11 Απριλίου 2013

Σύζυγος πασίγνωστου διεθνούς ποδοσφαιριστή ποζάρει στο φακό ολοτσίτσιδη [εικόνες]

Oλα έξω τα πέταξε η σύζυγος του Πίτερ Κράουτς, Αμπέι για λογαριασμό του περιοδικού «HUNGER». Η καλλονή γυναίκα του διεθνούς ποδοσφαιριστή πόζαρε στο φωτογραφικό φακό τσίτσιδη, όπως τη γέννησε η μαμά της φορώντας μόνο τις... ψηλοτάκουνες γόβες της.

Η κόρη του Πλοίαρχου Ιωαννίδη αποστομώνει τον γιο του Χριστόφια

Αγαπητέ Χρίστο, τους τελευταίους 21 μήνες γινόμαστε, όχι απλώς δέκτες μηνυμάτων, αλλά στόχος άρθρων, ομιλιών και συνεντεύξεων δύο εφημερίδων, ολόκληρου κόμματος, κοτζάμ πρώην προέδρου, της οικογένειας και των δορυφόρων του, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον της οικογένειάς μου, ακόμη και εναντίον του δολοφονηθέντος ήρωα πατέρα μου, ρίχνοντας λάσπη και εκφέροντας μη τεμκηριωμένες απόψεις βουτηγμένες στην άγνοια και στο μίσος που οι Ερινύες της 11ης Ιουλίου προξενούν.

Διαβάστε περισσότερα στα logia-starata.blogspot.gr»

ΒΙΝΤΕΟ: Παλι του σβησαν τα φωτα του γκαντεμη!!!

Ο κος Τσίπρας θα μπορούσε να πάρει μέρος στο «Black out», αφού εκτός του ότι δεν φοβάται το σκοτάδι και δε χάνει την ψυχραιμία του, αντιμετωπίζει το σκότος με χιούμορ! Μιλώντας το μεσημέρι της περασμενης Δευτέρας, 1 Απριλιου, στο κτήριο της Εθνικής στον Γέρακα, σε εργαζόμενους της ΕΘΝΟDATA και ενοικιαζόμενους εργαζόμενους άλλων εταιριών (ICAP, MELLON)...

ΦΩΤΟ: Μαιμου ηταν η αφισα που κυκλοφορησε! Αυτη ειναι η αυθεντικη αφισα της νεολαιας του ΣΥΡΙΖΑ!

Δειτε τη:

Εδω μπορει να 'χουν και δικιο: H «Aυγή» επιτίθεται άγρια στον Βενιζέλο: «Προσοχή, δαγκώνει!»

Παντως στη φωτο ειναι ετοιμος να δαγκωσει...

«Είχε δείξει εδώ και καιρό την πολιτική του μουσούδα ο Βενιζέλος. Ανάλογα με το τι οσμίζεται τη στρέφει προς την κατεύθυνση του πολιτικού θηράματος - είτε δεξιά κουρούνα είναι αυτή, είτε αριστερή μπεκάτσα, είτε δημαρίτικος λαγός» γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και συνεχίζει η «Αυγή»:

Κρύος ιδρώτας έπιασε τον Σοιμπλε μόλις έμαθε ότι και η Φώφη ζητά γερμανικές αποζημιώσεις

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έκανε την παρακάτω δήλωση, αναφορικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων:

“Το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων ήταν και είναι πάντα ανοιχτό για την Ελλάδα. Η χώρα μας δεν πρόκειται να απεμπολήσει τα δικαιώματα της. Η κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα ξαναβρεί το δρόμο της μέσα από τις μεταρρυθμίσεις. Δεν χρειαζόμαστε κανενός τις υποδείξεις.

Στίβεν Χόκινγκ: «Δεν θα τα ζούμε εδώ σε 1.000 χρόνια θα πρέπει να πάμε στο Διάστημα»

Την άποψή του ότι οι άνθρωποι θα μεταναστεύσουν στο Διάστημα στο μέλλον για να επιβιώσουν, εξέφρασε ο Στίβεν Χόκινγκ σε διάλεξη που έδωσε την Τρίτη. Ο διαπρεπής θεωρητικός φυσικός προέβλεψε ότι η ανθρωπότητα δεν θα γιορτάσει στη Γη την είσοδο της επόμενης χιλιετίας.

6 τραυματίες σε συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο ΤΕΙ Πάτρας

Έκρυθμη η κατάσταση στο ΤΕΙ Πατρών. Μια κοπέλα και δύο νεαροί τραυματίσθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ σπουδαστών την ώρα που συνεδρίαζε η συνέλευση του ιδρύματος, προκειμένου να πάρει αποφάσεις σχετικά με τους τρόπους αντίδρασης κατά του σχεδίου «Αθηνά».

Ντροπιασμένος παραιτήθηκε ο Μεγάλος Ραβίνος της Γαλλίας

Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα ο Μεγάλος Ραβίνος της Γαλλίας Ζιλ Μπερνέμ, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι ήταν ένοχος λογοκλοπής και δεν διέθετε πτυχίο στη φιλοσοφική, όπως ισχυριζόταν.

ΝΔ: Ο Τσίπρας να ξεκαθαρίσει, αν μπορεί, ποια είναι η θέση του κόμματός του

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις αντικρουόμενες δηλώσεις των δύο υπευθύνων οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για τη φορολόγηση των καταθέσεων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μία εβδομάδα πριν, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έλεγε ότι δεν θα φορολογήσει τις καταθέσεις.

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η 20χρονη Μαρία που έσφαξε με 37 μαχαιριές το ζωο!-Σήμερα η κηδεία της

Αυτό είναι το 20χρονο κορίτσι που έσφαξε στην κυριολεξία με 37 μαχαιριές ένας 25χρονος βοσκός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

Θα επισκεφθεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο Τσίπρας... θα δυσκολευτουν οι γιατροι να βγαλουν διαγνωση...

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα επισκεφτεί τους χώρους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών αύριο, Παρασκευή και ώρα 11:00πμ.

Τέσσερις κατηγορίες στους επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, τα επτά άτομα που συνελήφθησαν την Τετάρτη για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συμφοιτητές των συλληφθέντων για συμπαράσταση, ενώ υπήρχαν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Βιντεο έκανε 5 εκατομμύρια κλικ μέσα σε τρεις μέρες

"Πως τρώνε τα ζώα το φαί τους" από έναν άνθρωπο

Eνα τραπέζι, δυο πιάτα φαγητό και δυο αγόρια – ο ένας προσηλωμένος στο πιάτο του και ο άλλος σε τρελό κέφι- συνιστούν τη συνταγή του βίντεο που σαρώνει το διαδίκτυο. Το θέμα του είναι ο τρόπος με τον οποίο τρώνε τα ζώα το φαγητό τους.

Φρενίτιδα με τις λίρες - Ακόμη και φθαρμένες τις αγοράζουν οι Ελληνες

Αυξημένη είναι η ζήτηση το τελευταίο διάστημα για χρυσές λίρες που, όμως, φαίνεται να παρουσιάζουν έλλειψη, αφού η Τράπεζα της Ελλάδος δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή λίρες «του κουτιού», αλλά μόνο με μικροφθορές.

Ιρανός εφηύρε «Χρονομηχανή» πρόβλεψης του μέλλοντος... την έχουν εγκρίνει Βαρουφακης-Καμμενος

Mία «μηχανή του χρόνου» που μπορεί να προβλέψει το μέλλον οποιουδήποτε ατόμου με ακρίβεια της τάξεως του 98% υποστηρίζει ότι εφηύρε ένας Ιρανός επιστήμονας ονόματι Ali Razeghi, ο οποίος μάλιστα κατοχύρωσε τα δικαιώματα του δημιουργήματός του στο Κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Ευρεσιτεχνιών του Ιράν.

Ο Μπαμπης και ο ΣΚΑΙ εχασαν απ' το Νικο

Τι υποχρεώνεται να κάνει το κανάλι του Αλαφούζου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά έκανε δεκτή την αγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου κατά του ΣΚΑΪ και του Μπάμπη Παπαδημητρίου, καθώς επιχείρησαν να τον παρουσιάσουν ως δήθεν μέτοχο του ALTER και αφερέγγυο επιχειρηματία. Ο ΣΚΑΙ υποχρεώνεται να...

Ο Ιερώνυμος ψήφιζε...ΝΔ... κι εγω ΚΚΕ...

Αναπάντεχη αποκάλυψη από τον Αρχιεπίσκοπο (αν το πιστεψουμε...)

Τις εκλογικές του προτιμήσεις αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκαλώντας την έκπληξη όλων όσων βρίσκονταν στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής, ακόμη και του ιδίου του βουλευτή τον οποίο προτιμούσε.

Tagesspiegel: Η κατοχή της Γερμανίας κατέστρεψε την Ελλάδα

Εκτενές άρθρο για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα φιλοξενεί σήμερα η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel.

Αφίσα φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ με κουκουλοφόρο που κρατάει Καλάσνικοφ (φωτο)

Μια αφίσα της φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που διαφημίζει το πάρτι της, ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 17ης Απριλίου προκαλεί τη σφοδρή αντίδραση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κασιδιαρης το ξερει; Σε ομάδα της Τουρκίας θα αγωνίζεται η Β.Παπαχρήστου. Δείτε σε ποια

Δείτε με ποια ομάδα θα συνεργαστεί η Βούλα ΠαπαρήστουΚαθόλου αναμενόμενη η συνεργασία της Βούλας Παπαχρήστου με τη συγκεκριμένη ομάδα, που δεν είναι άλλη από τη...

Και ο Γιώργος Παπαδάκης που ξεβρακωσε τον Τσακαλωτο στην «Ομάδα Αλήθειας»;

Ο Τσακαλώτος χαρακτηρίζει την οικονομική πρόταση του συντρόφου του Σταθάκη "ακραία" και "οικονομική πρόταση του Μπους". Αυτή τη φορά τους ξεμπροστιάζει ο Παπαδάκης. Δειτε το βιντεο:

«Βασικα ψοφο σε ολους σας»

Τυπικό κρατικό έγγραφο σε περίπτωση που κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεδομένων αυτων που ακουμε απ' τους οπαδους του:

Αρθρο της αμερικανικης Πρεσβειας: Οι Γερμανοί και οι άλλοι

Μεταφραση στα ελληνικα απο Αλέξη Παπαχελά

Ολοι οι ισχυροί βρίσκονται πλέον από τη μια πλευρά της «διένεξης» μεταξύ της λιτότητας και της ανάπτυξης με τη βοήθεια «τεχνητών» μέσων. Ολοι, πλην της Γερμανίας.

Σκατ@ψυχοι οι Αγγλοι ακομα και πανω απ' το φερετρο: Ανεπιθύμητη η πρόεδρος της Αργεντινής στην κηδεία της Θάτσερ

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, δεν είναι στη λίστα των ξένων ηγετών που θα παραστούν στην κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ, αποκαλύπτει βρετανική εφημερίδα.

Το αίτημα να μην είναι παρούσα κατατέθηκε στην κυβέρνηση από τα παιδιά της «Σιδηράς Κυρίας» και προφανέστατα έχει να κάνει με το ζήτημα των Νησιών Φόκλαντς.

Άδωνις: Πιάστηκε με τη γίδα στον ώμο ο Βαξεβάνης


Σφοδρή επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την απόφασή του να μην παραστεί στη Βουλή. "Ο κ. Βαξεβάνης πιάστηκε με τη γίδα στον ώμο. "συνελήφθη" να έχει αφαιρέσει από τη λίστα το όνομα γνωστού επιχειρηματία , ο οποίος όλως τυχαίως ήταν και πρώην εργοδότης του.

O κρυφός θαυμαστής του Ταμήλου!

Το άκυρο ψηφοδέλτιο που προκάλεσε πολλά γέλια!

1 Λευκό και 3 άκυρα ήταν οι μόνες διαρροές στην ψηφοφορία για την εκλογή του β' αντιπροέδρου της Βουλής όπου εξελέγη όπως αναμενόταν ο Γιώργος Καλαντζής.

Σκόπια: «Ο Φούλε προετοιμάζει το έδαφος για την επίλυση του ονόματος»

Εκτός από τις συνηθισμένες συνταγές για έναν ενιαίο στρατηγικό στόχο για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή τη φορά οι Βρυξέλλες επέμειναν σε ένα διακομματικό Μνημόνιο Ένταξης, που αναφέρεται στη διαφωνία του ονόματος με την Ελλάδα.

Γ. Μαυραγάνης: «Μειωμένος ο φόρος ακινήτων»

Εντός των επόμενων ημερών θα «κλειδώσουν» οι οριστικές αποφάσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, ο οποίος σημείωσε ότι «η μείωση θα είναι δεδομένη και θα ανακοινωθεί και θα δείτε ότι προσπαθούμε να ανακουφίσουμε τους Έλληνες πολίτες γιατί έχουν φορολογηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό και πρέπει η πολιτική μας από εδώ και πέρα να είναι μια πολιτική κατανόησης όσον αφορά το φόρο ακινήτων».

Με υπομνημα απαντησε ο Βαξεβανης στην Προανακριτική... σαν το Γιωργακη-Τι λεει για τη λαθροχειρια;

[Ενταξει, εχει μερικα λαθακια η λιστα αλλα δεν ειναι δουλεια σας να με ελεγχετε... αυτη ειναι με αλλα λογια η παραδοχη της λαθροχειριας στη λιστα που δημοσιευσε στο περιοδικο του ο "εγκριτος" Βαξεβανης της Ρενας... Φυσικα συνεχιζει τα ψεμματα και μιλαει για "δημοσιευμαΤΑ" αντι του σωστου που ειναι...

Αβραμόπουλος προς Σόιμπλε: «Αλλο οι μεταρρυθμίσεις και άλλο οι γερμανικές αποζημιώσεις»

Ναι αλλα να του τα πουμε κι απο κοντα αυτα... οχι μονο απο μακρια

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την αναφορά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κ. Β. Σόιμπλε στο ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε τα εξής:

Η Ντόρα αφήνει αιχμές για ΟΠΑΠ, Intralot και… Κόκκαλη!

[Παντως πρεπει να παραδεχθουμε οτι η Ντορα ειναι απο τους ελαχιστους που λενε και κανα ονομα και σκαλιζουν μερικα θεματα που κανουν τζιζ οπως με Κοκκαλη και τις επανειλημμένες ερωτησεις για τον παχυδερμο Αναστασιαδη και τα 5,5 μυρια... οι αλλοι μονο για συμφεροντα και νταβατζηδες μιλανε αλλα χωρις ονοματα...]

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με τη συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Intralot, πριν από το τελικό στάδιο της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, καθώς και για τη στάση που κράτησε το ΤΑΙΠΕΔ, που ψήφισε μόνο με το 3,13% και όχι με το 33% των μετοχών που κατέχει στον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ερώτηση της κας Μπακογιάννη:

Ανεργία, στο 27%!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το ποσοστό ανεργίας τον Ιανουάριο του 2013, εκτινάχθηκε στο 27,2%, έναντι 21,5% τον Ιανουάριο του 2012 και 25,7% το Δεκέμβριο του 2012.

Wikileaks:Πληροφοριοδότης των ΗΠΑ ο Αυστραλός ΥΠΕΞ

Τι διέρρευσε από το WikiLeaks για τη δεκαετία του 1970

Ο Μπομπ Καρ μπορεί να είναι υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας μόνο τους τελευταίους 12 μήνες, υπήρξε όμως πληροφοριοδότης των ΗΠΑ, σε θέματα που αναφέρονταν στα εσωτερικά του Εργατικού Κόμματος, πριν 40 χρόνια.

Wikileaks: Ο «Dr Killinger», ο Κληρίδης και ο πονηρός Ελληνας

Την ύπαρξη απόρρητου τηλεγραφήματος με θέμα τις εξελίξεις στην Κύπρο, που απεστάλη από την ίδια τη CIA προς το αμερικανικό Γραφείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, αποκαλύπτει η νέα εφαρμογή αναζήτησης του Wikileaks. Το εν λόγω τηλεγράφημα, με κωδικό P800128-2342, ήταν βαθιά «θαμμένο» στον επίσημο κυβερνητικό ιστότοπο των ΗΠΑ για τα ιστορικά αρχεία και δεν μπορούσε επί της ουσίας να βρεθεί καθώς δεν είχε ούτε τίτλο ούτε κείμενο - το μόνο που υπήρχε ήταν κάποιες πληροφορίες για την κατηγοριοποίησή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Άδωνι-Τόλιου για την Ιερισσό

Νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει πυροδοτήσει η επιχείρηση της αστυνομίας στην Ιερισσό.

Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Τόλιος του ΣΥΡΙΖΑ, διασταύρωσαν, για το θέμα αυτό, τα «ξίφη» τους κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής στην κρατική τηλεόραση με τον κομμουνιστη να απειλει οτι θα ζητηθουν ευθυνες για την υποτιθεμενη παραβιαση του Συνταγματος που βλεπει το θολομενο του μυαλο.

(Παλιά) λεφτά υπάρχουν!

Οσοι έχουν δραχμές, τάληρα, χαρτονομίσματα από το παρελθόν θα τα χρειαστούν. Στην 22η Διεθνή Eκθεση Συλλεκτικών Ειδών, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο όσοι έχουν κρατήσει κάποια χαρτονομίσματα ή κέρματα από παλιότερα ταξίδια τους σε ευρωπαϊκές χώρες, μπορούν να τα ανταλλάξουν με ευρώ.

Ανθρώπινη αποστολή στον Αρη ο επόμενος στόχος της NASA

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ζήτησε από τη NASA να ξεκινήσει εργασίες για την εξεύρεση ενός μικρού αστεροειδούς, ο οποίος θα μπορούσε να μετατοπιστεί σε τροχιά κοντά στο φεγγάρι ώστε να χρησιμοποιηθεί από τους αστροναύτες ως ένα βήμα για μια ενδεχόμενη αποστολή στον Άρη, δήλωσαν την Τετάρτη υπάλληλοι της υπηρεσίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Καραγκιοζιλικια: Οδόφραγμα στην Ιερισσό

Αποκλεισμένη πόλη είναι πλέον η Ιερισσός, μετά το οδόφραγμα που έστησαν οι κάτοικοι.

Δείτε το βίντεο από τον Σκάι.

Wikileaks: Ο... γυναικάς Μιτεράν και ο καταθληπτικος Βίλι Μπραντ

Πώς έβλεπαν οι Αμερικανοί τους Ευρωπαίους ηγέτες στα μέσα της δεκαετίας του '70; Την απάντηση στην ερώτηση δίνουν μερικά από τα 1,7 εκατομμύρια αρχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ο ιστότοπος WikiLeaks.

ΒΙΝΤΕΟ προκληση απ' το ΚΚΕ: Αυτοι ειναι οι ηρωες... κι εμεις οι φασιστες

Δειτε το βιντεο που προβληθηκε κατα την εναρξη του συνεδριου για να μαθετε για "την κορυφαια στιγμη της ταξικης παλης με τον αφθαστο σε ηρωισμο 3χρονο αγωνα του Δημοκρατικου Στρατου Ελλαδας"... φυσικα εγω αν μιλησω για ΕΔΕΣ, Ζερβα και Ψαρρο θα ειμαι φασιστας:

Πολυ καλη λυση! Ο Ταμηλος μαθαινει αγγλικά για να αντιμετωπισει τον Τομσεν....

Υπερήφανος δήλωνε χθες ο Μιχάλης Ταμήλος, παρότι λίγα λεπτά νωρίτερα η ολομέλεια της Βουλής ψήφισε άρση της ασυλίας του.

Μάλλον ανακουφισμένος ήταν, διότι έφευγε από την αίθουσα όπου διεξαγόταν η θυελλώδης συνεδρίαση και πήγαινε σε άλλο κτίριο της Βουλής για να...

Οι υποψήφιοι διάδοχοι της Παπαρήγα… αν φύγει

Με τον Νίκο Μπογιόπουλο εκτός μάχης, μετά τον αποκλεισμό του από το σημερινό 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί της πρόθεσης της Αλέκας Παπαρήγα να αποχωρήσει από την ηγεσία του Κόμματος, μετά από 22 χρόνια, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιοί θα μπορούσαν να τη διαδεχθούν.

Το πείσμα της «υπεύθυνο» για τον ανταγωνισμό ΕΕ-Λονδίνου, λέει ο Κολ για την πολέμια της γερμανικής επανένωσης

[Ως γνωστον η Θατσερ ήταν σφόδρα αντίθετη στη γερμανική επανένωση και αρχικά ελεγε πως μια τετοια κινηση θα αποσταθεροποιουσε τον Γκορμπατσοφ. Μολις ειδε οτι οι αμερικανοι ηταν υπερ μιας ενωμενης Γερμανιας (ο Ρηγκαν το 1987 καλεσε σε ομιλια του στο Βερολινο, τον Γκορμπατσοφ να ριξει επιτελους το τειχος) τα αλλαξε και προτεινε 15ετη (!!) μεταβατικη περιοδο με 2 ξεχωριστα κρατη... ωστοσο η ιστορια την ξεπερασε και η θεληση του κοσμου δεν μπορουσε να ανακοπει, ποσο μαλιστα οταν και ο Μιτεραν που αρχικα συμφωνουσε μαζι της (πιο γατα ο Μιττεραν αν και κατ΄ ιδιαν τη μπριζωνε λεγοντας της οτι αν η Γερμανια ενωθει θα αποκτησει μεγαλυτερη δυναμη απο επι Χιτλερ, δημοσια εκανε τον ουδετερο), αποδεχθηκε την πραγματικοτητα και αλλαξε θεση (με ανταλλαγμα τη στηριξη της Γερμανιας στον ποθο των Γαλλων που ηταν το ευρω). Τελικα το 1990 η πραγματικοτητα και η ευρωπαικη ιστoρια την ξεπερασε και την περιθωριοποιησε. Ειναι χαρακτηριστικο οτι στις 8 Δεκεμβριου του 1989 σε γευμα ηγετων ειχε βγαλει απο την τσαντα της χαρτη (κομμενο απο εφημεριδα!) που απεικονιζε τα συνορα της Γερμανιας το 1944 και ουρλιαζε "2 φορες κερδισαμε τους Γερμανους σε πολεμο και τωρα επεστρεψαν. Δεν θα το επιτρεψω"... και ειδαμε ποσο δεν το "επετρεψε"... Η Θατσερ μπορει να ηταν μεγαλη ηγετης για τη χωρα της αλλα στην εξωτερικη πολιτικη και στην Ευρωπη τα εκανε μπαχαλο, απομονώνοντας και βγάζοντας εκτός των κεντρων αποφασεων τη Μ. Βρετανια]

Η αντίθεση της Μάργκαρετ Θάτσερ στην ενωμένη Ευρώπη είναι η αιτία των σημερινών εντάσεων ανάμεσα στο Λονδίνο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σε συνέντευξή στους Times ο γερμανός πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ.

ΒΙΝΤΕΟ: Η κρατική αναλγησία και η υποκρισια του Οικονομέα

Χωρίς σύνταξη και επιδόματα παραμένουν επί μήνες άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και όχι μόνο. Ο λόγος; Δεν συνεδριάζουν οι αρμόδιες επιτροπές. Αυτό και άλλα απίστευτα ακούστηκαν στο Mega, με αποτέλεσμα την "έκρηξη" του Γιώργου Οικονομέα.

Καμία ελπίδα για τις αποζημιώσεις δε «βλέπει» ο Σόιμπλε: «Το θέμα έχει ξεκαθαριστεί, μην αποπροσανατολίζεστε»

Αρνητικά αντιδρά η γερμανική κυβέρνηση στο ζήτημα των αποζημιώσεων για την περίοδο της Κατοχής, με τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να υπογραμμίζει ότι το θέμα «έχει ξεκαθαριστεί από καιρό» και δε βλέπει «καμία ελπίδα στην αξίωση για αποζημιώσεις».

Απίστευτο! Αφαίρεσαν χέλι 51 εκ. που έβαλε ανωμαλος στον πρωκτό του (φωτό)

Με το που βγει από το νοσοκομείο, κινδυνεύει με πρόστιμο για κακοποίηση ζώου

Η πιο αηδιαστική είδηση του μήνα έρχεται από την Κίνα και αφορά την «περιπέτεια» ενός άντρα με ένα χέλι. Αξιοσημείωτο είναι ότι, με το που βγει από το νοσοκομείο, κινδυνεύει με πρόστιμο για κακοποίηση ζώου.

2.000 ονόματα επίορκων έδωσε στον Μανιτάκη ο Αρβανιτόπουλος και ο ΔΗΜΑΡίτης κάνει πως δεν τα βλέπει!!!


Ούτε 10...ούτε 20...αλλά 2.OOO άτομα με..."ονόματα και διευθύνσεις" που λέει ο λόγος,  έδωσε ως εν δυνάμει επίορκοι το Υπουργείο Παιδείας στο Μανιτάκη, προκειμένου να λάβει τα μέτρα του και να πράξει τα δέοντα....
 
Επειδή όμως οι νοοτροπίες δεν

Πάλι μας τ' αλλάζει ο Βαξεβάνης! Βρείτε πότε λέει ψέμματα...

Αφού χθες το απόγευμα ξεσκεπάσαμε το ψέμα του Βαξεβάνη  ότι "το 2006 που είναι η λίστα η interamerican ήταν του Κοντομηνά, οπότε δεν τρέχει και τίποτα που διέγραψα το Κοντομηνάς και το έκανα Interamerican, αφού όλοι ήξεραν ότι Κοντομηνάς=Interamerican", αποδεικνύοντας ότι ο Κοντομηνάς είχε φύγει από την εταιρία από το 2005 άρα το 2006 δεν είχε σχέση με την interamerican και δεν θα μπορούσε να έχει λογαριασμό της εταιρίας.... ο Βαξεβάνης επανήλθε το βράδυ και έγραψε το εξής:

Παπάρια αποκαλύψεις στην Κύπρο για κόρη Αναστασιάδη και Σαρρή... (βίντεο)

[Μόνο ηθικό (και αν...) είναι το θέμα καθώς παρά του βαρύγδουπους ελληνικούς τίτλους κανένας εκ των δύο δεν έβγαλε λεφτά δικά του στο εξωτερικό. Το γραφείο της κόρης Αναστασιάδη έβγαλε προς Ρωσία κάτι εκ ρούβλια τα οποία είχαν έρθει πριν λίγες μέρες από Ρωσία, προκειμένου να πάνε πάλι πίσω στη Ρωσία...

Τράγκες αγοράζεις, Τράγκες σου πουλάνε

Χριστίνα Ταχιάου

Μιλούσαμε με φίλη επιχειρηματία. Βρέθηκε, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της, να αναγκαστεί να αφήσει τη δουλειά της για να κρατήσει την επιχείρησή του. Πολύ πεσμένες οι δουλειές της, όμως «παραμένουμε ανοιχτοί κι αυτό μετράει. Η μεγάλη κρίση για μένα ήταν όταν πέθανε ο άντρας μου κι έπρεπε με κάθε θυσία να κρατήσω ό,τι είχε φτιάξει».

Τι θα γίνει με τους φορτηγατζήδες; Παρουσιάστες τους σαν καθηγητές Παν/μίου μπας και σταματήσουν τη γκρίνια

​Οργισμένος είναι για δεύτερη φορά ο κλάδος των οδηγών φορτηγών με τη διαφήμιση «Πού πάει το αγόρι;»!

Οι φορτηγατζήδες ζητούν με εξώδικο προς την εταιρεία «Fastgroup AE» να αποσύρει και τη νέα διαφήμιση με ήρωα των οδηγό-δράκουλα, ενώ προσφεύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.

Σωστό το ΚΚΕ, καταδίκασε την επίθεση φασιστών εναντίον της ΔΑΠ

Κονσερβοκούτια-κονσερβοκούτια αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι ΚΚΕδες δεν είναι αναρχοάπλυτοι κρυφοφασίστες ΣΥΡΙΖΑίοι που διψάνε για εξουσία.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ...

Ξένα λεφτά δεν υπάρχουν πια

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Φοβάμαι ότι δεν έχουμε ακόμα καταλάβει πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση, πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα. Συνεχίζουμε να συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Το καταλαβαίνεις άμα δεις τι κάνουν οι άλλοι γύρω μας. Όταν η κρίση πλησίασε στη γειτονιά τους, στις λίγες μέρες που διήρκησε η κυπριακή αναστάτωση, το Ισραήλ, η χώρα που «ποτέ δεν ζητάει συγνώμη», ζήτησε συγνώμη από την Τουρκία για τους 9 Τούρκους που σκοτώθηκαν όταν προσπάθησαν να μπουν στη Γάζα. Η Τουρκία και το Ισραήλ αμέσως παραμέρισαν τα προβλήματα και συμφώνησαν για τη μελλοντική διαδρομή του φυσικού αερίου. Συγχρόνως, η Τουρκία έβαλε τέλος στον εμφύλιο πόλεμο με τους Κούρδους, έναν πόλεμο που κρατάει δεκαετίες.