11 Μαρτίου 2013

Ποινή φυλάκισης 40ετών στην πιο σέξι χάκερ του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Για απάτη εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορήθηκε η 24χρονη Χριστίνα

Στις 19 Απριλίου η 24χρονη Kristina Svechinskaya αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της σε απάτη εκατομμυρίων δολαρίων.


Βρέθηκαν όπλα σε σπίτι υποψήφιου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ.

Οπλισμός και φυσίγγια εντοπίστηκαν σε δύο σπίτια, στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης και στη Βάθεια του δήμου Ανατολικής Μάνης, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας.

Έτσι έμαθε... "Κίτρινη και πρόστιμο για θέατρο στον Τοροσίδη"

Δεν έχει καταλαβει ότι άλλαξε πρωτάθλημα...

Πρόστιμο στον Βασίλη Τοροσίδη για... θέατρο στο ματς με την Ουντινέζε επέβαλε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία
Το πρόστιμο των ...

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλεμος συνιστωσών! Μητρόπουλος αδειάζει Σταθάκη, ο οποίος άσειασε Τσίπρας, ο οποίος άδειασε ΔΕΑ

Να μας ενημερώνουν μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ ποιο στέλεχος εκφράζει κάθε μέρα τη επίσημη θέση για την ΑΟΖ για να μην μπερδευόμαστε..
Για παράδειγμα:

Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό Σταυρίδη - Τατσόπουλου

Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τον περασμένο Μάιο όταν ως στέλεχος της Δράσης του Στέφανου Μάνου συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο.


ΒΙΝΤΕΟ: Δούρου σε Κεδίκογλου: Ξέρουμε ότι δεν έχεις σχέση με το ΕΣΡ... αλλά εμείς θα στα πούμε

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Σίμο Κεδίκογλου και της Ρένας Δούρου με αφορμή την ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΕΣΡ να μην μεταδίδουν τα κανάλια τις εικόνες της ένδειας και της εξαθλίωσης των πολιτών.

Έτσι ενημέρωσε στα αγγλικά ο σεκιούριτι τον Μπομπ Τράα ότι πρέπει να την κάνουν γιατί έρχονται οι "αγανακτισμένοι"

Οι εκπρόσωποι της Τρόικα αποχωρούσαν χθες από το κτίριο της οδού Νίκης στο Σύνταγμα, όπου στεγάζεται το υπουργείο Οικονομικών, σε δόσεις.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα Μπομπ Τράα κατέβηκε αγκαζέ με τον «αναπληρωματικό» του Πολ Τόμσεν, Μαρκ Φλάναγκαν, φεύγοντας σαν κλέφτες από το κτίριο γύρω στις 4.30 το μεσημέρι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».


ΒΙΝΤΕΟ-Η φάση της χρονιάς: Τετραπλό δοκάρι

Έχουμε γράψει και άλλη φορά για τα απίστευτα παιχνίδια που παίζει η μπάλα. Στον αγώνα ανάμεσα στον Παπανικολή και τον Αιγέα Πλωμαρίου Λέσβου στο δημοτικό Στάδιο Ερεσού, εκτυλίχθηκε η φάση της χρονιάς. Στο σουτ του επιθετικού η μπάλα χτύπησε τέσσερις φορές στο δοκάρι!

«Νύχτα των κρυστάλλων» στο Πακιστάν με μουσουλμάνους να πυρπολούν πάνω από 100 σπίτια χριστιανών

Πολλά χριστιανικά σχολεία έμειναν σήμερα κλειστά στο Πακιστάν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστροφή περισσότερων από εκατό σπιτιών της χριστιανικής μειονότητας από ένα πλήθος οργισμένων μουσουλμάνων αυτό το Σαββατοκύριακο στην Λαχόρη, την μεγαλύτερη πόλη στο ανατολικό τμήμα της χώρας.


ΙΓΜΕ: Η επένδυση στις Σκουριές είναι επιβεβλημένη για τη χώρα (βιντεο)


«Εάν τηρηθούν οι όροι και οι προδιαγραφές που τίθενται στη μελέτη, η επένδυση είναι επιβεβλημένη για τη χώρα που βρίσκεται σε έναν Αρμαγεδόνα οικονομικής κρίσης», είπε, μεταξύ άλλων...

Δικαστές για Άκη: "Ροπή προς το έγκλημα με μοναδικό στόχο τα χρήματα"

- Οι δικαστές θεωρούν τον Άκη και τους συγκατηγορούμενους εγκληματική οργάνωση
- Για το ακίνητο της Ακρόπολης αναφέρει ότι η σύζυγός του Άκη το απέκτησε για να κρύψει την παθητική δωροδοκία του συζύγου της
- Η δίκη για τις παράνομες αμοιβές από εξοπλιστικά προγράμματα θα γίνει στις 22 Απριλίου
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ


«Ουδέποτε εκβιάστηκα από κανέναν, όσοι τα λένε αυτά (fimotro) είναι τουλάχιστον αστείοι»

ΑΥΡΙΟ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ!!

Πριν από λίγο το fimotro, επειδή το iefimerida.gr αποκάλυψε τους εκβιασμούς του διαχειριστή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου -καταγγελία η οποία δεν διαψεύστηκε από τον υπουργό- ακολουθώντας τη γνωστή τακτική της συκοφαντίας και της αλητείας, αναδημοσίευσε μια ανάρτησή μας για το νέο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη με τον αστείο και συκοφαντικό ισχυρισμό ότι δήθεν τον εκβιάσαμε με το που ανέλαβε τη νέα του θέση.

Ελλαδιστάν: Οι εργαζόμενοι ζητούσαν αλλαγή σύμβασης για τα κοιτάσματα του Πρίνου και τώρα που άλλαξε... δεν θέλουν αλλαγή!!!!!!

Η τροποποίηση της σύμβασης του Δημοσίου με τις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων του Πρίνου προκειμένου να εναρμονισθεί με την ισχύουσα νομοθεσία αποτελούσε πάγιο αίτημα των εργαζομένων, σύμφωνα με έγγραφα που έδωσε απόψε στη δημοσιότητα το ΥΠΕΚΑ.


ΒΙΝΤΕΟ-Έλληνας έγινε "ήρωας" στη Γερμανία

Μέσα από μια τραγωδία με οκτώ νεκρούς στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας, ένας Έλληνας μετανάστης, έγινε ήρωας όταν έσωσε από τις φλόγες, τρεις Τούρκους μετανάστες.


Δελλατόλας¨Ναι τα πήρα... αλλά τα πήραν κι άλλοι

"Έλα Ελένη! Έχουμε θέμα με τον Δελλατόλα"

Ο εκδότης των εφημερίδων Ποντίκι και 6 μέρες Αντώνης Δελλατόλας απαντά στα όσα του καταμαρτυρούνται για το ποσό των 500.000 ευρώ που έλαβε από τον Πέτρο Κυριακίδη, για την πώληση μέρους των μετοχών της εκδοτικής του επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Δελλατόλα:

Κεφαλογιάννης:Βαβέλ δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Για Βαβέλ δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ΑΟΖ κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Εισαγγελέας για τις εκπομπές της ΕΡΤ που φέρονται υπερτιμολογημένες

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν οι καταγγελίες περί υπερτιμολογημένων εκπομπών της ΕΡΤ, αλλά και περί υψηλών αμοιβών συντελεστών εκπομπών του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.


Άλλη μια "ανεξάρτητη φωνή": Η επένδυση στις Σκουριές πάσχει... (βίντεο)

«Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη σύμβαση παραχώρησης αλλά και στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Έχουν δοθεί στην εταιρεία 260.00 στρέμματα γης. Θα αλλάξει η φυσιογνωμία περιοχής. Κατά τη γνώμη μας, η μεταλλευτική δραστηριότητα πρέπει να περιοριστεί σε συγκεκριμένο σημείο της έκτασης» είπε, μεταξύ άλλων ο....

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 463 εκατ. ευρώ το πρώτο δίμηνο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τα στοιχεία του προϋπολογισμού του πρώτου διμήνου επετεύχθη πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 463 εκατ. ευρώ έναντι πλεονάσματος 368 εκατ. ευρώ το 2012 και στόχου για έλλειμμα 1.353 εκατ. ευρώ.


O Πρετεντέρης απαντά στον Ριζοσπάστη, στην Αυγή και το left.gr για το πόσο δημοκράτης ήταν ο Τσάβες

«Τον Τσάβες ανέλαβε να υπερασπιστεί στην ''Αυγή'' πρώην υπάλληλος του ΚΚΕ, ο οποίος το 1986 έσκιζε τα ρούχα του στον ''Ριζοσπάστη'' ότι το Τσερνόμπιλ ήταν κατασκεύασμα της... καπιταλιστικής προπαγάνδας» γράφει σήμερα στα Νέα ο Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος τονίζει ότι για κάποιους η δημοκρατία δεν έχει και πολλή σημασία. [Βέβαια να του θυμίσουμε ότι και ο φίλος του ο Τσίμας που τότε ήταν κομμουνιστής μας έλεγε ότι δεν τρέχει τίποτα στο Τσερνομπίλ και στην κομμουνιστική φυλλάδα "ΠΡΩΤΗ" του διαπλεκόμενου Καλογρίτσα, που ήταν διευθυντής μας έβαζε φώτο της Δαμανάκη και του Δανίκα να τρώνε τη γαμήλια τούρτα με τις φράουλες...]

Γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης:


Αντιπρόεδρος της Κομισιόν: Είμαστε όλοι Ελληνες – Ζήτω η Ελλάς

Την αμέριστη συμπαράστασή του στη χώρα μας εξέφρασε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο Ιταλός Επίτροπος, Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας στο συνέδριο για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.


Μας ξεφτιλίζουν οι αμερικάνοι για το "You in Greece" της κολλητής του Γιωργάκη

Eιρωνικά σχόλια και εναλλακτικές προτάσεις στην Ελλάδα κάνουν οι συντάκτες του CNN travel που τη συμπεριέλαβαν στις επτά χώρες με τα χειρότερα σλόγκαν για εθνικούς προορισμούς.

Αφορμή ήταν το σλόγκαν που ίσχυε μέχρι και το 2013, το περίφημο You in Greece. Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναφέρεται χαρακτηριστικά:


Η στιγμή της εκτέλεσης του Ελληνα και των υπολοίπων ομήρων στη Νιγηρία [βίντεο]

Βίντεο με πτώματα ομήρων που εκτέλεσε η ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου στη Νιγηρία, στους οποίους περιλαμβάνεται και ένας Ελληνας πολίτης, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.


Πρώτη κίνηση για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

Έτοιμο το αρχειακό υλικό του Β Παγκοσμίου Πολέμου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με το οποίο η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές του Τρίτου Ράιχ.


Ο διαχειριστής του FIMOTRO εκβίαζε και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου

Ενα από τα αμέτρητα θύματα εκβιασμού του Παπαμπλόγκερ με τη βίλα των 400 τ.μ. στην Πεντέλη (που κρύβεται πίσω από τα «φουστάνια» της ανωνυμίας) είναι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

ΕΛ.ΑΣ. για προσαγωγή διαδηλωτή: Επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό στο πόδι

Τη δική της εκδοχή σχετικά με βίαιη σύλληψη διαδηλωτή κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα την Κυριακή το βράδυ, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.


Ο Σταθάκης δεν θέλει συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, θέλει με ΑΝΕΛ, το σκεφτεται με ΔΗΜΑΡ!

Στην ερώτηση του Γ. Παπαδάκη με ποιους θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σταθάκης ήταν σαφής:

Πέφτουμε απ΄' τα σύννεφα!! Κατηγορούμενος για ξέπλυμα χρήματος ο Α. Δελλατόλας.... Άνοιξε τη ΣΥΡΙΖΑϊκη 6 Μέρες με λεφτά του Λούα Λούα

Η υπόθεση αφορά σε έμβασμα του Π. Κυριακίδη

Της Αντωνίας Ξυνού

Με την ιδιότητα του κατηγορουμένου καλείται, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank, ο εκδότης - δημοσιογράφος Αντωνης Δελλατόλας, μετά και την αποκάλυψη της «Κ.Ε». Η κατηγορία που του αποδίδεται σχετικά με το τραπεζικό σκάνδαλο είναι το κακούργημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για το οποίο ο εκδότης των εφημερίδων «το Ποντίκι» και «6 μέρες», Αντώνης Δελλατόλας αναμένεται να απολογηθεί σχετικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο

Ο Φιλάρετος Καλτσίδης ή Filaret Galchev, όπως είναι γνωστός στη Ρωσία, είναι ο πλουσιότερος Έλληνας του κόσμου με την περιουσία του να εκτιμάται στα 6,7 δισ. δολάρια. Κατέχει την...

Respect : Δυο χρόνια μετά τον ΣΕΙΣΜΟ και το ΤΣΟΥΝΑΜΙ της Ιαπωνίας... (φώτο)

Απόλυτο Σεβασμό για τον  απίστευτο λαό της Ιαπωνίας !!!

Δύο μόλις χρόνια από την καταστροφή οι άνθρωποι επιδιόρθωσαν την πατρίδα τους και σαν να μήν συνέβη ΤΙΠΟΤΑ !!!


Μεταγραφές βόμβα για τον Πανάρα που θα απογειώσουν τους ΑΕροψεκασμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο Πάνος Καμμένος θα συμμετάσχει στο πλιάτσικο που γίνεται στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Και μπορεί να μην πάρει τους Βελόπουλο και Κιλτίδη που κατευθύνονται στο νέο κόμμα Ελλήνων Πρωτοβουλία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες αλλά φέρεται ότι έχει συμφωνήσει και σύντομα στο κόμμα θα ενταχθούν οι...

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο... πολυκατοικία στη Ναύπακτο όπου συγκατοικούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή [εικόνα]

Μια συνύπαρξη που προκαλεί πολλούς συνειρμούς και σχόλια, εντοπίστηκε στη Ναύπακτο, σε πολυκατοικία όπου φιλοξενούνται τα γραφεία τριών διαφορετικών κομμάτων.

ΒΙΝΤΕΟ-Λεωφορείο πέφτει στον γκρεμό στον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου


Συνδέει τις πόλεις Λα Παζ και Κορόικο της Βολιβίας. Είναι μία διαδρομή 41 χιλιομέτρων, κυριολεκτικά στο …χείλος του γκρεμού.
Δίκαια ονομάστηκε «ο δρόμος του θανάτου». Κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1930 και παρόλο που είναι από τις λίγες οδικές αρτηρίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να φτάσει μέχρι την πρωτεύουσα, έχει εγκαταλειφθεί, ενώ η σήμανση είναι ανύπαρκτη.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με λεωφορείο να πέφτει στον γκρεμό:

Η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Porsche 911



Γράφει ο Φώτης Σαραντόπουλος

Ξέρετε τι κοινό έχουν αυτά τα δύο;

Το ότι χρόνια τώρα παλεύουν να λύσουν ένα εγγενές πρόβλημα με λάθος τρόπο.

Εντυπωσιακή αύξηση στις εισπράξεις φόρων το Φεβρουάριο... μετά τις απειλές για κατασχέσεις...

Έκπληξη αλλά και… προβληματισμό προκαλούν στο υπουργείο Οικονομικών οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για εκτίναξη των εισπράξεων φόρων από τις ΔΟΥ που ήταν κατά 67% περισσότερες από τον μηνιαίο στόχο τον Ιανουάριο και 20%-30% τον Φεβρουάριο.


Επιτρέπεται η εκμετάλλευση δύο θανάτων;

Τι κάνουμε όταν πεθαίνουν δύο άτυχοι νέοι; Συλλαλητήρια.
Τι κάνουμε για να μην ιδιωτικοποιηθεί ένας δημόσιος οργανισμός; Συλλαλητήρια.
Τι κάνουμε όταν μας κόβουν τον μισθό; Συλλαλητήρια.
Τι κάνουμε όταν δε θέλουμε να μπούμε σε διαθεσιμότητα; Συλλαλητήρια.
Τι κάνουμε για να μην ανοίξουν κλειστά επαγγέλματα; Συλλαλητήρια.
Τι κάνουμε για να πούμε όχι στον ρατσισμό; Συλλαλητήρια.

Αρνούνται να καταθέσουν στη Βουλή οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Απρόσμενες εξελίξεις στην Προανακριτική

Αρνούνται να καταθέσουν στην Προκαταρκτική οι συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τη δικαιολογία ότι είναι κατηγορούμενοι στην τακτική δικαιοσύνη ως ύποπτοι φοροδιαφυγής.


Στέλιος Σταυρίδης: Ο καλύτερος Έλληνας εργοδότης, πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ

Όποια πέτρα και να σηκώσεις, από κάτω τον Στέλιο Σταυρίδη θα βρεις. Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του ελληνικού business κι ένας ιδεολόγος - θεωρητικός της επιχειρηματικότητας. Ένας γνήσιος φιλελεύθερος που δεν διστάζει και να συγκρουστεί για τις απόψεις του, όπως για παράδειγμα όταν ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Δράσης στις εκλογές της 6ης Μάη (πρώτος στο επικρατείας) και on air διαφώνησε με τον Πέτρο Τατσόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενεργοποιείται το "ταμείο Μολυβιάτη" για τις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας

«Χρειάστηκαν πολλές και σκληρές προσπάθειες για να ενεργοποιηθεί και πάλι το «ταμείο Μολυβιάτη». Οι προσπάθειες απέδωσαν και τώρα συζητάμε για τη διάθεση ενός κονδυλίου ύψους 24,7 εκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση των πληγών που παραμένουν ανεπούλωτες από τις φωτιές του 2007».


Τα 28 κτίρια που βγαίνουν στο "σφυρί"

Στην πώληση και επαναμίσθωση 28 δημοσίων κτιρίων (μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται αυτά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, αστυνομικών τμημάτων, της ΕΛΣΤΑΤ, της ΓΓΠΣ, υπουργείων και εφοριών), προχωρά το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).


Καίριο πλήγμα στη Μέρκελ: Τέλος οι 18,228 «μαϊμού» συντάξεις που τσέπωνε... [λίστα]


Στην προσωρινή αναστολή καταβολής 18,228 συντάξεων στις οποίες δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τα στοιχεία των δικαιούχων προχώρησε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από εντολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσους έχουν ευθύνες.


ΒΙΝΤΕΟ-Αντ. Σαμαράς: Κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για ΑΟΖ

Γόνιμη και χρήσιμη χαρακτήρισε τη συζήτηση που είχε με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου.


Μανδραβέλης: Οι «λιποθυμίες στα σχολεία» είναι προπαγάνδα

Σε όλη την Αμερική δίνουν γεύμα στα σχολεία, το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην Σοβιετική Ενωση, γράφει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης στην Καθημερινή. Μόνο στην Ελλάδα αυτό χρησιμοποιείται ως «προπαγάνδα της συγκίνησης» την ώρα που τα ελληνόπουλα πάσχουν από παχυσαρκία, αναφέρει.

Γράφει ο κ. Μανδραβέλης:


Διαψεύδει ο Αλέξης Μητρόπουλος ότι δεν δήλωσε 1 μύριο... καλά κι ο Γιάννος διέψευδε ότι η γυναίκα του είχε λεφτά στην Ελβετία

Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλο, εμπλέκει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, σύμφωνα με το οποίο καλέιται από το ΣΔΟΕ, γιατί φέρεται να μην δήλωσε αμοιβή 1 εκατομμυρίου ευρώ!Η υπόθεση, πηγαίνει πίσω στο 1999, όταν ο κ. Μητρόπουλος εισέπραξε 1.000.000 δολάρια για την αμοιβή του σε υπόθεση κληρονομιών πελάτη από τις ΗΠΑ και δεν έκοψε απόδειξη.

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος... ελπίζω να μη μας πάθει τίποτα και διακοπέι η επανάσταση

Μεταφέρθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλης Γλέζος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε την Παρασκευή με λοίμωξη του αναπνευστικού.


Ο Γιούνκερ προειδοποιεί για πόλεμο στην Ε.Ε.!!!

Σε συνέντευξή του προς το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel και σχολιάζοντας τη συζήτηση για το μέλλον της ευρωζώνης, ο κ. Γιούνκερ προειδοποιεί για το ενδεχόμενο επικίνδυνης κλιμάκωσης των συγκρούσεων στη γηραιά ήπειρο.


Ποιος αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ

Ο μηχανικός - οικονομολόγος Στέλιος Σταυρίδης (γνωστός και από την επίθεση που δέχθηκε από τον Τατσόπουλο), μέχρι σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, αντικαθιστά τον Τάκη Αθανασόπουλο στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ.


Ύφεση 5,7% το δ' τρίμηνο-Στο 6,4% το 2012

Στο 6,4% οριστικοποιήθηκε το ποσοστό της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας το 2012, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.


ΒΙΝΤΕΟ: Ξεβράκωμε του ψεύτη που ηγείται της "επανάστασης" στις Σκουριές και δεν τον νοιάζει να σκοτωθούν νέοι

Δείτε τον επικίνδυνο τύπο να ψεύδεται:

Έδειρε τον φίλο της η Καπριάτι και απειλείται με σύλληψη!

Το πρώην Νο1 του γυναικείου τένις, πολλά χρόνια μετά την αποχώρησή της από τα courts, εξακολουθεί να απασχολεί την δημοσιότητα με τα καμώματά της. Η Jennifer Capriati, 36 ετών σήμερα, φέρεται να έδειρε και κυνήγησε τον πρώην φίλο της. Συνέπεια; Απειλείται από τις Αρχές της Φλόριντα με σύλληψη.


Λαμία: Κατάληψη στο γραφείο του Χρήστου Σταϊκούρα από φοιτητές

Κατάληψη στο βουλευτικό γραφείο της Λαμίας του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και βουλευτή του νομού Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, κάνουν αυτή την ώρα οι φοιτητές του πανεπιστημίου Στερεάς, στο πλαίσιο μιας σειράς κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Αθηνά», που όπως λένε υποβαθμίζει την ποιότητα των σπουδών τους.


Άκης: "θα σε μεταθέσω στα Γραβενά" Ψωμιάδης: "Παιδί μου μην έρχεσαι με το Cayenne και προκαλούμε"

Οι χοροί του Λάκη Γαβαλά, οι «υπουργικές μεταθέσεις» του Άκη Τσοχατζόπουλου και η Cayenne του Παύλου Ψωμιάδη είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που περιγράφει στο Πρώτο Θέμα ο -πρώην συγκρατούμενος τους-Χρήστος Ρήγας.


Νέα συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Θα συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Γύρω από το ίδιο τραπέζι αναμένεται να κάτσουν για μια ακόμα φορά ο Αντώνης Σαμαράς και η Άνγκελα Μέρκελ την Πέμπτη το μεσημέρι στις Βρυξέλλες.


Εξιτήριο για τους δύο σπουδαστές από το νοσοκομείο

Μετά την τραγωδία με τους δύο νεκρούς σπουδαστές και την εισαγωγή τριών ακόμα στην εντατική εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι που είχαν βάλει μέσα στο σπίτι τους στη Λάρισα προκειμένου να ζεσταθούν, επιτέλους ήρθαν κάποια χαμόγελα, καθώς οι δύο από τους τρεις φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας θα πάρουν εξιτήριο.


Δείτε τη Λιάνα Κανέλλη… αγνώριστη (φωτό)

Απίστευτη φωτογραφία της βουλευτίνας του ΚΚΕ πριν από 40 χρόνια

Μια φωτογραφία από τη Λιάνα Κανέλλη της δεκαετίας του '70 δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή βουλευτή του ΚΚΕ, με τον γνωστό δυναμισμό.


Κουνάει μαντήλι ο Μήτρογλου;

Ο Αβραάμ γύρισε πιο δυνατός από ποτέ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο αλλά εγώ θέλω  να σταθώ στον πιστολέρο που δείχνει να περνάει στο περιθώριο! Πόσο κοντά είναι το αντίο του;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τηλεοπτικός καυγάς Δρέττα-Νταβρή (video)

Τσακώθηκαν on air για τους διορισμούς και τα χρήματα των κομμάτων

Ένταση που οδήγησε σε καυγά σημειώθηκε πριν από λίγο στο mega όταν καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή βρέθηκαν οι Αθηνά Δρέττα και ο Γιώργος Νταβρής.

Βουλευτής, μέλος της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ εμπλέκεται σε καραμπινάτη υπόθεση φοροδιαφυγής

Το επόμενο χρονικό διάστημα που θα φτάσει ο φάκελος με το αποτέλεσμα της έρευνας που διενήργησε το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις που αφορούν βουλευτή, μέλος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση.