11 Φεβρουαρίου 2013

Άντε πάλι!! Αγιος Μαλαχίας: Ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος-Ερχεται το τέλος του κόσμου

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο Βατικανό και την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία η είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου 16ου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι για λόγους υγείας αποσύρεται από τον θρόνο της Ρώμης.

Τo στριγκ χάλασε τη βόλτα της Ελεονώρας Μελέτη

Ξινή της βγήκε η Σαββατιάτικη βόλτα της Ελεονώρας Μελέτη εξαιτίας ενός… στριγνκ !..
Η παρουσιάστρια πήγε μια βόλτα για να εισπνεύσει λίγο καθαρό αέρα και…

ΒΙΝΤΕΟ-Σε διαθεσιμότητα ο ταξίαρχος για τα επεισόδια

Σήμερα τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο ταξίαρχος που ήταν επικεφαλής μέτρων στο Ελληνικό για τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακού - Παναθηναϊκου.

Εντός τροχιάς το ελληνικό πρόγραμμα

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα και την κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Eurogroup και όπως αναμενόταν δεν ασχολήθηκε πολύ με την Ελλάδα και όσα λίγα ειπώθηκαν κρίνονται ως θετικά.

Καλούν τη διαχειρίστρια των 550 εκατ. (που λένε ότι ανήκουν στη Μαργαρίτα) της λίστας Λαγκάρντ

Στο μικροσκόπιο της Προανακριτικής επιτροπής θα μπουν οι καταγγελίες στελεχών του ΣΔΟΕ, που θέλουν την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου πίσω από τον τραπεζικό λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ με τα 550 εκατ. ευρώ.

Ελληνας ζωγραφίζει Χιτλερικό μουστάκι στη Μέρκελ στο καρναβάλι της Κολωνίας [εικόνες]

Πρωταγωνίστρια των ευρωπαϊκών εξελίξεων συνεχίζει και είναι η Ελλάδα και , όπως είναι φυσικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον ακόμη και στο καρναβάλι της Γερμανίας.

Στην Κολωνία πραγματοποιείται μια από τις μεγαλύτερες παρελάσεις αρμάτων για τις Απόκριες και εκείνο που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα ήταν το άρμα με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα.

Αυτό είναι το επικαιροποιημένο μνημόνιο από το ΥΠΟΙΚ (έγγραφο)

Τα κείμενα του Μνημονίου μεταφρασμένα στα ελληνικά ανάρτησε το υπουργείο Οικονομικών στην ιστοσελίδα του. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα για τα επιπλέον μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν την περίοδο 2015 - 2016 (2-4 δισ. ευρώ), το πρόγραμμα αποχωρήσεων από το Δημόσιο, την πλήρη απελευθέρωση όλων των αγορών και των επαγγελμάτων, τις αποκρατικοποιήσεις και τα δημοσιονομικά μέτρα που έχουν αποφασιστεί και έχουν ήδη θεσμοθετηθεί.

Η παπαδιά μέσα από τη φυλακή κάνει έκκληση στα παιδιά της να επικοινωνήσουν μαζί της... τώρα τα θυμήθηκε

​Ήταν Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου όταν ο άτυχος ιερέας και πατέρας 3 παιδιών από την Κρέστενα της Ηλείας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εραστή της γυναίκας του στην Εθνική οδό! Στην αρχή οι αρχές πίστευαν ότι πρόκειται για δολοφονική επίθεση ληστών ώστε να του αφαιρέσουν χρήματα… στη συνέχεια όμως το κουβάρι ξετυλίχτηκε και σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για μελετημένο έγκλημα της ίδιας του της γυναίκας!

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

  Λοιπόν σας έχω νέα από τη συνάντηση του κ.Πρωθυπουργού με τις ενώσεις των αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ.Σαμαράς ήταν πολύ εγκάρδιος με τους απόστρατους. Συνεχώς χαμογελούσε και τους έλεγε "καλό παράδεισο".

Για τη τριπλή μείωση των συντάξεων τους είπε "μην είστε αχάριστοι...

Nέες αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών σε σχολείο της Βρετανίας

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμών στο μουσικό σχολείο Chetham στο Μάντσεστερ της Βρετάνιας έρχονται στο «φως» έπειτα από την αυτοκτονία – σοκ μιας εκ των μαρτύρων και θύματος του καθηγητή Michael Brewer , οποίος κρίθηκε ένοχος για πέντε σεξουαλικές επιθέσεις την περασμένη Παρασκευή.

Πάρτε και κανένα οχτάρι στον Ολυμπιακό...

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ(!) βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και πραγματικά ο σχεδιασμός της ομάδας με αφήνει άφωνο! Πάμε μαζί να μετρήσουμε τα οχτάρια που υπάρχουν στο ρόστερ των Πειραιωτών...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σκότωσε τον Μπιν Λάντεν και έμεινε... άνεργος

Μπορεί να έβαλε τέλος στη μεγαλύτερη επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση τρομοκράτη, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να υπολόγιζε πως θα ήταν η ζωή του στη συνέχεια.

Ο λόγος για τον άνθρωπο που σκότωσε τον περιβόητο Μπιν Λάντεν στο κρησφύγετό του στο Πακιστάν, ένα μέλος των Navy SEAL των ΗΠΑ, που έδωσε μια μαραθώνια συνέντευξη στο περιοδικό Esquire.

Εφοριακοί κατά Στουρνάρα για την κατάρρευση των εσόδων

Ευθεία επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσαν οι εφοριακοί, κατηγορώντας τον για αλαζονεία, ενώ του καταλογίζουν την πλήρη ευθύνη για την κατάρρευση των εσόδων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ-ΔΟΥ, κατηγορεί τον υπουργό και για άγνοια προσώπων και καταστάσεων, καθώς και για δογματισμό στις ακολουθούμενες πολιτικές.

Απειλεί με μήνυση τον ALPHA η Χρυσή Αυγή

Στην κατάθεση αγωγών και μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου προχωρά η Χρυσή Αυγή με αφορμή την αναπαραγωγή από τον ALPHA της μαιμού φωτογραφίας που δημοσίευσε η "Εφημερίδα των Συντακτών" και δείχνει μέλη της Χρυσής Αυγής στο εσωτερικό του Παναρκαδικού νοσοκομείου, παρότι, όπως επισημαίνουν , η εφημερίδα είχε διευκρινίσει ότι επρόκειτο για μοντάζ.

Η ξεφτίλα του ALPHA σε όλο της το μεγαλείο! (βίντεο-φώτο ξεβράκωμα)

Δείτε την ξεφτίλα τους:

Ο Ράιχενμπαχ έφαγε σε κυριλέ εστιατόριο, ενώ επρεπε να φάει στη φοιτητική λέσχη... όπως ο Χατζηνικολάου

Ο λαϊκισμός για ηλίθιους ζει και βασιλεύει:

Καραμανλής: Αφήστε τις παπαριές για ευρωπαϊκά Μέτωπα, θα χάσουμε όλον τον κόσμο από τα δεξιά μας προς τη Χρυσή Αυγή»

Πριν από 13 χρόνια ο Κων. Καραμανλής έκλεινε το μάτι στον Αντώνη Σαμαρά για το πολυπόθητο come back του στην πολιτική σκηνή. Ηταν λίγο μετά τις εκλογές του 2000, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο στο σπίτι τού τότε προέδρου της Ν.Δ. πίσω από το Κάραβελ.

Δείτε τους οχτώ πιο περίεργους νόμους στον κόσμο

Πολλά θεωρούμε παράλογα στην χώρα μας, ωστόσο εάν ρίξουμε μία ματιά και σε άλλες μεριές του κόσμου θα δούμε πως το παράλογο δεν κοιτά… εθνικότητα. Μπορεί στη δική μας κουλτούρα να ακούγονται αστείοι, σε κάποιες όμως χώρες ορισμένοι νόμοι επιβάλλουν σοβαρές κυρώσεις…

'Ανοιγει ο δρόμος για ταυτοποίηση νεκρών στον ελληνοαλβανικό πόλεμο

Με βάση τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας για την «έρευνα, εκταφή, ταυτοποίηση και ταφή των νεκρών στρατιωτών στον πόλεμο στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του ελληνο-ιταλικού πολέμου 1940-41», άρχισε η διαδικασία εκταφής σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες.

Φώτο: Χρυσαυγίτης ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!! Περνάει και μέσα από πόρτες!!!

Δείτε τον τύπο αριστερά, του οποίου η παλάμη χάνεται μέσα στην πόρτα!!! Απίστευτο!!! Απίστευτο...

Αλλάζουν όλοι οι παρουσιαστές της ΕΡΤ από σήμερα!

Ποια πρόσωπα θα τους αντικαταστήσουν;


Αγνώριστο θα είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ από σήμερα -αν και εφόσον τελειώσει η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ και επιστρέψει το ζωντανό πρόγραμμα στα κρατικά κανάλια-, λόγω της λήξης των συμβάσεων, που επιβάλλει αλλαγές προσώπων σε εκπομπές και δελτία. Οι ανακατατάξεις ξεκινούν από νωρίς το πρωί και φτάνουν έως και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Εκτός αέρα μένει προσωρινά και η Έλλη Στάη, λόγω εμπλοκής στο θέμα των προσώπων ειδικών θέσεων.

Fix: Προσλήψεις και Bonus προσωπικού εν μέσω κρίσης

Κι όμως,σε μια εποχή που η χρηματοοικονομική κρίση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην αγορά εργασίας, με πρώτους τους εργαζόμενους να υφίστανται δυσμενείς επιπτώσεις και να οδηγούνται σε εργασιακή ανασφάλεια, υπάρχουν υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Υπ. Οικονομικών: Στο -60% η βουλευτική σύνταξη

Στην έκδοση αναλυτικής ανακοίνωσης για τις βουλευτικές συντάξεις εξαναγκάστηκε το υπουργείο Οικονομικών. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η συνολική μείωση της σύνταξης των βουλευτών υπολογίζεται ότι θα υπερβεί το 60%.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έκαναν σεξ σε μπουλντόζα και διαπομπεύτηκαν στην πλατεία του χωριού!

«Έκαναν σεξ σε μπουλντόζα και τους πήγαν γυμνούς στην πλατεία»! Μια ιστορία διαπόμπευσης σε χωριό της Εύβοιας ήταν το πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας της Εύβοιας «Ευβοϊκή Γνώμη», που κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου.

Νίνης: Δεν παίζω που δεν παίζω... δεν ανεβάζω καμιά φώτο στο twitter

Η φωτό που ανέβασε ο Νίνης
"Να μωρέ εδώ ετοιμαζόμαστε για προπόνηση... με λίγο χιονάκι" ανέφερε πριν από λίγο ο Σωτήρης Νίνης στο twitter, ανεβάζοντας και μια ωραία φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο της Πάρμα.

Με τις ευλογίες του Καραμανλή το non paper-απάντηση στον νεροκουβαλητή του κινέζου!

Ποιοι συμμετείχαν στην μυστική σύσκεψη στην Μαβίλη

Όχι μόνο τις... ευλογίες, αλλά και τον πλήρη έλεγχο σημείο προς σημείο του Κώστα Καραμανλή είχε το non paper που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης στους διαδρόμους της Βουλής.

Αυτή η ΝΔ κατάντησε ρουτίνα με το να επανφέρνει ΠΑΣΟΚους: Η Μάγια Τσόκλη επιστρέφει στην ΕΡΤ

Με ένα αφιέρωμα στις δραστηριότητες των ελλήνων της Μαδαγασκάρης επιστρέφει στην ΕΡΤ η Μάγια Τσόκλη. Το αφιέρωμα θα μεταδοθεί στις 14 Φεβρουαρίου στις 23.00 από τη συχνότητα της ΕΤ1.

Βολές Βαλαβάνη κατά Τσίπρα για εγκατάλειψη του αντιμνημονιακού αγώνα

[Και αυτή στη φώτο (Αμαρίλντα) Βαλαβάνη λέγεται... την έβαλα γιατί αν βάλω τη Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ θα τρομάξετε... ούτως ή άλλως από πολιτική τα ίδια αξίζουν]

Πριν από λίγες μέρες γράφαμε για το….άνοιγμα του Προέδρου Αλ. Τσίπρα προς την Αριστερή Πτέρυγα του.

Πάμε λίγο παρακάτω.

Ελάχιστες μέρες αργότερα ο πάλαι ποτέ επικεφαλής Αλ. Αλαβάνος, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για “εκστρατεία υπεράσπισης του ευρώ.”

Συμβάν του 1859 δείχνει τι μπορούν να κάνουν οι γεωμαγνητικές καταιγίδες

Ο Ήλιος έγινε ξαφνικά πιο φωτεινός, τα καλώδια του τηλέγραφου έπιασαν φωτιά και το σέλας πάνω από τη Ρώμη αρκούσε για να διαβάσει κανείς εφημερίδα μέσα στη νύχτα -ήταν το «επεισόδιο του Κάρινγκτον» το 1859, η ισχυρότερη ηλιακή καταιγίδα που έχει καταγραφεί ποτέ.

Τα Τουρκικά παραμύθια της Χαλιμάς για τα Ίμια...

[Επιμένει ο Ν. Χειλαδάκης ότι οι τούρκοι κομμάντο που πάτησαν τα Ίμια είναι όλοι νεκροί, αλλά ξεφεύγει καθώς αποκαλεί όσους αμφισβητούν την "αυθεντία" του: "παπαγαλάκια της Άγκυρας"!!]

 ...και τα παπαγαλάκια της Άγκυρας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχει πολύ ενδιαφέρον για όσους παρακολουθούν τα τουρκικά πράγματα, το πώς ένα θέμα που..
ήταν δεδομένο από καθαρά τουρκικές πηγές, όπως θα δούμε παρακάτω, έχει διαστρεβλωθεί και έχει παρουσιαστεί με νέα υποτίθεται «δεδομένα», σύμφωνα με την τουρκική παραπληροφόρηση και προπαγάνδα που όπως είναι γνωστό λειτουργεί πολύ καλά.

Οι «Αντώναροι» της μιας πλευράς λένε ότι δεν ασχολούνται με τον Αντώναρο ® της άλλης... αλλά γλύφουν τον «Αντώναρο» του κινέζου

"Επιχειρούν" να ρίξουν τους τόνους οι "Αντώναροι" του Μαξίμου αλλά εκθέτουν τον Σαμαρά... κάνοντας τις πάπιες για όσα λέει ο εκσυγχρονιστής "Αντώναρος" του κινέζου, ο Στουρνάρας... Γιατί αυτό είναι το θέμα (το τι είπε ο Στουρνάρας) για τη ΝΔ, αν θέλει να έχει συνέχεια και συνέπεια και όχι τι απάντησε απ την κούτρα του, ο Αντώναρος ή ο κάθε παρατρεχάμενος Πάκης. Διαβάστε τι διαρρέουν με τον παπαγάλο οι "Αντώναροι" της άλλης πλευράς που "μιλάνε" εκ μέρους του Σαμαρά:

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί εσωτερικό θέμα στη Ν.Δ., με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με τα λάθη της διετίας 2007- 2009. Τα όσα υποστηρίζει ο τσάρος φαίνεται ότι έχουν εξοργίσει τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά κυρίως τους βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ., που το τελευταίο διάστημα έχουν ανακαλύψει την πολιτική γοητεία, του νεότερου Καραμανλή.

Ε, και; Η σύζυγος συνεργάτη του Κωστή Χατζηδάκη στη «λίστα Λαγκάρντ»

[Μην τρελαθούμε κιόλας!! Φυσικά δεν αποδεικνύει τίποτα ότι είναι κάποιος στη λίστα, γιατί η λίστα περιέχει καταθέτες της Τράπεζας. Το θέμα είναι αν τα λεφτά είναι νόμιμα ή όχι. Η δε φυλλάδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αναφέρει την τωρινή ιδιότητα του συνεργάτη του πλέον άχρηστου υπουργού, φυσικά και δεν λέει ότι η λίστα έχει καταθέτες της δεκαετίας του 2000, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις... φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν που αποσκοπεί η πίεση όλων των φυλλάδων... να τις μπουκώσουν με διαφημίσεις και εν προκειμένω με διαφημίσεις του ΕΣΠΑ...]

Στη «λίστα Λαγκάρντ» φέρεται να περιλαμβάνεται η σύζυγος του Ευθύμιου Βιδάλη στενού φίλου του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και συνεργάτη του στο υπουργείο.

80.000 μόνο για … κοινόχρηστα στο υπ. Εσωτερικών

Ακριβά τα κοινόχρηστα υπουργέ μου!


Με 80.000 ευρώ που ξοδεύει το υπουργείο Εσωτερικών σε πληρωμές κοινοχρήστων, θα μπορούσε να αγοράσει και την εταιρεία που βγάζει τα κοινόχρηστα.

Ποιοί πολιτικοί πωλούν τα σπίτια τους λόγω οικονομικής κρίσης

Την αδυναμία αρκετών πολιτικών, βουλευτών, υπουργών και πρώην πρωθυπουργών να αντέξουν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες έφερε στην επιφάνεια η οικονομική κρίση. Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει το πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι και να βάλει ενοικιαστήριο στο πατρικό του στη Φιλοθέη, σειρά πολιτικών προσώπων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα 398 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο

Πλεονασματικό ήταν το πρωτογενές αποτέλεσμα τον Ιανουάριο, όπως προκύπτει από τα προσωρινά διαθέσιμα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, τα οποία παρουσίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Αντώνης γιατί δεν λέει καμιά κουβέντα στον Στουρνάρα αντί να είναι ενοχλημένος από τις αντιδράσεις

Εντολή Μαξίμου να καταλαγιάσει ο θόρυβος

Οι «γαλάζιες» αψιμαχίες που προκαλούνται από την αντιπαράθεση του υπουργού Οικονομικών με μερίδας βουλευτών της Ν.Δ. φαίνεται ότι ενοχλούν το Μαξίμου.

ΝΕΑ: Ψέμματα γράφει η "Αυγή" για τις αναβολές της δικηγόρου του βιαστή

Μέσω του μικροπολιτικού, τα ΝΕΑ στέλνουν μήνυμα στην Αυγή και σε αρθρογράφο της που έκανε λόγο για «ΔΟΛιες επιθέσεις» στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την υπεράσπιση κατηγορούμενου για βιασμούς και κυρίως τις συνεχείς αναβολές της δίκης.

"Λέγομαι Στρατούλης και νεοναζί μου κλέβουν το πορτοφόλι"

Θύμα ληστείας έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ο κ. Στρατούλης διερχόμενος το περασμένο Σάββατο από τη Φθιώτιδα, πραγματοποίησε μια στάση για καφέ στην παραπάνω περιοχή.

Εκατομμύρια ευρώ σε καφέδες και αναψυκτικά για τους Ευρωβουλευτές

Δείτε τα ποσά που ξοδεύει το Ευρωκοινοβούλιο για εστιατόρια και σύσφιξη σχέσεων του προσωπικού


Σπάταλο αποδεικνύεται το Ευρωκοινοβούλιο, αφού όπως φαίνεται από τον προϋπολογισμό του 2013 που εγκρίθηκε τον Δεκέμβριο αντί οι Ευρωπαίοι να γίνουν πιο «σφικτοί» στα οικονομικά τους, ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων, για αναλώσιμα, αναψυκτικά, καφέ και φαγητό.

«Έσβησε» η 20χρονη που παρασύρθηκε από περιπολικό

Έφυγε από τη ζωή η 20χρονη που είχε χτυπηθεί από διερχόμενο περιπολικό στην Γ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι της Παρασκευής, 1ης Φεβρουαρίου.

Επίορκοι Δημοσίου: Τα "πονηρά φιλιά" σε μαθήτριες και τα παράνομα επιδόματα 741.514,97ευρώ

Σε δεκάδες ανέρχονται οι περιπτώσεις πειθαρχικών ελέγχων που οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι αθωώνονταν από τα πειθαρχικά συμβούλια παρά τις αντίθετες εκθέσεις του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Έγκυο άφησε γνωστή βουλευτίνα ο Αλέξης Κούγιας- Του ζήτησε γάμο

Άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την άγνωστη προσωπική του ζωή ήταν ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Ε. καλά τώρα!! "Άθικτες οι διπλές συντάξεις βουλευτών και δημάρχων"

Εκτός περικοπών γιατί δεν προλάβαιναν να τους καταμετρήσουν... και δεν θα προλάβουν ποτέ ;)

Απέφυγαν τη μέγγενη των περικοπών οι συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων, σύμφωνα με Τύπο της Κυριακής, καθώς η σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο νόμο 4093/12 και προβλέπει την περικοπή των συντάξεών τους κατά 20% ή 30% δεν εφαρμόστηκε στις 31 Ιανουαρίου, και μάλιστα δεν θα εφαρμοστεί ούτε στο τέλος Φεβρουαρίου!

Νέο ρατσιστικό έγκλημα! Νεκρός αφγανός μετά από συμπλοκή με νεοναζί!

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών νεοναζί με έναν νεκρό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό στις 23.30 στη διασταύρωση των οδών Σωκράτους και Ξούθου στην Ομόνοια συνέβη το επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 28χρονος στο πόδι.

Πρωτοβουλία Βρούτση-ΝΔ να κόψουν τον κ@λο των συνδικαλιστών



Νέο ενδοκυβερνητικό μέτωπο ανοίγει εάν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης-κατ’ εντολήν Μαξίμου- επιμείνει στην πρόθεσή του να αλλάξει το συνδικαλιστικό νόμο.

Η ΔΗΜΑΡ, που αντέδρασε πρώτη χρονικά στις δηλώσεις Βρούτση, αλλά και το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν στην αλλαγή του νόμου. Η Αγίου Κωνσταντίνου, μάλιστα, αρχίζει σιγά-σιγά να αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα με την πολιτική «νόμος και τάξις» του Μαξίμου. 

Εγιναν τρία μυστικά ραντεβού για νέο «κούρεμα» των κρατικών δανείων του ελληνικού χρέους

Νέο «κούρεμα» του ελληνικού δημοσίου χρέους -που μπορεί να αγγίξει τις 20 μονάδες του ΑΕΠ- μετά τις γερμανικές εκλογές επεξεργάζονται στις Βρυξέλλες, τη Χάγη και το Βερολίνο οι εταίροι και οι κοινοτικοί θεσμοί.

Μαντέψτε ποιος είχε καταγγείλει τις αναβολές που έπαιρνε ο βιαστής των 4 κοριτσιών!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά είχε καταγγείλει στην βουλή τις αναβολές στην δίκη του βιαστή που έπαιρνε η ...Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Βεντούζα και στους κομμουνιστές της Ελληνοφρένειας

Ρόμπα τους κάνουν μερικοί

Το υπουργείο Άμυνας θα «εγκρίνει» τις πωλήσεις νησιών

Από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα περάσουν όλες οι αγοραπωλησίες νησιών της ελληνικής επικράτειας, ασχέτως αν είναι ιδιωτικές περιουσίες ή δημόσιες.

Όταν άλλοι γύρναγαν αυτοί πήγαιναν.... στου Πανάρα

Με... αθλητική ενίσχυση στις εκλογές ο Πανάρας

Στο προσυνέδριο των ΑΕροψεκασμενων στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τη μεταγραφή του αιώνα, είχαμε και δύο μικρότερες: Το παρόν έδωσαν δυο θρύλοι του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ...

Γελάει όλη η Ελλάδα: Έπαιξαν , έχασαν και μετά θυμήθηκαν ότι δεν έπρεπε να παίξουν!!

Ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τη χθεσινή ήττα που απέδειξε και γιατό ο Σπανούλης δεν είναι Διαμαντίδης...

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του τελικού, για κακή διεξαγωγή του αγώνα!!