15 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Όταν οι της αριστεράς καταργούν στην πράξη την Κυριακάτικη αργία

Καλά τα μεγάλα λόγια για εργασιακά δικαιώματα , για κοινωνικούς αγώνες και λαική εξουσία , όταν όμως πρέπει να την ασκήσεις ( την εξουσία ) τότε αρχίζουν τα δύσκολα .

Η εικόνα της εβδομάδας!!! Απίστευτο!!!

Δείτε τη:

Ευχαριστούμε το λεβεντομαλάκ@ για τη διαφήμιση... ας περάσει απ' το ταμείο να πληρωθεί

Άλλος ένας φανατικός αναγνώστης μας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και εκδηλώθηκε... χαιρόμαστε πολύ που του τα σπάμε... Δείτε τι έγραψε ο "φίλος" μας ο Τατσόπουλος:

Ο Νικολουτσόπουλος… καρφώνει τον Θέμο για την υποκλοπή

Ευθύνες στον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη για την υποκλοπή της βιντεοσκοπημένης συνεύρεσης της Εύης Τσέκου με τον Χρήστο Ζαχόπουλο απέδωσε ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος απολογούμενος στο Τριμελές Εφετείο για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην υπόθεση του πρώην Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού.


Πρόταση γάμου σε τηλεπαρουσιάστρια on air από γνωστό ποδοσφαιριστή - Η τύπισα τον γείωσε λίγο [βίντεο]

Μπορεί ο πάλαι ποτέ σούπερσταρ της Μίλαν και της Εθνικής Βραζιλίας να ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να σχολιάσει την κλήρωση των ομίλων του Champions League, ωστόσο, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του που του έπαιρνε συνέντευξη.


Στα γαλανόλευκα η Ντίσνεϊλαντ τον Μάιο - Τριήμερη γιορτή με τίτλο «Οπα!»

Eλληνικό χρώμα θα έχει το τριήμερο 25-27 Μαΐου η Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνια. Oι επισκέπτες του θεματικού πάρκου με τους ήρωες του Ντίσνεϊ θα έχουν εκείνες τις ημέρες την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν αλά ελληνικά.


Άδωνις: Αυτά είναι τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Μανωλίδου ΔΕΝ είχε λογαριασμό στην HSBC και δεν είναι στη λίστα

Την επίσημη μετάφραση του Υπ.ΕΞ ανέβασε πριν λίγο στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να τελειώνει επιτέλους το παραμύθι Βαξεβάνη ότι τάχα η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου είναι στη λίστα Λαγκάρντ (αν και σήμερα παραδέχεται και ο ίδιος ότι είναι απλά συνδεδεμένο πρόσωπο με το λογαριασμό του πρώην συζύγου της Θ. Μανωλίδη). Όπως φαίνεται από τα έγγραφα...

Τροπολογία: Μόνο με τα αεροπλάνα της γραμμής θα μετακινούνται οι υπουργοί... εκτός του Αβραμόπουλου βεβαίως...

Με τα αεροπλάνα της γραμμής θα μετακινούνται από εδώ και στο εξής οι υπουργοί, όπως ορίζεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. Βάσει αυτής, δικαίωμα χρήσης του Embraer και του Gulfstream, μετά από έγκριση του ΓΕΑ έχουν μόνο ο πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Εξωτερικών.


Β.Παπαγεωργόπουλος μέσα από τη φυλακή: «Ακούω γύρω μου ροχαλητά»!

Με ένα γράμμα από τη φυλακή συνεχίζει την επικοινωνία του με τον έξω κόσμο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. Περιγράφει την καθημερινότητα του στη φυλακή και για άλλη μία φορά κάνει λόγο για άδικη απόφαση.

Αναλυτικά η επιστολή του Β.Παπαγεωργόπουλου από τη φυλακή:


Εισαγγελική έρευνα για εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στη ματαίωση επένδυσης

Υπό εισαγγελική διερεύνηση τίθεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ματαίωσε επένδυση εξόρυξης ζεόλιθου στον Έβρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα εταιρείας στην οποία μετέχει συγγενικό του πρόσωπο.


Τσοχατζόπουλος: Κατάπτυστο το κατηγορητήριο – Με στέλνουν σε δίκη χωρίς καν να απολογηθώ

Με μια άκρως επιθετική ανακοίνωσή του ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος σχολιάζει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη στις 22 Απριλίου με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος από μίζες.


Συνελήφθη 23χρονος Ελληνας στις ΗΠΑ που κατηγορείται ότι βίασε και λήστεψε την πρώην φίλη του

Μεγάλη έκταση έχει λάβει στα αμερικανικά ΜΜΕ η σύλληψη ενός 23χρονου Ελληνα στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση της πρώην φίλης του, ληστεία πρώτου βαθμού και παράνομη κατοχή όπλου.


Γιατί η Τουρκία εξαφανίζει το Καστελόριζο -Τι λέει για πετρέλαιο και ΑΟΖ

Η Αγκυρα κατέθεσε την περασμένη Τρίτη στα Ηνωμένα Εθνη τη δική της ρηματική διακοίνωση με την οποία απαντά σε αυτή που είχε καταθέσει η Αθήνα στις 20 Φεβρουαρίου.


Αντ. Σαμαράς: Εκτός Δημοσίου επίορκοι και «κοπανατζήδες»-Μειωμένο το "χαράτσι" για το 2013

Στην απομάκρυνση από τον δημόσιο τομέα των επίορκων υπαλλήλων εστίασε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ερωτηθείς σχετικά με τις πιέσεις των δανειστών για απολύσεις, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής.

Κλαίει όλη η Ελλάδα... Βεβήλωσαν τον τάφο του σκ@τόψυχου-Δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον φτιάξει... Ας τον φτιάξει ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

[Καλά τα παραλέει κι ο "προσωπικός εξομολογητής" του άθεου... Η φώτο του σκ@τόψυχου λείπει μόνο... μπορεί να την πήρε κι ο αέρας όπως λέει κι Πάγκαλος...]

Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκεται ο τάφος του Ανδρέα Παπανδρέου στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Το NEWS 247 επικοινώνησε με τον Αρχιμανδρίτη, Πατέρα Τιμόθεο Ηλιάκη που ήταν ο προσωπικός εξομολογητής του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώτος παρατήρησε τη βεβήλωση.

Ούτε 1 μήνα δεν άντεξε ο Ολλανδός στο ΤΧΣ και παραιτήθηκε

[Ξέρετε αυτός που μπήκε με εντολή της τρόικα να τα "ξεπουλήσει" όλα ή να τα χαρίσει στη Μέρκελ...]

Του Αλέξανδρου Κασιμάτη

Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ο Ολλανδός κ. Paul Koster, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.


Βίντεο: Απίστευτο γέλιο η γιαγιά του Πάνου

Όλα τα λεφτά η κυρία εισαγγελέας Γιαταγάνα του Πάνου Καμμένου:

Αυτή είναι η Ελλάδα (φώτο)

«Ο Παρθενών δεν γίνεται να είναι δημιούργημα από άνθρωπο. Είναι από εξωγήινους. Αυτά τα γνωρίζουμε, διότι έχουν αφήσει τα χνάρια τους». τάδε έφη Notis και το αποτέλεσμα:

Σε εκλογικό κλίμα η ΟΝΝΕΔ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η διαδοχή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ενόψει των εκλογών που προσδιορίζονται για τα τέλη Μαΐου. Από το Μέγαρο Μαξίμου πιέζουν για όσο το δυνατόν λιγότερες υποψηφιότητες και ομαλό κλίμα προκειμένου να συνεχιστεί η παραγωγική παρουσία της γαλάζιας νεολαίας τα τελευταία χρόνια. Φαβορί και

Πήγαν να κάνουν τις ελληνικές μαγκιές στην ΠΡάγα και έφαγαν τις ψιλές τους :)))

[Προφανώς το παρακάτω αποτελεί ανακοίνωση των κομμουνιστών καθηγητών που θέλουν τους νέους αμόρφωτους (πχ. όπως παραδέχονται οι ίδιοι η σχολική χρονιά έχει τελειώσει αν και είναι ακόμα Μάρτιος...) και κάφρους... Τα σχόλια μέσα σε παρένθεση]

Επίθεση των ΜΑΤ(!) εναντίον Ελλήνων μαθητών σε ξενοδοχείο της Πράγας

Πρωτοφανής Βαρβαρότητα εναντίον των Μαθητών της Γ’ Λυκείου και των Εκπαιδευτικών-συνοδών που πραγματοποιούσαν την πενθήμερη εκδρομή τους στην Πράγα.

Οι "μαλάκ@ς" μαθητές που συμμετέχουν σε διαγωνισμό της Formula 1 αντί να κάνουν κατάληψη ή καφριλίκια σε 5ήμερη

Έξι πιτσιρίκια από το Ηράκλειο (και πολλά άλλα από την υπόλοιπη Ελλάδα) βάλθηκαν να κατακτήσουν τον κόσμο ... Η Ειρήνη, ο Θωμάς, η Μαρία, Ο Ιπποκράτης, η Χριστίνα και ο Δημήτρης μαθητές του Πειραματικού γυμνασίου αναλαμβάνουν για λίγο ρόλο του μηχανικού κατασκευάζοντας ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο μινιατούρα με σκοπό να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Formula 1 για σχολεία, βάζοντας παράλληλα πλώρη για την παγκόσμια διοργάνωση όπου συμμετέχει η καλύτερη ομάδα από κάθε χώρα.

Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι με τον Λέτο

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να γίνει ρεζίλι διεθνώς αποκτώντας εκ νέου τον Λέτο(ναι γιατί δεν υπάρχει άλλο αριστερό εξτρεμ στον πλανήτη) και εγώ δεν μπορώ να μην βγάλω από μέσα μου όλα όσα σκέφτομαι...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πολεμικό ανακοινωθέν...

Οι πατριώτες του κώλου αντιστέκονται.... με ότι μέσα διαθέτουν:

Τον ξεφτίλισε κι αυτόν ο Άδωνις: Κολοτούμπα και του Κυρίτση της Αυγής που απουσία του έλεγε ότι ο Άδωνις είναι στη λίστα Λαγκάρντ!! (βίντεο)

​Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της Αυγής Γιώργο Κυρίτση με αφορμή μια αναφορά του τελευταίου πως ο κ. Γεωργιάδης είναι στη λίστα Λαγκάρντ!!!

Τέλος στις συντάξεις «μαμούθ» των βουλευτών

Με μία κίνηση το Υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να θέσει τέρμα στην αδικία εις βάρος των πολιτών

Σε μία κίνηση, που αν υλοποιηθεί, θα αποδώσει κοινωνική δικαιοσύνη φαίνεται πως προχωρά το Υπουργείο Οικονομικών έπειτα και από δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα.


Κολοτούμπα Βαξεβάνη που συνεχίζει να παπαρίζεται: Χθες έλεγε ότι η Μανωλίδου είναι στη λίστα, σήμερα λέει ότι είναι απλά «διασυνδεδεμένη»...

Μετά τον άγριο καβγά που ξέσπασε χθες στη Βουλή μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Βαξεβάνη που τσέπωσε 2,2 εκ από την ΕΡΤ, μόνο τη διετία 2010-12, ο δημοσιογράφος επανέρχεται διαδικτυακά σήμερα κάνοντας όμως μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, λέγοντας ότι η Ευγ. Μανωλίδου "σχετίζεται" με λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι...

Η ξανθιά καλλονή, κόρη του δικτάτορα του Ουζμπεκιστάν, έκανε... βασανιστήρια!

Δεν ξέρουμε πως φαντάζεστε εσείς μια κόρη δικτάτορα, αλλά σίγουρα απέχει πολύ από την «μοναδική» στα χρονικά προσωπικότητα Γκουλνάρα Καρίμοβα, η οποία χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχει αυτά που θέλει.

Παπαδόπουλος: Δεν πρέπει να παραμείνει το χαράτσι και το 2013

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, εξέφρασε την αντίθεσή του να εφαρμοστεί και φέτος το χαράτσι, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί άλλη λύση.


Μεγαλεία ΓΑΠ με Κλίντον

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη και αντάλλαξαν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα.

Πάνο ALERT: Θα μας το φάει το κορίτσι ο Μάκης (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να κάθονταν σε διαφορετικά διαζώματα, αλλά τα έλεγαν για αρκετή ώρα. Ο λόγος για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη και την βουλευτή των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά, οι οποίοι είχαν πιάσει για αρκετή ώρα κουβέντα. Το τι έλεγαν κανείς δεν το ξέρει, αφού ήταν μόνοι τους. Ο φωτογραφικός φακός πάντως αποτύπωσε καλό κλίμα μεταξύ τους:

Ε καλά τώρα... "Ο Economist προβλέπει πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά!"

Να δούμε τι άλλο θα κάνουθν για να φέρουν τον Τσίπρα οι Αγγλοαμερικάνοι...

Μαύρες είναι οι προβλέψεις της Intelligence Unit του Economist για την ελληνική οικονομία αλλά και την κυβέρνηση της χώρας, οι οποίες δημοσιοποιούνται μετά τα προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Προβλέπει μάλιστα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταρρεύσει έως το δεύτερο μισό του επόμενου έτους.


Ανάληψη ευθύνης απ' τις κότες για την βόμβα σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι

Την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι ανέλαβαν οι οργανώσεις Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο και Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης.


Γιατί υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι επενδυτές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μεγάλος αριθμός ισχυρών ομίλων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο παίρνει θέση για την απόκτηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, με το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) και την Εθνική Τράπεζα να μεταθέτουν κατά 10 ημέρες την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Μπάγερν-Γιούβε (βίντεο) το σημαντικότερο ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League

Αποφεύχθηκε το μεγάλο ντέρμπι στην κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρεάλ Μαδρίτης τη Γαλατάσαραϊ .

ΝΔ: Ένας ανιδιοτελής Έλληνας, που αγωνίστηκε για τον Οικουμενικό Ελληνισμό

Ο Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάκης Σκανδαλάκης, για την απώλεια του Άντριου Άθενς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας μεγάλος Έλληνας, ένα άξιο τέκνο της Πατρίδας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του. Ο Άντριου Άθενς υπήρξε ένας ανιδιοτελής Έλληνας, που αγωνίστηκε για τον Οικουμενικό Ελληνισμό ως πρώτος πρόεδρος του ΣΑΕ, και ως σημαντικός παράγοντας της ελληνικής ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα πέντε βήματα που ακολούθησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης για να γίνει πλούσιος [εικόνες]

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ίσως να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της λαϊκής ρήσης «τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία». Ο Κροίσος από την Σμύρνη και ίσως ο πιο διάσημος Ελληνας επιχειρηματίας κέρδισε τα πάντα: Χρήματα, δόξα, γυναίκες και μια ζωή bon viveur, εκτός από την οικογενειακή ευτυχία.

Οι 15 Έλληνες στον θρόνο του Πάπα

Όλοι τους διετέλεσαν διάδοχοι του Αποστόλου Πέτρου πριν από το οριστικό Σχίσμα των δύο Εκκλησιών το 1054. Με μια σύντομη αναδρομή στην παπική ιστορία, μπορεί κανείς να εντοπίσει 15 Ποντίφικες ελληνικής καταγωγής...

Επίσκοποι Ρώμης, δηλαδή Πάπες (όπως λέγονται σήμερα), διετέλεσαν οι εξής Έλληνες:

Σαββίδης: "Σκεφτόμαστε ακόμη και να αποσυρθούμε..."!

Ο Ιβάν Σαββίδης άφησε την τακτική της σιωπής και βγήκε στην επίθεση με αφορμή το θέμα Σαλπιγγίδη. Σε συζήτησή του με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ κάνει λόγο για παρασκήνιο που δεν θέλει τον ΠΑΟΚ δυνατό και στον τελικό του Κυπέλλου, ζητάει οι αγώνες να παίζοντας επί ίσοις όροις και απειλεί ακόμη και με απόσυρση του ΠΑΟΚ από πρωτάθλημα και Κύπελλο αν δεν αλλάξουν τα πράγματα


Τι λένε Κεδίκογλου-Παπαγιάννης για την εισαγγελική παρέμβαση για εκβιασμό (ηχητικό)

Εισαγγελική παρέμβαση προκλήθηκε από το δημοσίευμα του portal iefimerida, στο οποίο γίνεται λόγος για απόπειρα εκβιασμού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και το blog fimotro.

Υπερφυσικές δυνάμεις αλά X-Men αποδίδει στον Ιησού αρχαίο αιγυπτιακό κείμενο

Απόκρυφα στοιχεία σχετικά με τη σύλληψη και τη σταύρωση του Ιησού έφερε στην επιφάνεια η αποκρυπτογράφηση αιγυπτιακού κειμένου, γραμμένου στην κοπτική και ηλικίας 1.200 ετών, μερικά εκ των οποίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην ιστορία.


Αυτός είναι ο Έλληνας όμηρος που εκτέλεσαν οι ισλαμοφασίστες στη Νιγηρία

Ένας δυναμικός άνθρωπος, με καταγωγή από την Πάτρα, ήταν ο Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία.

Ο άτυχος 34χρονος άνδρας διέμενε για δύο περίπου χρόνια στην γιαγιά του στη συνοικία Αγίου Διονυσίου, όταν εργαζόταν για την Ολυμπία Οδό.


Και κάρτα μέλους της Σαν Λορέντζο ο Πάπας

Ο νέος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, Φραγκίσκος ο Α', είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και μάλιστα έχει κάρτα μέλους στη Σαν Λορέντζο.


“Η Ελλάδα ζητάει χαλάρωση του Μνημονίου”!

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, με δημοσίευμά της που φέρει την ένδειξη «αποκλειστικό», αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση ζητάει να χαλαρώσει το ζωνάρι του επιβληθέντος προγράμματος. Βάση της απαίτησης αυτής είναι κείμενο επτά σελίδων που εμφανίζει τις επιτυχίες κατά την εφαρμογή του.

Αναφέρονται τα εξής:

Παπαριές του Πάγκαλου: "Μακεδονική Δημοκρατία των Σκοπίων"

Κυκλοφόρησε η Utrinski Vesnik με την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Πάγκαλου, για την οποία διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας. Κέρδισε με το σπαθί του το πρωτοσέλιδο ο Θόδωρας, αφού δήλωσε στην εφημερίδα το ευχάριστο για τους Σκοπιανούς "έχετε δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεστε όπως θέλετε στα θέματα εθνικότητας και γλώσσας". 
Επίσης, ο κ.Πάγκαλος δηλώνει σε κάποιο άλλο σημείο υπερτονίζοντας την ανάγκη να έχουμε καλύτερες σχέσεις με τους Σλάβους γείτονές μας ότι...

Γι' αυτό δεν απολύονται οι επίορκοι και οι υπουργοί κάθονται και τους κοιτάνε...

Απίστευτο (λέμε και καμιά μαλακ@α...) κι όμως ελληνικό. Οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν απολύονται επειδή δεν συνεδριάζει το πειθαρχικό συμβούλιο και φυσικά κανένας υπουργός δεν πήρε μέχρι σήμερα στηλιάρι ή δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα μέλη κάποιου πειθαρχικού που καλύπτει τους απατεώνες... εντάξει ξέρουμε: "Είναι παράνομο, δεν μπορούμε, δεν προβλέπεται απ' το νόμο"... ρε αί στο διάολο γελοίοι όλοι. Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega.

Θα πάρουν το κτίριο του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα να το κάνουν Περιφέρεια Αττικής

Μια πρωτοποριακή πρόταση υπέβαλε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στον Γιάννη Στουρνάρα: να περάσουν οι τεράστιες δεσμευμένες εκτάσεις στην Κάντζα που φέρουν την επωνυμία Λάκης Γαβαλάς στην Περιφέρεια Αττικής κι έτσι το ελληνικό δημόσιο να πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται.


Πρώην αστυνομικός με δήλωση 228.000 ευρώ και καταθέσεις 2.270.000! Θα πληρώσει πρόστιμο-μαμούθ τουλάχιστον 1.190.000

Πρόστιμο τουλάχιστον 1.190.000 ευρώ καλείται να πληρώσει πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που είχε υπηρετήσει στο Τμήμα Δίωξης Διαρρηκτών αλλά και σε αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης, σε τραπεζικούς λογαριασμούς του οποίου εντοπίστηκαν περίπου 2,3 εκατ. ευρώ.


Άψογα! Μόνο τα λαμόγια φοβούνται: Tο ΣΔΟΕ θα παρακολουθεί τις καταθέσεις όλων των πολιτών

Πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων θα αποκτήσουν από την ερχόμενη Τρίτη δέκα εξειδικευμένοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, προκειμένου να καταγράφουν και να παρατηρούν τις κινήσεις των κεφαλαίων.


Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή ο πρωθυπουργός

Τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επισκεφτεί την προσεχή Κυριακή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα παραβρεθεί τελικά στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τους νεκρούς του Ολοκαυτώματος στη συναγωγή Μοναστηριωτών.


Μια χαρά: Οι δεξιές … αποκλίσεις της Νέας Δημοκρατίας

Προς το κέντρο ή δεξιά; Αυτό είναι το ερώτημα που μοιάζει να κυριαρχεί στις συζητήσεις περί της στρατηγικής που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ν.Δ. Στα αριστερά της, το κόμμα της Ν.Δ. έχει ένα εκλογικό σώμα περί το 13 – 15%, όσο δηλαδή αθροίζουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Στα δεξιά της, πάλι, το κοινό – που μοιάζει και πιο οικείο για το κόμμα της Ν.Δ – φθάνει το 17 – 19% όσο δηλαδή το άθροισμα των Ανεξάρτητοι Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής. Βάσει αυτών των εκλογικών μαθηματικών, η Ν.Δ. έχει κάθε λόγο να μην αποστρέφει το βλέμμα από τα δεξιά της.


Πάρτι διαφθοράς της Μέρκελ στο ΙΚΑ με ημέρες εικονικής εργασίας και ψεύτικα ένσημα

Κύκλωμα που είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την Ελλάδα δρούσε στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ και «βοηθούσε» προκειμένου να εξασφαλισθούν παροχές και συνταξιοδοτήσεις σε άτομα που δεν το δικαιούνταν. Στο κύκλωμα είχαν εμπλοκή επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, λογιστές και για χρόνια έκαναν ό,τι ήθελαν, αφού...

Εντάξει σοβαρευτείτε τώρα... Στολίστηκαν βάφτηκαν και πήγαν να θηλάσουν δημόσια (φώτο+βίντεο)

Με επιτυχία στέφθηκε ο ταυτόχρονος θηλασμός που οργάνωσε η γνωστή ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη σε εμπορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Αφορμή για τον πρωτότυπο αυτό τρόπο διαμαρτυρίας ήταν...

Καλώς τους προδότες του ΚΚΕ: Δεν ύψωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός το λάβαρο του '21!

[«Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους;» ρωτάνε τα κομμούνια τα μικρά παιδιά... ΟΧΙ ρε μαλάκες δεν μας κάνει εντύπωση και το ξέρουμε ότι η έναρξη της Επανάστασης γιορτάζεται συμβολικά την 25η Μαρτίου... Εντύπωση μας κάνει ότι...

Αυτό το μυστήριο μόνο ο Καμμένος μπορεί να το λύσε!! ΦΩΤΟ

Πάνο, μέχρι και ο Ευκλείδης δικός τους ήταν!!! Θεέ μου Πάνο, πόσα χρόνια πίσω πάει αυτή η συνωμοσία; Δείτε:

Μόνο έτσι μπορεί να δούμε φως: Επίθεση εργαζομένων της Κολιός σε ΠΑΜΕ- Ζαριανόπουλο

Εναντίον του ΠΑΜΕ στρέφονται οι εργαζόμενοι του εργοστασίου Κολιός. Καταγγέλλουν ότι μισθοφόροι του ΠΑΜΕ και ο κατ επάγγελμα συνδικαλιστής Σ. Ζαριανόπουλος επιχειρούν να κλείσουν το εργοστάσιο.


Koύγιας: Δεν ήταν αίθουσα μασάζ αυτό που είδατε στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου, ήταν πλυσταριό

Πλυσταριό είναι το δωμάτιο με τους καθρέφτες, τα κρεβάτια και τα σεντόνια που απεικονίζεται στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, σύμφωνα με το δικηγόρο της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξη Κούγια.


Ο Χατζηνικολάου δεν άκουσε τίποτα γι αυτά: Κακουργήματα για τα εικονικά τιμολόγια του ALTER

Με διώξεις κακουργηματικού αλλά και πλημμεληματικού χαρακτήρα εναντίον 13 συνολικά προσώπων κλείνει ένα μέρος της σκοτεινής ιστορίας των πλαστών - εικονικών φορολογικών στοιχείων και τιμολογίων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER καθώς και τριών ακόμα εταιριών.


ΣΥΡΙΖΑΐκα ανταρτάκι με παντόφλες απειλούν στο διαδίκτυο! Από κοντά κι ο ξεπεσμένος ανκορμαν...

Φαήλος Κρανιδιώτης 

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλίας (Σόρος) έχει μια ψωραλέα στρατιά κουκουλοφόρων. Αλλους στους δρόμους και στις καταλήψεις, άλλους στο διαδίκτυο και σε μερικά ΜΜΕ. Εκτός από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες προβοκάτορες, με τους οποίους χορεύει καντρίλιες η Κουμουνδούρου, εκτός από τους τρομοκράτες με τους οποίους είναι μεσοτοιχία και που με τόσο πάθος αγωνιά για τους μώλωπες μετά τη σύλληψή τους, έχει και τα φασιστοειδή του στην αχανή και δυσώδη ζούγκλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστολογίων.

Αλέξη κάτι κάναμε λάθος! Μας κατάλαβαν.... ΦΩΤΟ

Όσον αφορά τη χθεσινή εμφάνιση του Αλέξη στο LSE (καλά πόσο μαλάκες πια αυτοί οι Άγγλοι: να πληρώνεις 25.000 ευρώ για σπουδές και να σε βάζουν να ακούς τον Αλέξη... πάλι καλά που δεν είχαν και τον Λαφαζάνη να μιλήσει για τη δραχμή) αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι ο μεταφραστής του Αλέξη ο οποίος μετέφραζε μόνο για τον Αλέξη... κι αυτό:

Μαλάκ@ς Σπαρτιάτες... τους φώναζε "γαμ@ τη Σπάρτη την πουτάν@" και τον κοιτάγανε 100 χαλβάδες (βίντεο)

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε χθες στον κεντρικό δρόμο της Σπάρτης. Φοιτητές διαμαρτύρονταν για το κλείσμο του ΤΕΙ της πόλης και πήγαν να κλείσουν κεντρικό δρόμο της πόλης. Δεν ήταν όμως και ...πολλοί με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι ουσιαστικά ανοιχτός. Εκείνοι όμως, προφανώς ήθελαν η διαμαρτυρία να συνοδευτεί με ...κλείσιμο του δρόμου.