06 Απριλίου 2013

Στον Κόκκαλη το νέο λειτουργικό του ΟΠΑΠ... το είχε προβλέψει ο Πανάρας (Φώτο)

Άλλη μια πρόβλεψη του Πάνου Καμμένου που δείχνει πόσο προχώ είναι το άτομο και πόσο αδικείται με τους ΑΕροψεκασμένους που έχει μπλέξει. Όπως είχε προβλέψει από χθες ο Μελισσανίδης, που ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ, πήρε το τρίτο και μακρύτερο παρότι όπως λέει ο προεδρεύων...

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (7 Απριλίου 2013)

Δείτε τα:

ΦΩΤΟ: Ποιος υιός κλείδωσε έξω το πασίγνωστο υπόδικο μπαμπά του που δεν μπορούσε να μπει στο Μερσεντές;

Μεγάλη στιγμή το πρωΐ στη Βάρη: Ο υιός...


"Ο Μοσκοβισί κοιμόταν και ο Σόιμπλε... αλώνιζε!" Ενώ αν ήταν ξύπνιος θα έκανε πάρτι...

Ξημερώματα της 25ης Μαρτίου. Στον έβδομο όροφο του κτηρίου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, νευρικός και αγχωμένος περιμένει να ολοκληρωθεί το πλέον κρίσιμο Εurogroup για την Κύπρο. Δύο ορόφους πιο κάτω συνεδριάζει το “κονκλάβιο” των 17 υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Που χάθηκε αυτή η ψυχή... ΦΩΤΟ

Πρώην βουλευτής που παραλίγο να σώσει τη χώρα... Τον δουλεύουν για την αγραμματοσύνη του και τους πλακώνει στα μπινελίκια:

Ο Ρατσισμός τους δεν κρύβεται...

Ευτυχώς όμως είναι όμως "καλλιτεχνικός"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ που πλασάρεται από "αληθινούς" δημοσιογράφους που θεωρούν εαυτούς , "προοδευτικούς"...

Προσεχώς Βουλγάρες ...

Καλά νέα για Αλέξη: Ξεκίνησε η "προανακριτική" για τον σύντροφο Λούλα... να στείλουμε τη Ζωή να τον εξετάσει

Το άνοιγμα έρευνας σε βάρος του πρώην προέδρου της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί εάν εμπλεκόταν στο πολύκροτο σκάνδαλο εξαγοράς ψήφων στη Βουλή, το οποίο σχεδόν «γκρέμισε» την κυβέρνησή του το 2005, διέταξε η ομοσπονδιακή εισαγγελία της χώρας.

Εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο: Η αιώνια φλόγα στο εσωτερικό ενός καταρράκτη!

Στο πάρκο Chestnut Ridge στα δάση της πολιτείας της Νέας Υόρκης συμβαίνει ένα από τα πιο παράξενα και μυστηριώδη φυσικά φαινόμενα.

Ρε δεν υπάρχει έντιμος έλληνας κρατικός λειτουργός σου λέω!! "Ο γενικός εισαγγελέας της Κύπρου αμάρτησε για το παιδί του;"

Η εφημερίδα “Εθνος της Κυριακής” γράφει στο αυριανό της φύλλο, που κυκλοφόρησε ήδη στην Αθήνα, τα εξής, τα οποία αν ισχύουν δημιουργούν τεράστιο ηθικό, και όχι μόνο, πρόβλημα στο γενικό εισαγγελέα της Κύπρου, κ. Πέτρο Κληρίδη:

Λαγός: «Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες»

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στην Ζάκυνθο, όταν φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή του κόμματος, Ιωάννη Λαγού, στο νησί.

Πάτρα: Ελεύθερος σκοπευτής με αεροβόλο έχει σπείρει τον τρόμο

Τον φόβο και τρόμο έχει σπείρει ένας ελεύθερος σκοπευτής στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περαστικών και γειτόνων, στην περιοχή του κλειστού της ΕΑΠ στο ύψος της οδού Φαβιέρου βγαίνει σε μπαλκόνι διαμερίσματος άτομο αγνώστου ηλικίας και με τη χρήση αεροβόλου βάζει στόχο περαστικούς, ζώα και περιστέρια.

BINTEO: ΠΑΟΚ - Βέροια 2-0

Δείτε το:

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε: Ενημέρωση για το πέ@ς... σ' όλα μέσα πέσαν

Και η "Οι Ρώσοι έκαναν την Κύπρο Συρία" και οι "Ρώσοι τιμώρησαν τους Γερμανούς κοβοντάς τους το αέριο" και τα "παπαγαλάκια προπαγάνδιζαν ψευδώς αποτυχία των συνομιλιών Κύπρου-Ρωσίας"... ενώ αυτοί που δεν είναι παπαγαλάκια αλλά κοράκια έπεσαν μέσα στην εξαγορά της Κύπρου από την Gazprom... Απολαύστε τους δημοσιογράφους της πούτσ@ς:

Απάντηση Κύπριου κομμουνιστή: Το μέλλον μας είναι με τους Άραβες!!!

Αναγνώστης του 24h.com.cy απαντά στο άρθρο που δημοσιεύτηκε με τίτλο «Κύπρος: The Party is over» . Πρόκειται για ένα κείμενο που είναι γραμμένο σε κυπριακή διάλεκτο για την κρίση στην Κύπρο και κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι η απάντηση του αγαπητού αναγνώστη Γιώργου Παναγιώτου.

" Αγαπητή σύνταξη,

Bundesliga 28η αγ: Πρωταθλήτρια με ρεκόρ η Μπάγιερν

Το 23ο της Πρωτάθλημα κέρδισε η Μπάγιερν Μονάχου που πλέον έχει 20 πόντους διαφορά από τη Ντόρτμουντ. Ποτέ άλλοτε ομάδα της Bundesliga δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα από την 28η αγωνιστική. Τα αποτελέσματα και η Βαθμολογία:

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ας δοκιμάσουν και λίγο πολυπολιτισμική κουζίνα: Κουφάρια από σκυλιά σε μπαλκόνι μεταναστών στην Κυψέλη! (ΦΩΤΟ)

Σοκ, ανατριχίλα και οργή προκαλεί η φωτογραφία η οποία δείχνει κουφάρια και δέρματα σκύλων σε μπαλκόνι μεταναστών στην Κυψέλη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε δέρματα ζώων, σκύλων ή γατών (πιθανότατα αδέσποτων), σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών.

Βρούτσης: Καμία μείωση σε μισθούς και συντάξεις

Καθησυχαστικός όσον αφορά στο ενδεχόμενο νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις εμφανίστηκε, σε συνέντευξή του, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο, ενώ πρόσθεσε...

Ρέμος σε Σφακιανάκη: "Notis, μαζέψου! Καληνύχτα..." (φώτο-βίντεο)

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αντώνης Ρέμος συμβούλευσε τον Νότη Σφακιανάκη να.. μαζευτεί. Το προκλητικό βίντεο και οι δηλώσεις του Νότη.

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο όπου δείχνει τον Νότη Σφακιανάκη να χαιρετά ναζιστικά και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι "ανέβηκε" για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στις 22 Ιανουαρίου του 2012, σε συνδυασμό με δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια.

ΦΩΤΟ: Αυτοί υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για την καθαριότητα και την οικολογία...

Θαυμάστε τους:

Εισαγωγή αυτοκτονιών όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα...

"Ανείπωτη τραγωδία: Ζευγάρι δεν άντεξε την ανέχεια και αυτοκτόνησε ", ανακοινώνει γνωστό σάιτ καταστροφής και ανοίγω συντετριμμένος να διαβάσω.

Έλα όμως που...

Γελάει όλη η υφήλιος με την τουρκιά: Οθωμανικό αριστούργημα... η Αγιά Σοφιά...

Όπως αναφέρει στην μηνιαία τούρκικη επιθεώρηση Ιστορίας και Πολιτισμού, «Yedikta Dergisi», τεύχος Απριλίου 2013, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης, Suphi Saatçi, το σημερινό κτίσμα της Αγιας Σοφιας δεν είναι βυζαντινό αλλά... δημιούργημα του γνωστού Οθωμανού αρχιτέκτονα, Mimar Sinan, στον οποίο οφείλονται πολλά μουσουλμανικά κτίσματα σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο.

Έφυγε ο Έλληνας «007» που την μισή του ζωή «σάπισε» σε Αλβανική φυλακή... ξεχασμένος απ' την Ελλάδα εννοείται

Έφυγε ο Έλληνας «007» που την μισή του ζωή «σάπισε» σε Αλβανική φυλακήΟ Λουκάς Χρηστίδης,ο Έλληνας κατάσκοπος που έμεινε φυλακισμένος 30 χρόνια στα κολαστήρια του Χότζα ξεχάστηκε για την Ελλάδα.

Ετοιμάζουν τη δια νόμου αποφυλάκιση των VIP κρατουμένων του Κορυδαλλού... αρκεί να....

Ευνοούνται Τσοχατζόπουλος, Λάκης Γαβαλάς και άλλοι

Σχέδιο Νόμου το οποίο ουσιαστικά «αμνηστεύει» μεγάλο αριθμό καταχραστών του Δημοσίου,προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση, με έναν όρο:

Δημοσκόπηση της Τζερούσαλεμ Ποστ για τη συγνώμη Νετανιάχου προς Ερντογάν!

Δείτε τα αποτελέσματα:

PAOK – Veria Live Stream (ΠΑΟΚ-Βέροια 17:15)



Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Η κρίση αποκάλυψε τη "γύμνια" της κυπριακής οικονομίας: Θαμένο εμπορικό έλλειμμα διπλάσιο της Ελλάδος!!

Από τον Δημήτρη Κατσαγάνη

Αποκαλυπτική είναι η διαδρομή της κυπριακής οικονομίας από τον παράδεισο στην κόλαση.

«Αδελφά έθνη» είναι η Κύπρος και η Ελλάδα στο παραγωγικό και στο καταναλωτικό πρότυπο τους, με συντριπτικές συνέπειες από τη στιγμή που οι «πιστωτικές γραμμές» κόπηκαν από το ψαλίδι της ΕΚΤ στις δύο μεγάλες τράπεζες της μεγαλονήσου.

«Βράζει» ο Σαμαράς για Μανιτάκη κι ας διαρρέει άλλα η ΔΗΜΑΡ


Προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους, που χθες βράδυ ανέβηκαν ψηλά μεταξύ Στουρνάρα και Μανιτάκη, καταβάλλουν ο πρωθυπουργός και ο Φώτης Κουβέλης, με εμφανή όμως τον εκνευρισμό Σαμαρά και δεδομένο το καπέλωμα Μανιτάκη από Στουρνάρα.

Η μοναδική Ελληνίδα της Β. Κορέας εγκαταλείπει τη χώρα

H μία και μόνη -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- Ελληνίδα της Βόρειας Κορέας εγκαταλείπει, προσωρινά, τη χώρα μαζί με το παιδί της.

Η Φραγκίσκα Μεγαλούδη και ο 4χρονος γιος της, Σεμπάστιαν, αναχωρούν τη Δευτέρα για το Πεκίνο, μαζί με άλλες γυναίκες και παιδιά διπλωματών και στελεχών του ΟΗΕ, που υπηρετούν στη Βόρεια Κορέα.

To γκολ του Βιεϊρίνια στα καλύτερα του μήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γκολάρα του Βιεϊρίνια (6ο στο βίντεο) στη Φράιμπουργκ φιγουράρει στα καλύτερα γκολ του Μαρτίου! Δείτε τις φωτοβολίδες του Μόντριτς, τον κεραυνό του Ρούνεϊ, το άπιαστο του Ρόμπεν κ.ά.:

Άνεργος με επτά αυτοκίνητα και αμέτρητες καταθέσεις

Διέθετε τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα, ορισμένα από τα οποία ήταν μάλιστα υπερπολυτελή. Αλλά δεν έχει αγοράσει κανένα· του τα είχαν «χαρίσει», όπως υποστήριζε, κάποιοι φίλοι του!

