17 Φεβρουαρίου 2013

Τον ήπιαν πάλι και τσιρίζουν οι κομμουνιστές...

Βεντούζα ο δικός μας:

Αποχώρησαν οι αγρότες από τον κόμβο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης

Τέλος των κινητοποιήσεων και για τους αγρότες της Θεσσαλονίκης που είχαν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο του αεροδρομίου. Έπειτα και από...

Η Λουκά πήρε σβάρνα τον Ιερώνυμο μέσα στον Άγιο Διονύσιο

Χαμός το πρωί στον αρχιερατικό ναό, παρουσία των Λυκουρέντζου και Ψυχάρη

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έλαβαν χώρα το πρωί στον Άγιο Διονύσιο του Κολωνακίου. Κι ενώ η Θεία Λειτουργία έφτανε στο τέλος της, μπήκε μέσα η γνωστή Ελένη Λουκά και άρχισε να βρίζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο χαρακτηρίζοντας τον...

Κρατούνται 4 προσαχθέντες και αναζητούνται άλλοι 4 για τη διαφήμιση των ξένω επενδύσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν ακόμα τέσσερα άτομα, αποτυπώματα και αίμα των οποίων εντοπίστηκαν σε βόμβες μολότοφ και σε μία κουκούλα.


Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο και εξετάζονται για ενδεχόμενη ανάμειξη στην επίθεση που σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

To tweet της Βόζεμπεργκ για τον Νίκο Αναστασιάδη

Από τη θέση της Γραμματέως Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας πλέον, η Ελίζα Βόζεμπεργκ συνεχίζει να είναι active στα social media. Η πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας είχε αξιοποιήσει αρκούντως το Twitter σαν μέσο για να περνάει με μεγαλύτερη ευκολία τις θέσεις της, το διάστημα που ήταν κομματική “άστεγη”.

Σύσκεψη για τα μέτρα ανακούφισης δανειοληπτών-στελεχών του στρατού

Με αντικείμενο τη διατύπωση των τελικών προτάσεων, για την ανακούφιση των δανειοληπτών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, συνεδριάζει αύριο το απόγευμα στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, η κοινή επιτροπή εργασίας του υπουργείου και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Αποτυπώματα των ληστών της Κοζάνης στα διαμερίσματα σε Χαλάνδρι και Παγκράτι

Αποτυπώματα των ληστών της Κοζάνης εντόπισε η αστυνομία σε δύο διαμερίσματα που αποτελούσαν τα κρησφύγετα-γιάφκες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Τελικά αποτελέσματα στην Κύπρο (βίντεο)

Τελικά αποτελέσματα εκλογών στην Κύπρο: Ν. Αναστασιάδης (ΔΗΣΥ)....

BINTEO-Ξύλο στην προπόνηση της Ντιναμό

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά την διάρκεια της προπόνησης της Ντιναμό Κιέβου μεταξύ του Φρανκ Τεμίλε και του Ντμίτρι Κόρκις, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές. Οι συμπαίκτες τους κατάφεραν με δυσκολία να τους χωρίσουν. 

«Σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας κατείχε 34χρονο ζώο

Ένας 34χρονος συνελήφθη στη Μυτιλήνη, μετά από μεθοδευμένη επιχείρηση αστυνομικών της περιοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Συνεχής ενημέρωση Σαμαρά για την απαγωγή

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απαγωγή Έλληνα πολίτη στη βόρεια Νιγηρία ενημερώθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος τηρεί ενήμερο για όλες τις εξελίξεις τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η σφαγή(!) για τους αγωγούς...

Της Ζέζας Ζήκου

Τα σχέδια για αγωγούς φυσικού αερίου είναι τόσα πολλά, ώστε είναι αμφίβολο εάν επαρκούν τα υφιστάμενα κοιτάσματα. Π.χ. το περιβόητο αζερικό κοίτασμα Σαχ Ντενίζ, λέγεται ότι με ρωσική παρέμβαση θα τροφοδοτήσει τον South Stream, εις βάρος του αγωγού Nabucco. Αλλά το κοίτασμα αυτό το διεκδικεί ο αγωγός φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP) για να το μεταφέρει από το Αζερμπαϊτζάν προς την ευρωπαϊκή αγορά από το 2017-2018, την κατασκευή του οποίου υπέγραψαν Ελλάδα - Αλβανία - Ιταλία.

Καραμανλής, Σαμαράς και Τσίπρας μαζί σε εκδήλωση για τον Εθνάρχη

Μία ασυνήθιστη πρόταση έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πέτρο Μολυβιάτη αφού ο επί χρόνια στενός σύμβουλος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή τον προσκάλεσε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Μέγαρο Μουσικής, στις 6 Μαρτίου με τίτλο, Καραμανλής τότε και τώρα.

Πρόστιμο 25.000 ευρώ στη Μαργαρίτα Παπανδρέου για το κτήμα στην Κόρινθο

Τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες αποκαλύψεις για πολεοδομικές παραβάσεις στο σπίτι όπου μένει η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου, η δημοτική αρχή και η Πολεοδομία επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 25.000 ευρώ.

Όχι ρε πούστ@ μου! Έκλεισε ο Λέντζος! Και που θα πείνουμε τώρα τη φραπεδιά μας

Από το 1964 λειτουργεί το ιστορικό καφενείο Λέντζος απέναντι από το Αλσος Παγκρατίου και ο ιδιοκτήτης του είναι αυτός που ανακάλυψε το «εθνικό προϊόν» καφέ φραπέ. Ενας μύθος έβαλε λουκέτο, λόγω κρίσης.

Bίντεο: Οι Anonymous έκαναν πράξη την απειλή- Χτύπησαν τις εκλογές

Το μηχανογραφικό σύστημα του Κυπριακού υπουργείου Εσωτερικών απειλεί να κτυπήσει η γνωστή
οργάνωση χάκερ "ANONYMOUS" και σύμφωνα με κυπριακά site έδειξαν τη δύναμη τους ήδη.
Συγκεκριμένα οι Anonymous κτύπησαν τους servers του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι έμειναν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 5 λεπτά, σύμφωνα με κυπριακά site πάντα.

Τι δείχνουν τα πρώτα exit polls στην Κύπρο; Θα χρειαστεί 2ος γύρος;

Έκλεισαν στις 6 το απόγευμα οι κάλπες στην Κύπρο, για την εκλογή προέδρου. Η ψηφοφορία έγινε με το βλέμμα στραμμένο στην οικονομική κρίση και στην προσπάθεια διασφάλισης της ευρωπαϊκής στήριξης.

Μετεωρίτες πάνω απ' το Σαν Φρανσίσκο (Video)

Συνετρίβη με κρότο ενώ έπεσαν και θραύσματαΛίγα εικοσιτετράωρα μόνο μετά την βροχή μετεωριτών που έπληξε τα Ουράλια και τραυμάτισε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους, ένας ακόμα μετεωρίτης έπεσε στο Σαν Φρανσίσκο.

Έτσι τη σκότωσε (γράφημα)

Δείτε το γράφημα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Εικόνες από την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ προς ξένους επενδυτές

Δείτε τις εικόνες...

Επίθεση κατά Τσίπρα από τον Μάκη Βορίδη - Νέο επεισόδιο Βορίδη – Βούτση

Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν. Δ. Μάκης Βορίδης ο οποίος εξαπολύει δριμύτατη επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λάθος, αν και πράγματι χρειάζονται παρεμβάσεις στην κυβερνητική πολιτική, τις οποίες δεν επισημαίνει».

Έδιωξαν "με τις κλωτσιές" βουλευτή από κηδεία

"Πόρτα" από συγγενείς εκλιπόντος έφαγε βουλευτής Αχαΐας όπως αναφέρει το dete.gr

Αυτή τη φορά η σκηνή της αποπομπής του εκτυλίχθηκε σε κηδεία, όπου εμφανίστηκε προκειμένου να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος..

Εμίρης του Κατάρ: «Εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές»

Τι διεμήνυσε στο δήμαρχο της Ιθάκης, ο απεσταλμένος του Εμίρη του Κατάρ

Ο δήμαρχος της Ιθάκης Ιωάννης Κασσιανός αποκαλύπτει τι του διεμήνυσε ο απεσταλμένος του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ- Θανί, ανακοινώνοντας του ότι αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του για την αγορά συμπλέγματος νησίδων στο Ιόνιο,στην περιοχή μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης προκειμένου να πραγματοποιήσει επένδυση με επίκεντρο το νησί Οξυά.

Ποιων επιχειρηματιών έχουν δεσμευθεί ακίνητα για χρέη στο δημόσιο

​«NTOY» σε βίλες, γραφεία και λογαριασμούς επωνύμων έχει κάνει η εφορία, προχωρώντας σε πλειστηριασμούς εκατοντάδων πανάκριβων κατοικιών, εξοχικών, ξενοδοχείων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μεγαλοοφειλετών προκειμένου να μπει ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία .

Μίκα: Στήριξη μιας τροπολογίας δεν σημαίνει και αποχώρηση από τους ΑΝ.ΕΛ.... αλλά εντάξει μ' αρέσει και η ΝΔ!

Άρθρο της Μίκας Ιατρίδη,
Βουλευτού των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» στα Δωδεκάνησα

Στη μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, οι θέσεις και οι επιλογές μου είναι ξεκάθαρες και παραμένουν σταθερές.

Η Μέρκελ τα 'φαγε: Υπεξαίρεση 1,3 εκ. ευρώ από χρήματα στη μνήμη των μαθητών των Τεμπών

«Χέρι» σε επιχορήγηση που είχε δοθεί από τον ΟΠΑΠ για αθλητικά έργα στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών στα Τέμπη, κατηγορούνται ότι έβαλαν ο πρώην δήμαρχος Απόστολου Παύλου Ημαθίας κι ένας πρώην ταμίας του ίδιου δήμου, που παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Εργαζόμενοι της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός:«Θα ξεκινήσει εμφύλιος αν μας κόψουν το μεροκάματο»

​Το «έλα να δεις» έγινε τα ξημερώματα στο εργοτάξιο της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 50 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με full face κουκούλες, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο εργοτάξιο, ενώ κάποιοι από αυτούς περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό μηχανήματα και αυτοκίνητα και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα 7 οχήματα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Το απαγορευμένο σποτ που λέει αλήθειες για τα εθνικά

Λίγες ημέρες πριν από τις Προεδρικές Εκλογές στην Κύπρο, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε μαύρη λογοκρισία σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα που έκρυβε πολλές αλήθειες...

Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα συμβεί.

Σφαγή ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματιών για τον 902... και η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής

[Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγή: οι δημόσιες συχνότητες δεν πωλούνται και δεν μεταβιβάζονται... σε επιχειρηματίες εννοεί, γιατί θεωρούν ότι πρέπει να μεταβιβαστεί σε αυτούς..]

Στον τηλεοπτικό σταθμό 902 είναι «αφιερωμένο» το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» επισημαίνοντας πως «η τηλεοπτική συχνότητα θα πρέπει να παραμείνει στο χώρο της Αριστεράς». Την προηγούμενη Κυριακή η ίδια εφημερίδα είχε αποκαλύψει πως ο εφοπλιστής...

Πως πέρασαν τις πρώτες ημέρες στον Κορυδαλλό οι 4 φλούφληδες ληστές του κ@λου

Απολαμβάνουν τη χαλαρότητα και την μεγαλοσύνη της δημοκρατίας

Χωρίς να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω από τις θέσεις τους αλλά και απολύτως ήρεμοι και συνεργάσιμοι με τους δεσμοφύλακες πέρασαν τις πρώτες τους ημέρες στον Κορυδαλλό αλλά και στις φυλακές του Αυλώνα οι τέσσερις που συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης και κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η έκρηξη Σαμαρά: Είμαι πρωθυπουργός, το απαιτώ

«Φωνάξτε τον Χρήστο (σ.σ Σταϊκούρα), τώρα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς, όταν οι 13 περιφερειάρχες αλλά και οι παριστάμενοι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης και Ευριπίδης Στυλιανίδης τού εξήγησαν ότι οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου αρνούνταν να εφαρμόσουν πράξη νομοθετικού περιεχομένου, μέσω της οποίας απλοποιούνταν η διαδικασία εσωτερικών αλλαγών στους προϋπολογισμούς του ΕΣΠΑ χωρίς να απαιτείται πλέον έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Εύγε! Βρούτσης: Δεν χρειάζεται να ξαναβγει αυτοδύναμη η ΝΔ... χαιρόμαστε να συγκυβερνάμε με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ότι άλλο προκύψει

[Το ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ δεν έκαναν τις αλλαγές που όφειλαν... μπορεί και να οφείλεται στο ποιους είχαν απέναντι και εννοώ τον κόσμο που είχε θρέψει το ΠΑΣΟΚ ο οποίος τώρα (σε μεγάλη μερίδα) κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο... και φυσικά στην αναποφασιστικότητα των κυβερνώντων που έτρεμαν και ικανοποιούσαν τις παράλογες απαιτήσεις...λέω εγώ τώρα]

Οπαδός της συγκυβέρνησης, την οποία θεωρεί επιτυχημένη σε σχέση με τις μονοκομματικές κυβερνήσεις του παρελθόντος, εμφανίζεται ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξή του.

Ποια είναι η 30χρονη Ισπανίδα-μοσχάρι που θαύμαζε τον ΓΑΠ και δεν έχει καταλάβει ότι σοσιαλισμός σημαίνει λιμουζίνα και 5αστερο ξενοδοχείο με δανεικά και εις υγεία των κορόιδων

Αυτή η 30χρονη, γοητευτική και ιδιαίτερα μαχητική Ισπανίδα «τα'ψαλλε» στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου όπως κανείς ως σήμερα, επειδή δεν έχει καταλάβει ότι ο Γιωργάκης είναι η προσωποποίηση του σοσιαλισμού: Κράτος μέχρι τα μπούνια, δανεικά τα μαλλιοκέφαλά τους, οκνηρία, ξύσιμο, απεργία και όλα τα περιμένουνε από το κράτος... το οποίο εννοείται ότι είναι οι άλλοι και όχι οι ίδιοι...

Aιματοβαμμένο μπαστούνι του κρίκετ βρέθηκε στο σπίτι του Πιστόριους

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με τη δολοφονία της φίλης του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους, Ρέβα Στέενκαμ. Η νοτιοαφρικανική αστυνομία ανακάλυψε ένα αιματοβαμμένο μπαστούνι του κρίκετ.

Να και οι φώτο από την επιδρομή των κουκουλοφόρων... επειδή οι προστάτες τους λένε ότι δεν έγινε και τίποτα

Όπως γράψαμε από το πρωί, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα περίπου 50 ατόμων, με κουκούλες και καραμπίνες, εισέβαλε στο εργοτάξιο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στις Σκουριές , έδεσε και περιέλουσε με βενζίνη τους δυο άνδρες της ιδιωτικής σεκιούριτι και έβαλε φωτιά σε όλα τα κοντέινερ, γεννήτριες και μηχανήματα της εταιρείας που βρίσκονταν εκεί. Οι γνωστοί προστάτες τους αμφισβητούν ότι έγινα έτσι τα γεγονότα και το επιχείρημά τους είναι ότι δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση η ΕΛΑΣ... φυσικά μούγγα ότι...

«Μόνη λύση η κυβέρνηση Σαμαρά-Πρέπει να γίνουν απολύσεις»

Για το θέμα της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων μίλησε σε πρωινή εκπομπή ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το οποίο ανέφερε: «το Πασοκ καθώς και οι τύποι που γυρνάνε, οι καμπόσοι πρέπει να πάρουν θέση υπέρ των δημόσιων υπαλλήλων».

Λιάνης: Να μην τους δίνουμε την Ολυμπιακή φλόγα

«Να σταματήσουμε να τους δίνουμε την Ολυμπιακή φλόγα» τόνισε ο Γιώργος Λιάνης, με παρέμβασή του στον Real FM, στην εκπομπή των Ακη Παυλόπουλου-Μάνου Νιφλή, αναφερόμενος στις προθέσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να αφαιρέσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το αγώνισμα της πάλης...

Οι δικαστές γαμάν@ τη χώρα: Με ρυθμούς χελώνας προχωρούν οι καταδίκες των συνταξιούχων-μαϊμού

[Δικαστήριο δικαίωσε τραπεζουπάλληλο που έπαιρνε επί 25 χρόνια αναπηρική σύνταξη μαϊμού και μας έκλεψε πάνω από 100.000 ευρώ... δικαστής δέχθηκε ότι δεν έχει άλλα εισοδήματα και δεν μπορεί να αποπληρώσει ούτε μέρος των κλεμμένων!!!]

Μέχρι στιγμής από τις μόλις 414 υποθέσεις που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και αφορούν επιτήδειους που εισέπρατταν συντάξεις νεκρών, σχεδόν οι μισές δεν έχουν εκδικαστεί ακόμη ή οι κατηγορούμενοι έπεσαν στα μαλακά.

Ένα κάρο μαλακ@@ς! Δηλ. αν ο ΦΠΑ ήταν 0 (ΜΗΔΕΝ) ο άνεργος θα έτρωγε κάθε μέρα έξω;

Όλοι επικεντρώνονται επιφανειακά στα έσοδα του κράτους και στη μικρή μείωση που έχει επιφέρει η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση ή στο φόρο πετρελαίου, προκειμένου να κάνουν την προπαγάνδα τους και το λαϊκισμό τους. Κανένας όμως δεν λέει ότι η μείωση των εσόδων από ΦΠΑ δεν οφείλεται στην αύξησή του αλλά...

Κλαίει όλη η Ελλάδα με τον Θεοχάρης: Δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του, με απολυμένη σύζυγο και μάνα που έβαλε λουκέτο σε μαγαζί

[Θέλει να μας πείσει ότι παίρνει 2650!!! Έλεος! Πόσο μαλάκ@@ μας θεωρούνε μερικοί;;]

Ο Χάρης Θεοχάρης ο νέος γενικός γραμματέας Εσόδων, ο άνθρωπος που ορκίστηκε να πιάσει όλους τους φοροφυγάδες είναι και ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει σήμερα τραγικό θύμα της οικονομικής κρίσης.

Επίθεση 50 κουκουλοφόρων στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός-Περιέλουσαν με βενζίνη τους φύλακες!!!

Οι άγνωστοι έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο φύλακες, απειλώντας πως θα τους κάψουν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε περίπου 10 οχήματα της εταιρείας καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εντυπωσιακή αύξηση 400% στις κρατήσεις από τη Ρωσία

Αύξηση έως και 400% εμφανίζουν αυτό το διάστημα οι κρατήσεις κυρίως από τη ρωσική και την ουκρανική αγορά, καθώς και από την αγορά της Λευκορωσίας, διαπιστώνουν τουριστικοί οργανισμοί που ειδικεύονται στη μετακίνηση τουριστών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Δημοσκόπηση Metron Analysis... γελάσαμε πρωινιάτικα: Η μόνη το τελευταίο δίμηνο που δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει 2%!!! (Δείτε αναλυτικά τις δύο σημερινές δημοσκοπήσεις)

Οριακό προβάδισμα 0,9% έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Η ΝΔ συγκεντρώνει...

Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για χρέη στο Δημόσιο

Το ελληνικό δημόσιο έχει ξεκινήσει διαδικασία κατάσχεσης και πλειστηριασμού στο κτίριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο New Dream,αμφότερα ιδιοκτησίας της συζύγου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια και του αδελφού της.