13 Απριλίου 2013

Σταματήστε ρε ρεμάλια να εκμεταλλεύεστε την ψυχολογική αστάθεια του αυτόχειρα και πείτε την αλήθεια!!

Άρχισαν πάλι τα κοράκια που καθημερινα παρακαλάνε να έχουμε αυτοκτονίες για να βγάζουν τη χολή τους και να τρομοκρατούν τον κόσμο, να παρουσιάζουν τον 49χρονο που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί σαν θύμα της κρίσης, της ανεργίας κ.λπ παπαριές κανείς του όμως δεν λέει ότι...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (14 Απριλίου 2013)

Δείτε τα:

Έκκληση Αχμέτι: «Ήρθε η ώρα να αλλάξει το όνομα των Σκοπίων»

«Ο Αχμέτι, ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, ζητά από τον Γκρούεφσκι θαρραλέα και ώριμη απόφαση για το όνομα»

Την ανάγκη να ληφθούν μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις από την ηγεσία της ΠΓΔΜ, ώστε να καταστεί δυνατή η προώθηση της ευρωατλαντικής προοπτικής τής χώρας, επισημαίνει, με σημερινό του άρθρο στη μεγαλύτερη εφημερίδα των Σκοπίων «Ντνέβνικ» (Dnevnik), ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι.

20χρονη εξευτέλισε τον καθηγητή της on camera. Καλά του έκανε… (βίντεο)

Μήπως είδατε το στιγμιότυπο απ’ το ΤΕΙ Πατρών, όπου μια (το πολύ 20 χρονών) σπουδάστρια φώναζε, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, στον ασπρομάλλη πρόεδρο του Τμήματος «δε σε θέλουμε εδώ, ρε παιδάκι μου, το καταλαβαίνεις ή όχι»;

BINTEO: Κόντρα Γεωργιάδη-Αμανατίδου για τα δάνεια των κομμάτων

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήρθε σε κόντρα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λίτσα Αμανατίδου. Τα αίματα άναψαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε...

ΒΙΝΤΕΟ-Χρυσαυγίτες αποδοκιμάζουν τον Βορίδη

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στον Μάκη Βορίδη κατά την άφιξη του σε ξενοδοχείο της Λαμίας. Οι Χρυσαυγίτες αποδοκίμασαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Τρίμης, θέλει να κλείσουν εφημερίδες... αλλά μόνο οι "μνημονιακές"

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΙΜΗΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ»

Η ΚΕΔ της ΕΣΗΕΑ αδειάζει τον απερχόμενο πρόεδρο και φωτίζει την πρακτική του να μεταθέτει σε άλλους τις δικές του πολιτικές ευθύνες τυφλών συνδικαλιστικών χειρισμών

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Μια γενιά που δυναμώνει

Δείτε το:

Bundesliga 29αγ

Παρασκευή (12/04)

Φράιμπουργκ-Ανόβερο 3-1
(24' Σουλτς αυτ., 44' Κρούζε, 73' Σμιντ - 36' Ράους)

Σάββατο (13/04)

Μπάγερν-Νυρεμβέργη 4-0
(5' Μπόατενγκ, 17' Γκόμεζ, 24' Ραφίνια, 56' Σακίρι)

Πάνος Καμμένος + αγγλικά = ανέκδοτο (ΦΩΤΟ)

Πρόεδρε κέτσαπ, μουστάρδα;

Indymedia και ελευθερία

Ηλίας Κανέλλης

Αν είστε δημοσιογράφος που εκτίθεται με τις όχι στρογγυλεμένες απόψεις του. Που η ζωή του είναι καθαρή, συνδεδεμένη με τη δράση του και τη μαχητική πίστη του στη δεοντολογία και στη συνεχή, συστηματική εργασία. Που δεν μάθατε να κρύβεστε, που πάντα εκτίθεστε με το όνομά σας. Που δεν συνυφάνατε τη ζωή σας με τα συμφέροντα των εκάστοτε εργοδοτών σας, γι' αυτό και στην πορεία, όταν θεωρήσατε ότι χρειάζεται αλλάξατε εργοδότη.

Αποχώρηση 15.000 ΔΥ έως τα τέλη 2014 προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης... λέμε τώρα

«Δεξαμενή» για τις 15.000 αποχωρήσεις θα αποτελέσουν, μεταξύ άλλων, οι επίορκοι υπάλληλοι των οποίων οι υποθέσεις θα τελεσιδικήσουν, και οι εργαζόμενοι που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη θέση τους.

Κεδίκογλου: Κανείς δεν ακολουθεί τον Τσίπρα στον τυχοδιωκτισμό του

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας ομολόγησε, ότι είναι έτοιμος να ρισκάρει την καταστροφή, χωρίς καμία πρόταση ή έστω πρόβλεψη, προκειμένου να κατευνάσει τα ακραία του στηρίγματα.

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ Η "ΝΕΑ ΜΕΡΑ"!

Διαβάζουμε αριστερά και δεξιά στο διαδίκτυο ότι το κόμμα του Ζώη εσχάτως (αυτο)χαρακτηρίζεται ως... καραμανλικό! Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά; Καραμανλικό το κόμμα στο οποίο πρωτοστατεί ο Γιάννης Μανώλης;

Πολύ βιτσιόζα: Κουκλάρα ηθοποιός θέλει... να περάσει μια νύχτα με τον μπάρμπα Γιάννη... (VIDEO)

Διαβάστε για ποια πρόκειται και καμαρώστε τη σε σέξι τηλεοπτικές σκηνές στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα!

Μία απίστευτη, όσο και ανεξήγητη επιθυμία της εξέφρασε δημοσίως η...

ΓΑΠ: "Εγώ και ο Ομπάμα αναλάβαμε οικονομίες κουρέλια"... και μετά; και μετά κύριε;

Επιμένει να αποφεύγει τις ευθύνες του για την οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο MSNBC, ισχυρίστηκε ότι παρέλαβε μια διαλυμένη οικονομία, συγκρίνοντας την Ελλάδα με τις ΗΠΑ...

Ο Άκης αποφάσισε να μιλήσει και να “δώσει” το ΠΑΣΟΚ!

Από την πρώτη στιγμή που ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε στη φυλακή, η… μεγάλη απορία ήταν αν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και… παρ’ ολίγον πρωθυπουργός το 1996, θα επέλεγε να μιλήσει με διευθύνσεις και τηλέφωνα. Κοινώς, “να δώσει” άλλους που ενδεχομένως έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης σε μια σκανδαλώδη διακυβέρνηση, την οποία διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη.

Ποιοι ωφελούνται από τη μείωση στο χαράτσι - Αναλυτικός πίνακας

Μεγαλύτερα οφέλη για τους ιδιοκτήτες κατοικιών σε περιοχές με υψηλές αντικειμενικές αξίες και μικρότερα για όσους κατέχουν κτίσματα σε "λαϊκές" γειτονιές, όπου οι τιμές της εφορίας είναι πολύ χαμηλές, αναμένεται...

Ο Βλαστός μήνυσε το MEGA... στην Ελλάδα μπορεί και να την κερδίσει...

Ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων, υπέβαλε μήνυση στο MEGA μέσω του δικηγόρου, Φραγκίσκου Ραγκούση.

Reuters: Έκλεισε η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα -Σύντομα η δόση

Τη συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα που ανοίγει το δρόμο για την εκταμίευση τουλάχιστον της πρώτης δόσης 2,8 δις ευρώ, προαναγγέλλει το πρακτορείο Reuters με τηλεγράφημά του. Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και επίκειται άμεσα η εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Μια ανάσα από τη ΔΗΜΑΡ ο Χατζημαρκάκης... αφού στη Γερμανία θεωρείται τελειωμένος

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συνεχίσει την πολιτική κάποιος που πιάστηκε να έχει κλέψει τον πνευματικό κόπο άλλων καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι του αφαιρέθηκε το διδακτορικό για λογοκλοπή

Οι σχετικές πληροφορίες έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, και σχετικό ρεπορτάζ που υπάρχει σήμερα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, τις επιβεβαιώνει. Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την πολιτική ζωή της Γερμανίας, να αφήσει πίσω του την…

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΓΡΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ -ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

Mεταμεσονύκτια αντιπαράθεση με σπόντες και για …πολιτικές ελίτ

Ο Ντινόπουλος του έλεγε ότι αυτός έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και ξέρει τι σημαίνει να απολύεσαι και να είσαι άνεργος και ο Στρατούλης τον κατηγορούσε ότι ψήφισε το μνημόνιο.

Όταν και οι δικές τους δημοσκοπήσεις δείχνουν αυτά τα αποτελέσματα...

Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πρόβλημα...

Όταν ο Κ. Μητσοτάκης έλεγε "το παιδί δεν κάνει"... κάτι είχε δεί ο έμπειρος αυτός πολιτικός χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους Έλληνες... Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει "Ταβανιάσει" από τις εκλογές πέρυσι...

ΦΩΤΟ: Δυο μέτρα και δυο σταθμά

Δείτε τις δυο εικονες και πως τις αντιμετώπισε η ελληνική κοινωνία:

Γελάει ο κόσμος με τα συντρόφια του ΣΚΑΪ

Ο Ευαγγελάτος βλέπει παντού ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.

31% των πολιτών θεωρεί ότι η τρικομματική είναι καλύτερη απο μια ενδεχόμενη του ΣΥΡΙΖΑ (21%)
41% καταλληλότερος ο Σαμαράς έναντι 26% του Τσίπρα (κάτω και απο το 31% του κανένα)

Η Καλογεροπούλου πάντως...

ΒΙΝΤΕΟ: Ο σύντροφος Γλέζος το ξέρει ότι ο Παπαδημούλης χλευάζει το Χότζα;

Διαβάστε το tweet του με το οποίο ειρωνεύεται το άλλοτε πρώτυπό τους, τον Χότζα, ότι έλεγε παπαριές και θυμηθείτε και το βίντεο της ντροπής:

Νέες φορολογικές παγίδες για τους ελεύθερους επαγγελματίες

«Παγίδες» έξτρα φόρων κρύβει και φέτος η δήλωση φορολογίας εισοδήματος για περίπου 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», η αύξηση του τέλους επιτηδεύματος, τα «ακριβά» τεκμήρια δαπανών διαβίωσης αλλά και η υποχρεωτική αναγραφή όλων των εισοδημάτων όπως τόκοι καταθέσεων, ομολόγων, κέρδη από μετοχές, μερίσματα οδηγούν σε μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Νέο κόμμα ιδρύει τη Δευτέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μέσα από την ιδρυτική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να ανακοινώσει το νέο πολιτικό κόμμα.

Δημοσκόπηση Metrisi: Σχεδόν ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

0,4% πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε η ΝΔ ενώ πριν ένα μήνα σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας προηγούνταν με 0,3%. 

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό...

Kαραμανλής: «Δεν θα υπονόμευα τον Σαμαρά, δεν ξεχνώ τον Παπανδρέου»

Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε συνεργάτες του

Την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στη χώρα εκφράζει ο Κώστας Καραμανλής, σε συζητήσεις με συνεργάτες του, που επικαλείται η εφημερίδα «6 Μέρες».

Aυτοπυρπολήθηκε άτομο στα Βριλήσσια

Με καθολικά εγκαύματα μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς το άτομο που αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πεντέλης.

Σύμφωνα με αυτόπτες...

ΦΩΤΟ: Του χάλασαν την έκπληξη του γίγαντα της πολιτικής

Ο γνωστός γιγαντας της πολιτικής Κ. Αϊβαλιώτης υποσχέθηκε να πάθουμε την πλάκα μας από τη μεταγραφή που θα κάνει ο ΛΑΟΣ εντός των επομενων ημερών... Ωστόσο ένας "προβοκάτορας" πετάχτηκε και αποκάλυψε το ονομα που θα κάνει πάταγο. Δείτε για ποιον πρόκειται:

Ποιοι είναι φασίστες, τελικά;

Τάσος Ανθουλιάς

Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη Fascismo που ετυμολογείται από την λατινική «fasces» (φάσκες) που ονομαζόταν συγκεκριμένο αρχαίο ρωμαϊκό έμβλημα εξουσίας, το οποίο απεικόνιζε «ράβδους δεμένες γύρω από έναν πέλεκυ». Η λέξη παραπέμπει στους «littores» (λιτόρες) που ήταν ένα είδος ομάδων σωματοφυλάκων των γερουσιαστών της αρχαίας Ρώμης, οι οποίοι διακρίνονταν από μια ράβδο που κρατούσαν και η οποία ήταν το σύμβολο της εξουσίας τους (από τη Βικιπαίδεια).

Το βέτο του Καραγκούνη άλλαξε το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Έσβηναν, διόρθωναν, άλλαζαν τη θέση των σημαιών και μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξαν το πρόγραμμα των εργασιών της Περιφερειακής Διάσκεψης Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στο Βελιγράδι από την αρχή. Το βέτο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη ανάγκασε...

Ανέκαθεν ζάλιζαν οι κορυφές...

Το ένα μετά το άλλο καταφθάνουν τα χαιρετιστήρια μηνύματα στα γραφεία του ΚΚΕ με αφορμή το 19ο συνέδριο του Κόμματος. Σύμφωνα με το Ριζοσπάστη έχουν φτάσει 58 μηνύματα από κομμουνιστικά κόμματα και οργανώσεις από όλο τον πλανήτη. Ακολουθεί μια μικρή έρευνα με την απήχηση που έχουν στο λαό κάποια από αυτά τα κόμματα:

Το… πόθεν έσχες του Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι τα έσοδα του για το 2012 ανέρχονταν στα 600.000 δολάρια, ποσό για το οποίο φορολογήθηκε σε ομοσπονδιακό επίπεδο με συντελεστή 18,4%, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος, υπενθυμίζοντας ότι επιθυμία του προέδρου είναι να αυξηθεί ο φορολογικός συντελεστής στο 30% για του πιο εύπορους Αμερικανούς.

Βίντεο σοκ από τη Βόρεια Κορέα - Παιδί λιμοκτονεί πεσμένο στην άκρη του δρόμου (βίντεο-φωτο)

Τη φρίκη του βάναυσου καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν αποκαλύπτουν οι εικόνες από το βίντεο που κατάφερε να τραβήξει κρυφά στη Βόρεια Κορέα ένας «γενναίος» ακτιβιστής. Σε αυτές αποτυπώνεται ο πραγματικός εφιάλτης των κατοίκων της χώρας.