12 Μαρτίου 2013

Σκάνδαλο Hollywood: αυτές οι διάσημες πρωταγωνίστριες ήταν πρώην πόρνες (;) (φώτο)

Δείτε ποιες κινδυνεύουν να καταστραφούν εάν το σκάνδαλο αυτό βγει αληθινό.

Τις έχουμε γνωρίσει ως πρωταγωνίστριες του Hollywood, ονόματα τεράστια που όχι μόνο συνοδεύουν αλλά και προηγούνται της υποκριτικής τους ικανότητας, γυναίκες λαμπερές, πανέμορφες και όπως διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες έτοιμες για όλα.


Ρε συ , υπάρχουν στη χώρα και κάποιοι που βλέπουν μπροστά


Βασικό πρόσταγμα της σύγχρονης συγκυρίας καθίσταται η αειφόρος ανάπτυξη, για την αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Σε αυτήν την προσπάθεια ουσιαστική τίθεται η συμβολή του θρησκευτικού τουρισμού, ως μοχλού ανάπτυξης και μεγέθυνσης της οικονομίας.

Ο Θρησκευτικός-Προσκυνηματικός τουρισμός γνωρίζει μια αξιοσημείωτη άνθηση τα τελευταία χρόνια με ραγδαία αυξανόμενη ανάπτυξη σε

Δακρυγόνα και συνθήματα από τις γυμνόστηθες Femen έξω από το Κονκλάβιο [βίντεο]

Ενώ οι πιστοί περιμένουν να δουν τι χρώμα θα έχει ο καπνός που θα βγει από το Κονκλάβιο, οι γνωστές αριβίστριες του κινήματος Femen «ξαναχτύπησαν», πέταξαν τα ρούχα τους και διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες.


Άλλο ένα σκάνδαλο μαϊμου-Τσέκου: Εγκληματικός ο ρόλος του Θέμου

Η αδιαφορία του Χρήστου Ζαχόπουλου για την επαγγελματική της αποκατάσταση αλλά και «οι ψίθυροι για μια άλλη ερωτική του σχέση με μία συμβασιούχο» ήταν η αιτία που ώθησαν την Εύη Τσέκου να καταγράψει μια ερωτική τους συνεύρεση και να τον «ενοχλήσει» με το υλικό, όπως υποστήριξε σήμερα απολογούμενη στο Τριμελές Εφετείο για την υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού τον Δεκέμβριο του 2007.

Αβραμόπουλος σε ΝΤαβούτογλου: «Πάντως η Ελλάδα της έχει διπλάσια σε μήκος...»

Κυκλοφορεί υπό μορφή ανεκδότου, αλλά – σύμφωνα με πληροφορίες – μάλλον πρέπει να έχει δόση αληθείας

Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου διατύπωσε την άποψη ότι πρέπει να «περάσει» της Άγκυρας στο Αιγαίο γιατί η χώρα του έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή.

Βροχή τα πρόστιμα από ΕΣΡ-25.000 στον Τράγκα

Συνέχεια στην επιβολή προστίμων «μαμούθ» για την παράνομη προβολή των τηλεπαιχνιδιών Super Game, Boing και Τηλεκύβος, που μεταδίδονται χωρίς την άδεια της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).


Εκρήξεις στα γραφεία 3 βουλευτών Θεσσαλονίκης-Τραυματίστηκαν 2 κοπέλες (βίντεο)

Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν αναστατώσει τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι επιθέσεις έγιναν στα πολιτικά γραφεία του...

Ρόμπα έχει γίνει ο Βαξεβάνης με το να μην απαντάει για την απόδειξη Μητρόπουλου (φώτο)

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη που ξεκίνησε από δημοσίευμα για σύμβουλο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών που τον χαρακτηρίζει ανασκευαστή του ναζισμού (κάτι το οποίο πλέον ούτε ο ίδιος ο Βαξεβάνης υποστηρίζει αφού αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα) και επεκτάθηκε στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την Ευγενία Μανωλίδου.


Εξώδικο Κωτούλα εναντίον «Αυγής» – Και τώρα μάγκες;

Εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση, απέστειλλε ο Ι. Κωτούλας στην Εφημερίδα «Αυγή», ζητώντας μεταξύ άλλων – ως έχει δικαίωμα – τη δημοσίευσή της σε ανάλογη θέση με το προσβλητικό δημοσίευμα που τον έθιγε προσωπικά. Για να δούμε «μάγκες, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας»; Θα το πράξεττε; Και εκτός από τα απίδια, για να δούμε και τα καρύδια…
Θα τα βρείτε να ζητήσετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ;

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ

του Ιωάννη Κωτούλα του Επαμεινώνδα, ιστορικού


star.gr: Δεν συνελήφθη η Α. Καλλιμούκου στην Bουλγαρία

Ψεύτικη ήταν τελικά η ιστορία με την πανελίστρια, η οποία συνελήφθη για πορνεία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.


Γελάει ο κόσμος με τον Τοροσίδη

O Tάσος Νικολογιάννης με αφορμή το... θέατρο του Βασίλη Τοροσίδη σε ματς της Ρόμα, γράφει στο blog του για το πως αντιμετωπίζονται στην Ελλάδα ανάλογες φάσεις!

Διάβασα ότι η Ιταλική Λίγκα επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ στον Βασίλη Τοροσίδη, διότι έκανε θέατρο και προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή, για να πάρει πέναλτι στο παιχνίδι της Ρόμα με την Ουντινέζε.


Βρέθηκε γιάφκα στα Εξάρχεια με βαρύ οπλισμό-Έρευνες και στον Πειραιά

​Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια.


ΥΠΕΞ: Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού ομήρου στη Νιγηρία

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών το όνομα του Έλληνα, που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία από τρομοκρατική οργάνωση.

Πρόκειται για τον ....

Χάρρυ ο "Κομανέτσι" φταίει και γι αυτούς: "Ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών εφήβων στη Ρωσία"

Κάθε χρόνο, ένας στους δώδεκα εφήβους ηλικίας 15-19 ετών αποπειράται να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με μια έρευνα της ρωσικής υπηρεσίας για το σεβασμό των δικαιωμάτων των καταναλωτών και της ευημερίας του πληθυσμού.


Μπράβο του αλλά φτάνουν τα "δώρα": Αφιερωμένο στους άνεργους οπαδούς μας

Μήνυμα για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό έστειλε μέσω Facebook ο Πάουλο Μασάντο, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα σε όσους φίλους του Ολυμπιακού δεν έχουν δουλειά.


Βορίδης: "Οι τραμπούκοι και οι δικές σας οι παρέες είναι ο κίνδυνος για τη Δημοκρατία".

Σφοδρή επίθεση του εκπροσώπου της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Οδοστρωτήρα θύμισε πριν από λίγο στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο οποίος μόνος του απέναντι σε δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη για να του απαντήσουν, ακόμα κι όταν τους είπε κατάμουτρα ότι οι τρομοκράτες που σκοτώνουν τον κόσμο είναι δικές τους παρέες.

Το τρίγωνο Κατάρ- Τουρκίας-Μουσουλμανικής Αδελφότητας και η κυβέρνηση Σαμαρά


του Ανδρέα Μπανούτσου

Το κράτος του Κατάρ το οποίο ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Βρετανική κυριαρχία το 1971 διατηρεί σχέσεις με την Ισλαμιστική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ήδη από τη δεκαετία του 1950.

Βλάκας ο Σαμαράς!!! Δεν ακούει την "ΑΥΓΗ" να βάλει έναν κρατιστή στις αποκρατικοποιήσεις!!

Σαν ζαλισμένα κοτόπουλα αντιδρούν στην κομματική ΣΥΡΙΖΟφυλλάδα...

Συνεχίζουν την "πατροπαράδοτη" ΚΛΙΣΕ δημοσιογραφία των τυχερών παιχνιδιών ( Σκληρό Πόκερ , Ζαριά κλπ) και φυσικά πετάνε (αυτό που διαθέτουν σε μεγάλες ποσότητες...) ΛΑΣΠΗ...

Μέχρι εκεί δεν υπάρχει τίποτα περίεργο η πρωτότυπο.

Η Φυλλάδα όμως...

Επική φώτο: Mousaka, Pastitsio, Gemista... Alexis Tsipras, ΣΥΡΙΖΑ

Οργανώνεται ο ελληνισμός του Λονδίνου προκειμένου να υποδεχθεί τον απελευθερωτή της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. Αφίσες της ομιλίας του σε Έλληνες έχουν κατακλύσει το Λονδίνο... Δείτε την φώτο:

Στη Δημοκρατία χωρίς ατομική ευθύνη ο Τσίπρας μπορεί να καίει και διοξείδιο του άνθρακα

Δημοκρατία χωρίς ατομική ευθύνη;
Του Στέφανου Κασιμάτη

Μου αρέσει πολύ (σχήμα λόγου δηλαδή...) ότι, εδώ στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είμαστε κάπως πιο «ανθρώπινοι» από τους άλλους. Καμαρώνουμε κιόλας, επειδή αφήνουμε να μας κατακλύζει η συγκίνηση ενός δραματικού γεγονότος, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην περισσεύει χώρος για ψύχραιμη σκέψη - και τούτο ενώ την ίδια ώρα κοκορευόμαστε ότι στον τόπο μας γεννήθηκε ένας τρόπος σκέψης στον οποίο βασίζεται ο πολιτισμός της Δύσης.

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ

Της Χριστίνας Ταχιάου

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ politesaristoteli: Πολλά είναι αλήθεια ότι διαφεύγουν της προσοχής μας, όπως και το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε την επόμενη μέρα της συγκέντρωσης των αντιδρώντων στη Μ. Παναγία στο protagon.gr.

Κατά τη γνώμη μας, σ' αυτό το άρθρο σηκώνεται ολόκληρο το σκουριόχρωμο πέπλο του αντιμεταλλευτικού μπλοκ, το οποίο καταφέρνει πολυ καλά μέχρι στιγμής (αλλά όχι για πολύ ακόμη) πως να εξαπατάει κοινωνίες και συνειδήσεις.


Οι "ΝΑΖΙ" Τροικανοί και οι "Τοκογλύφοι" φταίνε και για αυτό...

Το γεγονός ότι τόσα χρόνια εισέπρατταν χωρίς να το δικαιούνται λεφτά οι ΜΑΙΜΟΥ συνταξιούχοι , ότι στην ΕΡΤ (και όχι μόνο εκεί φυσικά) έχουν βρει "τον μήνα που τρέφει τους ένδεκα" , ή ότι οι φαρμακάδες έγιναν μεγάλοι και τρανοί παράγοντες της αθλητικής (και όχι μόνο...) ζωής από τα ΛΕΦΤΑ μας , είναι ξεκάθαρα ΣΑΦΕΣ προς τους Έλληνες Υπηκόους από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι ΦΤΑΙΝΕ οι κακοί ΞΕΝΟΙ...


Όταν ο Βαξεβάνης έπαιρνε πάνω από 1 εκ το χρόνο απ΄ την ΕΡΤ

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, θυμίζουμε την απάντηση του τότε Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, τον Δεκέμβριο του 2001, όταν ο Βαξεβάνης τον εγκαλούσε γιατί δεν έχει ανανεωθεί ακόμα η σύμβασή του με την ΕΡΤ μιας και ανησυχούσε μήπως χάσει μέρος απ τα 2 μύρια που ήταν να τσεπώσει:

Αγία Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2011

Σπουδαίο νέο!!! Πάχτας: Πίσω απ’ όλα κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγή Γιαννάκη, βρέθηκε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας.


Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία... θα βάλουμε όμως τα δυνατά μας να την κάνουμε (βίντεο)

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι λειτουργεί για χάρη της διαπλοκής στο θέμα της επένδυσης των χρυσωρυχείων εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη, όπου και παρουσίασε το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.


Αποσύρεται η διάταξη-σκάνδαλο για τη λίστα Lagarde

[Μην αποκλείουμε πάντως να μπήκε η διάταξη λόγω μαλακ@@ς! Να μην κατάλαβαν τι κάνουν και μόλις τον είδαν να την πήραν πίσω!Είναι γνωστό ποιοι λειτουργούν το μπάχαλο που λέγεται ελληνικό κράτος και ποιοι προετοιμάζουν τους νόμους...]

του Σπύρου Δημητρέλη

Αποσύρεται η διάταξη με την οποία χαρίζεται το 80% των προστίμων στους καταθέτες της λίστας Lagarde, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων.


Τι είπαν Σαμαράς-Μίλερ

Το ενδιαφέρον της Ρωσίας για ενεργειακά ζητήματα επιβεβαιώθηκε πλήρως στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με το “αφεντικό” της Gazprom Αλεξέι Μίλερ, παρουσία του επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου.


Mουρούτης: Ο Κωτούλας έχει καταθέσει μήνυση για τα περί «υμνητής του Χίτλερ»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα του left.gr, το οποίο επικαλείται σήμερα και η εφημερίδα «Αυγή» σε σημερινό της άρθρο με τίτλο «Ένας υμνητής του Χίτλερ, και ανέφερε ότι ο σύμβουλος της κυβέρνησης, Ιωάννης Κωτούλας, αποσπασμένος στο γραφείο του υπουργού αναπληρωτή Εσωτερικών για την ιθαγένεια Χαράλαμπου Αθανασίου είναι «υμνητής του ναζισμού και του Χίτλερ».


Η ΕΛ.ΑΣ πεινάει και ο Δένδιας φυλάει τη βίλα - φρούριο του Παπαγιάννη στην Πεντέλη


Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες της βίλας των 400 τ.μ. στην Πεντέλη του Γιάννη Παπαγιάνη διαχειριστή και ιδιοκτήτη του blog fimotro, ο οποίος σχετίζεται με εκβιασμούς στο διαδίκτυο σε βάρος πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών. Χθες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με δήλωση του κατηγόρησε τον Γιάννη Παπαγιάννη ότι τον εκβιάζει και τον συκοφαντεί συστηματικά και ότι για να σταματήσει τις επιθέσεις από το fimotro ήθελε 4.000 ευρώ μηνιαίως.


Αλέξη κάνε κάτι!! Ξεμείναμε από «Τσιπραλέξ», μας το πήραν οι Γερμανοί....

Οχι, η φωτογραφία του άρθρου δεν είναι προϊόν μοντάζ. Το φάρμακο είναι υπαρκτό, το όνομά του είναι «Cipralex», ή στα... ελληνικά «Τσιπραλέξ», και μάλιστα είναι σε έλλειψη.


Αντισημίτης ρατσιστής ο αστείος Βαξενβάνης-Δείτε βιβλία που εκδίδει...

Το παρακάτω κείμενο είναι από τη σελίδα του δημοσιογράφου της πλάκας και σύμφωνα με τη λογική του είναι ρατσιστικό:

 Το πρώτο βιβλίο μιας σειράς πολιτικών βιβλίων ερευνών εγκαινιάζει η Πανδώρα. Στη σειρά “Pandora Books” θα βρείτε μεγάλες έρευνες και θέματα που απασχολούν τη διεθνή σκηνή.


Το ραντεβού της Ρίβα με τον πρώην της δυο ημέρες πριν τη δολοφονία της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της Ρίβα Στέεκναμπ από τον σύντροφό της, τον γνωστό Παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους.


Οι βουλευτές Έβρου της Ν.Δ. και ο ορυκτός πλούτος

Οι βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας έτρεξαν στα κανάλια να υπερασπιστούν την δήλωση του πρωθυπουργού για άμεση αδειοδότηση της εξόρυξης χρυσού στο Πέραμα. Περιέργως, καθυστερούν να εμφανιστούν στα ίδια κανάλια για να υπερασπιστούν, πάλι απόφαση του πρωθυπουργού να παγώσει η επένδυση του χρυσού.

Κυβιστήσεις "Ολυμπιακών" Διαστάσεων...

Η αλλιώς ... Αυτή την εποχή  πουλάμε 'προοδευτισμό' ...

Ότι τα δημοσιογραφικά blog (ιδιαίτερα τριτοκλασάτων "δημοσιογράφων" λαθρόβιων site και μηδενικής ακροαματικότητας ραδιοφώνων) δεν το έχουν σε πολύ το να κάνουν  αλλαγή πλεύσης ανάλογα από πού φυσάει το χρήμα το ξέρουμε όλοι πολύ καλά...
Ιδιαίτερα αυτά που πουλάνε φούμαρα σε ανεγκέφαλους ΑΕροψεκασμένους...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Νέα ξεφτίλα ΑΥΓΗΣ και του ντετέκτιβ του πλάκας: Παραποίησε κείμενο στελέχους της ΝΔ (φωτό-ντοκουμέντα)

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ παραποίησε Ιστορικό βιβλίο για να εκθέσει τον συγγραφέα του ως δήθεν … Ναζιστή-Δείτε τί αναφέρει το βιβλίο

Σε νέα αθλιότητα οδηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα του κόμματος ΑΥΓΗ καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το κόμμα, όπως το left.gr ή με τον ντετέκτιβ της πλάκας τον Βαξεβάνη. Παραποίησαν ιστορικό βιβλίο για να εκθέσει τον συγγραφέα του ως δήθεν Ναζιστή.


ΤΟ ΒΗΜΑ: Πού πήγαν οι παπάδες με τα τζηπ cayenne;

Δυό ιερείς εντόπισε το Βήμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να αποβιβάζονται από πολυτελές τζηπ Cayenne (μάρκας Πόρσε) και αυτό δεν αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις για την Εκκλησία.

Γράφει η Σίββυλα στο Βήμα:


Αντικαραμανλική... συνιστώσα όλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα μαχαίρια βγήκαν χθες το βράδυ στην Κουμουνδούρου, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συνεδρίαση της Γραμματείας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκαν όλες οι πρωτοβουλίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα - ιδιαίτερα οι «ύμνοι» στον καραμανλισμό.


43χρονη έστειλε τουλάχιστον 26 γυμνές φωτογραφίες της σε μαθητές

Στη σύλληψη μιας 43χρονης οδηγήθηκε η αστυνομία μετά από καταγγελία ανηλίκων ότι τους έστελνε γυμνές της φωτογραφίες στα κινητά τους τηλέφωνα.


Independent: Οι καρδινάλιοι μένουν σε πολυτελές κτίριο με τεράστια gay σάουνα

Ακόμη και τις ώρες που το Κονκλάβιο εκλέγει το νέο Πάπα, τα ροζ σκάνδαλα και οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν το Βατικανό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent η Αγία Έδρα έχει «επενδύσει» σε ένα κτίριο αξίας 23 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρώμη το οποίο διαθέτει τη «μεγαλύτερη gay σάουνα» της Ευρώπης.

Νέα διάταξη που προκαλεί!! «Χαρίζουν» το 80% των προστίμων στους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

Με μια διάταξη που γεννάει ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της, οι καταθέτες της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που περιλαμβάνονται στα σχετικά αρχεία, αποκτούν τη δυνατότητα να γλιτώσουν το 80% των προστίμων και των προσαυξήσεων για την απόκρυψη του εισοδήματος.


Παναγιωτόπουλος (MEGA): Ο Ακης δεν απειλείται με ισόβια, το αδίκημα έχει παραγραφεί

Σκανδαλώδες θεωρεί ο δημοσιογράφος Χρήστος Παναγιωτόπουλος και διευθυντής ειδήσεων του Μega το γεγονός ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν θα δικαστεί με ισόβια, παρότι πήρε μίζες 100 εκατ. ευρώ, γιατί το αδίκημα έχει παραγραφεί!

Γράφει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο σάιτ aixmi.gr:


Γελάει ο κόσμος με τη βλαμένη: "Με κρατούσαν 10 ώρες στην ΓΑΔΑ χωρίς να ξέρω το γιατί"...

Ο αδερφός της ήταν εξαφανισμένος για μήνες και αυτή δεν υποψιάστηκε τίποτα!!!


Η αδελφή του Δημήτρη Μπουρζούκου, ο οποίος συνελήφθη στη Βέροια για τη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης με λάφυρα κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ, εξιστορεί τη διαδικασία προσαγωγής και ανάκρισής της από την αστυνομία.


Συλλαλητήριο για τις Σκουριές... στα Προπύλαια... που να τρέχουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάθε μέρα στη Χαλκιδική

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής για τις Σκουριές θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια, από επαναστάτες ΣΥΡΙΖΑίους.

Διεθνές μήνυμα για συνεργασία με Ρώσους η συνάντηση Σαμαρά-Μίλερ-Gazprom

[Άντε ρε πούστη μου να πάρει η Gazprom καμιά ΔΕΠΑ μπας και δούμε κανα πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ!!! :))]

Τι σηματοδοτεί η συνάντηση με τον Μίλερ της Gazprom

Την απόφαση του να μοιράσει ισομερώς την πίτα των επενδύσεων δείχνει ο Σαμαράς καλώντας σήμερα το μεσημέρι στο Μαξίμου το δεξί χέρι του Πούτιν , πρόεδρο της Gazprom Αλεξέι Μίλερ.

Η αγκαλιά του Αχμαντινετζάντ που σόκαρε τους μουσουλμάνους

Έντονες αντιδράσεις μεταξύ των μουσουλμάνων ηγετών έχει προκαλέσει η φωτογραφία που απεικονίζει τον Πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούντ Αχμεντινετζάντ, να αγκαλιάζει την συντετριμμένη μητέρα του Ούγκο Τσάβες στην κηδεία του ηγέτη της Βενεζουέλας.

Βαρυποινίτες-βασιλιάδες με λάπτοπ, ίντερνετ και αστακομακαρονάδες στις φυλακές

Στις φυλακές η κρίση πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού όπως φαίνεται οι κρατούμενοι με τα βαριά πορτοφόλια περνούν βασιλικά και σε καμία περίπτωση δεν στερούνται βασικές συνήθειες της καθημερινότητας. Αστακομακαρινάδες, παϊδάκια, τηλεοράσεις πλάσμα, λάπτοπ με ελεύθερη πλοήγηση στο ίντερνετ και κινητά τηλέφωνα είναι μερικές μόνο από τις πολυτέλειες που μπορεί να απολαύσει ένας κρατούμενος αρκεί να είναι μέλος μίας εκ των τριών βασικών συμμοριών (Ρωσοπόντιων, Αλβανών, Ελλήνων) και φυσικά να έχει χρήματα.


Χάκερ έβγαλε στην φόρα τα οικονομικά στοιχεία 20 σταρ-Από την Μισέλ Ομπάμα μέχρι την Μπιγονσέ

Όλο και περισσότερα ονόματα προστίθενται κάθε ώρα που περνάει στην λίστα των επωνύμων που βλέπουν τα απόρρητα οικονομικά τους στοιχεία (καταθέσεις, δάνεια, λογαριασμοί πιστωτικών καρτών, ΑΦΜ) να δημοσιεύονται στο exposed.su.


Bάζει λουκέτο η Delica

Ενα νέο, επώδυνο «λουκέτο» έρχεται να μπει σε μία ακόμη βιομηχανία στην περιοχή της Πάτρας, η οποία έχει πληγεί από το κλείσιμο σειράς επιχειρήσεων. Πρόκειται για το εργοστάσιο της SCA Hellas (πρώην Georgia Pacific), που παράγει τα χαρτικά προϊόντα Delica.


Φόβοι για μεγάλο χτύπημα

Εντονους φόβους εκφράζουν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για κλιμάκωση των επιθέσεων με την οργάνωση εντυπωσιακού πλήγματος μετά την προχθεσινή τρομοκρατική επίθεση εκδίκησης σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι.


Παράσημο για τους έλληνες δασκάλους-καθηγητές: Πάτος στην απόδοση οι Έλληνες μαθητές

[Τα ωραία του ελληνικού δημοσίου ακολουθεί και η Παιδεία: άπειρες ώρες στα γραφεία και τις αίθουσες και μηδέν απόδοση. Βέβαια γι' αυτό οι τελευταίοι που φταίνε είναι ο μαθητές, αφού καθηγητές και γονείς έχουν φροντίσει να τους καταστρέψουν...]

Στις τελευταίες θέσεις ερευνών για τη μέτρηση μαθητικής απόδοσης κατατάσσονται οι Έλληνες μαθητές παρά το γεγονός ότι θεωρούνται από τους πιο σκληρά εργαζόμενους καθώς εκτός από το επτάωρο στο σχολείο, το απόγευμα είτε πηγαίνουν στο φροντιστήριο είτε κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

Νευρική κρίση στο Μαξίμου για το "χαράτσι Νο 3"

Της Μαρίνας Μάνη

Το αποψινό τετ α τετ του Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας σχεδιάσθηκε για να εμφανισθεί ως επιστέγασμα μίας δύσκολης πλην θετικής διαπραγμάτευσης και να προβληθούν οι (επιδιωκόμενες) νίκες σε θέματα που αφορούν μεγάλο τμήμα πολιτών.


Πανικός Κουράκη: Ζήτησε να ελεγχθεί το ταμείο του Δήμου... γιατί; έχει κάτι να φοβηθεί;

[Αφού τις "δουλειές" του τις κάνει αλλιώς, τι φοβάται;]

Εντολή για ελεγχο στα οικονομικά του δήμου έδωσε αιφνιδιαστικά τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ζητώντας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μπουν ορκωτοί λογιστές και να κάνουν φύλλο και φτερό το ταμείο.


Η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη για την ΑΟΖ

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Ξεκίνησε χθες η κρίσιμη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τον Ενεργειακό Χάρτη Πορείας για το 2050 (EU Energy Roadmap 2050), στον οποίο εισηγήτρια είναι η ελληνίδα ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα.

Ο Μητρόπουλος(ΣΥΡΙΖΑ) δεν πλήρωσε φόρο για το 1 εκατ. δολάρια, το ΣΔΟΕ τον ψάχνει-Στα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα δεν περιλαμβάνεται ούτε μία απόδειξη

Η εφημερίδα Τα Νέα επιμένει στη σημερινή της έκδοση ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος δεν πλήρωσε το 1999 φόρο 45% για την αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων που έλαβε ως δικηγόρος και εύχεται στον βουλευτή «καλά ξεμπερδέματα» με τον ΣΔΟΕ.

Γράφει το δημοσίευμα:


Εννιά δαπάνες που σας εξασφαλίζουν έκπτωση φόρου έως 10% [λίστα]

Η έκπτωση φόρου η οποία θα ισχύσει φέτος για τελευταία φορά δίνει στους φορολογούμενους την ευκαιρία να εξασφαλίσουν ελαφρύνσεις από δαπάνες οι οποίες θα υποβληθούν στην φορολογική τους δήλωση, όπως η ιατρική περίθαλψη και τα ενοίκια, προκειμένου να καταβάλλουν λιγότερο φόρο εισοδήματος.


Δεν υπάρχει κράτος σαν το ελληνικό: Ισοβίτες παίρνουν κανονικά μισθό!

- Σκότωσαν τον δήμαρχο Παγγαίου, καταδικάστηκαν αλλά πληρώνονται κανονικά
- Οι καταδικασθέντες για τη δολοφονία του εισπράττουν το 50% του μισθού τους
- Δεν έχει συνεδριάσει ακόμα το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο για να απολυθούν
- Απίστευτες ιστορίες επίορκων και διαφθοράς στο Δημόσιο, ενώ η τρόικα ζητά απολύσεις
- «Λαβράκια» του ΣΔΟΕ: Συνταξιούχος με 4 εκατ. ευρώ, αγρότες με 222,5 εκατ.

Left.gr στον Πρετεντέρη: Αφού δεν σου αρέσει η Αυγή διάβασε New York Times, έγραφαν ότι ο Τσάβες είναι δημοκράτης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη και των εφημερίδων της Αριστεράς για το πόσο δημοκράτης ήταν τελικά ο εκλιπών πρόερδος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. Το σάιτ Left.gr του ΣΥΡΙΖΑ συμβουλεύει σήμερα τον Γιάννη Πρετεντέρη να διαβάσει τους New York Times.

Γράφει το Left.gr:

Μάρτυρας του Εφραίμ ο κ. "δεν πειράζει αν σκοτωθούν νέα παιδιά στις Σκουριές"!!

Δύο φίλοι του Εφραίμ πρωτοστάτησαν στα γεγονότα της Ιερισσού!-Τους είχε καταγγείλει και τους δύο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αποκαλυπτικό είναι το παρελθόν των δύο κύριων πρωταγωνιστών στα γεγονότα της Ιερισσού. Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Σταγείρων Μιχάλη Βλαχόπουλο, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έχασε στις τελευταίες εκλογές και προφανώς έχει και ψηφοθηρικά κίνητρα, αφού πριν αποό τις εκλογές δήλωσε υπέρμαχος της επένδυσης.