18 Μαρτίου 2013

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο εγγονός του Ντεκτάς

Τραυματισμένος κοντά στον τάφο του πατέρα του Ραΐφ Ντενκτάς βρέθηκε ο Τζιάν Ντενκτάς, εγγονός του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς.

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ζητάει πράγματα που δεν προβλέπονται από τον Κανονισμό

Επίσημη ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Βουλής

Σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα προχώρησε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ακόμα και αυτή την ώρα δεν έχει πάρει στα χέρια του κανένα επίσημο αίτημα από τον κ. Τσίπρα. Είναι μάλιστα κάτι που αναφέρεται και στην ανακοίνωση αφού όπως λέει ο Πρόεδρος της Βουλής η μόνη ενημέρωση που έχει είναι από το ΑΠΕ.


Γ. Στουρνάρας: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις στην Ελλάδα

Νέες διαβεβαιώσεις για την ακεραιότητα των καταθέσεων στην Ελλάδα έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά το τέλος της έκτακτης τηλεδιάσκεψης του Eurogroup.

«Διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για τους Έλληνες καταθέτες, είτε έχουν τα χρήματά τους σε κυπριακές είτε σε ελληνικές τράπεζες, είτε σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα», είπε ο κ. Στουρνάρας, ερωτηθείς σχετικά.

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Διασφάλιση καταθέσεων έως 100.000 ευρώ

Πανηγυρίζει η τρόικα που κατάφερε να διώξει τους Ρώσους από την Κύπρο... γιατί δεν πρέπει να υπάρχει τόσο ηλίθιος που να πιστεύει ότι οι Ρώσοι δεν θα την κάνουν μόλις ανοίξουν οι Τράπεζες

Σύμφωνα με πληροφορίες σε καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ θα μπει φόρος μέχρι και 15,6% προκειμένου  να βρεθούν τα 5,8 δις που πρέπει να συγκεντρώσει η κυβέρνηση

Περίπου 1 1/2 ώρα κράτησε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Κύπρο, όπου αποφασίστηκε να διευκολυνθεί η Λευκωσία, με μεγαλύτερη ευελιξία αναφορικά με τις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει για το θέμα του “κουρέματος” των καταθέσεων, στο πλαίσιο της βοήθειας που θα δοθεί.


Το πρόβλημα της Κύπρου σε μια φώτο

Εκτός από το ότι οι τράπεζές τους εκτέθηκαν σε εμάς (κουρέματα και μη εξυπηρετούμενα δάνεια) εκτέθηκαν και σε αυτούς:

Νέο δράμα στην Πάτρα!! Μετά το λυπόθυμο παιδί, επιχειρηματίας ζήτησε... στοματικό για να βρει δουλειά στο παιδί γνωστής κυρίας

Πάντως οι πατρινοί δημοσιογράφοι έχουν πολύ φαντασία και αξίζουν το σεβασμό μας :)))

Δεν πίστευε στα όσα έβλεπε και άκουγε μία μητέρα δύο παιδιών, που λίγο έλειψε να πέσει θύμα των σεξουαλικών ορέξεων πάμπλουτου επιχειρηματία της πόλης!

Η γυναίκα, με έντονη κοινωνική ζωή στην πόλη, βρέθηκε στο δρόμο του επιχειρηματία και εν μέσω συζήτησης την ενημέρωσε πως θα μπορούσε να την βοηθήσει για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού της!

Τελικά ο Όλι Ρεν ή ο Αναστασιάδης έστειλε χαιρετίσματα στη Μέρκελ;;;

Κυκλοφορούν δύο διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας είδησης!!!! Διαλέξτε και πάρτε:

Όλι Ρέν: Να δώσετε χαιρετίσματα στην κυρία Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδιο Επίτροπο για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρέν, αλλά και με πολύ στενό συνεργάτη της Άγκελα Μέρκελ, είχε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.



Διαψεύδει τον Σόιμπλε ο Αναστασιάδης

Σε κατηγορηματική διάψευση της δήλωσης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προχώρησε ο Κύπριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες που τον φέρουν να έχει απορρίψει πρόταση για εξαίρεση των καταθέσεων κάτω από 100,000 ευρώ από το τέλος επί των καταθέσεων.


Οι ΗΠΑ θα ξανασώσουν την Κύπρο... Εμπρός για νέο 1974

Η Ουάσινγκτον παρακολουθεί στενά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κύπρο και σύμφωνα με πληροφορίες ο αμερικάνος ΥΠΟΙΚ συνομίλησε με ευρωπαίους συναδέλφους του ζητώντας ενημέρωση... εννοείται πως δεν είπε "πόσα λείπουν; πάρτε τα να τελειώνουμε" όπως ζητάνε όλοι οι κάφροι από τα 3-4 ευρωπαϊκά κράτη που συνεχώς χώνουν

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ δήλωσε απόψε ότι η Ουάσινγκτον παρακολουθεί στενά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κύπρο.


Κλειστά μέχρι την Τετάρτη τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Οπως αναμενόταν, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε οτι τα υποκταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα δεν θα λειτουργήσουν στις 19 και 20 Μαρτίου αντίστοιχα, ως απόρροια των καταιγιστικών εξελίξεων αναφορικά με το πρόγραμμα δάσωσης της χώρας.

Η ανακοίνωση του υπουργεόυ Οικονομικών έχει ως εξής:


Γιατί επιβλήθηκε το κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο

Στην πιο δύσκολη δοκιμασία των τελευταίων 40 ετών της ιστορίας της εισέρχεται σήμερα η Κύπρος. Το Κοινοβούλιό της καλείται να εγκρίνει μία πρωτοφανώς σκληρή ευρωπαϊκή απόφαση σε μια ψηφοφορία που μοιάζει με τεστ παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.

Κια ο Παπαδημούλης υπερ του κουρέματος των καταθέσεων... άνω των 100.000 ευρώ

Πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωση τη θέση του κόμματός του...

Τα ίδια τα ελληνικά... η Μέρκελ τους φταίει κι αυτών και όχι το πλυντήριο: Κατέβασαν τη γερμανική σημαία από την πρεσβεία...

Διαδηλωτής σκαρφάλωσε στην ταράτσα του κτηρίου, κατέβασε τη γερμανική σημαία από τον ιστό της και την πέταξε στο δρόμο.

Πολλοί πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το προεδρικό μέγαρο, όπου πραγματοποιείται διαδήλωση διαμαρτυρίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με το Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων

Τα ρούβλια να ρέουν για τους επι χρήμασι αναρτώντες άρθρα...

Για μερικά ρούβλια εκπορνεύονται ...

Συγκεκριμένοι τριτοκλασάτοι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ -BLOGGERS ,(αυτό ξέρουν να κάνουν εξ άλλου...) επιχαίροντας για την δυστυχία των Κυπρίων...


Μαυρωτάς: Υπερβολική η τιμωρία του Κατίδη

Ναι μεν ο Γιώργος Μαυρωτάς χαρακτήρισε «βλακεία» τον φασιστικό πανηγυρισμό του Κατίδη, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν είναι φυσιολογική η αντίδραση που έχει δημιουργηθεί, με πολλούς να «ζητούν το κεφάλι» του παίκτη της ΑΕΚ.


Πώς και γιατί η Κύπρος βυθίστηκε στην κρίση (εξαιρετική ανάλυση για τους στόκους που τα φορτώνουν στον Αναστασιάδη)

Μια σειρά από ιδεολογικές αγκυλώσεις, λαϊκίστικες πολιτικές προσεγγίσεις και αποφυγή πολιτικού κόστους σε συνδυασμό με την αδυναμία κατανόησης της λειτουργίας της σύγχρονης οικονομίας, οδήγησαν την Κύπρο στο χείλος του οικονομικού γκρεμού.

«Αηδιάζοντες και αγανακτούντες και βλέποντες την γενικήν κατάπτωσιν των πολιτευομένων ερωτώμεν αυτούς, μη τυχόν αληθώς πταίει το Έθνος;» Αυτό ήταν το ρητορικό ερώτημα του Χαρίλαου Τρικούπη, όταν...

Άκρα του τάφου σιωπή από τον "προεδρεύοντα" Πάνο...

Μα να μήν κάνει ούτε ΕΝΑ Twitt που να παίρνει ΘΕΣΗ για το ΑΝ πρέπει να υπερψηφισθεί το κούρεμα η όχι ;;; 

Τίποτα ;;;

Κατάπιε την γλώσσα του ;;;

Μητέρα Ριζάι: Ο γιος μου κρατείται παράνομα στην Ελλάδα... να τα κάνει όλα πουτάν@ να είμαστε πιο υπερήφανοι (βίντεο)

Προκλητικές δηλώσεις έκανε η μητέρα του γνωστού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι μετά το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, αναφέροντας σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό, ότι ο γιος της «κρατείται παράνομα» από το ελληνικό κράτος, τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι αθώος».


Βίντεο με τις σημαντικότερες "θεάσεις" UFO στον 20ό αιώνα... ο Πάνος το εγκρίνει;

Το ακόλουθο βίντεο αποτελεί συλλογή με τις σημαντικότερες θεάσεις Ιπτάμενων Αντικειμένων Αγνώστου Ταυτότητος, οι οποίες έχουν αρχειοθετηθεί και συσσωρευτεί με το πέρασμα του χρόνου.


Gazprom: «Δεν κάναμε καμία πρόταση στην Κύπρο»... εγώ πάντως πιστεύω τον Πάνο

[Αν και εδώ και 2 μέρες είναι εξαφανισμένος και κάνει την πάπια, όπως κι ο καραγκιόζης που μας έλεγε ότι οι Ευρωπαίοι μπλοφάρουν... (Άσχετο: Μόνο στον ΠΑΟΚ θα βάλουν λεφτά αυτοί της Gazprom... πρέπει να αρχίσετε να το συνηθίζετε...)]

Διέψευσε ότι η εταιρεία του απηύθυνε οποιαδήποτε πρόταση προς την κυπριακή κυβέρνηση, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Gazprom, σχολιάζοντας τις περί του αντιθέτου φημολογίες.


Bild: Γιώργος Κατίδης, ο «Ελληνας Χίτλερ»

Τον ακραίο χαρακτηρισμό «Ελληνας Χίτλερ» αποδίδει η γερμανική Bild στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη με αφορμή το φασιστικό χαιρετισμό που έκανε πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ απέναντι στη Βέροια, το περασμένο Σάββατο.


Εξετάστε με προσοχή τις εικόνες, για να διαπιστώσετε το γιατί οι Κούρδοι κοντεύουν να νικήσουν το τουρκικό κράτος

Και εντάξει αν δεν το νικήσουν μπορούν να του δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα... Δείτε τις φώτο:

Παναγιώταρος: Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα-Ο... Γατίδης έσωσε την ΑΕΚ (βίντεο)

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας στο Mega, έσπευσε να υπερασπιστεί το χαιρετισμό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη ή μάλλον... Γατίδη, όπως τον αποκάλεσε εκ παραδρομής.


Αντίθετοι στη συμμετοχή των μικροκαταθετών για την Κύπρο οι Γερμανοί ΥΠΕΞ και Υγείας

Αντίθετος στην συμμετοχή των μικροκαταθετών στην χρηματοδότηση της διάσωσης της Κύπρου εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το περιοδικό «Der Spiegel».


Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ο Μεντβέντεφ εκβιάζει την Κύπρο... η Μέρκελ θα τον έβαλε

Η Ρωσία θα αναγκαστεί να εισαγάγει «διορθώσεις» στις σχέσεις της με την Κύπρο σε περίπτωση, που επιβληθεί το «κούρεμα» στις τραπεζικές καταθέσεις, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στέλνοντας το ανάλογο… μήνυμα.


Το γεύμα Ψυχάρη – Τσίπρα

Τι συζητήθηκε στον 6ο όροφο της Μιχαλακοπούλου και ποιοι εκδότες έχουν σειρά

Μετά από μια περίοδο μεγάλης έντασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πέρασε το κατώφλι του ΔΟΛ, και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Συγκροτήματος Σταύρο Ψυχάρη. Πρόκειται για μια συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας. Ωστόσο, το ταξίδι του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, για την κηδεία του Τσάβες, οδήγησε στην αναβολή του.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Δείτε πώς χαιρετάει αυτός ο φασίστας!

Σοκ ! Να επέμβουν αμέσως οι προοδευτικοί απόγονοι ταγματασφαλιτών! Δείτε τον Μέγα Ναζιστή :

Έλα, έλα Αντώνη κόψε τις βλακείες! "Δεν θα γίνω ΠΑΟΚ θα γίνω «ΜΠΑΟΚ»" [βίντεο]

[Άντε, άντε σοβαρευτείτε@ Έχουμε τον γαύρο το Δεξί Μπακ να μας τη λέει τώρα θα μας τη λέει κι ο Αντώνης;; Άντε από δω παλιοφασίστες :Ρ]

Πειράγματα δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην επίσκεψη του στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace, όπου όταν δημοσιογράφος σχολιάζοντας τις συχνές του επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη του είπε με χιούμορ ότι θα γίνει και οπαδός του ΠΑΟΚ, εκείνος απάντησε «Μπάοκ».


Ακροδεξιοί ανέλαβαν πάλι την ευθύνη για βόμβες... με επιστολή στο indymedia

Η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Ολικοί αρνητές συστράτευσης με το υπάρχον», με προκήρυξη που ανήρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη για την τριπλή εμπρηστική επίθεση, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού, στη Θεσσαλονίκη.


Μπηχτή της Ρένας Δούρου για τη γυναίκα του Τσίπρα!

Αγαπητέ Κώστα Βαξεβάνη τελικά δεν είσαι το απωθημένο όλων των γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο των αξύριστων... όποιες αξίζουν κάτι όπως η Ρένα Δούρου έχουν στο μυαλό τους μόνο το τρελό αγόρι το οποίο θεωρούν ότι χαραμίζεται με την Περιστέρα Τσίπρα... Δείτε την απαξιωτική μπηχτή που πέταξε η Ρένα καρφώνοντας τον Αλέξη:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΙΔΗ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ..


Έχει μεγάλη πλάκα το θέατρο σκιών που παρακολουθούμε από χτες το βράδυ με την υπόθεση του Γιώργου Κατίδη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του. 

Την ίδια ώρα, ορκισμένοι υποστηρικτές της "ελευθερίας της άποψης" έχουν βγει και εξαπολύουν μύδρους εναντίον του, συμφωνώντας με την απόφαση της ΕΠΟ περί ισόβιου αποκλεισμού από τις εθνικές ομάδες. Ποια είναι η αλήθεια; Ο...

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλες οι Κυπριακές Τράπεζες

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο οι τράπεζες, όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα στην παρούσα στιγμή, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Αλίκη Στυλιανού.

Μπράβο ρε!! Παγκόσμιος πρωταθλητής στην ενόργανη ο Λευτέρης Πετρούνιας

Στην κορυφή βρέθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην ενόργανη γυμναστική στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Γαλλία, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.


Στο twitter μεταφέρει την επανάσταση ο Μαδούρο

Ο εκτελών χρέη προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, εγκαινίασε την Κυριακή τον λογαριασμό του στο Twitter, με την ελπίδα να «καταλάβει το έδαφος» που απελευθερώθηκε από τον μέντορά του Ούγκο Τσάβες.


«Με εμένα κεράτωνε για χρόνια τον Χιου Γκραντ η Λιζ Χάρλεϊ», αποκαλύπτει 51χρονος χολιγουντιανός σταρ

Για το ειδύλλιό του με τη Λιζ Χάρλεϊ μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Τομ Σάιζμορ, γνωστός από τους ρόλους του στα Saving Private Ryan, Natural Born Killers, στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του.

«Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του Passenger 57 το 1992. Και ευτυχώς πρόλαβα να κάνω την κίνησή μου πριν τον Γουέσλεϊ Σνάιπς, που επίσης τη λιγουρευόταν.

Λίνεν: "Υπερβολικό αυτό που συμβαίνει με Κατίδη"

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στο γερμανικό Τύπο για το περιστατικό με τον Κατίδη και υποστήριξε πως θα πρέπει ο παίκτης να πάρει ένα μάθημα, ενώ τόνισε πως αυτό που συμβαίνει τώρα είναι υπερβολικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Κύπρος: Ανακριβής η δήλωση Σόιμπλε για την πρόταση εγγύησης καταθέσεων

Ανακριβή χαρακτήρισε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης τη δήλωση του γερμανού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την πρόταση της Γερμανίας και του ΔΝΤ προς τη Λευκωσία.

«Δεν ήταν ακριβώς έτσι η πρόταση και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών» δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας αναφορά του γερμανού ΥΠΟΙΚ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι ARD.


Κακόγουστο αστείο με Κατίδη και… έκρηξη Παυλή

Δημοσιεύματα (στη μπουρδελοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου όπου μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει) αργά το βράδυ της Κυριακής (17/03) έκαναν το γύρω του διαδικτύου και ήθελαν τον Γιώργο Κατίδη να έχει… αυτοκτονήσει μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες 48 ώρες, με τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ να εκρήγνυται!

Πούτιν: Άδικο το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «άδικο, αντιεπαγγελματικό κι επικίνδυνο» το μέτρο της επιβολής δασμού στις τραπεζικές καταθέσεις στην Κύπρο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!! Ομοφοβική η Ρένα Δούρου;; Απαπαπα

Εντάξει τις απειλές για λογοκρισία και για δικαστήρια τις παραβλέπουμε:

Εννοείται ότι διαψεύστηκαν οι παπαριές για Gazprom... Οι Ρώσοι κάνουν λίστα και πάνε για εκτέλεση με πλουτώνιο όσοι τους παρουσιάζουν για μαλάκ@ς

[Πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου που παρουσιάζουν τους Ρώσους της Gazprom σαν μαλάκ@ς που θα βάλουν λεφτά σε μια λεκάνη τουαλέτας, όπως είπε και ο Σαββίδης... Και φυσικά διαψεύσθηκε η είδηση που από χθες μόλις ακούστηκε προκάλεσε γέλιο σε όποιο λογικό υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα...]

Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου ότι υπάρχει πρόταση της Gazprom για το πρόβλημα της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ΡΙΚ.


Στην Κύπρο τελειώνουν οι τζάμπα μαγκιές των λαϊκιστών...

Η Κύπρος είναι πλέον το πειραματόζωο την Ε.Ε και των αγορών...

Οι έχοντες και κατέχοντες της Ευρωζώνης (δηλαδή η κλίκα του Βορρά) δείχνουν να απολαμβάνουν την δύναμή τους χαμογελώντας ειρωνικά στους ανίκανους του Νότου...


Στημένη η δουλειά... Schaeuble: Η Γερμανία θα προστάτευε τις εγγυημένες καταθέσεις

[Σήμερα θα συμφωνήσουν σε μικρότερη έκτακτη εισφορά των μικροκαταθετών και μεγαλύτερη των μεγαλοκαταθετών και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι... εκτός απ' τους Ρώσους μαφιόζους που θα τον πιούνε ακόμα πιο πολύ... Η προσωποποίηση του σατανά ο μπαγάσας ο Σόιμπλε...]

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε σήμερα ότι το Βερολίνο θα είχε σεβαστεί τις εγγυημένες καταθέσεις των μικρότερων καταθετών αλλά η κυπριακή κυβέρνηση, η Κομισιόν και η ΕΚΤ ήταν κατά.

Σφαγή Εθνικής, Alpha και Πειραιώς για τις 3 Κυπριακές τράπεζες

Της Δήμητρας Καδδά

Τρεις επιπλέον μνηστήρες, η Εθνική, η Alpha και η Πειραιώς έχουν μπει δυναμικά, σύμφωνα με πληροφορίες, στην διεκδίκηση των υποκαταστημάτων των 3 Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα (Κύπρου, CPB, Ελληνική). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΤΤ παραμένει ισχυρά στο τραπέζι ως «χρυσή εφεδρεία» για ένα deal που πρέπει – όπως αναφέρουν – να κλείσει πάση θυσία μέχρι το βράδυ της Δευτέρας...


Στην Ελλάδα ακούμε ένα κάρο παπαριές από τους ηλίθιους όσο στην Κύπρο επεξεργάζονται εναλλακτικές

[Εννοείται ότι δεν υπάρχουν οι παπαριές του Μπόνιου του υμνητή των πολεμιστών του φωτός που εργάζονταν μαζί στην Πάρο για το πως θα μας πάνε ΔΝΤ ή των άλλων αστείων του τμήματος ειδήσεων του defencenet.gr με τις αστειότητες ότι η Gazprom θα αγοράσει τράπεζα υπό κατάρρευση και έτσι δεν θα μπει η Κύπρος στο μνημόνιο!!!! Τα πράματα είναι απλά: