30 Μαρτίου 2013

ΜΗΝ τη δείτε γιατί θα τρομάξετε!

​Άντε τώρα να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο, και στα καλά καθούμενα, να δεις μπροστά σου την Britney Spears έτσι. To βάζεις, ή δεν το βάζεις στα πόδια από την τρομάρα σου;

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (31 Μαρτίου 2013)

Δείτε τα:

Το δράμα της Μιμής: «Ζω με 850 ευρώ» το μήνα απ' τη σύνταξη του σκ@τόψυχου!!

«Ζω με 850 ευρώ, ότι δηλαδή έχει απομείνει από την πετσοκομένη σύνταξη που παίρνω ως χήρα πρωθυπουργού. Η οποία σύνταξη, τότε που περίμενα να βγει, έκανε έξι μήνες.

Το λέω για να μη νομίζει κανείς πως επειδή είμαι η Δήμητρα Παπανδρέου σκίστηκαν να μου τη βγάλουν σε ένα μήνα».

Ξεφτίλα!! Ούτε 10 γκολ η Μπάγιερν... μόνο 9-2 το Αμβούργο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερν νίκησε με 9-2 το Αμβούργο στο Μόναχο και βρίσκεται ένα βήμα από την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια. Τέσσερα γκολ από τον Πισάρο, δύο ο Ρόμπεν, από ένα Σατσίρι, Σβάινσταϊγκερ και Ριμπερί

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση Καραμανλή στην κηδεία του Νάκου

[Σταθερή αξία για τους ΝΔίτες ο Καραμανλής αρκεί να ξεκόψει από τους γνωστούς γελοίους Αντώναρους και Πάκηδες που τον εξέθεσαν... αλλιώς θα πάει άκλαυτος...]

Πλήθος κόσμου, απλών ψηφοφόρων του αλλά και πολιτικών που συμπορεύτηκαν επί σειρά ετών μαζί στον δημόσιο βίο, είπαν σήμερα το “τελευταίο αντίο” στον Αθανάσιο Βόλο, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Βόλο.

Η αρλούμπα της Βούλας Παπαχρήστου

Η νεαρή αθλήτρια που απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ με τον αποκλεισμό της από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων εξαιτίας ενός tweet ρατσιστικού περιεχομένου, τονίζει ότι "αντιλαμβάνεται πως παίζεται το παιχνίδι"... αντί να απαντήσει γιατί σταμάτησε ουσιαστικά τον πρωταθλητισμό προδίδοντας όσους τη στήριξαν πέρσι όταν αποκλείστηκε άδικα από τους Ολυμπιακούς...

Λαφαζάνης εναντίον Τσίπρα για τη συνεργασία με Καμμένο: Ο κόσμος της αριστεράς πιο μπροστά από τις ηγεσίες της!

'Aλλο πράγμα η κοινή δράση, άλλο η ευρύτερη πολιτική συνεργασία, τόνισε ο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διακριτικές αποστάσεις κρατά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχετικά με το θέμα συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τονίζοντας ότι «άλλο πράγμα η κοινή δράση σε συγκεκριμένους στόχους και άλλο η ευρύτερη πολιτική συνεργασία που προϋποθέτει κοινό συνολικό πρόγραμμα».

Πομάκοι Θράκης: Να ζητήσουμε λίστα καταθέσεων από Τουρκία;

Μετά τη λίστα Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν κ.ά. μήπως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει και τη «λίστα Ερντογάν», δηλαδή λίστα με ονόματα Ελλήνων (χριστιανών και μουσουλμάνων) καταθετών στις Τουρκικές τράπεζες; Είναι γνωστό ότι τα τελευταία δύο χρόνια Θρακιώτες και όχι μόνο, κατέθεσαν πολλά χρήματα στις τουρκικές τράπεζες.

O Δήμαρχος Ιθάκης χαστούκισε Δημοτικό Σύμβουλο - Δείτε βίντεο

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συζήτησης που αφορούσε στην «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου «Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης», με Εισηγητή τον Δήμαρχο Ιθάκης.

