08 Μαρτίου 2013

Νέα λίστα στο ΣΔΟΕ με Λαζόπουλο, Κανάκη κα γνωστούς;

Δημοσιεύματα που είδαν το φως σε διάφορα sites, υποστηρίζουν πως εδώ και περίπου μια εβδομάδα, στελέχη του ΣΔΟΕ ερευνούν εταιρείες ιδιαιτέρως προβεβλημένων προσώπων, οι απολαβές των οποίων έχουν κατά καιρούς σχολιαστεί και απασχολήσει εκπομπές στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η λίστα αυτή του ΣΔΟΕ περιέχει ονόματα όπως της...

Ποιος ήταν ο μόνος που κρατιόταν να μη γελάσει στην κηδεία Τσάβες; (ΦΩΤΟ)

Δείτε τον:

Βίντεο: Αυτός ο καραγκιόζης γιατί δεν έμεινε στη Βενεζουέλα αφού εκεί είναι τόσο ωραία;

Αντιπαράθεση για τον Τσάβες σημειώθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μεταξύ του δημοσιογράφου της «Καθημερινής» και συγγραφέα Πέτρου Παπακωνσταντίνου και του δημοσιογράφου του Σκάι Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Ραούλ σε Τσίρπα: Προσέχω μην πεθάνει ο Κάστρο γιατί το βάρος της παγκόσμιας επανάστασης θα πέσει στις πλάτες σου (βίντεο)

[Γελάει ο κόσμος με το τι μεταδίδουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι από τη Βενεζουέλα... Το πλέον απίστευτο καφριλίκι είναι ότι ο Τσίπρας έβαλε να τον τραβάνε βίντεο την ώρα που συλλυπούνταν την οικογένεια Τσάβες!! ]

Ο Αλέξης Τσίπρας απέτισε "φόρο τιμής" στον Ούγκο Τσάβες λίγες ώρες πριν από την κηδεία του ηγέτη της Βενεζουέλας.

Σφακιανάκης: Ξέρω όλους τους Έλληνες χάκερς-Μου δίνουν πληροφορίες-Σκέφτομαι να τους προσλάβω

Τι λέει ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συνέντευξη στο περιοδιό crash έδωσε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, με πολλές αποκαλύψεις για τον άγνωστο κόσμο του διαδικτύου.

Μερικά αποσπάσματα:


"Χρεωκόπησε ο Κρούγκμαν"!

Ο γνωστός οικονομολόγος και αρθρογράφος, που έχει ασχοληθεί πολλές φορές με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με επικρίσεις και συμβουλές, Πολ Κρούγκμαν, φέρεται να έχει δηλώσει ότι χρεωκόπησε.

Σύμφωνα με την daily currant...

Πατριώτες του κώλου ALERT! 3 άτομα επιτέλους αποδοκίμασαν το Σαμαρά-Παπούλια και Ιερώνυμο (;;;)... Έλα να ακούω διθυράμβους...

Δέκτες αποδοκιμασιών από 3 άτομα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος (αυτός τι φταίει;;), οι οποίοι βρισκόντουσαν...

Η Μαργαρίτα κατά του μνημονίου απειλεί με μηνύσεις


Την πρόθεσή της να υποβάλλει μήνυση σε δύο ελληνικές εφημερίδες, εκφράζει η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε επιστολή της στο EnetEnglish (την διαδικτυακή αγγλική έκδοση της Ελευθεροτυπίας).


Πληθαίνουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Τσάβες – Πέθανε στην Κούβα ψεύτικο το φέρετρο της περιφοράς

Επειτα από ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όπως, ο θάνατος του λατινοαμερικάνου ηγέτη, Ούγκο Τσάβες, είναι αναμενόμενο να ακολουθήσουν αμέτρητες φήμες, θεωρίες συνωμοσίας και σκοτεινές ιστορίες, με τελευταία εκείνη που θέλει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να έχει πεθάνει στην Κούβα και το φέρετρο με το οποίο έγινε η περιφορά στο Καράκας είχε μέσα ένα ψεύτικο ομοίωμά του.


ΣτΕ: Συνταγματικό το ισχύον σύστημα χορήγησης αδειών κατασκευής λατρευτικών ναών άλλων θρησκειών

Συνταγματικοί, κρίθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι νομοθετικοί περιορισμοί που προβλέπουν ότι για την ανέγερση ή λειτουργία ευκτήριου οίκου ετερόδοξων ή ετερόθρησκων (σε σχέση με τους χριστιανούς της Εκκλησίας της Ελλάδος), αναγκαία προϋπόθεση είναι η χορήγηση άδειας από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Σκοπούλη: Τρία χρόνια άδεια τοκετού μόνο για τις γυναίκες του δημοσίου... οι άλλες τον πούλο

Να μπορούν οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι να λαμβάνουν άδεια για τρία χρόνια, μετά τον τοκετό, αλλά και να προμηθεύονται με κάρτα στη μισή τιμή ελληνικά προϊόντα, προτείνει η υφυπουργός Υγείας.


Οσκαρ Λαφοντέν: Ο Ανγκελα Μέρκελ είναι η πόρνη των πλουσίων στην Ευρώπη

Δριμεία κριτική στην Ανγκελα Μέρκελ άσκησε ο πολιτικός της γερμανικής αριστεράς Οσκαρ Λαφοντέν, ο οποίος, μάλιστα, χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την Γερμανίδα καγκελάριο αποκαλώντας την «πόρνη των πλουσίων στην Ευρώπη.


Η Βουλγαρία ακύρωσε και επίσημα τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

[Φαντάζομαι ότι ο γνωστός καραγκιόζης δήμαρχος Λαμπάκης που μας απειλεί με ανεξάρτητη Θράκη θα αισθάνεται δικαιωμένος...]

Η βουλγαρική Βουλή, με ψήφους 115 έναντι 25, «ακύρωσε πλήρως» το σχέδιο και την υποδομή της κατασκευής του αγωγού ο οποίος επρόκειτο να μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας.


Αυτή πρέπει να παίρνει ναρκωτικά..."Oταν ο Σαρκοζί τον είπε ηλίθιο, έπρεπε ο Παπανδρέου να του υψώσει το μεσαίο δάχτυλο"

[...Δεν εξηγούνται αλλιώς οι αρλούμπες... Τι δάχτυλο να δείξεις κορίτσι μου όταν χρωστάς και της Μιχαλούς και αν σου κλείσουν την κάνουλα θα σε κατασπαράξουν οι πολίτες που εξέθρεψε ο σοσιαλισμός; Αλλά έτσι είναι ο σοσιαλισμός: Μαγκιά με δανεικά και εκ τους ασφαλούς, αφού οι μαλάκ@@ οι δεξιοί έχουν γεμίσει τα ταμεία]

Η Ισπανίδα Μπεατρίζ Ταλεγόν που τα «έψαλλε» στον Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα τραβάει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας από το βήμα ημερίδας στην Αθήνα.


Βραζιλιάνος τερματοφύλακας καταδικάσθηκε για τον αποτρόπαιο φόνο της ερωμένης του (φώτο)

Σε κάθειρξη 22 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, Μπρούνο Φερνάντες, που κρίθηκε ένοχος για τον αποτρόπαιο φόνο της ερωμένης του Ελίζα Σαμούδιο τον Ιούνιο του 2010.


Ψυχάρης: Η ΕΡΤ να μας επιστρέψει χρήματα από το τέλος λόγω απεργιών

Σε μήκος τραβάει το θέμα με τις απεργίες της ΕΡΤ και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ζητάει να επιστραφεί μέρος από το τέλος που πληρώνουμε μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ.


Θα κάνει το θαύμα ο Σούλης;

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι προ των πυλών του Άρη και αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι των κίτρινων ψάχνουν προπονητή ή θαυματοποιό... Θα καταφέρει να τον σώσει ο Έλληνας κόουτς ή θα φύγει νύχτα όπως οι προηγούμενοι;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Γελάει ο κόσμος πάλι με τον Χατζηνικολάου (ΦΩΤΟ)

Δηλ. ρε Νικολάκη αν αυτή είναι θερμή χειραψία...

ΣΥΡΙΖΑ Alert!! Έρευνα της ΕΕ για Σπάνιες Γαίες στο Β. Αιγαίο (βίντεο)

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Η απεξάρτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κίνα που παράγει σχεδόν το 100% της παγκόσμιας προσφοράς σπάνιων γαιών, αποτελεί μία από τις πλέον βασικές προτεραιότητες που υπάρχουν στην ατζέντα της Άνγκελα Μέρκελ. Η Γερμανίδα Καγκελάριος αντιλήφθηκε το τι διακυβεύεται, μόλις, πριν από δυόμιση περίπου χρόνια.


Α, όλα κι όλα! Ρένα όταν ρωτάς θα παίρνεις κι απαντήσεις...

Εμφανώς προβληματισμένη "με τη χούντα" που έχει μπλέξει η Ρένα Δούρου έψαχνε χθες κάποιον με έμπνευση να της περιγράψει όσα "απάνθρωπα" κ.λπ συνέβησαν στην Ιερισσό... εννοείται ότι βρέθηκε ο τύπος που της απάντησε ότι τρεις λέξεις περιγράφουν τα όσα έγιναν χθες στην Ιερισσό... Δείτε ποιες είναι:

Όλο το παρασκήνιο στη Δημιουργία Ξανά με ονόματα και ημερομηνίες


Του Γιώργου Δεληκούρα

Ημερολόγιο εκλογών 2012 σε 3 επεισόδια

Μια περιληπτική χρονολογική καταγραφή των γεγονότων των Εθνικών εκλογών του Απριλίου 2012 από τον τ. Γραμματέα του κόμματος "Δημιουργία Ξανά"

«Πόλεμος» Ευρώπης-Αμερικής και για τη... φέτα

Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για τα μεταλλαγμένα, τα προϊόντα προστατευόμενης προέλευσης ή και τους περιορισμούς που θέτουν οι ΗΠΑ στους ξένους προμηθευτές οδηγούν ξανά «στα χαρακώματα» τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ενόψει της νέας συμφωνίας για το μεταξύ τους εμπόριο.

Το στήθος της Sofia Vergara βρήκε το ρόλο που του ταιριάζει: πολυβόλο

Τα καλύτερά της όπλα χρησιμοποιεί στο νέο ρόλο της η Sofia Vergara. Η 39 ετών ηθοποιός φοράει ένα θανατηφόρο σουτιέν ως Lady Desdemona στην ταινία που θα μπορούμε να δούμε από τον Σεπτέμβριο "Machete Kills".

Ευτυχώς που είναι κι απ' τα καλύτερα του κόσμου: Σεξ με ζώα αλλά και ξύλο στο Yale!

Σεξοπορνοδιαστροφικές προτιμήσεις έχουν οι περισσότεροι φοιτητές του έγκριτου αμερικανικού πανεπιστημίου Yale.

To 3% παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική εμπειρία με ζώο, ενώ υπήρχαν φοιτητές που υποστήριξαν ότι έχουν συμμετάσχει σε σαδομαζοχιστικά όργια και πορνεία.


Απίστευτη επίθεση iefimerida.gr στον «εκβιαστή - μπλόγκερ με τη βίλα στα βόρεια προάστια και το ΣΔΟΕ» όπως λένε!!

Δείτε τι γράφει το iefimerida για τον γνωστό blogger:

Εχει εκβιάσει όποιον μιλά ελληνικά! Πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκδότες, τραπεζίτες, δημοσιογράφοι έχουν περάσει από τον πάγκο του χασάπη! Ως άξιος μαθητής και αριστούχος απόφοιτος των Ακαδημιών της σχολής Μιχαλόπουλου γνωρίζει με τρόπο μοναδικό την τέχνη του ωμού και αδίστακτου εκβιασμού.


Αστείες δικαιολογίες Σκουρλέτη για τη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός στην ΑΥΓΗ...

Ανακοίνωση εξέδωση η ΝΔ για τη θλιβερή εμφάνιση Σκουρλέτη που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την ΑΥΓΗ, η οποία το 2010 χρειαζόταν τα λεφτά... τώρα γιατί δεν τα χρειάζεται άραγε; Έχει βρεί ένα Σορός χρηματοδότες;

«Οι σημερινές απίστευτες δικαιολογίες Σκουρλέτη, για την αποκάλυψη ότι το κομματικό τους όργανο “ΑΥΓΗ” προωθούσε την επένδυση στις Σκουριές, μέχρι -για άγνωστους λόγους- να κάνει στροφή 180΄, είναι τουλάχιστον γραφικές.

Απαντήσεις στους μύθους και τα φούμαρα του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στις Σκουριές (βίντεο)

Παρά τις οξύτατες αντιδράσεις που αντιμετωπίζει, σχεδόν, κάθε επενδυτικό εγχείρημα στη χώρα μας, με το σκεπτικό ότι η υλοποίησή του θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, η Ελλάδα αποτελεί μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιβαλλοντικά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2012 περισσότεροι από 13.000 τόνοι λαθραίας ξυλείας κατασχέθηκαν, ενώ, κάθε χρόνο, σε στάχτη μετατρέπονται μέχρι 500 χιλιάδες τόνοι δάσους.

Ποιο ήταν το... περίφημο αστείο του Καραμανλή στον Τσίπρα!

Τι του είχε πει και... έσκασε στα γέλια ο Αλέξης;

Την αποκάλυψη του περίφημου αστείου του Κώστα Καραμανλή στον Αλέξη Τσίπρα, έκανε μέσα από τις σελίδες του crash ο Μανώλης Κοττάκης. Πρόκεται για το παρασκήνιο της φωτογραφίας του 2009 που κάνει ακόμα το γύρο των ΜΜΕ, με τον Καραμανλή να λέει κάτι στον Τσίπρα και εκείνος να σκάει στα γέλια.


Ξέσπασε σε λυγμούς η Καλλιμούκου στην Μενεγάκη: Δεν είμαι η πανελίστρια που κατηγορείται για πορνεία [βίντεο]

Μετά την ανάρτησή της στο facebook η Αντωνία Καλλιμούκου απάντησε και μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου συμμετέχει στο πάνελ καθημερινά, στα δημοσιεύματα που την φέρουν να εμπλέκεται στο σκάνδαλο.


Επική φώτο!! Ο Τσίπρας κοντά στο φέρετρο του Τσάβες!!

Στην Βενεζουέλα βρίσκεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15.30 GMT.


Μήνυμα Τσίπρα στις γυναίκες... αλλά μόνο στις αξύριστες...

Με λίγες αράδες και μια φωτογραφία ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω facebook στις γυναίκες.


Αυτοί είναι οι 18 που παραπέμπονται με τον Άκη για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος"

Με βαρύτατες κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος παραπέμπονται σε δίκη ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του,η οποία πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει Απρίλιο ή Μάιο. Το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμά του παραπέμπει σε δίκη 19 από τους συνολικά 21 κατηγορούμενους και ουσιαστικά στο εδώλιο θα καθίσει ολόκληρη η οικογένεια του Ακη καθώς και οι φίλοι και στενοί συνεργάτες του.


Βαξεβάνης: Πώς ο Παπανδρέου σε μια μέρα βόλεψε τις ιχθυοκαλλιέργειες του Παύλου Γερουλάνου

Ο Παύλος Γερουλάνος κατόρθωσε σε μια ημέρα να υπογραφεί Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ιδίου και της οικογένειάς του που δραστηριοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες, γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό Hot Doc και παραθέτει τα έγγραφα.


Χοιροβοσκός: "Ο Σαμαράς προσέβαλε τον Αντρέα"... ε και; Που είναι το πρόβλημα;

Έξαλλο έκαναν τον Μιχάλη Καρχιμάκη οι αναφορές του Αντώνη Σαμαρά σε «λαϊκιστές» και «ψευτοπροοδευτικούς», κατά την ομιλία του για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, καθώς σε αυτές αναγνώρισε τον εαυτόν του και το μεγάλο ηγέτη του τον Ανδρέα.


Στα κορυφαία γκολ της εβδομάδας το απίθανο ψαλίδι του Κατσουράνη [βίντεο]

Το καταπληκτικό γκολ του Κώστα Κατσουράνη απέναντι στον Πανιώνιο συμπεριλαμβάνεται στα 10 καλύτερα τέρματα της εβδομάδας του tvgolo.com.


Ο Κεδίκογλου για τα μεταλλεία χρυσού

«Η Κυβέρνηση επανεξετάζει νέα στοιχεία εμπειρογνωμόνων για την επένδυση του έργου ‘Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα, Δήμου Αλεξανδρούπολης, Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης’ της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Μ.Β.Ε. προτού...

Κι όμως, αυξήθηκαν οι πωλήσεις ΙΧ

Αύξηση για πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες σημείωσαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο, φτάνοντας τα 5.699 από 5.341 τον Φεβρουάριο του 2012.


Βρούτσης: Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια διευκολύνσεων για οφειλές στον ΟΑΕΕ

[ΛΑΘΟΣ! Τα όρια έχουν εξαντληθεί γι' αυτούς που έχουν και δεν πληρώνουν... αυτούς πρέπει να τους σκίσεις...]

«Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με επανειλημμένες ρυθμίσεις και παρατάσεις ρυθμίσεων, τα τελευταία χρόνια, έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διευκολύνσεων σε ασφαλισμένους που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ» αναφέρει ο Γιάννης Βρούτσης σε έγγραφο του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 5 Μαρτίου.


«Αν είναι η πατρίδα να κερδίσει κάτι παραπάνω στις Σκουριές, γιατί να μην το κάνουμε»

Να επανεξεταστεί το θέμα της επένδυσης στις Σκουριές που έχει προκαλέσει κοινωνική αναστάτωση πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι ελεγκτές για την εκπομπή «Επτά» και «136»

Η επαναφορά του καθεστώτος των μικτών παραγωγών επιτρέπει σε όσους «λύνουν και δένουν» στην ΕΡΤ, να «κάνουν παιχνίδι» και να βάζουν τους συγγενείς τους να αμείβονται από την ΕΡΤ.


Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για την Ιερισσό: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα επιτρέψουν τελικά τις έρευνες της Αστυνομίας... πάλι καλά!

Μάλιστα έκαναν τόσο μεγάλη παραχώρηση ώστε δέχονται να διερευνηθεί η υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές!!! Μιλάμε για μεγάλη πρόοδο...

Σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τα επεισόδια στην Ιερισσό πραγματοποιείται αυτή την ώρα (έληξε και συμφώνησαν ότι γίνεται να γίνεται υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα... που όύτως ή άλλως γινόταν μιας και χθες ήταν παρόντες 2 εισαγγελείς στο χωρίο) με πρωτοβουλία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών,


Ποδοσφαιριστής “μετανάστευσε” στη Γερμανία για να σώσει τον γιο του!

Η δραματική ιστορία του Γιάννη Αλεξίου που από τον Λεβαδειακό βρέθηκε σε ομάδα 5ης κατηγορίας στην Γερμανία, προκειμένου να σώσει τον γιο του.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" φέρνει στο φως την περιπέτεια του Γιάννη Αλεξίου ο οποίος υποχρεώθηκε να φύγει από την Ελλάδα και να παίξει μπάλα στην 5η κατηγορία της Γερμανίας προκειμένου να σώσει τον γιό του.


Ο Σαββίδης αρνήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πείραμα, ενώ δεν λέει όχι στην πολιτική

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε μηνιαίο περιοδικό ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας για την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα υπόλοιπα επιχειρηματικά του πλάνα στην Ελλάδα. Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική όχι όμως στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο Crash:


Ο Κασιδιάρης και ο... ξεχασμένος Πακιστανός


«Ωχ! Αυτόν τον ξεχάσαμε...». Η μεγαλόφωνη παρατήρηση από έδρας του προέδρου του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου χθες δικάστηκε και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την κατηγορία της απλής συνέργειας σε ληστεία, έκανε τα βλέμματα όλων να στραφούν προς την πλευρά του... ξεχασμένου κατηγορούμενου από άλλη υπόθεση.

Τη Ρένα και το Νάσσο τους ρώτησε; «Ευφυή» χαρακτηρίζει ο Γ. Σταθάκης την «ευρωπαϊκή ασπίδα» του Α. Σαμαρά

[Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!! Κι αν η ΕΕ αφήσει την Τουρκία χωρίς ΑΟΖ στη Μεσόγειο, τι θα πούνε οι συνιστώσες; Δεν θα αντιδράσουν σ' αυτή την "αδικία";]

«Ευφυή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Σταθάκης την κίνηση του πρωθυπουργού να ζητήσει ευρωπαϊκή ασπίδα την ελληνική ΑΟΖ στο ανατολική Αιγαίο.

Ο τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε (μιλώντας στον real fm) ότι μόνο...

Συκοφαντίες... Τουρκία: Βιασμοί και σεξουαλικές κακοποιήσεις από τις αρχές

Τα τελευταία 16 χρόνια στην Τουρκία τουλάχιστον 83 γυναίκες βιάστηκαν στη φυλακή, ενώ 366 γυναίκες έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, σύμφωνα με νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από το τουρκικό γραφείο Νομικής Βοήθειας κατά της κακοποίησης και του βιασμού.


Αναρχοφασίστες έχουν τρελάνει στο μπινελίκι γνωστή δημοσιογράφο που κατέθεσε στη δίκη Κασιδιάρη... Φυσιολογικό

Θύμα μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης, με εμετικούς χαρακτηρισμούς, ύβρεις, απειλές και ειρωνείες, έπεσε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου από εκατοντάδες χρήστες του facebook και του twitter. Είναι η ίδια δημοσιογράφος που οι αναρχοφασίστες αποθέωναν όταν...

Να παρέμβει ο Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ: Βίντεο με στρατιώτες που βασανίζουν κρατούμενους που απέδρασαν

Σοκ έχει προκαλέσει σε παγκόσμια κλίμακα το οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάζει στρατιώτες της Δημοκρατίας των Νήσων Φίτζι να βασανίζουν αλυσοδεμένους αιχμαλώτους με ράβδους και μαινόμενους σκύλους. Η ιδιότητα τους εντοπίζεται από την τοπική ανατολική διάλεκτο που χρησιμοποιούν (Μπαούαν) και από τα χρώματα των στολών τους.


Σαμποτέρ! Δεν είπαν στην Όλγα ότι η Μέρκελ θα εγκαινιάσει έκθεση τουρισμού και έχασε τη χειραψία!

Εγινε και αυτό: Η ίδια η Ανγκελα Μέρκελ εγκαινίασε την σημαντική έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο, όπου παραδοσιακά συμμετέχει με μεγάλο περίπτερο ο ΕΟΤ. Κι όμως, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει την υπουργό, με αποτέλεσμα η καγκελάριος να συναντηθεί με τον γ.γ. του ΕΟΤ και δυο περιφερειάρχες.


ΓΑΠ: Μπορούσα να κάνω κάτι στη χώρα μου αλλά… δεν με άφησαν οι μαλάκες να την εξαφανίσω και απ' το χάρτη

Ο πρώην πρωθυπουργός λέει τον πόνο του σε γερμανική εφημερίδα και επιμένει … «αυτή τη φορά σίγουρα θα ζητούσα δημοψήφισμα»

Στο αφιέρωμα της γερμανικής εφημερίδας "Ντι Τσάιτ" (φωτό) μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου και η πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ιβέτα Ραντίκοβα.


Οι τράπεζες προστατεύουν τον Παπακωνσταντίνου

Αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος του νήματος της υπόθεσης Παπακωνσταντίνου είναι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι δε διστάζουν να τα βάλουν ακόμα και με το τραπεζικό σύστημα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αίσχος! "Προσαγωγές μαθητών μέσω κινητού"... Γιατί έχουν κινητά στο σχολείο οι μαθητές;

 Επειδή φαντάζομαι ότι απαγορεύεται ο γάτος ο Λυκειάρχης λέει ότι η Αστυνομία παίρνει στο διάλειμμα :)))... Απίστευτος... και όχι τίποτα άλλο αλλά μας συγχύζουν και τον λαϊκιστή περιπτερά! Φυσικά σε αυτές τις αστειότητες έχει απαντήσει από χθες ο Βορίδης (βίντεο εδώ στο 1:15):

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γέλιο: "Τα παιδιά έπεφταν κάτω"... σαν τα κοτόπουλα;

Τελικά μερικοί δεν θέλουν ΜΑΤ αλλά ψυχίατρο :) Αφού μωρή κότα βλέπεις ότι γίνεται φασαρία γιατί δεν βάζεις τα κωλόπαιδα μέσα αντί να τα έχεις στο προαύλιο να χαβαλεδιάζουν:

Ακόμα και σ' αυτό αντιγράφουν το ΠΑΣΟΚ! Σκουρλέτης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει την επένδυση στις Σκουριές"... όπως ακύρωσε ο ΓΑΠ του ΟΤΕ...


Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με την επένδυση στις Σκουριές τονίζοντας στον ΣΚΑΪ ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα την ακυρώσει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για...

Τσίπρας.Από τον Τσάβες στον Αρσένη... όλοι οι καλοί χωράνε

Με την... ψυχή στο στόμα θα επιστρέψει στην Αθήνα από το Καράκας της Βενεζουέλας ο Αλ. Τσίπρας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε συζήτηση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (του Γ. Αρσένη) σε συνεργασία με το Levy Institute της Νέας Υόρκης.


Λέει και καμιά μαλακ@α η Τρόικα για να γελάνε οι Έλληνες πολιτικοί: Σπάστε το "ταμπού" των απολύσεων στο Δημόσιο


Της Μαρίνας Μάνη

«Το πρόβλημα με τις απομακρύνσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι ποσοτικό. Είναι πρωτίστως πολιτικό κι αφορά το πρώτο ‘χτύπημα’ στο πελατειακό σύστημα που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στη χώρα».


Αυτοί είναι οι υπουργοί που γέμισαν την Ελλάδα με ΑΕΙ και ΤΕΙ


Η πελατειακή λογική επέβαλε τη δυσανάλογη επέκταση των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ σε πολλές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να φτάνουμε σε ποικίλες αντιδράσεις για τη σύσταση και την εφαρμογή του σχεδίου ''Αθηνά''.