05 Απριλίου 2013

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Γεώργιος Σέκερης *
Πρέσβυς ε.τ.

Η πολύπλευρη κρίση που μαστίζει τη χώρα μας - κρίση όχι μόνο οικονομική, αλλά και κοινωνική και ηθική - εξασθενίζοντας τη διεθνή μας θέση, καθιστά επιτακτικότερη παρά ποτέ την αξιοποίηση των διεθνών ερεισμάτων μας. Μεταξύ των οποίων καθοριστικής σημασίας είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

  Επειδή κάποιοι ΚΟΠΡΙΤΕΣ το παίζουν βασιλικότεροι του Βασιλέως ,ας βγει κάποιος από τη Ν.Δ. και να τους μαζέψει πάραυτα.
  Θα πρέπει να ξέρετε ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ότι όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ( ήταν δε στα τελευταία 30 χρόνια ,τα 21) εσείς λουφάζατε και γλύφατε τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ για ένα κοκαλάκι.
  Κάποια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ήταν υποστηρικτές της Ν.Δ. όμως τα έτρωγε το μαύρο σκοτάδι.

Γελάει ο κόσμος με τις ηλιθιότητες του Κουρτάκη και των αεροψεκασμένων: Η ΕΕ θα καταργήσει το Σταυρό απ' τη σημαία μας...

[Απορώ μ΄αυτόν το Μαρινάκη!! Δε βλέπει με τις στόκους έχει μπλέξει;;]

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην παρακάτω είδηση που κυκλοφόρησε σε σελίδες που ειδικεύονται στη μαλακ@α και αναπαράχθηκε αμέσως από τη "σοβαρή" σελίδα του Κουρτάκη parapolitika.gr... Τα σχόλια και οι αναλύσεις γιατί αυτή η γαμημ@νη χώρα δεν έχει ελπίδα περιττεύουν:

Οι γαλανόλευκες....λωρίδες έκαναν ήδη την εμφάνιση τους!

BINTEO: Απίστευτο γέλιο με το άγχος τους για το ποια είναι η "ομάδα αλήθειας" της ΝΔ

Μιλάμε για τον απόλυτο πόνο... Μέχρι και την ΕΥΠ (!!) εμπλέκουν οι φαντασιόπληκτοι ΣΥΡΙΖΑίοι:

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου χέρι χέρι με Κασιδιάρη : Δεν φταίει ο Ηλίας... Ο Βενιζέλος τον προκάλεσε

Πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε πριν από λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή. "Ο Βενιζέλος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη", τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στην Προανακριτική και πρόσθεσε:

ΒΙΝΤΕΟ- Άδωνις: Έχει πρόβλημα η Ζωή-Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα

«Φαινόταν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε σκοπό να ξεκινήσει τις μπουνιές. Όταν σηκώθηκε από τη θέση του μπήκαμε μπροστά για να τον σταματήσουμε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κατέθετε στην Προανακριτική.

Ο Μορς καρφώνει τον Μανιτάκη: Τραγική η εικόνα αξιοπιστίας του υπουργείου του

Πολύ κακή είναι η εικόνα που έχει η τρόικα για την αξιοπιστία της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με το MEGA.

Η τρόικα "αδειάζει" τον Μανιτάκη

Το υπουργείο Οικονομικών θα διαπραγματευτεί την συρρίκνωση του δημόσιου τομέα μετά από απαίτηση της τρόικας. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι συνεργάτες του Γ. Στουρνάρα.

Επίσκεψη Ανθιμου σε Παπαγεωργόπουλο για να του «δώσει ευχή»

Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχτηκε προχθές στις φυλακές Διαβατών ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης.

Τι έχουν να πούνε τώρα τα νούμερα; Πούτιν: Προς όφελος της Μόσχας το κούρεμα στην Κύπρο

[Εμείς τα λέγαμε από την επόμενη της απόφασης του Eurogroup, ότι ο Πούτιν ήταν απόλυτα ενήμερος για το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο και το επεδίωκε όταν οι γραφικοί αναδημοσίευαν τις παπαριές του Μπόνιου και του έγκυρου τμήματος ειδήσεων του defencenet.gr που έλεγαν ότι ο Πούτιν τα έχει πάρει με τη Μέρκελ και ετοιμάζεται να στηρίξει την Κύπρο και να ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της Γερμανίας (Στην Ελλάδα ακούμε ένα κάρο παπαριές από τους ηλίθιους όσο στην Κύπρο επεξεργάζονται εναλλακτικές)...]

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, ο ρώσος πρόεδρος τόνισε «όσο περισσότερο 'κουρεύετε' τους ξένους καταθέτες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των χωρών σας, τόσο το καλύτερο για εμάς».

Η κυπριακή τραπεζική κρίση μπορεί να είναι προς όφελος της Μόσχας και ενθάρρυνε τους Ρώσους να επενδύσουν στη χώρα τους, γιατί η περιπέτεια της Κύπρου κατέδειξε την αστάθεια των δυτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι διάλογοι και ο Παπανδρέου

Στο φως έρχονται νέοι διάλογοι μεταξύ των βουλευτών την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να κληθεί ξανά στην Επιτροπή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μέσα σ' αυτό το κλίμα, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προσέλθει να καταθέσει αλλά θα στείλει υπόμνημα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

ΒΙΝΤΕΟ-Οι διάλογοι και ο Παπανδρέου

Στο φως έρχονται νέοι διάλογοι μεταξύ των βουλευτών την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να κληθεί ξανά στην Επιτροπή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μέσα σ' αυτό το κλίμα, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προσέλθει να καταθέσει αλλά θα στείλει υπόμνημα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Στη φυλακή, αλλά θα συνεχίσουμε να τον πληρώνουμε, πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για «μπραβιλίκια» σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. από την γ' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, στην οποία απολογήθηκε την Παρασκευή, κατηγορούμενος για υποθέσεις «προστασίας» σε μαγαζιά με «φρουτάκια» την εποχή που υπηρετούσε ως διοικητής του Α.Τ. Καλαμαριάς.

Άρχισε να αποσυντίθεται η χώρα: Μικροτραυματισμοί από έκρηξη υπολογιστή σε Δημοτικό του Γαλατσίου

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί από την έκρηξη τροφοδοτικού ηλεκτρονικού υπολογιστή στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου την ώρα που οι μικροί μαθητές βρίσκονταν στην τάξη τους. Τραυματίστηκαν πολύ ελαφριά τρία παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Eνα διαμέρισμα 46 τ.μ. πήρε βραβείο ωραιότερου μικρού σπιτιού στον κόσμο [εικόνες]

Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η κατασκευάστρια εταιρεία Jordan Parnass Digital Architecture (JDPA) κέρδισε το βραβείο αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Ελεύθεροι με εγγύηση και περιοριστικούς όρους Ζερβός και Αθανασόπουλος

Ελεύθεροι με εγγύηση 30.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους αφεθηκαν από τον ανακριτή ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος και Αρθούρος Ζερβός για την υπόθεση των ποσών που δαπανήθηκαν για ταξίδια των...

Θραύση κάνουν οι πρώτες εικόνες από τους νέους σταθμούς του μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη [φωτογραφίες]

Όσο και αν μέσα στο γενικό κλίμα μιζέριας φαινόταν δύσκολο, είναι γεγονός ότι από το Σάββατο θα παραδοθούν στο κοινό δύο νέοι σταθμοί του μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη.

Επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ από Gazprom στην πρώην Γιουγκοσλαβία

Την επέκταση δραστηριότητας της Σερβικής Βιομηχανίας Πετρελαίου (NIS), θυγατρικής της Gazprom, σε χώρες των δυτικών Βαλκανίων, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κίριλ Κραφτσένκο.

Αποσύρθηκε ο "λαμέ" φορτηγατζής

Την απόσυρση της διαφήμισης, «Πού πάει το αγόρι», αποφάσισε η εταιρεία Αirfasttickets μετά τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες φορέων μεταξύ των οποίων και της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ).

Σόιμπλε: Μοναδική περίπτωση η Κύπρος – ιδέα Λευκωσίας η φορολόγηση κάτω 100.000

Η φορολόγηση των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ που τηρούνταν στις κυπριακές τράπεζες δεν ήταν πρόταση της Γερμανίας, αλλά της Λευκωσίας, επανέλαβε την Πέμπτη ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας παράλληλα πως το σχέδιο που επελέγη για την διάσωση της Κύπρου δεν αποτελεί πρότυπο για άλλες χώρες.

Ο Πάλμε και η Γκάντι διόριζαν τους δικούς τους στο Δημόσιο;


ΕΙΘΙΣΤΑΙ οι βετεράνοι και οι απόμαχοι να γράφουν βιβλία.

Ετσι κι ο Γιάννης Καψής.

Κι έγραψε σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο οποίος τον είχε τιμήσει με την εμπιστοσύνη του, τοποθετώντας τον υπουργό Εξωτερικών.

ΦΩΤΟ: O ντίρλα-ντα, ντίρλα-νταντα αγώνας του Πάνου, συνεχίζεται... στα μπαρ και τα κωλάδικα της "επαρχίας"

Μετά την επιστροφή του από την Κύπρο και την άσκηση διεθνούς πολιτικής, ο προεδρεύων Πάνος Καμμένος είναι έτοιμος να συνεχίσει την πορεία προς το λαό στην "επαρχία". ‘Όπως φροντίζουν να μας πληροφορούν οι φανατικοί οπαδοί του πολιτικού ζεύγους του κ. Προέδρου των Αεροψεκασμένων και της κ. Προέδρου της νεολαίας τους , ο σκληρός αντιμνημονιακός αγώνας συνεχίζεται με τη νεολαία πρωτοπόρα, μέσα στη ντίρλα που δεν κρύβεται.

Είμαστε σίγουροι για τη τελική νίκη. Δείτε τη φώτο:

ΦΩΤΟ: Απίστευτος ο Αλέκος!! Εκτός από "Σχέδιο Β' το μεγαλοπρεπές" έχει και τρόπο για δωρεάν θέρμανση

Εκτός από την ενασχόληση με τις πορτοκαλιές και τις αγελάδες που θα αγοράζουμε έναντι μιας δραχμής και θα γεννάνε 30 μοσχάρια, ο Αλέκος Αλαβάνος έχει και τρόπο για δωρεάν θέρμανση! Δείτε τον:

Γελάει ο κόσμος με την καταγγελία Κούλογλου... περιμένει και την αντίδραση του Αρχηγού του Λιμενικού τρομά του! ΦΩΤΟ

Το πόσο μαλάκ@ς θεωρούν του κάφρους που τους ακολουθούν φαίνεται από το τι τους μπουκώνουν... Μάζεψαν έγγραφα του Λιμενικού απ΄τα σκουπίδια για να πούνε ότι ήταν μαζί με αφίσα της Χρυσής Αυγής η οποία ήταν επίσης στον κάλαθο των αχρήστων!!! Δείτε τι γράφουν και προσέξτε τα έγγραφα και την "αφίσα" τα οποία κάνει μπαμ ότι τσαλακώθηκαν σε μπαλάκι για να πεταχτούν σε σκουπιδοτενεκέ και οι στόκοι τα ξετσαλάκωσαν για να κάνουν μια "καταγγελία" του κώλου:

Αφίσες της Χρυσής Αυγής πίσω από έγγραφα του Λιμενικού Σώματος

Αφίσες της Χρυσής Αυγής, οποίες είχαν τυπωθεί σε έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, είχαν κολληθεί σε τοίχους του ΤΕΙ Πειραιά, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα sinialo.espiv.net και καταγγέλλει η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό».

Διάψευση Κομισιόν για "βέτο" της τρόικας στον "γάμο" Εθνικής - Eurobank

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί δήλωσε σήμερα ότι από πλευράς τρόικας δεν έχει τεθεί κάποιου είδος "βέτο" στη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank.

Την ενοχή του παχύδερμου και του ψυριάρη προτείνει ο εισαγγελέας

Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τον πρώην γενικό γραμματέα του ΥΠΠΟ Χρήστο Ζαχόπουλο εισηγήθηκε στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας ο εισαγγελέας.

Χαϊκάλης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στον κόσμο του, αλλού νυχτωμένος... ενώ εγώ πιάνω πουλιά στο αέρα [βίντεο]

Δηλώσεις στην εκπομπή τα Κακά Κορίτσια έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, λέγοντας πως αυτό που ζούμε σήμερα θυμίζει χούντα και ασκώντας κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μέρκελ το θαψε! Εντοπίστηκε θαμμένο σε χωράφι το αρχείο των οικονομικών του δήμου Ζακύνθου

Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της Ζακύνθου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, με την πληροφορία να αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της εκδίκασης της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου, με κατηγορούμενος τον πρώην δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμεία του δήμου, έναν ιδιώτη ταχυμεταφορέα και έναν αλλοδαπό εργάτη.

Ο GAP είναι στην Αμερική και δεν ξέρει τι να κάνει -Να έρθει ή όχι στην Προανακριτική;

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν ξέρει ακόμα αν θα έρθει την Τρίτη για να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τη λίστα Λαγκάρντ ή αν θα στείλει υπόμνημα.

Δεν ξέραν ούτε το ονομά του: Γεια σου Ντόρα μου… Εεεε, κύριε Καμίνη εννοώ!

Μια στιγμή αμηχανίας απείρου κάλλους έζησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η αντιδήμαρχος του Πεκίνου Ζα Ολί. Η Κινέζα πολιτικός αποκάλεσε τον κ. Καμίνη, που έχει επισκεφθεί το Πεκίνο, «Ντόρα Μπακογιάννη»!

Το Βήμα για Δήμο Αθηναίων: Σοβαρότης μηδέν- Αποφασίζομεν και ... αναβάλλομεν

Τα μπρος-πίσω βήματα που κάνει ο Δήμος Αθηναίων μετά την πανηγυρική του ανακοίνωση ότι θα βάλει λουκέτο σε δεκάδες θεατρικές σκηνές που δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, σχολιάζει ο δημοσιογράφος Κοσμάς Βίδος.

Κουβεντιάζοντας με τον σκ@τόψυχο

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και λάλον ύδωρ».

Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι αυτός φέρεται να ήταν ο «τελευταίος» χρησμός που έστειλε η Πυθία από το Μαντείο των Δελφών στον Ιουλιανό τον «Παραβάτη». Εξηγούσε ότι πλέον το μαντείο έχει σβήσει ως θεσμός. «…Δεν έχει πια καλύβα ο Θεός Απόλλων, ούτε δάφνη μάντισσα, ούτε πηγή που λαλεί, στέρεψε και το νερό που “μιλούσε”».

Ξανά μαζί τα "παλικάρια":O Πικέ... χούφτωσε τον Ιμπραΐμοβιτς

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν τρία χρόνια στην Ισπανία όταν δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία με τους δύο (τότε) παίκτες της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς να έχουν έρθει σε τρυφερό τετ- α- τετ.

ΦΩΤΟ-"'Εφαγε" αποβολή μετά την επίσκεψη στη Βουλή... και μερικές φάπες έπρεπε να φάει κι ο τσόγλανος ο δάσκαλός του

Πενθήμερη αποβολή πήρε "μαθητής" του κ@λου για τη φωτογραφία που τράβηξε και ανέβασε στο διαδίκτυο, μετά από την επίσκεψη του σχολείου του στη Βουλή.

Ο "μαθητής" σήκωσε αυτοσχέδιο πλακάτ, το οποίο έγραφε:

Εντυπωσιάζει το σχέδιο εξόδου απ' την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ: Μόνη λύση η αντίσταση, η ανατροπή και η ελπίδα

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και των κυβερνητικών εταίρων εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις διαβουλεύσεις με την τρόικα.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι η βασική τους συμφωνία στο μνημόνιο παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

Γεωργιάδης: Η νοοτροπία της Χρυσής Αυγής να ασκεί βία δεν θα περάσει

«Δεν πρωταγωνίστησα στη χτεσινή συνεδρίαση, απλά δεν έμεινα σιωπηλός όταν ο Κασιδιάρης άρχισε να πετάει διάφορα» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100.3 ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ένταση που προκλήθηκε χτες στη βουλή, κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Σαρώνει σε δημοφιλία εντός Γερμανίας το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε

Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα βρίσκεται η δημοφιλία της Ανγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης ARD.

Η καγκελάριος συγκεντρώνει ποσοστό αποδοχής...

Γελάει ο κόσμος με τον Μανιτάκη! Απέλυσε 8 επίορκους τον Μάρτιο και καμαρώνει! (βίντεο)

Με γοργούς ρυθμούς, προχωρά η διαδικασία εκδίκασης των εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων δημοσίων υπαλλήλων και «μέσα σε έξι μήνες, έγινε ό,τι δεν είχε γίνει επί έξι χρόνια» ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη.

BINTEO και ΦΩΤΟ: Γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από τζαμί

Μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen διαδήλωσαν την Πέμπτη γυμνόστηθες στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας «τόπλες τζιχάντ».

ΦΩΤΟ: Υπνηλία έφερε το γράμμα του 17χρονου στον Στουρνάρα!!

Είναι ο ίδιος που σαν μωρό είχε καταγγείλει την αλόγιστη σπατάλη φρουτόκρεμας...

Το νέο υπερόπλο της ΕΛ.ΑΣ -Παίρνει κρυφά πληροφορίες από τα κινητά

Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της ένα ειδικό σύστημα «απορρόφησης» πληροφοριών μέσα από κινητά τηλέφωνα και φορητές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες το χρησιμοποιεί προκειμένου να εντοπίζει και να καταγράφει τα στοιχεία που έχουν διαγράψει οι χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Φρίξτε ελεύθερα με το σχέδιο της Μέρκελ να χρεοκοπήσουμε...

Το κρατικό τέρας της χρεοκοπίας

Τον Νοέμβριο του 2007, δόθηκε στην δημοσιότητα και η ετήσια έκθεση του Συνηγόρου του Καταναλωτή: Στην κορυφή της λίστας παραπόνων των καταναλωτών οι περίφημες επιχειρήσεις κοινής οφελείας. Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούσαν σε ΔΕΗ, ΟΣΕ, Μετρό, τηλεπικοινωνίες.

Δισεκατομμυριούχος Άραβας πρίγκιπας ερωτεύτηκε τον Τάκη Ζαχαράτο-«Του λέγαμε ότι ήμουν παντρεμένη»

Χείμαρρος αποκαλύψεων ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα. Εκεί που -μεταξύ άλλων- μίλησε για την εποχή που τον καψουρεύτηκε Άραβας δισεκατομυριούχος.

Τους ΣΥΡΙΖΑίους της ΟΛΜΕ τους ρωτήσατε; Προ των πυλών μετατάξεις και μεταθέσεις εκπαιδευτικών

Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και ανακατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια προμηνύονται για την ερχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με έγγραφο που εστάλη από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας προς τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης, επισημαίνεται ότι από ελέγχους που έχουν διεξαχθεί στα καταχωρισμένα στοιχεία του Ηλεκτρονικού Συστήματος Καταγραφής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων διατηρεί ...

Είδαν και αποείδαν οι FT και είπαν να πούνε και καμιά καλή κουβέντα: Αχτίδες φωτός για την Ελλάδα

Οικονομικοί αναλυτές συμφωνούν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, πως η ελληνική οικονομία δείχνει μικρά σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, μετά από 5 χρόνια ύφεσης, αν και η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times.

Η είδηση δεν είναι ότι η DB έκανε ξέπλυμα μέσω offshore για πελάτες της.... αλλά ότι την ελέγχουν και (μην αμφιβάλλει κανείς) θα φάει καμπάνα

[Και πριν πεταχτεί κανας στόκος να σχολιάσει παπαριές: Εννοείται ότι και στη Γερμανία όπως παντού στον κόσμο γίνονται μαιμουδιές από μεγάλους παίχτες... η διαφορά είναι ότι εκεί υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί και πιάνουν τη Deutsche Bank, τα λαμόγια και τις διοξίνες στα τρόφιμα... και αυτό είναι που λέμε ότι πρέπει να αλλάξει στη χώρα μας]

Συνεχίζεται ο γύρος των αποκαλύψεων από ΜΜΕ όλου του κόσμου σχετικά με τις offshore εταιρίες σε φορολογικούς παραδείσους, με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung να αναφέρει πως η Deutsche Bank μέσω του υποκαταστήματος της στη Σιγκαπούρη, ίδρυσε για «έμπιστους» πελάτες της μέχρι το 2010 περισσότερες από 300 «μαϊμού» εταιρείες σε νησιά όπως οι Βρετανικές Παρθένες Νήσοι.

Απέσυρε την προσφυγή ο παππάς... τα βρήκε μάλλον με την τρόικα και η "επανάσταση" στην Κύπρο αναβάλλεται

Αποσύρθηκε από το Ανώτατο σήμερα η προσφυγή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου για αναστολή της ισχύος, εκτέλεσης ή/και εφαρμογής της απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και του Υπουργού Οικονομικών ως προς την πώληση εργασιών της Τράπεζας Κύπρου, όπως αναφέρει το SigmaLive.

Ζωή: Κάποιοι λυπούνται που δεν έχεις ψυχοθεραπεύτρια – Βενιζέλος: Ντρέπομαι για το θράσος σου

Δεν έχουν προηγούμενο όσα έγιναν στην Επιτροπή για τα λίστα Λαγκάρντ, όχι μόνο με τις αθλιότητες του Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και με την επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Βαγγέλη Βενιζέλο, που έφτασε στο σημείο να υπαινιχτεί ότι χρειάζεται ψυχίατρο!

Ο Παπαγεωργόπουλος θέλει να δουλέψει ως οδοντίατρος στις φυλακές

Την διάθεση του να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως οδοντίατρος στις φυλακές Διαβατών, όπου είναι προφυλακισμένος εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Το μυστήριο της σκοτεινής ύλης του Σύμπαντος ανακάλυψαν ερευνητές του CERN

Ένα από τα πιο «σκοτεινά» μυστικά του σύμπαντος ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν επιστήμονες του CERN. Πρόκειται για το μυστήριο της σκοτεινής ύλης, η οποία αποτελεί το 1/4 του σύμπαντος και αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητήματα της κοσμολογίας.

Μπαλάφας: Οι άνδρες φταίνε που ερεθίζεται η Ζωή μας (βίντεο)

Στο «ανδροκρατούμενο και σεξιστικό περιβάλλον της Βουλής» απέδωσε ο κ. Μπαλάφας τα όσα συνέβησαν χθες στην προανακριτική που φυσικά συνδέονται με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν θα ακουστεί, όπως χαρακτηριστικά είπε...

Μεγάλο ψώνιο: Δείτε γιατί διέκοψε παράσταση ο Φιλιππίδης και με ποιον συγκρίνει τον εαυτόν του!

Η είδηση κυκλοφορεί με ταχύτητα του φωτός σε διαδίκτυο και θεατρικά πηγαδάκια: ο δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να διέκοψε παράσταση επειδή θεατής...

Τούρκος θα μεταφέρει τουρίστες στο Καστελλόριζο

Τούρκος ναυτικός πράκτορας δήλωσε ότι προτίθεται να δρομολογήσει σε ημερήσια βάση πλοίο 245 επιβατών, το οποίο θα μεταφέρει τουρίστες τρίτων χωρών (Ρώσους και Ουκρανούς), από Αττάλεια μέσω Κάς, στο Καστελόριζο.

«Εφυγε» ο Νίκος Παππάς, κυβερνήτης του «Βέλους» (βίντεο)

«Έφυγε» ο Νίκος Παππάς... Ο κυβερνήτης του θρυλικού «Βέλους», του Κινήματος του Πολεμικού Ναυτικού, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τη «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο.

Θεοχάρης: Κατά προτεραιότητα η εφαρμογή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης των ληξιπρόθεσμων

Την εφαρμογή κατά προτεραιότητα των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από το δημόσιο επιχειρήσεων που υπέβαλαν αίτηση ένταξης στο άρθρο 99, ζητά με εγκύκλιο του προς τις εφορίες, ο γγ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Μηλιός: Θα καταργήσουμε το χαράτσι και θα κάνουμε περιουσιολόγιο για να τα παίρνουμε από κει

Για το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας φταίνε τα χαμηλά έσοδα και όχι το ύψος των δαπανών, υποστηρίζει ο Γιάννης Μηλιός, Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής πολιτικής οικονομία στο ΕΜΠ.

Morgan Stanley: Οι έξι λόγοι που θα επιστρέψει στην ανάπτυξη η ελληνική οικονομία το 2014

Αισιόδοξη για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίζεται σε έκθεσή της η Morgan Stanley, στην οποία τονίζει ότι η ύφεση για φέτος θα κυμανθεί στο 4% και δεν αποκλείει τη σταδιακή επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2014, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα έξι λόγους σύμφωνα με τους οποίους θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία.

Αναρτήθηκε στο SITE του Υπουργείου Οικονομικών, το νέο έντυπο Ε69

Το νέο έντυπο Ε69, το οποίο πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες, ώστε να διευρυνθεί επιτέλους η φορολογική βάση, είναι πλέον διαθέσιμο για download. Δείτε το:

Η «ασθένεια» του πετρελαίου…


Κώστας Στούπας

Υπάρχει ένα οικονομικός όρος του Μίλτον Φρίντμαν που ονομάζεται «υπόθεση του μόνιμου εισοδήματος». Με τον όρο αυτό προσπαθεί να περιγράψει τη κατάσταση όπου άτομα και νοικοκυριά εκλαμβάνουν μια μείωση του εισοδήματος σαν προσωρινό σοκ και προσπαθούν να το αναπληρώσουν μέσω δανεισμού ή πώληση παγίων προκειμένου να αναπληρώσουν τις απώλειες και να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής τους.

«ΑΟΖ ή Υφαλοκρηπίδα: οριοθέτηση, προβλήματα, προοπτικές»

(Η περίληψη της ομιλίας του Διεθνολόγου Νομικού Παύλου Φωτίου στην ημερίδα που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών "Ενωμένη Ελλάδα" στις 31-3-2013)

Οι «έννοιες»της ΑΟΖ και της Υφαλοκρηπίδας, αποτελούν μαζί με την Χωρική Θάλασσα και την Συνορεύουσα Ζώνη, τις τέσσερεις Θαλάσσιες Ζώνες εθνικής δικαιοδοσίας, οι οποίες έχουν καθιερωθεί από το εθιμικό και έχουν αποκρυσταλλωθεί στο συμβατικό δίκαιο θαλάσσης, ότι νομιμοποιούνται να οριοθετούν τα Κράτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Μαρκογιαννάκης: Στημένο από την Χρυσή Αυγή το επεισόδιο στην Προανακριτική

Υποδειγματική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, την χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.