10 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο: Η Ελληνίδα που είπε όχι στα λεφτά των Τούρκων

Προτίμησε 500 ευρώ το μήνα και την εθνική υπερηφάνεια της παρά το μισό εκ των Τούρκων...Δείτε τη

Την πάτησε ο υπερφίαλος Ζώης... μετά το έριξε στο χιούμορ αντί για συγνώμη (βίντεο)

Το τρολ που κυκλοφόρησε ο αστείος Νικολόπουλος, ότι αφαίρεσαν από τον Άδωνι το διδακτορικό (δεν έχει διδακτορικό-διαβάσατε εδώ), φυσικά και το προώθησε ως αληθινό (δείτε την εικόνα) και ο Έλληνας νομικός, πρ. Bουλευτής και πρ. Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρήστος Ζώης.

Δημοσκόπηση: Δεν αντέχουμε άλλα μέτρα

Σε έρευνα της Metron Analysis, πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 22%, στην ερώτηση για το ποιο κόμμα βρίσκεται πιο κοντά στον λαό (να δούμε τι άλλη παπαριά θα σκεφτούνε για να βγάλουν μπροστά με διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ)

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι τα συμπεράσματα για την σημερινή πολιτική συγκυρία από την έρευνα της Metron Analysis. Απεικονίζεται η στάση των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων στο ενδεχόμενο λήψης και νέων μέτρων και για τα φαινόμενα πολιτικής βίας. Αναφορά γίνεται και στα ταξίδια Τσίπρα και στο ποιό κόμμα βρίσκεται πιο κοντά στον λαό.

Η μεταγραφή του ΑΙΩΝΑ σε Π.Καμμένος Α.Ε !!!

Π Α Ν Ι Κ Ο Σ ...

Αυτό το συναίσθημα κυριαρχεί σε όλα τα παλιά (αλλά και τα νέα...) κόμματα...

Το πλαίσιο συμμετοχής των ... κινημάτων στα προσυνέδρια των ΑΕ χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Κινήματος «Φτάνει πια», δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ανακοίνωσε...

Μούγγα για τον Θεοδωρίδη ο γραφικός πατριώτης του κ@λου Χάρρυ Κλυνν... είναι και Πόντιος τρομάρα του

Ο Χάρρυ Κλυνν είναι ιδρυτής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, δείτε το εδώ: el-pontos.blogspot.gr. Ο Νάσσος Θεοδωρίδης συνεχίζει να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πριν μερικές μέρες έγραψε στην ΑΥΓΗ:

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Δεν επικροτώ τη βία στο όνομα του Αλέξ

Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη φιλία του Νίκου Ρωμανού με τον γιο της, καταδίκασε τη βία που διαπράττεται στο όνομα του 15χρονου Αλέξη.

«Δεν επικροτούμε τη βία. Συμπάσχουμε στην οικογένεια του Νίκου Ρωμανού αλλά η οικογένεια του Αλέξη είναι εναντίον της βίας», δήλώσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο εκπρόσωπος της κυρίας Τζίνας Τσαλικιάν, κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Απίστευτα γελοίος και υποκριτής (φώτο)

Στα γόνατα για τους φωτογράφους και όχι για τους νεκρούς τους οποίους θυμήθηκε φέτος για πρώτη χρονιά:

Κεδίκογλου: Παραμένουν μίζεροι

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, δήλωσε:

"Υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι στην Ευρώπη αυξήθηκαν τα κράτη-μέλη, αλλά όχι τα λεφτά.

Οι Τούρκοι απαιτούν συνεκμετάλλευση του κοιτάσματος πετρελαίου και φυσικού αερίου της Κύπρου!

Για άλλη μια φορά, η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί και να δημιουργεί προβλήματα στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου της Κύπρου, και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Κυνήγησαν οι κομμουνιστές τον Λαφαζάνη από τα μπλόκα!

H πρόθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη να κάνει δηλώσεις στο περιθώριο της πανελλαδικής συνάντησης των αγροτών στη Νίκαια εξόργισε τον γνωστό Καρδιτσιώτη αροτοσυνδικαλιστή Βαγγέή Μπούτα.

Χαϊλίκια Γιωργάκη: Σε διαμέρισμα στο Manhattan με τη Gaga γειτόνισσα

Μεγαλεία για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που θα πληρώνεται για να κάνει σεμινάρια με θέμα την παγκόσμια κρίση.. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά θα μένει στη Νέα Υόρκη με γείτονες αστέρες του Hollywood, καθώς ακόμα θα τρώει και θα πίνει τσάμπα!!

Πόσα χρήματα θα πάρει για να διδάξει 7 φορές

Ο οπλισμός που είχαν στην κατοχή τους οι τέσσερις συλληφθέντες στο Βελβεντό [εικόνες]

Τον οπλισμό που είχαν στην κατοχή τους οι τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες είχαν στην κατοχή τους:

Η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο της Αριστέας Μπουγάτσου

Την οδύνη του εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για την απώλεια της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βίντεο-Αντιδράσεις για την αποπομπή της διοικήτριας

Επίθεση κατά του υπουργείο Υγείας για την αποπομπή της διοικήτριας του Παναρκαδικού νοσοκομείου εξαπολύει η Χρυσή Αυγή. Η καρατόμηση της έγινε μετά την αποκάλυψη ότι επέτρεπε σε μέλη της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν ελέγχους μέσα στο νοσοκομείο για απασχόληση αλλοδαπών γυναικών.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Επεισόδια και διακοπή στο τελικό Κυπέλλου μπάσκετ (βίντεο)

Χωρίς οπαδούς θα διεξαχθεί ο υπόλοιπος αγώνας του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Ελληνικό.

Την απόφαση αυτή έλαβαν η διοργανώτρια αρχή και η Αστυνομία έπειτα από...

Αυτή είναι μια απ' τις κοπέλες που βίασε το ζώο που υπερασπίζεται η ανέραστη!

Πρόκειται για την Καναδή Natalie Karneef που σήμερα είναι αρραβωνιασμένη με Έλληνα και έχει φτιάξει blog για το μαρτύριο που περνάει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να αναβάλει συνεχώς τις δίκες χρησιμοποιώντας διάφορα τερτίπια.

10 Φλεβάρη 2014: Παρουσιάστηκε από τον Υπ. Λαϊκής Οικονομίας το νέο χαρτονόμισμα του 1 τρισεκατομμυρίου δραχμών

Αθήνα, 10 Φλεβάρη 2014. ΛΠΕ, Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA).

Κυκλοφόρησαν και γίνονται ήδη ανάρπαστα! Τα νέα χαρτονομίσματα του ενός τρισεκατομμυρίου δραχμών. Τα νέα χαρτονομίσματα έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά και δείχνουν την πρόοδο της χώρας. Πλέον υπάρχουν πολλαπλά τμήματα αναγραφής του αξίας καλυμμένα όπως το παλιό ξυστό. Αντί να αποσύρονται τα χαρτονομίσματα...

Αν δεν πουλούσαν όπλα σε όλο τον κόσμο θα πεινούσαν...

Πτώση κατά 21% το Δεκέμβριο, στα $38,5 δισ. (μόνο για τον Δεκέμβριο!!!), σημείωσε το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη πτώση τα τέσσερα τελευταία χρόνια....

Τρώει άγριο δούλεμα...

Ο Παπαδημούλης ρωτάει... Κι ο κόσμος απαντάει:

Αυτό είναι επανάσταση ρε μαλάκ@@, όχι οι ληστείες τραπεζών

Ο 15χρονος Jack Andraka ανακαλύπτει νέα μέθοδο διάγνωσης παγκρεατικού καρκίνου. 168 φορές ταχύτερη, 26000 φορές πιο φθηνή, 400 φορές πιο αποτελεσματική.

Γατάκι ο Τσίπρας: Δεν πλήρωσε χαράτσι όχι επειδή δεν ήθελε αλλά επειδή δεν χρειάζεται... μένει σε ενοίκιο!! (βίντεο)

Μια από τις ειδήσεις που έβγαλαν – κατά λάθος – ο Αυτιάς και η Τσέγκου στο ΣΚΑΙ είναι ότι ο Τσίπρας που φώναζε ότι δεν θα πληρώσει ούτε ο ίδιος το χαράτσι της ΔΕΗ, τελικά δεν πληρώνει γιατί μένει στο νοίκι! Την ερώτηση την έκανε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ η Μάγδα Τσέγκου:

Νικήτας: Ο Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από προστάτες

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης παραχωρεί εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “Real News” , μιλώντας για την πολιτική επικαιρότητα, την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Στουρνάρα καθώς και το μέτωπο που άνοιξε εσχάτως με τον Κώστα Καραμανλή.

Βίντεο ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1

Δείτε το: