02 Απριλίου 2013

Σουβάλοφ: Hellooo πατριώτες του κ@λου! Για τη Ρωσία δεν υπάρχει θέμα Κύπρος - Αφορά την ΕΕ και τους Κύπριους

[Θα βοηθήσουμε αν χρειαστεί αφού υπογραφεί το μνημόνιο, επανέλαβε σήμερα ο Ρώσος αντιπρόεδρος... εννοείται ότι οι στόκοι δεν καταλαβαίνουν Χριστό και θα συνεχίσουν τι παπαριές: Η Αναστασιάδης, ο Σαρρής, ο Φούφουτος δεν ήθελαν τη βοήθεια της Ρωσίας γιατί ήθελαν να οδηγήσουν την Κύπρο σε μνημόνιο για να πάρει η Γερμανία τους υδατάνθρακες μπλα μπλα μπλα]

Το πρόβλημα της Κύπρου και η επίδρασή του στη ρωσική οικονομία έχει προβληθεί εκτός των αληθινών του διαστάσεων, καθώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις στη Ρωσία, ωσότου τουλάχιστον το πρόβλημα αυτό δεν επεκταθεί σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης, δήλωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ιγκορ Σουβάλοφ.

Μπλόγκ την ....πέφτει σε Καραμανλικό μπλόγκ στις Σέρρες

Άλλο πάλι και τούτο στις Σέρρες και δείτε φωτο που τους αφιερώνουν!

Ντεμαράζ Υστερίας από την Ζωή: Πέντε μήνες κράτησε μία δίκη στο Ρέθυμνο και τώρα συνεχίζεται... παρότι ο θιγόμενος δεν κατέθεσε έφεση!!

Στο Εφετείο Χανίων εκδικάζεται αύριο η έφεση της εισαγγελέως Ρεθύμνου κατά της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου για την υπόθεση των μεταπτυχιακών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Υπενθυμίζεται ότι με ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου στις

ΒΙΝΤΕΟ: Ρόμπα έγιναν τα σταλινικά ΣΥΡΙΖΑκια της Ελληνοφρένειας

Διαχρονικά...

Και όταν τους ξεσκεπάζουν (όσοι κάνουν τον κόπο και ασχοληθούν με τα σαρκία τους) τότε τσιρίζουν όπως σήμερα οι σταλινικοί "επαναστάτες" του γλυκού νερού που αυτοαποκαλούνται Ελληνοφρένεια...

Ευχαριστώ το Dexiextrem που ασχολήθηκε με την σημερινή "συνομιλία" μου στο Twitter με τους ακραίους κομμουνιστές , δίνοντας με εικόνα και ήχο τις κυβιστήσεις των συνεργατών του Ν. Χατζηνικολάου στον Real , οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ προέτρεπαν τους ακροατές τους να κινηθούν ΚΑΤΑ ενός βουλευτή της Ν.Δ επειδή δεν τους αρέσει αυτό που είναι ...

ΦΩΤΟ: Να για να μη λέτε ότι βάζουν συνέχεια τη φάτσα του Τσίπρα στη δραχμή

Υπάρχουν κι άλλοι με μιλιούνια δραχμές:

Ποινική δίωξη κατά του ΣΥΡΙΖΑίου προέδρου των εργαζομένων στο Μετρό

Ποινική Διώξη εις βάρος του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) Αντώνη Σταματόπουλου ασκήθηκε για παρακώλυση συγκοινωνιών κατά τη διάρκεια των απεργιών του Ιανουαρίου.

«Διώκεται ποινικά μόνο ο πρόεδρος του Σωματείου μας Αντώνης Σταματόπουλος. Το έγκλημα που του αποδίδεται είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών.

Δεν φαντάζομαι να σταματήσει η κυβέρνηση να την πληρώνει! Στη φυλακή εφοριακός που ζημίωσε το Δημόσιο με δεκάδες εκατ. ευρώ

Κατηγορούνταν για εμπλοκή στο οικονομικό σκάνδαλο των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, κατά τη δεκαετία του '90, μία υπόθεση που ζημίωσε το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα, προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας η πρώην προϊσταμένη ΦΠΑ της ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, η οποία...

Πειραϊκός εμφύλιος στη ΔΗΜΑΡ-Αδειάζει τη Ρεπούση ο Κουβέλης

Αδειάζει η ΔΗΜΑΡ την Μαρία Ρεπούση, προωθώντας τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του ALTER Γιάννη Κακουλίδη

Αδειάζει η ΔΗΜΑΡ την Μαρία Ρεπούση προωθώντας ξεκάθαρα πλέον την υποψηφιότητα του Γιάννη Κακουλίδη στην Α’ Πειραιά. Ο αποτυχών πολιτευτής του κόμματος στην Β’ Πειραιά και πρώην διαφημιστής που εμπλέκεται και στην πολύκροτη υπόθεση ALTER ζήτησε – και σύμφωνα με πληροφορίες πέτυχε – να αλλάξει εκλογική περιφέρεια, κρίνοντας πως η Β’ Πειραιά δεν είναι αρκούντως αστική για να τον δεχτεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Το "έλα να δεις" στην Προανακριτική


Νέα σφοδρή σύγκρουση είχαμε στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Χρήστου Μακρογιαννάκη και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ευθύνες σε Παπακωνσταντίνου από Μπίκα - Διώτη

Τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου ανέδειξε ως βασικό υπεύθυνο της μη αξιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, ξεκαθαρίζοντας στα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής ότι θα είχε προχωρήσει την έρευνα της λίστας, εάν του είχε πει την αλήθεια για τον τρόπο απόκτησής της.

«Δολοφόνος» οδηγεί τανκ στην χιονισμένη Μόσχα και πέφτει σε κολόνα [βίντεο]

Τα οδηγικά προβλήματα στη Ρωσία είναι πολλά και συνηθισμένα. Ομως, το θέαμα ενός τανκ που κινείται στους κεντρικούς δρόμους της Μόσχας από έναν οδηγό που είτε είναι μεθυσμένος ή απλώς χωρίς «δίπλωμα» είναι ένα φαινόμενο μοναδικό, ακόμη και γι αυτό το κράτος.


Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Η διαφθορά στην Ελλάδα αυξήθηκε μέσα σε ένα χρόνο... κατά 94%! Εννοείται πως δεν απολύθηκε κανείς...

Παρά τις «επιταγές» της τρόικας για διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς στο δημόσιο, η κατάσταση όσο πάει και… χειροτερεύει!

Τα κρούσματα δωροδοκίας και χρηματισμού στον δημόσιο τομέα, αλλά και στην αστυνομία ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο το 2012.

Συμπέθερος Αναστασιάδη: Μόνο 10,5 εκ βγάλαμε στο Λονδίνο για συγκεκριμένες αγορές ακινήτων-Χάνουμε 15 εκ από το κούρεμα

Με ανακοίνωση της η εταιρεία Α. ΛΟΥΤΣΙΟΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ απαντά στις κατηγόριες που της καταλογίζουν για κινήσεις λογαριασμών εκτός Κύπρου. Αποσαφηνίζουν ότι μόνο τα μισά λεφτά βγήκαν στο Λονδίνο προκειμένου να πληρώσουν για ακίνητο που αγόρασαν στην Ελλάδα και να καταθέσουν προσφορά για το ακίνητο που πουλάει το ελληνικό δημόσιο στην Κύπρο. Τέλος αφού τονίζουν πως το ότι θα χάσουν 15 εκ αυρώ από το κούρεμα (απ' τα λεφτά που έχουν σε Λαϊκή και Κύπρου), πράγμα που δείχνει ότι δεν είχαν γνώση, επισημαίνουν ότι αν τελικά δεν κερδίσουν το διαγωνισμό θα...

Ολο το παρασκήνιο της παραίτησης του Μιχάλη Σαρρή από τη θέση του υπουργού Οικονομικών

Την παραίτηση του, όπως φημολογούνταν, υπέβαλε ο μέχρι σήμερα υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύναψης του Μνημονίου.

Eldorado Gold: Δεν φεύγουμε από την Ελλάδα-Συνεχίζουμε τις επενδύσεις

Αποφασισμένη να μείνει στην Ελλάδα είναι η εταιρεία "Eldorado Gold", γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από τις επενδύσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ, τις οποίες έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο 12μηνο στα μεταλλεία Χαλκιδικής και Θράκης, όσο και από τον σταθερό προγραμματισμό της για την τοποθέτηση κεφαλαίων 1 δισ. στα δύο μεταλλεία, την επόμενη πενταετία.

Η απελευθέρωση των Αθηνών από τους Τούρκους και ο Βαυαρός πρώτος φρούραρχος

της Ελίνας Γαληνού

Στις 31-3-1833, η Αθήνα αποδίδεται στις ελληνικές αρχές και οι καμπάνες των εκκλησιών αρχίζουν να ηχούν, με πρώτη εκείνη του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στα Αναφιώτικα της Πλάκας. Τότε ο πληθυσμός της πόλης αριθμούσε περί τους 9000 κατοίκους, που στην πλειοψηφία τους ήταν Ελληνες και Αρβανίτες, υπήρχαν όμως και Τούρκοι, Τουρκόγυφτοι και Φράγκοι ανάμεσά τους.

Ποιοι άλλοι μιλούν ελληνικά εκτός από τους Έλληνες;

«Ίλιγγος λέξεων που μόνο τα ελληνικά μπορούν να προσφέρουν, γιατί μόνο αυτά εξερεύνησαν, κατέγραψαν, ανέλυσαν τις ενδότατες διαδικασίες της ομιλίας και της γλώσσας, όσο καμιά άλλη γλώσσα… Εδώ πάνω σ’ αυτήν την γη… έχουν γεννηθεί οι λέξεις, τα εντυπώματα και οι κατηγορίες του πνεύματος» Ζακ Λακαρριέ «Το ελληνικό καλοκαίρι».

Για τον Έλληνα «Αντί-» να 'ναι κι ότι να 'ναι: Ο Αντι-Γερμανισμός είναι το νέο φρούτο

Φώτης Κοκοτός

Κυκλοφορεί ευρέως ένας "αντι-γερμανισμός" που εμένα, τουλάχιστον, με ξεπερνά. Μου θυμίζει τον τυφλό αντιαμερικανισμό και τον αντισημιτισμό, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εν γένει, πρόκειται για έκφανση μιας βαθιάς ψύχωσης, κάτι σαν σύνδρομο καταδίωξης: συνωμοσίες παντού, όλοι οι άλλοι είναι κακοί και μόνο εμείς καλοί, κι άλλα τέτοια ισοπεδωτικά και μισαλλόδοξα. Το να νιώθουμε σαν καταπιεσμένη μειονότητα πρέπει οπωσδήποτε να το ξεπεράσουμε, αλλιώς δε θα μεγαλουργήσουμε ποτέ ξανά.

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

Εδώ και τέσσερα χρόνια μπήκαμε σαν χώρα σε μια περιπέτεια. Κάποιοι λένε ότι φταίνε οι πρότερες σπάταλες δεκαετίες. Κάποιοι ότι υπάρχει μυστικό σχέδιο των “μεγάλων δυνάμεων” να μας κατασπαράξουν. Και κάποιοι ότι φταίει η “δομή της Ευρώπης”. Αυτοί που ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, όταν η κρίση χτύπησε και τις υπόλοιπες χώρες του Νότου, μόνο που δεν χορεύανε από την χαρά τους. Και χθες διαβάζω σε ανάρτηση φίλου στo facebook ότι και η Γαλλία αντιμετωπίζει υψηλό έλλειμμα και από κάτω πικρόχολα σχόλια “αγανακτισμένων”.

ΦΩΤΟ!! ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Κιμ Γιονγκ και το Ναυτικό της Β. Κορέας ξεκίνησαν για απόβαση στις ΗΠΑ:

Δείτε φώτο!

Χάλκινη με τα γαλανόλευκα η Αθηνά Ωνάση!


Μεγάλος νικητής o σύζυγος της Αθηνάς, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο!

Τις ικανότητές της στην ιππασία επέδειξε για ακόμα μία φορά η Αθηνά Ωνάση, τιμώντας παράλληλα τα ελληνικά χρώματα: η «χρυσή» κληρονόμος πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων, τον οποίο κέρδισε... ο σύζυγός της!

Goody΄s και Flocafe στη Λιβύη

Σε νέα στρατηγική συμφωνία προχώρησε ο Όμιλος Vivartia για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά της Λιβύης, πιστός στη δέσμευσή του για εξωστρέφεια και συνεχή προβολή της δυναμικής της ελληνικής επιχειρηματικότητας στις αγορές του εξωτερικού.

Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ

Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στη συμμετοχή τους στο Τακτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, όπου ένας Έλληνας σμηναγός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος του προγράμματος, ένας υποσμηναγός ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους, ενώ τέλος ο εκπαιδευτής στο ΤΠΗ ψηφίστηκε για τρίτη φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Μαρκογιαννάκης: Μη δίνετε σημασία στην Κωνσταντοπούλου, έτυχε στο δρόμο μας - Θα την υποστούμε

Σε μία ακόμα συνεδρίαση της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε σε ρήξη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη. Για άλλη μία φορά ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις, με την κ. Κωνσταντοπούλου από τη μία να ωρύεται και από την άλλη τον κ. Μαρκογιαννάκη να βρίσκεται εκτός εαυτού.

Οι διάλογοί τους είναι αποκαλυπτικοί

Μάχη προκειμένου να επιβιώσει δίνει το Μεγάλο Κανάλι


Τη δυσχερή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται η Τηλέτυπος αποτυπώνουν οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης του 2012. Και αυτό παρά την αύξηση κεφαλαίου και την πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 10 εκ. ευρώ στο δάνειο των 98 εκ. ευρώ.

Φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε: Θεώρησα σωστό να μην πληρώσω χωρίς απόδειξη Published on Tuesday, 02 April 2013 12:46 Τι αναφέρει ο 20χρονος φοιτητής ο οποίος δέχτηκε επίθεση επειδή αρνήθηκε να πληρώσει όταν δεν έλαβε τη νόμιμη απόδειξη. Αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση έως τα δικαστήρια, δηλώνει η μητέρα του φοιτητή στην Κομοτηνή. Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter. Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η περιπέτεια 20χρονου φοιτητή, που αναγκάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο ύστερα από επίθεση του δέχθηκε σε νυχτερινή του έξοδο. Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 20χρονος Κερκυραίος Γιάννης Γκερέκος αποφάσισε με άλλα τρία άτομα να διασκεδάσουν στο κατάστημα Avant Garde της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής. Βγήκαν λοιπόν από το κατάστημα που ήδη διασκέδαζαν και επειδή γνώριζαν ότι εκείνο βράδυ το Avant Garde έκανε ειδικές προσφορές στις τιμές των ποτών αποφάσισαν να μπουν και να διασκεδάσουν. Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ συνολικά. Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη για να πληρώσουν, η οποία όμως δεν ήρθε ούτε την πρώτη φορά, ούτε και τη δεύτερη φορά που παρήγγειλαν τα σφηνάκια στο σερβιτόρο. "Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στο δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο χορέψαμε και μετά φύγαμε γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό". Η ιδέα να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης διάταξης ήταν ενός άλλου νεαρού από την παρέα του φοιτητή, με την οποία ο ίδιος συμφώνησε. "Εκείνη την ώρα ένα παιδί από την παρέα μας είπε στον σερβιτόρο ότι δε θα πληρώσουμε γιατί δεν έφερε την απόδειξη, ο σερβιτόρος δεν αντέδρασε έντονα απλώς ζήτησε να πληρωθεί ο λογαριασμός". Οι φοιτητές παρόλα αυτά αποχώρησαν από το κατάστημα και άρχισαν να διασχίσουν την πλατεία Κομοτηνής. "Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω τον σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: "για 8 ευρώ ρε γύφτοι!" και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο". Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω, ενώ οι φίλοι του μόλις συνήλθε του είπαν πως, "αυτός που σε χτύπησε πήρε φόρα και άρχισε να σε κλωτσάει στο κεφάλι και είχε σκοπό να συνεχίσει". Τον νεαρό συνέφεραν οι φίλοι του και προσπάθησαν να συνεχίσουν το δρόμο τους. Όταν διαπίστωσαν ότι αιμορραγεί από το στόμα, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο κάτι που έπραξαν αμέσως επιβαίνοντας σε ταξί. Στο νοσοκομείο Κομοτηνής έφτασαν περίπου τα ξημερώματα και στο τμήμα επειγόντων παρασχέθηκαν στο νεαρό οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί αποφάσισαν να του κάνουν εισαγωγή ώστε να νοσηλευτεί στη χειρουργική κλινική, όπου και νοσηλεύτηκε ως το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε πήρε εξιτήριο για να μεταβεί στην Αθήνα. Ο 20χρονος, όπως δήλωσε και ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, "φέρει τραύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου στη μετωπιαία χώρα και πιο κάτω και ένα κάταγμα συντριπτικό στην κάτω γνάθο από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του". Αυτό ακριβώς διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που τον εξέτασε το πρωί της Δευτέρας, μετά από αυτεπάγγελτη διαδικασία που κινήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία του περιστατικού. Όπως μάλιστα είπε στο «Χ», ο τραυματισμός θα μπορούσε να προέλθει μετά από χτύπημα με γροθιά ή κλοτσιά στο πρόσωπο του. Εκτός από την εξέταση του ιατροδικαστή ο νεαρός έδωσε κατάθεση για το περιστατικό σε αστυνομικούς που τον επισκέφτηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση Ο Γιάννης Γκερέκος να σημειωθεί πως είναι τριτοετής φοιτητής του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή. Για την αποκατάσταση του κατάγματος στη γνάθο θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα χειρουργηθεί από γναθοχειρουργό, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Κομοτηνή. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι γονείς του νεαρού που ταξίδεψαν από την Κέρκυρα για να συμπαρασταθούν στο παιδί τους. "Δε μου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο", είπε Γιάννης και παραδέχθηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που αρνήθηκε να πληρώσει γιατί δεν του έφεραν απόδειξη. "Η παρέα μου το πρότεινε και εγώ συμφώνησα γιατί το θεώρησαν σωστό", είπε ευχόμενος σύντομα να μπορέσει να φάει, γιατί είναι νηστικός από την περασμένη Παρασκευή. "Δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι", είπε εμφανώς ταλαιπωρημένη η μητέρα του 20χρονου Σοφία Γκερέκου. "Προχωρήσαμε σε μήνυση". "Ο γιος μου τη γλίτωσε, θα μπορούσε όμως να συμβεί σε ένα άλλο παιδί αυτό και να μην τη γλιτώσει. Με τόσο μίσος και τόση κακία. Δεν είναι τα 8 ευρώ είναι η πολιτική που είχαν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτό που προέχει τώρα για την οικογένεια μας είναι να αποκατασταθεί η ζημιά και να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί μου". Πάντως το περιστατικό σίγουρα καταγράφεται ως πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Κομοτηνής. Μίας πόλης που φημίζεται για τη "νύχτα" της και τέτοια συμβάντα το μόνο που κάνουν είναι να τη δυσφημούν.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η περιπέτεια 20χρονου φοιτητή, που αναγκάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο ύστερα από επίθεση του δέχθηκε σε νυχτερινή του έξοδο.

Τον έφαγαν οι δημοσιοκάφροι!! Αυτοκτόνησε ο γιατρός του γαλλικού Survivor μετά τις κατηγορίες δημοσιογράφων για το θάνατο παίκτη!

H αυτοκτονία του γιατρού πρώτων βοηθείων για την γαλλική εκδοχή του τηλεοπτικού reality show «Survivor», ανακοινώθηκε και επίσημα από τούς παραγωγούς της εκπομπής.

Η υγιεινή-αθλητική ζωή του Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή

Τον δεύτερο μήνα κράτησης του στις φυλακές Διαβατών διανύει ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος όπου εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο οποίος αρχίζει να συνηθίζει στο νέο του πρόγραμμα, διατηρώντας την αθλητική του διάθεση παίζοντας καθημερινά βόλεϊ, ενώ προσέχει ιδιαιτέρως και την διατροφή του.

Αυτή μάλιστα: Άνεργη δανειολήπτρια δεν θα πληρώνει για 3 χρόνια

Θετική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών με μηδενικές καταβολές για μια τριετία άνεργης δανειολήπτριας με χρέος 81.600 ευρώ, πέτυχε η δικηγόρος, Άννα Κορσάνου.

Το δικαστήριο έλαβε υπ όψιν του τα δυσχερέστατα οικονομικά δεδομένα της αιτούσας που είναι μια νέα άνεργη γυναίκα 40 ετών, η οποία δεν λαμβάνει πλέον το επίδομα ανεργίας, ενώ ο σύζυγός της είναι επίσης άνεργος.

Γελάει ο κόσμος με την τούμπα που έφαγε το σούργελο, βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Πέμυ Ζούνη στην πασαρέλα (βίντεο)

[Αυτούς στέλνουν στη Βουλή οι χαχόλοι που την χειροκροτάνε στο βίντεο...]

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η χθεσινή (01/04) πτώση της Πέμυς Ζούνη καθώς περπατούσε πάνω στην πασαρέλα επίδειξης μόδας.

Εισαγγελέας: Γιατί είχες μαχαίρια στο κελί σου; -Βλαστός: Για να καθαρίζω καμιά πατάτα! [βίντεο, εικόνες]

Καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων σε 4 χρόνια φυλάκιση (εξαγοράσιμη προς 5 € τη μέρα σύμφωνα με το ΑΠΕ) ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός για οπλοκατοχή στο κελί του, ενώ αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο η απάντηση που έδωσε στην έδρα όταν τον ρώτησαν γιατί είχε μαχαίρια στο κελί του, με τον Βλαστό να απαντά ότι τα χρειαζότανε για να καθαρίζει πατάτες και φρούτα λόγω του κακού φαγητού!

Την πάτησε ο Τζιτζικώστας και τον ξέσκισαν (βίντεο)

Ανάγκη «πλυσίματος», «φρεσκαρίσματος» και «lifting» έχει η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με όσα είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Θα έλεγα ότι είναι μια γκομενάρα που όμως...

Ελληνική γυφτιά: Εκλεψαν το φαγητό των ασθενών -Στο Σισμανόγλειο 750 κιλά κρέατος έκαναν φτερά

Από τις 28.10.2012 έως 28.11.2012 επιτήδειοι άδειασαν τις αποθήκες τροφίμων στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Οπως προέκυψε και από το πόρισμα του νοσοκομείο εξαφανίστηκαν από τα ράφια του νοσηλευτικού ιδρύματος συνολικά 750 κιλά κρέατος και μεγάλες ποσότητες τυριών, τροφές που προορίζονταν για τους ασθενείς.

H Καϊλή παίρνει ρόλο στις δημόσιες σχέσεις του ΠΑΟΚ

Στην συνοδεία των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη στο στάδιο Καραϊσκάκη βρέθηκε και η Εύα Καϊλή. Η πρώην βουλευτής φέρεται να αναλαμβάνει τον τομέα των δημοσίων σχέσεων του ομογενή επιχειρηματία.

Μια ζωή στη ζητιανιά: Επίκαιρα σκίτσα από την εποχή που ο γέρος Παπανδρέου πήγαινε για δανεικά στη Γερμανία

Το 1958 ο Μέντης Μποσταντζόγλου, ο γνωστός Μποστ, σχεδίασε μια σειρά γραμματοσήμων για να σχολιάσει την επικαιρότητα της εποχής εκείνης. Η Ανεργίτσα και ο Πειναλέων ήταν τα δύο παιδιά της μετεμφυλιακής ρακένδυτης Ελλάδας που ζητούσε δανεικά από τη Γερμανία.

Η επέτειος της “αρχής του τέλους” για Καραμανλή

Πριν από πέντε χρόνια, σαν σήμερα, ξεκίνησε ένα “καυτό” 48ωρο, που επρόκειτο να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόλογος της “αρχής του τέλους” για την κυβέρνηση Καραμανλή, τουλάχιστον για όσους αρέσκονται στο να αναζητούν και να βλέπουν σενάρια και συνωμοσίες, πίσω από τα γεγονότα.

Γιατί ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς θα καθήσει στο σκαμνί για σκάνδαλο 10 εκατ.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για σοβαρά αδικήματα που αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών του δήμου Μυκόνου στέλνει ο εισαγγελέας Εφετών, Γιώργος Οικονόμου, τον νυν και τον πρώην δήμαρχο του νησιού, δύο αντιδημάρχους, τρεις δημοτικούς υπαλλήλους και έναν ξενοδόχο.

Το ζήσαμε κι αυτό: Και Ελληνας ισλαμιστής στους δράστες του μακελειού με ομήρους στην Αλγερία

Η καναδική κρατική τηλεόραση CBC έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα δύο Καναδών που είχαν ενταχθεί στην ισλαμιστική οργάνωση η οποία πραγματοποίησε την πολύνεκρη επίθεση τον Ιανουάριο σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αλγερία. Οι δύο νέοι περίπου 24 ετών, οι οποίοι σκοτώθηκαν στην διάρκεια της επίθεσης, ήταν φίλοι και ζούσαν στο Οντάριο.

H Κύπρος για την οποία κόπτεται, κατέρρεε κι ο Αλέξης έπινε ουζάκια

Πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου χαλαρά στην Αίγινα ζητώντας από την παρέα του να μην ασχοληθούν με τα πολιτικά

Την ίδια ώρα που η Κύπρος ζούσε δραματικές ώρες και στην Ελλάδα η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία βρισκόταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να απολαύσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στον αγαπημένο του προορισμό, την Αίγινα, παρέα με την οικογένειά του και καλούς του φίλους.

Σύγκρουση στο στρατόπεδο των Patriot: Οι Γερμανοί διαμαρτύρονται γιατί οι Τούρκοι δεν καθαρίζουν τις τουαλέτες... καλά που νόμιζαν ότι πήγαιναν; Στο Αφγανιστάν;

Η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» σε ρεπορτάζ του Φατίχ Τσεκιργκέ κάνει αποκαλύψεις για την "κόντρα" των Γερμανών που αποτελούν το προσωπικό των Πάτριοτ που έχουν αναπτυχθεί στην Τουρκία. Αφορμή για την σύγκρουση στην οποία παρενέβη ακόμη και ο Αρχηγός του τουρκικού επιτλείου ποιος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα στο στρατόπεδο που βρίσκονται οι Πάτριοτ!

Η πρωταπριλιά πέρασε αλλά η κυβέρνηση επιμένει: Απολύονται 5.000 δημόσιοι το... 2014 όμως

[Οπότε ετοιμαστείτε για οποιδήποτε άλλο μέτρο προκειμένο όταν έρθει η τρόικα να γλιτώσει η Κυβέρνηση το τομάρι των καταδικασμένων και των ρέμπελων]

Σε προγραφές 5.000 δημοσίων υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν το 2014 προχωρά η κυβέρνηση και ήδη έχει αρχίσει να κάνει φύλλο και φτερό 400.000 προσωπικούς φακέλους, με στόχο να εντοπιστούν όσοι είναι ακατάλληλοι για τις θέσεις στις οποίες υπηρετούν ή έχουν προσληφθεί με παράτυπες διαδικασίες και πλαστά δικαιολογητικά.

Τι λέει ο Κεδίκογλου για το χαράτσι

Το λεγόμενο χαράτσι θα είναι αισθητά χαμηλότερο. Σε ότι αφορά τον τρόπο είσπραξης, αν δεν είναι έτοιμος ο μηχανισμός θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ανακάλυψαν "σκάνδαλο" Καραμανλή ΤΑ ΝΕΑ: Έφτιαξε μια σελίδα το 2004 που μετά από 9 χρόνια είναι δύσχρηστη... Μμμμ να κάνουμε μια προανακριτική

Το υπουργείο Τουρισμού προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή διαδικτυακής πύλης για τον ΕΟΤ συνολικού κόστους 735.000 ευρώ. Το προηγούμενο που είχε γίνει επί κυβέρνησης Καραμανλή αποδείχθηκε άχρηστο, γράφουν Τα Νέα αποκρύπτοντας ότι τα 8-9 χρόνια στην εξέλιξη του ιντερνετ είναι σαν 50 χρονια στην εξέλιξη της φυλλάδας τους

Η γαλάζια γλίτσα που πνίγει τον Σαμαρά

[Λίγο παλιό το άρθρο αλλά πάντα επίκαιρο το θέμα της γλίτσας και της ανεπάρκειας...]

Εδώ και καιρό είμαι πεπεισμένος πως ο Γολγοθάς που έχει να ανέβει ο Σαμαράς προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα, καθίσταται πολύ πιο αναφορικός εξαιτίας της απόλυτης ανεπάρκειας των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και δη των κυβερνητικών…

Μείωση του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων κατά 20%

Τη μείωση του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων για όλους τους ιδιοκτήτες (και όχι μόνο για τις μικρές περιουσίες) που θα ισχύσει και το 2013 προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης που θα τεθεί στην διαπραγμάτευση με την τρόικα αφού προηγουμένως εγκριθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς στην αυριανή σύσκεψη.

Γραμματέας Εσόδων σε οφειλέτες: Πληρώστε, αλλιώς κατάσχεση μισθών, συντάξεων, καταθέσεων

«Περάστε στην εφορία σας για τα περαιτέρω», είναι λίγο ως πολύ το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων προς τους οφειλέτες- μικρούς και μεγάλους- καλώντας τους να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Το πρώτο μήνυμα έχει μάλλον ενημερωτικό χαρακτήρα, αν και είναι διάχυτη η «οσμή» της εφαρμογής των προβλεπόμενων μέτρων σε όσους δεν ανταποκριθούν, δηλαδή των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, ενοικίων, καταθέσεων και ακινήτων.

Βρούτσης: Ευκαιρία εργασίας για 35.000 νέους - Επιδόματα 2.400 έως 2.700 ευρώ

Με το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας 35.000 νέοι ηλικίας 18 έως 29 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να μισθοδοτηθούν για 5 μήνες κατάρτισης και στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να προσληφθούν σε επιδοτούμενες θέσεις.

Μαρκογιαννάκης: Παρακαλώ το Θεό να βγω ζωντανός-Έβαλαν την Ζωίτσα για να μη βγάλουμε άκρη

«Καταγγέλλω τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι τοποθέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική για να μη βγει αποτέλεσμα» είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης για τις "μάχες" του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τον αποκαλεί αρχιερέα της διαπλοκής.


ΒΙΝΤΕΟ-Προβόπουλος: Υπάρχουν κηφήνες στο δημόσιο-Στο 4,5% η ύφεση λόγω Κύπρου

«Να αναδιαρθρώσουμε το δημόσιο», τόνισε κατά τη συνέντευξή του στη ΝΕΤ, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος σημειώνοντας ότι υπάρχουν στο Δημόσιο και κηφήνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Τα συστατικά της αυτοκαταστροφής

Tου Σταθη Ν. Καλυβα*

Υπάρχουν δύο λαοί στους οποίους πάει γάντι η έκφραση «χαμένες ευκαιρίες»: οι Παλαιστίνιοι και οι Σέρβοι. Και οι δύο διεκδικούν τα σκήπτρα της αυτοκαταστροφής, αφού σε κρίσιμες ιστορικές καμπές απέρριψαν συμβιβαστικές λύσεις, υιοθετώντας μαξιμαλιστικά αιτήματα που αποδείχθηκαν τυφλά και αδιέξοδα. Οδηγήθηκαν έτσι σε οδυνηρές ήττες, μπροστά στις οποίες οι συμβιβαστικές λύσεις φαντάζουν θρίαμβοι. Οι Παλαιστίνιοι θα είχαν σήμερα το δικό τους κράτος, ενώ οι Σέρβοι θα είχαν προστατέψει τους μειονοτικούς τους πληθυσμούς στην Κροατία, τη Βοσνία και το Κόσοβο αντί να τους μετατρέψουν σε πρόσφυγες. Και, εννοείται, θα είχαν αποφύγει την τραγωδία πολύνεκρων πολέμων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως και οι δύο λαοί διαθέτουν πλειάδα θαυμαστών στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ: Πώς ο Στάλιν αφάνισε τον ελληνισμό του Πόντου

Δείτε το:

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές-ιερείς μεταφέρουν τον φορητό ναό τους στο μέτωπο (βίντεο)

Έναν μικρό φουσκωτό ναό με εικόνες, άμφια και ιερά σκεύη μπορούν να μεταφέρουν Ρώσοι αλεξιπτωτιστές-κομάντο στο μέτωπο, αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Ria Novosti.

Το μεταγωγικό αεροσκάφος, όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ, έριξε τους αλεξιπτωτιστές, νοτίως της Μόσχας, όπου διεξάγονταν στρατιωτικές ασκήσεις.

Ζωή ουρλιάζοντας: "Είσαι αρχιερέας της συγκάλυψης!"... Ρήγας: "Άντε ρε νούμερο"

Νέο επεισόδιο ανάμεσα στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προέκυψε στη διάρκεια της κατ’ αντιπαράστασης εξέτασης των κ.κ. Ιωάννη Διώτη και Κώστα Μπίκα από την Προανακριτική επιτροπή.

Γελάει ο κόσμος με την αποκάλυψη Μπίκα...

Στην παραδοχή ότι το απόγευμα της Παρασκευής -πριν από την κατ' αντιπαράσταση εξέταση- τηλεφώνησε στον κ. Διώτη, προχώρησε χθες βράδυ ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας, αφήνοντας σε κάποια από τα μέλη της Επιτροπής την εντύπωση ότι πιθανώς και να έχουν συμφωνήσει στο τι θα καταθέσουν.

Μπίκας για λίστα Λαγκάρντ: "Δεν μίλησα ποτέ με τον Γ. Παπανδρέου"

Άρχισε τη Δευτέρα, η κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη αφού προηγήθηκαν οι ξεχωριστές καταθέσεις τους στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ιντερνετικό αγγελιόσημο

Χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες στη διαφήμιση στο internet ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει με επιπολαιότητα να ζητεί να επιβληθεί αγγελιόσημο και στις διαδυκτιακές διαφημίσεις. Τη συζήτηση άνοιξε ξανά η βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ) ζητώντας από τον υπουργό Εργασίας Γ.Βρούτση να διευκρινίσει τι πρόκειται να πράξει για τις διαδικτυακές εφημερίδες που δεν καταβάλουν αγγελιόσημο για τις διαφημίσεις τους, την ώρα που οι δημοσιογράφοι τους...

Δημοσκόπηση GPO: Απόλυτη ισοπαλία (κάρτες)

Δημοτικότητα πολιτικών αρχηγών
Σαμαράς 42% 44,1%
Κουβέλης 41,8% 43,2%
Τσίπρας 38,3% 36,8%
Καμμένος 33,3% 30,5%

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός