27 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Η σύλληψη του Κολλάτου

Ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος έβαλε μια σημαία στο σπίτι του, που απεικόνιζε μια γερμανική μπότα να πατάει την ελληνική σημαία. Αυτό οδήγησε και στη σύλληψή του.


Εφτασε το «ιππικό» στη Λάρνακα: Προσγειώθηκε αεροπλάνο που έφερε 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία

[Γι' αυτά τα δανεικά θα ζητήσει δημοψήφισμα ο Τσίπρας;; Ή δημοψήφισμα ζητάει μόνο όταν είναι να τα επιστρέψουμε και όχι όταν τα παίρνουμε;]

Η ανάσα ρευστότητας της Ευρωζώνης προς την κυπριακή οικονομία, δεν έμεινε στα λόγια αλλά έγινε πράξη. Κάτι που αν δεν γινόταν, ίσως να μην άνοιγαν τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών την Πέμπτη.

Να: Λιτότητα και στο Λίχτενσταϊν... για να μη λέτε ότι εκεί περνάνε καλά

Οι προβλέψεις για το 2013 δείχνουν ένα έλλειμμα 210 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (172 εκατομμυρίων ευρώ), το οποίο αντιπροσωπεύει σχεδόν το ένα τέταρτο των δαπανών, προειδοποίησε ο πρίγκιπας Άλοϊς στην ομιλία του στο κοινοβούλιο.


Ναι αλλά να τη λένε όλη της είδηση τα παπαγαλάκια...

Φυσικά θα διαβάσετε σε πολλές σελίδες "εξειδικευμένες" στο κούρδισμα των ηλιθίων, ότι ο Πούτιν άρχισε να δείχνει την οργή του έναντι της Γερμανίας στέλνοντας εισαγγελείς στα γραφεία που έχουν οι ΜΚΟ των δύο μεγάλων γερμανικών κομμάτων στη Ρωσία. Αλλά μέχρι εκεί γιατί παρακάτω η είδηση δεν βολεύει... Δείτε λοιπόν τι σας κρύβουν:


Καραγκιοζιλίκια Διώτη που αλλάζει σαν τα πουκάμισα όσα λέει

Αλλάζει το κλίμα για τον Γιάννη Διώτη αφού λίγο πριν από την απογευματινή συνεδρίαση δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που κάνουν λόγο για αντιφάσεις του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Πολλοί βουλευτές μίλησαν μάλιστα για θολούρα ενώ άλλοι αμφισβήτησαν εντόνως αυτό που είπε ο κ. Διώτης ότι είναι πιθανό να έχει δώσει τo USB στον κ. Βενιζέλο στις 8 Ιουλίου.

Επίθεση Κεδίκογλου σε Τσίπρα για τις υποδείξεις του στα εσωτερικά της Κύπρου

«Ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη πολιτική του, πιστεύει ότι μπορεί να κάνει και υποδείξεις στον Κυπριακό Λαό;»...

Ο ΣΕΓΑΣ έκοψε το μισθό της Βούλας Παπαχρήστου - Το ξεφτίλισε το τελευταίο δίμηνο που είναι εξαφανισμένη

[Της έκοψε τον αθλητισμό ο Κασιδιάρης... έτσι πρέπει Ηλία! Οι γυναίκες στο σπίτι, δεν έχουν καμιά δουλειά να τριγυρνάνε ξεβράκωτες στα στάδια :Ρ]

Την αναστολή των παροχών προς την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου που το περασμένο καλοκαίρι είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με το προκλητικό ρατσιστικό tweet που είχε κάνει αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ.


Αεροπλάνο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προσγειώθηκε στη Λάρνακα

Με αεροπλάνο – φρούριο, προσγειώθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας από την Φρανκφούρτη εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε χαρτονομίσματα, για τα οποία στήθηκε τεράστια επιχείρηση από την αστυνομία για μεταφορά τους στην Κεντρική Τράπεζα.

Αρνείται να εμφανισθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο αστείος Χρ. Παππάς

Την πρόθεσή του να καλέσει για εξηγήσεις τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, αναφορικά με την επιλογή του να ουρήσει έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.


Ξέφυγε ο Bγενόπουλος που υιοθετεί όσα λένε οι Τουρκοκύπριοι: Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο!

[Προφανώς αισθάνεται να τον ακουμπάνε και έχει χάσει την ψυχραιμία του]

Αστείες χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του για την καταστροφή των κυπριακών τραπεζών, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Bγενόπουλος τόνισε ότι είχε ενημερώσει την κυπριακή κυβέρνηση από το 2009 για τους κινδύνους που ελοχεύουν για την οικονομία της Κύπρου.

Πόσα δισ. ευρώ χάνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στην Κύπρο

Από τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και κυρίως από το παρατεταμένο κλείσιμο των τραπεζών από τις 15 Μαρτίου δεν επηρεάζονται μόνο οι πολίτες της Μεγαλονήσου, αλλά και οι Ελληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εμπορικά ή επενδυτικά στην αγορά της νήσου.


Απίστευτο καραγκιοζιλίκι: Οι υπάλληλοι της Βουλής γίνονται... συγκυβέρνηση

Το παρασκήνιο των εκλογών του συλλόγου υπαλληλων της Βουλής

Εκλογές έχουν στο σύλλογο υπαλλήλων της Βουλής και η επιλογή των συνδυασμών που κατεβαίνουν με ψηφοδέλτιο έχει προκαλέσει πολλά σχόλια. Όσοι πρόσκεινται στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ...

Εκδόθηκε το διάταγμα περιορισμού συναλλαγών

Το διάταγμα στο οποίο κατέληξε η Κεντρική Τράπεζα κατόπιν συνεννόησης με το Υπουργείο Οικονομικών για τον περιορισμό των συναλλαγών θα έχει ισχύ 4 ημερών και προβλέπει ως ανώτατο επιτρεπόμενο ποσό για ανάληψη μετρητών τα 300 ευρώ την ημέρα.

Το διάταγμα προνοεί τα πιο κάτω:

Πάλι φυλακή τα συνεταιράκια του Χατζηνικολάου, οι Κουρήδες... ευτυχώς που ο Νικολάκης ενδιαφέρεται για την τιμωρία όσων μας κλέψανε

[Καταλάβατε τώρα γιατί σκυλιάζουν και μόνο στο άκουσμα της τρόικα ή του Σόιμπλε]

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην 11η ειδική ανακρίτρια, ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του, Ανδρέας.

Και οι δύο κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter στον οποίο ήταν μέτοχοι και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ύψους...

ΔΗΜΑΡ: Μια ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ?

Φαίνεται πως το παλαιό ρητό του Λένιν "περί αριστερισμού" δε φεύγει εύκολα από τo πετσί ορισμένων στη ΔΗΜΑΡ.

Όσο και αν ο Κουβέλης παραμένει πιστός στην αναγκαιότητα των αλλαγών, όπως αυτό που συμβαίνει στο χώρο της παιδείας, ορισμένοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ επιμένουν αμήχανα να τον εκθέτουν.

Σπηλιωτόπουλος: οι ψευτομαγκιές οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γ. Παντελάκη τόνισε μεταξύ άλλων: «… Η ανασφάλεια στους καταθέτες στην Ευρωζώνη αρχίζει και υπάρχει. Αν χάσει κάποιος από αυτήν την ...

Γιατί η Ρωσία δεν βοήθησε την Κύπρο

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

Πολλοί χαρακτήρισαν την αρνητική απάντηση της Ρωσίας στα απεγνωσμένα αιτήματα της Λευκωσίας για βοήθεια ως δείγμα «επαρχιώτικης διπλωματίας», «κακότητας» ή ισχυρίσθηκαν άλλα τέτοια ασαφή. Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, όμως, παραθέτει επιχειρήματα που φαντάζουν πειστικότερα.

Το 'πιασαν το υπονοούμενο οι Κύπριοι: Η κυπριακή λίρα, η Ε.Ε. και οι Αμερικανοί…

Φάνης Μακρίδης

Έξοδος από το Ευρώ και επαναφορά της κυπριακής λίρας; Το σενάριο εξετάστηκε από την Κυβέρνηση, υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, ενώ ακούστηκε και από διάφορους βουλευτές πριν από το τελευταίο Eurogroup στις Βρυξέλλες…

Από οικονομικής πλευράς δεν υπάρχουν πολλά να πούμε.

Για να αφρίζουν τα αναρχοκομμούνια... το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ' Τάξης πρέπει να είναι ΑΨΟΓΟ

Δείτε τι γράφει το tvxs του κρατικοδίαιτου Κούλογλου και γελάστε με τον πόνο τους:

Αν κάποιος μαθητής της ΣΤ' τάξης δημοτικού σας πει ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ωφέλησε το έθνος, ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τους εργάτες και φρόντισε να προετοιμάσει καλά τη χώρα για τον πόλεμο που ερχόταν, μην τον κατηγορήσετε για αγραμματοσύνη. Το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' δημοτικού του οποίου η πολύπαθη ιστορία δεν έχει τέλος, ωραιοποιεί τον δικτάτορα, αγνοεί τα ξερονήσια, τα απάνθρωπα βασανιστήρια και την κατάλυση της δημοκρατίας. Και όλα αυτά σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο με πρώτο ζητούμενο την ενεργή ιστορική μνήμη. Γράφει η  Φωτεινή Λαμπρίδη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Παραπληροφόρηση με τίτλους κράχτες

Ο ΑΕροψεκασμένος θέλει να ακούσει πάση θυσία ότι «Ο Πούτιν μηνύει τη Μέρκελ για το κούρεμα!»... και ο Κουρτάκης του κάνει τη χάρη αφού ξέρει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους... τι σημασία έχει αν ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο του άρθρου; Καμία!! Αρκεί ο τίτλος... Δείτε τι άσχετα λέει το κείμενο και δείτε στο τέλος άλλη μια είδηση που θα παρουσιαστεί διαστρεβλωμένη:

Βίντεο: Μπέμπης-διαρρήκτης κλέβει τα παιχνίδια της αδερφής του

Οι γονείς ενός 2χρονου αγοριού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυψαν πως το μικρό χαριτωμένο παιδάκι τους το βράδυ μεταμορφωνόταν σε διαρρήκτη και έκλεβε τα παιχνίδια της αδερφής του με τρόπο αριστοτεχνικό.


Η σπέκουλα των «μαγικών λύσεων»

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Δεν ηττήθηκε η Κύπρος στις διαπραγματεύσεις, όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Ηττήθηκε η αντίληψη που αυτοί έχουν για τις διαπραγματεύσεις. Βασικά ηττήθηκε η αντίληψη του τσάμπα τσαμπουκά, που πουλούσαν διάφοροι με το εκλογικό αζημίωτο. Τι δεν ακούσαμε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της ελληνικής περιπέτειας;

Όταν ρωτάς εξυπνάδες κινδυνεύεις να πάρεις απαντήσεις (φώτο)

Έτσι συμβαίνει και με τον Κώστα Βαξεβάνη που πήρε την απάντηση:

Στο εδώλιο και ο αδερφός του Πιστόριους για ανθρωποκτονία!

Ενώπιον της νοτιοαφρικανικής δικαιοσύνης προσήχθη σήμερα και ο μεγαλύτερος αδερφός του Όσκαρ Πιστόριους.

Ο 28χρονος Κάρλ Πιστόριους, κλήθηκε να απαντήσει στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς το αυτοκίνητό του ενεπλάκη σε τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε ένας ποδηλάτης.

Λουξεμβούργο: «Δεν είμαστε Κύπρος»

Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύγκριση γίνεται με την Κύπρο ως προς το μέγεθος του χρηματοπιστωτικού τους τομέα, με το επιχείρημα ότι στην περίπτωση του Μεγάλου Δουκάτου «αυτός συμβάλλει στην γενική ανταγωνιστικότητα όλων των κρατών μελών» της ευρωζώνης.


Βρήκε τρόπο να διαμαρτυρηθεί το νούμερο ο Kολλάτος: Με συλλαμβάνουν για τη σημαία στο σπίτι μου (φωτο)


Ο κάθε καραγκιόζης νομίζει ότι μπορεί να παραποιεί και να ξεφτιλίζει εθνικά σύμβολα...

"Έχω δέκα αστυνομικούς έξω από το σπίτι μου, που ζητούν να κατεβάσω τη σημαία. Αλλά δεν θα την κατεβάσω" είπε πριν από λίγο στο enikos.gr o Δημήτρης Κολλάτος, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι από στιγμή σε στιγμή, φθάνει Εισαγγελεάς για να μπει στο σπίτι του.


Eπίσκεψη Αναστασιάδη στο Ισραήλ για το φυσικό αέριο

Επίσκεψη στο Ισραήλ για να συζητηθούν τα ενεργειακά ζητήματα θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον Υπουργό Εμπορίου Γιώργο Λακκοτρύπη.

Μαρκογιαννάκης: Ψάχναμε τσίχλες και βρήκαμε ελάφια

«Αν αυτά τα mail είχε για άμυνα ο κ. Διώτης … φανταστείτε τι άλλο θα κρύβει αν θελήσει να κάνει επίθεση»

Κοινή είναι πλέον η παραδοχή των μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης στη Βουλή ότι τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν ανατραπεί εντελώς.

Κύπρος: Έκκληση κυβέρνησης για αποφυγή πανικού

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλονται για ν' ανοίξουν αύριο οι κυπριακές τράπεζες, αφού κάθε μέρα που περνάει με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κλειστά, η αβεβαιότητα εντείνεται.
Οι πολίτες δεν διαθέτουν μετρητά να πληρώσουν, λόγω του πλαφόν των 100 ευρώ ημερησίως στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ, πολλά από τα οποία έχουν ήδη στεγνώσει.


Τζάμπα μάγκες τέλος


Ύστερα και από τη λύση για την Κύπρο, το μήνυμα για τους ευρωπαίους πολιτικούς που βρίσκονται στην εξουσία ή ευελπιστούν να κυβερνήσουν είναι ένα: το τζάμπα πέθανε!

Για να βγει η ευρωζώνη από την κρίση χρέους δύο είναι οι δρόμοι. Είτε να τυπώσει χρήμα για να πληθωρίσει το χρέος των χωρών που έχουν πρόβλημα και να το καταστήσει διαχειρίσιμο, είτε η κάθε χώρα να αναλάβει τις ζημιές της «κουρεύοντας» ομόλογα, καταθέσεις κλπ.


Μιχελάκης: Δεν ζήτησε ποτέ η Κύπρος 2 δισ. ευρώ

Ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον Real FM υποστήριξε ότι ποτέ η Κύπρος δε ζήτησε βοήθεια 2 δισ. ευρώ, όπως του αποκάλυψε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Προβόπουλος.


Εσπευσμένα αύριο στην Προανακριτική ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ αποφάσισαν να καλέσουν εσπευσμένα τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα προκειμένου να καταθέσει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις για τη λίστα Λαγκάρντ.


Guardian: Έτσι πήρε η Γερμανία ακόμα μία φορά τα ηνία της Ευρώπης

Τα τελευταία 560 χρόνια έχουν υπάρξει πολλοί "μνηστήρες" που έχουν διεκδικήσει το "θρόνο" της Ευρώπης. Στο τέλος, όμως, και με μεγάλο κόστος ανέκαθεν ηττώνταν από συμμαχίες.


Διώτης: «Η λίστα Λαγκάρντ δεν αλλοιώθηκε από τα δικά μου χέρια»

Απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτηματικά που προέκυψαν από τα στοιχεία που κατέθεσε και τα οποία εμπλέκουν τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και την ΕΥΠ στην υπόθεση της λίστας Λαγκάνρτ, αναμένεται να δώσει ο κ. Ιωάννης Διώτης στην δεύτερη ημέρα εξέτασή τους από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.


Τουρκία: «Παγώνει» τη συνεργασία με την ιταλική ENI λόγω Κύπρου

Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, δήλωσε: «λάβαμε την απόφαση να μην συνεργασθούμε με την εταιρεία ENI, διακόπτοντας και τα προγράμματά της στην Τουρκία».


FT: Γιατί οι Ρώσοι αρνήθηκαν να βοηθήσουν την Κύπρο

Εμείς αν και άσχετοι τα είπαμε από την πρώτη στιγμή πριν 10 μέρες ότι ο Πούτιν δεν θα πλακωθεί με την ΕΕ και ότι γίνεται, γίνεται σε συνεργασία μαζί του... τα παπαγαλάκια βέβαια παραμύθιαζαν τον κόσμο ότι θα έρθουν τα πακέτα απ' τα "ορθόδοξα αδέρφια μας" και εννοείται ότι επιμένουν να τρομπάρουν με ειδήσεις του στυλ "ο Σαρρής δεν διαπραγματεύθηκε στη Μόσχα" και άλλες αστειότητες....

Η σκέψη μιας κυπριακής συμφωνίας δεν ήταν ποτέ ελκυστική για το Κρεμλίνο, καθώς θεωρείται πέταμα χρημάτων, εκτιμούν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times που καλά θα κάνουν να το διαβάσουν οι πατριώτες του κ@λου.

Γράφει το άρθρο:


Ρωσία: Οι κεφαλαιακοί περιορισμοί θα καθορίσουν τη στάση μας απέναντι στην Κύπρο

Aπό τους περιορισμούς στην διακίνηση κεφαλαίων που θα ανακοινώσει σήμερα η κυπριακή κυβέρνηση, θα εξαρτηθεί η στάση της Ρωσίας όσον αφορά την επέκταση της ημερομηνίας αποπληρωμής του δανείου των 2,5 δισ. ευρώ, προειδοποίησε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών, Anton Siluanov.


Ποια είναι η νέα βάση του ΝΑΤΟ που κοστίζει ένα δις ευρώ [εικόνες]

Πάνω από 1 δισ. ευρώ θα κοστίσει το νέο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στα περίχωρα των Βρυξελλών, στο οποίο θα περιλαμβάνονται ανέσεις οι οποίες θα ανταγωνίζονται αυτές των πιο πολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου, όπως γήπεδα γκολφ, την δυνατότητα εξάσκησης σε πολεμικές τέχνες, στίβο, μια τεράστια πισίνα και γκουρμέ εστιατόρια, τα οποία έχουν προκαλέσει την δυσφορία σε πολλούς παράγοντες, λόγω του υπερβολικού κόστους εν μέσω κρίσης.

Ω τον παντέρμο τον Γιωργάκη! Αντιμέτωπος με τη Ζωή στην προανακριτική... ή λέτε να του χαριστεί ;)

[Μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ζητήσει προανακριτική και για τον ΓΑΠ για τη λίστα Λαγκάρντ... λέτε λοιπόν η Ζωίτσα να τον προστατεύσει και να μη νιώσει την οργή της;]

Ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει το δρόμο για την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, όπως επιβαίωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης...

Αυτή είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία-Cosco: Υπερδιπλασίασε τα κέρδη της στον Πειραιά

Υπερδιπλασίασε τα κέρδη της η Cosco στο λιμάνι του Πειραιά ενώ σημείωσε και σημαντική άνοδο τζίρου το 2012.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα της ΣΕΠ-Cosco το 2012 ανήλθαν στα 134,77 εκατ. δολ., σημειώνοντας αύξηση κατά 32,9% σε σύγκριση με το 2011, έτος κατά το οποίο τα έσοδα ανήλθαν στα 101,42 εκατ. δολ.


Aυτοκριτική στην Κύπρο: Οταν σέρβιραν ποτό με σούσι αντί για φυστίκια...

Ένα σημείωμα γεμάτο αλήθειες και αυτοκριτική για την κυπριακή οικονομία και για την ευμάρεια των κατοίκων που είχαν βαρύνει υπερβολικά από το πολύ χρήμα δημοσίευσε κυπριακό ΜΜΕ, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της οδυνηρής συμφωνίας στο eurogroup.


Ταυτοποιήθηκε dna υπόπτου και καραμπίνα στις Σκουριές

[Κατά τ΄άλλα τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγαν ότι η επιχείρηση ήταν στημένη από την εταιρία για να αμαυρώσει τον "ευγενή αγώνα" των 100 ΣΥΡΙΖΑίων της περιοχής... Καταλάβατε τώρα γιατί δεν ήθελαν τα ΜΑΤ στην Ιερισσό;]

Οι 20 κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς, που ήταν ύποπτοι για την επίθεση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, κλήθηκαν εχθές ανωμοτί να δώσουν εξηγήσεις στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν παρευρέθησαν οι ίδιοι αλλά έστειλαν γραπτά υπομνήματα τα οποία παρέδωσαν οι συνήγοροι τους.


Κλάμα οι ΣΥΡΙΖΑίοι-ΤτΕλλάδος: Σημαντικές εισροές €2,7 δισ. τον Φεβρουάριο-Καμία σημαντική εκροή το δεκαήμερο της κυπριακής κρίσης

Σημαντικές εισροές καταθέσεων στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα παρατηρήθηκαν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθώς εισήχθησαν σε αυτό 2,7 δισ. ευρώ και δεν επαληθεύθηκαν οι ευχές των ΣΥΡΙΖΑίων να διαλυθούν τα πάντα προκειμένου να επιβεβαιωθούν στο ότι "ένας άλλος κόμσος σοσιαλιστικός είναι εφικτός".

Αξιοσημείωτο είναι ότι...

Αυτή είναι η επανάσταση ρε αξύριστες ΣΥΡΙΖΑίες: Γυναίκα της χρονιάς η Ελληνίδα επιστήμονας Ε. Αντωνιάδου

Η Θεσσαλονικιά Ελένη Αντωνιάδου αναδείχτηκε ''γυναίκα της χρονιάς'' στον στίβο της τεχνολογίας και βραβεύτηκε σε ειδική τελετή, στο Λονδίνο, για το ερευνητικό της έργο.

Ανάμεσα σε άλλες γυναίκες, ταλαντούχες επιστήμονες, διακρίθηκε για τις καινοτόμες ιδέες και την έρευνά της. Ασχολείται με τις επιστήμες της ζωής, τις νανοεπιστήμες και την αναγεννητική ιατρική.


Διάψευση Κοιρανίδη για το υπέρογκο δάνειο Λαϊκής στην Ι.Μ. Βατοπεδίου

Στις αποκαλύψεις του Μάριου Χατζηγιαννάκη, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας, σύμφωνα με τις οποίες η προηγούμενη διοίκηση της Τράπεζας παραχώρησε δάνειο πολλών εκατομμυρίων στη Μονή Βατοπεδίου, απάντησε στο elita.com.cy, ο οικονομικός σύμβουλος της Μονής Βατοπεδίου, 'Αθως Κοιρανίδης.


Ονόματα και στοιχεία έχουν μέλη του ΔΣ της Λαϊκής που αποδεικνύουν την καταλήστευση της τράπεζας

Ονόματα και στοιχεία που αποδεικνύουν την καταλήστευση που στήθηκε σε βάρος της Λαϊκής Τράπεζας από ανθρώπους που βρίσκονταν εκ των έσω, δήλωσαν στη Βουλή ότι κατέχουν, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της, Αντρέας Φιλίππου και τα μέλη του Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, οι οποίοι ανέλαβαν τα ηνία της τράπεζας τον περασμένο Ιούνιο, όταν πλέον αυτή βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.


Γνωστή τραγουδίστρια κατηγορείται για καλοστημένη απάτη με επιδοτήση του ΕΣΠΑ!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, που τη δεκαετία του '80 μεσουρανούσε στις πίστες των νυχτερινών κέντρων, έρχεται στην επικαιρότητα -δυστυχώς- με δυσάρεστο τρόπο και μέσω μιας δικογραφίας κατά πέντε προσώπων, που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας υφαρπαγής επιχορήγησης επιχειρηματικής πρότασης, μέσω του προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», που υπάγεται στο ΕΣΠΑ 2007-2013.


Όποιος τσακώνεται με το λεβεντομαλάκ@ παίρνει καρέκλα

Τελικώς, όποιος τσακώνεται δημοσίως με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, αναλαμβάνει... κρατικό πόστο.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι και ο Στέλιος Σταυρίδης και η Τάνια Ιακωβίδου βρέθηκαν στο τιμόνι κρατικών οργανισμών, αφού πρώτα, κατά την προεκλογική περίοδο, είχαν τσακωθεί έντονα με τον Τατσόπουλο σε προεκλογικά πάνελ.

Κυπριανού... Τσίπρας+Καμμένος σε συσκευασία ενός: Ο Σαρρής υπονόμευσε τη συμφωνία με Ρωσία

[Τα ερωτήματα για τους κομμουνιστές είναι δύο: 1. Γιατί δεν βγήκε να το καταγγείλει κείνη τη μέρα και 2. Γιατί ο Πούτιν παρόλο που ο Σαρρής δήθεν τον δούλευε, βγήκε λίγες ώρες μετά το Eurogroup και είπε ότι θα αναδιαπραγματευτούν το παλιό δάνειο; ... οι απαντήσεις αυτονόητες]

Ευθείες βολές κατά του Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, Μιχάλη Σαρρή, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Άλλος ένας ΜΥΘΟΣ των ΑΕροψεκασμένων : Τετέλεσται…

Κατά καιρούς εμβριθέστατοι δημοσιογράφοι και καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί αναπτύσσοντες την αντίθεσή τους προς το μνημόνιο και τον αποτροπιασμό τους για τις συνέπειές του, αναφέρονται στην επιδημία αυτοκτονιών που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και η αποτυχία της κυβέρνησης στην προσπάθεια να την αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με εθνική υπερηφάνεια.


Πάνο! Αλέξη! Εμπρός για μια νέα Γιάλτα!

Σύντροφοι

Τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας μηχανορραφούν μέρα-νύχτα με τελικό σκοπό την υποδούλωση και του τελευταίου προλετάριου στους αδηφάγους μηχανισμούς τους. Έπεσαν οι μάσκες.

Ξεγυμνώθηκε στα μάτια των λαϊκών μαζών το παραμύθι της δήθεν αποτυχημένης πολιτικής Χριστόφια. Αυτού του πραγματικού σοσιαλιστή ηγέτη που γονάτισε το σάπιο τραπεζικό κατεστημένο και έδωσε την σπίθα για την σοσιαλιστική αλλαγή σε όλη την Ε.Ε.

Αν του περισσεύουν του Αλέξη τίποτα ψιλά, ας δώσει στην Αργεντινή 1,3 δις μπας και ξεμπλέξει επιτέλους

Ακόμα ένα πλήγμα στην προσπάθεια της κυβέρνησης Κίρχνερ στην Αργεντινή να σταθεροποιήσει την οικονομία της χώρας απετέλεσε η απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου εφέσεων στη Νέα Υόρκη να απορρίψει το αίτημά της να επανεξεταστεί η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που υποχρέωνε την Αργεντινή να πληρώσει στο ακέραιο ποσό 1,3 δισ. σε αναδιαρθρωμένα ομόλογα εκδόσεως των δεκαετιών 90 και 00, τα οποία μέχρι σήμερα διατηρούν στην κυριότητά τους κερδοσκοπικά αμερικανικά κεφάλαια που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο “κούρεμα” του αργεντίνικου χρέους.


ΦΩΤΟ: Οι χειρότεροι φασίστες είναι βέβαια όσοι λένε ότι δεν είναι...

Δείτε ένα παράδειγμα:


https://twitter.com/iznogood_gr/

Καβγάς Παπαδημούλη – Mega για τα... ούρα του Παππά της Χρυσής Αυγής

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ,Δημήτρη Παπαδημούλη,και του τηλεοπτικού σταθμού Mega με αφορμή τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το κτίριο του σταθμού από μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.


Βόμβα στη Βουλή: Ο Παπανδρέου ενημερωνόταν συνεχώς για τη λίστα Λαγκάρντ

Ολική ανατροπή στα έως τώρα γνωστά δεδομένα για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ προέκυψε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, από την ηλεκτρονική αλληλογραφία που κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, ο άνθρωπος που έσβησε το usb το οποίο του είχε αποστείλει ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.