Απάντηση ΥΠΕΞ στον Ερντογάν για τρομοκρατία, Χάλκη, τζαμί, μουφτήδες

«Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε τι εξυπηρετεί η εμμονή σε αυτή την ανυπόστατη φημολογία. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός στη συνομιλία που είχε με τον κύριο Ερντογάν για το θέμα αυτό. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει πληγεί από την τρομοκρατία και για αυτό είναι πολύ ευαίσθητη, την αντιμετωπίζει δε δυναμικά και αποφασιστικά.

Σαμαράς σε υπουργούς: Τρέχουμε.. τώρα

Σε συσκέψεις με τις οποίες έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση προήδρευσε σήμερα από το πρωί ο πρωθυπουργός, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην πρώτη από αυτές, συμμετείχαν οι στενοί του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του γραφείου του Κώστας Μπούρας και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός είναι ότι χρειάζεται επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, καθώς παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Bundesliga 27η αγωνιστική

Άουγκσμπουργκ - Ανόβερο 0-2

(61', 90+1' Ράους)


Γιατί ο Παρθενώνας δεν πέφτει από τους σεισμούς;

Πολύ μπροστά οι αρχιτέκτονες του...

Ο Παρθενώνας χτίστηκε στα μέσα του 5ου αι. π.Χ. προς τιμή της προστάτιδος της πόλης, θεάς Αθηνάς, και αποτέλεσε το επιστέγασμα της συνεργασίας σημαντικών αρχιτεκτόνων και γλυπτών εκείνης της εποχής...

Χοχοχο: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού (αυτής της "υπερομάδας" που πριν 10 μέρες ήθελε να πάει και στους 4 του CL :P) για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας των Νέων χάρη στο γκολ του Κουλούρη στο 86ο λεπτό.

Δημοσκόπηση ALCO: Πέρασε μπροστά η ΝΔ

Στη δημοσκόπηση της Alco, για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, σημειώνεται ανατροπή, καθώς η ΝΔ περνά και πάλι μπροστά στην πρόθεση ψήφου (και στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων). Τα ποσοστά είναι συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου (στην παρένθεση τα ποσοστά της προηγούμενης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας):

Δημοσκόπηση ΕΘΝΟΣ (Marc?): Καλύψε τη διαφορά η ΝΔ και είναι στα ίσια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσκόπηση του Έθνους της Κυριακής (συνήθως τις κάνει η Marc), ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται σχεδόν ισόπαλοι (στην τελευταία δημοσκόπηση της Marc στον Alpha πριν 10 μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείτο με 0,8%, ενώ στην τελευταία δημοσκόπηση για το ΕΘΝΟΣ πριν 1 μήνα επροηγείτο με 0,3%). Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,1% λαμβάνοντας 27,9% ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 27,8%. Ακολουθούν...

Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη η ΝΔ κι ο Σαμαράς-Πολύ μπροστά η ΝΔ στην ικανότητα διακυβέρνησης

Η δημοσκόπηση της MRB για τη Real News δείχνει ότι τα κόμματα και οι αρχηγοί και των δύο μεγάλων κομμάτων «πληρώνουν» τη στάση τους κατά την κρίση της Κύπρου. Κερδισμένη είναι αντιθέτως η ΔΗΜΑΡ, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ σχετικά μικρές είναι οι διαφοροποιήσεις για τα υπόλοιπα κόμματα.

ΒΙΝΤΕΟ-O "Καυγάς" Λαφαζάνη-Τσέγκου

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Μάγδας Τσέγκου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της δημοσιογράφου, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανταλλάγματα ζητά ο Ερντογάν για την επαναλειτουργία της Χάλκης

«Κολλημένος» στην γραμμή της υποτιθέμενης αμοιβαιότητας, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ζητά ανταλλάγματα από την ελληνική κυβέρνηση για να επιτρέψει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Αποθέωσαν τον Καραμανλή...

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις είδαν τον πρώην πρωθυπουργό στον Βόλο

Σε χειροκροτήματα ξέσπασε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο για την κηδεία του Θανάση Νάκου στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου του Βόλου μόλις είδε τον Κώστα Καραμανλή να προσέρχεται.

Δίναμε δισεκατομμύρια σε εταιρεία - φάντασμα του Καντάφι!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν και δείχνουν το μέγεθος της ρεμούλας που συνεχίζεται ακόμη και σε περίοδο Μνημονίου. Προ εικοσαετίας περίπου το τότε υπουργείο Γεωργίας συνήψε δάνειο δισεκατομμυρίων δραχμών με το καθεστώς Καντάφι στη Λιβύη.

Δεν υπάρχει φράγκο στο ΠΑΣΟΚ

Υπάλληλοι και περιφερειακές οργανώσεις έδειξαν το πρόβλημα...

Από τη μία οι περιφερειακές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη οι υπάλληλοι έφεραν στην επιφάνεια για ακόμα μία φορά το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.

Φώτο: Φοιτητικό κίνημα στη Βόρεια Κορέα...

Ένστολο εννοείται:

Σκίτσο: Ο προεδρεύων Πάνος σχολιάζει τις αντιδράσεις των Κυπρίων

Θα επισκεφθεί ο ίδιος ο Καμμένος την Κύπρο προκειμένου να ενημερώσει ότι:

Στα 3,3 εκ. ευρώ η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην ΣΕΚΑΠ φιλοξενείται στις οικονομικές σελίδες της ρωσικής ιστοσελίδας "news.mail.ru".

Γκρινιάζει προληπτικά η "Θύρα 7"... λέει όμως και κάτι σωστό...

Ανακοίνωση της "Θύρας 7" ενόψει του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για σκανδαλώδες διαιτητικό σπρώξιμο (!) του "Δικεφάλου" αλλά καταλήγει με κάτι σωστό:

Δήμος Πύργου: Πρόστιμο 3 εκ για πλαστά τιμολόγια... που τους έβαζε να κόβουν η Μέρκελ...

Εικονικά τιμολόγια, απευθείας αναθέσεις και πολλές σπατάλες έδειξε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ και ορκωτών λογιστών στον δήμο Πύργου.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να έχει καταλογιστεί βαρύτατο πρόστιμο, ύψους περίπου...

Ξέφυγε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ!!! Διαφημίζει εταιρία αλλαντικών!! [Βίντεο]

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Τσιάλτας σε μια δύσκολη φάση για την αγορά τροφίμων με το πανευρωπαϊκό σκάνδαλο του κρέατος αλόγου σε εξέλιξη, έδωσε συνέντευξη και δέχθηκε να μπει το όνομά του σε διαδικασία προώθησης προϊόντων συγκεκριμένης εταιρίας.

Τελικά ίσως δεν είναι τόσο άσχημα τα νέα για την Κύπρο σαν επιχειρηματικό κέντρο.

Απλά θα αλλάξει το μοντέλο... Δείτε γιατί:

Η τεράστια υποκρισία του Α. Κανάκη για τα λασπόνερα της Σιέρα Λεόνε όταν ο ίδιος πουλάει το μπουκαλάκι 1,5 ευρώ

Πολλοί το είδαν -αφού χτύπησε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης- και επίσης πολλοί το σχολίασαν θετικά ή αρνητικά. Ο λόγος για το ντοκυμαντέρ του Αντώνη Κανάκη, όπου ο δημοφιλής παρουσιαστής για να στηρίξει -πολύ ορθά- την προσπάθεια της Action Aid και να ευαισθητοποιήσει επιπλέον μια μερίδα κόσμου για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του τρίτου κόσμου, πήγε μέχρι την μακρυνή Σιέρα Λεόνε και επιχείρησε να γυρίσει αυτό το 'κάτι σαν ντοκυμαντέρ"

«Ποιος τους πηδάει τους παπάρες του ΣτΕ;»

Α.Πανούτσος, Sportday

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να σου λέει ένας άλλος ότι πρέπει να γίνεις ήρωας. Και στην Ελλάδα Καμμένοι και Συριζαίοι αποφασίσανε ότι οι Κύπριοι τα κάνουνε αυτά για να γίνουν ήρωες. Μέχρι τη φωτογραφία και τα λόγια του Ευαγόρα Παλληκαρίδη σηκώσανε στο Ιντερνετ. Σαν η αντίσταση κατά της κατοχής των Αγγλων να έχει κάποια σχέση με το τραπεζικό έλλειμμα. Αλλά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που έμπλεξε τη βία με το μνημόνιο, ακούγεται λογικό.

Κάλεσμα του δημάρχου Ίμβρου στους Έλληνες να επιστρέψουν…


Ο δήμαρχος της Ίμβρου (Gökçeada αποκαλούν το νησί στην Τουρκία), απηύθυνε κάλεσμα προς τους Έλληνες που κάποτε ζούσαν στο νησί, εκφράζοντας την ελπίδα να επιστρέψουν και να κατοικήσουν πάλι στα χωριά τους, απολαμβάνοντας την ειρηνική και όμορφη ζωή που προσφέρει αυτός ο παράδεισος του Αιγαίου.

Μουρούτης: Δύο αισιόδοξα σημεία για την Ελλάδα

Ένα - αν μη τι άλλο - ελαφρώς αισιόδοξο μήνυμα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, που δείχνει πως κάτι πάει να λειτουργήσει καλά στην χώρα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

To "ευχαριστώ" του Κύπριου στην Άνγκελα Μέρκελ

Διαβάστε το post του Μιχάλη Μιχαηλίδη που κάνει από χθες το γύρο του facebook και δείχνει ότι οι Κύπριοι έχουν διαφορετική νοοτροπία από εμάς τους κακομοίρηδες μιας και πεισμώνουν να κάνουν την πατρίδα τους καλύτερη αντί να μιζεριάζονται όλη μέρα με το τι έχασαν από τα Νεφελίμ!

"Ευχαριστώ κυρία Μέρκελ!

Γιατί συσπείρωσες ένα ολόκληρο λαό.

ΝΕΑ: Τσίπρας και Καμμένος είχαν μοιράσει υπουργεία

Μπορεί η προσέγγιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο με αφορμή την κρίση στην Κύπρο, να ξένισε πολλούς και να προκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο οι δύο πολιτικοί αρχηγοί φαίνεται ότι έχουν παρελθόν.

Gazprom: ο πληγωμένος γίγαντας της Ρωσίας (Να γιατί ο Πούτιν δεν έχει χρήμα για πέταμα στους πατριώτες του κ@λου)

Η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία παραγωγής φυσικού αερίου είναι προβληματική. Θα πρέπει να διαλυθεί, γράφει ο Economist.

Οι καλές εποχές για την Gazprom κάποτε έμοιαζε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ. Η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία παραγωγής φυσικού αερίου, που ιδρύθηκε από το παλιό σοβιετικό υπουργείο αερίου, απολάμβανε τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου επί χρόνια. Το αέριο έρεε κατά μήκος των αγωγών στην Ευρώπη- τα κέρδη επέστρεφαν.

H Κυπριακή εβδομάδα που γκρέμισε ελληνικούς… μύθους

Η υπόθεση της Κύπρου κατέδειξε το στρατηγικό αδιέξοδο ορισμένων κομμάτων , όπως του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων , που ως πολιτικές δυνάμεις κατέλαβαν το λεγόμενο αντιμνημονιακό χώρο και προέκριναν ως πολιτική και οικονομική λύση για τη χώρα τη μονομερή καταγγελία και κατάργηση του Mνημονίου , την ανατροπή του, τη σύγκρουση με τους δανειστές , και αναδείκνυαν την πολιτική του εκβιασμού απέναντι στην τρόικα (αποχωρούμε από το ευρώ αν δεν μας λύσετε τα προβλήματα χωρίς κόστος) και την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος ως μέσα σωτηρίας του δοκιμαζόμενου από τη φτωχοποίηση ελληνικού λαού..

Καταγγελία: Τα σενάρια καταστροφής της ΒΑ Χαλκιδικής... κάηκαν στην "Ζούγκλα"

Αυτή είναι η αίσθηση που αποκομίσαμε από τη χθεσινή εκπομπή που έγινε στη «Ζούγκλα» του Μάκη Τρανταφυλλόπουλου, όπου τα σενάρια τρόμου και καταστροφής της ηγετικής αφρόκρεμας των αντιδρώντων, ερχόμενα σε επαφή με το «οξυγόνο» της ισόρροπης δημοσιογραφικής παρουσίασης, της ύπαρξης της άλλης πλευράς και της παράθεσης της επιστημονικής πραγματικότητας, στην κυριολεξία έγιναν κάρβουνο.

Και πρόσωπα από την Ελλάδα στη λίστα της ντροπής της Κύπρου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κληθούν και εμπλεκόμενοι από την Ελλάδα ο γενικός εισαγγελέας της Κύπρου Πέτρος Κληρίδης για την υπόθεση οφειλετών που διαγράφηκαν τα χρέη τους από τη Λαϊκή Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου.

Νεκρή 25χρονη από ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών - κακοποιών

Εικάζεται ότι πρόκειται για δραπέτες από τη φυλακή των Τρικάλων

Μια 25χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και κακοποιών στα Ίσθμια.

Οι κακοποιοί (πιθανότατα τρία άτομα) είχαν νωρίτερα ληστέψει τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην Παλαιά ΕΟ Αθηνών-Θηβών.

Τώρα που θα κρύψουν τη χαρά τους οι καραγκιόζηδες; «Δεν αποχωρεί από την Ελλάδα η Michelin» (φώτο)

[Περαστικά στους καραγκιόζηδες σαν τον Χάρρυ Κλυνν και τους λοιπούς ΣΥΡΙΖΑίους δημοσιογράφους που βλέπετε στο τέλος της ανάρτησης, οι οποίοι έσπευσαν να χαρούν με την ψευδή φήμη ότι αποχωρεί η Michelin και έστησαν χορό... όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες του κ@λου που θέλουν να προστατεύσουν την πατρίδα από εμάς τους "προδότες" δεν βλέπουν την ώρα να καταστραφούμε για να επιβεβαιώσουν τη ματαιοδοξία τους πάνω στα συντρίμμια ]

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Michelin τις φήμες περί αποχώρησής της από την Ελλάδα. Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή των ελαστικών Michelin στο naftemporiki.gr., Νταβίντ Ζαν...

Δυστυχώς δεν είναι Πάσχα καθολικών όλο το χρόνο... έτσι τα κοπρόσκυλα της Βουλής θα αργήσουν μόνο 6 μέρες να πληρωθούν

Με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (καθώς κανένας δεν τολμάει να τους πει άσχημο νέο από κοντά μιας και κινδυνεύει με ξύλο) ανακοινώθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών, στους υπαλλήλους της Βουλής ότι θα πληρωθούν με καθυστέρηση 6 ημερών, λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Έτσι για τις επόμενες μέρες ο καταταλαιπωρημένος κλάδος θα ζήσει το δικό του δράμα ανεβαίνοντας έναν Γολγοθά που δεν έχει ανέβει άλλη επαγγελματική ομάδα στη χώρα...

Σύμφωνα με το email...

Στουρνάρας: Είμαστε έτοιμοι για την Τρόικα

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, η νέα σύσκεψη του κυβερνητικού επιτελείου που προχωρά στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, λίγο πριν την επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόικα στις αρχές Απριλίου.

Δείτε πως ο Βρούτσης γλίτωσε τις επιχειρήσεις από εκατομμύρια και χρόνο

Χθες ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, παρουσίασε σημαντικά στοιχεία που ακτινογραφούν την κατάσταση του εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα. Μας έδειξε ότι η διαφορά προσλήψεων - αποχωρήσεων, έχει θετικό πρόσημο.

Μας είπε ότι χθες στις 7:30 το απόγευμα, σε όλη τη χώρα είχαμε την εξής εικόνα στον τομέα της εργασίας:

Ανοιχτή επιστολή του φυλακισμένου Β. Παπαγεωργόπουλου

"Τελείως άδικα"

27 Μαρτίου σήμερα. Συμπληρώνω 1 μήνα στην φυλακή!
Μου στέρησαν 1 μήνα από την ζωή μου ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑ....

Έδωσα την ψυχή μου για την πόλη μου και την Πατρίδα χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, χωρίς να ζητήσω κανένα αντάλλαγμα.

Δεν είχα άλλωστε ανάγκη από τίποτε.