26 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Τρελή «pole dancer» στο Ουκρανία έχεις ταλέντο

Φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο βινίλ σύνολο, ανέβηκε στη σκηνή, έτοιμη να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές της.

Ξανθιά, όμορφη και μόλις 23 ετών, η Αναστασία Σοκόλοβα παρουσιάστηκε στην κριτική επιτροπή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ουκρανία, έχεις ταλέντο», με σκοπό να κερδίσει όχι μόνο τα βλέμματα του κοινού και των κριτών, αλλά και το χρηματικό έπαθλο.


Επική ΦΩΤΟ: Ευαγγελάτος... πρωταθλητής στο λαϊκισμό

Δείτε τη και προσέξτε τις λεζάντες στο κάτω μέρος:

Τι δεν καταλαβαίνεις;; Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει για την Ελλάδα ότι κατήγγειλε στην Κύπρο... δηλ. φορολόγηση καταθέσεων (βίντεο)

Επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα έγιναν στην Κύπρο, προτείνει φορολόγηση των καταθέσεων στην Ελλάδα!!!!
  •  Γλέζος και Στρατούλης είχαν προτείνει, πριν τις εκλογές ακόμα, φορολόγηση καταθέσεων στην Ελλάδα.
  • Όταν η τρόικα πρότεινε στην Κύπρο αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε για την Ελλάδα (δηλαδή φορολόγηση καταθέσεων) ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε "επανάσταση" για να μην περάσει η φορολόγηση των καταθεσεων στην Κύπρο

Γελοιογραφία

Το ψαλίδι έπρεπε να ήταν τριπλάσιο τη δεύτερη φορά:

Τότε, τι είναι δεξιό;

Είναι αριστερό να υπερασπίζεσαι έναν φορολογικό παράδεισο;

Είναι αριστερό να υπερασπίζεσαι τη διάσωση τραπεζών με χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων; Είναι Aριστερό να διαψεύδεις τον ίδιο τον εαυτό σου, όταν για ακριβώς αυτό κατηγορούσες τις επιλογές που ακολουθήθηκαν σε άλλες χώρες;

ΣΥΡΙΖΑ: Καλή και κακή βία

Δείτε ποια είναι καλή βία και δεν τη σχολιάζουν και ποια είναι κακή και αφρίζουν:

Δεν υπάρχει λέμε!!! Δικαιώθηκε δανειολήπτης που φέσωσε τράπεζες... οδηγάει Mercedes C200

[Το γνωστό κολπάκι... τα γράφουμε όλα στα παιδιά φεσώνουμε τράπεζζες και δεν έχουμε τίποτα να μας πάρουν...]

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, νιώθει δικαιωμένη μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, καθώς επήλθε για δεύτερη φορά, δικαίωση υπερχρεωμένου καταναλωτή.


Συνελήφθη στη Λεμεσό σύζυγος επιχειρηματία - Ετοιμαζόταν να φύγει με 4 εκατ. στις βαλίτσες της

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με κατεύθυνση πόλη του εξωτερικού, έχοντας τέσσερα εκατ. ευρώ στις βαλίτσες της, συνελήφθη η σύζυγος ενός φημισμένου επιχειρηματία στην Κύπρο.


Καταθέτης όπως Μέτοχος!


Του Άγη Βερούτη

Ως τώρα, για να αποφασίσει κάποιος σε ποιά τράπεζα θέλει να αποταμιεύσει το περρίσευμά του, έβλεπε το επιτόκιο, την απόσταση στο κοντινότερο υποκατάστημα για να κάνει τη δουλειά του, την ευχέρεια μεταβολής των όρων σε περίπτωση που έπαιρνε προθεσμιακό, και την αντιμετώπιση που ετύγχανε από τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος που θα εξυπηρετείτο. Άντε και το μπλοκάκι επιταγών ή την κάρτα αναλήψεων συνδεμένη με κάποιο δίκτυο συναλλαγώ όπως η VISA ή η MASTERCARD, αλλά ως εκεί.

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ λυπάται που δεν έρχεται η καταστροφή

Αναφερόμενο στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

“Αντί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συνετιστεί μετά την στάση που τήρησε σε σχέση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, προσπαθεί, χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανένα αίσθημα ευθύνης, να υπονομεύσει με προβοκατόρικες δήθεν ρητορικές ερωτήσεις το κλίμα στην ελληνική οικονομία.


Ο Ευρ.Στυλιανίδης τίμησε τον Ότο Ρεχάγκελ

O κ. Στυλιανίδης κάλεσε τον κ. Ρεχάγκελ «να ξαναφορέσει το εθνόσημο της Ελλάδας και να μεταφέρει στη γερμανική κοινή γνώμη και πολιτική σκηνή ότι οι Έλληνες τηρούν τις δεσμεύσεις τους, σέβονται τις συμφωνίες τους, προχωρούν σε μεταρρυθμίσεις και υφίστανται με υπομονή απίστευτες θυσίες διότι πιστεύουν στην ιδέα μιας διαφορετικής Ευρώπης που σέβεται την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και την ελευθερία».


Καθηγητής καταγγέλει με επιστολή του ΣΥΡΙΖΑίους φοιτητές της πο@τσας για προπηλακισμό του (βίντεο)

Τι λέει ο καθηγητής του ΑΠΘ που καταγγέλει επίθεση από μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και φοιτητών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρνει στην επικαιρότητα επιστολή που απέστειλε καθηγητής του ιδρύματος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Νέο βίντεο από τα έκτροπα κατά την κατάθεση στεφάνου στο Λουτράκι εξηγεί γιατί τα είχε πάρει ο Αστυνομικός Διευθυντής [βίντεο]

Ενα νέο βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο Λουτράκι, όταν ο χώρος γύρω από το μνημείο ηρώων μετατράπηκε σε ρινγκ με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα και τον αστυνομικό διευθυντή Χαράλαμπο Τετράδη ο οποίος πέταξε και δεν κατέθεσε το στεφάνι στο μνημείο των ηρώων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.


ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταξιώνεται ως γνήσια συνιστώσα του Καμμένου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί φρασεολογία ΑΕροψεκασμένων ("ραγιάδες"), εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα που περνά, καταξιώνεται επαξίως ως γνήσια συνιστώσα του κ. Καμμένου.


Έντονη δυσαρέσκεια ομογενών για τον Μειμαράκη

Ποια απόφασή του πυροδότησε αντιδράσεις

Την έντονη δυσαρέσκεια αλλά και απογοήτευση των ομογενών για την πρόσφατη απόφαση του Προέδρου της Βουλής Β.Μεϊμαράκη να μην στείλει...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού εγκαλεί τον Μηλιό επειδή θεωρεί την έξοδο απ' το ευρώ, "απομονωση"..

“Αρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ. Με μία ανακοίνωση-κόλαφο 19 στελέχη του κόμματος απαντούν οργισμένα στον επικεφαλής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του κόμματος, Γιάννη Μηλιό για τα όσα είπε για τις εξελίξεις στην Κύπρο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δυναμιτίζει το κλίμα» κι ότι με τις δηλώσεις του «τοποθετείται…στο όριο ή και εκτός πλαισίου των συλλογικών μας θέσεων».


Κεφαλογιάννη – Φούχτελ – Ρεχάγκελ: Πρακτική άσκηση για σπουδαστές με μισθό σε τουριστικές επιχειρήσεις

Τη σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, μέσω ενός πρότυπου προγράμματος που έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στη Γερμανία και άλλες χώρες, συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη με τον υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας κ. Χανς Φούχτελ, παρουσία του πρώην Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδος κ. Οτο Ρεχάγκελ.

Συκοφαντίες Μέρκελ... ο έλληνας είναι πανέξυπνος: Στον πάτο της ΕΕ η Ελλάδα στην καινοτομία

Στις χώρες με μέτριες επιδόσεις στην καινοτομία, κατατάσσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Ελλάδα, σύμφωνα με τον πίνακα επιδόσεων της ΕΕ, για το 2013.

Ειδικότερα, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία, μαζί με την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Μάλτα και τη Λιθουανία. Οι χώρες αυτές έχουν επιδόσεις χαμηλότερες από τον μέσο όρο της ΕΕ.


Έρευνα για 12.5 εκ ευρώ που πήγαιναν σε συντάξεις νεκρών

Για τουλάχιστον 6 μήνες ορισμένοι συνέχιζαν να λαμβάνουν συντάξεις από πρόσωπα που είχαν χάσει την ζωή τους. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών


Έπεσε βαριά η… σεφταλιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Τους έπεσε βαριά η… σεφταλιά αφενός και τα κουφέτα από την άλλη. Ο λόγος για τον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε φάση… αλαλούμ σχετικά με το πώς θα διαχειριστούν την υπόθεση της Κύπρου αλλά και τον διαφαινόμενο γάμο με τον Πάνο Καμμένο.


«Υπάρχουν πουτάν@ς στην Βουλή»

«Θα έκαναν τα πάντα αυτές οι πουτάνες που κυκλοφορούν στην Βουλή, είναι απαράδεκτο», με αυτή τη φράση-σοκ ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης, Φράνκο Μπατιάτο, ο οποίος ασχολείται ενεργά με την πολιτική υποστηρίζοντας τον αντισυστημικό Μπέπε Γκρίλο, επιτέθηκε σε όσους «ξεπουλιούνται στα αφεντικά».


Πατριώτες του κ@λου μην χάνετε την πίστη σας!! ΦΩΤΟ

Υπάρχει ακόμα ελπίδα... και λεφτά:

Βαξεβάνης και ΑΕροψεκασμένοι θεωρούν ότι ο Πούτιν είναι μαλάκ@ς και πέρνει εντολές απ' τη Μέρκελ

Σαν τους ΑΕροψεκασμένους, έτσι κι ο Βαξεβάνης (εξάλλου τώρα συνεργάζονται και επίσημα...) λέει ότι η Κύπρος ουσιαστικά δεν ήθελε τη βοήθεια της Ρωσίας και οι διαπραγματεύσεις στη Ρωσία ήταν προσχηματικές!! Λένε μάλιστα ότι ο Πούτιν ζητούσε πράγματα που η Κύπρος θα έπρεπε να τα δώσει (να γίνει ρώσικο προτεκτοράτο δηλ. όπως λένε ότι τώρα είναι γερμανικό) αλλά ο Αναστασιάδης δεν τα έδινε...

Παραβλέπουμε το αυταπόδεικτο του όρου "πατριώτες του κ@λου" που φαίνεται από το ότι φωνάζουν να ξεπουλήσει η Κύπρος τα ασημικά στη Ρωσία...

Μόνιμη η εγκεφαλική βλάβη Σκουρλέτη, Μηλιού, ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπουν κέρδη απ' το «ηρωϊκό ΟΧΙ»

Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μηλιός, είπε περήφανος ότι θα σκίσουν το μνημόνιο, γιατί λέει ότι με το ΟΧΙ της Κύπρου, απεδείχθη ότι υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης! Και αν νομίζετε ότι αυτός είναι ο μόνος πυροβολημένος δείτε και τι είπε ο Σκουρλέτης στο ΒΗΜΑ FM:


Ακυρώθηκε στην Ιταλία η αθωωτική απόφαση για την Αμάντα Νοξ

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας ακύρωσε την αθωωτική απόφαση για την Αμερικανίδα Αμάντα Νοξ και τον πρώην σύντροφό της Ραφαέλε Σολετσίτο που είχαν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της βρετανίδας φοιτήτριας Μέρεντιθ Κέρτσνερ το 2007 και ζήτησε την επανάληψη της δίκης.


Σχεδιάγραμμα: Συμφωνία διάσωσης της Κύπρου

Δείτε τα στοιχεία Κύπρου και Λαϊκής:

Καθημερινοί ήρωες: Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.αφοπλίζει άνδρα με μαχαίρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Το βίντεο είναι από τον περασμένο Φεβρουάριο και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να έχουν εγκλωβίσει έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο οπλισμένος συνεχίζει να απειλεί μέχρις ότου...

Κλειδώνει η αγορά της ΔΕΠΑ από την Gazprom

Κοντά σε συμφωνία για την αγορά της ΔΕΠΑ βρίσκονται ΤΑΙΠΕΔ και Gazprom σε περίπτωση που θελήσει η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου να πλειοδοτήσει στoν διαγωνισμό της.

«Κλειδώνει» η αγορά της ΔΕΠΑ από την Gazprom. Οι δύο πλευρές μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Με … παρέα την Αστυνομία θα ανοίξουν οι κυπριακές τράπεζες, για τον φόβο επεισοδίων

Όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο «n-tv», το άνοιγμα των κυπριακών τραπεζών από την Πέμπτη γεννά έντονους φόβους.

Οι ιθύνοντες των τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας συγκεκριμένα φοβούνται...

Στην Κύπρο διαδηλώνουν και με τσάντες «τύπου» Ηermes [εικόνα]

Συνεχίζουν οι Κύπριοι να κατεβαίνουν κατά χιλιάδες στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τις εξελίξεις και κυρίως για το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι πολλές, αλλά δεν λείπουν και μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.

ΦΩΤΟ-Ρεχάγκελ και Φούχτελ στον Αρχιεπίσκοπο


Δεκτοί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο έγιναν νωρίτερα ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Ότο Ρεχάγκελ και ο υπουργός Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Γιούνκερ: Οι Κύπριοι αντιμετωπίστηκαν σαν να ήταν «γκάνγκστερ» αλλά είναι και απαράδεκτες οι εικόνες με τη Μέρκελ σα ναζί

Την έντονη αντίθεσή του για τρόπο που το Eurogroup της Κυριακής αντιμετώπισε την Κύπρο εξέφρασε ο τέως πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε ότι αισθάνθηκε ντροπή για όλα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας ότι οι Κύπριοι αντιμετωπίστηκαν σαν να ήταν όλοι «συμμορίτες και γκάνγκστερ».


H παίρνει το δίκτυο των τριών κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα... με 524 ψωροεκ

[Στους ηλίθιους να πούμε ότι η Εθνική δεν μπορούσε να τα πάρει λόγω προβλήματος μονοπωλίου καθώς θα μεγάλωνε πολύ και γι΄ αυτό δεν κατέθεσε πρόταση, ενώ η ALPHA έδινε λιγότερα και δεν διασφάλιζε τις θέσεις εργασίας...]

Είναι και επίσημη πλέον η μετάβαση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, στον έλεγχο της Τραπέζης Πειραιώς.


«Γερμανοί, κάντε τουρισμό στην Ελλάδα», λέει ο Φούχτελ

Μήνυμα στους Γερμανούς τουρίστες να επισκεφτούν την Ελλάδα και αυτήν τη τουριστική περίοδο έστειλε μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας της Γερμανίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, με αφορμή επίσκεψή του στο υπουργείο Τουρισμού, σήμερα.


Γελάει ο κόσμος με το νούμερο της ΧΑ: "Νοκ-νοκ-νοκ" -"Ποιός ίνι; Ουρήστε;

Προφανώς και δεν άφησαν ασχολίαστη την γελοία κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά, να ουρήσει έξω από την είσοδο του Mega οι χρήστες του ελληνικού twitter. Tα σχόλια είναι πολλά και απολύτως χιουμοριστικά.

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά tweets:


Η Société Générale βλέπει 20% μείωση του ΑΕΠ στην Κύπρο!

Οι Οικονομολόγοι της μεγάλης γαλλικής τράπεζας Société Générale βλέπουν να έρχεται βαθιά ύφεση στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, εκτιμούν ότι ως το τέλος του 2017 το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της Μεγαλονήσου θα συρρικνωθεί κατά 20%.


Εκατομμύρια «κλικς» κάνει βίντεο με ερπετοειδές εξωγήινο ον στη φρουρά του Προέδρου Ομπάμα [ντοκουμέντο]

Σε ομιλία του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο συνέδριο της AIPAC στο συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον το 2012, η κάμερα εντόπισε ένα πολύ περίεργο άτομο, ενδεχομένως μέλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ή του Ισραήλ. Ένα χρόνο αργότερα, το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί συζητήσεις...


Νέα ένεση εμπιστοσύνης: Στην Ελλάδα τα γραφεία νότιας Ευρώπης της SAP! (βίντεο)

​Με νέα ένεση εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία ισοδυναμεί η μεταφορά των κεντρικών γραφείων νοτίου Ευρώπης της SAP (η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού με προϊόντα για τη οργάνωση των διαδικασιών μίας επιχείρησης στον κόσμο) στην Ελλάδα.


Η Μέρκελ έβαλε στο μάτι και τον ήλιο, τις παραλίες και τα νησιά της Σλοβενίας: "Η Σλοβενία δεν χρειάζεται πακέτο διάσωσης"

Η Σλοβενία δεν χρειάζεται πακέτο διάσωσης και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες, ξεκαθάρισε η πρωθυπουργός Αλένκα Μπράτουσεκ, απορρίπτοντας, ταυτόχρονα, το ενδεχόμενο προσφυγής σε μια συμφωνία, όπως αυτή για τη διάσωση της Κύπρου.

Financial Times: Τα έξι σημεία που έβλαψε η Κύπρος την Ευρωζώνη


Στον απόηχο της σκληρής απόφασης της Κύπρου για «κούρεμα» των καταθέσεων πάνω από 100.000 ευρώ, η Financial Times αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα, τονίζοντας ότι μπορεί η Ευρωζώνη να γλίτωσε τα χειρότερα, δεν απέφυγε όμως τον κίνδυνο. Ο Ben Hall έγραψε για το ft.com τα έξι σημεία στα οποία «χτυπήθηκε» το ευρώ από την κρίση στην Κύπρο.

Λαϊκή Τράπεζα: 112 χρόνια ιστορίας της πρώτης δημόσιας εταιρίας της Κύπρου

Ιστορία 112 χρόνων έχει η Λαϊκή Τράπεζα, της οποίας το υγιές κομμάτι συγχωνεύεται με την Τράπεζα Κύπρου και μεταφέρει χρέος 9,2 δισ. ευρώ, δηλαδή, περίπου όσο θα δανειστεί το κράτος από την τρόικα (10 δισ). Το δάνειο της Λαϊκής από τον ΕLA ισοδυναμεί με δημόσιο χρέος 13 ετών.


Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αλλαγή της σκακιέρας σε Κύπρο-Αιγαίο-ΑΟΖ

Την ώρα που το μέλλον της Κύπρου παραμένει αβέβαιο, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ένα σκληρό παιχνίδι πάνω στη γεωπολιτική σκακιέρα με φόντο τους υδρογονάνθρακες και βασικούς αντιπάλους από τη μία την Ευρώπη (κυρίως τη Γερμανία) και από την άλλη τη Ρωσία.


Παράκρουση: «Οργανο μνημονιακής πολιτικής ο Ρεχάγκελ», λένε οι ΑΝΕΛ

«Κόκκινη κάρτα» από τους έλληνες φιλάθλους κινδυνεύει να δεχθεί ο Οτο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά, ο οποίος σχολίασε την Τρίτη την επίσκεψη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ελλάδα ως απεσταλμένου καλής θέλησης της Ανγκελας Μέρκελ.


ΦΩΤΟ: Ο αστείος χρυσαυγίτης δείχνει το …πουλί του στη τζαμαρία του Μega!‏

Ιδού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, επί τω έργω…

Κατουράει «ελληνοπρεπώς» στην είσοδο του Μega, σε έναν προφανή συμβολισμό περιφρόνησης του Μωάμεθ του Πορθητή και του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς -δεν έχει σημασία αν το σήριαλ για τον Σουλεϊμάν μεταδίδεται από τον Αντέννα [κι αυτό δηλ. ρε Παναγιωτόπουλε, σας εξιλεώνει για το οτι εσείς παίζατε τη Φατμαγκιούλ πως τη λένε...]

Λαμία: Τσιγγάνος προσπάθησε να βιάσει τον ανηψιό του και εκείνος τον μαχαίρωσε.

Συμπλοκή μεταξύ Ρομά χθες το βράδυ στον καταυλισμό της βαλόγουρνας στο Παγκράτι στην Λαμία. Ένας 13χρονος μαχαίρωσε τον θείο του γιατί όπως ο ίδιος κατήγγειλε λίγο αργότερα προσπάθησε να τον βιάσει.


Θραύση κάνει η «προφητική» διαφήμιση της Τράπεζας Κύπρου στο κουρείο [video+εικόνα]

Ενα διαφημιστικό σποτ μέσα σε κουρείο αλλά και έταιρη διαφήμιση με μια πολλά υποσχόμενη φράση για όσα έρχονται τον Απρίλιο και τον Μάιο στην Τράπεζα Κύπρου κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.

Η Λώρη Κέζα (ΒΗΜΑ) θα γονατίσει τη Γερμανία... δεν θα ξαναγοράσει σκούπα Siemens... ας πει και στον Τράγκα να πετάξει το τζιπ Mercedes

Το μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων είναι η ελάχιστη τιμωρία που μπορούμε να επιφέρουμε στη Γερμανία, γράφει η Λώρη Κέζα στο ΒΗΜΑgazino, η μέγιστη θα ήταν να μην πάρουμε τα δανεικά τους αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί μπορεί να κλείσει καμία τράπεζα και να φουντάρει ο θείος Ψυχάρης που την πληρώνει. Βέβαια η Λώρη Κέζα έχει το γνώθι σαυτόν ότι το μποικοτάζ είναι καρφίτσα στον ελέφαντα, αλλά επιμένει ότι είναι ένας τρόπος να θορυβηθεί ο γίγαντας.... Να θορυβηθεί όταν θα βλέπει τη Λώρη Κέζα να τρέχει κατά πάνω του με μια καρφίτσα

Γράφει η Λώρη Κέζα:

ΒΙΝΤΕΟ-Μια χαρά του τα πε του πατέρα του καθεστωτικού ληστή

Ένταση στο στούντιο του Mega μεταξύ Νίκου Βούτση και Θεόδωρου Μαργαρίτη, για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, αλλά και στο θέμα της Κύπρου.

«Είστε αριστερά εσείς, κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ;» είπε ο κ. Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας με συνθήματα του στύλ "να ανατρέψουμε την πολιτική της ΕΕ" και χωρίς να προτείνει πρακτικές λύσεις, με τον κ. Μαργαρίτη να απαντά...

Νέα δεδομένα στην καταδίκη Παπαγεωργόπουλου;

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την αποκάλυψη ότι μέσω τραπεζικών λογαριασμών δημοτικής υπαλλήλου έγιναν χρηματιστηριακές συναλλαγές ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Σαρρής: Γύρω στο 40% θα είναι το «κούρεμα»

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν από χθες ότι το «κούρεμα» στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ θα ξεπερνάει το 30%.


Έβγαλε 290 εκατ. ευρώ για το δημόσιο και… απολύθηκε

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Παρελθόν αποτελεί για το δημόσιο ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, Γιάννης Κυριακόπουλος καθώς η σύμβασή του που έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου δεν ανανεώθηκε.


Ο Σαμαράς βλέπει Γερμανούς για επενδύσεις

Με τον πρόεδρο της γερμανικής εταιρίας SAP, της μεγαλύτερης εταιρίας παροχής λογισμικού με κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 64 δις ευρώ Jim Hagemann Snab συναντάται σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η κυβέρνηση για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα.


«Η Μέρκελ θα μείνει στο Four Seasons της Λεμεσού για 500 δολ. τη νύχτα»;

Για κάποιους, τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Κύπρο από τους ευρωπαίους εταίρους θα οδηγήσουν στην καταστροφή.

Το marketwatch.com (ανήκει στον ίδιο όμιλο με τη Wall Street Journal) σε δημοσίευμά του υπό τον τίτλο «Πώς η Ε.Ε. σκότωσε την Κύπρο σε μια μέρα», καταγράφει τους κινδύνους που εκτιμά ότι θα έχει η συμφωνία, η οποία επιτεύχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Eurogroup.


Σόιμπλε: Ο Τσίπρας ήθελε να με συναντήσει και δεν βλέπει (εντελώς) διαφορετικά την κατάσταση

Το δεύτερο μέρος μιας μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον ανταποκριτή της εφημερίδας στο Βερολίνο, Γιώργο Παππά, δημοσιεύουν σήμερα τα “Νέα”.
Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών είναι άκρως αποκαλυπτικός αναφορικά με το πως βλέπει το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη, μιλάει για την υπόθεση της Κύπρου και τις επιπτώσεις της συνολικά στην ευρωζώνη, ενώ δείχνει ότι δεν… έχει ξεχάσει την κριτική που είχε δεχθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για “παρέμβαση” στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.
Αναλυτικά, το κείμενο της συνέντευξης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στα “Νέα”, έχει ως εξής:


Ο Κεδίκογλου απέφυγε τον… Εφραίμ στο Άγιο Όρος

Όπως αποκαλύπτει η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφτηκε το Άγιο Όρος, όπου μεταξύ άλλων πέρασε από τις Μονές Ξενοφώντος και Σίμωνος Πέτρας, καθώς και από το ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα.


Πυροβολημένοι υπάρχουν παντού: «Αδέλφια μη μας προδώσετε»

Σίγουρα ψεκάζουν και στην Κύπρο καθώς δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κάποιοι άνθρωποι αρνούνται να δούν την πραγματικότητα και να καταλάβουν πως ο πρώτος που ήθελε να γαμ@σει τους Ρώσους που είχαν μαύρα στην Κύπρο ήταν ο Πούτιν... αν δεν τους λέει τίποτα το ότι λίγες ώρες μετά τη συμφωνία για κούρεμα καταθέσεων, έδωσε εντολή να ξεκινήσει η επαναδιαπραγμάτευση του δανείου των 2,5 δις που μέχρι τότε ήταν μπλοκαρισμένη, έχουν κάποιο πρόβλημα που πρέπει να το κοιτάξουν με γιατρό...

Τεράστιες πινακίδες με την ρωσική σημαία εμφανίστηκαν στους δρόμους της Κύπρου, με την παράκληση “αδέλφια μη μας προδώσετε” στη ρωσική γλώσσα!


Ο Φωτόπουλος “ρίχνει” τον Παναγόπουλο στη ΓΣΕΕ

Οι πρόσφατες εκλογές στη ΓΣΕΕ κατέγραψαν το “τσαλάκωμα” της ΠΑΣΚΕ, η οποία αναδείχτηκε μεν πρώτη δύναμη με 16 έδρες, έχασε ωστόσο 6 έδρες σε σχέση με την “καθαρή” πλειοψηφία που είχε στο σημερινό προεδρείο.


Πόσο φορολογικός παράδεισος ήταν η Κύπρος


Του Σπύρου Δημητρέλη

Ένα από τα ευνοϊκότερα φορολογικά καθεστώτα στην ευρωζώνη είχε η Κύπρος. Ο χαμηλός φορολογικός συντελεστής για τη φορολόγηση των επιχειρηματικών κερδών, ο ανταγωνιστικός τρόπος φορολόγησης του προσωπικού εισοδήματος, ένα ανεπτυγμένο και διεθνοποιημένο τραπεζικό σύστημα και η… σιγουριά της συμμετοχής της χώρας στην ευρωζώνη ήταν το μείγμα που είχε λειτουργήσει σαν μαγνήτης για διεθνή κεφάλαια και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι ισχύει από άποψη φορολογίας στη μεγαλόνησο.


Σόιμπλε: Έλληνες συνεχίστε την προσπάθεια, σας στηρίζουμε!

Μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας προς την Ελλάδα επιχείρησε να στείλει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

«Συνεχίστε με συνέπεια τον δρόμο που συμφωνήθηκε, φτάστε στο «ορόσημο» του πρωτογενούς πλεονάσματος και μην ανησυχείτε για τη συμπαράσταση των εταίρων», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στα «Νέα», επιδιώκοντας να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων ώστε να συνεχίσουν το συμφωνηθέν πρόγραμμα.


Διχάζει ο «αρραβώνας» του Τσίπρα με τον Καμμένο

Ζήτημα συμμαχιών θέτει ξανά η μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την «επισημοποίηση» του αρραβώνα με τον Πάνο Καμμένο. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή είναι ότι τους προβληματισμούς της μειοψηφίας για το τανγκό του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται να συμμερίζονται και στελέχη της πλειοψηφίας, τα οποία δείχνουν να αισθάνονται μάλλον άβολα για τη συνεργασία των δύο πολιτικών φορέων.