14 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η σύντροφος που φέρεται να σκότωσε ο Πιστόριους

"What do you have up your sleeve for your love tomorrow???", ρώτησε χθες στο twitter η Reeva Steenkamp... λίγες ώρες αργότερα ήταν νεκρή από τα πυρά, όπως όλα δείχνουν, του Oscar Pistorius.

Η Ρίβα ήταν...

Να αρχίσω με την καλή ή με την κακή είδηση για τον Πάνο;

Ας αρχίσψ με την καλή λοιπόν:

Η καλή είναι ότι βρίσκεται στην Τσεχία και τελικά δεν έχασε το αεροπλάνο...

Η κακή είναι ότι...

Λίστα Λαγκάρντ:Ο Παπακωνσταντίνου έψαχνε την οικογένειά του, Παπανδρέου και Βαρδινογιάννη

Τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου 2010, λίγες ώρες αφότου παρέλαβε το CD με τη Λίστα Λαγκάρντ από τις γαλλικές αρχές, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου έσπευσε να αναζητήσει τα ονόματα που περιέχονταν σε αυτή, ξεκινώντας από τα ξαδέρφια του, τα ονόματα «Παπανδρέου», αλλά και το όνομα «Βαρδινογιάννης». Συγκεκριμένα, αναζήτησε:

Στην Ελλάδα βρίσκονται σήμερα τα οστά του Αγίου Βαλεντίνου

Αρκετοί είναι εκείνοι που γιορτάζουν με το... ταίρι τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, του «προστάτη» των ερωτευμένων, χωρίς να γνωρίζουν τη ζωή του αγίου. Παράλληλα, πολλοί είναι εκείνοι που «υπενθυμίζουν» πως πρόκειται για δυτικό πρότυπο, όντως ο Άγιος Βαλεντίνος δεν μνημονεύεται πουθενά στο ορθόδοξο εορτολόγιο, και οι χριστιανοί ορθόδοξοι δεν θα έπρεπε να το ακολουθούν, με τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο πριν χρόνια να προτείνει οι ερωτευμένοι να γιορτάζουν την αγάπη τους την προηγούμενη μέρα, στις 13 Φεβρουαρίου, που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας.

Πως τα οστά του Βαλεντίνου κατέληξαν στην Ελλάδα

Βεντούζα και στη Ρένα για τις παπαριές και τις υποκρισίες...

Δείτε τι απάντησε το τρολ στη Ρένα Δούρου, για τις υποκρισίες περί ομοφυλοφίλων:

Ο Καραμανλής, το μνημόσυνο του πατέρα του και οι φαντασιόπληκτοι

Εξαλλοι είναι οι συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή για τη μουρμούρα που ξεκίνησαν το μεσημέρι στελέχη της Κ.Ο της ΝΔ, ως προς την απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την μίσθωση βραχονησίδων.

«Κατέβηκε» διαφήμιση της Nike από την επίσημη ιστοσελίδα του Πιστόριους (βίντεο)

Διαφήμιση της εταιρίας Nike, που είναι μια από τους σπόνσορες του Όσκαρ Πιστόριους, με σλόγκαν «είμαι η σφαίρα μέσα στη θαλάμη», «κατέβηκε» πριν λίγη ώρα από την επίσημη ιστοσελίδα του αθλητή.

Το εγκεφαλικό του άφησε μόνιμη βλάβη: Ο Ρουπακιώτης αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή Εθνάρχη... αλλά επιμένει στις ύποπτες διατάξεις

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι βουλευτές της ΝΔ ακούγοντας στη Βουλή τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη να αποκαλεί τον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή Εθνάρχη.

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους το ΔΝΤ:"Λάθος" καταλάβατε... Άλλο ύφεση, άλλο δημοσιονομικός εκτροχιασμός...

«Λανθασμένες εντυπώσεις» έχει πυροδοτήσει η συζήτηση για τους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον διευθυντή Εξωτερικών Σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου (ΔΝΤ), κ. Τζέρι Ράις, ο οποίος προέβη σε αποσαφηνίσεις, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής οικονομολόγου του ΔΝΤ, Ολιβιέ Μπλανσάρ, με φόντο τις δηλώσεις του Όλι Ρεν για τον κατώτατο μισθό.

Αβραμόπουλος: Στηρίζουμε την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία... στα λόγια όμως... μην τρελαθούμε κιόλας

[Τα λόγια πως μετουσιώνονται σε πράξη δηλ. κ. Αβραμόπουλε; Βιβλία τους στείλαμε; Κανά δάσκαλο επιτρέπεται να στείλουμε ή δεν θέλουμε να τσατίσουμε τον Μπερίσα;]

Tη σταθερή δέσμευση της Ελλάδας, για στήριξη και συμπαράσταση προς την ελληνική εθνική μειονότητα, στην Αλβανία υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, που συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: η έπαυλη όπου ο Pistorius ερωτεύτηκε και σκότωσε!

Στους χώρους όπου έζησαν ρομαντικές στιγμές πνίγηκε στο αίμα η σχέση του Oscar Pistorius και της Reeva Steenkamp: το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το σπίτι που από ερωτική φωλιά έγινε τόπος φονικού!

Νέος δικαστικός άθλος: Θα συνεχίσουν να ”κρύβονται” πίσω από τις προσφυγές οι φοροφυγάδες προ του 2011

Χωρίς αναδρομική ισχύ οι διατάξεις για κακουργηματική φοροδιαφυγή

Του Παναγιώτη Στάθη

Μόνο οι φοροφυγάδες που πιάστηκαν στην τσιμπίδα της εφορίας μετά την 31η Μαρτίου του 2011 θα διώκονται με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου Ν. 3941/2011, δε θα οχυρώνονται δηλαδή πίσω από τις προσφυγές στα Διοικητικά Δικαστήρια οι οποίες με βάση τον προγενέστερο νόμο δεν επέτρεπαν να τους απαγγέλλονται κατηγορίες μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους.

Αγωγή βουλευτή της Θεσσαλονίκης κατά εφημερίδας

Αγωγή κατά της εφημερίδας "Καρφίτσα" κατέθεσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης...

Φώτο: Ο Αλέξης δεν παραδίδει τα όπλα ρε!

Όπως κάποτε ο Άρης... έτσι σήμερα ο Αλέξης:

Πακιστανό ζώο ασέλγησε σε ανήλικη και σε μια 34χρονη γυναίκα

​Συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν για απόπειρα βιασμού, σε βάρος μιας ανήλικης 16 ετών αλλά και μιας 34χρονης γυναίκας.

Πανέμορφη Ελληνίδα λιβανίζει και δηλώνει «τυχερή» που είναι χριστιανή και όχι μουσουλμάνα [βίντεο]

Σε αρκετές αποκαλύψεις προχώρησε ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Ελλάδας που βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή.

Ο λόγος για τη...

Επιστολή του Ιωαννίδη στον Ζακ Ρογκ

Την επιθυμία του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης να διατηρηθεί η πάλη στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων εξέφρασε, μέσω επιστολής που απέστειλε χθες προς τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Έτσι, ξεσκίστε τους!! "Ποινική δίωξη για παράνομες προσλήψεις σε θυγατρική της Αττικό Μετρό"

Βαρύτατη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος 10 μελών της εταιρείας ΑΜΕΛ ΑΕ (θυγατρικής της Αττικό Μετρό) για παράνομες προσλήψεις κατά τα έτη 2008-2009. Η δίωξη αφορά σε κακουργηματική απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Ν 1608/1950 και στηρίζεται σε...

Αντίδραση της Χ.Α στο ΑΠΕ και άμεση διόρθωση

Την αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε ένα τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων, στο οποίο δεν την συμπεριέλαβε, ανάμεσα στα κόμματα που καταψήφισαν την τροπολογία για τα νησιά. Το ΑΠΕ, επανήλθε με διορθωτικό τηλεγράφημα.

Αγωγή Κουρτάκη εναντίον της Αυγής με δικηγόρο τον Βορίδη

Αγωγή με την οποία ζητείται αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ κατέθεσαν κατά της εφημερίδας Αυγή, κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά» καθώς και η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα, με πληρεξούσιο δικηγόρο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Απορρόφηση ΕΣΠΑ: 6% πάνω από το μέσο όρο η Ελλάδα

Υψηλότερο κατά 6% από τον Κοινοτικό μέσο όρο παραμένει το ποσοστό απορρόφησης των Κοινοτικών κονδυλίων από τη χώρα μας, σύμφωνα με τα τελευταία συγκριτικά στοιχεία (Φεβρουαρίου).

Δημοσκόπηση ALCO : Μπροστά με 1% και ανεβασμένη η ΝΔ-Πεσμένοι ΣΥΡΙΖΑ (-2,1%), Χ.Α.

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την δημοσκόπηση της alco για λογιαριασμό του newsit, όπου προκύπτει, μια όχι μεγάλη αλλά αξιοσημείωτη άνοδος της ΝΔ (+0,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για το newsit), μεγάλη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ (-2,1%), άνοδο...στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, που όμως παραμένει ακόμα μακριά από διψήφιο ποσοστό και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό υπάρχει πτώση της Χρυσής Αυγής!

"Καταστροφή"! Τα "ξεπουλάνε" όλα... και λείπει κι αυτός να μας στηρίξει...

Τί άλλο θα μπορούσε να πεί ;;;

Αυτές τις λέξεις ζητά το "κοινό" , αυτές αναφέρει στο πρωτοσέλιδο...

Τί περιμένατε δηλαδή να πεί ;;;

Ότι...

44.444 tweets και άλλα στατιστικά

Αυτό είναι το 44.444 tweet του λογαρισμού Dexi_Extrem στο twitter:

Το πρώτο δεξιό τρόλ στο twitter!

Βεντούζα σε ότι πει ο Καμμένος και ο Τσίπρας με τον Παπαδημούλη... έτσι:

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο του Στόουνχεντζ - Σε τι χρησίμευε το μεγαλιθικό μνημείο

Μετά από δέκα χρόνια ερευνών και θεωριών που έκαναν λόγο ακόμα και για παγανισμό, επισκέψεις εξωγήινων και αρχαία αστρονομικά παρατηρητήρια, πλέον το μυστήριο του διάσημου Βρετανικού μνημείου Stonehedge λύθηκε διαψεύδοντας φυσικά όλα τα παραπάνω.

Όλι Ρεν: Δεν τίθεται θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού

Ο Όλι Ρεν έβαλε σήμερα… τελεία στη συζήτηση και παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, περί του ενδεχομένου μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, στο πλαίσιο σχετικής πρόνοιας του Μνημονίου που έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα.

Βίντεο: Κλάψα κομμουνιστική

Δείτε τους:

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες στο Βελβεντό Κοζάνης

Στοιχεία που ταυτοποιούν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες στο Βελβεντό Κοζάνης, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τους Μιχαηλίδη Ιωάννη, Πολίτη Δημήτριο και Ρωμανό Νικόλαο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συκοφαντίες Μέρκελ: Συνελήφθη ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη για κλοπή 4.000 ευρώ

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ρέντη συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, έπειτα από καταγγελία Πακιστανού μετανάστη ότι του άρπαξε περίπου 4.000 ευρώ.

Πιστόριους: Αλκοόλ στο αίμα και καυγάς πριν το φονικό

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Οσκαρ Πιστόριους που σκότωσε τη σύντροφό του. Φέρεται να βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του, θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και υπήρχαν προηγούμενα περιστατικά.

Ένα δισ. δολάρια κέρδισε ο Σόρος με στοίχημα κατά του γιεν... με το ευρώ όμω, πήρε τον πούλο

Ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής George Soros, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Wall Street Journal, φέρεται ότι ποντάρισε κατά του ιαπωνικού γιεν και αποκόμισε έτσι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός δισ. δολαρίου.

ΦΩΤΟ: Άψογος ο ΜΑΤατζής

Στο στυλ μόνο λίγο χάνει αλλά δικαιολογείται λόγω στολής εξαρτήσεων κ.λπ. Δείτε τον στι φωτογραφίες που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξει ότι τους έδειραν και τους ψέκασαν (λες και το αμφισβητεί κανείς...):

Ο Κεδίκογλου,η Δούρου και ο... Γκέμπελς

[Τελικά ο Κεδίκογλου δεν φιλήθηκε με τον Τσίπρα όπως λέει ο Βηματοδότης αλλά πιθανότερο είναι να φιλήθηκε με τη Δούρου όπως λέει το "ΕΘΝΟΣ"]

Τελικά την... εξωτερική βοήθεια περιμένουν οι εκπρόσωποι κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, προκειμένου να ανοίξουν μια παρένθεση στην πολιτική αντιπαράθεση, αν και τα συνθήματα φαίνεται να σκιάζουν και τις φιλικές σχέσεις που διατηρούν ορισμένοι εξ αυτών.

Διαμάχη Βορίδη-Παπαδημούλη στη Βουλή για την κατάληψη στο γραφείο Μέργου [βίντεο]

Η κατάληψη στο γραφείο του Μέργου από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και οι κατηγορίες για βίαιη αντιμετώπιση των παρευρισκόμενων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την αστυνομία πυροδότησαν έντονη διαμάχη στη Βουλή.

Βίντεο: Ο Ζαμπέτας για τον Νταλάρα

Το βίντεο βέβαια κόβεται στο καλύτερο σημείο... εκεί που αρχίζουν οι ύμνοι για τον Μεταξά. Δείτε το:

Yπουργείο Οικονομικών: Δεσμεύσαμε καταθέσεις και ακίνητα 1,5 δισ. ευρώ το 2012

Σε δεσμεύσεις και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων αλλά και καταθέσεων τραπεζικών λογαριασμών μεγάλων οφειλετών, προχώρησαν μέσα στο 2012 οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου. Πρόκειται για ενεργοποίηση του νόμου για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που είχαν το προηγούμενο έτος φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, για τα οποία δεσμεύτηκαν ή κατασχέθηκαν, ποσά και αξίες, αντίστοιχου ύψους.

Δικάζεται ο Πιστόριους για τη δολοφονία της μνηστής του στη Νότια Αφρική!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους συνελήφθη και ανακρίνεται από την αστυνομία της Νότιας Αφρικής, ως ύποπτος για τη δολοφονία της μνηστής του Ρίβα Στίνκαμπ, μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι, στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Εισβολή νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ σε χώρους του Πανεπιστημίου Αθήνας, καταγγέλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εισβολή που πραγματοποίησαν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε χώρο όπου βρίσκονται πανεπιστημιακά γραφεία, στη Σταδίου 5, δήλωσε:

Τσίπρας στο BBC: Θα ξερίζωνα τη ΧΑ... ε, θα χάϊδευα και κανα αυτί αναρχικού

Για στρατηγική «εκβιασμού, τρομοκρατίας και έντασης» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο βρετανικό κανάλι ΒΒC, χαρακτηρίζοντάς την «πιο δεξιά και ακραία» μετά την μεταπολίτευση.

Ρούμπιν σε Τσίπρα: Η ανακήρυξη της ΑΟΖ περνά μέσα από την αγορά αεροσκαφών F-15 - Yes Sir


Παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει στις επαφές τους με την Αμερική και χθές το απόγευμα συναντήθηκε με άκρα μυστικότητα -για δέυτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες- με το βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης Έρικ Ρούμπιν.

Σύμφωνα με δημοσείυμα της "Ελευθεροτυπίας" στη συνάντηση συζητήθηκαν εθνικά ζητήμτα και τέθηκε και το θέμα της αμυντικής θωράκισης της χώρας, με τους Αμερικανούς να προτείνουν, μεταξύ άλλων, ως εναλλακτική λύση την παραχώρηση μαχητικών αεροσκαφών F-15, προτάσσοντας ως επιχείρημα ότι η τουρκική αεροπορία δεν διαθέτει αυτό τον τύπο μαχητικών (ότι σαράβαλα προλάβουν και ξεπουλήσουν... πριν αγοράσουν οι Τούρκοι το F-22 και F-35).

Πάλι κλαίγονται τα κομμούνια οπότε ο Δένδιας διέταξε ΕΔΕ για το αυτονόητο...

...Έσπαγαν, έβριζαν, προπηλάκιζαν... οπότε φάγανε 2 φάπες και ηρεμήσανε

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, διέταξε ΕΔΕ μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ότι....

Ο Τσίπας σπεύδει να φιλήσει τον Κεδίκογλου που αργότερα μονολογεί: «Ο Γκέμπελς φιλούσε υπέροχα»

Κι όμως, μπορεί στην Αθήνα οι σχέσεις τους να είναι εκρηκτικές, όμως στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σίμος Κεδίκογλου ήρθαν -κυριολεκτικά- πιο κοντά παρά ποτέ.

Ο Σαμαράς με τον Μέργο και τον κατώτατο μισθό παραδίδει τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ

του Θανάση Μαυρίδη

Αν μιλάμε για φεστιβάλ βλακείας, η δήλωση του κ. Μέργου για τους κατώτερους μισθούς στην Ελλάδα έχει κάποιο νόημα και κερδίζει επάξια το βραβείο της χρυσής πατάτας. Αν ψάχνουμε να βρούμε τους λόγους που η χώρα έχει οδηγηθεί στο χάος, η παρουσία του κ. Μέργου στην θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας μας εξηγεί το γιατί. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι...

Οι σπατάλες του Γ. Παπανδρέου

Tου Αθανασιου Ελλις
(Απαράδεκτοι ακόμα και οι σοβαροί δημοσιογράφοι που ξέρουν ένα κάρο πράγματα και δεν τα λένε στο λαό... Τι να το κάνουμε τώρα κ. Ελλις; Τώρα είναι αργά, το πουλάκι πέταξε...)

Το ξέσπασμα της γενικής γραμματέως της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η οποία κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης για σπατάλες και πολυτελή διαβίωση, έφερε στη μνήμη τις υπερβολές του πρώην πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του, υπερβολές που στη σημερινή επώδυνη περίοδο περικοπών και ορθολογισμού των δημοσίων οικονομικών αποτελούν όχι μόνον παράδειγμα προς αποφυγήν, αλλά και υπενθύμιση μιας εκ των πολλών αιτιών που συνετέλεσαν στη δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας.

Υφεση 6% το δ’ τρίμηνο και ανεργία στο 27% το Νοέμβριο

Στο 6% διαμορφώθηκε η συρρίκνωση του ΑΕΠ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για το 4ο τρίμηνο του 2012, γεγονός το οποίο φέρνει στο 6,5% (για την ακρίβεια 6,45%) το μέγεθος της ύφεσης σε ολόκληρο το έτος.

Άδωνις στον Τσίπρα: Δεν πληρώνεις το χαράτσι καλύτερα;


Ειρωνεύεται τον Αλέξη Τσίπρα, μέσω twitter, o Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Χριστοφιλοπούλου-Τσουκαλά-Παπαδόπουλου

Ξεκίνησαν από τον Αλέξη Τσίπρα, πήγαν στη Χρυσή Αυγή και έφτασαν στον... Ανδρέα Παπανδρέου. «Ο Τσίπρας κάνει κωλοτούμπες στο εξωτερικό και είναι μπουρλοτιέρης» είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου, με τον κ. Τσουκαλά να απαντά ότι «το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τη δεκαετία του '80, δηλαδή όσα έγιναν με τον Ανδρέα Παπανδρέου» και να προσθέτει πως «η Χρυσή Αυγή ανοίγει το δρόμο για όσα γίνονται και ακολουθεί ο κ. Δένδιας».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Στο αγαπημένο της άθλημα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ: Κατάληψη στο γραφείο του Γ. Μέργου

Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γ. Μέργου έκαναν μέλη της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη:

Είπε «non» στον Αλέξη Τσίπρα

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά όχι και με τον Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί, στην Αθήνα, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Που βρίσκονται οι έρευνες της PGS για τα πετρέλαια

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις στα ελληνικά πράγματα που ένα χρονοδιάγραμμα τηρείται επακριβώς. Ο λόγος για τις σεισμικές έρευνες που πραγματοποιεί η εταιρεία PGS σε μια επιφάνεια 225 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων στο τόξο από το βόρειο Ιόνιο μέχρι νοτίως της Κρήτης.

Από τις ακριβότερες βενζίνες έχει η Ελλάδα

Σύμφωνα με μελέτη του πρακτορείου Bloomberg σε 60 χώρες, η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα είναι από τις ακριβότερες στον κόσμο σε μία περίοδο που το διαθέσιμο εισόδημα συρρικνώνεται.

Αλέξης: Σήμερα στα μπλόκα... χθες με τον αμερικάνο ανΥΠΕΞ... του οποίου την παρουσία στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας ΤΑΡ κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τεράστια ερωτηματικά προκαλεί στο εσωτερικό και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ η επιμονή της ηγεσίας του κόμματος στην ανάπτυξη στενών επαφών με τον αμερικανικό παράγοντα, ιδίως όταν η Ουάσιγκτον έχει καταστήσει σαφείς ορισμένες αμφιλεγόμενες προσεγγίσεις της, γύρω από κρίσιμα εθνικά θέματα, όπως η ελληνική ΑΟΖ.

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Καταδικάζω τη βία που διαπράττεται στο όνομα του γιού μου

Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη φιλία του Νίκου Ρωμανού με τον γιο της, καταδίκασε τη βία που διαπράττεται στο όνομα του 15χρονου Αλέξη.

O Βαρουφάκης παραδέχεται ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα... κάποτε μας έλεγε ότι έχουμε χρεοκοπήσει... (βίντεο)

Με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του κοινοτικού Επιτρόπου Ολι Ρεν καταφέρθηκε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης και υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα για την Ελλάδα να διεκδικήσει αναθεώρηση του Μνημονίου.

Ο Πιστόριους σκότωσε την σύντροφό του!

Νεκρή από πυροβολισμό βρέθηκε η σύντροφος του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους στο σπίτι του στην Πρετόρια σήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Tα 5 περιζήτητα ελληνικά νησιά -Πόσο πωλούνται [εικόνες]

Με ελκυστικές περιγραφές εταιρείες πώλησης ιδιωτικών νησιών προσπαθούν να προσελκύσουν αγοραστές για τα ελληνικά νησιά. Οι τιμές αρχίζουν από 1 εκατ. ευρώ και φτάνουν και τα 150 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο κατώτατος μισθός διεθνώς

Μετά το σάλο από τα σενάρια περί νέας μείωσης του κατώτατου μισθού, δείτε τι ισχύει διεθνώς με τον κατώτατο και προσπαθείστε να μην μελαγχολήσετε.

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega.

Μετά το σάλο ο Χατζηγιάννης ακύρωσε την συναυλία του σε καζίνο των Σκοπίων [βίντεο]

Σε άμεση ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του σε καζίνο των Σκοπίων προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την αποκάλυψη του taxalia και την έκταση που πήρε το θέμα στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Ο πιο ψηλός Έλληνας στον κόσμο είναι 2, 22 μέτρα και φοράει 55 νούμερο παπούτσια [βίντεο]


Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι 22 ετών και σήμερα ζει στο Μόναχο. «Με κοιτάει περίεργα ο κόσμος όταν περπατάω στον δρόμο και υπάρχουν μερικοί που θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου» σχολιάζει ο Γιάννης Παπαδημητρίου.


Η κάρτα του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή μέρα

Δείτε τη:

Γελάει ο κόσμος με τους απίστευτους μαλάκ@@ της δημοσιοκαφρίλας

Προσέξτε (φώτο) τι λένε οι παπάρες του iefimerida δημιουργώντας την εντύπωση στον άσχετο ότι κάτι του κρύβουν... Σενάρια επί σεναρίων για το τι είναι και ποιος δημιούργησε το "κρυφό" αρχείο (αρχείο είναι και όχι "κωδικός" μαλάκ@@) nmdsdcid.... αντί να κάνουν το αυτονόητο που είναι αυτό:

Άνοιγμα Μαρκόπουλου σε ΝΔ και Σαμαρά

Έμμεση κίνηση του προς τον Αντώνη Σαμαρά εικάζεται πως είναι η ανάρτηση στο προσωπικό του Twitter, toy K. Μαρκόπουλου.

Σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας που αφορά στον αγωγό ΤΑΡ, ο κ. Μαρκόπουλος έγραψε:

Τυχαία σύλληψη 61χρονου με το μεγαλύτερο ως τώρα χρέος στο δημόσιο!!

Στη σύλληψη 61χρονου μεγαλοφειλέτη του Δημοσίου προχώρησαν, στην Αθήνα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Ο 61χρονος χρωστούσε στο Δημόσιο το αστρονομικό ποσό των...

O δικηγόρος των OYKαδων, σε ...γραμματεία της ΝΔ!

Ο Στέλιος Πυλιώτης, ο δικηγόρος των ΟΥΚ στην πολύκροτη δίκη για τα δήθεν ρατσιστικά συνθήματα που ανακάλυψε ο φύλλάδα Ελευθεροτυπία


Αναπληρωτής γραμματέας της νεοσυσταθείσης γραμματείας "Θεσμών και Μεταρρυθμίσεων" ορίστηκε ο Στυλιανός Πυλιώτης. Για όσους δεν ξέρουν ο κ.Πυλιώτης ήταν ένας εκ των δικηγόρων που είχαν αναλάβει την υπεράσπιση των ΟΥΚάδων, μετά την πολύκροτη υπόθεση με τα ρατσιστικά συνθήματα που είχαν ακουστεί εναντίον Αλβανών και Σκοπιανών σε παρέλαση.

Χαρακτηριστική μία δήλωση του από την υπεράσπιση των ενστόλων: