29 Μαρτίου 2013

Όταν η Ιγγλέζη του ΣΥΡΖΑ δούλευε στα μεταλλεία στις Σκουριές ήταν καλά... (έγγραφο ντοκουμέντο-βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια των αντιδράσεων "κατοίκων" κατά της επένδυσης στις Σκουριές είναι η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη. Πριν λίγα χρόνια, πριν το Ελληνικό Δημόσιο θεσπίσει δικαιώματα (όπως γίνεται σήμερα που εισπράττει χρήματα) και χωρίς αξιόπιστη περιβαλλοντική μελέτη (όπως συμβαίνει σήμερα) η κα Ιγγλέζη υπερασπιζόταν την επένδυση. Τότε όμως, είχε σύμβαση με την Εταιρία

Όταν η σύμβαση έληξε...

Με το κυβερνητικό αεροσκάφος στο Λονδίνο 11χρονη για να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε αερομεταφορά με το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενός 11χρονου κοριτσιού από την Αθήνα στο Λονδίνο, το οποίο έπρεπε να ταξιδέψει εσπευσμένα ως τη Βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς για την απόφραξη κοιλιακής αορτής.

Δεκατρείς προσφορές για τον Αστέρα

Δεκατρείς ήταν οι φάκελοι που υποβλήθηκαν για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πώληση του τουριστικού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης, επιβεβαιώνοντας την εμβληματική σημασία του ακινήτου.

Αμόρφωτοι Άγγλοι: Ρωτάνε στο Google αν η Κύπρος είναι χώρα και ο Guardian ανέλαβε να απαντήσει στις απορίες

Είναι η Κύπρος χώρα, ρωτούν στο Google όπου αυξήθηκαν κατακόρυφα οι αναζητήσεις σχετικά με την Κύπρο, αφού ξαφνικά όλοι ήθελαν να μάθουν πράγματα για τη Μεγαλόνησο. Οι περισσότεροι έχουν παντελή άγνοια γεωγραφίας και ιστορίας. Ενας συντάκτης της «Guardian» ανέλαβε, λοιπόν, να απαντήσει στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις αυτών των ημερών στο Google.
Ακολουθούν τα ερωτήματα στο Google και οι απαντήσεις που «έδωσε» o Guardian.

Είναι η Κύπρος χώρα;

Ευκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο επώδυνες και καταστροφικές

"Εγώ σου λέω ότι όλα αυτά τα φούμαρα περί "ξεπουλήματος" της χώρας στα ξένα αρπακτικά (τα οποία φεύγουν από τη χώρα το ένα μετά το άλλο αντί να κάτσουν να την εξαγοράσουν αντι πινακίου φακής, όπως νομίζουν ότι γίνεται στον ονειρικό τους κόσμο οι νεοκομμουνιστές και οι φασίστες) είναι αλήθεια. Ερωτώ: ε και;

Πτώχευση Προπαγάνδας

Είναι δυνατόν μια τραγωδία να διδάξει ένα λαό; Όχι. Η χρεοκοπία, η απότομη πτώχευση, δεν προσφέρονται για διδαχή στα συντρίμμια. Οι λαοί δύσκολα μαθαίνουν όταν δακρύζουν. Ιδίως όταν νιώθουν ότι τιμωρούνται. Οι ηγεσίες, όμως, οφείλουν να μαθαίνουν. Στο κάτω–κάτω, ο λαός στην Κύπρο μίλησε πριν από λίγες μέρες. Καταψήφισε τα πεπραγμένα Χριστόφια. Ίσως να καταψήφισε και τα μη πεπραγμένα. Αυτά που οδήγησαν στην κρίση. Ψήφισε και εμπιστεύθηκε.


Βίντεο: Τσίπρας αγκαλιά με Φωτόπουλο: Τέρμα τα χαράτσια. - Βίτσας: Βέβαια μπορεί να βάλουμε έκτακτη εισφορά

Ενώ ο Τσίπρας αγκαλιά με τον Φωτόπουλο ετοιμάζονταν για την επανάσταση, ξεκινώντας από την κατάργηση φόρων, χαρατσιών κλπ, ήρθε ο Βίτσας να πει ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει έκτακτη εισφορά.


Στο 37,5% θα φθάσει το κούρεμα στην Τράπεζα Κύπρου

Στο 37,5% θα ανέλθει σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το «κούρεμα» στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.


Απίστευτο βίντεο στο λιμάνι της Κιμώλου. Φόρτωση και αποβίβαση μέσα στα κύματα

Την ακαταλληλότητα πολλών λιμανιών στις Κυκλάδες αποδεικνύει βίντεο το οποίο είναι από την προσπάθεια και τον κατάπλου του πλοίου Αδαμάντιος Κοραής στην Κίμωλο.


Επιχειρηματίας αντάμειψε τους μαθητές που θυσίασαν την πενθήμερή τους για να σώσουν μια ζωή

Το μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έδωσαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου των Δεμενίκων στην Πάτρα με το να παραδώσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους, για την νοσηλεία άρρωστου συμμαθητή τους από το 11ο Γυμνάσιο, ο οποίος πάσχει από ινομύωμα εγκεφάλου, εκτός από το πανελλήνιο, συγκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες, και έναν Πατρινό επιχειρηματία.

Άδωνι! Χέσ@ μας τώρα που ο Κουρής δεν ήξερε τι γίνονταν στο ALTER!!

[Έλεος! Μην τα λες αυτά γιατί γελάει ο κόσμος... και χάνεις ότι αγώνα κάνεις για τη ΝΔ... Τι σχέση έχουμε εμείς να υπερασπιζόμαστε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ; Και που 'σαι: Σαν απλός πολίτης σου λέω ότι δεν χρειάζεται να έχεις άποψη για όλα... ]

Την άποψη του για την προφυλάκιση του Γιώργου και Άνδρέα Κουρή διατύπωσε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέροντας

Κεδίκογλου: Μέσω της ΔΕΗ το χαράτσι και το 2013, αλλά αισθητά χαμηλότερο

Παρά το γεγονός ότι για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το θέμα της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ παραμένει ακόμη ανοιχτό, λέγοντας πως ακόμη το εξετάζουμε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αποκαλύπτει πως για το 2013 ο τρόπος είσπραξης μάλλον θα παραμείνει ο ίδιος.


Με το τσιγκέλι του τα βγάζουν του Μπίκα: Εκτός από τον Παπανδρέου είχα ενημερώσει και τη διευθύντρια του γραφείου του Ρεγγίνα Βάρτζελη

Κάθε νεώτερη κατάθεση αντί να διαφωτίζει μάλλον συσκοτίζει περισσότερο την έρευνα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.


Έρχονται διώξεις για τη λίστα Λαγκάρντ από Πεπόνη – Μουζακίτη

Μια «ανάσα» πριν το κλείσιμο της δικογραφίας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών όπου αυτές έχουν εντοπιστεί με την άσκηση ποινικών διώξεων, βρίσκονται σύμφωνα πληροφορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, που ερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.


Πολύ γέλιο η καταγγελία "βόμβα" του left.gr

Η ιστοσελίδα left.gr η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει ότι στέλεχος της ΔΑΠ (ΝΔ) χαιρέτησε φασιστικά κατά τη 2η γενική συνέλευση Φιλολογίας και καταλήγει στο συμπέρασμα όχι μόνο ότι η ΝΔ κλείνει το μάτι στους νεοναζί αλλά ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι φασιστική κίνηση! Όλα αυτά βέβαια χωρίς καμία απόδειξη αλλά στο λόγο της τιμής του κτήνους αριστερά...

Δείτε τι γράφουν για να γελάσετε:

Tον Γιώργο Βασιλείου «δείχνουν» δημοσιεύματα για το δάνειο 5,8 εκατ. δολαρίων που χαρίστηκε από τη Λαϊκή

Oπως προκύπτει από την έρευνα δημοσιευμάτων παλαιότερης περιόδου στον κυπριακό Τύπο ο μόνος κορυφαίος Κύπριος πολιτικός «με θητεία σε ανώτατα αξιώματα» και αρχικά Γ.Β. που εμφανίζεται δημοσίως να στηρίζει τη διοίκηση Σαρρή στη Λαϊκή αλλά και να έχει παραστεί σε γενική συνέλευση της Λαϊκής Τράπεζας, είναι ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου.


Εξοχικό στην Ελλάδα με δώρο άδεια παραμονής... μετά από 5 χρόνια όμως

Πέντε χρόνια θα διαρκεί η άδεια παραμονής και σε υπηκόους τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν συνάψει συμβόλαια χρονομεριστικής μίσθωσης, τουλάχιστον δεκαετούς διάρκειας, και αφορούν ξενοδοχειακά καταλύματα, ή τουριστικές κατοικίες.


Θέλουν να μετατρέψουν την ΕΡΤ σε διασπορέα φημών, ο Λιάτσος δεν τους αφήνει και τον καταγγέλλουν για λογοκρισία...

Σε νέα τριήμερη απεργία προχωρούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας ακραία λογοκρισία από τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης Αιμίλιο Λιάτσο επειδή δεν τους άφησε να παίξουν τρομολαγνικό "ρεπορτάζ" σαν αυτά που ακούμε εδώ και μήνες για αυξήσεις στην ΔΕΗ. Το επιχείρημά τους είναι ότι η είδηση κυκλοφορεί και αλλού...


Σωστός ο Τζήμερος! Διαγράφει και ας μην είναι πρόεδρος!

Αν και δεν είναι πλέον πρόεδρος του κόμματος του, ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε στο πρωτοφανές: Μια εβδομάδα πριν από την ψηφοφορία για τη θέση του προέδρου και τη σύνθεση των οργάνων του κόμματος «δημιουργία, ξανά!», ο τέως και εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος, Θάνος Τζήμερος, διαγράφει από το κόμμα, με συνοπτικές διαδικασίες, τους δύο πρώην Γραμματείς της Εθνικής Επιτροπής και μέχρι πρότινος στενούς του συνεργάτες, Μάρω Καψή και Γιώργο Δεληκούρα. Η Μάρω Καψή ήταν υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.


Διώτης σε Κωνσταντοπούλου: Δεν μπορείτε να με εξετάζετε μέχρι θανάτου! Εξαντλήθηκα!

Όλα ξεκίνησαν όταν χτες βράδυ ο Πρόεδρος της Προανακριτικής πρότεινε να διακοπεί η εξέταση Διώτη και να συνεχίσει η κ. Κωνσταντοπούλου άλλη ημέρα τις ερωτήσεις της στον μάρτυρα, προκειμένου να ξεκινήσει η κατάθεση του Κων/νου Μπίκα που είχε έρθει από το Λονδίνο και περίμενε καρτερικά.


Γιουσουφάκι ο Μπουτάρης υμνεί τον Κεμάλ

Τόσο προκλητικός όσο ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Άλλη όψη» ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε άνετο στυλ, συνδυασμένο με μια open mind υποκουλτούρα, ο κ Μπουτάρης αποκάλεσε τον Μουσταφά Κεμάλ σαν «μεγάλο ηγέτη», ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για τον μεγάλο σφαγέα του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία.


Τώρα τι έχει να πει ο Παπαδημούλης; Αυτοί είναι οι συλληφθέντες Χρυσαυγίτες που έκαψαν το ΑΤΜ στο Βόλο [εικόνες & βίντεο]

[Έσπευσε χθες ο "σώφρων" πολιτικός Παπαδημούλης να προτρέξει και ξεφτιλίστηκε για άλλη μια φορά. Ζητούσε από χθες τις φώτο τους πριν πάνε στον εισαγγελέα γιατί τον συμφέρει να κρύβει απ' τα πρόβατα ότι εντολή για δημοσίευση στοιχείων δίνει ο εισαγγελέας, όπως έδωσε σήμερα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν έχει η Αστυνομία αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παπαδημούλης που ενώ ζητάνε να μη δημοσιεύονται οι φώτο των δικών τους κουκουλοφόρων, απαιτούν να δημοσιεύονται οι φώτων των άλλων κουκουλοφόρων... για να μην μπούμε στη λογική τους και ρωτήσουμε: Τι διαφορά έχουν αυτά τα "παιδιά" από τα "παιδιά" της ληστείας του Βελβεντού... ίσα ίσα που είναι καλύτερα γιατί δε λήστεψαν με καλάσνικοφ... έτσι;]

Στη δημοσίευση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας των τριών συλληφθέντων για τον εμπρησμό του ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Βόλο προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΣΟΚ ...Αλλά ΟΧΙ για τους Κύπριους ...

Το ΣΟΚ το έπαθαν τα διεθνή ΚΟΡΑΚΙΑ που περίμεναν "ελλήνικές" σκηνές "απείρου κάλους" έξω και μέσα στις τράπεζες...

ΦΩΤΟ: Έκτακτη συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα για την τρόικα

Τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση των πιέσεων της τρόικα που αναμένεται στην Αθήνα κατέθεσε στον Σαμαρά ο Τσίπρας. Δείτε τι του είπε:

«Επιβουλεύονται το ελληνικό κοίτασμα του 1 τρισ. δολαρίων» επιμένει ο ηλίθιος χωρίς να αναρωτίεται γιατί η Γερμανία είναι ότι είναι χωρίς σταγόνα πετρέλαιο

[Τα σχόλιά μας στο τέλος...]

Πες μου σε παρακαλώ πολύ Κώστα (Στούπα)!

Θέλεις να πεινάς για 10 χρόνια και στο τέλος να σου πάρουν όλα τα σπίτια και μετρητά που έχεις, ή να πεινάσεις για δύο χρόνια πολύ και εκμεταλλευόμενος τα χρυσάφια που σου έδωσε ο Θεός στον τόπο σου, τον τρίτο θα φας και μάλιστα πολύ καλά, τι θα διάλεγες;

Σκέψου και το παιδί σου που δεν θα βρει τίποτε ως περιουσία από σε!
Εκτός και αν το έστειλες ήδη στην Γερμανία, σαν γραμματέα του Σόιμπλε!

Είσαι μάγκας και μπορείς;

Απέργης Ανέστης

Αγαπητέ Ανέστη (απαντάει ο Κώστας Στούπας),

α) Είναι προφανές πως πιστεύεις πως κάποιοι επιβουλεύονται τον φυσικό πλούτο της χώρας να τον εκμεταλλευτούν προς όφελός τους και όχι δικό μας.

β) Είναι επίσης προφανές πως πιστεύεις πως η Ελλάδα κάθεται πάνω σε κάποιο τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου ή αερίου, αρκετό για να ζούμε εμείς και τα δισέγγονα μας πλουσιοπάροχα.

α) Υπάρχουν παραγωγοί και καταναλωτές πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Οι παραγωγοί ενδιαφέρονται να πουλήσουν σε ακριβότερες τιμές και οι καταναλωτές σε φθηνότερες. Καταναλωτές είναι σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες ενώ παραγωγοί η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, η Λιβύη, η Νορβηγία κλπ.


ΦΩΤΟ: Η ιστορική συμφωνία που τρόμαξε ανθέλληνες και Μέρκελ

Οι ΑΕροψεκασμένοι δεν φοβούνται πια τους ψεκασμούς χάρη στις οικιακές μάσκες που θα τους προμηθεύσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι:

Ο Ούγκο Τσάβες στον παράδεισο με τον Τσε Γκεβάρα

[Τι έχουν να πουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για τον παράδεισο που επικαλούνται οι διάδοχοι του συντρόφου Τσάβες; Α, και κάτι άλλο: Αυτόν τελικά τον έθαψαν ή τον έκαψαν όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ;]

Μετά τις δηλώσεις του διαδόχου του Ούγκο Τσάβες, Νίκολας Μαδούρο, ότι ο αποθανών πρόεδρος ίσως να επηρέασε τον Χριστό και να οδήγησε τους καρδινάλιους στην επιλογή ενός λατινοαμερικάνου πάπα, βλέπουμε την άφιξη του Ούγκο στον... παράδεισο!


Ρε αι φτύσ' τα μπούτια σου! Αμερικανός δημοσιογράφος: Η Apple θα μπορούσε να αγοράσει την Κύπρο και να την ονομάσει "το νησί iCyprus" (video)

Ιδιαίτερα κυνικός εμφανίστηκε ο διάσημος αμερικανός δημοσιογράφος Charles Krauthammer σχετικά με το ζήτημα της Κύπρου.


Δικαστήριο Αθηνών: Ακυρώθηκε η προσφυγή της Πειραιώς κατά του Reuters

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς είχε προσφύγει στο Δικαστήριο Αθηνών κατά του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reyters, μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που "ενέπλεκαν" τον διοικητή της τράπεζας Μ. Σάλλα σε "άγνωστες συναλλαγές" μεταξύ της τράπεζας και των εταιρειών που συνδέονται με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου:


ΝΔ: Δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούν

Τη συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκη, στη ΝΕΤ σχολίασε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που στέκεται στην εξής δήλωση του κ. Σταθάκη: "Η έξοδος από το Ευρώ δεν σημαίνει έξοδο από το Μνημόνιο, μια που θα υπάρχει αδυναμία να βρεθεί συνάλλαγμα".


Κούρεμα μισθών Αναστασιάδη και Υπουργικού Συμβουλίου


Κούρεμα μισθών Αναστασιάδη και Υπουργικού ΣυμβουλίουΣε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις των πολιτών στην Κύπρο για το οδυνηρό σχέδιο διάσωσης, που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, η κυπριακή κυβέρνηση προχωρά σε «κούρεμα» μισθών, που αφορά και στα μέλη της.


Επιστολή δημοσιογράφων του «Ριζοσπάστη» στην ΕΣΗΕΑ

Επιστολή προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ απέστειλαν δημοσιογράφοι του Ριζοσπάστη, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «χορό» πιέσεων, απαξίωσης και απομόνωσης εκ μέρους της διεύθυνσης.

Η επιστολή των εργαζομένων προς την ΕΣΗΕΑ

Συνάδελφοι,


Τα είπε όλα ο Ισπανός πρώην ΥΠΕΞ: Η απομόνωση της Κύπρου άρχισε μετά το «όχι» στο Σχέδιο Ανάν!

[Ξέχασε βέβαια να συνυπολογίσει το πάρτι των τραπεζών που έδωσε την ευκαιρία στους ξένους να πιέσουν...]

Οξύτατη κριτική κατά του Eurogroup αλλά και της ΕΕ ασκεί ο Ισπανός πρώην υπουργός Εξωτερικών Μιγκέλ Άνχελ Μορατίνος (από το 2004 έως το 2010) σε άρθρο του στην El Pais με τον καυστικό τίτλο «Προς υπεράσπιση της Κύπρου».


Μη φας! Έχουμε γλάρο...ΥΠΟΙΚ ψευδοκράτους:Καλεί Βρετανούς και Ρώσους να πάνε στα κατεχόμενα !

Δεν σταματούν τις προκλήσεις οι γείτονες και αυτή τη φορά σειρά είχε ο υπουργός Οικονομικών του ψευδοκράτους Ersin Tatar που καλεί τους Βρετανούς και Ρώσους που ζουν στην Κύπρο να μετακινηθούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μετά και από την οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την μεγαλόνησο.


Γελάνε και τα μπετά με την αποκάλυψη βόμβα του Καπερνάρου... «Τι σημαίνει sent from my iPad;» οοεεοο;;;

Συνταρακτική αποκάλυψη από τον μαχητικό βουλευτή των ΑΕροψεκασμένων που ξεσκέπασε τη συνωμοσία  που έχει εξυφανθεί εναντίον της Ελλάδος!! Αυτοί άσχετοι θέλουν να εξετάσουν και τη Λαγκάρντ στα αγγλικά!!!

Όσον αφορά στα παραλειπόμενα των συνεδριάσεων της Προανακριτικής Επιτροπής δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην… ευτυχή τύχη κάποιων μελών που δεν χρειάζεται να εξετάσουν μάρτυρα στα αγγλικά…

Ο διάλογος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωστού δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου με τον μάρτυρα Γιάννη Διώτη και τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, είναι αποκαλυπτικός…

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ:

Liberation: Ο δικηγόρος που έφερε το ρωσικό χρήμα στην Κύπρο

H σκηνή διαδραματίζεται στη Λεμεσό αλλά θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιο χωριό του Τρόοδος ή στην ταράτσα της παλιάς πόλης της Λευκωσίας. Ενας Κύπριος με λευκά μαλλιά σαν τον αφρό της θάλασσας και με γλυκείς τρόπους δείχνει θυμωμένος για το σχέδιο σωτηρίας που επέβαλε η ευρωζώνη στη χώρα του την αυγή της 25ης Μαρτίου.


Δεν υπάρχει λέμε!! ΣΥΡΙΖΑίοι φοιτητές έκαναν έρευνα στο γραφείο καθηγητή του ΑΠΘ

Η βία επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με θύμα αυτή τη φορά τον καθηγητή Ανόργανης Χημείας του Ιδρύματος, Δημήτρη Κεσίσογλου, ο οποίος έχει τεθεί πλέον στο στόχαστρο ομάδας φοιτητών που προχώρησαν ακόμη και σε έρευνα (!) στο γραφείο του, σε ρόλο διωκτικής αρχής.


ΥΠΕΞ: Καταργούνται 2 θέσεις και εξοικονομούνται 146.000 ευρώ με τη σύσταση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού

Ανακοίνωση για τη σύσταση Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών στην οποία αναφέρονται οι θέσεις και οι αμοιβές που καταργούνται.

Συγκεκριμένα με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Σύσταση Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας και άλλες Διατάξεις»...

«Ουδέποτε μου χαρίστηκε δάνειο από τράπεζα», δηλώνει ο Πρ.Προδρόμου

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι ουδέποτε του χαρίστηκε οποιοδήποτε δάνειο από τράπεζα.

Η ανακοίνωση του κ. Προδρόμου έγινε «επειδή έχουν έρθει στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τραπεζικές υποθέσεις και πολιτικά πρόσωπα» όπως ο ίδιος αναφέρει και διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Τότι: "Στα 12 έχασα την παρθενιά μου"

Ο Φραντσέσκο Τότι με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών με τη φανέλα της Ρόμα στη Serie A παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στα πάντα. Ακόμη και πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ!


Καταδίκαση κι ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση... με μια γραμμή, γιατί στην άλλη καταδικάζει τη ΝΔ!

Με μια ανακοίνωση 2 γραμμών και μετά από 12 ώρες καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη νέα επίθεση στο σπίτι του αδερφού του Κεδίκογλου

«Είναι προφανές ότι η επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου βρίσκει απέναντί της όλες τις πολιτικές δυνάμεις» αναφέρει η μία πρόταση για να συμπληρώσει η δεύτερη πρόταση ότι...

Εβραϊκή εφημερίδα Haaretz: Η Χρυσή Αυγή υπερ του μπουκοτάζ... της Estee Lauder [βίντεο]

Η δήλωση του προέδρου του World Jewish Congress, Ronald S. Lauder ότι η Ελλάδα πρέπει βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή με το επιχείρημα "Μιλούν σαν Ναζί, φέρονται σαν Ναζί, είναι Ναζί", πυροδότησε εντάσεις με το γραφείο του κόμματος στη Νέα Υόρκη να καλεί σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της φίρμας Estee Lauder.

Και ξαφνικά άνοιξε κυριολεκτικά η γη και τον κατάπιε-Νεκρό το θύμα [βίντεο]

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο ένας φύλακας σεκιούριτι κυριολεκτικά εξαφανίζεται μέσα σε τεραστίων διαστάσεων τρύπα που άνοιξε κάτω από τα πόδια του.


Βίντεο: Και μπουνιά ο Σωκράτης στον Αυστριακό φλώρο

Παρεξηγήθηκε ο Αρναούτοβιτς, για ένα φάουλ της πλάκας στην προπόνηση της Βέρντερ και ενώ ο Σ. Παπασταθόπουλος του ζήτησε συγγνώμη αυτός ζητήσε τα ρέστα, με αποτέλεσμα να φάει την ξώφαλτση. Δείτε το βίντεο:

Νίκη της ΦΑΓΕ στον ελληνοτουρκικό «πόλεμο» για το γιαούρτι

Κέρδισε στον «πόλεμο» των δικαστηρίων η ΦΑΓΕ τον Τούρκο επιχειρηματία Χαμντί Ουλουκάγια ιδρυτή της εταιρείας «Chobani», ο οποίος εξήγαγε γιαούρτι στην Βρετανία και στην Ουαλία με την ένδειξη «Greek Yogurt» (ελληνικό γιαούρτι).


Γελάει ο κόσμος με τις παπαριές του Τράγκα

Ο γνωστός δημοσιογράφος, λίγο πριν στην εκπομπή του στον Real FM, μίλησε με ονοματεπώνυμα αποκαλύπτοντας σχέδιο εξόντωσης της οικογένειας του, με μοχλό και την λίστα Λαγκάρντ... δηλ. είναι συκοφαντία ότι έχει λογαριασμό της Ελβετία και σπίτι στη Γαλλία, για να εξοντώσουν την οικογένειά του... Επικαλέσθηκε μάλιστα και μαρτυρία...

Στον Ιβάν Σαββίδη περνά το 50,36% της ΣΕΚΑΠ

Στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, DONSKOY TABAK κατέληξε το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος (ΣΕΚΑΠ).


Δεν υπάρχει λέμε!! Νοσοκομείο Ρίου: Τρελός λογαριασμός λόγω… μέντιουμ!

Ένας υπάλληλος στο νοσοκομείο του Ρίου, μάλλον ήθελε απεγνωσμένα να μάθει τη μοίρα του, που δεν δίστασε να χρεώσει το νοσηλευτικό ίδρυμα με 67.000!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ενώ το νοσοκομείο συνίθηζε να πληρώνει στους λογαριασμούς τηλεφωνίας 7.000 – 10.000 ευρώ μηνιαίως, ξαφνικά ο πρώτος από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του εκτινάχτηκε στο ποσό των περίπου...

Γι' αυτό η Κύπρος θα βρει το δρόμο της: Παγκόσμιο μάθημα αξιοπρέπειας

Όποιος έχει δει την επέλαση εξάλλων πελατών την πρώτη μέρα των εκπτώσεων στο Harrods. Όποιος θυμάται τους αλαλάζοντες καταναλωτές που καλπάζουν αλληλοσυγκρουόμενοι όταν τα μεγάλα καταστήματα Ευρώπης και Αμερικής δίνουν προσφορές στους πρώτους εκατό. Όποιος έχει την εικόνα των οργισμένων με το κράτος Ελλήνων στην ουρά για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας που τα θυμήθηκαν την τελευταία ημέρα προθεσμίας.

Τους δουλεύουν όλοι-TO BHMA: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι του Καμμένου

«Το οδυνηρό πάθημα της Κύπρου φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα για ένα μέρος του ελληνικού πολιτικού συστήματος, που επιμένει να θεωρεί τον τυχοδιωκτισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής του παρέμβασης» γράφει σήμερα το Βήμα και καταφέρεται εναντίον της συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και συνεχίζει το άρθρο του Βήματος, το οποίο υπογράφει ο Σήφης Πολυμίλης:


Σκουρλέτης: Τρανσέλξουαλ οι της ΔΗΜΑΡ-Παπαδόπουλος: Ψεκασμένοι οι του ΣΥΡΙΖΑ (video)

"Όταν υπάρχουν μεταλλαγμένοι αριστεροί, τρανσέξουαλ αριστεροί όπως η ΔΗΜΑΡ...", έλεγε νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης στον Antenna για να προκαλέσει την οργή του Ανδρέα Παπαδόπουλου ο οποίος απάντησε: "Ψεκασμένοι αριστεροί, πάντως, δεν είμαστε, αριστεροί που να σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό...".

Και συνέχισε:

«Καθημερινή» με αφορμή Παππά, Κολλάτο, Σταθά: Οι κωμικοί ηθοποιοί να ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα

Τα φαινόμενα που κυριαρχούν στα παραπολιτικά και μοιάζουν να σκιάζουν και τα κυρίως πολιτικά δρώμενα σχολιάζει σήμερα ο Τάκης Θεοδωρόπουλος στη στήλη του στην εφημερίδα «Καθημερινή», προειδοποιώντας πως από τη στιγμή που η Βουλή καλείται να κρίνει τη δημόσια ούρηση βουλευτή, τότε οι «απλοί πολίτες» μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...


Αγρια συμπλοκή αντιεξουσιαστών με χρυσαυγίτες στην Ξάνθη [βίντεο]

Αιματοβαμμένη συμπλοκή μεταξύ οπαδών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών έγινε χθες στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ένας νεαρός αιμόφυρτος στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό.


Ο Αβραμόπουλος ετοιμάζει Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού με μισθό 73.000 ευρώ

[Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάστηκαν αρχικά μιας και η θέση προβλέπεται από το 1983, ενώ καταργούνται 2 άλλες θέσεις και θα εξοικονομηθεί ένα σεβαστό ποσό (δείτε εδώ πόσο)... οπότε διόρθωσα και τον τίτλο (Ρουσφέτι Αβραμόπουλου κ.λπ) μιας και ο αρχικός τίτλος του iefimerida ήταν τελείως παραπλανητικός όπως αποδείχθηκε]

Διάταξη που αφορά τη σύσταση Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού με αμοιβή για τον αρμόδιο γραμματέα ύψους 73.000 ευρώ ετησίως ετοιμάζει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

O Iγνατίου αποκαλύπτει: 11 Κύπριοι βουλευτές δεν κατέθεταν φορολογική δήλωση για πολλά χρόνια

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που κάνει ο Μιχάλης Ιγνατίου. Αυτή τη φορά μέσω twitter κάνει γνωστό ότι 11 από τους 56 βουλευτές της Κύπρου δεν έχουν κάνει ποτέ φορολογική δήλωση.

Καβγάς Αδωνι - Μανώλη για το ευρώ: Προβοκατόρικα και βλακώδη τα ερωτήματά σου Γιάννη

Φωτιές άναψε η πρωινή ανάρτηση του Γιάννη Μανώλη ότι το ευρώ θα πρέπει να είναι επιλογή μας αλλά όχι με κάθε κόστος. Αμεσα απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης και τα αίματα άναψαν στο twitter.


Αυτοί είναι οι Κύπριοι πολιτικοί των οποίων τα δάνεια σβήστηκαν !

Δάνεια εκατομμυρίων σβήστηκαν δια μαγείας από τα τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου. Το koutipandoras αποκαλύπτει τα ονόματα των τραπεζικών λογαριασμών που είχαν πάρει δάνεια από τις Κυπριακές τράπεζες και τα οποία όχι μόνο δεν εξυπηρετήθηκαν ποτέ, σβήστηκαν κιόλας. Το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι πρόκειται για εταιρίες πολιτικών προσώπων του νησιού ή συγγενικών τους προσώπων.


Φώτο: Χαρισματικός ηγέτης ο Τσίπρας

Έτσι μας λέει ο Guardian... μάλλον θα το συμπέρανε από το ξεβράκωμα στην υπόθεση της Κύπρου όπως δείχνει και η φώτο:

Κάτω τα χέρια από τη διαφθορά!

Σύντροφοι

Δρουν απροκάλυπτα.

Χτυπούν τον παραγωγικό ιστό της χώρας ανηλεώς, αναγκάζουν τα λαμπρότερα στρώματα των λαϊκών μαζών στην ανέχεια και την εξαθλίωση.


Πατριώτες του κ@λου ALERT!! ΦΩΤΟ: Πόσο βαθιά είναι η συνωμοσία!

Διαδώστε το πριν μας πάρουν τη πατρίδα και το ήλιο.. τι λέω; Τον αέρα θα μας πάρουν:

Ο Αλαβάνος μάλωσε τους Λαρισαίους... ε κι αυτοί οι μαλάκ@ς δεν προετοιμάζονται για τη δραχμή!

Το τσιμπούσι του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία και η απίστευτη ατάκα του

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής», Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος είχε επαφές με τοπικά στελέχη της κίνησης και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στους οποίους παρέθεσε ένα πλουσιοπάροχο... τσιμπούσι σε τοπική ταβέρνα.


Ο Μανώλης ανακοινώνει πρώτος τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ!

Όπως φέρεται να δήλωσε χθες ο Τσίπρας στη Πολιτική Επιτροπή η νέα τους θέση είναι "καμία θυσία για το ευρώ"... τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ την είχε ανακοινώσει πρώτος ο Γιάννης Μανώλης... Δείτε τι έγραψε χθες στο twitter:

Τσίπρας: Η νέα θέση μας είναι «καμία θυσία για το ευρώ» δηλ. και μέσα και έξω απ' το ευρώ

Τη θέση «καμία θυσία για το ευρώ» διατύπωσε στη σημερινή του εισήγηση κατά τη συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Τσίπρας επανήλθε στην τοποθέτησή του για μία κυβέρνηση της Αριστεράς που θα προσπαθήσει να πετύχει στο μέλλον τους στόχους της, παρά τις ενδεχόμενες πιέσεις και τους εκβιασμούς που ενδεχομένως να δεχθεί, όπως ο ίδιος είπε.

Παγιδευμένος στην Κύπρο ο Αμπράμοβιτς

«Παγιδευμένο στην Κύπρο» χαρακτηρίζει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς η καταλανική εφημερίδα Sport, η οποία σε εκτενές ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις επενδύσεις του στην Κύπρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sport:


Εγκρίθηκε η άδεια λειτουργίας ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου στην Ίμβρο

[Δινουν ένα σχολείο και θέλουν 100 στη Θράκη...]

Εγκρίθηκε η άδεια λειτουργίας ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου στην Ίμβρο ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας της Τουρκίας Ναμπί Αβτζί.

Σε δήλωσή του προς το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού» ο Αβτζί είπε πως το σχολείο είχε αρχίσει να λειτουργεί...

Μας δουλεύει ο Κ. Μπίκας: «Mίλησα με τον Γ. Παπανδρέου για τον χειρισμό της λίστας αλλά δεν θυμάμαι τι του είπα»

«Αν μιλήσαμε με τον Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ θα ήταν για το πώς πρέπει να γίνει ο χειρισμό της» ανέφερε ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνούν την υπόθεση.


Νέα επίθεση με γκαζάκι στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου

Νέα εμπρηστική επίθεση με γκαζάκι σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, στην Εμμανουήλ Μπενάκη στο λόφο του Στρέφη.