε από τη Μαριέτα και της «έστειλε» μία χύτρα!

Να τα βλέπουν αυτά μερικοί που λένε ότι το κράτος εκτρέφει... μέχρι και βραβείο του δώσανε! Τι άλλο να έκανε το ρημάδι το κράτος για να τον σώσει από την οικογένεια τρομοκρατών;

Βραβείο για τις άριστες επιδόσεις του στις πανελλήνιες εξετάσεις, το ήθος και την προσωπικότητά του από την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου είχε πάρει το 2006 ένας από τους συλληφθέντες του Βελβεντού Κοζάνης.

“Έσπασε” η απεργία στον Πειραιά: Μόλις οι Κνίτες είδαν τα ΜΑΤ την έκαναν...

Ελπίζουμε να κατάλαβαν όλοι την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης σε κλεισίματα δρόμων  ή λιμανιών...

Τις δυνάμεις των ΜΑΤ βρήκαν απέναντι τους τα ξημερώματα της Τετάρτης οι Ναυτεργάτες, αφού λίγο μετά της 03:30 τέθηκε σε ισχύ η επιστράτευση των ναυτεργατών. Οι άνδρες των ΜΑΤ, με τη συνοδεία και λιμενικών, πήραν θέσεις μάχης απέναντι στους απεργούς ναυτικούς και το ΠΑΜΕ, που από το βράδυ είχαν καταλάβει το λιμάνι για να εμποδίσουν τον απόπλου μετά την επίταξη που αποφάσισε η κυβέρνηση.


Ταμήλος: Τον στέλνουν Αζερμπαϊτζάν και δεν του αρέσει!

Έξαλλος είναι ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος με την Επιτροπή Φιλίας της Βουλής, η οποία αποφάσισε να τον στείλει στο Αζερμπαϊτζάν με τον ίδιο να νιώθει «ριγμένος» και να κατηγορεί την Επιτροπή ότι κάνει «σαφέστατα διαχωρισμούς» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πάει πουθενά.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Καταγγελίες Βάμβουκα για απειλές Καμμένου

Οι απειλές μέσω SMS και τηλεφώνου, είναι η ειδικότητά του... ευτυχώς όμως δεν είναι όλοι αφελείς σαν τον Βάμβουκα και κάποιοι εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες που τους δίνουν τα σημερινά κινητά.... Έτσι Πάνο ;)

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος του φορέα “Ελλήνων Πρωτοβουλία” Γιώργος Βάμβουκας, δίνοντας στη δημοσιότητα συνομιλία που είχε με μηνύματα με τον Πάνο Καμμένο.

Προαναγγέλλει μάλιστα ότι θα ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές τη διαβεβαίωση ότι δεν παρακολουθούνται τα τηλέφωνά του, καθώς και προστασία.

Δίνουν και παίρνουν τα χάπια στο δελτίο του Ευαγγελάτου!

Σακούλες η κατανάλωση χαπιών στο δελτίο του Ευαγγελάτου!

Δεν ξέραμε ποιος να πρωτοπάρει...!

Ο κύριος Νίκος που εμφανίστηκε συμπονετικός με τη μάνα του τρομοκράτη και της έδωσε βήμα να μιλήσει, χωρίς να επιτρεψει καμία ερώτηση απο τους δημοσιογράφους προς αυτή διότι είναι μια φορτισμένη μάνα?

Η μάνα του τρομοκράτη η οποία..

Απάντηση Φαήλου Κρανιδιώτη στον ΣΥΡΙΖΑ για Μελισσανίδη, Αλαφούζο, διαπλοκή και ΟΠΑΠ

Ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Φαήλου Κρανιδιώτη το απόγευμα της Τρίτης, με πολλές ευθείες βολές αλλά και εκατέρωθεν υπονοούμενα για τον διαγωνισμό αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λογοκλόπος η Γερμανίδα Υπουργός Παιδείας! Της αφαιρέθηκε ο διδακτορικός τίτλος... ότι θα γινόταν και στην Ελλάδα δηλ.

Είδηση σοκ για την Υπουργό Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας, Annette Schavan, και κατ’ επέκταση για το κόμμα της CDU. Από απόψε και στο εξής δεν θα δικαιούται λόγω λογοκλοπής να φέρει τον τίτλο της διδάκτορος, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του Πανεπιστημίου του Ντίσελντορφ.

Γερασιμίδου: Δεν ξέρω ποιός είναι ο βουλευτικός μισθός, μου τα παίρνει το ΚΚΕ [βίντεο]

Καλεσμένη του Μανώλη Κοτάκη στη ΝΕΤ και την «Άλλη όψη» ήταν η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε:

Δίνουν ρέστα οι αμερικάνοι για Τσίπρα-New Statesman: "Υπάρχει ακόμα δημοκρατία στην Ελλάδα;"

[Και αυτό το λένε αυτοί που έφτιαξαν το Γκουαντάναμο και έχουν τη CIA με μυστικές φυλακές σε 50 χώρες του κόσμου!! Δεν πειράζει... θα συνηθίσουν ότι αυτά που ήξεραν πέρασαν]

Ο τίτλος του άρθρου του New Statesman είναι ενδεικτικός του θέματος του: "Επιλεκτική μηδενική ανοχή: εξακολουθεί να υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα;". Ο συντάκτης στηλιτεύει την κυβερνητική πολιτική σε ότι αφορά το πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε Βούλγαρους έχει πουληθεί το defencenet.gr...

Τόσο απλά! Σε Βούλγαρους έχει πουλήσει ο Φραγκούλης το defencenet.gr και φυσικά δεν το έκανε για φορολογικούς λόγους όπως λένε οι γραφικοί. Οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες έχουν κανονικά ΑΦΜ σε εφορία της Αθήνας,  οπότε τα έσοδα της σελίδας φορολογούνται κανονικά εδώ και δεν παίζει η πώληση να είναι εικονική ώστε να γλιτώνει εφορία ο Φαρμάκης...

Σεισμός - «τέρας» στον Ειρηνικό - Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρή σεισμική δόνηση 8 Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά των Νήσων Σολομώντος στον Ειρηνικό Ωκεανό, την Τετάρτη στις 12:12 τοπική ώρα (03:12 ώρα Ελλάδος) με αποτέλεσμα να εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.