16 Φεβρουαρίου 2013

Μαϊμού φοιτήτριες υπόσχονται ερωτικές συνευρέσεις!!

Φοιτήτριες υπόσχονται ερωτικές συνευρέσεις από το facebook για μια... χρονοκάρτα - Δέλεαρ τα προκλητικά προφίλ!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τον τελευταίο καιρό στο facebook και σε άλλα social media τα περιστατικά εξαπάτησης νεαρών από φοιτήτριες και όχι μόνο οι οποίες τους υπόσχονται ερωτικές στιγμές έστω και για μια… χρονοκάρτα στο κινητό τους. Πώς στήνεται το κόλπο;

Δείτε ποιοι Έλληνες τραγουδιστές κάνουν "αρπαχτές" στα Σκόπια

Η «καθίζηση» της πίστας στα χρόνια της κρίσης στέλνει τους σταρ της αθηναϊκής νύχτας στην ξενιτιά, με αρπαχτές όχι πλέον μόνο στην ελληνική περιφέρεια, αλλά και στα γειτονικά Σκόπια.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, τους τελευταίους μήνες η Πέγκυ Ζήνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Θάνος Πετρέλης και η Καίτη Γαρμπή έχουν δει «το φως το αληθινό» εμφανιζόμενοι σε καζίνο τούρκου επιχειρηματία στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ο Αλαφούζος “φλερτάρει” με τον Τράγκα για τον ΣΚΑΪ

Στην προοπτική της μεγάλης επιστροφής του Γιώργου Τράγκα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρεται σε παρασκηνιακό ρεπορτάζ του το “Παρόν”, και πιο συγκεκριμένα στη στήλη “Τυπολογίες”.

Στην 5η θέση η Γερμανία στο "ξέπλυμα" χρήματος!!

Λευκωσία: Όχι μόνο πρόσφατα, αλλά διαχρονικά η χώρα μας είχε χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, ενώ σε αντίθεση η Γερμανία βρισκόταν ανάμεσα στις πρώτες θέσεις. Αυτό προκύπτει και από στοιχεία παλαιότερης μελέτης του Αυστραλού ακαδημαϊκού, John Walker.

ΒΙΝΤΕΟ- Οι υποψήφιοι πρόεδροι της Κύπρου

Τον έβδομο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα εκλέξουν αύριο οι Κύπριοι πολίτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία δεν κυριάρχησε το κυπριακό, αλλά η οικονομία δεδομένου ότι η χώρα έχει μπει στο μνημόνιο. Φαβορί θεωρείται  ο Νίκος Αναστασιάδης του ΔΗΣΥ, ο οποίος υποστηρίζεται και από το ΔΗΚΟ. Βασικοί του αντίπαλοι είναι ο Σταύρος Μαλάς, που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ και ο Γιώργος Λιλλήκας, που στηρίζεται από την ΕΔΕΚ και μεγάλη μερίδα του ΔΗΚΟ.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Β. Μεϊμαράκης: Να μετακομίσουν η Βουλή και το ΥΠΟΙΚ-Να μην αποφασίζει μόνο η Βουλή για παραπομπή υπουργών

Aλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής προανήγγειλε ο Β Μεϊμαράκης μιλώντας στη ΝΕΤ και την εκπομπή «Άλλη Όψη». Ανάμεσα στις προτάσεις πρόκειται να είναι ο έλεγχος, από τη Βουλή, αν υλοποιείται το νομοθετικό έργο και να ζητά, από το Ελεγκτικό Συνέδριο, έλεγχο σε ΔΕΚΟ.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (17 Φεβρουαρίου 2013)

Δίτε τα:

Τι είπε ο Καμμένος για τους "αντάρτες" των Ανεξάρτητων

Στο περιθώριο της προσυνεδριακής διαδικασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Ιωάννινα, ο Πάνος Καμμένος, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ που αποχώρησαν.

Τα κόμματα βάρεσαν...«Κανόνι»

Από το 2000 μέχρι σήμερα τα κόμματα πήραν περί τα 700 εκατ. ευρώ από τους φορολογουμένους, δηλαδή επιχορήγηση από το κρατικό ταμείο.

Από την άλλη, σήμερα χρωστούν 272 εκατ. ευρώ στις τράπεζες και μέσω νέων δανείων έρχονται να καλύψουν τις μεγάλες «τρύπες» στους ισολογισμούς τους.

Συμπλοκή αγροτών – ΜΑΤ στην Θεσσαλία

Επίθεση από τα ΜΑΤ δέχθηκαν οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας στην Θεσσαλία όταν προσπάθησαν πεζοί να καταλάβουν την εθνική οδό, πράξη που κάνουν κάθε μέρα από την έναρξη των κινητοποιήσεών τους.

AEK -PAOK Live stream (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Δημοσκόπηση αγνώστου πατρός με οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

[Το περίεργο είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά ποια εταιρία έκανε τη δημοσκόπηση για να μπορουμε να κάνουμε τις συγκρίσεις με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας. Γιατί να πετάμε ένα ξερό "ξανά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις" είναι προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑίων καθώς πχ. στη δημοσκόπηση της PULSE που δημοσιεύθηκε το πρωί, μπορεί η διαφορά να είναι 1,5% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και οι προπαγανδιστές να λένε "πέρασε πάλι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις" αλλά κρύβουν ότι η ίδια εταιρία έδινε 4,5% διαφορά πριν 2 μήνες και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει 2% ενώ η ΝΔ κέρδισε 1%...]

Οριακό προβάδισμα 0,9% έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Διπλή χειραψία για Σαμαρά-Μπακογιάννη

Που συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός και η πρώην υπουργός Εξωτερικών

Στη δεξίωσε που παρέθεσε ο Κάρολος Παπούλιας για το διπλωματικό σώμα παρέστη ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ως επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Ανήλικος κατηγορείται για το βιασμό 15χρονης στις Σέρρες

Αλλο ένα απίστευτο περιστατικό βιασμού με δράστη και θύμα ανηλίκους συνέβη στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σέρρες.

«Ο Πιστόριους πήρε αγκαλιά την αιμόφυρτη Στίνκαμπ και της έδωσε το φιλί της ζωής!»

Νέες, συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη νύχτα της τραγωδίας στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους, φέρνει στο φως η νοτιοαφρικανική εφημερίδα Beeld.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του «Blade Runner», αλλά και ανδρών της ασφάλειας, που επικαλείται η εφημερίδα, όταν εκείνοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο, είδαν...

Σαμαράς: Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί

Προσωπική δέσμευση ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Βεβαίως και δεσμεύομαι. Ακόμα και ο Όλι Ρεν το είπε» λέει ο κ. Σαμαράς.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, αναφέρει πως το θέμα του λάθους του ΔΝΤ το έχει ήδη θέσει και έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα.

Δικαιοσύνη: Με σχέδιο η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή

-Ενοποίηση του φακέλου των Δεκεμβριανών, του σχεδίου δολοφονίας του Κ. Καραμανλή και των υποκλοπών
-Όλο το παρασκήνιο και η εμπλοκή των ξένων κέντρων

Το σχέδιο που οδήγησε στη μεγαλύτερη ληστεία της χώρας έρχεται σιγά σιγά στο φως και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά της Δικαιοσύνης.

Το παρασκήνιο της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή μέσα από μια αλληλουχία «ύποπτων» εξελίξεων έρχεται πλέον στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει τη δράση πρακτόρων ξένων δυνάμεων που συντέλεσαν στην αποσταθεροποίηση της χώρας εκείνη την περίοδο.

Στη φρουρά βουλευτή της Χ.Α. οι δυο συλληφθέντες στο Χαϊδάρι

Μυστήριο προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι δύο άντρες από την Κόρινθο που είχαν συλληφθεί στις 5 Φεβρουάριου στο Χαϊδάρι, έχοντας στην κατοχή τους ένα πιστόλι, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες και κουκούλες, ενώ το όχημα τους δεν είχε πινακίδες, αποτελούν άτυπα μέλη της προσωπικής φρουράς βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Πριν βγάλει «βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε...»

Θάνος Οικονομόπουλος

Βαρέθηκα τις κουβέντες και τις αναλύσεις περί «πολλαπλασιαστών» και περί «λάθους συνταγής», που ευθύνονται -και μάλιστα «αποκλειστικά»- για... τον κακό μας τον καιρό! 'Όχι πως οι δημοσιονομικές περικοπές δεν είχαν μεγαλύτερο αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία (άρα και ύφεση) από εκείνον που αρχικά είχε υπολογισθεί-είχαν.

Πολλαπλασιαστές… ανοησίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι προφανές ότι οι δραστικές περικοπές μισθών και συντάξεων έχουν οδηγήσει την ελληνική Οικονομία σε βαθιά ύφεση. Είναι ωστόσο εξίσου προφανές ότι πρόκειται περί τεράστιας (εσκεμμένης;) ανοησίας να συνεχίζουμε να συνδέουμε την κατάρτιση ή την εφαρμογή του σκληρού δημοσιονομικού προγράμματος με τους θεωρητικούς πολλαπλασιαστές δημοσιονομικής προσαρμογής του ΔΝΤ.

Μειώνεται το χαράτσι και για μερικούς καταργείται κιόλας (αναλυτικοί πίνακες)

Περίπου πέντε εκατομμύρια νοικοκυριά που κατέχουν κατοικίες, λοιπά κτίσματα και εντός σχεδίου οικόπεδα, συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ, θα δουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις στις περιουσίες τους να μειώνονται ή ακόμη και να μηδενίζονται με την κατάργηση του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας και την αντικατάστασή τους από τον Ενιαίο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, βάσει των σεναρίων εφαρμογής του νέου αυτού φόρου που επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Το πλάνο προβλέπει:

Σάλος στη Γερμανία για τις δηλώσεις Στουρνάρα περί “νέου κουρέματος” του ελληνικού χρέους

Η χθεσινή αποστροφή του Γιάννη Στουρνάρα στην ομιλία του στη Βουλή, όταν απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Αντώνη Σαμαρά, άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί περίπου δεδομένο το νέο “κούρεμα” του χρέους, έχουν προκαλέσει σάλο στη Γερμανία.

43χρονη βοσκός κατήγγειλε βιασμό

Μια 43χρονη κτηνοτρόφος κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αταλάντης ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 69χρονο σε αγροτική περιοχή της Λοκρίδας.

«Η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική αν δεν είχα ανατραπεί» γράφει ο Κων.Μητσοτάκης

Τροφή για συζητήσεις αναμένεται να δώσει το βιβλίο με το οποίο επιχειρείται η αποτίμηση της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, την τριετία 1990-1993 και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου. Το βιβλίο υπογράφεται από συντακτική επιτροπή, επικεφαλής της οποίας είναι ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, και το προλογίζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική» αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή του.

Αλλος ένας πρωταθλητής στα χρέη -Χρωστάει στο Δημόσιο δεκάδες εκάτ. ευρώ

Δεν προλαβαίνει να συλλαμβάνει κόσμο η οικονομική αστυνομία και πλέον τα ποσά για τα οποία περνάει χειροπέδες σε επιχειρηματίες και εκπροσώπους εταιρειών είναι πλέον υπέρογκα.

Βίντεο-Άγγλος καθηγητής: "Οι Μακεδόνες ήταν έλληνες, είχαν ελληνικά ονόματα και λάτρευαν έλληνες θεούς"

Το λένε οι ίδιοι οι Άγγλοι και αφορά τους Έλληνες και φυσικά την Μακεδονία!
Δείτε ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ!

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 1,5% από 4,5% πριν 2 μήνες

Προβάδισμα μόνο 1,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, από 4,5% που ήταν πριν 2 μήνες, καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse, με τον Αντώνη Σαμαρά να παραμένει καταλληλότερος πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας ποσοστό 30% και τους ΑΕροψεκασμένους να καταγράφουν μεγάλη πτώση.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 Μέρες», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό...

Φόβοι για αυτοκτονία του Όσκαρ Πιστόριους


Φόβοι υπάρχουν για πιθανή αυτοκτονία του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους καθώς βρίσκεται έγκλειστος σε ιδιωτικό κελί κατηγορούμενος για...την δολοφονία της συντρόφου του Ρέεβα Στένκαμπ.

Τι δεν καταλαβαίνεις; "Η συμμορία του ΙΚΑ Καλλιθέας συνεχίζει να πληρώνεται και… με το νόμο"

Μισθοδοτούνται κανονικά τα μέλη της συμμορίας που έκαναν τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας και βρίσκονται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστούν.

Είναι ακόμα ένα σύμπτωμα της κακής λειτουργίας των πειθαρχικών συμβουλίων των δημόσιων οργανισμών που, λόγω της απροθυμίας των δικαστικών να συμμετάσχουν και της στελέχωσής τους από δημόσιους υπαλλήλους, δείχνουν εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά στην απόδοση ευθυνών σε επίορκους υπαλλήλους. Εν τω μεταξύ, η έρευνα των επιθεωρητών του Ιδρύματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αποκάλυψε ότι η οικονομική ζημιά που προκάλεσε η σπείρα στο υποκατάστημα της Καλλιθέας είναι σχεδόν τριπλάσια από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που είχε υπολογιστεί αρχικά.

Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις υπέρ δανειοληπτών

[Βέβαια οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο στόκος της Ελευθεροτυπίας που έγραψε χθες το άρθρο στους ΝΥΤ θα συνεχίσουν να λένε: "Μας παίρνουν τα σπίτια"]

Πάγωμα της δόσης του στεγαστικού δανείου για δύο χρόνια και πληρωμή μόνο τόκων, με χαμηλό επιτόκιο 1,5% προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης για την ανακούφιση των δανειοληπτών, που έχουν οφειλές σε τράπεζες από δάνεια για την αγορά κατοικίας.

Χειροπέδες σε Αλβανό ζώο με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε έναν 39χρονο αλλοδαπό με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων. Ο άνδρας υπήκοος Αλβανίας εντοπίστηκε στο Καπανδρίτι Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λευκάδα ένας 54χρονος κι ένας 58χρονος, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πατρών για χρηματισμό.

Παρέλαβαν από 57χρονο έμπορο αγροτικών προϊόντων ποσό...

Δάνεια-εξπρές για βουλευτές

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Ελληνες πολίτες φαίνεται πως αγγίζουν και πολλούς από τους βουλευτές μας, οι οποίοι σπεύδουν να μπαλώσουν "τρύπες" με δάνεια από ένα Ταμείο άγνωστο στον πολύ κόσμο, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένο τον τελευταίο καιρό μεταξύ των 300.

«Βέτο» από ΗΠΑ για την πώληση της ΔΕΠΑ στους Ρώσους-Εκβιασμός με ΑΟΖ

[Θα πάρουν όμως τον πούλο από τη στιγμή που έχει πει ναι η τρόικα και δη οι Γερμανοί... οι εποχές έχουν αλλάξει και δν το έχουν καταλάβει...]

Σε άτυπη ενεργειακή ομηρία με σοβαρές γεωπολιτικές προεκτάσεις οδηγείται η Ελλάδα εφόσον πωληθεί η ΔΕΠΑ στη Gazprom διαμήνυσε η Ουάσιγκτον μέσω υψηλόβαθμου στελέχους του Στέητ Ντιπάρτμεντ που επισκέφθηκε ατύπως την Αθήνα. Η επίσκεψη και οι επαφές του υψηλόβαθμου στελέχους της αμερικανικής διπλωματίας με την κυβέρνηση κρατήθηκαν επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ορκίζεται υφ. ΕΣΠΑ ο Βιρβιδάκης

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ορκίζεται ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Κυριάκος Βιρβιδάκης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο νέος υφυπουργός θα έχει αρμοδιότητες επί του ΕΣΠΑ.

Κουϊκ vs Νταβρή και Νταβρής vs Κουίκ. Τι απαντά η Τσεχία;

Πρωτοφανής διάσταση απόψεων στους ΑΝΕΛ και πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στον τομεάρχη Εξωτερικών και τον τομεάρχη Άμυνας. Ο επαναστάτης Κουίκ γονυπετής τιμά τους ήρωες που έπεσαν στις βραχονησίδες των Ιμίων, υπερψηφίζει όμως...

Αυτή ήταν η «ακρίβεια» το 2001 (πίνακας)

Πάντως σήμερα δεν είναι ακριβότερα πολλά από τα είδη που αναφέρονται παρακάτω (μάλιστα όπως γράφουν στο ταχάλια με αποδείξεις, τότε πχ. οι πατάτες ηταν πιο ακριβές απ' ότι λέει ο πίνακας!)... αν αθροίσουμε τη γκρίνια και τα ποσοστά ακρίβειας που μας πέταγαν στα μούτρα τα ΜΜΕ κάθε χρονο θα έπρεπε να πωλούνται στις δεκαπλάσιες τιμές...

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

του Ανδρέα Μητσόπουλου

Ένα ακόμη κεφαλαιώδες ζήτημα που απασχολεί εδώ και δεκαετίες την ελληνική κοινωνία, το δημογραφικό πρόβλημα, δείχνει να επιτείνεται και να γίνεται απειλητικό για την διατήρηση της εθνικής ομοιογένειας του ελληνικού πληθυσμού.

Ωραία εκπαιδευτικά βίντεο για την αρχαία Ελλάδα

Είμαι δημιουργός μιας εκπαιδευτικής σειράς στο Youtube με θέμα Αρχαίους Έλληνες. Χρησιμοποιώ ένα δυναμικό συνδυασμό μουσικής, εικόνας και αξιόπιστων πληροφοριών με σκοπό να προδώσω μια ελκυστική λύση γνώσης του αρχαίου ελληνικού πλούτου στον θεατή. Στόχος μου είναι η γνωριμία και η πληροφόρηση του απλού θεατή για τον πολιτισμό μας.

Το κανάλι μου:

http://www.youtube.com/user/Makedonomaxos1111

Η σειρά μου στα Ελληνικά: