24 Φεβρουαρίου 2013

Tweet με νόημα από την Ισραηλινή Πρεσβεία!

Δείτε αριστερά ποια είδηση αναμετέδωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα θέλοντας να καταδείξει την τουρκική επιθετικότητα και προπάντων θέλοντας να δείξει ότι αποδέχεται τα στοιχεία που δίνουν οι ελληνικές αρχές για τις τούρκικες παραβιάσεις αποδεχόμενη ουσιαστικά...

Δεν πάει στο νοσοκομείο ο Βλαστός

Δεν γίνεται δεκτό το αίτημα του Παναγιώτη Βλαστού, όπως αυτό διατυπώθηκε μέσω του συνηγόρου του, να μεταφερθεί από το ιατρείο των φυλακών σε νοσοκομείο.

Μετάφραση καποιος ψυχιάτρος;

Γιατί εμείς δεν βγάζουμε νόημα με τον ΣΥΡΙΖΑΙο Νάσσο Θεοδωρίδη:

Ψήφιζαν και οι ΠΑΣΟΚοι σήμερα... παντός εθνικότητας

Πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων εκφράζει η Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, μάλιστα, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ήδη κάνουν λόγο ότι ο αριθμός των ψηφισάντων θα ξεπεράσει τις 70.000 έναντι 45.000 που ήταν ο πήχυς των προσδοκιών.

Βίντεο-Άθλος ΕΛΑΣ: Πεδίο μάχης οι φυλακές Τρικάλων - Με καλάσνικοφ επιτέθηκαν οι συνεργοί του Βλαστού - Επεσαν πάνω από 500 σφαίρες

Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται οι πληροφορίες για την απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Όλο το χρονικό της απόπειρας απόδρασης με ελικόπτερο του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων!

- (Όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή του Υπ. ήταν ενήμερο και τον περίμενε) Πριν από δυο μήνες το υπουργείο είχε ενημερωθεί ότι το τριήμερο αυτό επίκειται απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού
- Οι φρουροί είχαν εντολή να πυροβολήσουν στην ουρά όποιο ελικόπτερο εμφανιζόταν κοντά στις φυλακές
- Ο Βλαστός και ένας σεσημασμένος Αλβανός επιχείρησαν να ανέβουν στο ελικόπτερο
- Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους συνεργούς του Βλαστού και τους φρουρούς των φυλακών
- Έσπασε τα χέρια και τα πόδια του ο Βλαστός

Παπαμιμίκος: η ανοχή γέννησε τη βία

[Αντρίκο γράψε όμως και κάτι για την στήριξη της βίας από τη φυλλάδα στην οποία έγραψες άρθρο... δεν φταίει μόνο το κράτος...]

Το φαινόμενο της βίας καθώς και τα αίτια του στη χώρα μας, στιγματίζει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σήμερα με άρθρο του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σημειώνει χαρακτηριστικά πως “η κοινωνία είναι στο όριο της και η βία φαντάζει σε όλο και περισσότερους ως φυσιολογικό επακόλουθο” ωστόσο όπως τονίζει περιστατικά βίας και τρομοκρατίας υπήρχαν και τα χρόνια της ευημερίας συνεπώς δεν ευθύνεται η οικονομική κρίση για όλα όσα συμβαίνουν.

ΝΔ: Ποιος απ τους δυο είναι ο ψεύτης τελικά;

Ως ανταπάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Δραγασάκη στη ΝΕΤ και τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη, από το γραφείο τύπου τηs Ν. Δ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αβραμόπουλε, γελάει ο κόσμος με τέτοιες ειδήσεις...

Οι παπαγάλοι θέλουν να μας πούνε ότι πρέπει να επιβραβεύσουμε τον Αβραμόπουλο επειδή για μια φορά τα τελευταία 30-35 χρόνια αισθάνθηκε απλός πολίτης; Είστε σοβαροί ρε εκεί στα parapolitika.gr;
Η περιπέτεια του Δημήτρη στον δρόμο προς τις ...ΗΠΑ-Πάντα... ταπεινός ο υπουργός Εξωτερικών (!!)

