19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

   Αύριο στη γενική απεργία ,θα απεργήσουν και οι εργαζόμενοι στις ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. Βέβαια αυτό γίνεται για το καλό και μόνο των ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
   Γιατί όπως πάντα αφού ο ευρύτερος δημόσιος τομέας δεν θα εργάζεται θα πάνε είτε μετά την απεργία ,η, κατά τη διάρκεια της απεργίας για ψώνια.

Κατηγορούν κορυφαίο ηθοποιό πως αμοίβεται με 1.000 ευρώ για κάθε εκπομπή στην ΕΡΑ!

"To ποσό της παραγωγής είναι εξωπραγματικό..." αλλά ο ίδιος αμοιβεται με ψίχουλα!

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ FM" είπε μεταξύ άλλων: «Ό,τι έχει σχέση με αριθμούς πρωτοκόλλου και ποσά, δεν με αφορούν, γιατί δεν τα ξέρω. Δεν είμαι ο παραγωγός ή ο εμπνευστής μιας πρότασης, αλλά είμαι ο εκτελεστής, δηλαδή ο άνθρωπος που θα διαβάζει τα κείμενα, που αφορούν το κείμενο του Τσιφόρου το «Εμείς και οι Φράγκοι».

O λόγος για τον...

Ο Άδωνις απαντά στον Καπερνάρο...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις κατηγορίες του Βασίλη Καπερνάρου ότι συγγενικό του πρόσωπο ελέγχεται για καταθέσεις στην Ελβετία.

Το μετάλλιο του... πρωταθλητή «ζητά» από τον Ολυμπιακό ο Ζαρντίμ

Ικανοποιημένος από το έργο που πρόλαβε να κάνει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Αριστερό ξεκατίνιασμα-Παππάς: Τελειώνει η αιματοβαμμένη πορεία του ΚΚΕ – Κανέλλη: Μυρίζετε μούχλα

«Αναψαν τα αίματα» ξανά στη Βουλή, αυτή τη φορά μεταξύ του Νίκου Παππά, και της Λιάνας Κανέλλη εκ μέρους του ΚΚΕ με αφορμή προκλητικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.


Βαρβιτσιώτης: Kουτσομπολίστικη η αναφορά Καπερνάρου

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στις κατηγορίες του Β.Καπερνάρου, που ζητά την αποχώρηση του από την προανακριτική, λόγω εμπλοκής συγγενικών του προσώπων στη λίστα.

Oλόκληρη η απάντηση:

Ναι ρε Φαήλο! Μπράβο

Είμαστε σίγουροι πως ο υποκριτής Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα αφήσει να "ψοφήσει" ο "γέρος" του ΣΥΡΙΖΑίου, οπότε...

Για το επίδομα... κόβουν και τα χέρια τους... αφού ούτως ή άλλως είναι άχρηστα και δεν τους χρειάζονται γιατι δεν δουλεύουν

Αυτοί είναι οι γελοίοι κρατικοδίαιτοι του κερατά... Δείτε τι γράφει το νούμερο ο ΣΥΡΙΖΑίος Κουράκης:

Καπερνάρος:Να φύγουν όλοι από την προανακριτική... να μείνω μόνος με τη Ζωή

Να αποχωρήσουν από την προανακριτική επιτροπή οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πρότεινε ο Βασίλης Καπερνάρος, καθώς όπως αναφέρε στην Επιτροπή υπάρχουν...

Σοκάρει η κόρη της Σίρλεϊ Μακ Λέιν: Η μάνα μου με έβαζε να κάνω σεξ για να μελετά το Κάμα Σούτρα

Σάλο έχει προκαλέσει με τα όσα γράφει στην αυτοβιογραφία της για την Σίρλεϊ Μακ Λέιν, η κόρη της Σάτσι Πάρκερ. Μάλιστα, από τα γραφόμενα σοκαρισμένη δηλώνει ακόμη και η μητέρα της η οποία και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφονται στο βιβλίο.


Ο αρχισυντάκτης της γερμανικής Bild ανοίγει τα χαρτιά του για την Ελλάδα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Crash» ο αρχισυντάκτης της γερμανικής Bild , Πάουλ Ροντσχάιμερ μίλησε για την κατάσταση στη χώρα μας και την οικονομική βοήθεια που δεχτήκαμε από τη Γερμανία.


Κεδίκογλου για ΕΣΗΕΑ: Έφτασαν στα έσχατα όρια ανυποληψίας

Δριμεία επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου εναντίον των συνδικαλιστών τους οποίους αποκαλεί φερέφωνα του Τσίπρα

Σχολιάζοντας τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

Γελάει ο κόσμος με τον «καραμανλικό» Τσίπρα και τα παπαγαλάκια του

Συνεχίζεται το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στους ..."καραμανλικούς", προκειμένου να κερδίσει τον Αντώναρο και να προσφέρει γέλιο στον κόσμο της ΝΔ. Μετά τα θερμά λόγια που είπε κατόπιν εισηγήσεων συμβούλων του που μας θεωρούν πρόβατα ΣΥΡΙΖΑίους και μάλιστα δύο φορές για την καραμανλική πτέρυγα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχτηκε την πρόταση του Ιδρύματος Κων/νος Καραμανλής...

Το δικαστήριο κήρυξε παράνομη την απεργία τους αλλά τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξαν "στάση εργασίας"

Και τα πρόβατα φυσικά της δημοσιογραφίας ακολουθούν τον Τρίμη κατά πόδας...

Νέα στάση εργασίας κήρυξε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ, από τις 7 το απόγευμα έως τις 2 τα ξημερώματα. Αυτή ήταν η απάντηση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων στην απάντηση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που είχε κηρύξει παράνομη την απεργία στην ΕΡΤ, νωρίς το απόγευμα.

Εντόπισαν το τζιπ της "διαφυγής"

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο εντοπίστηκε στη Νάουσα το τζιπ με το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είχαν διαφύγει οι καταζητούμενοι για συμμετοχή στην ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι γαλλικές μπίζνες στην Ελλάδα - Ποιοι έφυγαν, ποιοι μένουν

Μπορεί οι γαλλικοί τραπεζικοί όμιλοι Credit Agricole και Societe Generale να έφυγαν από την Ελλάδα ή να παραχώρησαν τις εταιρείες στους ντόπιους συνεταίρους τους, όπως η Carrefour, αλλά ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα παραμένουν στη χώρα μας και προσδοκούν σε νέες επενδύσεις.

Για να σωθείς πρέπει και να το αξίζεις...

Όπως θυμάστε, στις 4 Φεβρουαρίου, διαβάσατε πρώτοι στο taxalia την είδηση ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, καταλήγει για 12 τουλάχιστον μήνες σε εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, που πλειοδότησε στον διαγωνισμό του ΙΚΑ. Το πολύπαθο ξενοδοχείο παραμένει εδώ και 2 μήνες κλειστό και όλοι περίμεναν την έκβαση του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε στις 4-2-2013 και τότε το ΙΚΑ, γνωστοποίησε ότι τα αποτελέσματά του θα ανακοινωθούν επισήμως σε 2 ημέρες, μέχρι δηλαδή να δουν αν υπάρχουν ενστάσεις.

Υπερηφάνεια Ολάντ επειδή όλοι μιλούσαν γαλλικά... όλοι εκτός απ τον Στουρνάρα (βίντεο)

Υπερήφανος ένιωσε ο Φρανσουά Ολάντ που όλοι με τους οποίους συναντήθηκε μιλούσαν γαλλικά. Σχεδόν...όλοι, δηλαδή, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος έκανε "παρατήρηση" στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα...

Αυτοί θα μας σώσουν: Ρώσοι κομάντο τραγουδούν με... περηφάνια Μπομπ Σφουγγαράκη [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απίστευτο βίντεο που δείχνει ρώσους στρατιώτες, όλων των σωμάτων να τραγουδούν το τραγούδι της διάσημης παιδικής σειράς «Μπομπ Σφουγγαράκης» ή «Sponge Bob»!

Όλο σούξου-μούξου με τη μελαχρινή υπουργό Τουρισμού του Ολάντ ήταν ο Ευάγγελος [βίντεο]

Γεύμα προς τιμήν του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ παρέθεσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο γεύμα παρακάθησαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, καθώς και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης.

Περπατούν ολόγυμνοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Με το θερμόμετρο να αγγίζει το 0...

Μετά τις γυμνές γυναίκες που έκαναν μπάνιο στον Θερμαϊκό κόλπο, ήρθαν οι γυμνοί άντρες όπου φορώντας απλά μία κουκούλα στο πρόσωπο, έκαναν την βόλτα τους άνετοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάπου στην περιοχή της Βαλαωρίτου.

Ψυχογιός προς Σακοράφα: Κυρία μου, πρόσεχε τα ακόντια, γιατί έχουν και πίσω αιχμή και μπορεί να καρφωθείς...

Όπως καρφώθηκαν οι δικοί σου το 1949...

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψυχογιός γράφει στο Athens Voice με τίτλο «Ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλντο Μόρο» και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να συμμαζέψει τα στελέχη του γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να βρεθούμε στο 1960 - δεκαετία συνέχισης του εμφύλιου πολέμου.

Γράφει ο Δημήτρης Ψυχογιός:

Ο Αντώναρος στην καρακοσμάρα του... όπως πάντα

Τι λέει ο πρώην κυβερνητικός...

Αρνητικά υποδέχτηκε τον Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βαγγέλης Αντώναρος. Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή έγραψε στο twitter ...ακυρώνοντας τον Γάλλο Πρόεδρο.

Ρόμπα οι ΣΥΡΙΖΑίοι: Δε ζητήσαμε συνάντηση με Ολάντ... απλά ρωτήσαμε αν αυτός θέλει να συναντηθεί μαζί μας

[Διαψεύδουν με διαρροές και ανεπίσημα... δεν τολμάνε να βγάλουν επίσημη ενημέρωση, μη σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και τους ξεφτιλίσουν οι Γάλλοι βγάζοντας στη φόρα ότι παρακάλαγαν για συνάντηση με τον Ολάντ]

Στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και το αίτημά τους απορρίφθηκε.

Φωτογραφίες από αρχαίο πολιτισμό στη Σελήνη δημοσίευσε πρώην στέλεχος της NASA [εικόνες]

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, αποκάλυψε συγκλονιστικά ευρήματα.

Με συνεχή ενημέρωση για τις κινήσεις του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ ο λογαριασμός των Ηλυσίων Πεδίων στο twitter και στο facebook, δείχνει πόση σημασία έχει για την Γαλλία η επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα. Στην φωτογραφία προφιλ στο twitter υπάρχει ήδη μια από τις φωτογραφίες από την συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με τον Αντώνη Σαμαρά. Με hashtag #grece, το επιτελείο του Γάλλου Προέδρου ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τόσο για όσα λέει ο Φρανσουά Ολάντ αλλά και για τις κινήσεις του στην Αθήνα. Το ίδιο και στην σελίδα στο facebook, η Γαλλικη Προεδρία ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις.

Με συνεχή ενημέρωση για τις κινήσεις του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ ο λογαριασμός των Ηλυσίων Πεδίων στο twitter και στο facebook, δείχνει πόση σημασία έχει για την Γαλλία η επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα.

Η απολογία του Πιστόριους (βίντεο)

Απολογήθηκε σήμερα στο δικαστήριο ο χρυσός παρολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος επιμένει ότι είχε ακούσει ένα θόρυβο στο μπάνιο και αισθάνθηκε «μια αίσθηση τρόμου» τη νύχτα που σκότωσε τη φίλη του Ρίβα Στεενκαμπ, γιατί νόμιζε ότι του είχαν διαρρήξει το σπίτι.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος πουλάει τη βίλα του στη Μύκονο [εικόνες]

Πωλητήριo για την εξοχική κατοικία του στη Μύκονο βάζει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος καθώς το δάνειο που είχε πάρει για να τo αγοράσει σε συνδυασμό με τις οικονομικές υποχρεώσεις που του δημιουργεί το καθιστούν οικονομικά ασύμφορο.

Βερολίνο: Η Ελλάδα κάλυψε τις απαιτήσεις για το 2012

Το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα τον Φεβρουάριο αναμένεται να ανάψει χωρίς καθυστέρηση, καθώς η χώρα φαίνεται να έχει εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις των δανειστών για το 2012, σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones.


Διαμάντια αξίας 50 εκ. δολαρίων κλάπηκαν από αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες

Η αστυνομία των Βρυξελλών αναζητά οκτώ άνδρες που κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο του αεροδρομίου και να αρπάξουν διαμάντια αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πολύτιμοι λίθοι, που προέρχονταν από την Αντβέρπη, επρόκειτο...

Επιστολή Άδωνι προς τον Μπερλουσκόνι!

«Κέρδισε στις εκλογές για να σωθεί η Ευρώπη!»

Αφού βρήκε το προσωπικό του φαξ το οποίο διαβάζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης του απηύθυνε επιστολή με την ευχή να κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής.

Στην επιστολή, η οποία είναι γραμμένη στα ιταλικά, γράφει:

Για φόνο εκ προμελέτης ο Πιστόριους - θα σαπίσει στη φυλακή... στην Ελλάδα μπορεί να του γράφαμε και κανα ζεϊμπέκικο (βίντεο)

Με τον Όσκαρ Πιστόριους να τρέμει σύγκορμος και να πλαντάζει στο κλάμα ο δικαστής ανακοίνωσε ότι η κατηγορία που θα του απαγγελθεί θα είναι για φόνο εκ προμελέτης. Αυτό σημαίνει ότι για να οριστεί εγγύηση θα πρέπει να παρουσιαστούν στοιχεία που να βοηθούν την υπεράσπισή του για το πως τελικά σκότωσε την σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Θρήνος και οργή στην κηδεία της συντρόφου του Πιστόριους [εικόνες + βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης Ρίβα Στέενκαμπ, του μοντέλου που δολοφόνησε ο χρυσός Παρολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Welt: Η Κύπρος δεν πρέπει να ξεχνάει την υπόθεση τουρκικής κατοχής

Η Welt επισημαίνει: «Ο νέος νικητής των εκλογών δεν θα πρέπει να ξεχνάει το κύριο θέμα που απασχολεί την Κύπρο: την υπόθεση της τουρκικής κατοχής.

Υπό τον πρόεδρο Χριστόφια το θέμα της επανένωσης ήταν πάρα πολύ στο προσκήνιο...

Φρανσουά Ολάντ: Δεν ήρθα να πουλήσω όπλα-ΑΟΖ σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας και το διεθνές δίκαιο

Αναβίωσε το σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία» σήμερα, όπως διαφάνηκε από τις δηλώσεις του Ελληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά την συνάντησή του με τον γάλλο Πρόεδρο ανέφερε «είμασταν πάντα μαζί με τη Γαλλία, σήμερα είμαστε πιό κοντά».

Ολάντ ο… Μεγαλοπρεπής: Γιατί η υποδοχή του Γάλλου Προέδρου ήταν αναβαθμισμένη σε σχέση με της Μέρκελ;

Μπορεί σε πολλούς η επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ που έφθασε ελάχιστα πριν τις 11.30 στην Αθήνα να θυμίζει εκείνη της Άνγκελα Μέρκελ τον Οκτώβριο, ωστόσο θα είναι πιο… αναβαθμισμένη!

Ο λόγος, φυσικά, είναι ότι ο Ολάντ είναι...

Βίντεο: Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά-Ολάντ στο Μαξίμου

Η επίσκεψη του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα δεν αναμένεται να έχει θεαματικά αποτελέσματα έχει ωστόσο ιστορική σημασία για την Ελλάδα της κρίσης. Συνοδευόμενος μόνον από τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπερνάρ Καζνέβ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΦΩΤΟ: Ο «μπαμπάς» του τρομοκράτη έχει νιώσει και τον πόνο που μοιράζουν τα ΜΑΤ στους προκλητικούς

Δύο νέα πρόσωπα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πύρηνων της Φωτιάς, αλλά και για τις ληστείες σε Βελβεντό Κοζάνης και Φλώρινας. Ο ένας εκ των δύο είναι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος, γιος του γνωστού συνδικαλιστή -της ΑΔΕΔΥ- που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χαρίση.


Με τις ευλογίες του Βαλβέρδε...

Ο Ισπανός τεχνικός πριν αποχωρήσει για την πατρίδα του το καλοκαίρι, άφησε ένα χαρτάκι με δύο θέματα στον Μαρινάκη... Το πρώτο ήταν το απολογητικό για τον παίκτη που αδίκησε και το δεύτερο για τον παίκτη που θα ήθελε να είχε πάρει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Μανία με το βίντεο του άντρα που πήδηξε από κτίριο ύψους 80 μέτρων στην Αθήνα [video]

Για πρώτη φορά συνέβη και στην Αθήνα: ένας τολμηρός έκανε base jump από τον Πύργο Απόλλων στη Λουίζης Ριανκούρ και κατέγραψε κάθε στιγμή από την πτώση του.

Κρύβονται σε διαμέρισμα στην Αθήνα οι τρομοκράτες γιοι των ΣΥΡΙΖΑίων;

Μούγγα οι δημοσιοκάφροι για το ότι οι γονείς του ενός είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του άλλου συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ

Όλα τα πιθανά σημεία που κρύβονται οι δυο καταζητούμενοι ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς" ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή η αντιτρομοκρατική.

Μπογδάνος με τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα: Καταδικάζω το άκρο της ΧΑ αλλά όχι του ΣΥΡΙΖΑ... όσο ακραίο κι αν είναι

Με άλλα λόγια δηλ. λέει: "Ευχαριστώ που μου σπάσατε την κεφάλα... και να μου ξανακάνετε τη μάπα αγνώριστη κάποια στιγμή"... γιατί το γλόμπο δεν του τον έσπασαν Χρυσαυγίτες αλλά αναρχοΣΥΡΙΖΑίοι

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κώστας Μπογδάνος που έγινε αιφνιδίως θέμα συζήτησης όχι εξαιτίας κάποιου ρεπορτάζ αλλά της ποιητικής του συλλογής και δη της "κριτικής" που δέχθηκε απ΄τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά δείχνοντας τον πανικό των δημοσιογράφων μπροστά στην αριστερά...

Ναι αλλά ο Κασιδιάρης θα σε κάνει νταντά: Με τα εσώρουχα η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε βιντεοκλίπ Αλβανού τραγουδιστή [εικόνες+ βίντεο]

Λίγες μέρες μετά την συλληψή της του Αγίου Βαλεντίνου και την αποκάλυψη ότι θεωρεί σέξι τον Κασιδιάρη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προκαλεί και πάλι με την συμμετοχή της στο ερωτικό βιντεοκλίπ Sexy Papi του Claydee.

Σέξι καμαριέρες, αεροσυνοδοί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη να κυλιέται με τα εσώρουχα στον καναπέ (ή να «δροσίζεται» στο ντους).

Έφυγαν οι 'κακοί' Γερμανοί και έρχονται οι 'καλοί' Ρώσοι....

Aύξηση έως και 400% εμφανίζουν αυτό το διάστημα οι κρατήσεις κυρίως από τη ρωσική και την ουκρανική αγορά, καθώς και από την αγορά της Λευκορωσίας, διαπιστώνουν τουριστικοί οργανισμοί που ειδικεύονται στη μετακίνηση τουριστών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Αυτή είναι επανάσταση μαλάκ@ς: Απευθείας σύνδεση με το Διάστημα για 40 μαθητές του Χαϊδαρίου

Μια εμπειρία ζωής θα βιώσουν οι 20 μαθητές απ' το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, οι οποίοι θα συνομιλήσουν για πρώτη φορά με το Διάστημα και τον ραδιοερασιτέχνη αστροναύτη Κρις Χάντφιλντ.

Σε εκδήλωση που θα γίνεται σήμερα Τρίτη...

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: Παράνομες οι κλήσεις χωρίς συγκατάθεση δανειοληπτών

Αλωνίζουν οι εισπρακτικές εταιρείες, οι υπάλληλοι των οποίων συχνά εμφανίζονται ως εντεταλμένοι των τραπεζών, εκφοβίζουν και ασκούν ψυχολογική πίεση στους δανειολήπτες, απειλώντας ακόμα και με κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην Γ.Γ. Καταναλωτή και στον Τραπεζικό Διαμεσολαβητή.

Πρωταθλητές... τσιπούρα και λαβράκι (πίνακας)

Mε στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών και την περαιτέρω ανάπτυξη της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα ανακοινώθηκε χθες από τον Ελληνικό Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών το Ολοκληρωμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο Προώθησης για Ευρύαλα Μεσογειακά Είδη (τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), συνολικού ύψους 3,65 εκατ. ευρώ, για την προβολή των ελληνικών προϊόντων στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας καθώς και για την ενίσχυση τους στην εγχώρια αγορά.

Το «προφητικό» ατύχημα του Πιστόριους με όπλο σε ελληνικό εστιατόριο!

​Προφητικό; Παιχνίδι της μοίρας; Ειρωνεία της τύχης; Όπως και να το πει κανείς, προκαλεί απίστευτη έκπληξη το γεγονός πως λίγες μέρες πριν το μοιραίο συμβάν τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου ο Όσκαρ Πιστόριους είχε ρίξει έναν πυροβολισμό μπροστά στην άτυχη πρώην φίλη του Ρίβα Στίινκαμπ μέσα σε εστιατόριο. Άθελα του, τότε, βέβαια…

Γελάει ο κόσμος με το λαμόγιο-Π. Κωστόπουλος: Eίμαι ρομαντικός μέχρι θανάτου! Στις ταινίες δακρύζω με τη Μπαλατσινού

[Η μόνη περίπτωση να δακρύζει το λαμόγιο είναι απ΄τα γέλια για τα κορόιδα που φέσωσε βαρώντας κανόνι στα περιοδικά του κώλου που έβγαζε...]

Στο περιοδικό Adore και την Σοφία Μπουντούρη μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, για την οικογένειά του, τις δύσκολες στιγμές, το νέο του εγχείρημα αλλά και ποιο θα ήταν το επάγγελμα που θα έκανε αν άφηνε τελείως την μ'εχρι τώρα πορεία του.

"Νοσηλευτής" ζώο φέρεται να βίασε ασθενή στο Δαφνί

Μεσαιωνικές εικόνες αναβίωσαν στο Ψυχιατρικό Κατάστημα στο Δαφνί, όταν η Αστυνομία συνέλαβε το Σάββατο νοσηλευτή έπειτα από καταγγελία 35χρονης ασθενούς ότι την βίασε.


Οργιάζουν οι φήμες ότι οι Ομπάμα χωρίζουν

Φήμες για κρίση στον γάμο του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό στην Ουάσιγκτον, με αφορμή την επιλογή του Αμερικανού Προέδρου να περάσει την Ημέρα των Προέδρων χωριστά από την σύζυγο του, η οποία προτιμά να πάει μαζί με τις κόρες της για σκι.

ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στο Χαϊδάρι στις 5 Φεβρουαρίου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι, πιστόλι, κράνος και κουκούλα είναι πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, τρεις μέρες πριν συλληφθεί ήταν σημαιοφόρος σε ομιλία του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος στο κέντρο της Αθήνας.

Η αλήθεια για τον χρυσό της Χαλκιδικής

Στην Ρωσία και στην Κίνα οι άνθρωποι σκεφτόντουσαν πρώτα το περιβάλλον και έπειτα όλα τα άλλα. Γι΄ αυτό και δεν υπήρχαν ορυχεία στις δύο αυτές πρώην κομμουνιστικές χώρες. Στο μεταξύ ο κομμουνισμός ηττήθηκε και οι δύο αυτές μεγάλες χώρες έγιναν καπιταλιστικές. Τα ιδανικά της επανάστασης, όμως, παρέμειναν ζωντανά σε κοινότητες συντρόφων σε όλο τον κόσμο: «Δεν θα περάσει ο καπιταλισμός». Ειδικά στην Χαλκιδική!

Βίντεο: Ναι ρε καραγκιόζη, αλλά όταν φας τις μπούφλες απ' τα ΜΑΤ θα κλαίγεσαι!

Δείτε κάτι αλήτες που θέλουν να τα διαλύσουν όλα... σαν τους μαλάκες τους πατριώτες του κώλου που προτιμάνε να είναι τα νησιά ακατοίκητα και να τα διεκδικούν οι Τούρκοι από το να τα εκμεταλλευτούν τουριστικά με συμβάσεις με το ελληνικό κράτος. Θαυμάστε έναν ΣΥΡΙΖΑίο επαναστάτη του κ@λου:

Μανιτάκης: Μη φοβάστε! Στην Ελλάδα δεν θα απολυθεί ΔΥ ούτε με σφαίρες... υπάρχουν θέσεις για όλους (πίνακας)

Δόθηκε στη δημοσιότητα, έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, η ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το Πρόγραμμα Κινητικότητας των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στο οποίο καταγράφεται ότι οι θέσεις που είναι διαθέσιμες υπερκαλύπτουν αισθητά τον αριθμό των εργαζομένων που μετακινούνται.

Der Spiegel: Παραδόθηκε οικειοθελώς στους ναζί για να γλιτώσει απ' τον πατέρα του... τον Στάλιν βεβαίως-βεβαίως

Ο Γιάκοφ Τζουγκασβίλι, το 1941, ανάμεσα σε Γερμανούς αξιωματικούς της Βέρμαχτ. Για χρόνια η ΕΣΣΔ υποστήριζε ότι συνελήφθη από τους Γερμανούς, κάτι που τώρα ελέγχεται ως ανακριβές.

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως σχετικά με τις συνθήκες αιχμαλωσίας, απ' τους Ναζί, του Γιάκοφ Τζουγκασβίλι , μεγαλύτερου γιου του ηγέτη Σοβιετικής Ενωσης Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Στάλιν.

Κεδίκογλου κατά κομμουνιστών ΕΣ(ΣΔ)ΗΕΑ για το ενημερωτικό μπλακάουτ κατά την επίσκεψη Ολάντ

Με ένα σκληρό σχόλιο κλιμάκωσε την αντιπαράθεσή του κατά της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την απόφαση της Ενώσεων Συντακτών να επιμείνει στην απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης την ώρα που θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.