10 Απριλίου 2013

Πατριώτες του κώλου ξεστραβωθείτε: Αποθέματα αερίου για 110 χρόνια έχουν οι ΗΠΑ


[Καταλάβατε γιατί οι Ρώσοι δεν ενδιαφέρονται για ψίχουλα μερικών τρις κ.μ. φυσικού αερίου;... Ότι ώρα αποφασίσουν οι κουφάλες οι αμερικάνοι να ρίξουν μεγάλες ποσότητες στην αγορά η τιμή θα πάει στα τάρταρα και η όποια επένδυση θα καταστεί ασύμφορη για τέτοια κοιτάσματα που φαίνονται μεγάλα σ' εμάς αλλά είναι ψίχουλα για αυτούς... φυσικά για το ίδιο λόγο δεν ενδιαφέρονται και οι Γερμανοί παρά τον κάλο στον εγκέφαλό που λέει "οι γερμανοί θέλουν να μας κλέψουν τι φ.α."... χώρια που αυτοί είναι και άσχετοι με την εξόρυξη και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σταθερή ροή και ο ανταγωνισμός για χαμηλές τιμές... ότι ενδιαφέρει όλες τις βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες που δεν στηρίζονται σε δικά τους αποθέματα (Ιαπωνία, Κορέα Γερμανία ή ακόμα και ΗΠΑ που αν και έχουν τεράστια αποθέματα προτιμάνε προς το παρών να κάνουν μεγάλες εισαγωγές "υδατάνθρακες")]

By Guy Chazan

Μια κορυφαία επιτροπή ερευνών αναβάθμισε την πρόβλεψη για τους δυνητικούς πόρους των ΗΠΑ σε φυσικό αέριο κατά 26%, σε μια ακόμη ένδειξη για την τεράστια τόνωση που προσφέρει στις ενεργειακές προμήθειες της χώρας η «επανάσταση» των σχιστολιθικών κοιτασμάτων.

Επιτρέπεται ένα κόμμα να στοχοποιεί δημοσιογράφους;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

«Με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή Ανατροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να ακολουθήσει τον Γ. Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια» έγραφε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα. Ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 12/3/2013 δημοσίευμα της «Αυγής» χαρακτήριζε τον Γιάννη Πρετεντέρη μεταξύ άλλων «βεζυροπούλα»…

Αυτοκτονίες και οικονομική κρίση- Μια κριτική ματιά στο φαινόμενο


Γράφει ο ιατρός Γρηγόρης Λέων*

Δεν υπάρχει μέσο μαζικής επικοινωνίας, εθνικό ή διεθνές, το οποίο να μην έχει παρουσιάσει την αύξηση των περιστατικών αυτοκτονιών στην Ελλάδα ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Σε τι βαθμό ισχύει αυτή η συσχέτιση και που υπάρχει μία πιθανή υπερβολή θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε στη συνέχεια.

Ηράκλειο: Καταδίκες για παράνομη είσπραξη συντάξεων

Τρία ακόμη άτομα καταδικάσθηκαν σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που αφορούσαν στην είσπραξη παράνομων συντάξεων πεθαμένων συγγενικών τους προσώπων από το ΙΚΑ.

Διαψεύδει η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου τα περί πώλησης χρυσού

Διέψευσε το δημοσίευμα του Reuters – που ανέφερε ότι η Κύπρος σχεδιάζει να πουλήσει αποθέματα χρυσού αξίας 400 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση μέρους της διάσωσής της - η Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού.

Πήραν στο κυνήγι τον Μπέο και τους 30 (!!) μπράβους του, στα στενά της Νέας Σμύρνης

Τρομερά πράγματα στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, με περίπου 100 κουκουλοφόρους να παίρνουν στο κυνήγι τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε με... συνοδεία 30 ανδρών και μίλησε για περίπου 10 λεπτά!

Επτά συλλήψεις για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο φοιτητών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.

Νέο άδειασμα σε Ζωή: "Άλλα λες εσύ και άλλα το κόμμα"

Νέο επεισόδιο προστέθηκε σήμερα στο σήριαλ της κόντρας Σταύρου Κοντονη και Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Ζακυνθινό βουλευτή να αδειάζει άκομψα τη συντρόφισσα Ζωή. Όλα έγιναν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε από την επιτροπή να...

Αύξηση άνω των 100 εκατ. ευρώ στα έσοδα από πετρέλαιο θέρμανσης

Στο ποσό των 224.000.000 ευρώ ανέρχονται τα έσοδα από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης από την έναρξη της χειμερινής περιόδου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την περίοδο από 15.10.2012 μέχρι 28.02.2013 και τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών στο πληροφοριακό σύστημα των τελωνείων.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 6% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2012

Στο 6% του ΑΕΠ ή στα 11,6 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) στη Eurostat. Εάν δε συνυπολογιστούν τα 7,7 δισ. ευρώ (4% του ΑΕΠ) που διατέθηκαν για τη στήριξη του εγχώριου πιστωτικού συστήματος, το έλλειμμα διαμορφώνεται στο 10% του ΑΕΠ ή στα 19,3 δισ. ευρώ.

Ρε Πεταλωτή μάγος είσαι; "Αν ήταν ο Καραμανλής θα σας έφτανε το υπόμνημα - Τώρα θέλετε ευτελισμό του Παπανδρέου"

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής σχολίασε την απόφαση της προανακριτικής επιτροπής να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός να καταθέσει αυτοπροσώπως για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ρετσίνα, αυτή η ανάρτηση εξαφανίστηκε κατά λάθος ρε! Διόρθωσέ τη...

Μάλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα εξαφάνισε την παρακάτω ανάρτηση... και όποιος πει ότι κατέβηκε άρον-άρον μετά από γκάζια μικροπολιτικής "καλά ρε μαλάκ@ θες να μου δημιουργήσεις πρόβλημα με τον Σαμαρά;" είναι... φασίστας. Δείτε τι έγραφε το σαϊνι του Μαρινάκη:

Λατρεμένα ερυθρόλευκα παλτά(μέρος3ο)

Τα παλτά που πέρασαν από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά, ζωή να έχουν, και εγώ θα συνεχίσω την αναφορά μου σε μερικά που στα αλήθεια ξεχώρισαν με την παρουσία τους...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Γιά νά συννενοηθούμε πέρα από τούς λαικισμούς τής διακαναλικής αρχισυμμορίας.

Καταδικάστηκε από όλον τόν πολιτικό κόσμο τής Χώρας η μαφιόζικη επίθεση στά μεταλεία τής Χαλκιδικής πρίν 50 περίπου μέρες;NAI από όλους.

Από εκείνη τήν στιγμή καί μέ βάση τό σύνταγμα...

Πέρασε και μια βόλτα απ' τον Μπόμπολα... για να πηδήξει τη διαπλοκή

Συνεχίζονται οι επαφές (sic) του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τα στελέχη των συγκροτημάτων Τύπου. Ηδη, ο κ. Τσίπρας μαζί με τους στενούς του συνεργάτες έχει διαβεί -το τελευταίο χρονικό διάστημα- το «κατώφλι» γνωστών μιντιακών συγκροτημάτων, στο πλαίσιο της «ανταλλαγής απόψεων» έτσι ώστε προσεχώς να υπάρξει και μία δημόσια παρουσίαση για τη λειτουργία του Τύπου και των ΜΜΕ, όπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι της Κουμουνδούρου.

ΒΙΝΤΕΟ - Σκηνικό πολέμου στην Ιερισσό

ΒΙΝΤΕΟ - Σκηνικό πολέμου στην Ιερισσό

Σκηνικό πολέμου επικρατεί για μια ακόμα φορά στην Ιερισσό, μετά την εισβολή της αστυνομίας στα σπίτια δύο υπόπτων για την επίθεση στα μεταλλεία.

Εγκύκλιος αντεισαγγελέα Α.Π. για θέματα προστασίας ζώων

Εγκύκλιο προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας με την οποία ερμηνεύει τον ν. 4039/2012 για την προστασία των ζώων απέστειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος Παπαδάκης.

Να καταθέσει αυτοπροσώπως ο Παπανδρέου αποφάσισε η προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

Με 8 ψήφους υπέρ και μία κατά, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ αποφάσισε να κληθεί να καταθέσει αυτοπροσώπως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και να δεχθεί τις διευκρινιστικές ερωτήσεις των μελών της επιτροπής.

«Πού είναι τα λεφτά που κλέψαμε ρε κερατάδες;», είπε κλαίγοντας ο αδελφός του Ψωμιάδη

Ο περιφερειακός Σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης, σε συνέντευξή του έκανε λόγο για συκοφαντίες σε βάρος του ιδίου και του αδελφού του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που ξεκίνησαν, όπως είπε, από τον περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Τρεμόπουλο και δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας - και ξέσπασε σε λυγμούς.

Κόμμα καφενείο-Παπαδημούλης: Αυτά τα λέει ο Λαφαζάνης και όχι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Ενα ακόμα επεισόδιο της σφοδρής σύγκρουσης Λαφαζάνη - Παπαδημούλη έζησε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 78 του επενδυτικού νόμου που αφορά τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, ρύθμιση που με βάση την αντιπολίτευση αφορά δάνεια των κομμάτων και «αθωώνει» τα ΔΣ των τραπεζών που τα έδωσαν.

BINTEO-Έκρηξη σε λεωφορείο on camera

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ένα λεωφορείο στην Κίνα κινείται σε κεντρικό δρόμο όταν ξαφνικά εκρήγνυται με συνέπεια να τραυματιστούν αρκετοί επιβάτες και να ακολουθήσουν σκηνές πανικού.

ΝΔ: Στον… κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, πως γίνονται οι συλλήψεις;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις συλλήψεις στην Ιερισσό, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με την ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι είναι εκείνος που όπλισε τα χέρια όσων έκαψαν περιουσίες και επεχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους!

Η Κύπρος "ξεπουλάει" χρυσό

Η Κύπρος συμφώνησε να πωλήσει πλεονάζοντα αποθέματα χρυσού για να εξασφαλίσει περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ ώστε να καλύψει μέρος της δικής της συνεισφοράς στην δανειακή σύμβαση που έχει συνάψει με τους διεθνείς πιστωτές, σύμφωνα με μια αποτίμηση των χρηματοδοτικών αναγκών της Λευκωσίας που προετοιμάστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Την Τρίτη τελειώνει η διαπραγμάτευση με την τρόικα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα μέτωπα στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα, γι’ αυτό και ορίστηκε νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής του κλιμακίου των δανειστών για τις 20.30.

Άσχετος, επικίνδυνος, αλαζόνας, ιδεολογικά συγχυσμένος, πολιτικά αφερρέγγυος

«Δεν θα σχολιάσουμε ότι από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο που μοίρασε στα ΜΜΕ ο κ. Τσίπρας, λείπουν αποσπάσματα που τον εκθέτουν. Όπως ότι τις υποσχέσεις του “θα τις πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος”. Ή άλλες γκάφες του, όπως το: “η συγχωρεμένη η κυρία Θάτσερ”.

Ο κ. Τσίπρας με τη χθεσινή του συνέντευξη απέδειξε ότι είναι:

Βερολίνο: Θεωρούμε το ζήτημα των αποζημιώσεων λήξαν - Ο,τι δώσαμε... δώσαμε

«O,τι δώσαμε δώσαμε» διαμηνύει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών λέγοντας πως «η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων λήξαν».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, μιλώντας στο Real FM, ερωτώμενος σχετικά με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων, απάντησε πως δεν μπορεί να το σχολιάσει καθώς δεν το γνωρίζει.

ΕΠΕΙΓΟΝ! Αν κλείσει το blog να ξέρετε: Μετανάστευσα στη Βόρια Κορέα... διαβάζω πολύ Μεγαλούδη τελευταία και μ' αρέσει

[Πριν περάσουμε στο γέλιο, μια απορία: Στα αμερικάνικα εξαρτήματα Jack daniels και johnnie walker ή την εσπρεσιέρα πίσω απ' την κυρία, έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες; ή μόνο δηλωμενοι ξένοι κομμουνιστές; Και επαναλαμβάνω: φούμαρα για την κατάσταση στη χώρα δεν δεχόμαστε καθώς έχουμε ιδία άποψη («Ταξίδι στη Βόρεια Κορέα») και επειδή κάποιοι ρωτάνε: ο μόνος τρόπος να μπεις στη Βόρεια Κορέα είναι από την Κίνα χαλαρά ή από την Ιαπωνία σαν μέλος ανθρωπιστικής αποστολής για συγκεκριμένο έργο... αυτά]

Η Φραγκίσκα Μεγαλούδη είναι η μοναδική Ελληνίδα που ζει τους τελευταίους μήνες στη Βόρεια Κορέα και πλέον την ξέρει όλη η Ελλάδα. Eίναι εξωτερικός συνεργάτης του ειδησεογραφικού πρακτορείου ΙΡΙΝ (Γραφείο της Μπανκόνγκ) που μεταδίδει "ανθρωπιστικές" ειδήσεις και μας προσφέρει άφθονο γέλιο με τις συνεντεύξεις της από την Βόρεια Κορέα.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη ο Παπαχελάς μετά τη συνέντευξη Τσίπρα!

Οι συνεργάτες του έφυγαν χθες το βράδυ μετά το τέλος της συνέντευξης και έκπληκτοι σήμερα το πρωί τον βρήκαν στην ίδια θέση!! Δείτε τη φώτο:

ΒΙΝΤΕΟ - Η ιστορία του "Σκορπιού"

Το 1963 ο Αριστοτέλης Ωνάσης αγόρασε έναντι 3 εκατ. δραχμών τον Σκορπιό. Αυτό το υπέροχο νησί έγινε το καταφύγιό του. Μισό αιώνα αργότερα, αυτό περνάει στα χέρια ενός Ρώσου μεγιστάνα, μαζί με όλες τις αναμνήσεις και τις μεγαλειώδεις στιγμές, που διαδραματίστηκαν εκεί, όπως ο γάμος του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι.

Πάλι ψέμματα ρε Βαξεβάνη; Πότε είπαμε έφυγε ο Κοντομηνάς από την Interamerican;

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει ο γνωστός "έγκριτος" και "ερευνητικός" δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης ο οποίος διέγραψε το όνομα του Κοντομηνά από τη λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε. Ένα από τα βασικά του επιχειρήματα είναι ότι "όλος ο κόσμος ξέρει ότι Κοντομηνάς ίσον Interamerican" και σιγά το κακό που έκανε... όπως βλέπετε στο tweet που έγραψε χθες πανικόβλητος λέει ότι το 2006 που είναι η λίστα η Interamerican  είναι στον Κοντομηνά... το ίδιο υποστήριξε και ο Κοντομηνάς στην δήλωση στήριξης του υπαλλήλου του... Για δείτε όμως πότε αποχώρησε ο Κοντομηνάς απ' την Interamerican  σύμφωνα με τη σελίδα της ίδιας της εταιρίας:

ΦΩΤΟ: Αντικειμενική ενημέρωση από Β. Κορέα

Από τη Φ. Μεγαλούδη... τη μόνη ελληνίδα Κνίτισα εννοείται:

Εκπροσωπείτε τον λαό ή τον εαυτό σας κ. Μανιτάκη;

Του Γιώργου Κράλογλου

Φαντάζεστε ότι υπάρχει έστω και ένας φορολογούμενος που συμφωνεί μαζί σας, κ. Μανιτάκη, ότι μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει με τους φόρους, τα χαράτσια, τις συντάξεις του και τις περικοπές του τους 140.000 κρατικούς υπαλλήλους που περισσεύουν; Δεν είστε σοβιετικός εργοδότης κ. Μανιτάκη. Είστε διορισμένος για τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων.

Μας πάτησε το τρένο

Κώστας Ρεσβάνης

Έρχονται κάποιες στιγμές που δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να οργιστεί με τον Αλέξη Τσίπρα ή να τον λυπηθεί. Δεν ξέρω αν είναι θύμα των συμβούλων του, των λογογράφων του ΣΥΡΙΖΑ ή τραβάει μόνος το δρόμο. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι είναι ένας νέος πολιτικός, που οι συνθήκες έριξαν στους ώμους του το ρόλο του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης, δίχως δυστυχώς να τον αντέχει.

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός Βαρουφάκης: Σε όλα μέσα πέφτει...

"Δεν έχω πέσει ποτέ έξω σε πρόβλεψη" λέει και το αποδεικνύει... Δείτε τι προβλέψεις του και τις επαληθεύσεις του

Πέρασε, χωρίς ονομαστική ψηφοφορία, η τροπολογία για τα «θαλασσοδάνεια»

Ψηφίστηκε στο σύνολό του το επενδυτικό νομοσχέδιο, συμπεριλαμβανομένης και της τροπολογίας για την παροχή ασυλίας στις τραπεζικές διοικήσεις που ενέκριναν δάνεια σε νομικά πρόσωπα του ευρύτερου Δημοσίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δεν έγινε ονομαστική ψηφοφορία.

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου: "Είμαι αθώος. Όλη μου η ζωή ήταν μια προσφορά στη Θεσσαλονίκη"

Συνεχίζει να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο μέσω επιστολών ο προφυλακισμένος στις Φυλακές Διαβατών πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Ανεστάλη η λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος της Ιερισσού

Ανεστάλη η λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος της Ιερισσού έπειτα από απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας κάτοικοι της Ιερισσού προκάλεσαν φθορές στο αστυνομικό τμήμα μετά τις δύο συλλήψεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιδρομή αναρχοάπλυτων εναντίον της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Τις φθορές, που βλέπετε στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης, προκάλεσαν ομάδες νεαρών ατόμων που εισέβαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, την ώρα που η παράταξη της ΔΑΠ πραγματοποιούσε εκδήλωση.

Βιτάλι Πρόκα: Ο πιο επικίνδυνος εκτελεστής συμβολαίων θανάτου στην Ευρώπη [εικόνες, βίντεο]

«Την 1η Μαρτίου του 2012 ο Βιτάλι Πρόκα διέφυγε μυστικά από τη γενέτειρά του Μολδαβία. Ηταν νύχτα. Πέρασε τα σύνορα και εισήλθε στη Ρουμανία απ' όπου ταξίδεψε στην Ιταλία με πούλμαν. Η αστυνομία της Μολδαβίας πιστεύει πως ο Πρόκα χρησιμοποίησε πλαστό διαβατήριο για να φτάσει στον προορισμό του στο ανατολικό Λονδίνο».

Τατουάζ ΣΥΡΙΖΑ έχει η Χ. Κολέτσα... σκέφτεται να βάλει και ένα πράσινο ήλιο από πάνω... αφού ούτως ή άλλως το ίδιο είναι [εικόνα]

Τα καινούργια της τατού έδειξε σε τηλεοπτική εκπομπή η Χριστίνα Κολέτσα. Αν και όλοι εστίασαν σε ένα παλιότερο, αυτό του σήματος του ΣΥΡΙΖΑ που κοσμεί το αριστερό της χέρι.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, είναι εντελώς τυχαίο.

Δημοσκόπηση στη Γερμανία προβλέπει κυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών -Ανετη νίκη για Μέρκελ

Λίγους μήνες πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου οι Χριστιανοδημοκράτες της Ανγκελα Μέρκελ και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες εξασφαλίζουν για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια κυβερνητική πλειοψηφία στην Γερμανία, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Ο περιορισμός των δαπανών διατήρησε εντός στόχων τον προϋπολογισμό

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 580 εκατομμυρίων ευρω εμφάνισε ο προϋπολογισμός στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Παρά τη σημαντική στέρηση των εσόδων κατά 351 εκατομμύρια ευρω η σημαντική συγκράτηση των δημόσιων δαπανών διατήρησε τον προϋπολογισμό εντός στόχων.

Αυτό είναι το πραγματικό έλλειμμα της χώρας-ΔΣΑ: Καταδικάζουμε την προφυλάκιση Γιώργου και Ανδρέα Κουρή

Με ψήφισμα του, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΔΣΑ), καταδικάζει την προφυλάκιση του Γιώργου και του Ανδρέα Κουρή, εκφράζοντας την έκπληξη του για την απόδοση ποινικών ευθυνών σε δύο μη εκτελεστά μέλη του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

Η συνέντευξη Τσίπρα στον Παπαχελά


Aκόμη μία τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα πέρασε, προσπέρασε και μας άφησε το απόλυτο πολιτικό κενό. Αυτή τη φορά, ο τυχερός ήταν ο Αλέξης Παπαχελάς ο οποίο βομβαρδίστηκε από αοριστίες στα οικονομικά, τα διεθνή και τα αμυντικά ζητήματα.


Κάνω κάποιες επισημάνσεις, επιγραμματικά:



ΒΟΜΒΑ!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ του Πάνου Καμμένου!!! (ΦΩΤΟ)

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε χθες το βράδυ, μέσω twitter, ο Πάνος Καμμένος! Δείτε με ποιον καταγγέλλει ότι θέλουν να συγχωνεύσουν οι τοκογλύφοι την Εθνική και τη Eurobank!!! Αν γίνει αυτό θα μιλάμε για το σκάνδαλο του αιώνα:

ΣοσιαλΗστές και αριστεροί θέλουν Τουρκοκύπριους παρατηρητές στην ευρωβουλή! Γερμανικό φρένο σε 2 κεφάλαια για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Ανάβουν και πάλι φωτιές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αφού Σοσιαλιστές. Φιλελεύθεροι και Πράσινοι υποβάλλουν τροπολογία επί της έκθεσης αξιολόγησης για την Τουρκία, με την οποία καλούν τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να καλέσει δυο Τουρκοκύπριους παρατηρητές στο πρότυπο του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Wikileaks: Τι γνώμη είχαν οι ΗΠΑ για τον Παπανδρέου, τον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις απόρρητων τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ μέσω της νέας εφαρμογής των Wikileaks, τα οποία φέρνουν στο «φως» όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αθήνα από το Παρίσι μετά την πτώση της Χούντας, καθώς και τις πρώτες επαφές των ΗΠΑ με τον Παπανδρέου.

Θύελλα αντιδράσεων για το προκλητικό κομμούνι του Χριστόφια-Τι του απάντησε η κόρη του νεκρού πλοιάρχου Ιωαννίδη

Αφορμή για αυτή τη θύελλα αντιδράσεων, προκάλεσε ένα σχόλιο που δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες ο γιος του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο facebook όπου ανέφερε «Τελικά, τι έγινε παιδιά; Δεν είναι μόνο στη Σοβιετική Ένωση που...

Δένδιας για τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Δήλωση Δένδια για τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής«Ο νόμος θα εφαρμοστεί. Εαν οποιαδήποτε κοινότητα, χωριό ή κωμόπολη στην Ελλάδα έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μετατραπεί σε γαλατικό χωριό και να εφαρμόσει δικό του σύνταγμα, δικό του δίκαιο αυτό δεν πρόκειται να περάσει. Εξηγημένες κουβέντες. Δεν πρόκειται να περάσει».

Οταν ο Καραμανλής συνάντησε την Θάτσερ και οι Βρετανοί παρακολουθούσαν τον Μολυβιάτη!


Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Λονδίνο, οι επαφές του με τη Θάτσερ ενόψει ΕΟΚ και τα ψώνια του στη βρετανική πρωτεύουσα απασχολούσαν τους Βρετανούς πίσω στο μακρυνό '79, σύμφωνα με τους εμπιστευτικούς φακέλους του Φόρεϊν Oφις.

Άνω Δημοκρατία της...Μακεδονίας είναι η πρόταση του Νίμιτς;

Και όχι erga omnes;
Κάνει καλή δουλειά ο Νίμιτς δεν μπορείς να πεις....ως εκπρόσωπος των Σκοπιανών.

Η Αθήνα λέει είναι δυσαρεστημένη μόνο για το....

Καρφώνεστε ρεεεε! Ο Κοντομηνάς βγήκε να υποστηρίξει τον Βαξεβάνη και να πει ψέμματα

Το ψέμα είναι ότι ισχυρίζεται όπως και ο Βαξεβάνης ότι ο λογαριασμός ήταν της Interamerican γι αυτό ο ΚΩστάκης έβγαλε το όνομα απ' τη λίστα... ε, σε λίγο θα αποκαλύψουμε γιατί λένε ψέμματα...

Ανοιχτός σε οποιοδήποτε έλεγχο δηλώνει πως είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη ότι ο Κώστας Βαξεβάνης είχε σβήσει το όνομά του από τη λίστα που δημοσίευσε.

Μετά από 30 χρόνια, επιστροφή στις δέσμες -Ποιοι θα είναι οι τρεις κύκλοι σπουδών

[Δεν έχει όριο η ξεφτίλα μας... κάθε υπουργός φέρνει και το δικό του "σχέδιο" και οι μαθητές βγαίνουν όλο και πιο αγράμματοι... Το πόσες δέσμες ή κύκλους θα έχουν είναι το πρόβληαμά μας ή το αν θα μπαίνουν οι καθηγητές στην τάξη για να διδάξουν και οι μαθητές για να μάθουν;]

Σημαντικότατες αλλαγές έρχονται στην τρίτη τάξη του Λυκείου αφού σύμφωνα με την πρόταση της άτυπης επιτροπής του υπουργείου Παιδείας οι κατευθύνσεις καταργούνται και αναμένεται να αντικατασταθούν από τρεις κύκλους σπουδών, οι οποίοι θα θυμίζουν αρκετά το σύστημα με τις Δέσμες. Ωστόσο όπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΒΙΝΤΕΟ: Καλώς τον Τόλη μας τα δυο

Απαγωγή λέει ότι ήταν η σύλληψη υπόπτου με εισαγγελική εντολή... βλέπετε οι εισαγγελείς είναι καλοί μόνο όταν αθωώνουν τους Βαξεβάνηδες. Δείτε το βίντεο με τον γνωστό Τόλη Παπαγεωργίου που δεν τον νοιάζει να υπάρξουν και μερικοί νεκροί στη Χαλκιδική:

Κακλαμάνης: Καλύτερα με το διάολο παρά με τον Στουρνάρα (video)

Επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα, κυρίως για το deal μεταξύ Εθνικής και Eurobank εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο ίδιος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega το πρωί της Τετάρτης, τόνισε ότι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, καθώς η ενημέρωση για την ενδεχόμενη κρατικοποίηση των τραπεζών είναι ελλιπής.

ΦΩΤΟ-Έφυγαν και άφησαν τα αυτόματα στο τμήμα;


Πριν την εισβολή των κατοίκων της Ιερισσού στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, οι ένστολοι εγκατέλειψαν το τμήμα και άφησαν πίσω τους τα όπλα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Το Left.gr επιτίθεται: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι ο δήμαρχος των μεσαζόντων και των καρτέλ

Ταυτίζει τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο με τις κυβερνητικές επιλογές που αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων και με τα συμφέροντα των μεσαζόντων και των καρτέλ το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr βασιζόμενο στις καταγγελίες που κάνει το Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο «Λιμάνι της αγωνίας».

2 συλλήψεις στην Ιερισσό-Έκαψαν το ΑΤ (video)

«Δεν πραγματοποιήθηκε η είσοδος στα σπίτια χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής Αρχής», επισήμανε πριν από λίγο στον «αέρα» του Σκάι ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Χρήστος Παρθένης.

Άφθονο γέλιο πρόσφερε πάλι ο Αλέξης: "Οι προυπολογισμοί ισοφαρίζονται" ήταν το καλύτερό του

Επική η συνέντευξη Αλέξη (ρε γαμώτο δε μου βγήκε καλή η φώτο... κρίμα ;( ) χθες στον ήρωα Παπαχελά που υπόμενε στοικά τις μπαρούφες να του έρχονται από παντού με τον Αλέξη να έχει μάθει καλά το μάθημα του Λαλιώτη: "Ποτέ μη λες την ίδια βλακεία, αλλά κάθε φορά μια καινούργια". Έτσι χθες:

Μάθαμε ότι οι προϋπολογισμοί ισοφαρίζονται και δεν ισοσκελίζονται μιας και ο Αλέξης προφανώς βλέπει πολύ μπάλα...

Μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ευρωσκεπτικιστών και φιλελεύθερων ταυτόχρονα που συντάσσεται με την Ευρώπη των λαών...

ALERT! Εξαφάνιση ηληκιωμένου-ΦΩΤΟ

Αν μπορείτε βοηθήστε να τον βρούμε:

Αποστόλης και Θύμιος δύο ... δημοκράτες μέσ'την απελπισία !!!

Τέτοιο πράγμα να μην το εύχεστε ούτε στον εχθρό σας...

Ξέρετε τί είναι , αυτός που ξεκινά τρία χρόνια τώρα το πρόγραμμα του Ρ/Σ σου χτυπώντας αλύπητα τους "ΝΑΖΙ" Μέρκελ και Σόιμπλε να σου την φέρνει πισώπλατα καλώντας την Dream Team της Χρυσής Αυγής σε πολύωρη τηλεοπτική συνέντευξη ;;;

Άλλος ένας πρώην ΠΑΣΟΚος φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κολαούζος του και παλαί ποτε πρασινοφρουρός, Κρόγιας (δημόσιος υπάλληλος που με ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ πήρε μετάταξη για αργομισθία στο Δήμο Τοπείρου σαν υπεύθυνος email και ιστοσελίδας και ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας ξύνεται στο twitter), του στρώνει το χαλί και τον περιμένει ήδη εκεί

Ο λόγος για τον Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος τα χρόνια της παντοδυναμίας του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ ήταν από τις κορυφαίες επιλογές του αφού...

Το βράδυ που κέρδισε ο Σημίτης και μάλλον έχασε η χώρα...

Το 2000 ήταν η πιο περίεργη χρονιά στη σύγχρονη κοινοβουλευτική Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο μέχρι τότε Αντιπρόεδρος του Μπιλ Κλίντον Αλ Γκορ επικράτησε του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου και γιού του Τζορτζ Μπους (που είχε ηττηθεί από τον Κλίντον το 1992), Τζορτζ Μπους του νεώτερου με διαφορά σχεδόν 500.000 ψήφων (50.999.897 έναντι 50.456.002) και ποσοστό 48,4% έναντι 47,9%.

Ερχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος

Mόνιμα στην Ελλάδα επιστρέφουν ο Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα - Μαρία, καθώς φέρονται να έχουν κουραστεί από τη διαμονή τους στο Λονδίνο και το συνεχές πήγαινε -έλα.

Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος

Μείζον θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο βουλευτής Σταύρος Κοντονής σε αντίθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Θοδωρή Δρίτσα -τα άλλα δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή που ψήφισαν «ναι»- αρνήθηκε να ψηφίσει στο αίτημα να επανακληθεί για άμεση κατάθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί: Καλή ομαδίτσα η Ντόρτμουντ, έκανε και το θαύμα της, αλλά μέχρι εκεί... (βίντεο από τους δυο χθεσινούς αγώνες του CL)

Έχει γίνει πλέον... παράδοση να παραφράζουμε τη δήλωση του Λίνεκερ, όμως πως να μην το κάνουμε! Σε ένα χιτσκοκικό φινάλε και εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα η Ντόρτμουντ σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις, έκανε την ανατροπή και με νίκη 3-2 επί της Μάλαγα έμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα φέτος στη διοργάνωση και είναι στα ημιτελικά, αφήνοντας τους Ισπανούς στον... τόπο.