07 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα φάει τον Σαμαρά! (Επιστολή βόμβα)

Ποιος είναι ο Σπύρος Ζάκκας από τα Γιάννενα που αμφισβητεί ευθέως τον Σαμαρά!

Την πρώτη ανοιχτή αμφισβήτηση του Αντώνη Σαμαρά, είχαμε σήμερα, καθώς ο Σπύρος Ζάκκας, από τα Γιάννενα, με ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ, θέτει εαυτόν στην υπηρεσία της πατρίδας και δηλώνει ότι...

Φαίνεται ότι χάνει λάδια: Ο Τσαυτάρης δεν καταδέχθηκε καν να κάτσει 10 λεπτά με τους αγρότες!! (βίντεο)

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν οι Σερραίοι αγρότες με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Συγκεκριμένα οι Σερραίοι αγρότες αποχώρησαν από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, κατηγορώντας τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης ότι τους εμπαίζει κι ότι κάνει διαχωρισμό μεταξύ των αγροτών, όπως αναφέρει το thesstoday.gr

Η πραγματική επανάσταση είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο

«Σηκώνομαι το πρωί. Βγαίνω από το σπίτι μου.Υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο.Δεν τη βλέπω και πέφτω μέσα.

Την επόμενη μέρα βγαίνω από το σπίτι μου,ξεχνάω ότι υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο και ξαναπέφτω μέσα.

Την τρίτη μέρα βγαίνω από το σπίτι μου προσπαθώντας να θυμηθώ ότι υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο...

Δημοσκόπηση Public Issue: Διψήφιο προβάδισμα ΝΔ σε παράσταση νίκης – «μάχη» σε εκλογική επιρροή

Μάχη «στήθος με στήθος» δίνουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της εκλογικής επιρροής, όπως καταδεικνύει το νέο Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, με τη ΝΔ να υφίσταται την πολιτική φθορά της διακυβέρνησης αλλά παρά ταύτα να επικρατεί στην παράσταση νίκης.

Γιατί MEGA πάλι απόψε;

Αν σώνει και καλά θέλετε να ανοίξετε την τηλεόραση το βράδυ, βάλτε STAR στις 22.00 και δείτε το Due Date

Την άλλη Τρίτη έχει πρεμιέρα η σειρά, The Killing. Είναι δανέζικη! Δηλαδή δεν μπορούσαν στο MEGA...

Δήλωση ξεφτίλα της πολιτικής του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π.Ρήγα!

[Και φυσικά η ξεφτίλα δεν είναι ότι τον πλησιάσαν επιχειρηματίες να τους δώσει τη λίστα... αυτό είναι γνωστός και λογικό στην Ελλάδα. Η ξεφτίλα είναι ότι αρνείται να την πάρει γιατί προφανώς αν την πάρει φοβάται ότι δνε θα μπορέσει να αντισταθεί... Έλεο ρε φίλε! Η σωστή δήλωση θα ήταν: Μου τη ζητάνε. Την έχω. Αλλά δεν θα τη δώσω σε κανένα πούστ@!]

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Ρήγας και μέλος της επιτροπής προκαταρκτικής στη Βουλή ο οποίος μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες αποκάλυψε ότι ήδη επιχειρηματικά κέντρα και παράκεντρα τον έχουν προσεγγίσει για να τους δώσει τη λίστα Λαγκάρντ.

Αρκούδας: Κάποιος μου ριξε κάτι στο ποτό... και μου λεγε η μάνα μου να προσέχω!

Κεντρικό πρόσωπο στην δυσάρεστη ιστορία που εκτυλίσσεται από το απόγευμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι σίγουρα ο Χρήστος Αρκούδας που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, στην ουσία οξυλοφορμίνη.

Άκου τι πληρώναμε: 26 εκ ευρώ η ελάχιστη τιμή για την κατοικία του Έλληνα προξένου στο Holland Park!!!

Καλά που έμενε ο εκάστοτε κερατάς πρέσβης που είχαμε στο Λονδίνο;; Σε παλάτι;;;

Το ποσό των 22 εκατομμυρίων λιρών ορίστηκε ως ελάχιστη τιμή για την κατοικία του Έλληνα προξένου στο Holland Park του Λονδίνου, σύμφωνα με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Πωλήθηκε αντί 208 εκ ευρώ η διαχείριση του Ηellas SAT του οποίου τα κυριαρχικά δικαιώματα παραμένουν στην Ελλάδα και την Κύπρο

[Ο τίτλος τα λέει όλα... γιατί οι πατριώτες του κ@λου θα αρχίσουν πάλι τις μαλακ@@ς...]

Τη σύναψη της συμφωνίας για την πώληση του 99,05% που κατέχει στην Hellas Sat -η οποία διαχειρίζεται το δορυφόρο HellasSat2- στην ArabSat, κύριο πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή και την Αφρική ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπράβο της: «Μάνες έχουν και οι αστυνομικοί»

H μητέρα αστυνομικού που έκανε την εμφάνιση της στα δικαστήρια της Κοζάνης και έγινε δέκτης ύβρεων και αποδοκιμασιών, έστειλε το δικό της μήνυμα στους γονείς των συλληφθέντων.

Το χάσαμε το κελεπούρι! "Στα σκαριά συνεργασία Ανδριανόπουλου με ΣΥΡΙΖΑ!"

Φουντώνουν οι φήμες πως στο παρασκήνιο ζυμώνεται μια συνεργασία -βόμβα. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ανδρέας Ανδιανόπουλος, σύμφωνα με πληροφοορίες τελευταία τα λέει όλο και πιο συχνά με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα , Νίκο Παππά, ανταλλάσσοντας απόψεις και χαράσσοντας μια κοινή στρατηγική, που στόχο έχει να απενεχοποιήσει την αριστερά στα μάτια των ανθρώπων της αγοράς και του κεφαλαίου.

Ραγκούσης-Νταλάρας: «Συνταγματική η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά»... Καλά! Πάρε τον πούλο τώρα και τα ξαναλέμε παλιοαλήτη!

[Από τους μεγαλύτερους αλήτες που πέρασαν από την πολιτική, ο ψήστης της Πάρου... ούτε καν για δήμαρχος Πάρου βλέπει ότι δεν μπορεί να κατέβει και έχει σαλτάρει]

Δεν αντίκειται στο Σύνταγμα η χορήγηση της ιθαγένειας σε παιδιά νόμιμων μεταναστών από τη γέννησή τους και ούτε απαιτείται εξατομικευμένη κρίση για αυτό, σχολιάζει ο Γιάννης Ραγκούσης μετά ην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο περί ιθαγένειας.

Διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρκολάγνο! «Ο Αλέξης και ο Νίκος μου το είπαν. Εγώ διαφωνώ»

Καβγάς στήθηκε σήμερα στον πρωινό καφέ του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου,απόντος του προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

Το θέμα ήταν ο Νάσσος Θεοδωρίδης, οι απόψεις του για τα Ιμια και η καρατόμησή του με εντολή Τσίπρα.

Άψογοι: "Σφράγισαν" τη Βίλα Αμαλία (φώτο)

Εργάτες του Δήμου Αθηναίων σφράγισαν τα παράθυρα και τις εξωτερικές πόρτες με τούβλα και συρματοπλέγματα.

Το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν σφραγίστηκε για να μην ανακαταληφθεί.

Χρυσή Αυγή: Οι Συριζαίοι πάσχουν από μανία καταδίωξης

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τη δικαιοσύνη να επέμβει με αφορμή τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Σφακιανάκης:Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληροφοριών και η βιομηχανική κατασκοπεία, το κυβερνοέγκλημα και η πρόληψη αυτοκτονιών αλλά και το «Cyber bullying», ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο 2ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Μαρκογιαννάκης σε Κωνσταντοπούλου: Με καλούν παλιοί συνάδελφοι και με συμπονούν που έμπλεξα μαζί σου

[Είναι πλέον εμφανές ότι η Κωνσταντοπούλου εφαρμόζει τακτική αμφιθεάτρου δεκαετία του 80, όταν οι κομμουνιστές είδαν ότι έχαναν τα πρωτεία και έκαναν οτιδήποτε για να σπάσουν τα αρχίδ@@ της ΔΑΠ...]

