27 Φεβρουαρίου 2013

Χαμός στο facebook με το Harlem Shake της Βουγιουκλάκη (video)

Το βίντεο «ανέβηκε» στο YouTube πριν από τρεις ημέρες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν παρακολουθήσει, αλλά και αναδημοσιεύσει στα προφίλ τους στα social media.
Το «Harlem Shake» της Αλίκης περιλαμβάνει σκηνές από ταινίες της και είναι από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές παρωδίες της νέας χορευτικής μανίας στο Ίντερνετ!
Δείτε το:

Λιγουρεύονται νησίδες στα Δωδεκάνησα οι Τούρκοι

Συντηρείται το κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη Σαμαρά στην γείτονα. Η στρατηγική της μεθοδικής αμφισβήτησης κατοιμένων Ελληνικών νησίδων στα Δωδεκάνησα καλά κρατεί, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στο κακόγουστο αυτό σήριαλ. Αυτή την φορά την αφορμή έδωσε η διακυρηγμένη πρόθεση ομάδας Ελλήνων ιδιωτών να υψώσουν Ελληνικές σημαίες σε σειρά βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Σόρος πλήρωσε τα έξοδα άλλων"... και τα δικά σας ποιος τα πλήρωσε;

Απάντηση μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου, έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ στα δημοσιέύματα και τις αναφορές του κ. Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής, περί χορηγίας μίας ομιλίας του κ. Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ από τον κ. Τζορτζ Σόρος.

Ο Κόκκαλης πίσω από την εταιρία που προωθεί ο Αλέξης

Κάτι τρέχει με τον Αλέξη και τον… Αίολο. Η αναφορά του χθες στη Βουλή για την Deutsche Aeolia και η πληρωμένη απάντηση από τον Ευ. Βενιζέλο προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο για τη γκάφα με τον λάθος Ακερμαν αλλά και γιατί ένας αρχηγός κόμματος κουνάει μέσα στη Βουλή το φάκελο συγκεκριμένης εταιρείας που θέλει να κάνει δουλειές στην Ελλάδα. Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες ας πήγαινε ο Τσίπρας στο υπουργείο Ανάπτυξης, όχι στη Βουλή.


ΒΙΝΤΕΟ-Λιποθύμησε on air

Παρουσιάστρια της Κροατικής τηλεόρασης λιποθύμησε κατά τη διάρκεια live εκπομπής.

Τα τοπικά Μέσα, απέδωσαν την λιποθυμία όχι σε κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά στην εγκυμοσύνη της.

Διαψεύδει τα περί εγκυμοσύνης η οικογένεια της Steenkamp

Διαψεύδει η οικογένεια της Reeva Steenkamp την είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία το διάσημο μοντέλο κυοφορούσε το παιδί του συντρόφου της και δολοφόνου της, Oscar Pistorius. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Reeva ανακοίνωσε στον αθλητή τα νέα της εγκυμοσύνης της, λίγο πριν πεθάνει.


Άρση ασυλίας των βουλευτών Μ. Ταμήλου και Δ. Κυριαζίδη

Την άρση ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου και Δημήτρη Κυριαζίδη αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας να προτείνει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Ταμήλος κατηγορείται για...

Βίντεο-Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου:Δεν έχει πάρει ούτε μία πεντάρα

«Είναι ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή ήταν προσεκτικός και τον κορόιδευαν. Η καταδίκη του είναι άδικη», είπε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

ΝΔ: Μαζέψτε τον Δραγασάκη είναι επικίνδυνος

«Για μια ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Δραγασάκης επαναφέρουν θέμα δραχμής ή Ευρώ. Και ζητούν να γίνει συζήτηση για το ποιο θα είναι το εθνικό μας νόμισμα!!! Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Δραγασάκης το κάνει για να ισοφαρίσει το άδειασμα του κ. Τσίπρα στο πρόσωπό του χθες στη Βουλή.

Εννοείται ότι συνεχίζονται οι απολύσεις στον "Ρίζο"... αλλά αυτές είναι άλλες όπως λέει η Κανέλλη

Εκεί πέρα, στον Περισσό, φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τις εκατοστήσουν τις απολύσεις που κάνουν στην εφημερίδα του ΚΚΕ, τον Ριζοσπάστη. Σήμερα, έγιναν άλλες τρείς απολύσεις.

Στην τελική ευθεία (άντε να δούμε!) η έρευνα Πεπόνη - Μουζακίτη για τη λίστα Λαγκάρντ

Ένα βήμα πριν τον καταλογισμό ή μη ποινικών ευθυνών στα μη πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων «πρωταγωνιστούν» στην υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, που έχουν στα χέρια τους τη σχετική δικογραφία από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.


ο Nordic Explorer πιστοποίησε μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη

«Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει από τις σύνθετες γεωφυσικές έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης είναι πολύ καλά», τόνισε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Petroleum Geo-Services Σβέρρε Στράντενες σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα, με αφορμή την επιστροφή του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους «Nordic Explorer».


Ακύρωσε το γεύμα με τον Σταϊνμπρουκ ο Ναπολιτάνο μετά το "κλόουν"

Μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου καγκελαρίου των Σοσιαλδημοκρατών περί "κλόουν" ο Ιταλός πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο ακύρωσε το προγραμματισμένο δείπνο που επρόκειτο να του παραθέσει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πεερ Στάινμπρουκ σήμερα στο Βερολίνο.

Επίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την… καταδίκη Παπαγεωργόπουλου

Με την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου -και όχι τη διαγραφή του- αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία στην καταδίκη του πρώην δημάρχου σε ισόβια για υπεξαίρεση. Η Συγγρού επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή άσκησε κριτική στη στήριξη που παρείχε ο Αντ. Σαμαράς στον καταδικασθέντα, το 2011.

Αυτόν τον Στάμκο τον στήριξε η Νέα Δημοκρατία;

Απίστευτος ο δήμαρχος Γιανιτσών που τον στήριξε η Νέα Δημοκρατία!

 Μπήκε μπροστάρης σε πορεία που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης με θέμα υποτίθεται το να μείνει...

ΑΟΖ: ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων

Είναι προφανές ότι η Τουρκική κυβέρνηση δεν χαίρεται που η Ελλάδα κινείται προς την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Γνωρίζει ο Ερντογάν και οι συνεργάτες του ότι η παρούσα κυβέρνηση το πιστεύει και θα το κάνει. Με την παραχώρηση αδειών για έρευνες εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας και με τη συνεχή αμφισβήτηση του Καστελλορίζου επιδιώκει η Άγκυρα να μας τρομάξει. Αλλά οι δυνατότητές της δεν πρέπει να υπερεκτιμώνται ούτε, βεβαίως, να υποτιμώνται.

Σαμαράς μοιράζει πόνο: Αυτές είναι οι προτάσεις για το νέο νόμο για την υπηκοότητα

Στην κατεύθυνση της περαιτέρω αυστηροποίησης του νόμου για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας κινείται η πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χ. Αθανασίου.

Η ανάγκη αλλαγών στο νόμο για την ιθαγένεια προέκυψε μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε ως αντισυνταγματικές ορισμένες διατάξεις του «νόμου Ραγκούση».

Διατηρήθηκε σήμερα η χθεσινή ισοτιμία κατώτατου μισθού ΣΥΡΙΖΑ-Λαφαζάνης: Θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 750 ευρώ (βίντεο)

Δήλωσε πως συμφωνεί απόλυτα με τον Γ. Μηλιό... ο οποίος όμως πρότεινε 715 ευρώ!!!

Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ερωτηθείς εάν συμφωνεί με τη δήλωση Μηλιού περί κατώτατου μισθού, απάντησε χαρακτηριστικά «Βέβαια, απόλυτα. Θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 750 ευρώ».

Από αυτό το ηφαίστειο έχουν αυτοκτονήσει 90 λεσβίες και συνολικά 1290 άτομα [εικόνα]


Στις 11 Φεβρουαρίου του 1933, μια 21χρονη λεσβία φοιτήτρια ονόματι Κιγιόκο Ματσουμότο αυτοκτόνησε, πέφτοντας στον κρατήρα του ηφαιστείου Μιχάρα που δεσπόζει στη νήσο Ίζου Όσιμα.

Πρετεντέρης: Πού πας ρε (Ελληνα) Μπέπε Γκρίλο!

«Είμαι βέβαιος πως από τη Δευτέρα το βράδυ αναρίθμητα ψώνια στην Ελλάδα ονειρεύονται να γίνουν «Μπέπε Γκρίλο». Οχι μόνο επειδή ο Ελληνας έχει μια γενικότερη έφεση στο σότο και την μπαρούφα. Αλλά κι επειδή έχω τη βάσιμη εντύπωση ότι ο Γκρίλο αποτελεί το πρότυπο του μέσου καφενόβιου συμπατριώτη μας» γράφει στα Νέα ο Γιάννης Πρετεντέρης.

ΒΙΝΤΕΟ - "Κράτα γερά δήμαρχε, κι ο Κολοκοτρώνης φυλακή πήγε"

Υποστηρικτές του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου τον περίμεναν στην είσοδο των δικαστηρίων και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις τον είδαν.

Στις φυλακές Διαβατών ο Παπαγεωργόπουλος... στις βίλες τους οι Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λπ

Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών οδηγήθηκαν οι τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον δήμο Θεσσαλονίκης - ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Προτεραιότητα να βελτιωθεί η ζωή στην Αθήνα

Άψογα! Ολλανδοί ανέλαβαν την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας

«Υπάρχουν δυνάμεις που μέσα στην κρίση οραματίζονται μια άλλη Ελλάδα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς, σε εκδήλωση για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας και πρόσθεσε: «Αποτελεί προτεραιότητα η βελτίωση των συνθηκών ζωής στο κέντρο της Αθήνας».

Τι δήλωσε ο Β. Παπαγεωργόπουλος, μετά το άκουσμα της ποινής

«Θέλω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση. Κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» είπε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής.
Και ο πρόεδρος του δικαστηρίου του απάντησε:

Μόνο; Βάλε κάτι ακόμα υπέρ των Βαλκάνιων: Το 54% των Ελλήνων δεν αισθάνονται Ευρωπαίοι

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για το φθινόπωρο 2012, το 54% των Ελλήνων δεν αισθάνονται πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό μέσο όρο να διαμορφώνεται σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα (36%).

Η γκάφα με τον μαϊμού «Άκερμαν» αποκάλυψε την προχειρότητα με την οποία θέλει ο Τσίπρας να «κυβερνήσει» την Ελλάδα

Ιδιαίτερη αίσθηση προξένησε η ονομαστική αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην εταιρεία Deutsche Aeolia που σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της αιολικής ενέργειας στην χώρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, με θέμα τα αγροτικά ζητήματα.

Αυτή είναι η σκατ@φατσα παιδεραστής του Κιλκίς

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη, από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς την 22.02.2013, στην Αξιούπολη Κιλκίς, κατηγορούμενος, για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του Νόμου περι Ναρκωτικών.

Άμα είσαι δεξιός τον πίνεις... φταις δεν φταίς! Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο! (βίντεο)

Ποινή ισόβιας κάθειρξης πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, το Μιχάλη Λεμούσια καθώς και για τον Παναγιώτη Σαξώνη. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τρεις κατηγορούμενους για την υπεξαίρεση μαμούθ στο Δήμο Θεσσαλονίκης Νωρίτερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε αποφασίσει την ενοχή των τριών.

Μήνυση Μαρκογιαννάκη κατά Βαξεβάνη... καιρός ήταν!

Για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου καταγγέλλει ο βουλευτής τον δημοσιογράφο και εκδότη του περιοδικού Hot doc

Πριν από λίγο ο πρόεδρος της Επιτροπής της Προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατέθεσε μήνυση κατά του εκδότη του περιοδικού hot doc, Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τι συζήτησαν Σαμαράς και εξωτερικοί φρουροί

Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, η οποία επιτεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ Ηλία Βλαχογιάννη, με τους επικεφαλής της ομοσπονδίας των εξωτερικών φρουρών για τα δέοντα σχετικά με την αμεσότητα και την αυτοθυσία που επέδειξαν στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, τα μέλη του προεδρείου τους δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από την θερμή υποδοχή και την αποδοχή των θεσμικών αιτημάτων τους.

H πρωταγωνίστρια του Νησιού κάνει μαθήματα pole dancing [εικόνα]

Για τον ιδρώτα που χρειάστηκε να ρίξει πάνω στον στύλο προκειμένου να είναι πειστική ως ιερόδουλη μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ήταν έγκυος η Στίνκαμπ;

Ένας νέος λόγος είναι πιθανό να οδήγησε τον Όσκαρ Πιστόριους στην δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Η κοπέλα φημολογείται πως ενημέρωσε τον Νοτιοαφρικανό ότι ήταν έγκυος, όμως εκείνος δεν την πίστεψε.

Πώς θα γίνουν οι περικοπές των συντάξεων ειδικών μισθολογίων

Αναδρομική περικοπή από 1-8-2012 θα υπάρξει στις συντάξεις συνταξιούχων ιατρών, μελών ΔΕΠ- Πανεπιστημίων και Ερευνητών και όλων Ειδικών Λειτουργικών Επιστημόνων σύμφωνα με την Γ31/5/22/2/2013 εγκύκλιο του ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ).

Spiegel: Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο με μία καλή καλοκαιρινή σεζόν

Με την ελληνική κυβέρνηση τα έβαλε το γερμανικό περιοδικό Spiegel κατηγορώντας την πως αδιαφορεί για τους όρους λιτότητας και ότι αντιμετωπίζει την επιστροφή της Τρόικα τόσο ατάραχα όσο ποτέ.

Ένοχος για υπεξαίρεση ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Την ενοχή του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, διά παραλείψεως, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο μπάρμπα Γιάννης διέκοψε τη συνεδρίαση για να μάθει για τα Oscar! ΒΙΝΤΕΟ

"Να δεις το Zero Dark Thirty, θα φύγεις!" - Απίστευτη στιγμή κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη!

Ανατρεπτικές είναι τις περισσότερες φορές οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρακολουθήσει αστείους διαλόγους ή απρόοπτες στιγμές.

Espresso: Πούλησε το 1821 σε Αλβανούς εθνικιστές -Λεβεντομαλάκ@ς: Η ρυπαροφυλλάδα με τιμά με τις λοιδορίες της

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα Espresso και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, με αφορμή την αγορά του ντοκιμαντέρ «1821» από ένα καλωδιακό κανάλι της Αλβανίας. Σήμερα η εφημερίδα γράφει στο πρωτοσέλιδο της «Δώρο του Τατσοπουλου στους εθνικιστές της Αλβανίας».

"Αρένα" η Επιτροπή Διαφάνειας

Για άλλη μια φορά η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετατράπηκε σε «αρένα». Αφορμή, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», μια λέξη που χρησιμοποίησε ο πρόεδρός της, Αν. Νεράντζης, με αποδέκτες, τουλάχιστον όπως οι ίδιοι το εισέπραξαν, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας πάρουν Παστίλιες για τον πόνο του άλλου: Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ για την ιθαγένεια στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η τροπολογία που κατέθεσαν 84 βουλευτές της ΝΔ για το κριτήριο του γένους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «θεσμικά απαράδεκτη παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ», η ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο για «μεσαιωνικό σκοταδισμό», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «κείμενο-μνημείο εθνικιστικών και ρατσιστικών διακρίσεων».

Γελάνε μαζί της-Η Μενεγάκη τρώει τούμπα στο χιονοδρομικό [εικόνες]

Μια θεαματική τούμπα στο χιόνι -την οποία κατέγραψε ο φακός του παπαράτσι- ήταν το χάιλαϊτ της οικογενειακής απόδρασης της Ελένης Μενεγάκη στην Αράχοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κέρδη για το Μαξίμου από τη μάχη της Βουλής

Ικανοποίηση σε Μαξίμου για την έκβαση της χθεσινής συζήτησης. «Αποδείχθηκε η ανεπάρκεια θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ», λένε συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

«Αποστολή εξετελέσθη» μοιάζει να είναι η φράση που κυριαρχεί στο κυβερνητικό επιτελείο μετά τη χθεσινή δριμεία σύγκρουση στη Βουλή. Συνεργάτες του Πρωθυπουργού επιχειρούσαν έναν πρώτο απολογισμό, μετρώντας, προφανώς, υπέρ τους το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντοτε με πηγές του Μαξίμου:

Πρόστιμο και απέλαση στην Ελλάδα στον κλέφτη του Νταλί

Ο Έλληνας που έκλεψε τον πίνακα «Cartel de Don Juan Tenorio» (1949) του Σαλβαντόρ Νταλί καταδικάστηκε σε απέλαση στην Ελλάδα και σε πρόστιμο ...

Η πολύτεκνη μάνα που συγκίνησε τον Πρωθυπουργό

Παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη δραματική έκκληση της μάνας

Η κ. Χρυσούλα Ροκά, με τα οκτώ παιδιά από τη Λάρισα ζητά δουλειά για να ταΐσει τα παιδιά της. Έφτασε να ζητήσει βοήθεια μέσα από το διαδίκτυο καθώς οι όποιες προσπάθειες έκανε μέχρι σήμερα απέβησαν άκαρπες.

Ευτυχώς που κοιτάζουν μπροστά: Με το ότι διαδηλωτές το 1965 έκαιγαν τα ΝΕΑ απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη κατηγορία για χρηματοδότηση απ' τον Σόρος!

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Μετά την επίθεση εκ μέρους του ιστότοπου Left που πρόσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ και θύμιζε χθες (με φωτό) ότι κάποτε έκαιγαν ΤΑ ΝΕΑ, η εφημερίδα επανέρχεται σήμερα και ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για ενδεχόμενη σχέση του με τον Αμερικανό επενδυτή Τζορτζ Σόρος.

Τρίο με τα πτώματα δυο μαύρων που δολοφόνησαν οι εραστές της έκανε 18χρονη νεκρόφιλη [εικόνες]

Σοκαριστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την διαβόητη υπόθεση των Joliet Murders. Εκεί όπου η 18χρονη Αλίσα Μασάρο έπεισε τον σύντροφό της και δυο φίλους του να σκοτώσουν δυο μαύρους προκειμένου να κάνει σεξ με τα πτωματά τους.

Φοροδιαφυγή: Νέα «λίστα Νικολούδη» με 335 «καυτά» ονόματα -Ποιοι είναι

Ποιος είναι άραγε ο φοροφυγάς δημοσιογράφος αριστερού προφιλ της πρωινής ζώνης της ΝΕΤ; Πάντως ο Κουβαράς δεν είναι... μάλλον είναι ο άλλος που μας τελείωσε και το όνομά του άρχιζε από "Α"

Ονόματα υπεράνω υποψίας περιλαμβάνονται στη γνωστή πλέον και ως «λίστα Νικολούδη» και αφορά 335 περιπτώσεις που ο έλεγχος του Πόθεν Εσχες έδειξε μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή.


Δείτε το βίντεο της πτώσης του αερόστατου στην Αίγυπτο!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο, που κατεγράφη από κινητό τηλέφωνο, και δείχνει λεπτό προς λεπτό τη στιγμή της έκρηξης και πτώσης του αερόστατου στο Λούξορ της Αιγύπτου που παρέσυρε στο θάνατο 19 τουρίστες.

BINTEO-Κλαίει όλη η Ελλάδα με τους υδατάνθρακες του Καμμένου

Απίστευτο γέλιο χάρισε για άλλη μια φορά ο Πάνος Καμμένος ο οποίος προφανώς πήρε μαζί του στη Βουλή και διάβασε τη δίαιτα που του έχει γράψει η διαιτολόγος του... δεν εξηγείται αλλιώς το ότι συνεχώς αναφερόταν σε υδατάνθρακες αντί για υδρογονάνθρακες... εκτός αν ξέρει κάτι παραπάνω:

Βίντεο: Δευτερολογίες Σαμαρά - Τσίπρα

Δευτερολογία Σαμαρά

Έρευνες Nordic: Ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για την ανεύρεση πετρελαίου

Μετά από 4 μήνες και στοιχεία που αφορούν μια έκταση που υπερβαίνει τις 12.000 χιλιόμετρα σε τέσσερις μήνες, το νορβηγικό πλοίο Nordic Explorer ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

Ο Τσίπρας έχει διώξει επενδύσεις...

Τι εννοούσε ο Σαμαράς όταν του είπε ότι είναι ...μαρτυριάρης

Μια βαρυσήμαντη φράση χρησιμοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στις επενδύσεις. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση του έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει επενδύσεις, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει ό, τι μπορεί για να τις διώξει.

VIDEO: Barcelona vs Real Madrid 1:3 MATCH HIGHLIGHTS

Δείτε το βίντεο:

Δημοσκόπηση Marc: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με 0,3%-Μπροστά η ΝΔ στην παράσταση νίκης

Αυξημένα ποσοστά, σε σχέση με πριν ένα μήνα, δίνει στα δύο μεγάλα κόμματα η δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA. Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε το ποσοστό του περισσότερο (+0,8%) από τη ΝΔ (+0,3%) με αποτέλεσμα να περάσει πάλι μπροστά έστω και οριακά με 0,3%. Δείτε αναλυτικά την άποψη των πολιτών για τους πολιτικούς αρχηγούς, τους υπουργούς, το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κ.α. ενδιαφέροντα μαζί με την πρόθεση ψήφου: