14 Μαρτίου 2013

Αδωνις σε Βαξεβάνη: Παπάρια μήνυση έκανες σε Ταγματάρχη που είπε ότι πήρες 2 εκ από ΕΡΤ

Αγριος καυγάς ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑίου Κώστα Βαξεβάνη έξω από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής όπου θα κατέθετε σήμερα ο δεύτερος. Σε ένα διάλειμμα της επιτροπής ο Βαξεβάνης συνομιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλεσε τον Αδωνι Γεωργιάδη εσκεμένα «μπουμπούκο», ώστε να το ακούσει αυτός που βρισκόταν ακριβώς πίσω του με αποτέλεσμα να του τα ψάλλει ο Άδωνις και ο Κώστας της Ρένας να περιοριστεί σε ειρωνίες χωρίς να διαψεύσει τη μεγάλη αρπαχτή των 2,2 εκ ευρώ που έκανε στην ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ... Δείτε όλο το διάλογο:


Πρετεντέρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «κόκκινες» μπίζνες και η διαπλοκή

Το πώς και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εναντιώνεται στις επενδύσεις, ποιες είναι οι «κόκκινες» μπίζνες και τα πράσινα άλογα, αναλύει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Σε άρθρο του στα ΝΕΑ ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει με τίτλο «Κόκκινες μπίζνες»:

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εναντιωνόμαστε στις πειρατικές επενδύσεις». Καμία αντίρρηση. Κι εγώ μαζί του.


Δημοσκόπηση Public Issue: 1% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ – Χάνει έδαφος η Χρυσή Αυγή

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 44% στην παράσταση νίκης έναντι της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώνει 41%, καταγράφει το βαρόμετρο της Public Issue για το μήνα Μάρτιο. Πέφτουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, βελτιώνεται η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα.


Γελάει ο κόμσος με Καμμένο: Άκυρο το ταξίδι στην Ρωσία... οι Ρώσοι πήραν πίσω την πρόσκληση

"Το ταξίδι στην Ρωσία και η συμφωνία θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ τον Απρίλιο. Διαφάνεια ΠΑΝΤΟΥ" έγραψε στο twitter ο προεδρεύων Πάνος Καμμένος για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μιας και δεν έχει καμία σχέση με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ.

Ο πραγματικός λόγος της ακύρωσης είναι ότι...

Γελάει ο κόσμος με το left.gr... Δείτε τι κουτόχορτο ταϊζουν τους ΣΥΡΙΖΑίους

Στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 205 "υπέρ" έναντι τριών "κατά".

Η Χ.Α ψήφισε "υπέρ" της άρσης ασυλίας.

ΣΥΡΙΖΑίοι καραγκιόζηδες ακούνε;;; Και ο δεύτερος πατέρας: «Δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα! Το παιδί είχε θέρμανση»

[Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά το περιστατικό ο πατέρας του άλλου νεαρού είχε πει ότι το παιδί του είχε στο σπίτι θέρμανση αλλά προτιμούσε να πηγαίνει στο σπίτι όπου και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις επειδή είχε πιο πολύ άπλα και είχε και καλύτερο ιντερνετ (δείτε το βίντεο εδώ)... όλα αυτά βέβαια δεν έχουν σημασία για τους καραγκιόζηδες που παρακαλάνε να πεθαίνει κόσμος για να έχουν να λένε και να εκμεταλλεύονται πολιτικά τον πόνο ανθρώπων...]

Σπαράζει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή Σάββα Παπαδόπουλου από τη Κρήτη που σπούδαζε στη Λάρισα και «έφυγε» από τη ζωή από τις αναθυμιάσεις του αυτοσχέδιου μαγκαλιού!


Άνω κάτω η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής από καυγά Χρυσής Αυγής-Ρεπούση!

Άνω κάτω έγινε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζήτησε να δημιουργηθούν διαφορετικές τάξεις στα σχολεία για τα ελληνόπουλα και άλλες για τα παιδιά μεταναστών!


Σαμαράς σε Ευρωπαίους: Η Ελλάδα έχει την υψηλότερη ανεργία στην Ευρώπη

"H Ελλάδα υποφέρει από την ανεργία, την υψηλότερη στην Ευρώπη και στην ιστορία", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.


Τι θέλουν Μανιτάκης & κυβέρνηση; Να μείνουν στο Δημόσιο τα ρουσφέτια τους;

Τα πήρε στην κράνα η Σπυράκη που χθες την ακύρωσε και έγραψε στο twitter ότι δεν ήταν στο Μαξίμου όπως είπε αυτή στις ειδήσεις του MEGA, και τον βγάζει στη σέντρα:

της Μαρίας Σπυράκη

Δεν είναι, βεβαίως, είδηση το γεγονός ότι η χώρα ξαναζεί μέρες ασφυκτικής πίεσης από τους δανειστές, μόνο και μόνο γιατί η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει επιλέξει να προστατεύσει με την τελευταία ρανίδα του αίματός της όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, ανεξαρτήτως προσόντων, δυνατοτήτων και διαδικασιών πρόσληψής τους.

Έλεος ρε σεις!!! Σύμβουλος στη ΔΕΗ ο Αλεξάκης της κλοπής του χρηματιστηρίου!

Να τον χαίρονται τον Ζερβό στο Μαξίμου

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΗ στο οποίο συμμετέχουν δύο σοβαρά κομματικά στελέχη της ΝΔ , ο Κώστας Ζωντανός και ο Κώστας Δόλογλου (είναι και στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής). Στο συμβούλιο όμως συμμετέχει και ένα ακόμη πρόσωπο , ο καθηγητής Παναγιώτης Αλεξάκης.

Αν δεν θυμάστε, να σας πούμε ότι ο Αλεξάκης ήταν...

Video - Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Σαν σήμερα απαγχονίστηκε ο 18χρονος ήρωας

Γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1938 στο χωριό Τσάδα, της επαρχίας Πάφου. Μπήκε νωρίς στον αγώνα, από τα μαθητικά του χρόνια κιόλας.

Το 1953, σε ηλικία 15 ετών, κατεβάζει και τεμαχίζει την αγγλική σημαία στο Κολέγιο της Πάφου, κατά την ημέρα στέψης της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο. Δύο χρόνια αργότερα, συλλαμβάνεται ως μέλος της νεολαίας της ΕΟΚΑ, επειδή συμμετείχε σε παράνομη πορεία.



Διαβάστε περισσότερα στα logia-starata.blogspot.com»

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σαββίδης στο Μακεδονία Παλλάς

Έφτασε πριν λίγο στο Μακεδονία Παλλάς ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Ο Ιβάν Σαββίδης προσήλθε συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κι έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό του ξενοδοχείου και τους Ρώσους τουρίστες από το Ροστόφ που έφτασαν στο Μακεδονία Παλλάς δύο ώρες νωρίτερα.

Δημοσκόπηση Metrisi: Προβάδισμα 0,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Εξαιρετικά αμφίρροπη είναι η «μάχη» της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Στο γκάλοπ που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», από την εταιρεία «Μetrisi», η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 0,3% καθώς συγκεντρώνει ποσοστό...

Πολίτες διαδηλώνουν ντυμένοι τσολιάδες στις Βρυξέλλες

Ντυμένοι με τις παραδοσιακές φουστανέλες, πολίτες στις Βρυξέλλες διαδήλωσαν σήμερα κατά της λιτότητας, πρώτη ημέρα εργασιών της Συνόδου Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.


Συναγερμός από τα αυξανόμενα κρούσματα λύσσας στη Βόρειο Ελλάδα

[Η καλύτερη πρόληψη είναι ο εμβολιασμός των σκύλων και των γάτων]

Aργά αλλά σταθερά μακραίνει ο κατάλογος των κρουσμάτων λύσσας σε άγρια και οικόσιτα ζώα στη χώρα μας. Άλλα δύο νέα κρούσματα της νόσου σε κόκκινες αλεπούδες καταγράφηκαν από το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) τις δύο τελευταίες ημέρες στο Κιλκίς, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε 17. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων αφορά σε άγρια ζώα, και δη σε κόκκινες αλεπούδες, και μόνο τρία περιστατικά αφορούν οικόσιτα ζώα (σκύλοι και μία γάτα).


Εισαγγελέας για τον εκβιασμό στον Κεδίκογλου

[Προφανώς μόνο αν πάρει τηλέφωνο ο Δελατόλας "έλα Ελένη, έχουμε πρόβλημα", υπάρχει άμεση κινητοποίηση, αλλά αυτός τώρα έχει πια τις δικές του σκοτούρες, οπότε η εισαγγελία παρακολουθούσε επι μια βδομάδα...]

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή μη ανάρτησης στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επιχειρήθηκε να «εκβιαστεί» από δημοσιογράφο διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το οπλοστάσιο της γιάφκας στα Εξάρχεια (φώτο)

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τα ευρήματα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και σε ενοικιασμένο όχημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Οικονομικοί εισαγγελείς: Στο στόχαστρο όλοι οι δήμαρχοι από το 2003

Ελεγχο στα οικονομικά στοιχεία όλων των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 2003 και εντεύθεν καθώς και όλων των επιθεωρητών μεταφορών, υγείας, εργασίας και περιβάλλοντος, πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.


Άμα σε λένε Σαλπιγγίδης τρώς 6 αγ. ... άμα σε λένε Ντιόγκο μηδέν

[Μαλακίες... το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει απ' τη σαπίλα της Ελλάδας... και ο Σαββιδης έπρεπε να πάρει το μήνυμά του: Σε γράφουμε στα παπάρια μας]

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα εξάντλησε όλα τα περιθώρια αυστηρότητας και επέβαλε ποινή έξι αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την περιβόητη μούντζα κατά του διαιτητή στον αγώνα με τον Πλατανιά.


Βγάλαν Πάπα και χαλάρωσαν οι μερακλήδες... ΦΩΤΟ

Τώρα αν σας πούνε ότι αυτός αριστερά είναι παιδεραστής, έμπορος ναρκωτικών, μπράβος και νταβατζής δεν θα τους πιστέψετε; Δείτε τους:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως! Μα τι πίνουν επιτέλους; Ο καθένας κρύβεται πίσω από μια νταμπέλα - εδώ του ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ- και γράφει ότι συκοφαντία γουστάρει για όποιον γουστάρει! Ο εισαγγελέας Κιλκίς έχει διαβάσει το κείμενο που μοίρασαν στους κατοίκους; Μιλάμε ότι τέτοια συκοφαντία και ψέμα είχαν να φάνε οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες από την εποχή του ΣΤΑΛΙΝ:

Βίντεο: Όσο χρονών κι αν είσαι... άμα το έχεις...

Δείτε τον:

Ο "ΙΧ" λαϊκισμός των φυλλάδων δεν έχει όριο ...

Όσοι έχουμε λίγη συναίσθηση του τί είναι ΔΙΚΑΙΟ και του τι δεν είναι στην φορολογία των αυτοκινήτων , έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε για τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ της φορολόγησης με βάση τον ΚΥΒΙΣΜΟ...

Τώρα λοιπόν που πάει να ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ το φορομπηχτικό υπ. οικονομικών , η φυλλάδα δημοκρατία "ανακάλυψε" ΧΑΡΑΤΣΙ !!!


27 χρόνια κι ακόμα κλαίνε... ΦΩΤΟ

Οι Άγγλοι βέβαια... Δείτε το απωθημένο τους:

Λεονταρισμοί περιπτερά σε τηλεθεατή για το επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλη: "Αυτά είναι μαγκιές της κλ@νι@ς"!

"Τώρα που βλέπω το χαστούκι στην Κανέλλη (ο περιπτεράς έκανε αναπαράσταση του επεισοδίου εκείνη την ώρα), αναρωτιέμαι... γιατί ρε Γιώργο δεν εμπόδισες τον υποτιθέμενο να χτυπήσει την κ. Κανέλλη, αλλά φώναζες όχι, όχι; Έμοιαζε αστείο...", έγραφε το μήνυμα τηλεθεατή που διάβασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής.


Ευρωκοινοβούλιο: Σημαντικά για την ευρωπαϊκή ασφάλεια τα κοιτάσματα της Μεσογείου-Ανάγκη για ευρπαϊκή ΑΟΖ

Η πρώτη επίσημη απόφαση «εξευρωπαϊσμού» των κοιτασμάτων της Ν.Α. Μεσογείου, ψηφίστηκε σήμερα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η έκθεση «Ευρωπαϊκός Οδικός Ενεργειακός Χάρτης μέχρι το 2050» είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνωρίζει την σπουδαιότητα των υδρογονανθράκων της περιοχής μας για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.


Πιο μαλάκ@ς πεθαίνεις: "Ο Τσάβες επηρέασε τον Χριστό στην επιλογή νοτιοαμερικανού πάπα"

Ο προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο δήλωσε ότι ο αποθανών πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες ίσως να επηρέασε τον Χριστό, ο οποίος οδήγησε τους καρδινάλιους στην επιλογή ενός λατινοαμερικανού πάπα.


"Έβαλαν την Κωνσταντοπούλου για να μας τρελάνει"

Συνέχεια στο πρωινό επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε πριν από λίγο μέσω ανακοίνωσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης υποστηρίζοντας πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει όσα κάνει με τις πλάτες και τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα.


Ρένα Δούρου: Τον γκαντεμιάσαμε και τον Τσάβες... μόλις με γνώρισε έπαθε καρκίνο και πέθανε

Η συνέντευξή της είναι από το ΧΩΝΙ... οπότε μην περιμένετε ερωτήσεις του στύλ "καλά εσείς που είστε υπερ της καύσης των νεκρών πως επικροτείτε την ταρίχευση" ή "πως εξηγείτε την εκτόξευση του πληθωρισμού στο 25% και την αύξηση του δημοσίου χρέου στο 45% επί Τσάβες όταν πήρε το πετρέλαιο στα 10 δολ το βαρέλι και το άφησε στα 110;"... απλά τη βάζουμε έτσι για γέλιο μεσημεριανό:


ΕΔΕ Λιάτσου για τη συνεργάτιδα της Στάη

Ο Λιάτσος διέταξε ΕΔΕ για την συνεργάτιδα της που μπήκε παράνομα στο κοντρόλ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ήδη από χτες, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η Νικόλ Λειβαδάρη, στενή συνεργάτιδα της Έλλης Στάη βρέθηκε αυθαίρετα στο κοντρόλ της εκπομπής «Netweek», παρά το γεγονός ότι δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.


Συνελήφθη ο ανταποκριτής της τουρκικής Σαμπάχ στην Ελλάδα με δυο μαχαίρια πάνω του

Τυχαίος έλεγχος της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη δημοσιογράφου που είναι ο ανταποκριτής της τουρκικής εφημερίδας Σαμπάχ στη χώρα μας.


Βαρέθηκε να ακούει μαλακίες ο Καραμανλής και είπε να δραστηριοποιήσει τους δικούς του

Βαρέθηκε να ακούει τον κάθε μαλάκ@ να λέει ότι στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και να ανασύρει δηλώσεις 3-4 χρόνων ("εγώ τον Αλέξη τον πάω") και έδωσε εντολή στους δικούς του ανθρώπους να ξεκινήσουν παρεμβάσεις αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ και επιθέσεις εναντίον του αλλά παράλληλα να στηριχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις που δημιούργησαν οι δημοσιοκάφροι το προηγούμενο διάστημα περί φλέρτ «Καραμανλή-Τσίπρα».

Έτοιμο το ευρωπαϊκό GPS

Από τις 12 Μαρτίου το GPS, το πρώτο σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης, αμερικάνικης προέλευσης, έχει τον Ευρωπαίο ανταγωνιστή του, το Galileo. Η διαστημική πορεία της Ευρώπης πέρασε σε μια νέα εποχή μετά την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή προσδιορισμού θέσης με χρήση του συστήματος Galileo.


Καταγγελίες Ντινόπουλου: Διευθύνων σύμβουλος με προνόμια κροίσου!

Φοβερές καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ για πάρτι στη ΔΕΣΦΑ και για ανοχή από πλευράς Λιβιεράτου

Ταραχή προκαλούν οι αποκαλύψεις του Αργύρη Ντινόπουλου για τα έργα και τις ημέρες του γνωστού και …

63χρονος κωλόγερος ασέλγησε σε κοριτσάκι στην Κρήτη

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η είδηση ότι ένας άντρας 63 χρονώ ασέλγησε σε κοριτσάκι 7 ετών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η μικρή νοσηλευεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ ο άντρας συνελήφθη για ασέλγεια.


Πανικός με την κατάθεση Καπελέρη για τη λίστα Λαγκάρντ

Ένταση επικράτησε το πρωί μεταξύ μελών της Προανακριτικής Επιτροπής, όπου κατέθεσε ο Ιωάννης Καπελέρης, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον πρόεδρο της Προανακριτικής Χρήστο Μαρκογιαννάκη, για πραξικοπηματική απόφαση και βίαιη διακοπή της εξέτασης του κ. Καπελέρη, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 10:00.


Καψής: Λούκα και Μαριλίζα πριν πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας οφείλουν μια εξήγηση;

Ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής (παραβλέπουμε το σχόλιο "κοίτα ποιος μιλάει" γιατί τα "εγκλήματα" της Λούκας ήταν απείρως μεγαλύτερα...) σε σημερινό του άρθρο αναλύει γιατί η Λούκα Κατσέλη και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου οφείλουν να εξηγήσουν γιατί ψήφισαν το Μνημόνιο πριν πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Παντελής Καψής στο Εθνος με τίτλο «Κατά ...Λούκα Ευαγγέλιον»:


Ένταση στην Προανακριτική

Διέκοψαν την συνεδρίαση μετά από καυγά του Μαρκογιαννάκη με την Κωνσταντοπούλου

Για άλλη μια φορά ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής που έρευνά την υπόθεση του Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.


Πάκης Παπαγαλάκης: Το ΕΣΡ να αφήσει τον Τράγκα να βρίζει γιατί ο Χατζηνικολάου μου δίνει βήμα... σε αντίθεση με το MEGA

«Η τρόικα δεν αντιλαμβάνεται που έχει φτάσει η κοινωνία, η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι διατεθειμένη να ανεχθεί κάποια πράγματα», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, όπου έχει μόνιμο στασίδι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Παυλόπουλου:

Ο Αβραμόπουλος κλείνει από Σεπτέμβριο το Ζάππειο με σημαντική απώλεια εσόδων

[Αν δεν το έκλεισε αυτός αλλά άλλοι στου ΥΠΕΞ, ας το ξανανοίξει...]

Γκρίνια φέρνει στον τουριστικό και συνεδριακό κλάδο η απόφαση του ΥΠΕΞ να μπει λουκέτο στο Ζάππειο ήδη από τον Σεπτέμβριο, λόγω προετοιμασίας για την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014.


Όλη την ελληνική ξεφτίλα παρουσιάζει ο Λυκουράντζος... και κάθεται και κοιτάει!!

[Εδώ και δύο χρόνια λέει η παιδοχειρουργική κλινική του Αγ. Σοφία δεν λειτουργεί λόγω αντιπαραθέσεων των γιατρών (την έκλεισε ο Λοβέρδος γιατί τσακώθηκαν και δεν χειρούργησαν παιδί που ήταν ναρκωμένο)!!!  Ακόμα το πειθαρχικό συνεδριάζει για το ποιος γιατρός φταίει από αυτούς που τσακώνονται. Τους κάλεσε στο γραφείο του και δεν τα βρήκαν... και αυτό λέει ο Λυκουρέντζος δεν μπορεί να το καταλάβει... Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά υπουργός είναι;

Αποκλείεται να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ... η Μέρκελ θα τον έβαλε: Αγρότης χωρίς γη πήρε πίσω 184 εκ ΦΠΑ

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε αγρότης από τη Θήβα που είχε φτιάξει μια “μηχανή” να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ με το κόλπο της επιστροφής ΦΠΑ. Τα χρήματα που έβαλε στην τσέπη ο αδίστακτος καλλιεργητής έφθασαν στο αστρονομικό ποσό των 184.075.770 ευρώ. Όπως προκύπτει από τον έλεγχο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών , ο αγρότης εμφανίζονταν να κατέχει μια έκταση 50.000 στρεμμάτων στην περιοχή της Θήβας. Όπως αποδείχθηκε ο ...

Απερίγραπτη ανωμαλία: Η 19χρονη φοιτήτρια που χρησιμοποιεί τα πόδια της για να πληρώσει τις σπουδές της

Μια προνομιακή ματιά στον άγνωστο κόσμο των high class ποδολατρών έδωσε η New York Post μέσα από σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

«Χρειαζόμουν επειγόντως μετρητά για να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου (σ.σ. είναι φοιτήτρια στο New York University) όταν είδα μια αγγελία στο Craigslist που ζητούσε 'κορίτσια με ωραία πόδια'. Το μόνο που ζητούσε ήταν όνομα, τηλέφωνο και ένα πορτραίτο.

Διασπάστηκε η ΠΑΣΚΕ-Νέα παράταξη ο Φωτόπουλος

Ομάδα συνδικαλιστών, στην οποία συμμετέχουν γνωστά συνδικαλιστικά στελέχη όπως ο Νίκος Φωτόπουλος, ο Μιχάλης Κουρουτός, ο Νίκος Ορφανός, η Στάβυ Σαλουφάκου και η Μεταξία Στεκουλέα, αποχώρησε από την συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ και δημιούργησαν μια νέα, αυτόνομη και αντιμνημονιακή παράταξη όπως αυτοπροσδιορίζονται, την ΕΜΕΙΣ.


Τσαντίστηκε ο Χατζηνικολάου επειδή το ΕΣΡ δεν αφήνει τον Τράγκα να βρίζει αυτούς που του πληρώνουν τις κρατικές διαφημίσεις στη φυλλάδα

Πυρ και μανία ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης για την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ στον Real FM (για μπινελίκια του Τράγκα στη Μέρκελ και γενικά βωμολοχίες), την ίδια ώρα που αθωώθηκε το MEGA για τη μη μετάδοση ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.


Φούντωσε ο Σοφιανός μόλις ο Άδωνις του θύμισε ότι απέλυσαν κόσμο στον Ριζοσπάστη

«Σταμάτα επιτέλους να μιλήσω! Σταμάτα» φώναζε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ο κ. Σοφιανός, μέλος του ΚΚΕ, στον Άδωνι, ο οποίος επέμενε, αφού δεν έπαιρνε απάντηση, να του θυμίζει τις απολύσεις του Ριζοσπάστη με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε μια έντονη αντιπαράθεση.

Τρόικα: Η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις-Λίγα θέματα ανοικτά

Η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η τρόικα των διεθνών πιστωτών, σημειώνοντας πως λίγο μόνο θέματα παραμένουν ανοικτά.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Μία απάντηση από 300 φοιτητές για το Μαραθώνα... από Αλβανίδα

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην πανεπιστημιακή κοινότητα, και όχι μόνο, το περιστατικό που αποκάλυψε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Δονάτος Παπαγιάννης. Ρώτησε 300 φοιτητές να του πουν για τη Μάχη του Μαραθώνα και έλαβε απάντηση μόνο από μία φοιτήτρια και μάλιστα αλβανικής καταγωγής.


Η Αυγή λέει ότι ο Τσίπρας πήγε στον ΔΟΛ και είδε Ψυχάρη αλλά κρύβει ποιος άλλος ήταν παρών

Κι όμως, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ συχνά πυκνά επιτίθεται στον ΔΟΛ και σε συγκεκριμένα στελέχη και αρθρογράφους του, χθες ο πρόεδρος του επισκέφθηκε το κτίριο της Μιχαλακοπούλου και είχε σειρά συναντήσεων όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αυγή.


O Παπακωνσταντίνου ματαίωσε επένδυση στον Εβρο για χάρη της ξαδέλφης του Ελένης

Οι καταγγελίες θέλουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να σταματάει επένδυση εταιρείας στην περιοχή του Εβρου για χάρη άλλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία και στην οποία μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι η εξαδέλφη του Ελένη Παπακωνσταντίνου.


Ομαδικό θηλασμό διαμαρτυρίας διοργανώνει η Σάντυ Κουτσοσταμάτη στο COSMOS

Η παρατήρηση που έκανε στην -παρουσιάστρια, ψυχολόγο και συγγραφέα- Σάντυ Κουτσοσταμάτη ένας υπάλληλος security σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν την είδε να θηλάζει τη 17 μηνών κόρη της, την ενόχλησε τόσο που διοργάνωσε ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό για σήμερα Πέμπτη 14/03.


Μέχρι τώρα πήγαινε με το λεωφορείο λέει... τώρα όμως ωραία και καλά θα κάτσει στη Mercedes

Για πάνω από 80 χρόνια η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων Mercedes παράγει αυτοκίνητα ειδικών παραγγελιών από το Βατικανό και τα παρέχει στον εκάστοτε Ποντίφικα. Το πρώτο Popemobile έκανε την εμφάνιση του το 1930 και ήταν μία Nurburg 460. Σήμερα ο νέος Πάπας, ο Φραγκίσκος ο Α' θα έχει στη διάθεσει του μία Mercedes M-Class, όχημα που είχε παραδόσει ο πρόεδρος της Daimler, Ντίτερ Ζέτσε στον Βενέδικτο τον 16ο, ο οποίος όμως δεν το χρησιμοποιούσε


Συναγερμός για να αποτραπεί το χαράτσι

Του Σπύρου Δημητρέλη

Προσπάθεια να εξαντλήσει τα -ομολογουμένως λίγα- περιθώρια που άφησε ανοικτά η τρόικα για να μην πληρώσουν και φέτος οι φορολογούμενοι το χαράτσι στα ακίνητα ξεκινά άμεσα η κυβέρνηση. Οι πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι εφόσον οι εκπρόσωποι των δανειστών πειστούν με πράξεις, και όχι με λόγια και υποσχέσεις, ότι ο νέος φόρος θα θεσπιστεί και ο μηχανισμός για την επιβολή του θα είναι έτοιμος έως το τέλος Ιουνίου, τότε θα δουν θετικά και την πιθανότητα να μην επιβληθεί και φέτος το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Αυτοί είναι οι 5 δισεκατομμυριούχοι που αντί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη, φιγουράρουν στη λίστα Forbes για το 2013

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μέσα στο 2013 οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Ο συνολικός πλούτος των δισεκατομμυριούχων όλου του κόσμου, για το 2013, ανήλθε στα 5,4 τρισ. δολάρια, δηλαδή σχεδόν 1 τρισ. δολάρια παραπάνω από τα 4,6 τρισ. του 2012.

Για τους Έλληνες δημοσιογράφους είναι «ο πρώτος μη Ευρωπαίος Πάπας»... για τον υπόλοιπο κόσμο είναι φυσικά ο 11ος

Άλλη μια παπαριά από έλληνες δημοσιογράφους που γράφουν ότι κάτσει: Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ο πρώτος μη Ευρωπαίος Πάπας, λέει ο Κουρτάκης

Φτάνει πια με τα φιλελεύθερα ρεμάλια του Οργ. Αποξήρανσης Κωπαϊδας! Κρατικοποίηση τώρα!

Σύντροφοι,

Φτάνει πια με την κοροϊδία των πληρωμένων μηχανισμών! Φτάνει πια με τον δογματισμό των «φιλελεύθερων» πολιτικών που έφεραν την χώρα ως εδώ.

Τέρμα η ξύλινη γλώσσα σύντροφοι. ‘Ήρθε η ώρα για πραγματικές λύσεις. «Κάθε κοινωνικό προτσές παραγωγής εξεταζόμενο στη διαρκή του συνάφεια και στην αέναη ροή της ανανέωσής του, είναι ταυτόχρονα και προτσές αναπαραγωγής».


Αν έχεις λεφτά αγοράζεις τα πάντα: Ο Σόρος προσφέρει τόνους πετρελαίου σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΑΠΗ

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και επενδυτής Τζορτζ Σόρος δήλωσε πως θα βοηθήσει την Ελλάδα, δωρίζοντας εκατοντάδες τόνους πετρελαίου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ε άμα σας το 'παν οι "πηγές" στις Βρυξέλλες... έτσι θα είναι

Απίστευτες γελοιότητες σκαρφίζονται οι δημοσιογράφοι, τις οποίες πλασάρουν σαν κανονικές ειδήσεις από "πηγές" τους. Δείτε ένα παράδειγμα όπου κάποιος αστείος θέλει να μας πει ότι, μετά το περιστατικό με τον Παπαστάμκο, μίλησε με "πηγές" και "ευρωβουλευτή" στις Βρυξέλλες ο οποίος του μετέφερε την αναστάτωση των ευρωβουλευτών από την ελλειπή παροχή πρώτων βοηθειών στο Ευρωκοινοβούλιο... στις Βρυξέλλες.

"Μαλακίες λέγαμε... δεν μπορούμε να ταριχεύσουμε τον Τσάβες... έχει πεθάνει εδώ κι ένα μήνα και έχει βρωμίσει"

Ο Νικόλα Μαντούρο, που εκτελεί χρέη προέδρου στη Βενεζουέλα μετά το θάνατο του Ούγκο Τσάβες, τόνισε πως είναι δύσκολο να γίνει τελικά πράξη η δημιουργία Μαυσωλείου, στο οποίο θα βρίσκεται μόνιμα η σωρός του εκλιπόντος ηγέτη της χώρας.

Η Ελλάδα αντιστέκεται... "Γονείς διαδηλώνουν εναντίον της εισαγωγής με εξετάσεις σε Πειραματικά Σχολεία"... προτιμούν τη λοταρία...

Πως θα γίνεται η εισαγωγή σε πρότυπα και πειραματικά σχολεία


Η Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων Πειραματικών Σχολείων αμέσως μετά τη διαδήλωση μαθητών και γονέων έξω από το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση για τα ΠΠΣ, στην οποία εμμένει στην καθιέρωση εξετάσεων στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία.