23 Φεβρουαρίου 2013

Οι «κούκλες» του Μαξίμου

Δείτε τα κορίτσια που αποτελούν τις πιο ευχάριστες παρουσίες στην Ηρώδου Αττικού

Όμορφες, φιλότιμες και πολύ καλές στη δουλειά τους είναι οι τέσσερις γοητευτικές κυρίες που εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για τις Πωλίνα Χαραλαμποπούλου, Εβίτα Ρέντζη, Σοφία Μαλάμου και Ματίνα Ρέτσα, οι οποίες αποτελούν τις πιο ευχάριστες παρουσίες στην Ηρώδου Αττικού.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (24 Φεβρουαρίου 2013)

Δείτε τα:

Αυτές είναι οι 27 υποθέσεις διαφθοράς που ερευνά η εισαγγελία-Ποιοι γνωστοί εμπλέκονται

Λίστα με 27 υποθέσεις που ψάχνει το ΣΔΟΕ δημοσιεύει η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ. Στις υποθέσεις εμπλέκονται οι μεταξύ άλλων οι Μίνος Κυριακού, Σ. Κόκκαλης και διάφοροι από υποθέσεις προμήθειας όπλων του ΥΠΕΘΑ, γιατροί για μίζες κ.λπ. ΔΕίτε τις υποθέσεις:

500.000 ευρώ πήρε από καταζητούμενο το λαμόγιο ο Δελλατόλας

Δείτε τον ξεφτιλισμένο κριτή των πάντων πόσα πήρε από τον καταζητούμενο Κυριακίδη και ενώ ήξερε ότι οι λογαριασμοί του είχαν δεσμευθεί γιατί τα λεφτά ήταν κλεμμένα:

Συνελήφθη η αδερφή της Τεγοπούλου για χρέη προς το ΙΚΑ

Χειροπέδες στην Ελένη Τεγοπούλου, αδελφή της εκδότριας Μάνιας, για ανεξόφλητες εισφορές προς το ΙΚΑ, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πάνο χρειάζονται τη βοήθειά σου!! Η Νέα Τάξη ψεκάζει το Γκουάμ... έχουν φίδια λέει... Κάνε κάτι!

Ακόμα ο Πάνος Καμμένος να καταγγείλει τη Νέα Τάξη που θέλει να εξαφανίσει τους κατοίκους της Γκουάμ για να εκμεταλλευτεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του νησιού;

Αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα βρίσκονται οι κάτοικοι του Γκουάμ, αφού ένα συγκεκριμένο είδος φιδιού απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το οικοσύστημα του νησιού.

Έτσι οι Αρχές αποφάσισαν να «ψεκάσουν» το νησί με νεκρά ποντίκια ως δόλωμα για τα φίδια. Με τη διαφορά ότι στα νεκρά ποντίκια θα έχουν τοποθετήσει ένα δηλητηριώδες φάρμακο.

Αποκηρύσσει τη Χρυσή Αυγή

Ο Ιάσονας Μπίμπος, πρώτος σε σταυρούς στο Νομό Ιωαννίνων και υποψήφιος του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές που πέρασαν, διευκρινίζει μέσω επιστολής πως από εδώ και πέρα ουδεμία σχέση έχει με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Παράλληλα, ο κ. Μπίμπος εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Γιαννιώτη βουλευτή Χρήστου Παππά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του:

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 3-1 με γκολάρες Σαλπιγγίδη

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στην ΕΡΤ η Formula-1

Τους αγώνες της Formula-1 θα μεταδίδει πλέον η ΕΡΤ, παράλληλα βέβαια με τον OTE TV.

47 χρόνια ελληνική τηλεόραση

Τι έλεγε ο Αλέξης Κωστάλας 14 χρόνια μετά; ΒΙΝΤΕΟ

Συμπληρώνονται 47 χρόνια από την πρώτη εκπομπή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στις 23 Φεβρουαρίου 1966. Οι πρώτες απόπειρες παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος στην Ελλάδα, είχαν ήδη επιχειρηθεί το 1960, όταν η ΔΕΗ λειτούργησε τον πρώτο πειραματικό σταθμό στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εκπέμποντας πειραματικό πρόγραμμα σε κλειστό κύκλωμα τηλεοράσεων.

Bundesliga 23η αγωνιστική (βίντεο)

Παρασκευή
SC Freiburg 0:0 Eintracht Frankfurt

Σάββατο

Η αλαζονεία της απόλυτης αλήθειας

Του Στέφανου Κασιμάτη

Θα ήταν μόνο για γέλια, αν η χώρα δεν διέτρεχε τον κίνδυνο να κυβερνηθεί από αυτούς. Αναφέρομαι στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα· και, ειδικά, στο ύφος της. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέμφεται την κυβέρνηση, επειδή, λέει, «έχασε την ευκαιρία» να τα ψάλει στους μνημονιακούς, να τους τα πει ένα χεράκι για το περιβόητο «λάθος» του πολλαπλασιαστή κ.λπ. Συγγνώμη, αλλά δεν είναι τουλάχιστον αλαζονικό να μέμφεσαι ως αντιπολίτευση την κυβέρνηση, επειδή «έχασε την ευκαιρία» να παίξει τον ρόλο της αντιπολίτευσης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Αλέξη μας κατάλαβαν! Γερμανικό περιοδικό: Ο Σόρος χρηματοδότησε το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ!

Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.

Το πορτρέτο του Τζόρτζ Σόρος αποφάσισε να κάνει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche και έφτασε να ανάψει φωτιές στην... Ελλάδα; Γιατί μιλά για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

“Ειδική σχέση” και όχι ένταξη στην ΕΕ, θέλει η Μέρκελ για την Τουρκία

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι είναι επιφυλακτική όσον αφορά την τουρκική αίτηση ένταξης στην ΕΕ, αλλά ότι θα προτιμούσε την έναρξη διαπραγματεύσεων σε ένα άλλο πεδίο ή “κεφάλαιο” με την Άγκυρα.

PAOK – Kerkyra Live Stream (ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Σε τροχιά ανασχηματισμού ο Σαμαράς

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αλλά και την ολοκλήρωση των ελέγχων της τρόικας αναμένει ο Πρωθυπουργός για να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη και ο Αντ. Σαμαράς σκέφτεται ήδη την πραγματοποίηση ανασχηματισμού της κυβέρνησης, πιθανότατα στο δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου. Άλλωστε, προηγείται η ολοκλήρωση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά και το τέλος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, η οποία ξεκινά ελέγχους ήδη από την Τρίτη στην Αθήνα.

Αδιάβαστη έστειλε ο Φαήλος την Ακρίτα που βγήκε να υπερασπιστεί τον καλικάτζαρο των μόνιμων διακοπών

Κόντρα ξέσπασε στο twitter μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Φαήλου Κρανιδιώτη με την Ελενίτσα να τραβάει τον μουτζούρη όπως αναμένονταν και να την κάνει με την ουρά στα σκέλια. Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο που δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος, με τίτλο " Ο Φαήλος και το τρολ" στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ".

Φοιτητές (λέμε και καμιά μαλακ@α) "έδιωξαν" τον Παπούλια

Προγραμματισμένη για χθες, Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, ήταν η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου στην αίθουσα που φέρει το όνομά του, αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών ο καθηγητής Ηaralab Zur Hausen.

Σεισμός στην Τουρκία: Ο μεγαλύτερος σύγχρονος ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι δεν είναι Τούρκος αλλά ...Αλβανός!!!

Χακάν Σιουκιούρ "Ο Βασιλιάς", όπως τον αποκαλούσαν οι Τούρκοι φίλαθλοι. Τώρα έβαλε φωτιά στον τουρκικό εθνικισμό, δηλώνοντας ότι δεν είναι Τούρκος, αλλά Αλβανός!

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών της νεώτερης Τουρκίας, ο Χακάν Σιουκιούρ (Hakan Şükür), που εκλέχτηκε βουλευτής με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), έκανε μια δήλωση που έπεσε σαν πυρηνική βόμβα στην τουρκική κοινή γνώμη.

Τι κάνει ο κομμουνιστής όσο περιμένει να πεθάνει ο «γέρος» του για να τον στείλει στον Φαήλο;

Τι κάνει ο γνωστός πλέον καλικάτζαρος "Ρασκόλνικοφ", για τον οποίο όλοι οι δημοσιοκάφροι εξανέστησαν  όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης του είπε ότι θα βάλει σε μια κούτα το "γέρο" του αν του τον στείλει όταν πεθάνει λόγω κυβερνητικής "βίας"; Όσο λοιπόν περιμένει να τελειώσουν οι 10 δωρεάν επισκέψεις του πατέρα του σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ... αυτός εργάζεται σκληρά:

Ξεκινάμε λοιπόν πέρσι τα Χριστούγεννα με διακοπές στο χιόνια

Ποια είναι η άμυαλη (για να μην πω βλαμένη) που παραλίγο να σκοτωθεί χθες

[Επαναλαμβάνουμε για να μην ξεχνιόμαστε: Από το άγχος της επειδή θα την άκουγε, γιατί ήταν υπεύθυνη, για το νερό που έσταζε μέσα στη Βουλή (προφανώς στα πλαίσια λειτουργίας της χώρας, η κυρία δεν είχε κάνει κανένα έλεγχο να δει ότι τα τζάμια είχαν ραγίσει ή είχε χαλάσει η μόνωση ή, ή ή... ) πήγε με το κοστούμι να σταματήσει με χαρτόνι την διαρροή υδάτων... και πάτησε και πάνω στο τζάμι...]

Πάγωσε το κοινοβούλιο χθές όταν γυναίκα υπάλληλος της Βουλής, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της ολομέλειας το μεταλλικό πλαίσιο υποχώρησε και έσπασαν γυαλιά, που έπεσαν στην αίθουσα, και η υπάλληλος βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό.

Εντάξει μεγάλε! Χαλάρωσε! Σε πιστέψαμε δεν είσαι διαπλεκόμενος...

[Γελάει ο κόσμος με τις παπαριές που λέει ο υπάλληλος του Μαρινάκη... Ρε μεγάλε κάνε τουλάχιστον το βλάκα... έτσι δεν θα γελάει τουλάχιστον ο κόσμος]

Ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης δίνει σήμερα συνέχεια στην κόντρα του με την “Αυγή”, που έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια μετά την αγωγή που κατέθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος, με δικηγόρο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Δημοσκόπηση για τα φορολογικά

Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της GPO για το φορολογικό νομοσχέδιο

Δημοσκόπηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, τη φοροδιαφυγή και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, παρουσίασε σήμερα ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Την δημοσκόπηση διεξήγαγε η GPO.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!



ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ! Ένα φωτεινό παράδειγμα τέτοιου πολιτικού είναι ο...

ΥΠΟΙΚ: Τι παπαριές τσαμπουνάει ο Κικίλιας που πέρσι πήρε 1,8 δις όταν η εισφορά αλληλεγγύης ήταν μόνο 280 εκ.;

[Αυτό που γράψαμε και εμείς χθες: Μια χαρά λεφτά πήρε το λαμόγιο που έχει διορίσει γυναίκες και ανήψια. Το θέμα είναι πως τα χρησιμοποίησε και όχι αν έγραφαν πάνω ότι προέρχονταν από την εισφορά αλληλεγγύης ή από το κουβά του κράτους...]

Απάντηση σε ηλίθια δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μη αξιοποίηση διαθέσιμων πόρων για την καταπολέμηση της ανεργίας εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ξεπέρασε... τον ΠΑΟΚ ο Άγιαξ!

Ένα αρνητικό ρεκόρ που κατείχε από κοινού με τον ΠΑΟΚ έσπασε ο Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης, με τον αποκλεισμό του από την Στεάουα Βουκουρεστίου στα πέναλτι, στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Βίντεο: Αυτό πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Δείτε τι κάνει η τσιρλίντερ:

Παγκόσμια ημέρα κατάποσης σπαθιών σήμερα

Περίπου 200 καλλιτέχνες της κατάποσης σπαθιών θα συγκεντρωθούν στις 23 Φεβρουαρίου σε προκαθορισμένες τοποθεσίες ανά τον κόσμο, προκειμένου να εξασκήσουν ομαδικά και ατομικά την περίεργη τέχνη τους, εορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα κατάποσης σπαθιών...

Για το πεός καβάλα: Καθηλώνονται πάλι τα αμερικανικά F-35 λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Ανεστάλησαν από την Παρασκευή όλες οι πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών F-35 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, έπειτα από πρόβλημα που εντοπίστηκε στον κινητήρα ενός αεροσκάφους που χρησιμοποιείτο για δοκιμές στην Καλιφόρνια.

Επιτέλους! Έχασε η Βρετανία το ΑΑΑ από τον οίκο Moody's

['Οχι ότι θα αλλάξει κάτι αφού το εβραϊκό κεφάλαιο του City θα συνεχίσει να τη δανείζει... αλλά δεν μπορεί η Μ. Βρετανία με χρέος μαμούθ, έλλειμμα 10% και μηδενική παραγωγή να έχει άριστη πιστοληπτική αξιολόγηση!]

Ο οίκος αξιολόγησης αξιόχρεου Moody’s υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Βρετανίας κατά μια βαθμίδα, από ΑΑΑ σε Aa1, λόγω της «αδυναμίας» στις προοπτικές της ανάπτυξής της.

Από Δευτέρα στο τερέν ο Πιστόριους;

Μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη, ο Όσκαρ Πιστόριους, ο αθλητής μπορεί να ξεκινήσει πάλι τις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Αδωνις: Ξέρω, είναι ελάττωμά μου που βγαίνω τόσο πολύ στην τηλεόραση... αλλά η πρέζα δεν κόβεται [βίντεο]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον STAR και αναγνώρισε ως ελάττωμά του τις πολλές εμφανίσεις του στις τηλεοπτικές εκπομπές.