Διέθετε επίσης και τραπεζικούς λογαριασμούς με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από αλλεπάλληλες καταθέσεις, οι οποίες είχαν γίνει από 30 - 40 άτομα, που παρουσιάζονταν ως «παλιοί γνωστοί» του.

Αυτές είναι οι διευθύνσεις και τα ονόματα 107 ελληνικών offshore εταιρειών

Offshore με έδρα χωριά στην Ξάνθη και τη Μυτιλήνη!! 

Το πέπλο μυστηρίου γύρω από τις offshore εταιρείες ελληνικών συμφερόντων ξεδιαλύνει ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Οπως είναι ήδη γνωστό, από τις 107 υπεράκτιες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που εντόπισε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στα στοιχεία τα οποία διέρρευσαν από τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων και αποκτήθηκαν από τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων, οι 103 λειτουργούν εκτός ραντάρ των φορολογικών μας Αρχών, ενώ μόνο οι 4 βρέθηκαν εγγεγραμμένες στη λίστα αλλοδαπών εταιρειών του υπουργείου Οικονομικών!

Συγκινεί η κραυγή αγωνίας μεσήλικα μαθητή στον Στουρνάρα! «Κ. Υπουργέ, αλλάξτε πολιτική για να αλλάξω τάξη»

Δείτε το γράμμα που του έστειλε:

Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Η αριστεία παίρνει τη ρεβάνς

του Λεωνίδα Καστανά

Μετά την επεξεργασία των στοιχείων για τις αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (ΠΠΣ) έχουμε 5500 αιτήσεις για 1260 θέσεις στα Γυμνάσια (ποσοστό 436%) και 2558 αιτήσεις για 1439 θέσεις στα λύκεια (ποσοστό 178%). Συνολικά οι αιτήσεις είναι τριπλάσιες από τις διαθέσιμες θέσεις. Πολλά σχολεία κυρίως της περιφέρειας ζητούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των πειραματικών. Μια μικρή επανάσταση στα εκπαιδευτικά μας πράγματα είναι σε εξέλιξη.

Τελικά ο ΣΚΑΙ συγχωνεύτηκε με το "αριστερά στα FM" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων

Συμφωνούμε για τον τυχοδιωκτικό καπιταλισμό και την υπερμόχλευση. Συμφωνούμε για την τις ρυθμιστικές αβλεψίες του διεθνούς οικονομικού και δη του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού τομέα. ΟΚ ως εδώ.

Αλλά βρε παιδιά, μορφωμένοι άνθρωποι είστε, σε υποτίθεται αστικό κανάλι δουλεύετε, κουβέντα βρε παιδιά για τις εγγενείς αδυναμίες της χώρας πριν την κρίση; Κουβέντα για το ότι ήμασταν τελευταίοι σε όλους τους δείκτες που μετρούν τις επιδόσεις του σύγχρονου κόσμου πριν από το 2008; Κουβέντα για το πραγματικό και ευκαιριακό κόστος λειτουργίας του Δημοσίου; Και ότι ο ιδιωτικός τομέας σφαγιάστηκε για να κάνουμε χάρη στους Δημόσιους υπαλλήλους;

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακαλώτος εν μέσω σαρδάμ:Αδικήσαμε τον ΓΑΠ συγκρίνοντάς τον με τον Ολάντ

Δείτε το βίντεο να φρίξετε με την "ευφράδεια" του εν λόγω βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είναι και καθηγητής Παν/μίου!! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι τα βρομόλογα, ο πλασέ , Ο ΜΙσκοβισί ή ΜΟΥσκοβισί;

Όταν κάποιος έχει πάθει γάγγραινα στο πόδι, για να ζήσει του κόβεις το άρρωστο πόδι και όχι το υγιές

Ο δημόσιος τομέας καλύπτει το 63% της οικονομίας. 2,8 εκ. συνταξιούχοι, 900 χιλ. δημ. υπάλληλοι, περιμένουν να συντηρηθούν από 2,3 εκ. πάσης φύσεως εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα. Αναλογία εργαζομένων ιδιωτικού τομέα προς συνταξιούχους και δημ. υπαλλήλους 0,62.

Βαξεβάνη, στα κέρδη των τραπεζών να προσθέσουμε και την ανοησία σου...

Ο βραβευμένος Βαξεβάνης λύνει τα προβλήματα του Νότου

Με μία ... «ανάλυση» που θα ζήλευαν πολλοί οικονομολόγοι, ο βραβευμένος δημοσιογράφος Κώστα Βαξεβάνης λύνει μια και καλή τα προβλήματα των... χωρών του Νότου και με την διεισδυτική του ματιά κατακεραυνώνει το τραπεζικό σύστημα.
Συγκεκριμένα γράφει στο έγκυρο περιοδικό του:

Ουτε τα ψάρια ψόφησαν, ούτε τα πουλιά μετανάστευσαν

Τέλος της δεκαετίας του 60. Ξεκινάει η γεώτρηση του “Πρίνου”. Και τι δεν είπαν τότε οι αυτόκλητοι “οικολόγοι” της εποχής…

- “Ένας απέραντος βούρκος θα γίνει η θάλασσα μας”!

Κύπρος: Πρόταση αμερικανοεβραίων επιχειρηματιών για το φυσικό αέριο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη είχαν τα μέλη αμερικανοεβραϊκής αντιπροσωπείας, συνοδευόμενα από ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι κατέθεσαν πρόταση για μεταφορά φυσικού αερίου από τα κυπριακά τεμάχια, μέσω πλωτών μονάδων αποϋγροποίησης (LNG).

Η μόνη ελπίδα για απολύσεις: Η λίστα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στα χέρια της Task Force

Αργησε, αλλά τελικά έφτασε στα χέρια των Γάλλων εμπειρογνωμόνων της Task Force Greece, η λίστα με το σύνολο των εμπλεκομένων ή επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

Άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο ηλικίας...300 εκατομμυρίων ετών!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία ανακάλυψε μια μεταλλική οδοντωτή ράβδο, συμπιεσμένη σε κάρβουνο, όταν άναβε το τζάκι του.


ΒΙΝΤΕΟ-Μαρκογιαννάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την Επιτροπή

"Δικαιώνομαι όταν έλεγα να είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις. Ήταν στημένο το επεισόδιο από τον κ. Κασιδιάρη, στην προανακριτική επιτροπή", είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και πρόσθεσε:

Ονόματα και διεθύνσεις 107 off shore ελληνικών συμφερόντων... μέχρι και σχολής χορού!

Τα ονόματα και τις διευθύνσεις 107 υπεράκτιων εταιρειών ελληνικών συμφερόντων, εκ των οποίων μόνο οι τέσσερις ήταν γνωστές στο υπουργείο Οικονομικών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

93,7 εκατ. ευρώ από την Κομισιόν για "λίφτινγκ" στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Επένδυση της τάξης των 93,7 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του Ταμείου Συνοχής, ενέκρινε η Κομισιόν για την αναβάθμιση του αεροδρομίου «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες αναβάθμισης περιλαμβάνουν τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του διαδρόμου απογείωσης και προσγείωσης αλλά και του παράλληλου διαδρόμου, κατά 1.000 μ. προς τη θάλασσα, φτάνοντας σε μήκος τα 3440 μ.

Γελάει ο ντουνιάς με την περιοδεία της Ρένας στις Σέρρες, μπορεί να πάει και στην Πρώτη...

Κόλλημα με τους Καραμανλήδες φαίνεται πως έχουν στην Κουμουνδούρου. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός, πως μετά την αποθέωση που επεφύλαξε προ μηνών στον ιδρυτή της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας και τις διαρροές περί φλέρτ με τον Κώστα Καραμανλή, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τις Σέρρες ως πρώτο σταθμό των περιοδειών βουλευτών και στελεχών που ξεκινούν σήμερα.

Σε ποια ΟΝΝΕΔ ήταν μέλος ο Βορίδης;

[Τώρα θα πεταχτούν τα φασιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ και θα πούν: "Βλέπετε που το λέμε εμείς ότι η ΟΝΝΕΔ είναι ναζιστική οργάνωση; Ιδού και η απόδειξη". Εννοείται όμως ότι τους γράφουμε στα παπάρια μας και η φασιστική κατατρομοκράτηση δεν μας αγγίζει...]

Σε ποια οργάνωση της γαλάζιας νεολαίας ανήκε ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος της ΝΔ

Όσο ψάχνεις βρίσκεις! Ο Μάκης Βορίδης υπήρξε μέλος...

Ο Ερτογάν στο Λευκό Οίκο με αιτήματα για ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ, Κυπριακό και Ισραήλ

Ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα προσκάλεσε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερτογάν στο Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο μίας σειράς επαφών με ηγέτες από την περιοχή με τους οποίους επιθυμεί να λάβει αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Συρία. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαίου.

Ο Πειραιώς πρωτοστατεί κατά του τεμένους στο Βοτανικό

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκε η αίτηση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κ.ά., με την οποία ζητείται να ακυρωθεί η κυβερνητική απόφαση για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής.

Με ποιά δημόσια διοίκηση θα γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα;

Του Χρήστου Κίσσα*

Με ποια δημόσια διοίκηση είναι εφικτό να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουμε. Η σύντομη απάντηση είναι: “όχι με την υπάρχουσα, αλλά με μια άλλη που θα ήταν πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα”. Η απορία όμως παραμένει: πώς είναι δυνατό να περνούν οι δεκαετίες και να μην βλέπουμε στη χώρα μας την παραμικρή αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του κράτους; Και αν έτσι μπορέσαμε να επιβιώσουμε στο παρελθόν, σήμερα, με μια τόσο βαθιά οικονομική κρίση, πώς θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε;

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

O A.Tσίπρας αρνήθηκε να πετάξει με F-16 στο Αιγαίο...Ε Ρε κάτι παλληκάρια που υπηρέτησαν την Πατρίδα.

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο ΕΚΑΕ και στην 110 Π.Μ. στην Λάρισα, επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, αρνούμενος ωστόσο να πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος F-16D Block 52+ στο Αιγαίο, όπως του προτάθηκε, προκειμένου να δει και να βιώσει από κοντά τον ακήρυχτο πόλεμο που μαίνεται καθημερινά στους ουρανούς του.

Αυτόν δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν όταν το χρέος πήγε στο 1 εκ ευρώ; Η ΔΟΥ στην οποία ανήκει δεν έχει ευθύνες;

Το τελευταίο διήμερο τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικότερα:

1. Συνελήφθη στην Πεύκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 48χρονος ημεδαπός, διαχειριστής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους...

ΕΠΙΚΟ: Επίαμεν σαν τα κλαμένα τα μο@νιά στην Ρωσσία τζιε είπαν μας «να πάμεν να γαμ@θούμεν»

Ενα κείμενο-άποψη για την κυπριακή κρίση, και μάλιστα γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο, που δημοσιεύει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, κάνει θραύση στο Facebook. Το κείμενο το έγραψε κάποιος με το ψευδώνυμο Τσιριπιλλής στο forum.stockwatch.com.cy στις 1 Απριλίου. Εννοείται πως όσα αναφέρει το κείμενο ισχύουν 2 φορές για την Ελλάδα... Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η συμφωνία με την Τρόικα είναι πέρα για πέρα ΔΙΚΑΙΗ.

Εδώ τζιε πάρα πολλά χρόνια, ΟΛΟΙ οι πιο κάτω εκάμναμεν ένα μεγάλο ΠΑΡΤΥ, το οποίον είχαμε την ψευδαίσθηση ότι εν θα ετέλειωνεν ποττέ:

Δείτε ποιος άλλος αρχηγός μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες!

Κι όμως δεν μπέρδεψε μόνο ο Καμμένος τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες!

Ακόμα και ο "πολύς"....