 Ακόμα ένα επεισόδιο στη σφοδρή σύγκρουση Ζωής Κωνσταντοπούλου και Χρήστου Μαρκογιαννάκη έζησε σήμερα η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. Η κόντρα ξεκίνησε όταν αφαιρέθηκε ο λόγος από την κα Κωνσταντοπουλου μετά από μια ώρα ερωτήσεων στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου (!!! Ποιος το κάλεσε αυτό το σούργελο για μάρτυρα στη Βουλή!!).

Ένοχοι οι 3 από τους 4 για την τραγωδία του Helios

Ένοχοι κρίθηκαν από το Εφετείο οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορουμένους στην υπόθεση της αεροπορικής τραγωδίας Helios, τον Αύγουστο του 2005.

Κράτος του κ@λου! Αγγελόπουλος του ΠΑΠ: Στο Google translate μετέφρασα τη λίστα Λαγκάρντ

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα καταθέτει στην προανακριτική επιτροπή που ερευνά την ύπαρξη τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών στο χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τι είπε ο Άδωνις για τη μάνα του τρομοκράτη και τη μάνα του αστυνομικού

Στο τουίτερ ανέβασε σχόλιο για δύο διαφορετικές μάνες: τη μάνα του τρομοκράτη, όπως αναφέρει, και τη μάνα του αστυνομικού.

Ο ΝΔ για το "το ευρώ δεν είναι φετίχ" που ξέφυγε της Αμανατίδου (βίντεο)

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη δήλωση της Ευαγγελίας Αμανατίδου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ» (δείτε το βίντεο στο τέλος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συγγρού:

Η φωτο του Γάλλου στρατιώτη στο Μαλί που "σόκαρε" τους Γάλλους προοδευτικούς όπως "σόκαραν" οι φάπες τους δικούς μας [εικόνα]


[Δηλ. πως έπρεπε να πάει στον πόλεμο με τους ισλαμοφασίστες που σφάζουν κόσμο; Φορώντας φουλάρι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και στριγκάκι, φωνάζοντας στους ισλαμοκομμουνιστές make love not war;]

Φωτογραφία Γάλλου στρατιώτη που φοράει μάσκα σκελετού έχει φέρει τριγμούς στις τάξεις των γαλλικών στρατευμάτων.

Μήνυση Κούγια σε Μαρινάκη!

Μήνυση κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Αλέξης Κούγιας σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, καθώς όπως υποστηρίζει, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε....

Προκαλούν οι μουσουλμάνοι αντιδήμαρχοι της Κομοτηνής: Η τροπολογία είναι η εκδίκηση της ΝΔ στην μειονότητα


[Μάλλον σε κάτι πράκτορες του προξενείου είναι εκδίκηση και όχι στους μουσουλμάνους ή πομάκους έλληνες....]

Μετωπική επίθεση κατά της “τροπολογίας για τους ιμάμηδες” και από τους μειονοτικούς αντιδημάρχους – και δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας – του Δήμου Κομοτηνής, με μία ανακοίνωση γεμάτη προκλητικές ανοησίες, υστερίες και…σύνδρομα καταδίωξης!

Η φωτό της ημέρας!

Πάντως το κεφάλι πρέπει να καλύπτεται από μαντίλα... μην προκαλούμε κιόλας:

Ποιά είναι η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του αστυνομικού που εβγαλε το πανό στην Κοζάνη

Η Λιάνα Τσολερίδου, μητέρα 22χρονου αστυνομικού, στάθηκε ανάμεσα στον αστυνομικό κλοιό των ΜΑΤ και τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης.

Τεράστια νίκη των πατριωτών του κ@λου: Ούτε ο ένας στους εκατό ναζί τουρίστες δε θα έρθουν φέτος στην Ελλάδα

[Όχι ότι οι ναζί δεν θα κάνουν διακοπές! Θα κάνουν και θα παρακάνουν γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... στην Τουρκία ας πούμε... γι αυτό αξίζουν έξτρα συγχαρητήρια στους πατριώτες του κ΄@λου που κατάφεραν να απελευθερώσουν την Ελλάδα απ' τους ναζί κατακτητές...]

Ούτε ο ένας στους εκατό Γερμανούς δεν σκοπεύει να ταξιδέψει σε ελληνικούς προορισμούς, σύμφωνα με μελέτη του γερμανικού ιδρύματος «Stiftung für Zukunftsfragen».

Βίντεο: Μια χαρά τα λέει ο Μπάμπης

Και στο Μόναχο αν βγει κάποιος και μοιράζει τζάμπα φράουλες θα βρεθούν 1000 άτομα να σπρώχνονται να τις πάρουν... εξάλλου δεν είναι τυχαίο που το γερμανικό Media Markt διαφημίζει "ο τζάμπας ζει"... στη Γερμανία το σλόγκαν που έχουν λέει: "Η τσιγκουνιά είναι κάβλα"... Δείτε το βίντεο:

Ο Γιωργάκης αξίζει να ταξιδεύει θέση business ρε! (φώτο)

Σε θέση business ταξίδεψε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου...

Και αυτός τα λέει καλά για τα χθεσινά στημένα ξεφτιλίκια

Τα χθεσινά συμβάντα έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου παραγωγοί μοίρασαν δωρεάν τα προϊόντα τους στον κόσμο, έχοντας στήσει πάγκους λαϊκής, και την ουρά των πολιτών που έσπευσαν να προμηθευτούν δωρεάν φρούτα και λαχανικά, σχολιάζει σήμερα ο Γιώργος Βέλτσος στο Βήμα με την ευσύνοπτη διατύπωση:

Είχαν προλάβει να αδειάσουν το διαμέρισμα - γιάφκα στο Παγκράτι

Μπορεί η Αντιτρομοκρατική να έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμα στην οδό Αλκέτου 26 - 28 στο Παγκράτι που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας ο Νίκος Ρωμανός τον Δεκέμβριο του 2012, ωστόσο δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό εύρημα.

Έτσι εξηγείται η τελευταία άνοδος της ΑΕΚ...

Βόμβα στα γραφεία της ΑΕΚ καθώς ο ΕΣΚΑΝ έστειλε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο Χρήστος Αρκούδας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Κερνάμε ξύδι: Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την ιθαγένεια

Η ΔΗΜΑΡ, με ανακοίνωση της, αντιτάσσεται στην περιστολή του δικαιώματος της ιθαγένειας για τους μετανάστες και ειδικά για τα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

Τους απόστρατους βλέπει ο Σαμαράς... τι να τους πει κι αυτός, αν δεν υπάρχει σάλιο...

Ορίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά με τις θεσμικές ενώσεις αποστράτων

Την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα πριν από μερικές μέρες, συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τα προεδρία των τριών θεσμικών ενώσεων αποστράτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα χιλιάδες μέλη τους και τις οικογένειές τους.

Οι «καραμανλικοί» βουλευτές κυκλοφορούν «μανιφέστο» υπέρ του Κώστα Καραμανλή!

Όλο το non paper στο τέλος

«Τριγμούς» στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέρνει άθελα του ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με αφορμή non-paper που στέλνουν εντός και εκτός της Δεξιάς παράταξης μέλη της «καραμανλικής» πτέρυγας, το οποίο επί της ουσίας «αθωώνει» τον κ. Καραμανλή για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της διετίας 2007-2009.

Νέα στοιχεία Ντινόπουλου για το πάρτι στην ΔΕΣΦΑ

Αρνούνται να εφαρμόσουν το Μνημόνιο 3 και να περικόψουν τις αποδοχές τους στο ανώτατο όριο των 4.750 ευρώ τον μήνα, καταγγέλλει ο βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος, για τους εργαζόμενους στα υψηλά κλιμάκια της ΔΕΣΦΑ.

Κολλημένος με το κάπνισμα!! Επιστολή βουλευτών στο Μεϊμαράκη για το κάπνισμα μετάαπό πρωτοβουλία Ψυχάρη

Ογδόντα οκτώ βουλευτές κατάφεραν να βρουν ο Ανδρέας Ψυχάρης και ο Πύρρος Δήμας για να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους κατά του καπνίσματος

Οι δυο βουλευτες συνέταξαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρουν οτι η εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή είναι απαράδεκτη αφοί σχεδόν σε όλους τους χώρους του Κοινοβουλίου οι βουλευτές καπνίζουν και αδιαφορούν για τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν.

Βρήκε δουλειά στην Ελλάδα ο Γιώργος... θα μιλήσει στα Σφαγεία

Θα κάνει ομιλίες και σε συνέδρια στη Θεσσαλονίκη …!!

Σιγά μην έμενε με σταυρωμένα χέρια ο πρώην πρωθυπουργός, μετά την διακοπή της συνεργασίας του με το Χαρβαρντ. Ο Γιώργος έψαξε και βρήκε άμεσα δουλειά. Άξιος. Και μάλιστα στην Ελλάδα, για να μην του μειώνουν και το μισθό του από το κοινοβούλιο κάθε φορά που θα λείπει. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδριο για τα Βαλκάνια στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό θα πει να είσαι προοδευτικός Κιμούλης: Δημοσιεύεται η είδηση της απελευθέρωσής σου χωρίς ποτές να δημοσιευτεί η σύλληψή σου!

Πλήρωσε 4.000 ευρώ (τόσα μάζεψε από συγγενείς και φίλους όπως είπε χθες) και αφέθηκε ελεύθερος

Στη σύλληψη του Γιώργου Κιμούλη, λόγω οφειλών ύψους 200.000 ευρώ προς την εφορία, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του. Ο ηθοποιός συνελήφθη μετά το τέλος της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα.

Τίναξε την μπάνκα των χρεών στον αέρα -Συνελήφθη για οφειλές δεκάδων εκατ. ευρώ

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας και μέσα σε ένα τριήμερο πραγματοποίησαν εννέα συλλήψεις για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Μάλιστα κάποιοι από τους συλληφθέντες δεν πρέπει να είχαν πληρώσει ποτέ αφού τα χρωστούν αστρονομικά ποσό. Συγκεκριμένα μία εταιρεία Εισαγωγής και Εμπορίας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών χρωστούσε...

Η "γυναίκα-μυστήριο" των Πυρήνων

Μία ανάσα από τη γυναίκα συνεργό των μελών της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" φαίνεται πως είχε βρεθεί η ΕΛΑΣ, αφού η κοπέλα είχε απασχολήσει τις αρχές κατά την διάρκεια παρακολούθησης της γιάφκας του Αγρίνιου.

Κρήτη: Απόφαση-καταπέλτης για χήρα που κατ' εντολή της Μέρκελ έπαιρνε τη σύνταξη του νεκρού συζύγου της!

H ποινή που επιβλήθηκε στη χήρα ήταν αυστηρότερη από εκείνη που πρότεινε ο εισαγγελέας για τη σύνταξη που εισέπραττε παράνομα...

Βαριά "καμπάνα" έριξε το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε μια 50χρονη χήρα από το Ηράκλειο, η οποία επί 5 χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη του αποθανόντος συζύγου της, ενώ η ίδια είχε ξαναπαντρευτεί και τα δύο παιδιά της είχαν ενηλικιωθεί.

Γκάζια Ράιχενμπαχ: "Οι τράπεζες έπρεπε να διαθέσουν στις επιχειρήσεις κεφάλαια 2 δισ. ευρώ"

Το “μπαλάκι” στις τράπεζες έριξε απόψε από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος εξέφρασε έμμεσα τη δυσφορία του για το γεγονός ότι καθυστερούν, όπως είπε, να διοχετεύσουν στις επιχειρήσεις κεφάλαια, ύψους 2 δισ. ευρώ περίπου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη ρευστότητα στην αγορά.


Ε, και; Που είναι το πρόβλημα; «Χτυπούσαν το γιο μου και του έλεγαν έτσι ξηγιούνται οι επαρχιώτες» [βίντεο]

Ατελείωτη η κλάψα από τους παραγωγούς των επαναστατών του κ@λου, που είναι ενάντια στο κράτος που τους καταπιέζει αλλά κάνουν χρήση όλων των δομών του (νοσοκομεία, σχολεία, παν/μια) που συντηρούν τα υπόλοιπα κορόιδα!

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!! Ο Κιμούλης σε πάνελ εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ

Πού να τον φαντάζονταν στον ΣΥΡΙΖΑ όταν ανακοίνωναν την πραγματοποίηση εκδήλωσης τη Δευτέρα με θέμα «Δημοκρατία, αλληλεγγύη , κοινωνική Δικαιοσύνη. Η Αριστερά απαντά στη στρατηγική της έντασης» ότι η σύνθεση του πάνελ μπορεί να επισκιάσει τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η επικίνδυνη «τρέλα» της ελληνίδας μάνας (με αφορμή τις μανάδες των επαναστατημένων ληστών της Κοζάνης)

Οι τελευταίες εξελίξεις που σηματοδότησε η σύλληψη των τεσσάρων νεαρών «ληστών-τρομοκρατών-αναρχικών» ή όπως αλλιώς έχουν γίνει γνωστοί στο πανελλήνιο, φέρνουν με πάταγο στην επιφάνεια μία σειρά από βαθιά δομικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας – αν και ο όρος «κοινωνία» ίσως δεν αρμόζει στο ατομιστικό συνονθύλευμα που απαρτίζει το κοινωνικοπολιτικό μόρφωμα που λέγεται «Ελλάδα» – στα οποία αξίζει να σταθεί κανείς.

ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ?ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

  Διαβάζω ότι υπάρχει έλλειμμα στον προϋπολογισμό του μηνός Ιανουαρίου 2013,που φτάνει τα 305 εκατομμύρια ευρώ.
   Ε σιγά το πράγμα. Υπάρχει λύση ,αφού λεφτά έχουν.
   Βάζετε ένα έκτακτο χαράτσι στους μισθωτούς και συνταξιούχους και το πρόβλημα λύνεται αμέσως.
   Ιδιαίτερα μπορείτε να βάλετε κ.Στουρνάρα και κ.Σταικούρα,  μία μείωση στους μισθούς και στις συντάξεις των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ της τάξεως των ΠΕΝΗΝΤΑ (50) % επιπλέον και μάλιστα αναδρομικά για 35 χρόνια,για να μάθουν να είναι οι ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ της Ν.Δ.
  Κατά τα άλλα συνεχίστε τα ρουσφέτια στους ΚΛΑΔΟΥΣ που έχουν προσβάσεις και συνδικαλιστική δύναμη.
  Σε επίσκεψή μου σε ιατρό χθες ,μου απάντησε ότι η επίσκεψη στοίχιζε 50 ευρώ αν ήθελα απόδειξη και 40 ευρώ αν δεν ήθελα.Μάλιστα μου τόνισε ότι δεν μετράνε οι ιατρικές αποδείξεις πλέον στην εφορία.
  Πάντως μπράβο τους και μαγκιά τους οι ΙΑΤΡΟΙ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
  

Συνεχίζει η Πρωινή Ενημέρωση, αλλάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι παρουσιαστές




Μετά την ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη στο facebook, ότι οι συμβάσεις του ίδιου και πολλών ακόμα δημοσιογράφων, δεν ανανεώνονται και η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα, η συμπαρουσιάστριά του, Μαριλένα Κατσίμη, ενημερώνει με τον ίδιο τρόπο για τις εξελίξεις που έχει το θέμα με την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ...κι ενώ η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ συνεχίζεται.

Εθνική Ελλάδος vs. Εθνική Τουρκίας

Πάμε Μουντιάλ ή Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής; Ποιος πήρε την πρωτιά;... θέλει και ερώτημα;

Ελλάδα και Ελβετία πέτυχαν το απόλυτο 0-0 σε ένα φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι κι ενώ η Εθνική μας στρέφει την προσοχή της στον κρίσιμο αγώνα στις 22 Μαρτίου με την Βοσνία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το MEGA από την άλλη, σε κάθε παιχνίδι της Ελλάδας έχει στόχο την πρωτιά στην τηλεθέαση του prime time. Με τον ΑΝΤ1 να έχει ρίξει στο παιχνίδι τις δύο τουρκικές σειρές Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής και SON, η χθεσινή τηλεοπτική μάχη εξελίχθηκε σε αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας. Ποιος ήταν ο νικητής;

Σπαταλώντας το δημόσιο χρήμα -Αγορά 5.300 πούρων για δημόσιες σχέσεις -36.700 ευρώ για κηδεία

Η διαφθοράς και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν έχει τέλος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να κρατάει τα σκήπτρα της κακοδιαχείρισης. Σύμφωνα με την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αφορά το 2010 φάνηκε πως εγκρίθηκαν και σπαταλήθηκαν απίστευτα ποσά για κηδείες, υπερωρίες συνταξιούχων, για πούρα, αναμνηστικά δώρα και κινητά τηλέφωνα.

Ο Παπακωνσταντίνου πήρε στο σπίτι του το απόρρητο πρωτόκολλο

Νέα αποκάλυψη από συνεργάτη του πρώην υπουργού

Την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πήρε μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργού, έκανε στέλεχος του τμήματος Πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών.

Οι πέντε υπουργοί που φεύγουν, σύμφωνα με το “Έθνος”

Με τη συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης να κορυφώνεται, καθώς όπως έχουν αποκαλύψει τα “Υστερόγραφα” ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο υπουργικό σχήμα, περιμένοντας ενδεχομένως μόνο την ολοκλήρωση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις αρχές Μαρτίου, οι πληροφορίες και το παρασκήνιο… χορεύουν.

Πώς δικαιολογεί την παρουσία του στην κηδεία Ντερτιλή ο Αμβρόσιος

Με επιστολή του στρέφεται κατά πάντων και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας

Επειδή ως γνωστόν η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, θέλοντας προφανώς να δικαιολογήσει την παρουσία του στην κηδεία Ντερτιλή και τις δηλώσεις στήριξης της Χρυσής Αυγής, με μια επιστολή-ποταμό στρέφεται κατά πάντων.

Το "σκονάκι" Α. Σαμαρά για τη Σύνοδο

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Η μάχη που θα δώσει ως την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής για τους κοινοτικούς προϋπολογισμούς της περιόδου 2014-2020 θα έχει… αποδείξεις και ονόματα. Η ελληνική αποστολή κομίζει στις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μελέτη διεθνών συμβούλων που παρουσιάζει τα σενάρια για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών τόσο στην περίπτωση που τα κοινοτικά κονδύλια παραμείνουν στα 20,4 δισ. ευρώ όσο και στην – απευκταία, αλλά επικρατέστερη, με βάση το αρχικό σχέδιο απόφασης – περίπτωση που το νέο ΕΣΠΑ ψαλιδιστεί στα 14 δισ. ευρώ.

Διεθνείς κολοσσοί θέλουν τον Πειραιά πύλη εισόδου στην Ευρώπη

Μετά τη Hewlett Packard και άλλες μεγάλες εταιρείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν το λιμάνι του Πειραιά ως κόμβο για διακίνηση των προϊόντων τους στις ευρωπαϊκές αγορές. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή, ενδιαφέρον για πιθανή συνεργασία με την Cosco και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν εκδηλώσει επίσης οι εταιρίες...

Μικρότερος φόρος στα μικρότερα ακίνητα

Μικρό ή καθόλου φόρο στα μικρά ακίνητα ήταν μια από τις «εντολές» που έδωσαν κατά τη χθεσινή συνάντηση οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Το μείζον ζήτημα της φορολόγησης των ακινήτων θα αποφασιστεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Μεταξύ μας τώρα: Αν ο Αλέξης αρχίσει να διαγράφει... θα μείνει μόνος του

Δείτε πόσο κόσμο έχει να διαγράψει ή να παύσει έστω:

«Αλέξη άλλαξέ τα όλα»... δηλ. σα να λέμε «Γιωργάκη άλλαξέ τα όλα»

Μετά από τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη, φαντάζομαι ότι ο Αλέξης είναι έτοιμος πια να "παύσει" και άλλους



Πχ. τη συνιστώσα "Οικολογική Παρέμβαση"

Καλά ρε μαλάκ@@ δε είπαμε να βάλετε πετρέλαιο μπας και ηρεμήσει; Βάλτε αλλιώς ψοφήστε!

Καλά ρε παλικάρια πριν μερικές μέρες δεν είπαμε να βάλτε λίγο πετρέλαιο να βγάλει κανα φράγκο ο Θέμος μπας και σταματήσει να μας τα κάνει τσουρέκια με την κακή αιθαλομίχλη απ΄τα τζάκια; Άντε τι περιμένετε; Τώρα στο κόλπο μπήκε και ο Πατούλης με δήθεν δίκτυο γιατρών για επιδημιολογική καταγραφή ασθενών... τις επόμενες μέρες θα σας βγάλουν τα αποτελέσμα τα και θα λένε: Αν δεν βάλετε όλοι από 1 τόνο πετρέλαιο έστω τώρα στα τελειώματα του χειμώνα...