18 Φεβρουαρίου 2013

Άλλα της ο Ηλίας... «Θεωρώ τον Κασιδιάρη σ@ξι»

Το όνομά της φιγουράριζε παντού την περασμένη βδομάδα. Μια παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη ήταν αρκετή για να γίνει το επίκεντρο και να αυξήσει τους θαυμαστές της που τάχθηκαν από τη πρώτη στιγμή με το μέρος της. Λίγες μέρα μετά, η «καυτή» εμφάνιση της στο «Όλα Μπάχαλο» του Θέμου Αναστασιάδη έκανε το στούντιο να πάρει φωτιά.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο: Συνεργάτιδα του Δραγασάκη και μέλος του Ινστιτούτου Ρόζα Λούξεμπουργκ η «μάνα» του τρομοκράτη...

Δραστήρια στον ΣΥΡΙΖΑ η μητέρα του ενός κατηγορούμενου και συνεργάτιδα του Δραγασάκη του οποίου η κόρη είχε συλληφθεί παλαιότερα για εμπορία ναρκωτικών και όπλων (Δικαίωση Πολύδωρα-Η κόρη του Δραγασάκη μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών)...

Πώς ο Πιστόριους είχε μπροστά στα μάτια του το πεπρωμένο του, αλλά δεν το είδε!

«Το πεπρωμένο μας είναι η φυσιολογία μας» είχε πει κάποτε ένας μεγάλος σοφός του 19ου αιώνα, μεταθέτοντας το βάρος της ύπαρξης από τα μεταφυσικά ύψη στην ταπεινή ανθρώπινη ανατομία μας - κάτι που μοιάζει να ταιριάζει γάντι στην τραγική περίπτωση του νοτιοαφρικανού αθλητή Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο επίκεντρο των παγκόσμιων ΜΜΕ, καθώς φέρεται να πυροβόλησε μέχρι θανάτου τη φίλη του, γνωστό μοντέλο από τη Νότια Αφρική Ρεέβα Στίνκαμπ.

Πιπιλή: Ντροπή, ο Συνήγορος του Πολίτη δίνει ενοίκιο 108.000 ευρώ το μήνα!

Η ίδια κατήγγειλε πως το 2002, «θέλοντας να βολέψουν μάλλον δικούς τους φίλους, προέβλεψαν αυτό το παράλογο: Να είναι ανεξέλεγκτες οι Ανεξάρτητες Αρχές».

Και αποκάλυψε ότι αν και το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει τα στοιχεία, «μόνο τα νοίκια πέντε-έξι Ανεξάρτητων Αρχών στοίχιζαν -πάντα με τα στοιχεία του 2011- 411.769 ευρώ το μήνα.

Όχι μόνο λόγια! Να δούμε και πράξεις όμως: "Οι Βρετανοί δεν θέλουν να παραμείνουν στην ΕΕ"

Μόλις το ένα τρίτο των Βρετανών επιθυμούν να παραμείνει η χώρα στην ΕΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας Financial Times.

Βαριά ποινή σε κόρη που εισέπραττε την σύνταξη του νεκρού πατέρα της

Την περασμένη Παρασκευή στο Τριμελές Καβάλας δικάστηκε υπόθεση, από αυτές που στις μέρες μας ξεχωρίζουν.

Κατηγορούμενη ήταν κόρη συνταξιούχου του ΙΚΑ, η οποία για 3 περίπου χρόνια εισέπραττε κανονικά την σύνταξη του πατέρα της αν και αυτός είχε πεθάνει.

80 εκατομμύρια ευρώ από φοροδιαφυγή συνταξιούχων!

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα φοροδιαφυγής

Τελειωμό δεν έχουν όπως φαίνεται τα κρούσματα διαφθοράς. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, εντοπίστηκε φοροδιαφυγή από συνταξιούχους ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Νέα συνάντηση Μπόμπολα-Ψυχάρη!

Όλο και περισσότερο οργιάζουν οι φήμες για συγχώνευση του ΔΟΛ με τον ΠΗΓΑΣΟ. Οι Γιώργος Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης τα είπαν και σήμερα, με το μυαλό όλων να πηγαίνει σε αυτό το deal.

«Πυρά» Πολύδωρα κατά Στουρνάρα και «κυβερνώντων»

Στην δημόσια αποδοκιμασία της φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης (άμεσοι και έμμεσοι φόροι, ακίνητα) προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Β. Πολύδωρας, στρέφοντας τα πυρά του τόσο κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, αν και δεν τον κατονομάζει, όσο και των «κυβερνώντων», όπως τους αποκαλεί εντός εισαγωγικών.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 39χρονου Αλβανού ζώου για πορνογραφία ανηλίκων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας για 39χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων.

Τζάμπα πράμα: Μόνο 2.000 δολ. μας στοιχίζει ο ΑΕροψεκασμός των ηλιθίων...

Μεγάλη συζήτηση γίνεται εδώ και πολλά χρόνια σχετικά με το θέμα των αεροψεκασμών για διάφορους σκοπούς, ενώ η συνωμοσιολογία, κατά περιπτώσεις, εκτοξεύεται αναφορικά με τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν τέτοιες πρακτικές στους πολίτες. Ωστόσο, ποια είναι η σχέση που θα μπορούσε να έχει ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων) με μια τέτοια εταιρεία;

ΓΕΕΘΑ: Διαψεύδει τα περί αναβολής εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές

«Ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν όπως διεξάγονταν τα προηγούμενα χρόνια και οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα εισαχθούν και θα φοιτήσουν κανονικά την τρέχουσα χρονιά», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση του.

«Ο Διώτης δεν με ρώτησε πώς γίνεται η καταστροφή του USB»

«Ουδέποτε κατέστρεψα το USB που μου έδωσε ο κ. Διώτης για αντιγραφή» ξεκαθάρισε η κυρία Γαλάτεια Μανέ, δικηγόρος και ειδική συνεργάτιδά του πρώην προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, στους οικονομικούς εισαγγελείς, ανατρέποντας με τον τρόπο αυτό όσα είχε υποστηρίξει στο συμπληρωματικό υπόμνημά του ο προϊστάμενός της.

Νέα στοιχεία: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Πιστόριους - Στίνκαμπ που εξόργισε τον αθλητή

Λίγες ώρες απομένουν για να οδηγηθεί για δεύτερη φορά ο Όσκαρ Πιστόριους στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί και όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ.

Καπερνάρος:Σε απόγνωση οι γείτονες της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Την επιστολή των μόνιμων κατοίκων και παραθεριστών που όπως αναφέρει «έχουν την ατυχία να διαθέτουν εξοχικές κατοικίες, οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στην γλεντο-επιχείρηση της Μαργαρίτας Παπανδρέου», παραθέτει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

Γιος συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ και υπαλλήλου της Βουλής ο ένας εκ των καταζητούμενων τρομοκρατών

Έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα-Γιοι συνδικαλιστών και οι δύο-Ο ένας τους ΣΥΡΙΖΑ ο άλλος του ΠΑΣΟΚ-Η μάνα του ΣΥΡΙΖΑίου είναι και υπάλληλος στη Βουλή!!!!!

Στη στενή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι και οι δύο γονείς του ενός καταζητούμενου, Φοίβου Χαρίση, που κατηγορείται για συμμετοχή στους πυρήνες της Φωτιάς. Η μητέρα του μάλιστα είναι στην ομάδα προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος στη Βουλή, ενώ και οι δύο γονείς του ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Παιανία-Γλυκά Νερά

ΥΠΟΙΚ: 2.389 οι συμβάσεις μισθώσεων κτιρίων για το δημόσιο

Στις 2.389 ανέρχονται οι συμβάσεις μισθώσεων κτιρίων για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών, που βρίσκονται σήμερα σε ισχύ, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Τι σημαίνει η γαλλική πρόταση για "δανεισμό" φρεγατών Fremm. Τι γράφει η Figaro


“Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο”, γράφει η γαλλική εφημερίδα Figaro μεταφέροντας τις απόψεις του Γάλλου προέδρου ο οποίος αύριο επισκέπτεται την Αθήνα και θα έχει επαφή με τον Αντώνη Σαμαρά. Κι αφού είμαστε σε καλό δρόμο είναι ώρα να αρχίσουμε να συζητάμε για εξοπλισμούς! Προς το παρόν “δανεικούς” και μετά “έχει ο Θεός”.


2012-15 Τουρκική Ναυτική Ισχύς: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥΔΑΝ ΠΑΣΑ;

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Περί Αλός: Το άρθρο αποτελεί διασκευή και έχει τροποποιηθεί με βάση τα τρέχοντα στοιχεία που αφορούν τα τουρκικά ναυτικά προγράμματα. Αρχικώς δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Στρατιωτική Ισορροπία και Γεωπολιτική, τεύχος 25, σελ. 74, Αιγίς Εκδοτική, Μάρτιος 2012.

100 χρόνια μετά από τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους και τις ναυμαχίες της Έλλης και της Λήμνου, χάρη στις οποίες το τότε Ελληνικό Βασιλικό Ναυτικό ανάγκασε το αντίπαλο Οθωμανικό Ναυτικό να παραδώσει την κυριαρχία του Αιγαίου και των νήσων στον κραταιό στόλο του υποναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη, η πλάστιγγα στο πεδίο της ναυτικής ισχύος μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας συνεχίζει να κλίνει υπέρ των Τούρκων.

Μαλάκ@ς αμερικάνοι! Πουλάνε τουρισμό κρίσης στην Αθήνα!!

Το αμερικανικό ταξιδιωτικό γραφείο Contex Travel πουλάει ένα τρίωρο τουρ σε σημεία της Αθήνας που «αντανακλούν» την ελληνική κρίση!! Μιλάμε για μεγάλο ρεζίλι!

Ατραξιόν για του ξένους έγινε όπως φαίνεται η οικονομική κρίση, η ανεργία, η φτώχεια και η απελπισία που ταλανίζει εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες….

Βίντεο από την επίθεση των κουκουλοφόρων στα ορυχεία χρυσού στις Σκουριές

Οι κάμερες ασφαλείας στο εργοτάξιο στις Σκουριές Χαλκιδικής κατέγραψαν καρέ καρέ την επίθεση των κουκουλοφόρων. Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό η επίθεση ήταν πολύ καλά οργανωμένη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φύλακες. Με καραμπίνες, πυρσούς και βόμβες μολότοφ οι δράστες επιτέθηκαν και κατέστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Μάλιστα δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τους εργαζόμενους που ήταν στο χώρο. Μάλιστα τους περιέλουσαν με βενζίνη και απείλησαν να τους κάψουν και ζωντανούς.

Ερντογάν: «Αδέλφια οι Τούρκοι, Κούρδοι, Άραβες, Λαζοί...»

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας αναφερόμενος στο Κουρδικό επεσήμανε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε μία λύση και ότι δεν διακατέχεται από κανένα είδος εθνικισμού.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την εφημερίδα Γενί Σαφάκ, είπε ότι ο εθνοτικός εθνικισμός δημιουργείται από την άγνοια και την διαφθορά.

Απίστευτο! Ο κωλόφαρδος φίλησε και τη Μαρία Μενούνος!

Μετά το φιλί διαρκείας με το ισραηλινό μοντέλο, ο ηθοποιός Jesse Heiman "ένιωσε την αγάπη" και της Maria Menounos. Αλήθεια, ποιος άντρας δεν θα 'θελε να είναι στη θέση του;

Πετυχημένες βολές του Πολεμικού Ναυτικού αποσπούν τα δημόσια συγχαρητήρια του Α/ΓΕΕΘΑ

Τα δημόσια εύσημα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, μέσω του αγαπημένου του twitter, απέσπασε το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού που εντός μιας ημέρας και υλοποιώντας εξαιρετικά δύσκολα και απαιτητικά σενάρια πραγματοποίησε απόλυτα επιτυχείς βολές κατευθυνομένων βλημάτων, διαφόρων τύπων, που χρησιμοποιεί στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Κρήτης, γεγονός που ΚΑΙ αυτό έχει το δικό του ενδιαφέρον και αποπνέει το δικό του «μήνυμα».

Μετά από 2μέρες σκέψης ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει

Ο ΣΥΡΙΖΑ «αποδοκιμάζει και διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από πράξεις που αντικειμενικά υπονομεύουν και συκοφαντούν τους κοινωνικούς αγώνες και δεν συνάδουν με τις αξίες των ανθρώπων, που αγωνίζονται για μια αξιοπρεπή ζωή».

O Νικήτας την «πέφτει» στον Στουρνάρα για το ΤΤ


Σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες, που ακολουθήθηκαν ώστε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να διαχωριστεί σε «καλή» και «κακή» τράπεζα, χωρίς όμως να ερωτηθούν οι μέτοχοι του, για την ανακεφαλαίωση του ως αυτόνομο πιστωτικό ίδρυμα, κατέθεσε σήμερα στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Τον πούλο ο Τράγκας απ' την ΕΡΤ.... δεν συζήτησαν καν την πρότασή του για εκπομπή

Δεν έδωσαν τα χέρια τελικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, έκριναν σκόπιμο να μην προχωρήσουν την συνεργασία με τον Γ. Τράγκα.

Δείτε γιατί απονέμει μετάλλιο σε δημόσια υπάλληλο το κράτος

Η κ. Γαυγιωτάκη Μαρία, υπεύθυνη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του...

Μητέρα Ντιτρού: Μην τον αποφυλακίσετε, θα κάνει τα ίδια!

Λίγες ώρες πριν το δικαστήριο του Βελγίου ανακοινώσει την απόφασή του αν θα αποφυλακιστεί πρόωρα ο διαβόητος παιδεραστής και δολοφόνος Μαρκ Ντιτρού, η μητέρα του απευθύνει έκκληση να μην αφεθεί ελεύθερος ο γιος της.

Σε συνέντευξή της, η 78χρονη Ζανίν Ντιτρού, προειδοποίησε ότι αν ο γιος της αποφυλακιστεί, θα διαπράξει νέα εγκλήματα.

Δένδιας: Να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα ξένων επενδύσεων στη χώρα

«Η Ελλάδα είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου και έχουμε όλη την υποχρέωση να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα ξένων επενδύσεων στη χώρα» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στη Χαλκιδική για να ενημερωθεί γα τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την επίθεση στα εργοτάξια των Σκουριών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Χερούλι για το καζανάκι της τουαλέτας του έκανε το Όσκαρ που κέρδισε διάσημος Έλληνας

Για τους μεγάλους δασκάλους που γνώρισε στην ζωή του μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Ο Βασίλης Φωτόπουλος, ο οποίος το 1964 κέρδισε βραβείο Όσκαρ για τις σκηνογραφίες του στην ταινία του Κακογιάννη ''Ζορμπάς ο Έλληνας'' είχε τοποθετήσει το συγκεκριμένο αγαλματίδιο ως...

Υποδοχή ήρωα για Χαριστέα στο Ντουμπάι! (φώτο)

Ο Αγγελος Χαριστέας συμφώνησε με την Αλ Νασρ και γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή του σο Ντουμπάι! Την απόκτηση του Χαριστέα εισηγήθηκε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Σαμαράς - Μητσοτάκης: Η πιο κρύα χειραψία στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής [εικόνα]

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συναντήθηκαν τυχαία σε εκδήλωση του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Ζάππειο.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν πολύ ψυχρή χειραψία, αποφεύγοντας ο ένας το βλέμμα του άλλου.

Έρευνες Αντιτρομοκρατικής για νέες γιάφκες-2 νέα εντάλματα

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν τη στιγμή έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια δύο Ελλήνων, 21 και 23 ετών αντίστοιχα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εντάλματα που εκδόθηκαν εις βάρος τους για συμμετοχή και ένταξη σε οργάνωση και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού.

Ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα κόπλεξ της αναπηρίας του ο Πιστόριους: Απαγόρευε τα ψηλά τακούνια και τα σκουλαρίκια-Έτρεχε σαν τρελός και πυροβολούσε για πλάκα...

Καινούρια στοιχεία συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την προβληματική συμπεριφορά του Όσκαρ Πιστόριους.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του μιλούν για τον αθλητή στα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Αφρικής και αποκαλύπτουν σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα του.

Οι αξύριστες του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν το Mega για «κουλτούρα βιασμού»... αλλά για τη Ζωίτσα του βιαστή μούγγα

[Η υποκρισία σ' όλο της το μεγαλείο!! Καταγγέλλουν (και ορθώς κάνουν) μια τηλεοπτική σειρά του MEGA... αλλά δεν έχουν τους αδένες να τραβήξουν το αυτί της δικηγόρου Ζωή Κωνσταντοπούλου που επί 7 χρόνια καταφέρνει να κρατάει εκτός φυλακής το βιαστή 4 γυναικών!! Ρε δεν πάτε στο διάολο παλιομαλακισμέν@ς αξύριστες του "Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής" και όλου του ΣΥΡΙΖΑ...]

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τηλεοπτική σειρά του Mega και το διαφημιστικό σποτ που την προωθεί και καταγγέλει ότι προωθεί την κουλτούρα του βιασμού.

Απόβαση στα ελληνικά νησιά κάνει η Τουρκία με πλωτό νοσοκομείο!

Τη ναυπήγηση ενός πλοίου-νοσοκομείου που θα παρέχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αιγαίου ετοιμάζει η Τουρκία, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Ο μετεωρίτης έπιασε στον ύπνο τα ρωσικά ραντάρ!

Στον... ύπνο έπιασε τους Ρώσους ο μετεωρίτης που κτύπησε την περιοχή Τσέλιαμπινσκ των Ουραλίων τραυματίζοντας πάνω από 1000 ανθρώπους.

Αντώνης Σαμαράς: Η κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν

Στα υψηλά επίπεδα της ανεργίας στους νέους αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Παππάς κατά Πρετεντέρη μέσω Twitter για τα νταραβέρια

Το σημερινό άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στην εφημερίδα Τα Νέα φαίνεται πως εξόργισε τον συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Νίκο Παππά, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στον αρθρογράφο μέσω Twitter. Το κείμενο φέρει τον τίτλο «Νταραβέρια» και ο Γ. Πρετεντέρης αναφερόμενος...

Πούτιν και Καρέλιν παρεμβαίνουν για τη σωτηρία της πάλης

Η εξοργιστική απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να προωθήσει την κατάργηση της πάλης από το ολυμπιακό πρόγραμμα του 2020 κινητοποίησε μέχρι και τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin.

Tα «είδε όλα» η Φώφη στην Καλαμπάκα: «Από κόμμα θα γίνουμε φθηνό κρεοπωλείο» [βίντεο]

Για «βιλαέτια», για «ΠΑΣΟΚ φτηνό κρεοπωλείο», για Συνέδριο-εξπρές και πολλά άλλα πικρά και αιχμηρά άκουσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην Καλαμπάκα όπου μετέβη στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου.

Δημήτρης Ευαγγέλου: Ο Ελληνας από τη Λάρισα που δημιούργησε το λογότυπο του Batman

Το μπλουζάκι που επέλεξαν οι υπεύθυνοι της Warner Bros ως αναμνηστικό-διαφημιστικό για την ταινία «Batman: The Dark Knight Rises» έχει ελληνική υπογραφή, αφού σχεδιάστηκε από τον Δημήτρη Ευαγγέλου, ένα γραφίστα από τη Λάρισα, ο οποίος κέρδισε το διαγωνισμό για το καινούργιο λογότυπο του «Batman».

Ζήλια, φάρμακα και αλκοόλ

Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η δίκη του Οσκαρ Πιστόριους και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η αγγλική εφημερίδα Sun επικαλείται πηγές της Αστυνομίας και τονίζει πως στο σπίτι του Παραολυμπιονίκη βρέθηκαν στεροειδή φάρμακα.

Σαββατοκύριακο έντασης στο Μαξίμου

Ολονυχτίες Σαμαρά με συσκέψεις και τηλέφωνα σε υπουργούς προκειμένου να επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο

Ένταση και πολλή δουλειά είχε το Σαββατοκύριακο για τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ολόκληρο το διήμερο πραγματοποιούσε συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες.

Πάλι καλά που δεν τον γάμησ@ν κιόλας: Μεθυσμένοι Αλβανοί ξυλοκόπησαν γιατρό μέσα σε νοσοκομείο

Ενα απίστευτο (χαχα καλό ε;) επεισόδιο σημειώθηκε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ χθες το βράδυ όταν ασθενής και οι συνοδοί, οι οποίοι ήταν όλοι μεθυσμένοι, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άσχημα ειδικευόμενο γιατρό.

Βρέθηκαν κομμάτια του μετεωρίτη των Ουραλίων

Επιστήμονες ανακοίνωσαν σήμερα πως βρήκαν κομμάτια του μετεωρίτη, ο οποίος εξερράγη πάνω από την πόλη Τσέλιαμπινσκ και το κρουστικό κύμα που δημιουργήθηκε προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 1.000 ανθρώπων στα Ουράλια Όρη.

«Ο πατέρας μου έσωσε την Ελλάδα απ' τον κομμουνισμό»

Ο Ιωάννης Βουλπιώτης έζησε μια ζωή αυθεντικά μυθιστορηματική, συναρπαστική, κομβική για την Ελληνική Ιστορία από τον μεσοπόλεμο και μετά. Υπήρξε ο Έλληνας γαμπρός του μεγιστάνα Ζίμενς, αγαπημένος μαθητής του εισηγητή της σχολής αναλυτικής ψυχολογίας Καρλ Γιουνγκ, συνομιλητής του Χίτλερ, του Μεταξά, του Πλαστήρα, φίλος του Κυριάκου Βενιζέλου, και του θρυλικού πράκτορα της Intelligence Service Ντέιβιντ Μπαλφούρ (γνωστού και ως ρασοφόρου πατέρα Δημήτριου).

Ολάντ: Καλώ τους Γάλλους να επενδύσουν στην Ελλάδα


Γνώριμη είναι η Ελλάδα για τον Φρανσουά Ολάντ. Εχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας, τόσο ιδιωτικά όσο και ως γραμματέας του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ενόψει, όμως, της αυριανής πρώτης επίσκεψής του στην  Αθήνα ως Προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας ο κύριος Ολάντ δηλώνει, σε συνέντευξή του στα Νέα, ότι «οι θυσίες που απαιτήθηκαν από την Ελλάδα ήταν πιο οδυνηρές απ' ότι αλλού», καθώς και ότι ο ίδιος αρνείται «μια Ευρώπη που θα καταδίκαζε τις χώρες σε λιτότητα χωρίς τέλος».

19χρονος ζώο ασέλγησε σε 13χρονη μιγάδα

Όπως κατήγγειλαν τα ξημερώματα της Κυριακής η μητέρα από την Αιθιοπία και ο Έλληνας πατέρας του 13χρονου κοριτσιού, ο άνδρας ασέλγησε παρά φύσιν σε βάρος του κοριτσιού.

Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει πανηγυρίζει: "Το ΣΔΟΕ βάζει στο μικροσκόπιο όλες τις συναλλαγές της οικογένειας"

Μετοχές, καταθέσεις, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, δάνεια, αλλά και όλες οι συναλλαγές με τράπεζες, χρηματιστήρια, ιδιωτικά και δημόσια θεραπευτήρια και κλινικές των Ταμείων Ασφάλισης, επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης, Ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και εταιρείες ύδρευσης, μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτικών Αρχών και «φακελώνονται» ηλεκτρονικά στο υπουργείο Οικονομικών.

Το DNA «δείχνει» τούς δράστες της επίθεσης στη Χαλκιδική-Ελεύθεροι οι 4, συνελήφθη 54χρονος για ηθική αυτουργία

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ σε ένα 54χρονο κάτοικοι της περιοχής στις Σκουριές Χαλκιδικής με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας της επίθεσης. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τους φυσικούς αυτουργούς, τους δράστες για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ειπαμε: Δεν απολύεται κανείς... "Επιστρέφουν στο δημόσιο 2.000 υπάλληλοι"

Επιστρέφουν στο δημόσιο 2.000 υπάλληλοι που βρίσκονται από τον Νοέμβριο σε διαθεσιμότητα, καθώς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει τις κενές θέσεις στις οποίες θα μπορέσουν να τοποθετηθούν οι υπάλληλοι αυτοί.

Καραγκιόζης: "Θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια λόγω της κρίσης" [βίντεο]

Την πεποίθηση του ότι έγιναν σημαντικά βήματα, αλλά χρειάζεται αρκετή προσπάθεια ακόμα προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία μέσω των νέων θέσεων εργασίας εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος τόνισε ότι εάν η χώρα δεν απεμπλακεί από την βαθιά και διαρκή ύφεση, τότε « θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια».

Ανοίγει ξανά το ζήτημα των κρυμμένων χριστιανών στην Τουρκία.

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Επανέρχεται στην τουρκική επικαιρότητα με δυο δημοσιεύματα «φωτιά», το μεγάλο ζήτημα των κρυπτοχριστιανών, ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την γειτονική χώρα και δείχνει πως το ζήτημα όχι μόνο δεν έχει κλίσει, αλλά είναι ένα καυτό θέμα που συσχετίζεται άμεσα με την κρίση ταυτότητας που έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια με πολλές παρενέργειες για το ίδιο το μέλλον της σύγχρονης Τουρκίας

Ελληνοϊσραηλινή συμμαχία στις ΗΠΑ


Η ίδρυση της «Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας» στο αμερικανικό Κογκρέσο είναι μία σημαντική εξέλιξη για το Ελληνικό και το Εβραϊκό Λόμπι, αλλά και για τις δύο χώρες, την Ελλάδα και το Ισραήλ. Υστερα από χρόνια ανταγωνισμού, επιθέσεων και βοήθειας προς τη δύναμη εισβολής και κατοχής, την Τουρκία, το Εβραϊκό Λόμπι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση συνεργασίας με την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα και να πορευθεί μαζί της, εν πρώτοις στα θέματα ενέργειας που ενδιαφέρουν όλους τους γείτονες στην περιοχή, τις ΗΠΑ, αλλά και τη Ρωσία.