25 Φεβρουαρίου 2013

Tζίμης Πανούσης: Tραγουδάει και δίπλα του εμφανίζεται ολόγυμνη χορεύτρια(photos)

Kαι όταν λέμε ολόγυμνη ... το εννοούμε!

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο Τζίμης Πανούσης έκανε έναρξη των εμφανίσεων του σε γνωστή μουσική σκηνή.
Για άλλη μια φορά καινοτομεί έχοντας δίπλα του μια χορεύτρια, η οποία εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μητέρα της. Ολόγυμνη!

Αυτό είναι το ίδρυμα του Σόρος που πλήρωσε την εκδήλωση με ομιλιτή τον Τσίπρα!

Κι όμως είναι αλήθεια και δεν είναι φαντασίωση των Γερμανών. Το Ίδρυμα ΙΝΕΤ του Τζόρτζ Σόρος ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης στο Κολούμπια όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αλέξης Τσίπρας! Γιαυτό και η μούγγα από τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις βγήκε στη φόρα το θέμα!

18 Φλεβάρη 2014-ΛΠΕ: Συνεχίστηκαν και χθες οι εκδορμές με το παραδοσιακό κάψιμο φασιστικών επιχειρήσεων

Αθήνα, 18 Φλεβάρη 2014. ΛΠΕ,
Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA).

Συνεχίστηκαν και χθες, με μεγάλη επιτυχία, οι κυριακάτικες εκδρομές στην εξοχή, σε όλη τη χώρα, για τα μέλη του Σύριζα-ΕΚΜ και του ΚΚΕ (και των υπαλλήλων της Βουλής). Φυσικά, οι εκδρομές συνδυάστηκαν με το παραδοσιακό συμβολικό...

Άντε και στου Βλαστού: Βαρυποινίτης μπήκε στη φυλακή άνδρας και βγήκε... γυναίκα [εικόνες]

Τα 27 χρόνια που πέρασε πίσω από τα κάγκελα ο Μάθιου Ρίτσαρτσον - καταδικασμένος για την άγρια δολοφονία μιας 65χρονης πόρνης όταν ήταν 28 ετών - φαίνεται πως τον άλλαξαν μια για πάντα. Ο βαρυποινίτης μπήκε στη φυλακή άνδρας και βγήκε... γυναίκα.

Πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού ο χειριστής του ελικοπτέρου

Εν αποστρατεία αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, χειριστής ελικοπτέρων και με χιλιάδες ώρες πτήσεως στο ενεργητικό του είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου με το οποίο επιχειρήθηκε χθες το απόγευμα να αποδράσει ο Βλαστός από τις φυλακές Τρικάλων.

ΛΠΕ: Η Υπουργός Εξωτερικών μας Μις Σεπτέμβριος στο Playboy! ΦΩΤΟ

Φωτογράφηση στο αμερικανικό Playboy, για προσέλκυση τουριστών. Για τις τουρίστριες υπάρχει συνέντευξη του Υπουργού Πολιτισμού και Λαϊκής Ιστορίας. Δείτε τη:

Πάλι άδεια ο Γιωργάκης

Πλέον ούτε το γέλιο των βουλευτών δεν προκάλεσε το αίτημα για ολιγοήμερη άδεια

Η συνήθεια που έγινε λατρεία θα μπορούσε να ονομάζεται το αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου για νέα ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό.

ΝΔ:Αδιανόητες οι δηλώσεις Στρατούλη (βίντεο με δηλώσεις Στρατούλη)

Αδιανόητες χαρακτηρίζει η ΝΔ τις δηλώσεις του Δημήτρη Στρατούλη για την απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο MEGA, για την απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Χ.Α.: Αν δεχόταν ο Στρατούλης τις ριπές…

Επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γκιουλέκας: Συριζαίος λέει πως Ελληνοκύπριοι καταπιέζουν Τουρκοκύπριους στη βόρεια Κύπρο

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Απίστευτες καταγγελίες από το βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά είπε πρωτοκλασσάτο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής συγκεκριμένου τομέα πολιτικής...

Μόνο Έλληνες στις στρατιωτικές σχολές με πρωτοβουλία 84 βουλευτών της ΝΔ

Την εισαγωγή σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές σχολές μόνο όσων είναι Έλληνες κατά το γένος και την ιθαγένεια, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν 84 βουλευτές της ΝΔ με πρώτο υπογράφοντα τον Αθανάσιο Μπούρα.

Πόσες αποδράσεις με ελικόπτερο έχουν γίνε παγκοσμίως

Διαβάστε ένα μικρό αφιέρωμα που είχαμε γράψει τον Φεβρουάριο του 2009 όταν είχε αποδράσει ο Παλαιοκώστας με ελικόπτερο και το ΠΑΣΟΚ ήταν στα κάγγελα:

Νέο βίντεο τη στιγμή της μάχης πάνω από τις φυλακές Τρικάλων [βίντεο]

Δείτε το:

Περιορίστηκε η «τρύπα» στο εμπορικό ισοζύγιο

Μειωμένο κατά 17,2% εμφανίστηκε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου στη διάρκεια του 2012 σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.

Απαλλάχθηκε από την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού ο Μάκαρος-Κρατείται για τα στημένα

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Μάκης Ψωμιάδης που απολογήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011, κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.

Μήνυμα Σαμαρά σε Βρυξέλλες και Τουρκία: "Η Ελλάδα κάθεται πάνω στο δρόμο ανεφοδιασμού της Ευρώπης

Το Διεθνές Δίκαιο επικαλείται ως βασική οδό της επίλυσης των όποιων διαφορών Ελλάδας και Τουρκίας, ο κ. Αντ. Σαμαράς στην πρώτη του δημόσια δήλωση, μετά την κίνηση της ελληνικής πλευράς να καταθέσει «ρηματική διακοίνωση» στον ΟΗΕ για την προκήρυξη οικοπέδων προς έρευνα υδρογονανθράκων από την τουρκική κυβέρνηση.

Μπερσάνι, Καβαλιέρε ή ακυβερνησία;

«Η Ιταλία που βγαίνει από τις κάλπες είναι μια χώρα διασπασμένη, όπου ακόμα ο συνασπισμός της κεντροδεξιάς δείχνει τα δόντια του». Kάπως έτσι περιγράφει τη σημερινή πραγματικότητα ιταλικό δημοσίευμα.

Δημουλίδου για Ακρίτα: «Το κείμενο μου διαστρεβλώθηκε από τη δημοσιογράφο-συγγραφέα του κ@λ@@»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου με ανοιχτή επιστολή που έστειλε μέσω facebook στις δανειστικές βιβλιοθήκες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Άλλαξε καθόλου άποψη η εμμένει; Η ίδια λέει: «Εγώ δεν έστειλα καμία επιστολή, ανάρτησα ένα παράπονό μου για να το σχολιάσω με τους αναγνώστες μου. Κανείς δεν είπα κάτι αρνητικό, το αντίθετο έγινε. Όμως ως συνήθως το «ράδιο αρβύλα» δεν έχει ταίρι στην Ελλάδα.

Αστείος! 100 ευρώ οι ανθοδέσμες του Τσαυτάρη για τον Σαμαρά... ο οποίος έδωσε εντολή και τα έβγαλαν

Ο ΠΑΣΟΚος επιχείρησε να «ρίξει» με λουλούδια το Σαμαρά!

Ποιος θα φανταζόταν το τι άγχος επικρατεί σε κάθε υπουργείο που επισκέπτεται ο Σαμαράς. Όσο τα σενάρια για ανασχηματισμό φουντώνουν, αλλά … παραμένουν σενάρια οι υπουργοί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Όταν μάλιστα περιμένουν και την επίσκεψη του πρωθυπουργού … βάζουν τα δυνατά τους για να τους ευχαριστήσουν.

Όταν δίνει τα "τέτοια" του ο Κυρίτσης της Ακρίτα, μόκο τα ΣΥΡΙΖΑκια... Όταν απαντάει ο Φαήλος, στην πυρά (βίντεο)

Τελικά η υποκρισία περισσεύει σ' αυτόν τον τόπο. Πριν λίγες μέρες κάθισα και παρατήρησα τα σχόλια που γράφηκαν σε ιστοσελίδες, όπως το ΒΗΜΑ και η LIFO, για την απάντηση που έδωσε ο Φαήλος σε έναν χρήστη του διαδικτύου, ονόματι "Ρασκόλνικοφ".

Κωσταράκος: «Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος οι εισακτέοι των στρατιωτικών σχολών»

Την νομοθετική ρύθμιση του γένους των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές ζητά, με δημόσια παρέμβασή του μέσω twitter, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ο οποίος θεωρεί επιβεβλημένη ανάγκη οι εισακτέοι να είναι γένους Ελληνικού.

Γελάνε μαζί τους-Έβγαλαν έξω στήθη και εσώρουχα και πήγαν στα Όσκαρ [εικόνες]

Σε επίδειξη κακουγουστιάς μετέτρεψαν την τελετή απονομής των Όσκαρ οι παρακάτω καλεσμένες που είτε έδειξαν παραπάνω σάρκα από ότι αρμόζει, είτε εμπιστεύτηκαν τον λάθος σχεδιαστή.

Οι γαλλικές φρεγάτες, η ΑΟΖ και τα πετρέλαια στο Αιγαίο

Η απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει από τη Γαλλία την προμήθεια δύο φρεγατών FREMM, καθώς και τεσσάρων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας Breguet Br. 1150 Atlantique, κινείται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της κυβέρνησης περί θαλασσίων ζωνών.

Σκουρλέτης, Δραγασάκης ακυρώνουν τις "δεσμεύσεις" Τσίπρα

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα όσα είπε ο Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, στο Real FM και στο δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου, για μισθούς και συντάξεις, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά τον κ. Δραγασάκη και ο κ. Σκουρλέτης σπεύδει να “αδειάσει” τον αρχηγό του, ακυρώνοντας τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και κατάργηση του λεγόμενου χαρατσιού.

Ποιος, τελικά, λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

Ο κ. Τσίπρας, που στις 15/11/2012 στη ΛΑΡΚΟ, δήλωνε:

Του σηκώθηκε η τρίχα κάγγελο του Λαζαρίδη μόλις άκουσε το ΣΥΡΙΖΑίο δικηγόρο του Βλαστού

«Αντί να πούμε μπράβο στην Αστυνομία και να της δώσουμε συγχαρητήρια, αρχίζουμε να γκρινιάζουμε για το ποιός πυροβόλησε πρώτος;» είπε ... Καλά που ζεις ρε Χρύσανθε και περιμένεις από τους ΣΥΡΙΖΑίους "μπράβο";


Αιφνιδιαστική τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη έκανε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται επίδομα ανεργίας


«Κλείδωσαν» τα κριτήρια που θα χορηγείται το επίδομα ανεργίας των 360 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση μόνο οι άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές θα μπορούν να το λάβουν.


Συνήγορος Βλαστού για πολλά γέλια: "Ο πελάτης μου έχει δικαίωμα στη ζωή"... κι εγώ στην Πόρσε

Την άμεση μεταφορά του Παναγιώτη Βλαστού νοσοκομείο ζήτησε η συνήγορος του Αδαμαντία Αγγελέτου, τονίζοντας ότι ο πελάτης της ενδεχομένως να έχει εσωτερική αιμορραγία ή κάποια άλλη επιπλοκή η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τα ιατρεία των φυλακών όπου βρίσκεται, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για αποκλεισμό της από την επικοινωνία με τον πελάτη της.

O Σκουρλέτης θα καταργήσει το μνημόνιο που ο Δραγασάκης θα διαπραγματευθεί και ο Τσίπρας δεν θα σκίσει

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον REAL FM υπογράμμισε ότι υπάρχει μια μετατόπιση του προφίλ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ακροδεξιά στοιχεία στη ρητορική της.

Κωμικοτραγικά περιστατικά στο πόρισμα των «Αδιάφθορων» για το Δημόσιο

Ιστορίες του… Δημοσίου για γέλια και για κλάματα «φιλοξενούνται» στο πολυσέλιδο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Όπως έδειξε το πόρισμα των Ελεγκτών, που έχει στα χέρια του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, τον δημόσιο τομέα στελεχώνουν υπάλληλοι με πτυχία - «μαϊμού», επίορκοι, που ακόμα και αν έχουν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά και υπάλληλοι που απλά δεν «πολυπατάνε» στο γραφείο χωρίς φυσικά νόμιμη άδεια!

To υπουργείο Οικονομικών θα βγάζει στο ίντερνετ τα ακίνητα μετά από κατάσχεση

Στη δημιουργία ειδικού site στο οποίο θα αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων τα οποία έχει κατασχέσει η εφορία προχωρά το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Για να λασκάρουμε, πρέπει να βγάλουμε πλεόνασμα»

Με τους Ελληνες να πληρώνουν 330 εκατ. ευρώ περισσότερους φόρους από αυτούς που περίμενε το υπουργείο Οικονομικών και να εισπράττουν 1,05 δισ. ευρώ λιγότερα από αυτά που προέβλεπε ο Προϋπολογισμός, ο υπουργός Οικονομικών μπορεί να πανηγυρίζει για την επίτευξη πλεονάσματος 159 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2013.

Wall Street Journal: Οι ξένοι επενδυτές επιστρέφουν στην Ελλάδα

Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει πως οι φόβοι για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη υποχωρούν και οι ξένοι επενδυτές επιστρέφουν στη χώρα, τοποθετούμενοι σε όλους τους κλάδους, από την κτηματαγορά έως και τις μετοχές εταιρειών του ενεργειακού τομέα.

Στον εισαγγελέα 335 «πόθεν έσχες»... σιγά μην τους πειράξουν

[Η δικαιοσύνη θα κάνει 5-6 χρόνια να αποφανθεί αν πρέπει να πάνε σε δίκες οι οποίες με αναβολές και νομικίστικα κόλπα θα διαρκέσουν 10 χρόνια και ως τότε θα έχουν παραγραφεί τα αδικήματα ή θα έχουν πεθάνει και τα γλεντάνε τα παιδιά τους... Τέτοιες υποθέσεις θέλουν άμεσα μέτρα που η "δημοκρατία" δεν επιτρέπει: Κατάσχεση μόλις διαπιστωθεί κάτι και ας τρέχουν τα λαμόγια να τα πάρουν πίσω...]

Γνωστά στελέχη του κρατικού μηχανισμού, δημάρχους, δημοσιογράφους, διευθυντές του ΕΣΥ, τραπεζίτες, προέδρους και μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών, ακόμη και σωφρονιστικούς υπαλλήλους περιλαμβάνει η λίστα με τα 335 πόθεν έσχες που έχει στα χέρια του ο επικεφαλής της Αρχής για το «ξέπλυμα» βρώμικου χρήματος.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο


Εύσημα στην Ελλάδα αποδίδει σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι η χώρα μας βρίσκεται σε καλό δρόμο και ότι έχει πραγματοποιήσει πρόοδο.


Ζώα είχαν στον υπολογιστή τους 469 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας... Τις φάτσες τους παρακαλώ!

2 άτομα ηλικίας, 50 και 52 χρονών, ο ένας εκ των οποίων ιδιοκτήτης καφετέριας στην Αξιούπολη Κιλκίς συνελήφθησαν την Παρασκευή για την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

Καβγάς Στρατούλη-Βούλτεψη

Αρπάχτηκαν ο Δημήτρης Στρατούλης και η Σοφία Βούλτεψη για τη δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη περί του κατώτατου μισθού. Ο κ. Στρατούλης χαρακτήρισε «μαρτυριάρα» την. κ. Δαμανάκη, ενώ η κ. Βούλτεψη ξέσπασε κάνοντας λόγο για «Γκέμπελς και συνειδητούς ψεύτες».

Δείτε το βίντεο από το Mega.

Γιακουμάτος σε Μπαλάφα: Ρε πες για το χαράτσι! (βίντεο)

Μιλούσε ο κ. Μπαλάφας για το μνημόνιο, επέμενε ο κ. Γιακουμάτος να του πει "τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το χαράτσι" κι όταν άκουσε το "ρε", εξανέστη ο κ. Μπαλάφας, που σαν πονηρός κομμουνιστής πιάστηκε από το "ρε" για να κάνει φασαρία και να μην απαντήσει σε όσα είπε ο Δραγασάκης για το χαράτσι... ότι δεν θα το καταργήσουν δηλ. Δείτε το βίντεο

Γιατί η Τουρκία θα γίνει δεύτερη Συρία


Ποιο κοινό στοιχείο έχουν, παρ' όλες τις διαφορές τους, ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπασάρ αλ Άσαντ, το οποίο ενδεχομένως να τους επιφυλάσσει κι ένα κοινό μέλλον;

Το τελευταίο διάστημα η κουρδική επανάσταση κατά της Τουρκίας έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος, καθώς με την υποχώρηση των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων από το κουρδικό τμήμα της Συρίας, το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) βρίσκει πλέον ελεύθερο πεδίο δράσης τόσο στο εσωτερικό της Συρίας όσο και στο κουρδικό τμήμα της Τουρκίας, υποβοηθούμενο μάλιστα από τους τοπικούς υποστηρικτές του.

Φυλακή 12 χρόνια χωρίς αναστολή σε λαμόγιο νομάρχη για υπεξαίρεση

Στις φυλακές Αλικαρνασσού οδηγήθηκε ο πρώην νομάρχης Λασιθίου Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος κατείχε και διοικητική θέση στην Περιφέρεια Κρήτης.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών κατά συγχώνευση με την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ολική επικράτηση των φαβορί στα Οσκαρ - Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έγραψε ιστορία [εικόνες]

Το ρεκόρ του Ντάνιελ ντέι Λιούις, η δικαίωση του Μπεν Αφλεκ και το πρώτο Οσκαρ της Τζένιφερ Λόρενς σημάδεψαν τη φετινή απονομή των βραβείων.

Ο πρώτος ηθοποιός που έχει κερδίσει το Οσκαρ Α' Αντρικού ρόλου τρεις φορές έγινε ο Ντάνιελ ντέι Λιούις που βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στο «Λίνκολν», στην πιο ιστορική στιγμή της βραδιάς.

Τον Τσίπρα χρηματοδοτεί ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος [εικόνα]

Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Γελάει ο κόσμος ρε... Εδώ ο Καραμανλής διαφωνεί με διεύρυνση με ΠΑΣΟΚους θα γλυκοκοιτάζει τον Τσίπρα;

Μετωπική η σύγκρουση Κουμουνδούρου – Αγ. Κωνσταντίνου για... τους Πρωθυπουργούς της Ν.Δ.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή για τα 15 χρόνια από το θάνατο του «εθνάρχη» ανεδείχθη σε μείζον ζήτημα. Ανεξαρτήτως του ότι, επίσης, παρόντες στην ίδια εκδήλωση θα είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης. Και οι τρεις θα εκφωνήσουν, μάλιστα, και ομιλία για το έργου του Κωνσταντίνου Καραμανλή.


Επιμένει ο λαϊκιστής Παπαδημούλης να παραπληροφορεί... αλλά μο΄θθγγα για όσα είπε ο Δραγασάκης

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε στο Twitter τη συνέντευξη της Μαρίας Δαμανάκη, χρησιμοποιώντας φυσικά μόνο τη μισή φράση επειδή έτσι τον βολεύει.

Δεν υπάρχει λέμε!! ΣΥΡΙΖΑίος δικηγόρος του Βλαστού: Έπρεπε να τους αφήσουν να φύγουν!! (βίντεο)

Σε καταγγελίες προχώρησε ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος δικηγόρος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Βλαστός, από εγκληματική αδιαφορία των αρχών, δεν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά σε ένα τύπου ιατρείο. Επίσης, έκανε λόγο για... άνανδρη συμπεριφορά των φρουρών που τον πυροβόλησαν, ενώ έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει!

Επική φώτο: Τι νούμερα και μαλακί@ς! Αφήνεις τη σαγιονάρα να περιμένει για σένα

Δείτε πως κρατάνε τη σειρά στην Ταυλάνδη στις δημόσιες υπηρεσίες:

Φώτο: Οικολόγος μελισσοκόμος του ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές

Να τι εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ όταν λέει ότι τα ορυχεία χρυσού στις Σκουριές θα επιβαρύνουν το περιβάλλον και πρέπει να βρεθεί εναλλακτικός, οικολογικός τρόπος ανάπτυξης. Μάλιστα ο βουλευτής τους ο Κουράκης έχει αναφερθεί συγκεκριμένα πχ στη μελισσοκομεία... δείτε ας πούμε έναν μελισσοκόμο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές:

Ευρήματα ΕΛ.ΑΣ.: Τι βρέθηκε στο σάκο της απόπειρας απόδρασης (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών Γιάννης Αναγνώστου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και περιέγραψε καρέ καρέ την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τη φυλακή Τρικάλων.

HARLEM SHAKE – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ VIDEO ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ YOUTUBE

Πρέπει να το αποδεχθούμε ότι η ζωή μας με τα social media έχει αλλάξει.
Πλέον οι μόδες είναι παγκόσμιες, έρχονται και παρέρχονται, αλλά αφήνουν πίσω τους εκατομμύρια views και homemade δημιουργίες από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Στις αρχές του 2013, εμφανίστηκε λοιπόν το harlem shake

Στο Ηράκλειο ο Π. Καμμένος Α.Ε... (μάζεψε όμως ... ουυυυυυυ)

Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Κρήτης των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των Α,Ε κ. Πάνος Καμμένος.

Κύπρος: Η τελετή ανακήρυξης προέδρου

Με την τελετή της ανακήρυξης, από τον Έφορο Εκλογής Ανδρέα Ασσιώτη, του προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη ως νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, η διαδικασία των προεδρικών εκλογών...


ΒΙΝΤΕΟ:Η στιγμή των πυροβολισμών στο ελικόπτερο

Στο βίντεο ακούγονται οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν μεταξύ των φρουρών της φυλακής και των δραστών, ενώ στο βάθος της εικόνας διακρίνεται το ελικόπτερο.

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο

Κάθαρση χωρίς Τζήμερο ζητά κορυφαίο στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά!





Βγήκαν τα μαχαίρια στη Δημιουργία Ξανά ενόψει του συνεδρίου της που θα αναδείξει και το νέο πρόεδρο του κόμματος μετά την παραίτηση του ιδρυτή Θάνου Τζήμερου, που όμως θα είναι ξανά υποψήφιος. Διαβάστε τι γράφει σε ανάρτησή του πριν λίγο στο facebook ένα από τα κορυφαία ιδρυτικά μέλη του κόμματος και τέως γραμματέας της Εθνικής επιτροπής, ο παραολυμπιονίκης κ. Γιώργος Δεληκούρας