21 Φεβρουαρίου 2013

Λεσβιακή φωτο με την ίδια ...πρωταγωνίστρια, έχει στο σαλόνι της η Αλεξανδράκη!

«Είμαστε κολλητές με τη Νάιλα και δεν νιώσαμε άσχημα γι' αυτό, μάλιστα μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση εκείνη την έχουμε βάλει κάδρο στο σπίτι όπου μένουμε μαζί. Αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ - οι αστυνομικοί (σ.σ. που τη συνέλαβαν, λόγω παραβίασης κόκκινου σηματοδότη) μπορεί να περίμεναν ότι είμαι χαζογκομενάκι, δεν είμαι. Δεν προσποιούμαι. Αν προκαλώ με τη δουλειά μου, δεν ξέρω. Αυτή είναι η Δήμητρα».

Διαβάζω newsbomb.gr για να ξέρω τι έγινε... πριν ένα χρόνο

Φρέσκο πράμα και σήμερα απ' το newsbomb.gr.... μας ενημερώνει ότι αποδοκιμάστηκε ο Σημίστης στη Γερμανία... Εντάξει, εμείς οι άσχετοι...

5 χρόνια φυλακή σε ρεμάλι πρώην βουλευτή ΝΔ που έταζε διορισμούς και τά 'παιρνε

Επικύρωσε την εφετειακή απόφαση ο Αρειος Πάγος με την οποία ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Ευάγγελος Παπανικολάου, καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη για απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθώς εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά από γονείς υποσχόμενος διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, σε Τράπεζες κ.α. .

Γ. Βρούτσης: Η λέξη «μαϊμού» σύνταξη θα είναι πλέον άγνωστη

Όλες οι δράσεις που προωθούνται για την αντιμετώπιση της ανεργίας τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Το "νεοδημοκρατικό" ρουσφέτι στον διευθυντή του Νικολόπουλου!

Στα κάγκελα η ΝΟΔΕ Αχαίας!

Μπορεί ο Νίκος Νικολόπουλος να παίρνει όλο και περισσότερες αποστάσεις από την Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν φαίνεται να κάνει το ίδιο και ο διευθυντής του Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης.

ΒΙΝΤΕΟ - Αγάθωνας: "Είναι άντρας ο Κασιδιάρης; Όχι δα!"

Ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης έδωσε μαθήματα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας άντρας σε μια γυναίκα.

Έτσι, θυμήθηκε το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη και δήλωσε: " Είναι άντρας ο Κασιδιάρης, επειδή είναι σαν γομάρι και με ξυρισμένο κεφάλι; Ε, όχι δα!".

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Βίντεο: Το Κατάρ θέλει και τον Αστέρα

Ενδιαφέρον για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και της έκτασης στο Καβούρι εκδηλώνει το Κατάρ, εκτός από το Ελληνικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg . Νωρίτερα, η κυβέρνηση κατέθεσε στη βουλή νομοσχέδιο "μαμούθ" για επενδύσεις fast track, δίνοντας μεταξύ άλλων και σημαντικά φορολογκά κίνητρα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Αβραμόπουλος: Γιατί καταγγείλαμε την Τουρκία στον ΟΗΕ για έρευνες στην υφαλοκρηπίδα

Συγκεκριμένα, ο κ. Αβραμόπουλος, μιλώντας για το εν λόγω θέμα, τόνισε: «Θέλω να αναφερθώ στην απόφασή μας να ενημερώσουμε τα Ηνωμένα Εθνη για το θέμα της προκήρυξης ερευνών από την Τουρκία σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Η ελληνική κυβέρνηση, τον Ιούλιο του 2012, προχώρησε σε διάβημα προς την Τουρκία για τη χορήγηση αδειών έρευνας σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην τουρκική εταιρία πετρελαίου.

Γελάει ο κόσμος: Όχι τόσο με το λαμόγιο του Χατζηνικολάου, όσο με τη "δικαιοσύνη" που δεν κλείνει το μπουρδ@λο

Χάιδεψε πάλι τ' αυτιά του Κουρή η δικαιοσύνη...

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή για μη καταβολή εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ύψους 1.150.000 ευρώ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον ήδη κρατούμενο Κώστα Γιαννίκο.

Δείτε γιατί η μαλακ@α είναι άρρηκτα δεμένη με τον κομμουνισμό

«Το ΑΚΕΛ «φακέλωσε» τους κομμουνιστές που δεν ψήφισαν Μαλά!... και ενημέρωσε τα ΜΜΕ»... Ε, καλά τώρα! Έχουν διατριβή οι "σύντροφοι" σ' αυτά

Τρεις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, η εκλογική αναμέτρηση σημαδεύεται από μια πρωτοφανή γκάφα του ΑΚΕΛ που θα μείνει στην ιστορία.

Λίστα με «απείθαρχους» ψηφοφόρους του κόμματος έφτασε μέσω φαξ...

Επιστήμονες «συνέλαβαν» το πέρασμα του αστεροειδή 2012 DA 14 [βίντεο]

Τον αστεροειδή «2012 DA 14» είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν οι επιστήμονες σε αρκετά μέρη του κόσμου, την 16η Φεβρουαρίου 2013. Το πέρασμα του αστεροειδή, που συνέπεσε χρονικά με τη... βροχή μετεωριτών σε περιοχές της Ρωσίας, έγινε ιδιαίτερα ευδιάκριτη από περιοχές της Αυστραλίας και ειδικότερα της Δυτικής Αυστραλίας.
Δείτε το βίντεο:

Η Ελληνίδα πρωτοπόρος της δικτυακής ενημέρωσης

Η Αριάννα Στασινοπούλου Huffington, πρόεδρος της The Huffington Post Media Group, έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο για το ενημερωτικό της site «The Huffington Post». Η «Guardian» την κατατάσσει στην 42η θέση των 100 ισχυρότερων προσώπων των ΜΜΕ παγκοσμίως. Την έχουν χαρακτηρίσει δε ως «βασίλισσα της διαδικτυακής ενημέρωσης». Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1950 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.

Τζαβάρας σε Κάμερον: "Πάγια θέση μας ο επαναπατρισμός των μαρμάρων" αντί για "το ξέρουμε ότι είσαι αδερφή, δε χρειάζεται να μας το θυμήζεις συνέχεια"

"Είναι γνωστή η διαφορά προσέγγισης και αντίληψης που μας χωρίζει από το Ηνωμένο Βασίλειο για το θέμα των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Επί του θέματος αυτού δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τίποτα άλλο εκτός από το ότι:

Στην τσιμπίδα του ΓΛK «μαϊμού» συνταξιούχοι-700.000 ευρώ όφελος το μήνα... ως τώρα

Τουλάχιστον 2.000 περιπτώσεις συνταξιούχων του Δημοσίου που ενώ είχαν «αποδημήσει εις Κύριον», κάποιοι συνέχιζαν να εισπράττουν τις συντάξεις τους, εντόπισε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε πως άλλοι 2.368 ήταν...

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης και οι αλύτρωτοι…«Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»!

    Νέα…υπηρεσιακή αποστολή του αρχιπράκτορα της Τουρκίας Αχμέτ Μέτε στην Άγκυρα μαζί με τον πρόεδρο του “Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας» Μεχμέτ Εμίν, ενώ επιστρέφοντας δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν και με φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης» στα γραφεία αλυτρωτικής οργάνωσης!

Το ψώνιο είναι ανίκητο, όπως και η βλακεία: Θέλει να πάει για ευρωβουλή η Πυργιώτη...λένε τα πααγαλάκια της

[Τις άρρωστες πολιτικές φιλοδοξίες της δημοσιογράφου σαλτιμπάγκου ανέλαβε να προωθήσει ο Κουρτάκης ο οποίος την έδωσε το χρίσμα... γιατί να της το δώσει ο Σαμαράς δεν το βλέπω...]

Προς την ευρωβουλή έχει αρχίσει να κοιτάει τελευταία η Μαριάννα Πυργιώτη.

Έκλεβε ρεύμα για 10 χρόνια... η Μέρκελ

Για 10 ολόκληρα χρόνια ηλεκτροδοτούσε παράνομα τόσο το σπίτι του, όσο και το χώρο που εργαζόταν ένας 63χρονος από τον Βόλο.

Η ζημιά που προκάλεσε στην ηλεκτρική ενέργεια ο 63χρονος...

Την ουρά στα σκέλια και όπου φύγει-φύγει, ο Θεοχάρης κι η Κυβέρνηση μπροστά στον εκβιασμό των δικαστών

Δεν θα ισχύσει η φορολόγηση του επιδόματος ...βιβλιοθήκης... το ξέραμε και δεν τρέφαμε αυταπάτες ότι όλοι είναι ίσοι... η πλάκα είναι ότι η θέση του Θεοχάρη δημιουργήθηκε για να μαζευτούν φόροι χωρίς να μπορεί να επεμβαίνει χαριστικά η πολιτική ηγεσία... έτσι νόμιζε η τρόικα τουλάχιστον

Μετά τις επιστολές διαμαρτυρίας των έξι δικαστικών Ενώσεων, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ανακάλεσε το σχετικό έγγραφό του για φορολόγηση του επιδόματος βιβλιοθήκης και οργάνωσης γραφείου των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Πλεόνασμα 177 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, τον μήνα Ιανουάριο παρουσιάσθηκε πλεόνασμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 177 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 491 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2012 και στόχου για έλλειμμα 873 εκατ.

Τέλος η Neoset -«Πάγωσε» τις παραγγελίες πελατών

Πανικό έχει σπείρει στους εργαζόμενους της Neoset η εντολή της διοίκησης της εταιρίας επίπλων να μην δεχτούν άλλες παραγγελίες.

Όπως τους ενημέρωσαν «παγώνουν» όλα, καθώς ακόμα δεν κατέστη δυνατό να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Ροχάλα στα μούτρα "αναρχικών": Βόλτες στα Εξάρχεια κόβει ο Δένδιας

Χωρίς κάμερες ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως στους δρόμους των Εξαρχείων

Μυστική αποστολή φαίνεται οτι πραγματοποιούσε ο Νίκος Δένδιας αφού σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή...

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Bάλτε τέλος στα θρησκευτικά... Υφ. Κυβέρνησης: Πάρτε τον πούλο

Ερώτηση έκανε μια ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Πέτρος Τατσόπουλος, Αθανάσιου Αθανασίου, Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας, Βασιλική Κατριβάνου, Αναστάσιος Κουράκης, Στάθης Παναγούλης, Αφροδίτη Σταμπουλή- σχετική με τις απαλλαγές από το μάθημα των Θρησκευτικών καθώς αυτό προβλέπεται με απόφαση του ευρωπαικού Δικαστηρίου.

H απάντηση του υφυπουργού Θ.Παπαθεοδώρου έχει ως εξής:

Ο Σαμαράς για τις Σκουριές: "Αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές"

Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους επενδυτές ο Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις του στην εφημερίδα Wall Street Journal ξεκαθάρισε ότι οι επενδύσεις σε προγράμματα χρυσού θα συνεχιστούν παρά τις επιθέσεις και τα επεισόδια στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ζουν ανάμεσά μας-Τμηματάρχης ΥΠΟΙΚ: Μας κυβερνάνε μασώνοι, μόνο ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να τους σταματήσει... του έχω στείλει επιστολή

Λάβρος εναντίον των υπουργών Οικονομικών της χώρας αλλά και κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε κατά την χθεσινή κατάθεση του στην προανακριτική επιτροπή ο Χρήστος Αθανασίου, πρώην τμηματάρχης της Διεύθυνσης Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών.

Ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας, εναντίον της Τουρκίας, στον ΟΗΕ για την ΑΟΖ


Με σκοπό να διασφαλίσει ότι η μονομερής ενέργεια της Άγκυρας να παραχωρήσει άδεια για έρευνες σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας δεν θα δημιουργήσει τετελεσμένα και δεν θα υποθηκεύσει τα ελληνικά συμφέροντα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κατέθεσε ρηματική διακοίνωση στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.


Παπανδρέου στο Columbia: "Τα κάναμε κ@λος το 2009"... Έλα ρε μην το λές

Σε κατάμεστο αμφιθέατρο του Columbia μίλησε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας ο Γιώργος Παπανδρέου για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στα πλαίσια της διάλεξης του, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις φοιτητών.

Υπουργός κομματάρχης δεκαετίας του 60: Μέχρι και ποιος θα εκλεγεί Μητροπολίτης είχε άποψη... τελικά έχασε

Δεν εξελέγη Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ο "εκλεκτός" του

Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ξάνθης, Αρχιμανδρίτης κ. Παντελεήμων Μουτάφης εξελέγη σήμερα Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής. Η διαδικασία ήταν θρίλερ καθώς...

«Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993»

Το βιβλίο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης με τίτλο : «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», το οποίο έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Πρόκειται...

Φωτορεπορτάζ Taxalia: Αν έχεις γείτονα αντιδήμαρχο...

....Ίσως και να δεις κανένα έργο στην περιοχή σου!

Είναι γνωστό και φανερό πλέον σε όλους τους κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης πλην του κέντρου πως δεν πρόκειται να δουν κανένα έργο, αφού δεν έχουν την τύχη να μένουν στην Τσιμισκή. Όχι όμως αν έχουν στη γειτονιά τους Αντιδήμαρχο...

Η συνέχεια στο  http://taxalia.blogspot.com/2013/02/taxalia_20.html

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΤ εναντίων φοιτητών... αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα

Φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στο πολύκροτο σχέδιο «Αθηνά». Εκεί, θέλησαν, συνηθισμένοι από άλλες εποχές, να μπουν στον προαύλιο χώρο και να διαμαρτυρηθούν "ειρηνικά"... φυσικά έπεσαν οι απαραίτητες ψιλές μπας και στρώσουν οι κομμουνιστές (αν και δύσκολο).
Δείτε το βίντεο:

Στην Ακρόπολη τα παλικάρια ;) της Λεβάντε


Βόλτα στην Αθήνα και επίσκεψη στην Ακρόπολη πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι παίκτες της ομάδας της Λεβάντε, που «μαγεύτηκαν»‏ από τα μεγαλεία των ελληνικών μνημείων.

Νέος επικεφαλής των ερευνών στην υπόθεση Πιστόριους-Του φεύγουν οι σπόνσορες

Νέο επικεφαλής ερευνών διόρισαν οι αστυνομικές αρχές της Νότιας Αφρικής στην υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους, μετά την επιβεβαίωση ότι ο νυν επικεφαλής, Χίλτον Μπόθα, αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Μουρούτης: "Σύντροφε" Πάνο σας κράζει όλη η κοινωνία

Του Γιώργου Μουρούτη

Ο Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Πάνος Σκουρλέτης βγήκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε επί λέξει ότι: «ο κ. Μουρούτης παίρνει συνέχεια στα δελτία ειδήσεων και υπαγορεύει τι θα γίνει στα δελτία των 8. Δεν έχει προηγούμενο»

Λέει αλήθεια ο κ. Σκουρλέτης; Όχι, λέει την μισή αλήθεια.

Σπουδαίοι χάκερς...

Χάκεψαν σελίδα που είναι εγκαταλειμμένη εδώ και 3 μήνες. Δείτε ποια είναι:


Βίντεο-Επικές εποχές: Έτσι τέλειωναν οι μεταδόσεις κάποτε

Εντάξει τα επεισόδια και τα μπινελίκια εκατέρωθεν αλλά δείτε πως τελειώνει η μετάδοση...

Ο Παπαδημούλης τι ζόρι τραβάει με το ποιος θα έρθει ή δεν θα έρθει στη ΝΔ

Ακόμα δεν επέστρεψε ο Μαρκόπουλος στη ΝΔ και μοιράζει πόνο στον Παπαδημούλη, ο οποίος αντί να λυπάται με την "κατάντια" του Μαρκόπουλου καλυτερα να κοιτάξει τα χάλια τους που έχουν μαζέψει ότι πιο σάπιο είχε το ΠΑΣΟΚ:

Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ...

Την ίδια τακτική, των επαναλαμβανόμενων τυφλών 24ωρων απεργιών, που είχε ακολουθήσει και στην περίπτωση της “Ελευθεροτυπίας”, επέλεξε ν’ ακολουθήσει και στην περίπτωση των δημόσιων και δημοτικών ΜΜΕ, ο Δημήτρης Τρίμης και η παρέα των ανεπάγγελτων και συνταξιούχων δημοσιογράφων που διαφεντεύουν τις τύχες της ΕΣΗΕΑ.

Στην πρώτη περίπτωση ο στόχος ήταν προφανής για κάποιους “ψυλλιασμένους”.

Αποτελεσματική ως ένα σημείο κρίνεται η προστασία της πρώτης κατοικίας-Μειωμένοι στο μισό πέρσι οι

Στο «σφυρί» βγήκαν 26.000 ακίνητα το 2012, αντικειμενικής αξίας πάνω από 200.000 για τα οποία δεν ισχύει προστασία πρώτης κατοικίας, παρουσιάζοντας ωστόσο μεγάλη μείωση από τους 44.000 πλειστηριασμούς του 2011 και τους 52.000 του 2009.

Πάλι στην ασφάλεια ο συνεταίρος του Χατζηνικολάου

Ο πρόεδρος της εταιρείας Real Media Α.Ε. προσήχθη στην ασφάλεια Αμαρουσίου σήμερα το μεσημέρι.

Τι λέει ο ΑΝΕΛ που έδειραν επειδή κρατούσε ελληνική σημαία

Τι λέει ο 22χρονος Νίκος (που αρχικά χθες διαδόθηκε ότι ήταν μέλος του ΕΠΑΜ) που χτυπήθηκε επειδή κρατούσε ελληνική σημαία

Βγήκε από το νοσοκομείο ο 22χρονος Νίκος Διακομιχάλης, στέλεχος της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεση που δέχθηκε χτες κατά την γενική απεργία της ΓΣΕΕ.

Fox News: Τραγωδία! Ο Παπανδρέου που έριξε την Ελλάδα στα βράχια ήρθε να διδάξει στις ΗΠΑ

To Αμερικανικό συντηρητικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ενα άκρως επιθετικό άρθρο για την επιλογή του School of International and Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Κολούμπια, να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου να διδάξει για την οικονομική κρίση.

Χημείο ο Στρατός: Δείτε τι έκανε μουσουλμάνα ΕΠΟΠ

H Ελληνίδα στρατιωτικός, φορώντας Μουσουλμανική μαντίλα φωτογραφήθηκε μπροστά στην Τούρκικη σημαία

Εντονότατος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, αναφορικά με το θέμα της παρουσίας μιας Μουσουλμάνας ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς (με μαντήλα), σε συγκέντρωση του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας», με φόντο την Τουρκική σημαία και τη «σημαία» της «Ανεξάρτητης Θράκης».

Νέο βίντεο από την έκρηξη του μετεωρίτη στη Ρωσία

Η έκρηξη του μετεωρίτη, που προκάλεσε χιλιάδες τραυματισμούς και όργιο φημών, συνεχίζει να απασχολεί τους Ρώσους.

Κυβερνητική ξεφτίλα στη Βουλή

Αποσύρθηκαν (καλώς) μετά τις αντιδράσεις βουλευτών πέντε άσχετες τροπολογίες.

Σε αναγκαστική απόσυρση πέντε ασχέτως τροπολογιών υποχρεώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή η κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών από όλα τα κόμματα.

ALERT! Αποχωρούν οι κατακτητές-Πωλητήριο στο "Ελ. Βενιζέλος" έβαλε η Hochtief

[Περίεργο που φεύγουν οι ναζί ενώ οι ΑΕροψεκασμένοι μας λένε ότι λιγουρεύονται το φιλέτο η Ελλάς... Το φιλέτο θα το ήθελαν πολύ αλλά χωρίς ΑΕροψεκασμένους πάνω του... οπότε τώρα το εγκαταλείπουν στη μοίρα του...]

Να πουλήσει την θυγατρική της που διαχειρίζεται αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του "Ελ. Βενιζέλος" στην Αθήνα, προσπαθεί εκ νέου ο γερμανικός κατασκευαστικός όμιλος Hochtief.

Γιαυτό η Κύπρος θα βγει απ' την κρίση: Δικαστικοί κλητήρες κατέβασαν τον υπουργό από το όχημά του για να το κατάσχουν! (video)

-Κατέβασαν τον Υπουργό κάτω από το αυτοκίνητο
-Ο οδηγός του οχήματος του, δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και στάθμευσε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ του Υπουργείου
-Προχωρούν κανονικά σε κατασχέσεις και στα υπόλοιπα Υπουργεία
-Φωνάζουν οι κλητήρες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης από κρατικούς λειτουργούς

Είδηση για το πέος: "Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που πληρώσαμε έκανε φτερά"...

[Βγήκε το λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ, που έχει διορίσει όλο του το σόι στο δημόσιο και πέταξε μια κρότου-λάμψης για να κάνει ντόρο μιας και ψιλλιάζεται ότι τα ψωμιά του είναι λίγα... Για να καταλάβω: Ο ΟΑΕΔ έχει δικούς του πόρους και και του πήραν την εισφορά αλληλεγγύης και δεν τα βγάζει πέρα; Αφού ούτως ή άλλως το κράτος τον χρηματοδοτεί, θα κολλήσουμε στο πως λέγονται τα κονδύλια που του δίνει; Δηλ. αν πέρσι το κράτος έδωσε στον ΟΑΕΔ πχ. 3 δις έπρεπε να του πει...

Ο Τράγκας στον ΣΚΑΪ... μαζί με τον Μπάμπη

Κάθε Κυριακή βράδυ στις 11, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας θα απευθύνεται και πάλι στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, μετά από μια μεταγραφή έκπληξη.

Γιατρός σε ασθενή: Αντί για κρασιά, φέρε μου 400 ευρώ!

Για «φακελάκι» συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γιατρός της Ορθοπεδικής στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από καταγγελία πολίτη, από την μητέρα του οποίου ζητήθηκε το «φακελάκι» για χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Τα γατάκια ακούνε; Ακόμη 2,8 δισ. ευρώ εγκρίνουν οι Βρυξέλλες για την Ελλάδα

Το «πράσινο φως» αναμένεται να δώσει σήμερα το EuroWorkingGroup

Θετική αναμένεται η απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 2,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Αντώνη μας πήραν στο ψιλό για τα νούμερα: «Θαυμάζω τον Υπουργό για τον συνδυασμό κολακείας και κενολογίας»

Μια ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό πυροδοτεί σήμερα την αντίδραση του Στέφανου Κασσιμάτη στην Καθημερινή, που επιστρατεύει μάλιστα και απόσπασμα από βιβλίο του Όσκαρ Ουάιλντ.

Το μήνυμα που στέλνει ο Σαμαράς με το… διαγώνισμα των υπουργών

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Συνεχίζεται και σήμερα το πρόγραμμα των… εξετάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κκ Μουσουρούλη, Αρβανιτόπουλο και Βρούτση να περνούν από το γραφείο του Πρωθυπουργού για το … διαγώνισμα. Ο ασφυκτικός έλεγχος των Υπουργών έχει ήδη αρχίσει με τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει προβληματα και γκρίνιες αλλά λύσεις στα καυτά ζητήματα που εμποδίζουν την προώθηση του κυβερνητικού έργου.

Παππάς για Καψή: «Λίγη ντροπή;»

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς πρωί πρωί διαβάζει τον Τύπο και πάντα φροντίζει να απαντάει μέσω Twitter σε άρθρα που βάλλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Συνήθως τα βέλη του συγκεντρώνει ο Γιάννης Πρετεντέρης, σήμερα όμως ο κ. Παππάς τα βάζει με τον Παντελή Καψή.

Ας φάνε κι αυτοί κάτι τις: 8 εκ ευρώ "διόδια" ζητάει δήμος για το deal Cosco-HP-TΡΑΙΝΟΣΕ

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Τέλος ύψους οκτώ εκατομμύριων εξακοσίων σαράντα δύο χιλιάδων και οχτακόσιων σαράντα πέντε ευρώ (8.642.845,00) μόνον για το 2012 επέβαλε και αξιώνει ο Δήμος Περάματος από την ΕΡΓΟΣΕ για την, νέα πολύ-αναμενόμενη από ελληνικές (δημόσιες και ιδιωτικές) και μεγάλες ξένες επιχειρήσεις, σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων του Ν. Ικονίου με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και κατ’ επέκταση την Ευρώπη. Το τέλος αυτό, όπως προκύπτει από την περιγραφή στα σχετικά έγγραφα του δήμου, μπορεί να αξιώνεται ετησίως.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το ΣΕΠΕ στο ΚΚΕ... για το «Ριζοσπάστη»

Την εφημερίδα «Ριζοσπάστης» κατήγγειλε στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας η ΕΣΗΕΑ, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι της εφημερίδας που εκδίδεται από τη Σύγχρονη Εποχή Εκδοτική ΑΕΒΕ, παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο.

Βίντεο: Έφυγε από τον περιπτερά ο Κεφαλογιάννης

Μια χαρά το έκανε και απορώ γιατί πήγε στον λαϊκιστή που του έλεγε: "Μα θέλετε να δώσετε την απάντηση που θέλετε εσείς"!!! Λες και έπρεπε ο Κεφαλογιάννης να δώσει την απάντηση που ήθελε ο περιπτεράς! Φυσικά με συνεχείς διακοπές δεν τον άφησαν να πει αυτό που ήθελε* και αποχώρησε. Δείτε το βίντεο:

Ποιοι δικαιούνται σύνταξη ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας

Περισσότεροι από 160.000 ασφαλισμένοι, μπορούν να βγουν στην σύνταξη ανεξάρτητα από το όριο ηλικίας με την αξιοποίηση μιας σειράς ευνοϊκών ρυθμίσεων, με τα έτη ασφάλισης που απαιτούνται να κυμαίνονται από 20 έως 37, ενώ οι «μεγάλοι κερδισμένοι» είναι όσοι μπήκαν στην αγορά εργασίας πριν το 1983.

Αυτή είναι η Πάντειος: Οι φοιτητές τους δεν ξέρουν καν τι είναι η Τρόικα! (όχι ότι οι άλλοι άλλων ΑΕΙ είναι καλύτεροι)

Τα τελευταία τρία χρόνια ο ελληνικός λαός έχει ακούσει τη λέξη «τρόικα» όσο καμία άλλη, ωστόσο οι φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου, έχουν άλλη άποψη και ο καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Δονάτος Παπαγιάννης συγκέντρωσε τις απόψεις αυτές και τις κοινοποίησε.

Στο ερώτημα αν η τρόικα αποτελεί όργανο της ΕΕ, οι απαντήσεις είναι οι εξής:

«Ο Αλέξης καλύτερα να αρχίσει με τα Κλασικά Εικονογραφημένα»

Με μια εκτενή αναφορά στη βιβλιοθήκη του Αλέξη Τσίπρα και στα βιβλία που αποτελούν σημεία αναφοράς για το δημόσιο λόγο του, ο αρθρογράφος των ΝΕΩΝ Ηλίας Κανέλλης κάνει μερικές αναγνωστικές προτάσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μουρούτης: “Δικτατορίσκος” ο Τρίμης

Η πρόθεση της ΕΣΗΕΑ να παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο τον Αιμίλιο Λιάτσο, καθώς και τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που έκαναν σπικάζ στη μετάδοση της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, οδήγησε τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη σε σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη.

Η Ελβετία μας... «κόβει» το αίμα, αφού τα ξύναμε επί 20 χρόνια

Σε «κούρεμα» των μονάδων αίματος που προορίζονται για τη χώρα μας προχωρά η Ελβετία, αναγκάζοντας την ελληνική πολιτεία να λάβει εσπευσμένως μέτρα για την αναπλήρωση της ποσότητας στην εθνική «δεξαμενή» αίματος.

Το ξέρουμε μωρή σκ@τόψυχη ότι κατακλέψατε την υφήλιο-Κάμερον: Όσο θα επιστρέψουν τα Ελγίνεια στην Ελλάδα άλλο τόσο θα επιστρέψει το διαμάντι στην Ινδία

Ο Ντέιβιντ Κάμερον με αφορμή ένα γιγάντιο διαμάντι που η Βρετανία άρπαξε από την Ινδία την εποχή της αποικιοκρατίας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστραφεί και μάλιστα παρομοίασε το συγκεκριμένο θέμα με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Αυστραλία: Το πρώτο ελληνικό γραμματόσημο έγινε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μελβούρνη!

Τo πρώτo Ελληνικό γραμματόσημο που κυκλοφόρησε το 1861 από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και απεικόνιζε την κεφαλή του Ερμή, του Ταχυδρόμου των Θεών έγινε κτίριο στη Μελβούρνη το ...2013!

Δικτατορία στην EΣΗΕΑ: Απειλεί με διαγραφές Λιάτσο, Λιναρδάτου και Αλαφογιώργο γιατί εφάρμοσαν απόφαση δικαστηρίου!!

Παράλογη χαρακτηρίζουν οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ την πρόθεση της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε διαγραφές όσων δημοσιογράφων εργάστηκαν την ημέρα της απεργίας προκειμένου να καλύψουν την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

Για μεζέδες στην Κηφισιά ο Αντώνης Σαμαράς

Για μεζέδες στον «Βασίλη» της Κηφισιάς, ένα από τα αγαπημένα στέκια του Αντώνη Σαμαρά πήγαν χθες βράδυ ο πρωθυπουργός, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Μάριος Σαλμάς, ο Γιάννης Βρούτσης και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.