Βίντεο: Η μάχη του Μαραθώνα σε 20"

Δείτε το:

ΝΔ: Ο Δραγασάκης βγάζει ψεύτη τον Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο Γιάννης Δραγασάκης, στη συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση, δήλωσε ότι το χαράτσι δεν θα καταργηθεί για όλους αλλά για ορισμένες κατηγορίες σπιτιών, χαρακτήρισε ανεύθυνη την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκαταστήσει τις συντάξεις στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν 3 – 4 χρόνια.

Ο Καμίνης έδωσε 1 εκατ. ευρώ σε 4 ΜΚΟ χωρίς καμία έγκριση

Ο δήμαρχος Αθηναίων υπέγραψε Μνημόνια Συνεργασίας χωρίς καν να θέσει το ζήτημα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ το κόστος αναμένεται να βαρύνει δημοτικούς φόρους και δημοτικά τέλη!

Το παράκανε! Γ. Κυρίτσης: Θα πάρετε τα τέτοια μου! (VIDEO)

Η μόνη δικαιολογία είναι να τον ήξερε (αυτό που του απεύθυνε την ερώτηση) από πριν και να υπάρχουν προηγούμενα...

Αυτή ήταν η... απάντηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γ. Κυρίτση σε ερώτηση εργαζομένου για τις ιδιωτικοποιήσεις, στη διάρκεια συνέλευσης της ΔΕΚΑ Τρικάλων! Έκπληκτοι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές την Παρασκευή, το Γιώργο Κυρίτση να απάντα με κάθε άλλο παρά ευγενικό τρόπο σε ερώτηση εργαζομένου σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις.

Οι φιγούρες της τράπουλας έχουν… ονοματεπώνυμο;

Η λέξη «τράπουλα», που σημαίνει τη «δεσμίδα των παιγνιοχάρτων», προέρχεται από την ιταλική λέξη «trappola» που σημαίνει «παγίδα» και «δόλος».

Η τράπουλα αποτελείται από τα «τραπουλόχαρτα» ή «παιγνιόχαρτα» ή «χαρτιά» και προήλθε από το ιταλικό παιχνίδι «ταρόκ» ή «ταρόκο», που παιζόταν με χοντρά τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα χαρτιά με αριθμημένες φιγούρες τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για κερδοσκοπία.


Πρώτο γκολ για Τοροσίδη – Έδωσε τη νίκη στη Ρόμα (VIDEO)

Με τον Βασίλη Τοροσίδη να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο Καμπιονάτο η Ρόμα πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Αταλάντα. Άνετη νίκη με 3-0 επί της Σιένα πέτυχε η Γιουβέντους

Με το πρώτο γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στην Ιταλία η Ρόμα νίκησε 3-2 την Αταλάντα μέσα στο χιονισμένο Μπέργκαμο.

Γ@μεί και δέρνει η ΕΛΑΣ! Κατέρριψε το ελικόπτερο απόδρασης του Βλαστού-Τραυματίστηκε ο ίδιος (φώτο)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, Παναγιώτης Βλαστός, επιχείρησε να αποδράσει από το σωφρονιστικό κατάστημα με ελικόπτερο.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάρριψή του, αφού...

Ο Γκαγκάτσης πουλάει το "παλάτι" του

Για 1.500.000 ευρώ πουλάει εν μέσω κρίσης το "παλάτι του στην Εύβοια ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης. Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" η κατασκευή της εξοχικής βίλας είχε κοστίσει μόλις 50.000 ευρώ.

Η εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι οι κακές γλώσσες λένε ότι...

Ο Αναστασιάδης επόμενος Πρόεδρος της Κύπρου

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls για τις εκλογές της Κύπρου, ο Νίκος Αναστασιάδης εκλέγεται με μεγάλη πλειοψηφία Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το Mega Κύπρου....

Με πούλμαν έφτασαν στην Ιερισσό... οι "κάτοικοι" της Ιερισσού

Δείτε πόσο "αυθόρμητη" ήταν η συγκέντρωση:

Φάρμακο για τόνωση της λίμπιντο έπαιρνε ο Πιστόριους

Η τεστοστερόνη που βρέθηκε στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους είναι μία θεραπεία με βότανα που χρησιμοποιείται από τους άνδρες για να ενισχύσουν τις ερωτικές τους επιδόσεις, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας City Press.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Από την ΕΡΤ, διευθυντής στο Κόκκινο FM, ο Κώστας Αρβανίτης

Τελικά κανείς δεν χάνεται. Λίγες ημέρες μετά την εκπνοή της σύμβασής του στην ΕΡΤ, ο παρουσιαστής της «Πρωινής Ενημέρωσης» Κώστας Αρβανίτης, που ηρωοποίησε σύσσωμη η Αριστερά για ένα μάλλον χλιαρό σχόλιο για τον υπουργό Δημόσιας Τάξεως (Δένδια), το οποίο έγινε αφορμή για μια σειρά κινητοποιήσεων, μπήκε στη ζεστή αγκαλιά του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «στο Κόκκινο» αναλαμβάνοντας τη διεύθυνσή του.

Ο Αλέξης θα αυτώσει τα αυτά…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Πως θα ξεκολλήσουμε από δω; Με μισόλογα, διστακτικότητα, μπαίνοντας στην «πολιτικά ορθή» λογική των παρδαλών χλιδάτων «αντεξουσιαστών», που υποδύονται την αξιωματική αντιπολίτευση;

Στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία υπάρχουν διάφορα «μαγαζιά». Κάτω είναι οι συνιστώσες, οι γύρω – γύρω, οι κουλτουριαραίοι και τα τρολλ, που κάνουν διαδικτυακό και μιντιακό ανταρτοπόλεμο, συνήθως πυροβολώντας τα μούτρα τους. Γκάφα πάνω στη γκάφα.

Κατά της τουρκικής ένταξης στην ΕΕ οι Γερμανοί πολίτες

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Γερμανών είναι αντίθετοι στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Βild am Sonntag, ημέρα άφιξης της καγκελαρίου Μέρκελ στην Άγκυρα για διήμερη επίσκεψη. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το ινστιτούτο Emnid, το 60% των ερωτηθέντων δηλώνουν την αντίθεσή τους στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, το 30% δηλώνουν υπέρ και το 10% δεν έχουν άποψη.


Προπηλακίστηκαν τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες που διαμαρτυρήθηκαν κατά του Μπερλουσκόνι [εικόνες]

Με άγριο τρόπο αντιμετώπισαν οι αστυνομικές αρχές τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες, οι οποίες προσπάθησαν να επιτεθούν στον Μπερλουσκόνι την ώρα που πήγαινε να ψηφίσει για τις ιταλικές εκλογές.

Η οικονομική κρίση ρίχνει τη διάθεση: Χιλιάδες Αθηναίοι χόρεψαν στο ρυθμό της νέας τρέλας του Harlem Shake [εικόνες&βίντεο]


Είναι πλέον επίσημο, η νέα τρέλα που απειλεί τη δημοτικότητα του Gangnam Style, το Harlem Shake έφτασε και στην Αθήνα και στο Θησείο στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με τη συμμετοχή χιλιάδων νέων.

Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι συγκεντρώθηκαν περίπου τρεις χιλιάδες άτομα διεκδικώντας τον τίτλο του μεγαλύτερου Harlem Shake event στον κόσμο.

Kανένας τοκογλύφος δεν μας τα παίρνει, ούτε και μας τα πήρε ποτέ. Δεν έχουμε πληρώσει δεκάρα τσακιστή ποτέ για τόκους ή χρεολύσια

Μέρα την μέρα το παιχνίδι χάνεται. Μέρα την μέρα αυτοί που επενδύουν στην αδράνεια, την στασιμότητα και εντέλει στην χρεοκοπία της χώρας φαίνεται να κερδίζουν το παιχνίδι.

Δεν είναι θέμα εξωτερικού χρέους. Βαρέθηκα να το γράφω. Τι σημασία έχει αν αυτό είναι 400, 800 ή 1500 δις από την στιγμή που πλέον δεν πληρώνεις ούτε τόκους ούτε χρεολύσια; Είναι πια θέμα ΑΕΠ που διαρκώς συρρικνώνεται. Είναι που η πίτα μικραίνει και όσο αυτό συμβαίνει, οι άλλοτε μεγάλες ανισότητες στο μοίρασμά της, μετατρέπονται σε κραυγαλέες και επικίνδυνες αδικίες. Η αλήθεια αγαπητοί μου είναι πικρή:

Από το 1917 στην Ελλάδα του Αύριο: το νέο Σοβιέτ είναι εδώ!


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, δηλώνει ανοιχτά σε συνέντευξή του στην «Real News», πως αν προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις ο ίδιος σκοπεύει να επαναφέρει στο δημόσιο ότι χρειάζεται να είναι δημόσιο! Δηλαδή με τους ινστρούχτορες των νέων Σοβιέτ...

Γερμανία- "Ελλάδα, ο πιο δημοφιλής προορισμός"

«Η Ελλάδα και πάλι πιο δημοφιλής», είναι ο τίτλος άρθρου στην Berliner Morgenpost που σημειώνει:

«Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των διοργανωτών, η Ελλάδα είναι φέτος ένας πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός από ότι την περασμένη χρονιά. Η Alltours καταγράφει ένα συν της τάξης του 10 %.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας μετακομίζει σήμερα στις Σκουριές... θα φοράνε προβιές «αγανακτισμένων κατοίκων» (βίντεο-φώτο)

Η απόλυτη ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ντρέπονται να το λένε και δημόσια όπως βλέπετε στη φώτο αριστερά... με 5 ευρώ εισιτήριο μπορείς να κάνει τον "αγανακτισμένο κάτοικο" και αν σου κάτσει να πετάξεις και καμιά μολότοφ... Δείτε φώτο και βίντεο από τους διακτινιζόμενους κατοίκους Χαλκιδικής:


Ο Μαρκόπουλος επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, τη μεγάλη Παράταξη της Κεντροδεξιάς προαναγγέλλει ουσιαστικά ο Κώστας Μαρκόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”.

Κατηγορούμενος για θάνατο μιας γυναίκας και ο αδερφός του Πιστόριους

Ο αδελφός του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της συντρόφου του, είχε κατηγορηθεί στη Νότιο Αφρική για τη δολοφονία μίας γυναίκας αναβάτη μοτοσικλέτας σε τροχαίο δυστύχημα το 2010, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

Τσάμηδες: Προκλητική ενέργεια Ελλάδας η οριοθέτηση θαλάσσιων συνόρων

Το κόμμα των τσάμηδων – PDIU αντέδρασε στην κατάθεση της μονομερούς οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων στον ΟΗΕ από την ελληνική κυβέρνηση.

Έψαχνε ακόμα και τον Καραμανλή ο πρώην Τσάρος!

Θέλοντας να καλύψει τις δικές του «δουλειές» αναζητούσε τρόπο προκειμένου να φορτώσει τα βάρη σε άλλους...

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αναζήτησε στο CD της λίστας Λαγκάρντ, και το όνομα του τέως πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή.

Εκτός από κομμουνιστής ήταν και βλάκας ο "συγχωρεμένος"

Μόλις ο "γέρος" που πληρώνει έμαθε τα κατορθώματα του γιόκα Ρασκόλνικοφ, έπεσαν γκάζια και ο λογαριασμός στο twitter εξαφανίστηκε... στο μεταξύ πρόλαβε να κλαφτεί στον Χατζηνικολάου, επειδή λέει...

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα αυτοκινήτων με 28 τραυματίες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε ο αγώνας Nascar στην Ντεϊτόνα. 12 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σύγκρουση από την οποία τραυματίστηκαν 28 θεατές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι 2 εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι λέει στο περιοδικό Focus η Παντελή για τον Μπόμπολα, τους Εβραίους και τη λίστα Λαγκάρντ

Η Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας ενεπλάκη στο σκάνδαλο με τον λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων και βρισκόταν στη λίστα Λαγκάρντ μίλησε για όλα στο γερμανικό περιοδικό Focus που την βρήκε εξόριστη στη Γαλλία. Αποκαλύψεις.

Τσούζει:«Χολιγουντιανή» δίκη ετοιμάζουν για τον Άκη

[Τσούζει τους αριστερούς όπως το iefimerida απ' όπου το παρακάτω άρθρο, το ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά θα φτάσει επιτέλους ένας υπουργός σε δίκη και το αντιμετωπίζουν ειρωνικά... τι να κάνουμε παιδιά; Ξύδι αν τσούζει]

«Υπερπαραγωγή» σχεδιάζουν οι Αρχές να κάνουν την δίκη του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και των 19 συγκατηγορουμένων του για τις μίζες από τους εξοπλισμούς τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάιο, καθώς έχει προταθεί να δικαστούν σε αίθουσα του Εφετείου Αθηνών, με τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής να τον συνοδεύουν, ενώ η προσέλευση ξένων ΜΜΕ και δημοσιογράφων αναμένεται μεγάλη.

Γελάει ο κόσμος με τον Λυκουρέτζο: Έγλυφε τον Σαμαρά κι αυτός τον έκοψε

Η σκηνή συνέβη στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου. Ο Πρωθυπουργός λίγο πριν κηρύξει τη λήξη του υπουργικού ρώτησε αν ήθελε κάποιος να ρωτήσει κάτι.

Τον λόγο πήρε αμέσως ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος, ο οποίος άνοιξε το μικρόφωνό του και...

Κατηγορηματικός ξανά ο Βρούτσης: «Ο κατώτατος μισθός δεν μειώνεται»

​Το ότι ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί κι άλλο, διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά, ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο Υπουργός Εργασίας, εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά κατηγορηματικός ως προς τη μείωση του κατώτατου μισθού, και δήλωσε πως «δεν θίγεται.

Επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» στο Δημόσιο: Απομακρύνονται οι υπάλληλοι… «τρωκτικά»!

​Σε λειτουργία έχει μπει η επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» στο Δημόσιο, που στόχο έχει τους υπαλλήλους… «τρωκτικά»!

Ποιοι είναι αυτοί; Οι κοπανατζήδες που απουσιάζουν αδικαιολόγητα από την υπηρεσία τους, όσοι έχουν καταδικαστεί από δικαστήρια για σοβαρά αδικήματα, αλλά και όσοι έχουν δηλώσει πλαστούς τίτλους σπουδών και προσόντα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν.

Καραμανλής:Εγώ τον Τσίπρα τον πάω... θα διαλύσει την Ελλάδα για να επιστρέψω καβάλα στ' άλογο

[Εντάξει είναι γνωστή η συμπάθεια του ΒΗΜΑΤΟΣ στον Σαμαρά -να θυμίσουμε ότι όταν παραιτήθηκε ο ΓΑΠ έκαναν Πρωθυπουργό τον Αβραμόπουλο!- αλλά η προσπάθειά τους να δημιούργήσουν προβλημα στη ΝΔ είναι εμφανής. Φυσικά κανείς στη ΝΔ δεν ασχολείται με τις παπαριές που γράφουν και κανείς δεν τσιμπάει ]

«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό», φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, αν και διευκρίνισε ότι εάν κέρδιζε τις εκλογές, η Ελλάδα θα ήταν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατροί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, δικηγόροι και εστιάτορες οι πρωταθλητές της διαφθοράς

Οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι γιατροί, οι ηλεκτρολόγοι, οι υδραυλικοί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, όπως υποστηρίζει η συντριπτική πλειονότητα των νοικοκυριών Αυτό προκύπτει από έρευνα της εταιρείας GPO, που έκανε για λογαριασμό της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Θύμα ληστείας ο Ζαγοράκης

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε θύμα ληστείας στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί.

Ο Κωνσταντίνος με την οικογένειά του στα Γιάννενα

Διήμερη επίσκεψη στα Γιάννινα πραγματοποιεί από χθες ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος.Ο Κωνσταντίνος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Άννα- Μαρία, τους δυο γιούς τους Παύλο και Νικόλαο και τα εγγόνια τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου...

Θεός ο Σίλβιο: Θέλω να αγοράσω ελληνικό νησί, το είπα και στον Παπαδόπουλο... Παπανδρέου εννοούσα

Την αποκάλυψη πως επιθυμεί να αγοράσει ένα ελληνικό νησί αποκάλυψε ο γνωστός πολιτικός και επιχειρηματίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θέλοντας να αναδείξει και τους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας και Ιταλίας.

Εννοείται ότι οι λαϊκιστές χρησιμοποιούν τη μισή δήλωση Δαμανάκη που είπε το αυτονόητο

[Δηλ. αν δεν γίνει τίποτα, σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και δεν πάμε καλύτερα, τι θα γίνει; Δεν θα μειωθούν κι άλλο οι μισθοί; Δεν θα έχουμε κι άλλες απολύσεις; Δεν θα έχουμε νέα μέτρα; Στην Ελλάδα όμως του λαϊκισμού δεν πρέπει να λες τα αυτονόητα...]

Σοκ προκαλεί (στους ηλίθιους που δεν σκέφτονται τα αυτονόητα) η δήλωση της Ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, η οποία αντίθετα (σύμφωνα με το μυαλό του δημοσιοκάφρου) με τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση αλλά και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ότι δεν υπάρχει θέμα περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού, δήλωσε ότι «το θέμα της μείωσης του κατώτατου μισθού είναι ανοιχτό και απολύτως εξαρτημένο με τις επιδόσεις της Ελλάδας στην υλοποίηση της συμφωνίας του Δεκεμβρίου».

Εκτός γραμμής ο Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε υπερ κάποιων ξένων επενδύσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδοκιμάζει τις ξένες επενδύσεις, αντίθετα θα τις προωθήσει λέει ο βουλευτής του κόμματος και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, ανατρέποντας τις ως τώρα εντυπώσεις για το κόμμα του.

Οι κωπηλάτες…..

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια Ελληνική ομάδα κωπηλασίας. Η Ελλάδα και η Ιαπωνία συμφώνησαν να γίνεται ένας αγώνας κωπηλασίας κάθε χρόνο. Η κάθε ομάδα θα είχε 8 μέλη. Kαι οι δύο ομάδες προπονήθηκαν σκληρά για την νίκη. Την ημέρα του αγώνα και οι δύο ομάδες ήταν σε παρόμοια φυσική κατάσταση όμως οι Ιάπωνες κατάφεραν να κερδίσουν με διαφορά 1,5 χιλιομέτρων.

Το ηθικό της Ελληνικής ομάδας πάγωσε.

Βρε τον κακόμοιρο!

«Ενα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας κι ας είναι και με νοίκι». Με αυτή την φράση, που εκφράζει άψογα το ύφος και την ουσία της πολιτικής του (δηλαδή, την εξιδανίκευση της μιζέριας ως υψηλού ιδεώδους...), ο μπάρμπα...