22 Φεβρουαρίου 2013

Όπως δεν αλλάζει ο Μανωλιός... έτσι δεν αλλάζει κι η Τζούλια

Φαίνεται ότι η Τζούλια δεν παίρνει από λόγια. Και όλη αυτή η προσπάθεια που έκανε με συνεντεύξεις γάμους και βαφτίσια ν΄αλλάξει την εικόνα της απόλυτης Ελληνίδας πορνοστάρ πάει χαμένη. Και ξέρετε γιατί; Διότι το κορίτσι όχι απλά δεν άλλαξε εικόνα αλλά συνεχίζει να παρουσιάζει Sex Show αυτή τη φορά και στη...

Επιμένει να προκαλεί ο πατέρας του τρομοκράτη και φίλος του Νίκου Παππά... τον στηρίζει άλλωστε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Όσο οι φίλοι του, Νίκος Παππάς, διευθυντής του Τσίπρα και Σκουρλέτης, καταδικάζουν χαλαρά την τρομοκρατία, τόσο επιμένει να επικροτεί τις πράξεις του τρομοκράτη της Κοζάνη, ο ΣΥΡΙΖΑίος "πατέρας", χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη. Μάλιστα σήμερα έβαλε στο προφίλ του στο Facebook την φώτο του καταζητούμενου γιού του!! ... Και μπορεί ο "πατέρας" σας πατέρας να προσπαθεί να συμπαρασταθεί στο ληστή του αλλά από τα σχόλια των φίλων του είναι εμφανές ότι...

Δραγασάκης: Μην είστε μαλάκ@@... ο Τσίπρας λέει ψέμματα ότι θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό

''Προσγείωσε'' στην πραγματικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ - ''Δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανέβει ο κατώτατος μισθός''

''Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης μεταφέροντας με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς... ακραίες αναφορές τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική πραγματικότητα, μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ανακοίνωση - απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. για τις καταγγελίες των ΣΥΡΙΖΑίων προσαχθέντων για τις Σκουριές

Ανακοινώνεται ότι τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα, εκπομπές και αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τα οποία προέρχονται από «προσωπικές μαρτυρίες» ή συνεντεύξεις, με ισχυρισμούς για «...κατατρομοκράτηση πολιτών, τυφλές προσαγωγές, αναίτιες κρατήσεις, παράνομη λήψη γενετικού υλικού, εξαφανίσεις-απαγωγές προσαχθέντων από τις Αστυνομικές Αρχές...», κλπ, στην περιοχή της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, σε καμία περίπτωση...

Βίντεο-Σοκ: Ξυλοκόπησαν κρατούμενο μέχρι θανάτου

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό δίκτυο του Βελγίου, στις οποίες παρουσιάζεται ένας νεαρός σε ένα πολύ μικρό κελί αστυνομικού τμήματος στην Αμβέρσα, όταν έξι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό έλεγχο με βίαιο τρόπο και τελικά τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Πρώην υπάλληλοι του ΓΛΚ υπεξαίρεσαν 600.000 ευρώ... για να τα δώσουν στη Μέρκελ μωρέ

Εξακόσιες χιλιάδες ευρώ υπεξαίρεσαν τον τελευταίο χρόνο, με τη μέθοδο εκταμίευσης εικονικών συντάξεων, μία υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που βρισκόταν σε αργία, μία πρώην υπάλληλος και μία συνταξιούχος της ίδιας υπηρεσίας.

Το "θα" τι το ήθελες μπάρμα Γιάννη; Γ.Μπουτάρης: «Θα ήμουν πολύ μαλάκας αν...» (video)

Ο Γιάννης Μπουτάρης φαίνεται ότι αρέσκεται στη "γλώσσα του λιμανιού". Μετά τη δήλωση του για "μπουρδελοχώρα" στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο επανήλθε με νέα "γαλλικά" κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συνδέσμου ΟΤΑ για το νομό Θεσσαλονίκης. Αφού χαρακτήρισε "μπαγλαμά" το συντάκτη του blog...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «διαλέγουν» το σύνθημα της... Τούμπας

Στα πλαίσια των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν ένα χαρακτηριστικό σύνθημα γραμμένο στον τοίχο των αποδυτηρίων λίγο πριν βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, κινείται ο ΠΑΟΚ.

Πόρτα Καραμανλή σε Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑίους και παπαγάλους...

Δεν αποδέχεται ο Καραμανλής το άνοιγμα του Τσίπρα και των έμμισθων παπαγάλων του που προσπαθούν να καπηλευθούν το όνομά του

Τα συνεχόμενα ανοίγματα του Αλέξη Τσίπρα στο καραμανλικό περιβάλλον, δεν φαίνεται να έχουν ανταπόρκιση και από την άλλη πλευρά. Ο πρώην πρωθυπουργός που έχει επιλέξει την σιωπή και δεν θέλει την εμπλοκή του ονόματος του για μια σειρά από πολύ πιο σοβαρά θέματα, δεν έχει καμία διάθεση να παίξει του παιχνίδι του Αλέξη Τσίπρα που θέλει να ψαρέψει ψηφοφόρους και σε δεξιά νερά.

Ολες οι πλαστές ταυτότητες και τα στοιχεία πολιτών που βρέθηκαν στη γιάφκα των Τουρκοβουνίων [εικόνες]

Tα προσωπικά στοιχεία πολιτών που αναγράφονται σε έξι πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας και άλλων απου αναγράφονται σε χειρόγραφες σεμειώσεις και τα οποία βρέθηκαν στη γιάφκα των Τουρκοβουνίων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Δελαβέκουρας σε Τουρκία: Η υφαλοκρηπίδα είναι δικιά μας

Διευκρινίσεις από τον Γρηγόρη Δελαβέκουρα για τις κινήσεις της Τουρκίας

Στην επισήμανση ότι η Τουρκία έχει από την άνοιξη του 2012 προχωρήσει στην παραχώρηση των αδειών ερευνών στα τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδος στο Αιγαίο, χωρίς όμως εισέτι να έχει προχωρήσει και στη διενέργεια των ερευνών αυτών καθ’αυτών προέβη σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα».

Σπάνιο φαινόμενο: Νεκρός από αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη

Αποτεφρωμένος βρέθηκε από μέλη της οικογενείας ο 65χρονος Danny Vanzandt από το Muldrow της πολιτείας της Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με τον σερίφη του Sequoyah County ο θάνατός του οφείλεται σε SHC (sponta-neous human compustion) ή ΑΑΑ (αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη), μια μη προκαλούμενη από εξωτερικούς παράγοντες καύση του σώματος.!

Ο εισαγγελέας προτείνει την ενοχή επτά κατηγορουμένων για τον «Επαναστατικό Αγώνα»

Με τις προτάσεις του εισαγγελέα έδρας συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του «Επαναστατικού Αγώνα» από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Τουρκία: Δικιά μας είναι η υφαλοκρηπίδα

[Εδώ τώρα θέλει να πείσεις τους Ευρωπαίους να σε υποστηρίζουν είτε απειλώντας με ευρώ κ.λπ είτε δίνοντας ανταλλάγματα, γιατί κακά τα ψέμματα η ελληνική κοινωνία του Σουλεϊμάν, δεν μπορεί να κάνει πόλεμο... και άσε τους αμερικάνους να κουρεύονται να μιλάνε για διεθνές δίκαιο... το οποίο οι τούρκοι επικαλούνται αρνούμενοι όμως να υπογράψει τη σχετική σύμβαση!!]

Μία μέρα μετά τη ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την προκήρυξη οικοπέδων προς έρευνα υδρογονανθράκων από την τουρκική κυβέρνηση, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απαντά ότι οι ελληνικοί ισχυρισμοί δεν έχουν βάση στο Διεθνές Δίκαιο.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει λιντσάρισμα και φυλακίσεις επενδυτών

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Συγγρού κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Δ.ΣΤρατούλη για τις επενδύσεις και τον νέο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης.

«Στην αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων εντάσσεται και η σημερινή δήλωση του βουλευτή Στρατούλη, ότι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι “διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες”» ανέφερε σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τα 150.000 που δεν πρόλαβε να τσεπώσει ολόκληρα ο Μέργος με ελεύθερο ωράριο

Διευκρινίσεις σχετικά με τις αποδοχές του καθηγητή Γεωργίου Μέργου ως προέδρου της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, δίνει η επιχείρηση με αφορμή σχετικές αναφορές.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Πιστόριους - Στα 85.000 ευρώ ορίστηκε η εγγύηση

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Όσκαρ Πιστόριους - Ο Δικαστής πείστηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους και ούτε είναι ύποπτος να διαφύγει - Η οικογένεια της Ρίβα Στέενκαμπ αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της απόφασης - Στα 85.000 ευρώ (1 εκ. ραντ) ορίστηκε η εγγύηση

«Μαμά, βοήθεια... Πνίγομαι», είπε η 23χρονη και κόπηκε η γραμμή

«Μαμά βοήθεια, πνίγομαι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου, που έχασε την ζωή της τόσο άδικα σήμερα το πρωί, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της.

Αμετανόητος "εγκληματίας"-Επιμένει ο Δρούτσας:Το μεγάλο ψέμα δεν ήταν το "Λεφτά υπάρχουν"...

Την απογοήτευσή του για την πορεία της χώρας αλλά και την άποψη του ότι η κυβέρνηση είχε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί το μνημόνιο 3, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας σε συνέντευξη που οργάνωσε στις Βρυξέλλες η Σοσιαλιστική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, υπογραμμίζοντας ότι η πραγματική εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν:

"Έφυγε" ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος

Σε ηλικία 75 ετών «έφυγε» σήμερα ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Νέα γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας;

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί σε διαμέρισμα που νοίκιαζε 27χρονος ο οποίος θεωρείται ύποπτος από τις αρχές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση;

Δείτε: Το εξωγήινο ψάρι που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ένα καθόλου συνηθισμένο ψάρι αλίευσε κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ.

Η εικόνα του πλάσματος που έμοιαζε με «εξωγήινο» ψάρι εξαπλώθηκε σαν επιδημία στο διαδίκτυο, έχοντας συγκεντρώσει 400.000 επισκέπτες μόλις κατά τις πρώτες έξι ώρες μετά την ανάρτησή της.

Aπό το 1961 είχε να βρέξει τόσο πολύ στην Αθήνα [εικόνες, Τύπος της εποχής]

Η σημερινή πλημμύρα που έπληξε την Αττική, με τους 75 τόνους βροχής που έπεσαν ανα στρέμα, συγκρίνεται με εκείνη του 1961 αλλά και με εκείνη του 1977 από τους ειδικούς.

Την τελευταία θεομηνία του 1961 και '77 κατέγραψε σε εργασία του το 2009 ο Ιωάννης Φλώρος, στο πλαίσιο μεταπτυχιακού προγράμματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: να σπάσει η ομερτά στο δημόσιο

Για ομερτά στο δημόσιο μίλησε ο Κυριάκος...

Θεός ο Νάσος... μεταφέρει θέσεις του Τσίπρα: Δεν υπάρχουν έλληνες, είμαστε όλοι σκοπιανοί... οι Έλληνες εξαφανίστηκαν το 746 μ.Χ με μια πανούκλα

Αποκαλυπτικό άρθρο του Θεοδωρίδη στην Αυγή

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο, από Γενάρη του 2011, του γωνστού και μη εξαιρετέου Νάσου - Ίμια, Καρντάκ- Θεοδωρίδη, αποκαλύπτει το πάθος με το οποίο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για τον ...αφανισμό του ελληνικού πληθυσμού λόγω μίας πανούκλας του 746 μ.Χ.

Τον πήραν τα κλάματα τον ΓΑΠ: Υποφέρω κι εγώ με τον πόνο των Ελλήνων (VIDEO)

"Πονάει κι εμένα ο πόνος του ελληνικού λαού" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου σε χθεσινή του συνέντευξη του στο CNN και στην Κριστιάν Αμανπούρ! «Χρειαζόμαστε πια λιγότερη λιτότητα και έμφαση σε ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις, αυτό έλεγα πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.

Αντί να φτιάξουν τη στέγη μην πέσει και τους πλακώσει, δίνουν 1,8 εκατ. ευρώ για το Ίδρυμα της Βουλής

Μειωμένος κατά περίπου 700.000 ευρώ είναι ο προϋπολογισμός του Ιδρύματος της Βουλής για το 2013 σε σχέση με το 2012.

Παρά ταύτα, το κονδύλι των 1.856.000 ευρώ εκτιμάται ότι είναι αρκετά υψηλό για τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες.

Διώξεις προ των πυλών για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης προανήγγειλε την άσκηση πειθαρχικών διώξεων στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.

Πρωτοτυπία μηδέν από τους στόκους: Σχέδια για απόδραση με ελικόπτερο έκρυβε το USB της γιάφκας στα Τουρκοβούνια

Σχέδια για απόδραση φυλακισμένων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, με χρήση ελικοπτέρου και κείμενα των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στα USB που εντόπισε η αντιτρομοκρατική στο σπίτι στα Τουρκοβούνια.

Υπέρ των όπλων με πλαστικές σφαίρες ο Δένδιας

Η ΕΛΑΣ δεν έχει χρησιμοποιήσει σε διαδηλώσεις τα όπλα που πετούν σφαιρίδια από καουτσούκ, ανέφερε ο Νίκος Δένδιας σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Υπερασπίστηκε, ωστόσο, την προμήθειά τους από την ΕΛΑΣ.

Βίντεο: Πάλι ξύλο στο νοσοκομείο Βόλου

[Αν θυμάμαι καλά πριν κανα μήνα απολύθηκε ο προηγούμενος διοικητής γιατί πιέσε ή χειροδίκησε σε δικηγόρο; Ή κάνω λάθος... ]

Ο διοικητής του νοσοκομείου Βόλου σύμφωνα με το e-volos.gr χειροδίκησε κατά του...

Το Reuters μεταδίδει καρέ-καρέ την διάσωση γυναίκας από την πρωινή πλημμύρα

«Βούλιαξαν» αυτοκίνητα και άνθρωποι στην Αθήνα, από τη σημερινή νεροποντή, η οποία παρέσυρε αυτοκίνητα και σάρωσε ό,τι βρήκε μπροστά της, ενώ στο Χαλάνδρι μια γυναίκα βυθίστηκε στη λάσπη και χρειάστηκε να την απεγκλωβίσουν οι διερχόμενοι έχοντας χάσει της αισθήσεις της, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της, ενώ η εικόνα της έκανε τον γύρο του κόσμου.

Αμερικανός δημοσιογράφος με το δίκιο του για την Αθήνα: Χειρότερη από Βηρυτό, Δαμασκό και Κάιρο

Το ότι η Αθήνα φέρνει περισσότερο σε χαοτικό αστεακό συνονθύλευμα της Μέσης Ανατολής -κάτι μεταξύ Δαμασκού, Βηρυτού και Καΐρου- παρά σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ύβρις απέναντι στη συλλογική ψευδαίσθηση των Ελλήνων περί κοιτίδας του δυτικού ευρωπαϊκού πνεύματος.

Βίντεο και Φώτο με την αιωρούμενη υπάλληλο της Βουλής

Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά για να μην πέσουν στην αίθουσα της Ολομέλειας στη βουλή. Αιωρήθηκε στο κενό για λίγα λεπτά και θα αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι η κυρία με την αμφίεση και την εμφάνιση που βλέπετε είναι της τεχνικής υπηρεσίας και προσπάθησε με χαρτόνι (!!!! η σκιά στη φώτο) να σταματήσει τη διαρροή υδάτων που έσταζαν στα υπουργικά έδρανα. Δείτε τη φώτο και το βίντεο:


Βίντεο και Φώτο με την αιωρούμενη υπάλληλο της Βουλής

Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά για να μην πέσουν στην αίθουσα της Ολομέλειας στη βουλή. Αιωρήθηκε στο κενό για λίγα λεπτά.


Φώτο-βίντεο: Πουτάν@ όλα στην Αθήνα...

Η πρώτη φώτο είναι απ' το Χαλάνδρι και το κανό είναι στο Μαρούσι:

Ποιές κοινωνικές ομάδες θα εξαιρεθούν από το νέο ενιαίο φόρο ακινήτων

Ποιά είναι τα σχέδια που εξετάζει η κυβέρνηση

Αγρότες, ανέργοι και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αναμένεται να εξαιρεθούν από τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων.

Επιπλέον...

Ποιος τις σκέφτεται αυτές τις μαλακί@ς; Έλληνας εννοείται: Ριάλιτι με ξένους που αγοράζουν κοψοχρονιά σπίτια στην Ελλάδα [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση για το Hellenic Home Hunting, το ριάλιτι -εμπνεύσεως ενός Ελληνοκαναδού- που δείχνει πλούσια ζευγάρια από το εξωτερικό να έρχονται στην Ελλάδα και να παζαρεύουν ακίνητα.

Σε “ελεύθερη πτώση” τα κρατικά έσοδα

Όταν κάποιος βλέπει τα επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού αντιλαμβάνεται ποια είναι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. Όχι μόνο ότι οι Έλληνες δεν έχουν και δεν πληρώνουν φόρους, αλλά και το γεγονός ότι η συγκράτηση των δαπανών δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των περικοπών σε όλα, αλλά και ότι το κράτος δεν πληρώνει κανέναν. Έτσι, όμως, θα δημιουργηθεί μια επίπλαστη εικόνα με πλεονάσματα που καμιά σχέση δε θα έχουν με την πραγματικότητα.


Φταίει και ο Μαρινάκης για το χάλι...

Ο Μίτσελ τα έκανε σαλάτα, ο Ιμπαγάσα έδειξε γιατί έπρεπε να ξεκινάει στην ενδεκάδα, ο Φέισα δείχνει να μην μπορεί και ο Τζιμπούρ ακόμη αναρωτιέμαι αν όντως έπαιζε στον αγώνα... Ποιος φταίει όμως πραγματικά;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πόση είναι η ανώτερη σύνταξη πρώην βουλευτών;

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών αναφέρει πως «η με κακότητα συνεχιζόμενη επίθεση των βουλευτών (τέως και νυν, αδιακρίτως), από ορισμένα όργανα του τύπου και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, έχει πάρει πλέον τη μορφή γενικευμένου διασυρμού και της συστηματικής συκοφαντίας».


Τι σημαίνει η δήλωση Σαμαρά, ότι εάν η Ελλάδα τα καταφέρει έως τον Ιούνιο, μετά θα έρθει η ανάκαμψη – Οι επόμενοι τέσσερις μήνες καθοριστικοί για την τύχη της χώρας

Στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και στην επίσπευση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων ρίχνει όλο του το βάρος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με κάθε ευκαιρία επισημαίνει και επαναλαμβάνει πως το 2013 θα είναι η χειρότερη και πιο δύσκολη χρονιά τόσο για την Ελλάδα όσο και για την κυβέρνηση του.

Οι Αθηναίοι έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι...

Δείτε ποιος γιορτάζει σήμερα:


Στα 280 εκ. ευρώ τα έσοδα Ιανουαρίου από κατασχέσεις λόγω οφειλών

Στην κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών, μισθών, συντάξεων, ενοικίων και επιδοτήσεων 5.500 φορολογούμενων με χρέη προς το Δημόσιο προχώρησε τον Ιανουάριο η Εφορία θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο κατασχέσεων προκειμένου να εισπραχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τις ληξιπρόθεσμες όφειλες ύψους 56,6 δισ. ευρώ.

Μειώσεις έως 80% σε ορισμένα είδη φαρμάκων από τις πολυεθνικές


Οι πολυεθνικές εταιρείες μείωσαν μέχρι και 80% τις διατιθέμενες ποσότητες σε ορισμένα είδη φαρμάκων, είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαριων, Μανώλης Κάτσαρης, αναφορικά με τις ελλείψεις φαρμάκων που παρατηρούνται στην αγορά.


Την ελληνική σημαία "επιστρατεύει" η κυβέρνηση

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Προσεκτικά συντονισμένη επιχείρηση για την προσέλκυση εφοπλιστών πραγματοποιεί η κυβέρνηση με πρώτο βήμα την παρουσίαση την επόμενη Πέμπτη στην Ένωση Ελλήνων εφοπλιστών της πολιτικής της για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής σημαίας.

Το «όνειρο ζωής» του Χρύσανθου Λαζαρίδη είναι να κάνει την παραλιακή Κυανή Ακτή

Ο νέος επενδυτικός νόμος, που εισήχθη χθες προς συζήτηση στη Βουλή, προβλέπει μεταξύ άλλων τη δημιουργία τής ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ, «με διάρκεια ζωής 99 έτη και με σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ακρωτηρίου Σουνίου».

Παραλίγο να σκοτωθεί υπάλληλος μέσα στη Βουλή!

Παρ΄ ολίγον ατύχημα υπαλλήλου στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής συνέβη όταν ενεργούσε υπηρεσία στον θόλο.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας του υπαλλήλου...

Η χαρά του Άδωνι: Να πετύχει ΣΥΡΙΖΑίο που λέει «λεφτά υπάρχουν» (βίντεο)

Πρωινό θερμό τετ α τετ μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Κοσμά, για τις επενδύσεις και την κυβερνητική πολιτική, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να λέει στον συνομιλητή του «είσαι εκτός πραγματικότητας» αφού ζητάει αυξήσεις μισθών και  μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει...

Αστειότητες: Συνελήφθη και πάλι ο Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο Μπάμπης Βωβός εξαιτίας χρεών προς το ΙΚΑ της τάξεως των 168.000 ευρώ.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Αμαρουσίου.

Aμερικανός πρεσβευτής: «Μπράβο στους αστυνομικούς των 700 ευρώ!»

O Αμερικανός πρεσβευτής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ευσυνειδησία, το ζήλο και τη μεθοδικότητα που έχουν οι Ελληνες αστυνομικοί, την προσήλωση στο καθήκον τους, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι αμείβονται με τόσο λίγα, ούτε 700 ευρώ.

Διπλάσιο του αναμενομένου το πλεόνασμα του γερμανικού κράτους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρμόδιας στατιστικής υπηρεσίας, το γερμανικό κράτος, συμπεριλαμβανομένων και των ομοσπονδιακών κρατιδίων, κατάφερε κατά το 2012 να πετύχει, εν μέσω κρίσης μάλιστα, μεγαλύτερο πλεόνασμα από το αναμενόμενο.

Το ύψος του ανήλθε τελικά...

Πλημμύρισε η Αθήνα... ε και; Δεν πειράζει μπάνιο ξέρουν... (βίντεο)

Από τα ξημερώματα άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολύ σημαντικά προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία, αφού Πειραιώς, Χαμοστέρνας, περιφερειακή Αιγάλεω και άλλοι κεντρικοί δρόμοι κόπηκαν στα δύο γιατί μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκαν σε ποτάμια, όσο και σε σπίτια που πλημμύρισαν (στη φώτο ο Ιλισσός στο ύψος του Μοσχάτου και στη φώτο παρακάτω στις εκβολές του στην παραλιακή-Δείτε το βίντεο).

Από τα Τουρκοβούνια φόρτωσαν τα όπλα στα ΙΧ και ξεκίνησαν για την Κοζάνη οι ληστές του κ@λου

Ο εντοπισμός της γιάφκας στα Τουρκοβούνια έδωσα πολλά και σημαντικά στοιχεία στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τη δράση των ληστών της Κοζάνης. Από το διαμέρισμα της οδού Καρπενησιώτη στα Τουρκοβούνια οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν πως οι ληστές ξεκίνησαν για το διπλό χτύπημα της Κοζάνης.

Οι βενζινοπώλες έφεραν αντλίες που κλέβουν νόμιμα!

Τουρκικές και κορεατικές αντλίες καυσίμων, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον πρατηριούχο να κλέβει στην ποσότητα χωρία να χρειάζεται να τοποθετήσει παράνομο μηχανισμό, εισάγονται και διακινούνται ελεύθερα στην αγορά.


Ελγίνεια μάρμαρα: «Bring them back, you hear?»

«Στην επίσκεψη τους στο Βρετανικό Μουσείο, μαθητές σχολείου από την Κόρινθο τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής των Ελγίνειων Μαρμάρων στην Ελλάδα σηκώνοντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα. Οι νεαροί μαθητές, φώναξαν το σύνθημα "Bring Them Back" μπροστά από τα γλυπτά του Παρθενώνα, ενώ παράλληλα ύψωσαν ελληνικές σημαίες. Στη συνέχεια παρέδωσαν στον Διευθυντή του Μουσείου επιστολές, στις οποίες εξέφραζαν το αίτημα τους για την επιστροφή των Ελγίνειων Μαρμάρων από τους Βρετανούς στην Ελλάδα».

Έντιμη χειρονομία πατριωτισμού και ιστορικής συνείδησης από μαθητές που σε λίγα χρόνια θα πληρώνουν αδρά...

Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυέστεροι από τους σύγχρονους υπόλοιπους ανθρώπους.... γιατί οι Νεο έλληνες είναι στην κορυφή

Αν Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς (σα να τα παραλέει λίγο ο κ καθηγητής), υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.


Βρούτσης: Αύριο "υπογράφεται" το επίδομα ανεργίας των ελεύθερων επαγγελματιών

"Έχω δεσμευτεί για το επίδομα στους ελεύθερους επαγγελματίες και αύριο υπογράφω την υπουργική απόφαση", τόνισε νωρίτερα στον Antenna ο Γιάννης Βρούτσης.

Τα πήραν οι απλήρωτοι του ΠΑΣΟΚ και αποχαιρετούν για ΣΥΡΙΖΑ

Στις επόμενες 24ώρες θα κατέβει και το blog τους από το διαδίκτυο και θα αποχαιρετήσουν το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως λένε τα ποσοστά που πήρε στις εκλογές ήταν "ανησυχητικά επιεική"... δηλ. ούτε οι ίδιοι δεν το ψήφισαν και απορούν ποιοι μαλ΄'ακ@ς το έκαναν...

Πάντως για εμάς τους απ' έξω υπάρχει ένα θέμα αηδίας με τους "υπαλληλους" των γραφείων των κομμάτων που δεν έχουν τσίπα και ζητάνε και τα ρέστα...

Ξεκινάει περιοδείες ο Σαμαράς

Για περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά σε όλη τη χώρα, έκανε λόγο ο Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του πρωθυπουργού με βουλευτές σε γνωστή ταβέρνα.


Αυτός είναι ο Μαυρογιαλούρος Παπανικολάου που έφαγε 5 χρόνια γιατί τα έπαιρνε και υποσχόταν διορισμούς

Ο σύγχρονος Μαυρογιαλούρος έχει πλέον το όνομα Ευάγγελος Παπανικολάου. Πρώην βουλευτής και δικηγόρος εξαπατούσε τους συμπολίτες του ζητώντας 3 εκατ. δραχμές για κάθε διορισμό στο Δημόσιο.

Βίντεο: Πάντως αυτός θα πάει σήμερα καμαρωτός-καμαρωτός στο σχολείο

Πήρε το αίμα του πίσω χθες για ότι είχε ακούσει τον προηγούμενο καιρό:

Σπουδαίοι διάλογοι υψηλής διανόησης στο twitter του Χατζηνικολάου

4 στις 5 ατάκες είναι...

Πάλι τον ήπιαν οι πικραμένοι: Στην Ελλάδα έρχονται τα 555 εκ κέρδη της ΕΚΤ από ελληνικά ομόλογα και μερικά δις από τις άλλες κεντρικές τράπεζες

Πάλι τον ήπιαν οι πικραμένοι αναλυτές του κώλου: Φυσικά έσπευσαν από χθες να ενημερώσουν ότι η κακιά ΕΚΤ έβγαλε το 2012, κέρδη 555 εκ ευρώ από το ελληνικά ομόλογα.... Αυτό που έκρυψαν από τα πρόβατα τους πατριώτες του κώλου είναι ότι...

Απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει τον όρκο του Ελληνα πολίτη. Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "thestival.gr": "Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησε και επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών...

Αυτή είναι η ελληνική ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ-«Καστελόριζο και Ρόδος έχουν πλήρη υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ»

Αθανασόπουλος Άγγελος 

«Άκυρες» και παράνομες με βάση το Διεθνές Δίκαιο χαρακτηρίζει η Ελλάδα τις «άδειες» γιαέρευνες υδρογοναθράκων που εξέδωσε η Τουρκία τον Απρίλιο προς την Κρατική Εταιρεία Πετρελαίου, στη ρηματική της διακοίνωση (note verbale) προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, την οποία παρουσιάζει «Το Βήμα».