23 Μαρτίου 2013

Αυτό τον τίτλο ποιος βλάκας τον σκέφτηκε;

Ρήγμα στο ευρώ και ανησυχία στην Ευρώπη γράφει ο φωστήρας στον Ελεύθερο Τύπο... Δείτε τώρα ποιο είναι το ρήγμα και η ανησυχία:

Ρητορικό ερώτημα με γνωστή απάντηση: Έχει επαφή με την πραγματικότητα η όλα είναι προϊόντα φαντασίας;

Γιατί όταν σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στην Κύπρο , ο λόγο προεδρεύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, κάνει λόγο για «οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς» ...

σημαίνει ότι

ΦΩΤΟ: Μέγας Προφήτης Βαρουφαήλ...

Μεγάλη η χάρη του. Τα έχει προβλέψει όλα. Κι αυτά που έγιναν κι αυτά που δεν έγιναν:

Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή

Αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων βιώνουν στιγμές αγωνίας, καθώς βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα να βρίσκονται μπλοκαρισμένοι.


Reuters: Συμφωνία για φορολόγηση 20% σε καταθέσεις άνω 100.000 της ΤK

Οι κυπριακές αρχές συμφώνησαν με την τρόικα των δανειστών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) στην επιβολή τέλους 20% για τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου και τέλους 4% για καταθέσεις του ίδιου ποσού στις άλλες τράπεζες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο ως πηγή κύπριο κυβερνητικό αξιωματούχο.

Παντού πρώτοι στη μάσα οι κομμουνιστές: "Πού είναι το τζετ του Χριστόφια;"

[Και φυσικά η δικαιολογία η ίδια: "Δεν μπορούμε να ζούμε κομμουνιστικά μέσα σε ένα καπιταλιστικό κόσμο"... Ναι σας είδαμε και πως ζούσατε επί Τσαυσέσκου...]

Φτάσαμε τώρα στο σημείο να μας στέλνουν από την Ευρώπη το τζετ για να μπορέσει να μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί για διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλες. Φιλανθρωπικά. Πού είναι τώρα το τζετ που είχε στην διάθεσή του ο Χριστόφιας τόσα χρόνια για τα πήγαινε-έλα του, από δω κι από εκεί;

Μεγάλη η ζημιά στα κατεχόμενα αν βγει η Κύπρος από την ευρωζώνη

Ενδεχόμενη αποχώρηση της Κύπρου από την ευρωζώνη θα προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά στην οικονομία των Τουρκοκυπρίων, καθώς θα εμποδίσει την κίνηση των τουριστών από τις περιοχές που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία προς το βόρειο τμήμα, αναφέρει η Fiona Mullen, αναλύτρια για τα θέματα Κύπρου στο Economist Intelligence Unit (EIU), σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου.


H ΕΛΑΣ για την απόδραση στις φυλακές Τρικάλων. Βρέθηκαν αυτοσχέδια όπλα στο κελί του Βλαστού (φώτο)

Οι ανακοινώσεις του εκπροσώπου της ΕΛΑΣ το Σάββατο, μία μέρα μετά τη μαζική απόδραση 11 κρατουμένων από τις φυλακές στα Τρίκαλα, ξεκίνησαν με τη σύλληψη των δύο εξ αυτών.

Ρουπακιώτης: «Δεχτήκαμε καταδρομική επίθεση» (video)

Καταδρομική επιχείρηση, χαρακτήρισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, την χθεσινοβραδινή αιματηρή απόδραση των 11 κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων.


Βρέθηκε νεκρός στην Αγγλία ο Ρώσος ολιγάρχης Μπερεζόφσκι, πολέμιος του Πούτιν και του Αμπράμοβιτς

Νεκρός στο σπίτι του στο Άσκοτ της Μεγάλης Βρετανίας, βρέθηκε σήμερα ο Ρώσος ολιγάρχης Μπόρις Μπερεζόφσκι, σφοδρός πολέμιος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε εξοριστεί ουσιαστικά από τη Ρωσία.

Ο Μπερεζόφσκι ήταν φίλος του πρώην πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο, ο οποίος...

Χάρτης: Πολύ συγκρατημένους τους βρίσκω του Τούρκους

Αφού μας χαρίζουν τα εδάφη από την Κατερίνη και κάτω και μας δίνουν και Μύκονο και Κρήτη, μπορείς να μην τους χαρακτηρίσεις κουβαρντάδες; Δείτε το χάρτη που δημοσίευσε η σημερινή Μιλλιέτ σε άρθρο που αναφέρεται....

Όταν σε δέρνει η μαλακ@α ...

... δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα. Το Eurogroup θα συνέλθει την Κυριακή... παρότι όπως μας ενημερώνει έγκυρα ο...

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Νετανιάχου

[Στον απόηχο της συγγνώμης του Ισραήλ προς την Τουρκία κατόπιν πίεσης του Ομπάμα να τα βρούνε...]

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Τέλος εποχής για Κούρδους και Τουρκία – Επίσημη παύση πυρός από το PPK

Σε μία νέα ιστορική φάση περνάει η σχέση των Τούρκων με τους Κούρδους, ύστερα από μία πολυετή αιματοχυσία μεταξύ των δύο λαών, που άφησε πίσω της χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.


Σπουδαίο νέο: "Στημένη η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ" (βίντεο επίδειξης!)

Bαριές κατηγορίες εξαπέλυσε ο Τούρκος πρώην διαιτητής, Αχμέτ Τσακάρ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσιάς του σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας έκανε λόγο για "σημαδεμένα" αποτελέσματα όσον αφορά στα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα στους "8" του Champions League.


Στα χέρια της αστυνομίας οι 2 από τους 11 δραπέτες των Τρικάλων - Συνελήφθη και ο «εγκέφαλος»

Συνελήφθησαν οι δύο από τους 11 δραπέτες στις φυλακές των Τρικάλων, μόλις λίγες ώρες έπειτα από την αιματηρή απόδραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι και ο πιο σκληρός από τους δραπέτες, ενώ φημολογείται...

Το κούρεμα καταθέσεων η πιο ανώδυνη λύση και τα άλλα για κομπλεξικούς Γερμανούς είναι ιστορίες για ψεκασμένους

ήταν τουλάχιστον η πιο ανώδυνη λύση στις αρχές της εβδομάδας γιατί τώρα, μετά από 4 μέρες εφαρμογής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ (αντίσταση και τους τρίβουμε το μνημόνιο στη μούρη) και ΑΕροψεκασμένων (να τιτλοποιήσουμε έσοδα από φ.α. και δάνειο από Ρωσία) η κατάσταση πάει να ξεφύγει]

Αν αναζητούσαμε παραδείγματα nirvana fallacy το fb αυτές τις ημέρες (με την κρίση της Κύπρου) παρέχει άπλετα... Το πρόβλημα στην ουσία του είναι απλό, τόσο απλό που αν δεν υπάρχει κακόβουλη πρόθεση αποκλείονται οι παρανοήσεις: Υπάρχει χρηματοδοτικό κενό 18 δις στην Κύπρο. Οι Ευρωπαϊκές χώρες μαζί με το IMF συμφώνησαν να δώσουν με εξαιρετικά προνομιακούς όρους λεφτά των φορολογουμένων και μελών τους (και τελικά άρα των φορολογουμένων των κρατών-μελών) αντίστοιχα τουλάχιστον τα 10-11 δις από αυτά.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Αν και πέρασαν 2 σχεδόν αιώνες από την Επανάσταση του 1821, την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους, η Ελλάς δεν δείχνει να έχει απελευθερωθεί από τον ραγιαδισμό και το κλίμα ηττοπάθειας. Αυτό το νοσηρό κλίμα είναι ιδιαιτέρως εμφανές στην πολιτική ζωή του τόπου και στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής.


Φώτο: Τσιπραμμένος... πολλοί τον ακούμε αλλά λίγοι τον ξέρουμε.... Δείτε τον!

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κόμμα που θα προκύψει από τη συγχώνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΕροψεκασμένων μετά την τελευταία συνάντηση Τσίπρα και Καμμένου θα λέγεται...

ΦΩΤΟ: Η επικοινωνιακή στρατηγική του Καμμένου με λίγα λόγια

Απλή και … αποτελεσματική η επικοινωνιακή στρατηγική Καμμένου! Δείτε τη:

Κατά λάθος θυσία υπέρ του Ελληνισμού

Του Στέφανου Κασιμάτη

Να με συγχωρείτε όσοι αγαπάτε τα εξωτικά παρασκευάσματα με κιμά και καρυκεύματα, αλλά το ηρωικό «όχι» των αδελφών μας στην (ξανά) μαρτυρική μεγαλόνησο εξελίσσεται σε κάτι χειρότερο από σεφταλιά. Τουλάχιστον ώς την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές, η κατάσταση ήταν σχεδόν τραγική ― σχεδόν, το τονίζω, διότι η αφθονία άσκοπου πατριωτικού βερμπαλισμού την κάνει να μοιάζει επικίνδυνα με κακόγουστη ιλαροτραγωδία. Κατ’ αρχάς, το περιβόητο «Plan B» δεν υπάρχει.

Άσχετο...

Γνωρίζονται τυχαία σε ένα πάρτυ και ο Γιάννης ζητά από την Ελένη να πάνε σινεμά.
Αυτή δέχεται και τα περνάνε καλά.
Μερικές μέρες αργότερα βγαίνουν για φαγητό και πάλι περνούν καλά.
Αρχίζουν λοιπόν να βλέπονται τακτικά και μετά από λίγο γίνονται ένα ωραίο ζευγάρι.
Και ένα βράδυ, ενώ ο Γιάννης την πηγαίνει σπίτι της, μια σκέψη περνά από το μυαλό της και χωρίς να το πολυσκεφτεί την εκφράζει φωναχτά:

Περίεργη εξελιξη στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου!

Βρέθηκαν τα χρήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε λογαριασμό υπαλλήλου, η οποία απαλλάχθηκε με βούλευμα-Τζόγος στο Χρηματιστήριο 12 εκ.

Βρέθηκαν τα χρήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε λογαριασμό υπαλλήλου, η οποία απαλλάχθηκε με βούλευμα-Τζόγος στο Χρηματιστήριο 12 εκ. Ευρώ!Αποκάλυψη- βόμβα σήμερα στη "Μακεδονία"!

Χρυσόστομος: Η κομμουνιστική κυβέρνηση μας έφερε σε αυτά τα χάλια

Ευθεία επίθεση στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η κομμουνιστική κυβέρνηση μας έφερε σε αυτά τα χάλια. Μάλλον το ήθελε για να...

Μείωση 20% στο "χαράτσι" για τιμές ζώνης έως 2.000 ευρώ / τ.μ.-Εξαιρέσεις πολύτεκνων κ.α.

Κούρεμα έως και 20% στο «χαράτσι» της ΔΕΗ, για τα ακίνητα με τιμή ζώνης έως 2.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με πλήρη εξαίρεση από την καταβολή του ειδικού τέλους επί των ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) των πολυτέκνων, αναπήρων και άλλων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.


Τα πρώτα έσοδα από το κυπριακό αέριο θα είναι $10 δισ. μέσω IPO το 2014

Γιατί η Κύπρος δεν αξιοποιεί το φυσικό της αέριο ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες; Αυτό είναι ένα ερώτημα που εκ πρώτης όψεως φαντάζει λογικό. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά πιο περίπλοκα. Το γιατί η Κύπρος δεν μπορεί να έχει έσοδα από το αέριο πριν από το 2014, εξηγεί ο επίκουρος Καθηγητής γεωπολιτικής των υδρογονανθράκων στον πανεπιστήμιο της Λευκωσίας κ. Θεόδωρος Τσακίρης.

Περαστικά μας: Το τουρκο-ισραηλινό Kazan-kazan

[Άλλη μια απόδειξη ότι το μέλλον μας είναι στην Ευρώπη]

Του Κώστα Ράπτη

Τη στιγμή που θα έλεγε κανείς ότι οι τουρκο-ισραηλινές σχέσεις δεν θα μπορούσαν να φθάσουν σε χαμηλότερο σημείο, μετά το ρητορικό ξέσπασμα του Tayyip Erdogan εναντίον του σιωνισμού, η απεμπλοκή ήρθε υπό μορφήν μιας 30λεπτης τηλεφωνικής συνομιλίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού Binyamin Netanyahu με τον Τούρκο ομόλογό του. Η συνδιάλεξη έλαβε χώρα, με πρωτοβουλία του Netanyahu, από...

Προσέλαβαν καρδιολόγο για τις...λιποθυμίες στο Υπουργικό Συμβούλιο!

Προληπτικά μέτρα για την υγεία των κυβερνητικών στελεχών παίρνει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς με απόφαση της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης προσελήφθη έμπειρος ιατρός εργασίας με ειδικότητα στην καρδιολογία.


Η… βουλιμία των βουλευτών ενόψει του ανασχηματισμού

Δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το Μέγαρο Μαξίμου η… σπουδή βουλευτών να εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στις τηλεοράσεις (κυρίως), προκειμένου να υπερασπιστούν τις θέσεις της κυβέρνησης, συνοδεύοντας τις παρουσίες τους από… επαίνους για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.


Έντεκα κρατούμενοι απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων

Έντεκα κρατούμενοι απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων όπως προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι ¨ΗΡΩΕΣ¨ τελείωσαν τη Κύπρο


Ότι κι αν γίνει πλέον, η Κύπρος έχει τελειώσει οικονομικά. Οι ¨ήρωες΄ την έβαλαν σε μια περιπέτεια από την οποία δεν μπορεί πλέον να βγεί ότι κι αν αποφασίσει τις επόμενες ώρες ακόμα κι αν αυτή τη φορά υπερψηφίσει το αρχικό σχέδιο. Η εμπιστοσύνη του διεθνούς κεφαλαίου νόμιμου ή παράνομου έχει πλέον χαθεί, και μια χώρα που στηρίζεται κατά 70% στον τομέα των τραπεζικων υπηρεσιών κατέρρευσε πλήρως.

Επικό βίντεο: Απίστευτο γέλιο... τσιγγάνοι νίντζα απειλούν το Μιχαλολιάκο!

Τα πήραν στο κρανίο οι τσιγγάνοι του Αλάν Κογιού και τα έχουν βάλει με τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή!!! Στα χέρια τους κρατούν τσεκούρια και πιστόλια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Συγκεκριμένα τσιγγάνοι - Ρομά με αρχηγό τον γνωστό στην περιοχή, δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιάννη Αλεξίου δηλώνουν σφόδρα δυσαρεστημένοι με δηλώσεις μελών του κόμματος περί μη ελληνικότητας των τσιγγάνων και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν και εφόσον κανείς επιχειρήσει να ενοχλήσει κάποιον δικό τους!!!!


Βίντεο ΣΟΚ: Μαλάκ@ς αμερικάνος εκτελεί άλογο!!!

Αυτό είναι το αμερικάνικο κράτος για το οποίο μας ζαλίζουν και μετά από κάθε σφαγή αναρωτιούνται "γιατί;". Ο κάθε ψυχανώμαλος κυκλοφορεί με όπλο και βγάζει τ' απωθημένα του όπου λάχει... ο συγκεκριμένος τα έβγαλε στο άλογο το οποίο αγόρασε προκειμένου να σφαγεί στο σφαγείο όπου εργάζεται στέλνοντας μάλιστα το μήνυμά του στους ζωόφιλους.... Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και ακούστε τον να λέει:

ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγάλη κωλοτούμπα Βαρουφάκη!

Λύση εντός ευρώ προτείνει επειγόντως στην Κύπρο ο Βαρουφάκης που έχει προβλέψει αμέτρητες φορές τη διάλυση του ευρώ!. Δείτε το βίντεο

Το παρασκήνιο της πώλησης των κυπριακών τραπεζών στην Πειραιώς

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Με τα συμβόλαια ανά χείρας αντιπροσωπεία του ομίλου της Πειραιώς ταξιδεύει σήμερα για την Κύπρο για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών της συμφωνίας και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων με τις διοικήσεις της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής.