04 Απριλίου 2013

Καρέ-καρέ ο καβγάς στο ντους δύο πασίγνωστων -γυμνών- παρουσιαστών που κατέληξε σε "πο@τσοσκάμπιλα" όπως λένε!! [βίντεο]

Γυμνοί στο ντους αποφάσισαν να λύσουν δύο πασίγνωστοι Αμερικανοί παρουσιαστές. Ο λόγος για την Τσέλσι Χάντλερ και τον Κόναν Ο Μπράιαν.

Μετά τον ανάλογο καβγά της με την ηθοποιό Σάντρα Μπούλοκ στο ίδιο ντους, η γνωστή Αμερικανίδα παρουσιάστρια θέλησε να λύσει τις διαφορές της με τον συνάδελφό της στο ίδιο μέρος και κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Ω τον μπαγάσα τον Τσίπρα!!! Πάλι μέσα έπεσε!!! Ότι προέβλεψε... δεν έγινε....

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι πρόκειται για μεγάλο γκαντέμη τον οποίο όμως το σατιρικό κατεστημένο της αριστεράς δεν τολμάει να ακουμπήσει και επιμένει στα περι Μητσοτάκη. Πάρτε λοιπόν άλλη μια απόδειξη πως ότι λέει ο Αλέξης... γίνεται το αντίθετο... Δείτε τι προέβλεψε στις 15.12.2012 στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ:

Ρε Πάνο γιατί το έσβησες το tweet; Τώρα θα χάσεις το 10άρι στον έλεγχο!

Μετά το πρωινό κράξιμο ο Πάνος Καμμένος έτρεξε να σβήσει το tweet για το οποίο θα του βάζαμε άριστα 10 στον έλεγχο:

Γελάει ο κόσμος με τον Βαξεβάνη και τη Guardian που ο ένας χρησιμοποιεί τον άλλο σαν πηγή (βίντεο)

Ο κρατικοδίαιτος Βαξεβάνης δίνει συνέντευξη στη Guardian μιλώντας για κυβέρνηση που λογοκρίνει (εννοεί δεν του σκάει τα 2 μιλιούνια που τσίμπησε από το ΠΑΣΟΚ τη διετία 2010-11) τη μαχητική (ΣΥΡΙΖΑικη ήθελε να πει αλλά κρατήθηκε) δημοσιογραφία, τις ίδιες παπαριές τις αναμασάει η φυλλάδα και μετά ο Βαξεβάνης έρχεται εδώ και μας λέει...

ΦΩΤΟ: Συζήτηση αγγλομαθών...

Δείτε τι λένε:

Ρεκόρ εξαγωγών για την Ελλάδα την τελευταία διετία

Ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε η άνοδος των ελληνικών εξαγωγών την τελευταία διετία, ύστερα από την αναθεώρηση των σχετικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ και την προσθήκη των εξαγωγών πετρελαιοειδών και καυσίμων.

Οι Ισπανοί που μας είχαν ευχαριστήσει πήγαν στον Αβραμόπουλο

Οι δημιουργοί του απίστευτου video Gracias Grecia

Οι Ισπανοί που είχαν συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα με το video Gracias Grecia επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Υπουργείο Εξωτερικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγαν ξύλο οι Τούρκοι στο «Μπερναμπέου»

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατάσαραϊ.

Κατά την είσοδο της Τούρκων οπαδών στο γήπεδο προκλήθηκε ένταση με την ισπανική αστυνομία με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, αρκετοί τραυματισμοί και προσαγωγές.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό πως και δεν το έχουν σκεφτεί οι ΣΥΡΙΖΑίοι-Αμερικανός καραγκιόζης: «Ο Ιησούς μπορεί να ήταν γκέι»

Ο αμερικανός παρουσιαστής Ντόναλντ Ιμους σε εκπομπή του δικτύου Fox Business, σόκαρε την κοινή γνώμη όταν συνομιλώντας με την πολιτική αναλύτρια Κίρστεν Πάουερς, ανέφερε πως «υπάρχουν ενδείξεις» που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι «ο Ιησούς μπορεί να ήταν γκέι».

Γνώριμο του ΣΔΟΕ το μπαρ της Κομοτηνής όπου χτύπησαν φοιτητή

Πέντε φορές είχαν εντοπισθεί από τον ΣΔΟΕ παραβάσεις στο νυκτερινό κέντρο στην Κομοτηνή όπου ξυλοκοπήθηκε το περασμένο Σάββατο ένας 20χρονος φοιτητής επειδή δεν πλήρωσε τα ποτά του καθώς δεν του είχαν δώσει απόδειξη. Ο φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομεία της Κομοτηνής και της Αθήνας.

Ανάλγητη χούντα και τρόικα καταργούν επιδόματα όπως "επιφυκλακής κατ' οίκον", "διαχειριστή λάθους" στη ΔΕΗ!! Θα τα επαναφέρει ο Αλέξης με ένα νόμο

Τριάντα πέντε ειδικά επιδόματα, όπως η οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων, η επιφυλακή κατ' οίκον, ταμίων (ο ταμίας), διαχειριστικών λαθών και απομόνωσης, καταργούνται από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ ΔΕΗ και εργαζομένων.

Ανάλγητη χούντα και τρόικα καταργούν επιδόματα όπως "επιφυκλακής κατ' οίκον", "διαχειριστή λάθους" στη ΔΕΗ!! Θα τα επαναφέρει ο Αλέξης με ένα νόμο

Τριάντα πέντε ειδικά επιδόματα, όπως η οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων, η επιφυλακή κατ' οίκον, ταμίων (ο ταμίας), διαχειριστικών λαθών και απομόνωσης, καταργούνται από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ ΔΕΗ και εργαζομένων.

Ανθρώπινη ξεφτίλα: Οι δικοί της αποτιμούσαν τη ζωή της νεκρής γιατρού του ΕΚΑΒ σε 4 μύρια... το ΣτΕ τους έδωσε 600.000

Την καταβολή του ποσού των 600.000 ευρώ, επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, στους συγγενείς της 35χρονης γιατρού Σοφίας Μπεφόν η οποία έχασε τη ζωή της στις 14 Ιανουαρίου 2001, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, όταν το ελικόπτερο (SX-XOT) του ΕΚΑΒ έπεσε στη θαλάσσια περιοχή επτά ναυτικά μίλια νότια του Σουνίου, την ώρα που επέστρεφε από την Πάτμο στην Αθήνα, κατά την αεροδιακομιδή ασθενούς.

Γελάει ο κόσμος με τις "Νέες Δραχμές" των ΣΥΡΙΖΑίων-Δείτε πως θα είναι τα πραγματικά χαρτονομίσματα ΦΩΤΟ

Απίστευτο γέλιο έχει προκαλέσει ακόμα και σε μικρά παιδιά η κυκλοφορία στο διαδίκτυο χαρτονομισμάτων της δραχμής που δημιούργησε – με προσωπική πρωτοβουλία θέλουμε να πιστεύουμε- ο καλλιτέχνης Παύλος Βατικιώτης. Το αστείο της υπόθεσης είναι τα ποσά των χαρτονομισμάτων όπως πχ. οι 50 "νέες δραχμές" οι οποίες θα αναλογούν, αν η ισοτιμία κάτσει στο 1 ευρώ=1500 δραχμές όπως εκτιμούν όλοι, σε 3 λεπτά του ευρώ... δηλ. οι ΣΥΡΙΖΑίοι που προβάλουν τα μαιμού χαρτονομίσματα για να κρύψουν τα πραγματικά θέλουν να μας πείσουν ότι θα είματε το πρώτο κράτος στον κόσμο που θα θέλει τουλάχιστον 3 χαρτονομίσματα για να αγοράσει μια τσίχλα

Aγγελική: "M' αγαπάς;" - Γιάννης: "Σ' αγαπώ..." (VIDEO)

Ο Γιάννης και η Αγγελική συνεχίζουν το... love story της ΔΑΠ αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας. Η Αγγελική νιώθει ανασφάλεια για το αν την αγαπάει και ο Γιάννης απαντά βαριεστημένα... Τελικά μια ομάδα εμφανίζεται φωνάζοντας πανηγυρικά το "σ αγαπώ"

Και μη χειρότερα!! Εταιρεία νοικιάζει «συγγενείς» για να κλαίνε στις κηδείες

Εναν απίστευτο τρόπο για να βγάλει χρήματα σκέφθηκε μια βρετανική εταιρεία: Νοικιάζει σε κηδείες έξτρα συγγενείς αντί 53 ευρώ προκειμένου να ξενυχτήσουν τον νεκρό και να τον κλάψουν.

Επιστρέφει… ως κολυμβητής ο Άρμστρονγκ, αλλά σε αγώνες που δεν ελέγχεται το ντόπινγκ

Ο Λανς Άρμστρονγκ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό αθλητική δράση όχι όμως ως ποδηλάτης αλλά ως… κολυμβητής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ, ο 41χρονος ποδηλάτης...

Γελάει ο κόσμος με την αστεία που μάζεψαν απ' το ΛΑΟΣ και το έκαναν αμέσως τομεάρχη Δωδεκανήσσου!! (Βίντεο για γέλια)

Ρε Αντώνη τι σχέση έχει αυτή με τα Δωδεκάνησα; Ρίξτους μια φάπα για τις παπαριές που κάνουν! Θα πάει αυτή στην Κάλυμνο να μαζέψει ψήφους; Το βίντεο στο τέλος το είδες;

H Γιώτα Τριγώνη, η αποκαλούμενη και «Οδοντίατρος των επωνύμων», ανέλαβε χρέη Τομεάρχη Δωδεκανήσων στη Νέα Δημοκρατία, στη Γραμματεία Οργανωτικού.

Ο Σερραίος γκαουλάιτερ που διόρισε η Μέρκελ έκλεψε τυρί, μακαρόνια και λάδι που προορίζονταν για απόρους... τα πουλημένα ΜΜΕ της τρόικα λένε ότι ήταν Αντιδήμαρχος, αλλά... οι πατριώτες του κ@λου ξέρουν την αλήθεια

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αντιδημάρχου του δήμου Ηράκλειας Σερρών ο οποίος φέρεται να έκλεψε μεγάλες ποσότητες τροφίμων που προορίζονταν για απόρους για να τα διαθέσει εκεί όπου ο ίδιος ήθελε.

Ο Τσίπρας έβγαλε πάλι λάδι τον ΓΑΠ...

Είπε το ίδιο πράγμα με τον πρώην πρωθυπουργό αλλά με διαφορετικά λόγια καλύπτοντάς τον...

Στη ΔΕΘ ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει οτι ο στόχος της κυβέρνησης είναι σε κάθε οικογένεια να υπάρχει ένας εργαζόμενος. Τότε έπεσαν όλοι να φάνε τον πρώην πρωθυπουργό.

Ζωίτσα: "Είσαι υποκείμενο" Άδωνις: "Είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου"

Λίγο πριν την διακοπή για μεσημέρι, υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο Γεωργιάδη Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική με αφορμή τη συμμετοχή του πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας από την αίθουσα ακούστηκε να λέει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα που παρενέβη…

Κωνσταντοπούλου: "Είστε έγκυος" Βενιζέλος: "Είμαι και το εύχομαι και σε σένα"!

Ο διάλογος που ξεχωρίζει πέρα από τις ύβρεις που έχουν ακουστεί από το πρωί, είναι αυτός μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο οποίος ήταν γεμάτος ειρωνείες, απαξία και υπονοούμενα.

Βενιζέλος:

Ο απόλυτος ξεπεσμός του Κύπριου παπά:ΠΑρακαλάει τους Ρώσους να αφήσουν τα μαύρα λεφτά στην Κύπρο

[Σαν τους δικούς μας στόκους που δεν έχουν καταλάβει ότι τα πράματα άλλαξαν και δεν μπορεί να συνεχιστεί το πάρτι με ξένα κόλυβα...]

Να διατηρήσουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο ζήτησε από τους Ρώσους επιχειρηματίες ο Αρχιεπίσκοπος του νησιού, Χρυσόστομος, κατά τη διάρκεια γεύματος που παράθεσε στην Αρχιεπισκοπή.

Τώρα "βάζουν" βόμβες και στα γραφεία τους...

Άγνωστος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Τον ήπιαν οι Τούρκοι! Στα χέρια της Κύπρου το φυσικό αέριο σύμφωνα με το μνημόνιο (βίντεο)

Σημαντικές αλλαγές κυρίως πολιτικού χαρακτήρα πέτυχε η κυβέρνηση σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Ο δεκάλογος των αλλαγών

1. Θωράκιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσον αφορά το σχεδιασμό, την εκμετάλλευση και τη διαχείριση των εσόδων από το Φυσικό Αέριο.  Συγκεκριμένα...

Επική ΦΩΤΟ! Απίστευτο δούλεμα στον Καμμένο που δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!

Δεν υπάρχει το δούλεμα που έριξε κάποιος στο twitter, στον Πάνο Καμμένο!!! Το εντυπωσιακό είναι ότι ο προεδρεύων δεν κατάλαβε ότι τον τρολάρουν και απάντησε σοβαρά!!! Δείτε τι του έγραψε κάποιος:

Συγκίνηση φέρνει η ΠΡΩΤΗ "επένδυση" που δεν θα ενοχλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ !!!

Θυμάστε το τί είχε γίνει τότε που είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις περί διπλής ανάπλασης Λ. Αλεξάνδρας και Ελαιώνα που γινόταν το γήπεδο του Παναθηναικού ;;;

Θυμάστε τις ενστάσεις σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο από το σύνολο των δυνάμεων της αριστεράς με μπροστάρηδες τους σημερινούς ΣΥΡΙΖΑιους και τη διακτινιζόμενη κάτοικο 30 δήμως της Αθήνας, κ. Βήχου;;;

Δεν υπάρχει λέμε!! Διευθυντής ΕΡΑ Κομοτηνής παρακαλάει τους εργαζόμενους να μειώσουν τα προσωπικά τηλεφωνήματα!!

Δε φτάνει που διορίστηκαν ένας θεός ξέρει με ποιο τρόπο, δε φτάνει που όλη μέρα ..."κουράζονται" στην άκρη της πόλης χωρίς να τους ενοχλεί κανείς απολαμβάνοντας χίλια δύο προνόμια που ο καθημερινός Ελληνας δεν βλέπει ούτε στα όνειρά του, είναι και τόσο προκλητικοί που χρεώνουν τα δικά τους προσωπικά τηλέφωνα σε όλους εμάς!!!

Φώτο: Κάνει κακάκια άμα ακούει εκλογές...

Εκτός απ' τον Μπένυ υπάρχει κι άλλος που για άλλο λόγο τα κάνει πάνω του αν ακούει για εκλογές:

ΒΙΝΤΕΟ-Οι άλλοι φταίνε λέει ο Μπένυ

Αιχμές εναντίον των Ι. Διώτη, Κ. Μπίκα και κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κατάθεσή του στην Προκαταρκτική. «Κάποιοι πίσω από την πλάτη μου με είχαν αγνοήσει και έκαναν συνεννοήσεις για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βγενόπουλος μηνύει Βαξεβάνη για το "νέος Κοσκωτάς" και ΠΟΛΙΤΗ επειδή λέει τον εκβίαζε

Ανακοίνωση για δημοσίευμα του περιοδικού Hot Dog εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, γνωστοποιώντας ότι προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναφέρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος:

Συνελήφθη ο μεγαλοδιαφημιστής κουμπάρος του παχύδερμου και "συνεργάτης" του Κουρή

[Ο γνωστός διαφημιστής που έφαγε τα αντερά του από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατάγεται από την Κεφαλλονιά, εξ ου και τα πάρε δώσε και το ταυτόχρονο κανόνι με τον Κουρή, ενώ τον έχει παντρέψει ο γνωστός κομιστής Θέμος Αναστασιάδης... ]

Συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του στην Κηφισιά ο διαφημιστής Μάκης Σεριάτος για χρέη προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «εθνικός διαφημιστής» χρωστούσε μεγάλα ποσά στην Εφορία και στο ΙΚΑ.

Το επεισόδιο Βενιζέλου – Κασιδιάρη: Όλος ο διάλογος

Ο διάλογος που ακολουθεί διέρρευσε από πληροφορίες μελών της προανακριτικής επιτροπής και έλαβε χώρα αμέσως μόλις έγινε γνωστό το υπαινικτικό σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο διάδρομο για μέλη της επιτροπής με αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης.

Κασιδιάρης: Θέλω να καταγγείλω ότι ο κ. Βενιζέλος μιλάει προσβλητικά για τα μέλη της Προανακριτικής… Εσύ δεν έχεις τεστοστερόνη που ανεβαίνεις στο βήμα και λες «Αντε καλέ».

Φαήλος: Όχι τζαμί στην πόλη που έπεσε ο Καραϊσκάκης γιατί μαγαρίζει το ένδοξο παρελθόν μας

[Μεταξύ μας τώρα: Δεν μπορεί να απαιτούμε εμείς εκκλησίες στην Τουρκία και να μην επιτρέπουμε τζαμί στην Αθήνα... Το θέμα δεν πρέπει να είναι "αν θα χτιστεί τζαμί" αλλά το "που" και "ποιοι θα το διαχειρίζονται" και φυσικά το πρόβλημά μας είναι στη Θράκη όπου πρέπει να είμαστε alert!]

«Μαγαρίζει το ένδοξο παρελθόν της πατρίδας μας» σημειώνει ο γνωστός δικηγόρος

Ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, συνεργάτης του Πρωθυπουργού, διαφωνεί μαζί του. Εκτιμά ότι η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα, που επισπεύδεται μετά από εντολή του Αντώνη Σαμαρά, «μαγαρίζει» το ένδοξο παρελθόν της πατρίδας μας.

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης:

Βενιζέλος προς Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μην με βασανίζεις γιατί πονάω...

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Βενιζέλος ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα... βασανισμού.

«Σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η επανάληψη της ίδιας ερώτησης συνιστά...

Η. Κασιδιάρης συμμετέχει στα "φαρσοκωμοδία" που κατήγγειλε με Πρόταση μομφής κατά Μαρκογιαννάκη...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μέλος της προανακριτικής επιτροπής μετά το σημερινό επεισόδιο που σημειώθηκε, κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του Προέδρου, Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Το περιεχόμενο της πρότασης μομφής έχει ως εξής:

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ

Ηλία Κασιδιάρη, Βουλευτού Αττικής του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»

ΚΑΤΑ

Βίντεο-Κασιδιάρης: Δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορούν όλοι

Επικός ο Κασιδιάρης! Δέχθηκε επίθεση λέει και έφαγε άδικα αποβολή... ε, τον κακομοίρη... Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων σήμερα

​Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων σήμερα, με εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για το θέμα.

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος εκφράζει την κοινωνική του ευαισθησία σε κάθε προσπάθεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Ολέθρια σχέση

Του Στέφανου Κασιμάτη

Χρειάζονται δύο για να χορέψουν το τανγκό ―πασίγνωστο αυτό. Οταν ο ένας από τους δύο είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο άλλος δεν μπορεί να είναι ο οιοσδήποτε. Πρέπει να είναι τουλάχιστον ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Να είναι, δηλαδή, αναλόγου βαθμού «κουζουλός» και νάρκισσος με την αξιολάτρευτη Ζωή, ώστε να σταθεί στο ύψος της και να εμπλακεί μαζί της στη μακρά και διασκεδαστικότατη διαμάχη, την οποία παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται σε κάθε συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την προκαταρκτική εξέταση κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και εκτός της επιτροπής στα τηλεπαράθυρα.

BBC: Η συναρπαστική ιστορία ενός πειράματος ηλεκτρονικής επικοινωνίας με νεκρούς [εικόνες]

Το 1969, ένας μυστηριώδης μεσήλικας γιατρός από τη Λεττονία εμφανίστηκε στο χωριό Τζέραρντς Κρος του Μπάκινγκχαμσάιρ της Βρετανίας με μία μεγάλη συλλογή ηχογραφημένου υλικού... Διατεινόταν ότι είχε εγκαθιδρύσει επικοινωνία με τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τον Μουσολίνι και πολλούς άλλους νεκρούς ηγέτες του 20ου αιώνα!

Α. Σαμαράς: Από τον κύκλο της ύφεσης στον κύκλο της ανάπτυξης (βίντεο)

Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, είναι ήδη ορατά τόνισε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς μιλώντας σήμερα σε συνέδριο που οργάνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 36 δισ. ευρώ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!


Δύο νέοι δημοφιλείς ηθοποιοί ομολογούν δημόσια σε συνεντεύξεις τους τη βαθιά τους πίστη στον Θεό, το συχνό εκκλησιασμό τους και την ανάγκη της εξομολόγησης.

Άρης Σερβετάλης


Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Βενιζέλος: «Υπάρχει πρόβλημα τεστοστερόνης» Κασιδιάρης ενώ έσπαγε ποτήρια: «Είσαι γελοίος και χοντρός»... πάλι καλά να λέμε που δεν τον κατούρησε...

Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται από το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ καθώς σήμερα καταθέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεπέρασε κάθε όριο αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «γελοίο και χοντρό» και όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, άρχισε  να σπάει ποτήρια και να πετάει τα μικρόφωνα! Οπως ήταν επόμενο...

Μη νομίζετε ότι οι αποχωρήσεις σταμάτησαν... Δείτε πχ. μια των τελευταίων ημερών

Προσπαθησα πολυ να καταλαβω εδω και 1 χρονο ως μελος και στελεχος της ξανθης , την συνεπεια και την συνεχεια της πολιτικης που ακολουθει το κινημα των ανεξαρτητων ελληνων απο της ιδρυσεως του, αλλα δεν την εννοησα.

Το πατριωτικό τριήμερο του στρατηγού Πάνου, επαναλαμβάνεται

[Λίγο παλιό αλλά το βάζω για τον φίλο "Έξαλλος Θράξ" που το έγραψε και μου το 'στειλε]

Στην Κύπρο πετάει την Κυριακή 31 Μαρτίου, για τριήμερο ο Πάνος Καμμένος για να τιμήσει όπως λέει την επέτειο από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου του 1955.

‘Ηταν πολλές οι φωνές διαμαρτυρίας και τα σχόλια που ακούσθηκαν όταν εξαφανίσθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο της Κυπριακής κρίσης και της Εθνικής επετείου. Πού ήταν όμως ;

Λατρεμένα ερυθρόλευκα παλτά! (μέρος 2ο)

Ξεκαθαρίζω από την αρχή πως οι παίκτες που ακολουθούν για μένα δε μπορεί να θεωρούνται παλτά...   Σαν παλτά όμως αποχώρησαν και για αυτό κάνω μια ειδική μνεία! Πονεμένη κατηγορία Ελλήνων ταλαντούχων...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Κραυγή απόγνωσης από ασθενή με νόσο Pompe που μένει ανασφάλιστη

Την ώρα που τα περιστατικά ασθενών σε απόγνωση λόγω έλλειψης πρόσβασης στη θεραπεία τους έρχονται το ένα μετά το άλλο, σας μεταφέρω την περίπτωση της κας Χριστίνας Φώσκολου, ασθενή με νόσο Pompe.

Η κα Φώσκολου, για τη μηνιαία θεραπεία της χρειάζεται πολλές χιλιάδες ευρώ. Την ίδια στιγμή μένει άνεργη από το Δήμο Ηλιούπολης που εργαζόταν επί 8 χρόνια, γιατί δεν μπορούν να ανανεώσουν τη σύμβασή της.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Ιωαννίνων: Ημερίδα για την ακοή

H ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΟΞΕΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ...

Νέο επικό βίντεο-Black Dragon strikes back: κ. Μαρτίδου δεν θα σε πλακώσω στις μπάτσες γιατί δεν είμαι ο Κασιδιάρης

Εξαλλος με άρθρο της τοπικής εφημερίδας Ο Χρόνος είναι ο Γιάννης Αλεξίου!!! Στο νέο βίντεο που ανέβασε δηλώνει αγανακτισμένος με την δημοσιογράφο Μελαχροινή Μαρτίδου και το σύμφωνα με εκείνον προσβλητικό άρθρο της, δηλώνει πως κανείς δεν κρύβεται από πίσω του και κανένα κόμμα ενώ λέει χαρακτηριστικά πως ...

Επίθεση σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής από "δημοκράτες" με κατσαβίδια και μαχαίρια

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από επτά άτομα που κρατούσαν κατσαβίδια και μαχαίρια.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα χθες το απόγευμα ενώ κατέβαινε από το σπίτι του, λίγα μέτρα πιο πέρα, είδε έξι με επτά άτομα, με ακάλυπτα τα πρόσωπα τους και οπλισμένα με μαχαίρια και κατσαβίδια να τον πλησιάζουν απειλητικά.

Αγριο ξύλο σε τηλεοπτικό σταθμό από οπαδούς της Γαλατασαράι [βίντεο]

Οι φίλοι της Γαλατασαράι φαίνεται πως δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού 30 με 40 οπαδοί της τουρκικής ομάδας επιτέθηκαν καρέκλες, πέτρες στους άνδρες ασφαλείας του τηλεοπτικού σταθμού επειδή οι δημοσιογράφοι του Beyaz είπε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Μετά πό 2 χρόνια ΕΛΑΣ και ΕΥΠ θυμήθηκαν να αμφισβητήσουν ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

[Και γιατί όλοι αυτοί του Δένδια δεν είχαν βγει μέχρι τώρα να αμφισβητήσουν όσα γράφονται επί 2 χρόνια αλλά το θυμήθηκαν τώρα που βλέπουν ότι φθείρονται καθημερινά ενώ ο άλλος κερδίζει καθημερινά; οοεεοο; Σοβαρευτείτε και αφήστε τη δικαιοσύνη να βγάλει ότι πόρισμα-απόφαση κρίνει αντί να αρχίζετε να απαξιώνετε την έρευνα. Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν θα υπάρξει και συνέχεια.... τι αγχώνεστε;]

Απορίες προκαλούν σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ οι αναφορές από δικαστικές πηγές για «συνένωση δικογραφιών της υπόθεσης υποκλοπών του 2004 και του αναφερόμενου σχεδίου απόπειρας δολοφονίας το 2008, του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή».

ΑΥΓΗ προς Θεοχάρη: «Δεν πληρώνουμε και κλάσε μας τον μπούτζον»... είναι σίγουρο ότι σαν κότα θα τους τον κλάσει

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης άρχισε να στέλνει «ραβασάκια» απειλώντας ότι αν δεν πληρωθούν εγκαίρως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές θα προχωρήσει σε κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων. Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή σχολιάζει με το δικό της κομμουνιστικό τρόπο που αποβλέπει στο να τα διαλύσουμε όλα....

Γράφει η Αυγή:

To «Βήμα» βρίζει τον Θεοχάρη που στέλνει επιστολές για ληξιπρόθεσμα σε 2,5 εκατ. Ελληνες

Δεν υπάρχει προηγούμενο άλλου δυτικού κράτους το οποίο να έχει στοχοθετήσει υπό την απειλή κατασχέσεων το σύνολο σχεδόν των πολιτών του, γράφει το Βήμα απευθύνοντας με τη σειρά του μια επιστολή στον Χάρη Θεοχάρη, γενικό γραμματέα Εσόδων, ο οποίος αναμένεται να στείλει 2,5 εκατ. απειλητικά «ραβασάκια».

Γράφει το Βήμα προς τον κ. Θεοχάρη:

Έλεος ρε ξεφτίλες: Το νέο ..."Κυπριακό"!!


Έλεος με τους κομματάρχες κάθε πόλης που συνεχίζουν να βλέπουν τους φοιτητές ως καταναλωτές. Και αφού πάλεψαν με κάθε τρόπο για να διατηρήσουν την χρεοκοπημένη λογική "κάθε χωριό και ΤΕΙ" , τώρα ανακάλυψαν νέο ζήτημα:

Ο Παπανδρέου δεν πάει στην Προανακριτική

Αρνητική θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η απάντηση που θα δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, για να του ζητήσει να προσέλθει στην Επιτροπή, προκειμένου να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ.

Σ. Κεδίκογλου: Δεν βαφτίστηκε το κρέας... ψάρι (βίντεο)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις αποφάσεις της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα του ειδικού φόρου ακινήτων.«Ορισμένοι τίτλοι εφημερίδων αδικούν την πραγματικότητα. Δεν βαφτίστηκε το κρέας... ψάρι. Είναι νέος ο τρόπος υπολογισμού και θα είναι μεσοσταθμικά λιγότερος ο νέος φόρος ακινήτων, περίπου 10%-15%», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega.

ΒΙΝΤΕΟ: Σαν τον Παππά κι ο Γκέτσε... τους κατούρησε το γήπεδο

H προπόνηση της Ντόρτμουντ ενόψει Μάλαγα στην Ισπανία βρισκόταν στη μέση και του ήρθε η ανάγκη του. Ε τι, θα έψαχνε τουαλέτα; Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Γκέτσε και βρήκε... πρόσφορο έδαφος στο χορτάρι.

Πάνο φέρε τον έλεγχο να σου βάλω 10' (ΦΩΤΟ)

Επέστρεψε αγριεμένος από την Κύπρο ο προεδρεύων Πάνος Καμμένος (στη φώτο με τον "Καμμένο" της Κύπρου, Λιλλήκα)... Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε τόσες μέρες... Βέβαια το jet lag τον επηρέασε λίγο αλλά έτσι είναι ο προεδρεύων:

Το μόνο στρατηγικό σχέδιο που έχουμε: Όπισθεν ολοταχώς... με τις δραχμούλες, τις ελίτσες, τους κλητήρες, τις συντάξεις και τα επικουρικά μας

Φώτης Γεωργελές

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης είναι ελαφρώς έκπληκτα με την Κύπρο. Δεν βλέπουν σκηνές πανικού, δεν υπάρχουν επεισόδια βίας, δεν κάνουν ούτε καν ουρές στις τράπεζες. Έκαναν δυο διαδηλώσεις για να ξεσπάσουν και μετά, σιωπηλά, αρχίζουν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Μιλάω με φίλους, με τους δικούς μου ανθρώπους στο νησί. Για σας προσωπικά η ζημιά είναι μεγάλη; Ναι. Και τι θα κάνετε;

Στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, λέμε ΤΙΠΟΤΑ!

Σύντροφοι,

Γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μια φορά, της προπαγάνδας των καθεστωτικών ΜΜΕ που θέλουν να καθορίσουν την ατζέντα, ερήμην του κυρίαρχου λαού.

Σύντροφοι, επανέρχεται τεχνηέντως το κίβδηλο ερώτημα, Ευρώ ή Δραχμή, αποπροσανατολίζοντας τις λαϊκές μάζες από τα σημαντικά, τα καίρια.

Ανάλγητη κυβέρνηση χούντα!!! Δεν σέβεται τα λαμόγια: Διακοπή σύνταξης σε 2.277 συνταξιούχους που δεν απογράφησαν

Στην διακοπή της σύνταξης σε 2.277 περιπτώσεις που δεν απογράφησαν από το σύνολο των 447.162 συνταξιούχων του δημοσίου που συμμετείχαν στη διαδικασία προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.