12 Φεβρουαρίου 2013

Βιντεοσκοπούσε κρυφά τις συναδέλφους του στην τουαλέτα

Καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκιση 30χρονος ο οποίος κατέγραψε συνολικά 139 φιλμάκια με πρωταγωνίστριες 11 συναδέλφους του στην τουαλέτα.

Στο διάστημα 01- 26 Νοεμβρίου ο 30χρονος κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές 11 συναδέλφων του σε συνολικά 139 φιλμάκια το οποία έβλεπε και έσβηνε, τοποθετώντας και πάλι τη μικροκάμερα στην τουαλέτα. Όταν η αστυνομία παρέλαβε την κάμερα ανακάλυψε επτά φιλμάκια, τα οποία δεν είχαν σβηστεί.

Ψέμμα στο ψέμμα από τον Τσίπρα εκτός αν έχει γράψει το σπίτι σε offshore

Αν ο Τσίπρας από τη μία δηλώνει στο πόθεν έσχες ότι είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος 114 τ.μ. στην Φθιώτιδος 41, στην Κυψέλη και από την άλλη λέει στην ΤιΒι ότι δεν πλήρωσε χαράτσι γιατί μένει στο νοίκι... τρία είναι τα ενδεχόμενα:

Παιδική χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ-Απίστευτοι διάλογοι!

Δεν φαίνεται πως θα λήξει εύκολα η προ ολίγου πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια καθώς πολλοί βουλευτές είναι έξαλλοι με τους "συντρόφους" οι οποίοι αντί να είναι παρόντες στην Ολομέλεια, άλλος έπινε καφέ, άλλος έβλεπε τηλεόραση στο εντευκτήριο και άλλος δεν ήξερε καν ότι έπρεπε να είναι στην Ολομέλεια.

Παραίτηση βόμβα στον ΕΔΟΕΑΠ για εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Την παραίτηση τους υπέβαλαν αιφνιδιαστικά η πρόεδρος και τέσσερα μέλη του Δ.Σ. του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) που προέρχονται από την EΣHEA (Ένωση Συντακτών Ημερησιων Εφημερίδων Αθηνών).

Μέργος: "Είναι προσωπικές μου απόψεις" Ρε αι στα διάολα καραγκιόζη, πήγαινε σπίτι σου

Διευκρινήσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Οικονομικών, Γιώργος Μέργος.

Έξι αστυνομικοί δέρνουν πολίτη στις ΗΠΑ (video)

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει έξι αστυνομικούς να γρονθοκοπούν άγρια έναν μοτοσικλετιστή, τον 22χρονο Φαλκόνι από τη Λαπωνία, ο οποίος δεν σταμάτησε αρχικά σε σήμα που του έκαναν.

Να γιατί δεν υπάρχει ελπίδα: Προσφυγή του Δήμου Κέρκυρας στο ΣτΕ για την Κασσιόπη

Του Παναγιώτη Στάθη

Να μπλοκάρουν την μεταβίβαση στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ακινήτου έκτασης 489 στρεμμάτων στην Κασσιόπη της Κέρκυρας για το οποίο έχει ήδη εκδηλωθεί διεθνές ενδιαφέρον, επιχειρούν ο τοπικός Δήμος καθώς και πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί φορείς.

Μπράβο ρε Τζαβάρα! Τι Α. Διάκος και παπαριές... Ξανά στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών ο Γιώργος Λούκος

[Επιτέλους ο Τζαβάρας έδειξε που γράφει τον Α. Διάκο ξανατοποθετώντας τον μέντορα της ξέκολης πορνοστάρ στο Φεστιβάλ Αθηνών... για να δούμε και άλλα αφιερώματα σε "ομοφυλόφιλους και κοπρολάγνους" ηρωες της Ελληνικής Επανάστασης]

Μετά από καιρό, μπήκε τέλος στο θρίλερ με τη θέση του του διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ. Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας έβαλε την υπογραφή του για την παραμονή του Γιώργου Λούκου στο τιμόνι του θεσμού.

Βίντεο ρόμπα-Αλέξης: Δεν πλήρωσα το χαράτσι και έδωσα τα «παπάρια» μου στο ΚΕΘΕΑ

Τον κοροϊδεύει ο Άδωνις και φυσικά όλος ο κόσμος κατάλαβε για άλλη μια φορά πόσο ψεύτης είναι Αλέξης Τσίπρας που τον Οκτώβριο του 2011 έλεγε ότι θα καταθέσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ και προχθές είπε ότι ζει στο νοίκι και δεν πληρώνει κανένα χαράτσι. Δείτε το βίντεο με τα ξεφτιλίκια του και την ενδιαφέρουσα απάντηση του Άδωνι για το ότι "πουλάει βιβλία με την οκά"...

Γελάει ο κόσμος: Κίνηση χοιροβοσκού στο ΠΑΣΟΚ με 75 υπογραφές

Σε συστράτευση για εύρεση της χαμένης κουτάλας καλεί ο πρώην γραμματέας του Κινήματος

Τη δική του κίνηση επιχειρεί να κάνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας το δικό του εσωκομματικό ρεύμα. Μετά το συνέδριο και τις αλλαγές που θα προκύψουν τα ρεύματα θα είναι θεσμοθετημένα και ο πρώην γραμματέας του κινήματος μαζί με άλλα 75 στελέχη καλεί σε συστράτευση ετσι ώστε να μην αλλάξει η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ.

Λόγω... φόρτου εργασίας αποφυλακίσε τους ληστές με τις βαριοπούλες! Κλάιν μάιν, θα ζητήσει συγγνώμη και θα συνεχίσει το επικό έργο της

Την πρόεδρο του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης «φωτογραφίζει» ως υπεύθυνη για την αποφυλάκιση των τριών ληστών με τις βαριοπούλες, η εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Ειρήνη Αποστόλου, που διενήργησε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. μάζεψε τα παιδιά των φαναριών της Θεσσαλονίκης - Οδηγήθηκαν σε ξενώνες

Επιχείρηση σκούπα για τον εντοπισμό των ανήλικων επαιτών της Θεσσαλονίκης και κυρίως τον ενηλίκων που έχουν την ευθύνη τους, έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έγινε στη σκιά του πρόσφατου θανάτου της 11χρονης που σκοτώθηκε όταν...

Βρούτσης-ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού

[Αν δεν παραιτηθεί ο καραγκιόζης δικαίως όλη η Ελλάδα θα τον θεωρεί "λαγό" και κανείς δεν θα πιστέψει καμία διάψευση...]

Κατηγορηματικά απέκλεισε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού.

Προηγήθηκε δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου ότι «ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα».

Άμεση απάντηση του ΓΓ του Δημόσιας Τάξης για το λογαριασμό της συζύγου του στην HSBC

Την άμεση διευκρινιστική απάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης Αθανάσιου Ανδρεουλάκου προκάλεσαν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και ανέφεραν ότι το όνομα της συζύγου του περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Θα τον μαζέψει κανείς αυτό τον καραγκιόζη ή είναι λαγός; "Ο κατώτατος μισθός παραμένει υψηλός (!)" (video)

Επανέρχεται το ζήτημα της μείωσης του κατώτατου μισθού, τη φορά αυτή με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, κ. Γιώργου Μέργου, που θεωρεί περίπου... υπερβολικά τα 586 ευρώ του βασικού μισθού ή τα 511 για τους νέους κάτω των 25 ετών.

Νέα κατηγορητήρια σε βάρος στελεχών του ΟΤΕ για το σκάνδαλο της Siemens

Νέοι «κρίκοι» στην αλυσίδα των κατηγορημένων για το σκάνδαλο της Siemens και ειδικά στο «κεφάλαιο» εκείνο που αφορά στη σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, προστίθενται συνεχώς από τη Δικαιοσύνη, η οποία ερευνά, σε επίπεδο ανάκρισης πλέον, την πολύκροτη υπόθεση.

Όταν ο σκ@τόψυχος αρθρογραφούσε για το "Έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ"

Μετά όλα άλλαξαν... και την πέσαν όλοι μαζί στη μάσα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 70 έμειναν στην ιστορία για το περίφημο πλέον "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ" το ίδιο συνδικάτο ενώ όσοι είναι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμούνται την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Παπανδρέου στην υπογραφή της πλήρους ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Χρυσή Αυγή: Δεν γεμίζει ούτε ταξί το ΠΑΣΟΚικό τσίρκο των αντιρατσιστών

Ειρωνικά αντιμετώπισε η Χρυσή Αυγή την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη, εναντίον του ρατσισμού, με υπεύθυνη την Αλ Σαλέχ και μάλιστα δίνει και φώτο για γέλια (δείτε τη στο τέλος).

"Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από την φωτογραφία, ξοδεύτηκαν από τους δήμους χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει η Αλ Σάλεχ μια συγκέντρωση...

Χρωστούσε πολλά η Θεσσαλονικιά...


Ποσό "μαμούθ" χρωστούσε στο δημόσιο μία 39χρονη στην Θεσσαλονίκη που συνελήφθη σήμερα.
Συγκεκριμένα, η διαχειρίστρια εταιρείας διαφημιστικού υλικού - εμπορίας χάρτου – εκτυπώσεων,είχε οφειλές προς το δημόσιο ύψους...

Προσχώρηση Σταυρογιάννη στην "Ελλήνων Πρωτοβουλία" του Ζώη

Την προσχώρηση του στην κίνηση "Ελλήνων Πρωτοβουλία", γνωστοποίησε πριν λίγο με ανακοίνωση του ο ανεξάρτητος βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης. Στην ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά πως "Οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την Πρωτοβουλία για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι μέσα από ένα Εθνικό Σχέδιο ανασυγκρότησης που θα δώσει ελπίδα και προοπτική"

Αναλυτικά η δήλωση:


Βίντεο: Γυμνόστηθες ακτιβίστριες εναντίον του Πάπα εισέβαλαν στη Notre Dame του Παρισιού και βαρούσαν τις καμπάνες!

Δεν πίσετυαν στα μάτια τους οι επισκέπτες της Notre Dame του Παρισιού, οι οποίοι από εκεί που θαύμαζαν την πιο γνωστή εκκλησία της Γαλλίας, βρέθηκαν να φωτογραφίζουν οκτώ γυμνόστηθες ακτιβίστριες που... εισέβαλαν στο ναό φωνάζοντας συνθήματα κατά του Πάπα!

Πάλι κλαίγονται για τις φάπες οι κλαψομούν@δ@ς: «Πως κάναμε τις ληστείες και πως τις αρπάξαμε»

[Πώς κάνανε τις ληστείες στην Κοζάνη λένε οι φλούφληδες και φυσικά δεν παραλείπουν να κλαυτούν για τις ψιλές που άρπαξαν κατά τη σύλληψη... εννοείται ότι δεν απαντάνε στο γιατί "βασανίστηκαν" οι 3 και ο τέταρτος που παραδόθηκε σε άλλο σημείο είναι ατσαλάκωτος...]

Για πρώτη φορά οι τέσσερις συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης αναλύουν σε κείμενο τους το επιχειρησιακό τους σχέδιο.

«Την Παρασκευή 01.02, μαζί με ομάδα συντρόφων, προχωρήσαμε στη διπλή ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομείου στο Βελβεντό Κοζάνης. Άποψή μας είναι πως έχει κάποια ουσία να αναλύσουμε σε ένα βαθμό το επιχειρησιακό κομμάτι της ληστείας. Κυρίως για να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της επίθεσης, οι επιλογές που κάναμε, τα λάθη που διαπράξαμε και οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτά:

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποχώρησε ο Νίκος Πρωτέκδικος ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στις περασμένες εκλογές. Την αποχώρησή του ανακοίνωσε και μέσω της σελίδας του στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για "αδιαφάνεια" στον σχεδιασμό του Συνεδρίου.

Διαβάστε τι έγραψε

Βίντεο: Απίστευτος καυγάς πασίγνωστης «παρουσιάστριας» και αδελφού πασίγνωστου πολιτικού μπροστά στην κάμερα!

[Απίστευτες βέβαια και οι κατίνες του ΣΤΑΡ και τα σχόλιά τους...]

Ο κύριος είχε ξανθιά συνοδό! Η κυρία τον έλουσε με κρασί και τον αποκάλεσε "λουκουμά" και "μπούλη"! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σε κοσμικό εστιατόριο με πρωταγωνιστές πασίγνωστο ζευγάρι. Το περιστατικό καταγράφηκε από τηλεοπτική κάμερα που βρισκόταν στο χώρο για γυρίσματα.

Σε έξαλλη κατάσταση, η...

Είναι ο κ. Τσίπρας άλλος ένας λαϊκιστής;

Α​​διαμφισβήτητα ναι! Αλλά, σπεύδω να το διευκρινίσω, δεν είναι υποχρεωτικώς «κακό» στην πολιτική. Ειδικά στην πατρίδα μας, στην οποία θριάμβευσαν συχνά μεγάλοι λαϊκιστές. Παλαιότερα της Δεξιάς, προσφάτως του μικροαστικού σοσιαλισμού, ίσως τελικά να μας προκύψει ένας ακόμη, της προσχηματικής «Αριστεράς».

H απίστευτη ιστορία του Φριτς Μπλάουελ που έγινε Φριτζέας, μένει στη Μάνη και εξάγει λάδι σε όλο τον κόσμο

Η ιστορία ενός Αυστριακού τουρίστα που έγινε κατ' επιλογήν Μανιάτης, οργάνωσε την πρώτη βιολογική καλλιέργεια στην Ελλάδα και σήμερα συνεργάζεται με 500 ελληνικές οικογένειες και εξάγει το λάδι από τις ελιές τους σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική!

Φάμπρι για γέλια, Αλαφούζος για κλάματα...

Παιδική χαρά με μικρούς και μεγάλους εγκληματίες θυμίζει η Παιανία και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά τη φετινή φαρσοκωμωδία του Αλαφούζου και της παρέας του...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Έχουν το θράσος και μιλάνε οι ξεφτιλισμένοι που γλύφούν για διαφημίσεις και χορηγίες......

Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτή τη φυλλάδα , αλλά τόση πια έλλειψη συναίσθησης είχαμε καιρό να δούμε:

Όλη η αλήθεια για την προφητεία του Αγίου Μαλαχία

Έπειτα από την προαναγγελία της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, οι Ιταλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για προφητείες, ξεκινώντας από τον σκηνοθέτη Νάνι Μορέτι και την ταινία του «Habemus Papam» που μιλούσε για παραίτηση Ποντίφικα.

Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Τον απέλυσαν και εκδικήθηκε σκοτώνοντας τον συνάδελφό του

Με τη σύλληψη και την ομολογία του δράστη έκλεισε σε πρώτη φάση ο φάκελος του στυγερού εγκλήματος με θύμα έναν 36χρονο υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας και δράστη έναν συνάδελφό του που είχε απολυθεί μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα.

Αφήνουν μαχαιροβγάλτες να αλωνίζουν στα γήπεδα – Συνέλαβαν δυο οπαδούς για τα αίσχη στον τελικό του μπάσκετ – Ψάχνουν άλλους τρεις

- Έπρεπε να δει τις εικόνες από την ΕΡΤ η αστυνομία για να κάνει συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ
- Έπιασαν χθες δυο άτομα, έναν οπαδό του Ολυμπιακού και έναν του Παναθηναϊκού
- Οδηγήθηκαν και οι δυο στο αυτόφωρο
- Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για άλλα τρία άτομα

Μιράντα Ξαφά για το «λάθος» του ΔΝΤ: Φταίει η κυβέρνηση, όχι το Ταμείο

H Μιράντα Ξαφά ήταν οικονομολόγος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ουάσινγκτον το 2004. «Αντί να ερευνηθεί αν η κυβέρνηση έκρυβε το πραγματικό ύψος του ελλείμματος, ερευνάται αν το «φούσκωσε» μετά την κρίση. Αντί να ελεγχθούν οι δικαιούχοι της λίστας Λαγκάρντ ερευνάται ποιος αφαίρεσε τρία ονόματα από τη λίστα. Το νέο άλλοθι είναι ο «πολλαπλασιαστής» γράφει στην Καθημερινή.

Ντινόπουλος: Το Υπ. ΠΡΟΠΟ επιτρέπει να κερδοσκοπούν με τις άδειες των "σεκιουριτάδων"


Τι συμβαίνει στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη με τις άδειες των σεκιουριτάδων ;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ !!!
Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν δώσει ούτε μια άδεια σεκιούριτι σε άνεργους που ενώ βρίσκουν δουλειά σε ιδιωτικές εταιρίες , δεν μπορούν να προσληφθούν επειδή το Υπουργείο κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα.

Όχι από ΝΔ σε έμμεση προσπάθεια Ρουπακιώτη να αναγνωριστεί η «Τουρκική Ένωση Θράκης»!!!

[Αυτός ο γελοίος τύπος είναι η προσωποποίηση της αριστερής κουτάλας: Διαφωνεί κάθετα με την πολιτική της κυβέρνησης, στοχεύει σε άλλα πράγματα (τα οποία ευτυχώς δεν μπορεί να επιβάλλει γιατί έχουν γνώση οι φύλακες)... αλλά δεν παραιτείται για να μη χάσει την καράκλα!!]

Την απόφασή της να καταψηφίσει δύο άρθρα του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με τη δυνατότητα αναψηλάφησης δίκης ανακοίνωσε πριν από λίγο στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία.

Νέο ρατσιστικό επεισόδιο: Άγριο ξύλο σε 17χρονο από νεοναζί ρατσιστές... Αλβανούς εννοείται

Με μεγάλη προσοχή ερευνά η Αστυνομία στα Ιωάννινα ένα βίαιο περιστατικό που έγινε σε λύκειο της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 17χρονου μαθητή με αλυσίδες και λοστούς, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κίνητρα ήταν ρατσιστικά [Έλα τώρα ρε δημοσιογράφοι! Τι ενδείξεις; Πλάκα κάνετε; 4 Αλβανοί έδειρα έναν Έλληνα και αυτό είναι ρατσισμός; ρατσιστές οι Αλβανοί; Απαπαπαπα].

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ισπανίδα που "τα έψαλε" στον ΓΑΠ

Κανονικά τα άκουσαν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από μια νεαρή Ισπανίδα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, η οποία όταν πήρε το λόγο κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία κινούνται: ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και δείπνα.

Θεά η Τζούλια: «Γράφω όλους τους Έλληνες στα @ρχ!δ!@ μου»

Με πρωτόγνωρο μένος καταφέρεται κατά της «παρακμιακής» Ελλάδας και των Ελλήνων η Τζούλια Αλεξανδράτου, μέσω post που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Πω, πω, όλο μ@λ@κίες γράφουν στην Ελλάδα!!!!...



Βορίδης: Στον χρόνο που πρέπει, θα εκμεταλλευτούμε το λάθος του ΔΝΤ

Η Ελλάδα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την παραδοχή του ΔΝΤ για λάθος επιλογές, όταν διαμορφωθούν οι συσχετισμοί για αλλαγή του δημοσιονομικού προγράμματος, είπε...

ΒΙΝΤΕΟ-Αλαβάνος:«Ο ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει ένα είδος ΔΗΜΑΡ στην αντιπολίτευση»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει ένα είδος ΔΗΜΑΡ στην αντιπολίτευση» ανέφερε ο πρώην επικεφαλής του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο ληστής της Κοζάνης Δημήτρης Μπουρζούκος είχε πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή της ΕΡΤ [βίντεο]

Με μακριά μαλλιά, στρατιωτικό τύπου μπουφάν και σκουλαρίκια στο αυτιά είχε πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή την ΕΡΤ ο Δημήτρης Μπουρζούκος, ένας εκ των συλληφθέντων της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης.

Επικός Καρατζαφέρης: Ευτυχώς... προλάβαμε τον Γρηγορόπουλο (βίντεο)

«Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους στο Βελβεντό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε βλακείες τα όσα ακούγονται για το Νίκο Ρωμανό, ότι το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε.

Τις χαρές του κομμουνισμού ζούν στον Ριζοσπάστη... ούτε ΓΣ δεν επιτρέπεται να κάνουν

Σε μια κίνηση απόγνωσης οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη ζητούν την στήριξη της ΕΣΗΕΑ για τα όσα συμβαίνουν στην εφημερίδα του ΚΚΕ. Το θέμα έχει ανακύψει εδώ και ημέρες αλλά η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κωφεύει παρά το γεγονός ότι η Γενική Γραμματέας Μαρία Αντωνιάδου έχει θέσει κατ επανάληψη το θέμα.

Προκλητικό το παχύδερμο!! "Μακάρι και στην Ελλάδα να είχαμε παραιτήσεις"

Με όσους … αρνούνται να απαρνηθούν την εξουσία τα έβαλε ο Βενιζέλος .. για να τρελάνει όσους Έλληνες είναι ακόμα στα καλά τους!
Δείπνο σε νέους επιστήμονες που εργάστηκαν για την εκπόνηση του Σχεδίου Ανασυγκρότησης και σε όσους συγκροτούν τις Μονάδες Παραγωγής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Τι είπε ο Τσακ Νόρις στο ζελέ;

Ανοίγει ο Τσακ Νόρις το ψυγείο και βλέπει ένα ζελέ να τρέμει... οπότε του λέει:

Επικές φιγούρες Μπαρμπαρούση - Βίντεο!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έσυρε το χορό και όπως θα δείτε στο βίντεο, επιδόθηκε σε απίστευτες φιγούρες...

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης όταν δίνει το παρών σε κοινωνικές εκδηλώσεις του τόπου, ξέρει τον τρόπο να τραβά την προσοχή όλων! Αυτό έγινε και πριν από λίγες μέρες, στην χοροεσπερίδα των Μπαμπινιωτών.

Αυτή είναι η ταινία που θα τρελάνει τους πατριώτες του κώλου :)

Ταινία-σοκ βγαίνει στους κινηματογράφους και μεταξύ άλλων περιέχει ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε Έλληνα και Γερμανό! (ΦΩΤΟ)

Ωμές σκηνές σεξ πάνω στο πάτωμα προκαλούν το κοινό. Στην ταινία οι πρωταγωνιστές είναι δυο ομοφυλόφιλοι που έχουν δεσμό και μάλιστα ο ένας είναι Έλληνας και ο άλλος Γερμανός, γεγονός που καθιστά την ταινία ακόμα πιο σοκαριστική, καθώς πέρα από το ταμπού θέμα της σχέσης δυο ανδρών, είναι και ο… ελληνογερμανικός δεσμός στη μέση.

To αφεντικό της Walt Disney είναι Έλληνας και ακτιβιστής ομοφυλόφιλος [βίντεο]

Ο 59χρόνος George Kalogridis ανέλαβε την 1η Φεβρουαρίου την προεδρία του Walt Disney Word Resort Θα είναι επικεφαλής 66.000 υπαλλήλων και θα διοικεί έναν από τους πλέον προβεβλημένους και εύρωστους κλάδους της Walt Disney με ορμή και χωρίς μυστικά.

Παράκρουση συνωμοσιολόγων: Κεραυνός "χτύπησε" την Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Η είδηση της επικείμενης παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου προκάλεσε πανικό και χαρακτηρίστηκε ως κεραυνός εν αιθρία από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ξεκίνησε να μεταδίδεται πως ο Πάπας Βενέδικτος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του. "Δεν έχω τη δύναμη πια να συνεχίσω" ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο Τσίπρας εκτός απ' τη δραχμή θα επαναφέρει και την οκά...

Ενοχλημένος αλλα και καυστικός φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις ερωτήσεις που κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στα αρμόδια υπουργεία, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά ούτε κατέθεσε στο ΚΕΘΕΑ το αντίστοιχο ποσό όπως είχε δεσμευθεί.

Έτσι, όταν τον ρώτησαν σε συνέντευξη για το θέμα, αντί να απαντήσει επί της ουσίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...

Μάχη Μιχελάκη-Βούτση με... Καλάσνικοφ (video)

Πρωινή μάχη μεταξύ Γιάννη Μιχελάκη και Νίκου Βούτση στο Mega, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση να λέει «δεν έχουμε δημοκρατία με τόση ανεργία στους νέους» και τον κ. Μιχελάκη να απαντά «τέτοια λέτε και βγαίνουν τα Καλάσνικοφ».

Τι ανησυχεί τον Σαμαρά…

Άμεσα έκλεισε το θέμα με τις αλλαγές στο νόμο περί απολύσεων στην κυβέρνηση μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που ξέσπασε ακόμα και μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Το σίγουρο είναι πως μετά τους λανθασμένους επικοινωνιακούς χειρισμούς το ζήτημα αυτό δεν πρόκειται να ανοίξει παρά το γεγονός ότι οι αρχικοί σχεδιασμοί δεν προέβλεπαν την … απαγόρευση των απεργιών, αλλά στόχευαν στο να μειωθεί επιρροή συγκεκριμένων συνδικαλιστών οι οποίοι, σύμφωνα με την κυβέρνηση, για προσωπικό όφελος δυναμιτίζουν το κλίμα στην ελληνική κοινωνία.

Ποιός είναι ο Δεσποτόπουλος της ΕΛΠΑ, σύζυγος της "κυρίας" των Special Olympics-Καταγγελίες για «φαγοπότι» 100 εκατ. ευρώ, και χειροπέδες



Συνελήφθη χθες το βράδυ στην οικία του στη Φιλοθέη ο πανίσχυρος Βασίλης Δεσποτόπουλος της ΕΛΠΑ, σύζυγος της εξίσου ισχυρής Γιάννας Δεσποτοπούλου, προέδρου των Special Olympics, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου 500 χιλ. ευρώ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με χειροπέδες...

Αναβλήθηκε τελικά για λόγους υγείας η δίκη της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η σέξι μελαχρινή συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή όταν κατά τη βραδινή της έξοδο πέρασε με κόκκινο και έπειτα από αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη.

Ψωμιάδης: Βρήκα τον πρώην φρουρό μου σε λίμνη αίματος!

Σοκάρει η είδηση ότι ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε τον αστυνομικό πρώην φρουρό του σε μια λίμνη αίματος να χαροπαλεύει!

Η αμερικανική «μετάλλαξη» του Αλέξη και οι μυστικές επαφές

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Εν μέσω κριτικής που δέχεται για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις επαφές του, είναι γνωστό ότι ο Αλ. Τσίπρας δεν συνάντησε επισήμως τους εκπροσώπους της ομογένειας. Ο λόγος ήταν ότι δεν τήρησε το πρωτόκολλο, που θέλει να προηγείται συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. Πλην όμως αποδεικνύεται ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τελικώς έκανε επιλεκτικές επαφές, οι οποίες... ανοίγουν πόρτες.

Αναγνώριση του... λάθους ζητεί η κυβέρνηση


Θέμα προσαρμογής του προγράμματος της Ελλάδας υπό το φως των λανθασμένων εκτιμήσεων για την ύφεση έθεσε εμμέσως στους Ευρωπαίους ομολόγους του ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.