04 Μαρτίου 2013

Η μπικινάτη Ελληνίδα παρουσιάστρια που αναστάτωσε το Palm Springs [εικόνες]

Ολιγοήμερες διακοπές στο Palm Springs έκανε η Μαρία Μενούνος, κατά την διάρκεια των οποίων δεν φόρεσε τίποτε άλλο από το μπικίνι της.

Γελάει ο κόσμος με τον Κουρτάκη: Την Παρασκευή έλεγε ότι «δεν το 'χει» και σήμερα τον αποθεώνει!!

Γελάει ο κόσμος με τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων. Ένας που προσφέρει σταθερά πολύ γέλιο είναι ο Κουρτάκης του parapolitika.gr. Όταν θέλει κάτι από κάποιον του ρίχνει ένα μπινελικάκι, ο θιγόμενος στρώνει, του δίνει ότι ζητάει και στη συνέχεια ο Κουρτάκης τον αποθεώνει με νέα ανάρτηση, εξαφανίζοντας την προηγούμενη...

Τελευταίο παράδειγμα  κάποιος στον οποίο την Παρασκευή "το Μαξίμου είχε αναθέσει μηδαμινές αρμοδιότητες επειδή δεν το 'χει" και μετά 3 μέρες σήμερα δηλ... "το Μαξίμου του δίνει τα εύσημα"!!!

Και οι Καραμανλικοί έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση... Γιατί να μη γελάσουν κι αυτοί με τον Τσίπρα

Η Κουμονδούρου προκειμένου να κατευνάσει τη γκρίνα στο κόμμα από την προσέλευση του Τσίπρα στην εκδήλωση για τον Καραμανλή κατέφυγε στην έκδοση non papaer με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στους κάφρους της ότι πρέπει να πάει στην εκδήλωση για να... προβάλει το κυβερνητικό πρόγραμμα της αριστεράς...

Τι έλεγε ο Τσίπρας για τον Καραμανλή...πριν μας τρελάνουν μερικοί

Ο Καραμανλής είναι υπερασπιστής των τραπεζών και των πολιτικών βίας!

Να θυμηθούμε μερικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το 2009 για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήριζε ούτε λίγο, ούτε πολύ...

Η ΕΥΔΑΠ μηνύει δήμαρχο που ενώ της χρωστάει 14,5 εκατ., της ζητάει ισόποσο τέλος διέλευσης αγωγού

Μια απίστευτη υπόθεση αποκαλύπτεται μετά την απόφαση της ΕΥΔΑΠ να μηνύσει τον δήμαρχο και μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κερατσινίου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζεται στη μήνυση, η ΕΥΔΑΠ αναγκάστηκε να την καταθέσει ως απάντηση στην αυθαίρετη, προκλητική και παράνομη ενέργεια του Δήμου να επιβάλλει στην εταιρεία ετήσια τέλη διέλευσης αγωγού, ύψους 14.064.300 ευρώ προκειμένου έτσι να συμψηφίσει τις μακροχρόνιες οφειλές του προς την ΕΥΔΑΠ.


Με τους υπαλλήλους της Βουλής ο Μεϊμαράκης... καλά δεν περιμέναμε και κάτι άλλο

[Τα ρίχνει στην κυβέρνηση με αστείες δικαιολογίες... γιατί το θέμα δεν είναι να μην πληρώνοντωαι τις υπερωρίες τους! Αυτές πρέπει να τις πληρώνονται... τα επιδόματα και τα προνόμια είπαμε να κοπούν και να μην κάνει το χαζό ο Βαγγέλας...]

Ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση πως αν θέλει η Βουλή να λειτουργήσει σε περίεργα ωράρια θα πρέπει να πληρώνει αυτή τις έξτρα υπερωρίες των υπαλλήλων έστειλε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Εμφανώς ενοχλημένος από την παρέμβαση του Γιάννη Στουρνάρα...

Κεδίκογλου: Επαίσχυντο ολίσθημα Τσίπρα που εκμεταλλεύεται μέχρι και θανάτους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε όσον αφορά την πολιτική εκμετάλλευση του θανάτου των δύο νέων στη Λάρισα (Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του ενός δήλωσε:

Ανοιχτή Επιστολή Μηχανικών της Ελληνικός Χρυσός

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ / ΠΡΟΚΛΗΣΗ
προς τους αυτόκλητους θεματοφύλακες
της νομιμότητας και της επιστημονικής επάρκειας

Αφού φτάσαμε και δω:

Αυτός είναι ο Εμίρης του Κατάρ με τα 24 παιδιά και τις παντόφλες που αγόρασε 6 νησιά στο Ιόνιο

Ενας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, λάτρης της Ελλάδας και ειδικότερα του Ιονίου πελάγους το οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, παρά τις απειλές του, επέστρεψε και αγόρασε όχι μόνο το νησί Οξεία, αλλά και 5 ακόμη από το σύμπλεγμα των Εχινάδων, στα παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς στο Φανάρι

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τη θεσμική ιδιότητα του πρωθυπουργού.

Το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως σε νεκρό υπαξιωματικό της ΠΑ, μετά από 39 χρόνια

Έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας στη διάρκεια των επιχειρήσεως του «Αττίλα -2» στην Κύπρο

Το αξίωμα «άργησε αλλά δεν ξέχασε» επανεπιβεβαιώθηκε για την Ελληνική Πολιτεία το Σάββατο που μας πέρασε, όταν μετά από 39 ολόκληρα χρόνια, τιμήθηκε μεταθανατίως με το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως ένας ηρωικός νεκρός της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας στη διάρκεια των επιχειρήσεως του...

Χρονομετρούσαν και παρακολουθούσαν τους αστυνομικούς; - Το μυστήριο με τα 4 σακίδια με εκρηκτικά σε 4 σημεία της

- Ήθελαν να δουν από κοντά πόση ώρα χρειάζεται για την εκκένωση ενός κτιρίου
- Τα σακίδια περιείχαν 200 με 300 γραμμάρια δυναμίτιδας
- Ίσως να ήταν και ανάμεσα στον κόσμο οι τρομοκράτες
- Ένα το τηλεφώνημα. Εγινε στις 09.30 και έκανε λόγο για βόμβες σε 4 σημεία


Ρεντίκολο: Τρεις και ο ...Καμμένος στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Δεν μάζεψε και πολύ κόσμο στην Αρκαδία ο Πάνος και ανησυχούμε!

Μάλλον αποτυχημένη ήταν η χτεσινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στην Αρκαδία, όπου σε μια όχι και τόσο μεγάλη αίθουσα, δεν μπόρεσε να μαζέψει τον κόσμο που ανέμενε, αφού ελάχιστοι έδειξαν ενδιαφέρον να ακούσουν τα όσα είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Προκαλεί τη μνήμη μας ο Χατζηνικολάου... μας κατηγορεί ότι στηρίζουμε Γιωργάκη!

Μπορεί αυτός να θέλει να ξεχάσει όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σίγουρα δεν ήμουν εγώ αυτός που έλεγα: "προτιμώ έναν Πρωθυπουργό ποδηλάτη από κάποιον που..."... περισσότερα όμως σε λίγες μέρες με ήχο και εικόνα... Ωστόσο δείτε την υποκρισία του για την προχθεσινή αποθέωση του ΓΑΠ από τους "άρρωστους"...

Η μυστηριώδης Μούσα που έγινε γνωστή στο Διαδίκτυο από την πλάτη της, δείχνει τώρα το πρόσωπο [εικόνες]

Η πλάτη της και η μέση της έκαναν εκατομμύρια κυβερνοναύτες να ονειρεύονται αυτή την κοκκινομάλλα που ο φίλος της Μουράντ Οσμαν, ένας νέος Ρώσος καλλιτέχνης και παραγωγός, ακολούθησε και φωτογράφησε στα πέρατα του κόσμου.

Μια χαρά το κανε! Εμείς να τα βλέπουμε! "Χωρίς την Ελληνική σημαία υποδέχτηκαν το Σαμαρά!" (φωτό)

Μόνο το εθνικό σύμβολο της Τουρκίας στην συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού

Με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπτουλάχ Γκιουλ, συναντήθηκε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς καθώς και τα μέλη της Ελληνικής αντιπροσωπείας που συνοδεύουν τον Έλληνα πρωθυπουργό.


Spiegel: "Ανίκανοι οι Έλληνες εφοριακοί"

"Ανίκανοι εφοριακοί" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Spiegel, το οποίο γράφει:

"Οι ελληνικές εφορίες δεν είναι ικανές και δεν θέλουν να εισπράξουν ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών οφειλών. Στο αποτέλεσμα αυτό καταλήγουν ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε μια εσωτερική έκθεση.

Αντ. Σαμαράς: «Προσηλωμένοι στο διεθνές δίκαιο για την ΑΟΖ» (βίντεο)

Με τη φράση «σήμερα είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» ξεκίνησε τις δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν.

Με αφορμή την υπογραφή 25 συμφωνιών, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι στο χέρι των δύο πλευρών να πυκνώσουν οι καλές μέρες. «Βάζουμε την ανάπτυξη στο θέμα της ειρήνης» τόνισε χαρακτηριστικά.


Κασιδιάρης: Μια ψευδομάρτυρας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έμπλεξε στην υπόθεση-Την Πέμπτη συνεχίζεται η δίκη του [βίντεο]

[Ότι πουν οι δικαστές Ηλίας μου... Δεν πιστεύω να πανηγυρίσαμε για την απόφαση για Παπαγεωργόπουλο και να μην ακούσουμε τους ίδιους ύμνους για τους δικαστές που θα δικάσουν εσένα ;)]

Μια γυναίκα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης ως υπεύθυνη για την παραπομπή του στα δικαστήρια, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού και της ληστείας σε βάρος πολίτη στου Ζωγράφου το 2007.

Άρχισε να μαζεύει ο Άκης: Οκτώ χρόνια, δήμευση περιουσίας και 520.000 ευρώ με το καλημέρα... επειδή είχε το χέρι στην τσέπη...

[Το χειρότερο όλων βέβαια είναι η στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων... που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές! Κρίμα! Οι ΠΑΣΟΚοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή ως τις μεθεπόμενες... αν και οι ψηφοφόροι του έχουν πάει σούμπιτοι στον ΣΥΡΙΖΑ]

Σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος για το αδίκημα της υποβολής ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες την τριετία 2006-09.
Το τριμελές εφετείο Κακουργημάτων διέταξε τη δήμευση του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και επέβαλε επιπλέον χρηματική ποινή 520 χιλιάδων ευρώ στον κ. Τσοχατζόπουλο.


Απάντηση Φαήλου Κρανιδιώτη στον Σωτήριο Καλαμίτση του taxalia

Αγαπητοί φίλοι,
Είδα πως στο εξαίρετο ιστολόγιο σας την Πέμπτη 28/2, δημοσιεύθηκε ένα κείμενο κάποιου Σωτηρίου Καλαμίτση,  με διάφορες εξυπνάδες, ύβρεις και την τάχα μου απειλή ..

Ντοκουμέντο: Ο χάρτης με τα πετρέλαια του Πατραϊκού


Ο θαλάσσιος χώρος στον Πατραϊκό που ξεκινά μετά το ακρωτήριο του Αράξου και καταλήγεις στις δυτικές ακτές της Στερεάς Ελλάδας καθώς και το θαλάσσιο τμήμα από την οξιά έως και το εσωτερικό μεταξύ Κεφαλονιάς και της Στερεάς περιλαμβάνονται στον χάρτη όπου η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρη μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από τους Νορβηγούς.


Μείωση φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης μελετάνε τα στουρνάρια... αλλά από τον επόμενο χειμώνα

Την επανεξέταση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης τον Απρίλιο, με ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης του φόρου από την επόμενη χειμερινή περίοδο, αφήνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.


Αφορολόγητο MONO στα 12.000 ευρώ θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ... και γω που περίμενα καμιά 20.000 για να τους ψηφίσω...

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σύστημα παρουσιάζουν στις 16:00 το απόγευμα στο ΕΒΕΑ ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομικής Πολιτικής Γιάννης Μηλιός, ο Γιάννης Δραγασάκης και οι συντονιστές του τομέα Φορολογικής Πολιτικής, Τρύφων Αλεξιάδης και Άγγελος Κούρος.


Τα δίνει όλα ο εισαγγελέας εναντίον του Άκη: "Απέκρυψες με δόλο... καμιά 50.000 ευρώ"!

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας κατά του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, στην πρώτη δίκη του πρώην υπουργού Άμυνας, για ψευδές ''πόθεν έσχες''.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέρασε το κατώφλι του Εφετείου με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.


Γιατί ο Καραμανλής δεν πήγε στον Μητσοτάκη;

Ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ψηλού»

Στο παρά πέντε ματαίωσε την εμφάνισή του στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής, προκαλώντας πολλά σχόλια. Η πρόσκληση είχε απευθυνθεί στον πρώην πρωθυπουργό από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη δύο εβδομάδες νωρίτερα και η απάντηση ήταν θετική.


Η Μέρκελ τους έβαλε μωρέ... "Του ζητούσαν 1.000 ευρώ για να μην του παρακρατούν τις αποδοχές"

Άλλο ένα κρούσμα «τρωκτικών» στο Δημόσιο, με την προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού και Μισθοδοσίας της Αττικής και μια «έμπιστη» υπάλληλο να φέρονται οι απαίτησαν φακελάκι 1.000 ευρώ από πολιτικό μηχανικό για να μην παρακρατούν τις αποδοχές του.


Αμβρόσιος για Ντερτιλή: Στο καλό στρατηγέ μου... και περαστικά στα ξυνισμένα ΜΜΕ!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του Νίκου Ντερτιλή ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα κείμενο για να τιμήσει τη μνήμη του.

Σε αυτό κάνει λόγο για την επίσκεψή του στο κελί του Ντερτιλή, στον Κορυδαλλό, ενώ επιτίθεται στα ΜΜΕ επειδή έδωσε το παρών στην κηδεία του χουντικού.


Συστήνεται νέος κυβερνητικός φορέας με εντολή Σαμαρά

Θα αναλάβει τις έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Τη λειτουργία της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ Α.Ε.) ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου τα επόμενα βήματα για τις έρευνες και τους διαγωνισμούς να είναι ασφαλή και ολοκληρωμένα.


Barilla Hellas: Ψεύδονται όσοι λένε ότι ζητήσαμε μειώσεις μισθών

[Το γράψαμε από χθες: Μια παπαριά που πέταξε ΈΝΑΣ εμφανίστηκε σαν απαίτηση ΟΛΩΝ για να καταλήξουν οι δημοσιοκάφροι στο συμπέρασμα ότι θα μειωθεί στα 300 ευρώ ο κατώτατος μισθός]

«Ουδέποτε διατύπωσε ή εξέφρασε απόψεις που σχετίζονται με τη μείωση μισθών στην Ελλάδα και δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι απόψεις αυτές όχι μόνο δεν την αντιπροσωπεύουν, αλλά τη βρίσκουν απολύτως αντίθετη», δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Barilla Hellas, αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα περί πιέσεων από πολυεθνικές για νέα μείωση του κατώτατου μισθού.


Ποιοι είναι οι Τούρκοι δισεκατομμυριούχοι

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Οι τούρκοι φαίνεται πως γίνονται όλο και πλουσιότεροι στις δουλειές τους με την Ελλάδα καθώς οι τρεις πλουσιότεροι επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας που βρίσκονται στη λίστα Forbes της Toυρίας, έχουν οικονομικές σχέσεις με τη χώρα μας!


Η Wall Street θέλει να παραμείνει η πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κορυφαίοι χρηματοδότες όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times αντιδρούν για την απόσυρση του αθλήματος

Τελικά η θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε με την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να εισηγηθεί την απόσυρση του αθλήματος της πάλης μετά τους Αγώνες του 2020 δεν φαίνεται πως θα κοπάσει εύκολα αφού εκτός από αθλητές, εκτός τους προέδρους της Ρωσίας και του Ιράν, αντέδρασαν και κορυφαίοι χρηματοδότες της Wall Street.


Γιατί η κυβέρνηση δεν επιτρέπει στη Euronews να εκπέμψει στην Ελλάδα μετά τις πιέσεις των ιδιωτικών καναλιών

Το είχε κάποτε ο μακαρίτης Δημήτρης Μαρούδας, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Αν εκπέμψουν ξένοι δορυφορικοί σταθμοί στην Ελλάδα, θα καταρρίψουμε τους δορυφόρους. Το δόγμα αυτό έκανε πράξη η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, «κατεβάζοντας» το σήμα του Euronews στην Ελλάδα, μετά από την πιέσεις των εκπροσώπων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Όταν λοιπόν ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Όλαντ ήρθε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, στην Ελλάδα, δεν ήταν μόνο η ΕΡΤ και η ιδιωτικοί σταθμοί στην Ελλάδα «κάτω». Ήταν και το Euronews επειδή ήθελε να «μιλήσει» ελληνικά.


Επική μαλακ@α! Ποιο μαλάκας απ' 'οποιον δημοσίευσε αυτο το χάρτη στα ΝΕΑ, πεθαίνεις! ΦΩΤΟ

Δηλ. ρε καραγιόζηδες των ΝΕΩΝ αυτός ο χάρτης προσβάλει μόνο τους Χρυσαυγίτες και εξυψώνει εμάς τους υπόλοιπους; Μέχρι εκεί φτάνει το έξυπνο χιούμορ σας;

Με τόλμη και χιούμορ [δηλ. ρε Κουρτάκη αν εγώ φτιάξω τη φάτσα σου στον κ@λο του Μαρινάκη θα πεις ότι έκανα έξυπνο χιούμορ;] που ξαφνιάζουν, με δεδομένο το προφίλ της έκδοσης, τα σημερινά νέα φιλοξενούν μια φωτογραφία με...

«Βρωμία» θεωρεί ο Βαξεβάνης μια σχέση με τη Δούρου... εντάξει Κωστάκη μας έπεισες

Μια δημοσίευση με φωτογραφίες του Κώστα Βαξεβάνη και της Ρένας Δούρου στην Ευελπίδων προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που επιτέθηκε στη Μάρα Ζαχαρέα, αλλά και πειράγματα φίλων του στο twitter


Έλυσαν το μυστήριο 76 χρόνια μετά

Τα μυστηριώδη αίτια που οδήγησαν σε μια από τις μεγαλύτερες αεροναυτικές τραγωδίες, εκείνη με το αερόπλοιο Χίντενμπουργκ το 1937, πιστεύουν πως ανακάλυψαν επιστήμονες. Ύστερα από 76 χρόνια μετά το τρομερό δυστύχημα που κόστισε τις ζωές 37 ανθρώπων, αεροναυπηγοί μηχανικοί προσδιόρισαν τα αλυσσιδωτά αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη του αερόπλοιου, τη στιγμή που επιχειρούσε να προσεδαφιστεί το Λέικχαρστ στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ.


Αίσχος! Ένα ΣΔΟΕ μας έμεινε να κάνουμε κανα ρουσφέτι και οι αλήτες οι τροϊκανοί θέλουν να μας το πάρουν!

Εμμένουν στις θέσεις τους για αλλαγές στη φορολογική διοίκηση και στην αυτονόμηση της γενικής γραμματείας δημοσίων εσόδων οι δανειστές.

Η τρόικα ζητά από το οικονομικό επιτελείο την ένταξη υπό τη σκέπη της γραμματείας όλων των ελεγκτικών μηχανισμών. Αίσθηση πάντως προκάλεσε χθες ,ότι η τρόικα εμφανίστηκε να δηλώνει πως…. δεν έχει καθαρή εικόνα για το έργο που επιτελεί το ΣΔΟΕ, στάση που προμηνύει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του.


Βίντεο-Η συνέντευξη του Ερντογάν

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρεται σε αποκλειστική συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Έφυγε γιατί δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Λιάτσο

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά την παραίτηση του Νίκου Σίμου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της κρατικής τηλεόραση. Βαρύ ωστόσο είναι και για τον ίδιο τον άλλοτε διευθυντή του “Τύπου της Κυριακής”, μιας και, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ του “Μικροπολιτικού” των “Νέων”, ο Νίκος Σίμος έψαχνε αφορμή για να αποχωρήσει από την ΕΡΤ, επιχειρώντας ηρωική έξοδο, λόγω αδρανοποίησης στην οποία είχε περιέλθει.


Στο "τραπέζι" ο ΦΠΑ σε εστίαση και φόρο πετρελαίου

Το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση άνοιξε κατά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους της Τρόικα, με το επιχείρημα ότι στο σημερινό του επίπεδο είναι όχι μόνο κοινωνικά επώδυνος, αλλά και αναποτελεσματικός.


«Βλέπω όλων των ειδών τις τσόντες και κάνω παρέα με πόρνες», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός για ν' ακουστεί [βίντεο]

Ακρως αποκαλυπτική σχετικά με τις «επαφές» της με το περιθώριο ήταν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Ολη μου τη ζωή μιλάω με πόρνες. Ξέρω κοπέλες, οι οποίες εκδίδονται. Εγώ αγαπώ το περιθώριο, μ' αρέσουν οι άνθρωποι του περιθωρίου, τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες, τους βρίσκω πιο ζεστούς, τους βρίσκω πιο ανθρώπινους και όποιος είναι κακός, το ξέρω και ξέρω πότε θα μου τη φέρει.

Επίθεση με αυγά σε Τούρκο υπουργό -Σε ρόλο τερματοφύλακα ο φρουρός του [βίντεο]

Λάθος επάγγελμα φαίνεται πως επέλεξε ο προσωπικός φρουρός ενός υπουργού της Τουρκίας, αφού θα είχε ευκαιρία καριέρας στο ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού σε πανεπιστήμιο, φοιτητές του επιτέθηκαν πετώντας του αυγά, ο φρουρός του όμως μπήκε μπροστά και κατάφερε να τα αποκρούσει όλα.


Ακόμα μαζεύουν υπογραφές οι ΑΕροψεκασμένοι η το "ξέχασαν" ;;;

Το λέω , επειδή τώρα που γυρνάνε την Ελλάδα , οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι (ρίξτε μια ματιά στα σχετικά κομματικά blogs) κάνοντας... "προσυνέδρια" , σπαταλώντας μεγάλα ποσά για μεταφορά , διαμονή , αίθουσες και κάλυψη σε τόσες πόλεις ώστε σε ανούσιες μαζώξεις να διαβάζει τον ίδιο λόγο ο προεδρέυων , ίσως βρεθεί και μία χρησιμότητα...


Ποιες εξελίξεις ενισχύουν το θετικό σενάριο για την Ελλάδα...

Οι εξελίξεις στην Ιταλία μετά τις εκλογές αλλάζουν τα δεδομένα των τελευταίων ετών σε σχέση με το σχέδιο χειρισμού της κρίσης. Η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα με την έννοια της αμελητέας ποσότητας και χωρίς επιλογές, λόγω της απουσίας παραγωγικής υποδομής και ασταθούς γειτονίας.

Ταξίδεψε στην οικονομική θέση, όπως και όλοι οι Υπουργοί... λόγω Σαμαρά... στις ΗΠΑ και τον Καναδά όμως;

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από χθες και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε με την πτήση της γραμμής, όπως και οι διπλωμάτες που τον συνοδεύουν. Μάλιστα, η αποστολή ταξίδεψε στην οικονομική θέση, καθώς τα... προνόμια με την business class έχουν καταργηθεί από τον Σαμαρά, τουλάχιστον για τις μετακινήσεις εντός Ευρώπης... Α, να γειά σου!

Η πλήρης διαστρέβλωση μιας είδησης... "κατώτατο μισθό 300 ευρώ ζητάνε οι πολυεθνικές"

[Φυσικά θα διαβάσατε τους λαϊκιστές που λένε ότι οι πολυεθνικές ζήτησαν κατώτατο μισθό 300... Για άλλη μια φορά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική: ΈΝΑΣ εκπρόσωπος πολυεθνικής, πρότεινε να μπορούν να προσλαμβάνουν νεαρούς για λίγες ώρες για λίγες μέρες, οι οποίοι θα πληρώνονται ανάλογα με λιγότερα λεφτά... όλο αυτό έγινε χαλαρά: Οι πολυεθνικές ζητάνε μείωση του κατώτατου μισθού στα 300 ευρώ... Δεν μας προκαλεί έκπληξη... έκπληξη θα ήταν να παρουσίαζαν την είδηση στις σωστές της διαστάσεις]

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Βήμα της Κυριακής", οι εκπρόσωποι των εταιρειών είχαν σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης την προηγούμενη βδομάδα.

Δικάζεται τη Δευτέρα για κακούργημα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, καλείται να καθίσει το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη στην Πολυτεχνειούπολη το 2007.


Πρώτος με διαφορά ο νεαρός Ανδρουλάκης... με Lacoste βεβαίως... για το σοσιαλισμό αγωνίζεται κι αυτός

Ποιός είναι ο 34χρονος Νίκος Ανδρουλάκης, που αναδεικνύεται σε ισχυρό εσωκομματικό πόλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση που τάραξε τα νερά του Συνεδρίου μαζί με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ετοιμάζεται για μία ακόμα "έκπληξη" , αφού θα είναι πρώτος σε ψήφους όπως όλα δείχνουν.