10 Μαρτίου 2013

H 25χρονη Πέννυ, το νέο αστέρι του ΠΑΣΟΚ στη θέση της ....Εύας Καϊλή (ΦΩΤΟ)

Η Θεσσαλονικιά που βγαίνει μπροστά στο ΠΑΣΟΚ

Αυτή είναι σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, το νέο "αστέρι" του ΠΑΣΟΚ στη συμπρωτεύουσα, που προορίζεται να καλύψει το κενό της Εύας Καϊλή, που αναζητά τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής της καριέρας...


Εκδίκηση για τους «Πυρήνες» 28 μήνες μετά βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την έκρηξη σε εταιρεία κούριερ στο Παγκράτι

Εκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 10.20 μμ το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην οδό Αστυδαμαντος 71 στο Παγκρατι, στο οποίο την 1η Νοεμβρίου 2010 είχαν συλληφθεί δύο μέλη της«Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιά» όταν είχαν επιχειρήσει να στείλουν δύο δεματα βόμβες.


Γερμανία: Κάηκαν στον ύπνο τους επτά τουρκάκια!

Οι φλόγες κατέκαψαν σήμερα τα ξημερώματα ιδιωτική κατοικία και προκάλεσαν τον θάνατο επτά παιδιών μιας τουρκικής οικογένειας, στη νοτιοδυτική Γερμανία, όπως βεβαίωσε πηγή της αστυνομίας. Η αιτία της φονικής πυρκαγιάς δεν έχει εντοπιστεί.

Βίντεο εμετός από το ΣΥΡΙΖΑίο πίθηκο Ζαραλίκο... που πάντως ξέρει να τον παίζει καλά

Το εντυπωσιακό δεν είναι ο ζουπάς καραγκιόζης που ξέρει και τον παίζει άψογα όπως δείχνουν οι κινήσεις του, αλλά οι κάφροι που πλήρωσαν για να ακούνε αυτές τις μαλακίες για τον Άδωνι Γεωργιάδη... φυσικά κανένας "προοδευτικός" δεν θα θιχτεί από τη λεκτική βία του ηλίθιου:

Βίντεο: Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0

Δείτε το:

Το 586 πρωτάθλημα πήρε ο Ολυμπιακός... ρουτίνα (Λίστα)

Αναλυτικά οι πρωταθλητές Ελλάδας:

Τσοχατζόπουλος:Εκκωφαντική και εκδικητική η καταδίκη μου

Εκκωφαντική και εκδικητική χαρακτηρίζει την καταδίκη του ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε γραπτή δήλωσή του. Όπως επισημαίνει η απόφαση στην δίκη "εξελίχθηκε σε "δίωξη Δικαστών" με πολιτικό μανδύα εναντίον μου".


Τα πήραν και σήμερα τα χάπια τους στο ΠΑΣΟΚ... θεωρούν ότι ο Βενιζέλος έπεισε την τρόικα!

Σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το πως αντιλαμβάνεται το ΠΑΣΟΚ τις εξελίξεις σε σχέση με την τρόικα, αλλά και τις ισορροπίες στην κυβέρνηση Σαμαρά, οδηγεί non-paper που κυκλοφόρησε η Ιπποκράτους.


Τελικά δεν φεύγει ο Τόμσεν που… ήταν να φύγει, αλλά αυτός που… θα τον διαδεχόταν

Σε διάψευση των πληροφοριών που έφεραν τον κ.Πόουλ Τόμσεν να αποχωρεί από επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, προέβη από την Αθήνα συνεργάτης του Ταμείου.


500 "αγανακτισμένοι" βολτάρουν στο Σύνταγμα... οι άλλοι είναι κουρασσμένοι... χθες είχαν Θεσσαλονίκη

[Οι υπόλοιποι δεν έχουν γυρίσει από τη ΘΕσσαλονίκη όπου χθες είχαν πορεία γιατα μεταλλεία... Παιδιά καλύτερος συντονισμός άλλη φορά... 2 μέρες ανάπαυση μεταξύ των επαναστάσεων...]

Το ραντεβού των Αγανακτισμένων είχε κλειστεί για το απόγευμα της Κυριακής, αλλά η προσέλευση δεν είναι αυτή που περίμεναν οι υπεύθυνοι του κινήματος δηλ. οι ΣΥΡΙΖΑίοι.


Olympiakos - AΕΚ Live Stream (Ολυμπιακός - ΑΕΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Επιστρέφει στη ΝΔ, μέσω ....ΟΝΝΕΔ

Ο Μπάμπης Αποσκίτης, πρώην επικεφαλής της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παίρνει θέση στα εσωκομματικά της νεολαίας

Η καλή του σχέση με τον Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος είναι στο κατώφλι της επιστροφής του στη ΝΔ, προμηνύει έτσι και αλλιώς την επιστροφή του Μπάμπη Αποσκίτη στη ΝΔ.


Δημοσκόπηση:Τι "ψηφίζουν" οι Θεσσαλονικείς για τις καταδίκες Παπαγεωργόπουλου - Ακη

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται αυστηροί και αποδέχονται ως δίκαιες τις αποφάσεις τις Δικαιοσύνης για τα επιφανή πολιτικά στελέχη της πόλης.

Ετσι, περίπου 9 στους 10 θεωρούν δίκαιη την καταδικαστική απόφαση για τον...

Βρήκαν ακάλυπτη τη Ρούλα του Γιάννου

Την πόρτα των γραφείων του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να δώσει τη δική της εξήγηση και να δικαιολογήσει με στοιχεία το 1,3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό της στην τράπεζα HSBC της Γενεύης, αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες η κυρία Ρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού κ. Γιάννου Παπαντωνίου.

Βίντεο - ντοκουμέντο από την απαγωγή στη Νιγηρία

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης "Ansaru" ότι οι επτά όμηροι, που είχε απαγάγει στις 16 Φεβρουαρίου είναι νεκροί, οι κυβερνήσεις των χωρών απ΄ όπου κατάγονταν τα θύματα, προβαίνουν στην επιβεβαίωση της είδησης, διατυπώνοντάς την με ιδιαίτερη προσοχή.


BINTEO-To "Παλάτι" του Τσοχατζόπουλου

[Πηδάνε όλοι από διπλανή ταράτσα στην ταράτσα του Άκη και τραβάνε φώτο και βίντεο απ' τα παράθυρα :)))]

Δείτε το βίντεο από το σπίτι του 'Ακη Τσοχατζόπουλου στην Διουνυσίου Αρεοπαγίτου. Στις εικόνες που θα δείτε τίποτα δεν θυμίζει τη χλιδή και την επιμέλεια στο πανάκριβο σπίτι της οικογένειας.Τα μαραμένα δέντρα στο roof garden και η σκόνη παντού έχουν πάρει τη θέση της πολυτέλειας και της απαράμιλλης θέας στην ακρόπολη...

Ελληνες κομάντο στο κυνήγι Σομαλών πειρατών

Εν αποστρατεία βατραχάνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού, καταδρομείς και πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού υπογράφουν συμβάσεις με ελληνικές εταιρίες ναυτιλιακής ασφάλειας που αναλαμβάνουν τη μετατροπή των σκαφών σε «φρούρια» προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια το «σοκάκι των πειρατών», όπως είναι γνωστός ο Κόλπος του Αντεν.

Κάτοικοι της Τσαριτσάνης εμπόδισαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι

Μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα της Τσαριτσάνης, ωστόσο τους σταμάτησαν, πρώτα ο δήμαρχος Ελασσόνας και στη συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής.


Φεύγει η «Τιτάν» από την Ελλάδα;

Το ενδεχόμενο η τσιμεντοβιομηχανία "Τιτάν" να μεταφέρει την έδρα της εκτός Ελλάδος εξετάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην "Welt am Sonntag", αναφέρεται στις δυσκολίες δανεισμού των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και στην πτώση της ζήτησης του τσιμέντου στο επίπεδο, όπως λέει, του '60.

O Δημήτρης Ρίζος αφηγείται πώς έσπαζε στο ξύλο τον Απόστολο Κακλαμάνη

Ο γνωστός δημοσιογράφος θυμάται την εποχή που ως μέλος της νεολαίας ΕΡΕ έσπαζε στο ξύλο τον σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη, παρότι ήταν ένα κεφάλι πιο κοντός.

«Αυτός ο ευσταλής τύπος έτρωγε το περισσότερο ξύλο από μένα, ένα κεφάλι κοντύτερός του!» γράφει στον Τύπο της Κυριακής.


Βίκυ Σταμάτη: Οι γυναίκες της δικής μου κοινωνικής τάξης δεν ρωτούν τους άνδρες τους που βρήκαν τα λεφτά

Στο υπόμνημα που κατέθεσε στο Συμβούλιο Εφετών η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη ζητά την αντικατάσταση της κράτησής της , με περιοριστικούς όρους, επικαλούμενη λόγους υγείας ενώ καταγγέλλει ότι το παιδί της που ζει με τους γονείς της, παρουσιάζει προβλήματα συμπεριφοράς.

Σταθάκης: "Ο Τσίπρας κάνει εύκολη κριτική" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε σήμερα ο Τσίπρας σε αντίθεση με τον Σταθάκη πριν 2 μέρες:

Σώτη Τριανταφύλλου: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει γιατί η Δεξιά έχασε την παραδοσιακή φυσιογνωμία της

Η διάσημη συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου εξηγεί την άνοδο της Χρυσής που οφείλεται στην σύγχυση της συντηρητικής παράταξης σε ένα άρθρο με τίτλο «Δεξιές και αριστερές στροφές στα άκρα».

Γράφει η Σώτη Τριανταφύλλου στον Τύπο της Κυριακής:


Γιούνκερ: Τρόμαξα με την Μέρκελ- Χίτλερ

«Ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι από την γερμανική πολιτική επιτέθηκαν στην Ελλάδα όταν εισήλθε στην κρίση, έχει αφήσει στη χώρα βαθιές πληγές» τονίζει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος της Ευρωομάδας (Eurogroup) Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, διευκρινίζει ωστόσο ότι τον τρόμαξαν εξίσου τα πανό στην Αθήνα με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ να φορά ναζιστική στολή.


BINTEO - Ορειβάτης κατέγραψε την πτώση του

Ο ορειβάτης Μαρκ Ρόμπερτς έβαλε το εξοπλισμένο με μικροκάμερα κράνος του, πήρε τις αξίνες του και ξεκίνησε την αναρρίχηση στο βουνό Snowdonia στην Ουαλία. Αλλά δεν είχε υπολογίσει το κομμάτι πάγου, το οποίο έπεσε πάνω του και τον έριξε αρκετά μέτρα πιο κάτω.


Τα κολπάκια του ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει για τον Καραμανλή ο Πανάρας

[Τα κολπάκια του ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει ο Καμμένος στο κόμμα του. Έτσι μετά τις δηλώσεις για τον Καραμανλή, βγήκαν οι συντιστώσες Καπερνάρου και Ραχήλ να θολώσουν τα νερά... Ο Πανος υπερ, ο Καπερνάρος κατά και η Ραχήλ έτσι κι έτσι για να έχουν ευχαριστημένους όλους τους πατριώτες του κώλου]

Η πρόταση του Πάνου Καμμένου, για απευθείας εκλογή από τον λαό του Κώστα Καραμανλή στην Προεδρεία της Δημοκρατίας φαίνεται ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το κόμμα του Πάνου Καμμένου.


Δακρυγόνα και προσαγωγές στο Μεσολόγγι (φωτό)

Πολίτες (λέμε και καμιά παπαριά...) του Μεσολογγίου επιχείρησαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο που μιλούσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων και προχώρησαν σε προσαγωγές.


O Πιστόριους ξεπουλάει την περιουσία του

O Όσκαρ Πιστόριους αρχίζει να πουλάει την περιουσία του, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δικαστικά έξοδα. Στην ακίνητη περιουσία του αλλά και στα άλογά του έβαλε "πωλητήριο". Ήδη το αγαπημένο του άλογο, Tiger Canyon, έχει άλλο ιδιοκτήτη.


ΑΟΖ: «Δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευτούμε με την Τουρκία κάτι που μας ανήκει»

Νότης Παπαδόπουλος

«Δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευτούμε με την Τουρκία κάτι που μας ανήκει». Αυτή είναι η ξεκάθαρη απάντηση που δίνει τις τελευταίες δεκαετίες η ελληνική πλευρά όταν οι Τούρκοι προβάλλουν τις διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο.

Nεκρός ο Έλληνας όμηρος στη Νιγηρία

Ο Υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε με τη μητέρα του θύματος, στην οποία εξέφρασε την οδύνη και την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου και της Πολιτείας

Οι διαθέσιμες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι είναι νεκρός ο Έλληνας πολίτης που είχε απαχθεί μαζί με έξι πολίτες άλλων χωρών στη Νιγηρία, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.


Ντοκυμαντέρ: Η τουρκική βαρβαρότητα σε Ίμβρο και Τένεδο

Δείτε το:

Προβληματισμένος ο πρωθυπουργός για την ΕΡΤ

Φανερά ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τις καταγγελίες που φθάνουν στο γραφείο του από το ήθος και ύφος της άσκησης εξουσίας στο Ραδιομέγαρο.


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Εμείς ό,τι λέμε ισχύει για πάντα! " *

*Σημείωση Αντίλογου: Μέχρι να βρώ κάτι πιο συμφέρον και να αλλάξω γνώμη...

Βλέπετε (στο τέλος) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να γίνει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του αν έχει ψηφίσει έστω ΕΝΑ μνημόνιο...


Η οριοθέτηση της κυπριακής ΑΟΖ με την Αίγυπτο

του Δρα Αντώνη Στυλιανού

Ουδέποτε η επίσημη αιγυπτιακή κυβέρνηση έχει αμφισβητήσει τη μεθ’ ημών συμφωνία του Φεβρουαρίου 2003 για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου και της Αιγύπτου


Ο Σαμαράς δεν σκοπεύει να γίνει Παπαδήμος-Γιατί δεν θέλει αντιπροέδρους Βενιζέλο – Κουβέλη

Πρώτη φορά στους εννέα μήνες της πρωθυπουργικής του θητείας ο Αντώνης Σαμαράς παραβιάζει τον κώδικα σιωπής, που ο ίδιος έχει επιλέξει, αφήνοντας σε Βενιζέλο και Κουβέλη την πρωτοβουλία να μιλούν για την κυβέρνηση.

«Δεν υποτιμώ τη συμβολή των δυο άλλων εταίρων», είπε, «αλλά ο κορμός της κυβέρνησης είναι η ΝΔ».


ΕΟΤ: Επιβραβεύουν με μισθούς άνω των 10.000 ευρώ υπόδικους υπαλλήλους

Τη στιγμή που η κυβέρνηση πιέζεται για την εύρεση επίορκων υπαλλήλων, στελέχη σε δημόσιες υπηρεσίες "ανταμείβονται" με καλοπληρωμένες θέσεις στο εξωτερικό παρά το γεγονός ότι εμπλέκονται ποινικά σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης.

Τι θα πουν στον ανακριτή Παπαντωνίου - Βουλγαράκης - Δούκας

Την υπερασπιστική τους γραμμή ετοιμάζουν ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Πέτρος Δούκας και ο Γιώργος Βουλγαράκης που κατηγορούνται για ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.


Κιουτσούκης: Θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα επιστροφής του Σαμαρά αλλά…

«Έχουμε πει στο λούκι της κυβέρνησης Παπανδρέου, πρέπει να βγούμε»

«Θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Α.Σαμαρά, αλλά θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τους εργαζόμενους», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Νίκος Κιουτσούκης.


Προσπάθεια ενεργοποίησης της Ευρώπης στο θέμα της ΑΟΖ

Να ενεργοποιήσει την Ευρώπη για το θέμα της ΑΟΖ και να εντάξει τον ελληνικό σχεδιασμό σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο ενεργειακής αλλά και εξωτερικής πολιτικής επιδιώκει ο Αντώνης Σαμαράς.
Σε ισχυρό σύμμαχο προς αυτή την κατεύθυνση ευελπιστούν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι μπορεί να εξελιχθεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), από το οποίο ανοικτά ζήτησε χθες ο Πρωθυπουργός να κινηθεί με στόχο μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική που θα καλύπτει το ζήτημα της ΑΟΖ.

«Παραίτησαν» τον Σπύρο Πολλάλη της "Ελληνικό ΑΕ"-Ηθελε εμπορική και οικιστική εκμετάλλευση του Ελληνικού

Αλλαγές σε πρόσωπα-κλειδιά που θα διαχειριστούν τις μεγάλεςαποκρατικοποιήσεις αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή η ηγεσία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Από την Ελληνικό ΑΕ αντικαθίσταται ο διοικητής Σπύρος Πολλάλης, καθηγητής του Χάρβαρντ και επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με το Βήμα η αντικατάστασή του έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού γιατί ο κ. Πολλάλης είχε εκφράσει πρόσφατα επιφυλάξεις για τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της έκτασης του πρώην αερολιμένα.

Τα «ορφανά του Γιώργου» λοξοκοιτάζουν ανοιχτά προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρώην στελέχη και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του Μνημονίου εξέφρασαν τη διαφωνία τους και προκάλεσαν τη διαγραφή τους με τη στάση τους στο δεύτερο Μνημόνιο, παρακολουθούν στενά εδώ και καιρό τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.


Δάκτυλος: Μέρκελ: Πρώην βουλευτές, ιερείς, πρώην δήμαρχοι και νομάρχες έπαιρναν συντάξεις «μαϊμού»

Όλες οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς

Επτά πρώην βουλευτές, 25 ιερείς, 92 πρώην δήμαρχοι και νομάρχες...

Κινδυνεύει να χάσει το εξοχικό ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς... έχει φεσώσει κι αυτός τον κόσμο

[Ε και τι θέλει να κάνουμε; Μαλκί@@ έκανε και πρέπει να πληρώσει. Τι μας το λέει; Για να παρέμβουμε να νομιμοποιήσουμε τα φέσια που έβαλε;]

Σε απόγνωση και ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ο οποίος κινδυνεύει ακόμα και να μπει στη φυλακή.

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, ο "Αρχιμήδης" και το ελληνικό κρασί

Στην κομητεία Σονόμα, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ο γνωστός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα (φώτο) παράγει ένα κόκκινο κρασί, που το έχει ονομάσει "Archimedes", "Αρχιμήδης" δηλαδή. Στην Κοιλάδα της Νάπα, στη βόρεια Καλιφόρνια, βρίσκεται ο κυριότερος αμπελώνας της φημισμένης οινοποιίας "Robert Mondavi" (Ρόμπερτ Μοντάβι). Και το όνομα αυτού;

Εφοριακοί και γιατροί στη λίστα των 1301 επίορκων υπαλλήλων

Η νέα black list με τα αδικήματα δημοσίων υπαλλήλων της τελευταίας πενταετίας

Την «μαύρη λίστα» με τους 1301 δημοσίους υπαλλήλους που κατηγορούνται για σοβαρά αδικήματα την τελευταία πενταετία παρέδωσαν οι υπηρεσίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


O Κυριακίδης έφυγε για τη Λατινική Αμερική ντυμένος παπάς

Μεταμφιεσμένος ως κληρικός το έσκασε ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης, με ιδιωτική πτήση, προς χώρα της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής. Ο Κυριακής έφυγε συνοδευόμενος με άλλους δύο κληρικούς (πραγματικούς ή μεταμφιεσμένους).


Όργιο σπατάλης στην Αθήνα του 2004!

Το αληθινό ελληνικό δράμα των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας πιθανότατα δεν θα γραφτεί στις σελίδες του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει η πρόεδρος του "Αθήνα 2004", Γιάννα Αγγελοπούλου, αλλά αναφέρεται στο πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής. Που σπαταλήθηκαν τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε η οργανωτική επιτροπή "Αθήνα 2004";