14 Απριλίου 2013

Πάλι ρόμπα ο "έγκριτος" Βαξεβάνης: Κάνει προπαγάνδα "αλλοιώνοντας" φώτο (φώτο)

Προχθες ο "έγκριτος" και μέγας ερευνητής Βατοπαιδίου, Κώστας Βαξεβάνης, δημοσίευσε στο twitter μια φώτο με λεζάντα "Εδώ θα πάει διακοπές ο Σαμαράς"... 

Δείτε ποια φώτο δημοσίευσε μαζί με όλο το συρφετό του ΣΥΡΙΖΑ:


Σαφές το υπονοούμενο ότι η εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές προκαλεί οικολογική καταστροφή και μολύνει τη θάλασσα...

Το πρόβλημα βέβαια για τον ερευνητή δημοσιογράφο που ονειρεύεται σχέδια δολοφονίας εναντίον του, είναι ότι η φώτο είναι 3 ετών και είναι αποτέλεσμα των πλημμυρών στη Χαλκιδική τον Φεβρουάριο του 2010. Το καφέ χρώμα της θάλασσας οφείλεται σε λάσπες από την πλημμύρα και φυσικά δεν είναι ούτε κυάνιο ούτε δηλητηριώδη λήμματα από την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική  

Δείτε τη φώτο σε οικολογική σελίδα (σε επίσκεψή του τότε ο τρεμόπουλος είχε επίσης κατηγορήσει τη μεταλλευτική δραστηριότητα για την πλημμύρα λες και πλημμύρες συμβαίνουν μόνο όπου γίνονται εξορύξεις...) και τη λεζάντα που τη συνοδεύει:

«Στρατώνι αεροφωτογραφία τον Φεβρουάριο του 2010. Στην επισήμανση το σημείο απ΄όπου ξεκίνησε η καταστροφή που βλέπετε στις υπόλοιπες φωτογραφίες. Προσέξτε τον χρωματισμό της θάλασσας από τη λάσπη που παρέσυραν τα νερά της βροχής. Πόσο ακίνδυνη είναι αυτή η λάσπη; Πουθα πάει όταν η θάλασσα ξαναπάρει το φυσιολογικό της χρώμα;»

Δείτε και το βίντεο από τις καταστροφές λόγω της πλημμύρας στο Στρατώνι:


Αυτός ο δημοσιογράφος βραβεύθηκε από τον Guardian λόγω της ερευνητικής και της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας του... οπότε καταλαβαίνετε τι είδους είναι και οι άλλες αποκαλύψεις του...

Μαθαίνοντας, αλλάζουμε…


Από τον Κριτικό...
«Είναι αυτοί οι γερμαναράδες… αλλά είμαστε κι εμείς…», είπε ο φίλος μου ο Κώστας αναστενάζοντας... «Τους είδες; Το λαμόγιο ο Σόιμπλε ούτε κουβέντα για τις αποζημιώσεις», του απάντησα. «Αλλά...

Βίντεο: Γκολ και φάσεις απ' όλους τους αγώνες

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Κρατικές διακοπές... ούτε στην ΕΣΣΔ-Βρούτσης: "«Ναι» στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού"!!... βρε κόψτε τα μπας και συμμαζέψετε το κράτος

Τη διατήρηση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού, που μέχρι πρότινος αποτελούσαν παροχή του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Εισβολή κάφρων στο ΟΑΚΑ-Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Παραμένουν στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ακόμα κάποιοι φίλαθλοι που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Πανθρακικό...
Τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής

Ο Οσκαρ Πιστόριους εθεάθη «να πίνει ποτά και να φλερτάρει» σε κοσμικά εστιατόρια

Ο νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης Οσκαρ Πιστόριους, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συμβίας του Ρίβα Στίνκαμπ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, εντοπίστηκε προ ημερών να γλεντάει με παρέα σε δύο μάλιστα κοσμικά εστιατόρια του Γιοχάνεσμπουργκ, αποκάλυψαν την Κυριακή εφημερίδες της Νοτίου Αφρικής.

Ο Άκης ξέρει που δίνει αποκλειστικές...

Το ... "Ξέσπασμα" του Άκη δεν έγινε γενικά και αόριστα...

Το ... "Ξέσπασμα" του Άκη έγινε με "αποκλειστική συνέντευξη" στην εφημερίδα που έβγαινε με πρωτοσέλιδα εναντίον του...

Παράξενο θα σκεφτείτε ίσως...

Και όμως δεν είναι ...

Ότι να 'ναι... ΦΩΤΟ

Κι ότι κάτσει... σε "έγκυρη" ενημέρωση:

Οι γνωστοί ανθέλληνες έκλεψαν την προτομή του συνταγματάρχη Δ. Ψαρρού

Κανένας σεβασμός σε μία ηρωική μορφή της ελληνικής ιστορίας

Η μπρούτζινη προτομή του ήρωος Συνταγματάρχη (ΠΖ) Δημητρίου Ψαρρού, που βρίσκεται στην πλατεία Αιγύπτου, μπροστά από το κτίριο της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, εκλάπη από κλέφτες που είχαν πρόθεση προφανώς να την πωλήσουν.

Αντισυνταγματική η διαθεσιμότητα σύμφωνα με 4 δικαστήρια!

Η διαθεσιμότητα που προβλέπει ο Ν. 4092/2012 παραβιάζει τόσο το Σύνταγμα, όσο και τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη, αποφάνθηκαν με επτά αποφάσεις τους τέσσερα δικαστήρια από διαφορετικές περιοχές της χώρας (Χίος, Ρέθυμνο, Ξάνθη και Μεσολόγγι), όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟ – τραυματίες παίκτης και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Επίθεση από παράγοντες του Ολυμπιακού δέχτηκε η αποστολή των «πρασίνων» κατά την άφιξη της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί παίκτης του Παναθηναϊκού και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας και να αφαιρεθεί η κάμερα του σταθμού.

Levadiakos – PAOK και Olympiakos – Panathinaikos Live Stream (19:00)

Δείτε τους αγώνες από τα παρακάτω link:

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ:

ΜΟΚΟ! Τους 2 αλήτες της Ιερισσού τους προφυλάκισε η ίδια δικαιοσύνη που προφυλάκισε και Παπαγεωργόπουλο

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες από την Ιερισσό Χαλκιδικής, οι οποίοι κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρίας “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές.

Πέθανε ο 50χρονος που αυτοπυρπολήθηκε και τα λαμόγια ήθελαν να παρουσιάσουν σαν θύμα της κρίσης...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα ο 50χρονος άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε χθες το πρωί στα Βριλήσσια.

Επίθεση Καμμένου στον Καραμανλή

Εκτός όλους τους άλλους, ο προεδρεύων Πάνος Καμμένος, κατά τη χθεσινή ομιλία του στο συνέδριο της νεολαίας του επιτέθηκε και εναντίον του Κ. Καραμανλή, εκθέτοντας τα παπαγαλάκια του που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν σαν υπερασπιστή του. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Κώστας Καραμανλής: Πολύ τραβηγμένο το σενάριο δολοφονίας μου

Τα σενάρια για συνωμοσία εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τα οποία θα κατέληγαν σε δολοφονία του ούτε ο ίδιος ο φερόμενος ως θύμα της δεν δείχνει να τα πιστεύει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «6 μέρες» ο Κώστας Καραμανλής θεωρεί ότι «κάποιοι του έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι» και φέρεται να έχει πλήρη εικόνα για το ποιος έστησε τις υποκλοπές με στόχο τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Βίντεο: Αυτός είναι ο πραγματικός... Κουτσούμπας

Δείτε τον:

Δεν είναι πλέον είδηση: "Κινητά και αυτοσχέδιο μαχαίρι βρέθηκαν στις φυλακές Γρεβενών"... να υποθέσω ότι δεν φταίνε οι φύλακες αλλά ο ανάδρομος Ερμής

Στους χώρους του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Κεντρικής Μακεδονίας, στην περιοχή Φελλίου Γρεβενών, συνεχίστηκαν οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα -και θα συνεχιστούν- σε φυλακές της χώρας.

Οι τέσσερις "πηγές" αποχωρήσεων (λέμε καμια μαλακ@α) στο Δημόσιο

Την αποχώρηση 15.000 υπαλλήλων του Δημοσίου έως το τέλος του 2014 προβλέπει το σχέδιο συμφωνίας στο οποίο κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι αποχωρήσεις αυτές προκύπτουν από τέσσερις «πηγές»:

Τρεις συλλήψεις ζώων για σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ερμούπολη Σύρου, έπειτα από έρευνες στο Διαδίκτυο, που διήρκεσαν περίπου ένα μήνα, κατά τις οποίες χρησιμοποιήθηκε το ειδικό λογισμικό πρόγραμμα εντοπισμού χρηστών του Διαδικτύου, που διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας, σε πραγματικό χρόνο.

Τι είναι το κατοχικό δάνειο που δώσαμε στους Γερμανούς, γιατί και πότε

Κατά την διάρκεια της γερμανικής Κατοχής εκτός από την κάλυψη των δαπανών για τη διαβίωση των γερμανικών στρατευμάτων, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να δώσει στους Γερμανούς ένα σημαντικό ποσό ως δάνειο, μέρος του οποίου χρησιμοποιήθηκε και για τον πόλεμο στη Βόρεια Αφρική.

Ο Ανθιμος δίνει δύο μισθούς του να σωθεί η Εθνική Τράπεζα!

Tην αγωνία του για το μέλλον της Εθνικής Τράπεζας εξέφρασε, κατά την ομιλία του μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Όπως είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης εάν τυχόν πτωχεύσουν οι τράπεζες τότε το αποτέλεσμα θα είναι να πτωχεύσει η χώρα. Εξέφρασε δε τον προβληματισμό του για την στόχευση των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών να αποδυναμώσουν το τραπεζικό σύστημα μικρότερων κρατών.

Κανονική λεηλασία στον ΟΓΑ – Τυφλοί που βρίσκουν το φως τους και χήρες που παντρεύονται εν κρυπτώ!

Κοντά στις 8.500 ύποπτες συντάξεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ελέγχων του ΟΓΑ, ενώ από τα πρώτα στοιχεία προκύπτουν μοναδικές ιστορίες με ασφαλισμένους - φαντάσματα και αναπήρους - μαϊμού.

αν η Αλέκα Παπαρήγα εκθείαζε τον Στάλιν [βίντεο]

Παρότι Στάλιν και «σταλινισμός» έχουν πλέον καταχωρηθεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, εντούτοις η Αλέκα Παπαρήγα, ακόμη πρόσφατα, εξυμνούσε τον σοβιετικό ηγέτη, λέγοντας ότι ο κομμουνισμός δεν μπορεί να ταυτιστεί με τον φασισμό.

«Δείχνει» Σημίτη και υπουργούς ο Τσοχατζόπουλος

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη του ο Άκης Τσοχατζόπουλος «δείχνει» όσους εμπλέκονται ουσιαστικά στην υπόθεση των υποβρυχίων. «Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου» τονίζει με νόημα μιλώντας μέσα από τη φυλακή στη Real News και αναφέρεται στις σχετικές συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ στις οποίες αποφασίστηκαν οι εξοπλιστικές προμήθειες για τις οποίες διώκεται.

Ρωσία: Ο εκπρόσωπος του Πούτιν έχει μεγαλύτερο μισθό από τον ίδιο τον πρόεδρο

Ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν κερδίζει περισσότερα χρήματα από τον ίδιο τον ρώσο πρόεδρο, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για τους κυβερνητικούς μισθούς που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχει ελπίδα: Δημόσιος υπάλληλος ετών... 91!

Τρελές καταστάσεις για γέλια και για κλάματα επικρατούν στο ελληνικό δημόσιο και το κακό είναι ότι τις πληρώνουμε εδώ και χρόνια…

Κατά την διάρκεια των ελέγχων σε διάφορες υπηρεσίες εντοπίστηκαν αιωνόβιοι υπάλληλοι και «κοπανατζήδες», οι οποίοι περισσότερες μέρες λείπουν από το γραφείο τους παρά βρίσκονται εκεί.

Γελάει ο κόσμος μαζί του! Ο Πάκης μας απειλεί ότι θα "φύγει"

Καλά τα ίδια μας έλεγε και όταν ήταν κυβέρνηση.... μας παραμύθιαζε ότι αν φύγει ο Καραμανλής θα αποχωρήσει κι αυτός από την πολιτική και μετά έκανε κολοτούμπα επειδή λέει ο Καραμανλής συνεχίζει να είναι βουλευτής... γελοιότητες με τις οποίες γελάει ο κόσμος!

Σοβαρές σκέψεις να εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική (και να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές) φαίνεται ότι κάνει εσχάτως ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Μην "επιτίθεστε" σε μετριότητες... μπορεί να βάλουν τα κλάματα... (βίντεο)

Ξέσπασε η Ανθή Σαλαγκούδη μιλώντας για την σκληρή κριτική που δέχτηκε πριν ακόμη αρχίσει η εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση και δάκρυσε για να μας συγκινήσει...

Ζωή: Θέλουν να πλακωθώ με Κασιδιάρη, αλλά δεν μας χωρίζει κάτι...

Η Βουλή αυτή φέρνει το αποτύπωμα της προσωπικής παρουσίας της. Εκκωφαντικά ηχηρό, που δεν σε αφήνει να το προσπεράσεις. Μέσα και από τις κατά καιρούς επιθέσεις που δέχεται από πολιτικούς αντιπάλους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε το πρόσωπο της ημέρας… κάθε μέρα για τη συγκεκριμένη σύνθεση του Κοινοβουλίου, τουλάχιστον σε σχέση με την Εξεταστική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Τρόικα φεύγει, ο ανασχηματισμός έρχεται -Ονόματα σε μαύρη λίστα

Βασικό επιχείρημα του Πρωθυπουργού σε όσους αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη τον ανασχηματισμό είναι ότι παρά τις δυσκολίες, τα αντιδημοφιλή μέτρα που λαμβάνονται αλλά και τις αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί, η κυβέρνηση διατηρεί το πλεονέκτημα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που πιστοποιήθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται έστω και οριακά του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εικόνα από Google Earth: Η στιγμή μιας στυγερής δολοφονίας; (φώτο)

Ερωτήματα εγείρονται από την εικόνα του Google Earth στην οποία απεικονίζεται μία κόκκινη κηλίδα και ίχνη αυτής σε σημείο δίπλα σε λίμνη της Ολλανδίας.

Η εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας και αμέσως όλοι ξεκίνησαν να κάνουν εικασίες για το περιεχόμενό της και για όσα θα μπορούσαν να έχουν διαδραματιστεί εκεί.

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;

Από το πουθενά έχει αρχίσει ξανά η κουβέντα περί δραχμής. Καθημερινά πλέον, όλοι μου λένε ότι οδεύουμε προς την δραχμή, θέλουμε δεν θέλουμε. Υπάρχουν δυο κατηγορίες Ελλήνων πολιτών που θέλουν την δραχμή. Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από πολίτες και τις πολιτικές ηγεσίες που είναι παντελώς άσχετοι με τις επιπτώσεις μιας τέτοιας κίνησης και, η δεύτερη κατηγορία, είναι αυτών που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει και το επιδιώκουν διότι τους συμφέρει. Η πρώτη κατηγορία που...

Πως θα λέγεται το νέο βιβλίο του Μπογιόπουλου

Αυτός ο Μπογιόπουλος που τον είχαν θεοποιήσει τα "φυτά" του ΚΚΕ. ειδικά για το βιβλίο του: "Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε" , πήρε το τρίτο το μακρύτερο και δεν ήταν ούτε καν σύνεδρος

Τώρα...

Σκατά, σκατά, σκατά...

Άννα Δαμιανίδη

Είδα αυτό το βίντεο με τις φοιτήτριες που βρίζουν τον καθηγητή τους, πρόεδρος της Σχολής τους είναι μάλιστα, κάθεται αμίλητος σε μια θέση αμφιθεάτρου ανάμεσά τους... Περιμένεις κάτι να πει, δεν λέει τίποτε. Δεν θα έπρεπε, μου είπε μια γνωστή μου καθηγήτρια, θα ήταν επικίνδυνο να μιλήσει, μπορεί να τον χτυπούσαν... Έχει συμβεί να χτυπήσουν καθηγητές αν τολμήσουν να τους πάνε κόντρα.

Π. Καμμένος: εγώ ο Μαριάς , η Ραχήλ και ο Παρασκευαΐδης θα σώσουμε την Χώρα

Με εθνικιστικές κορόνες και μεγαλοστομίες για δήθεν «ανατροπή» με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη διακυβέρνηση της χώρας, από τον Παναγιώτη Καμμένο.

Χρυσή Αυγή: Προβοκάτσια η επίθεση σε Βορίδη

Με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή πήρε αποστάσεις από τα χθεσινά επεισόδια σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Το ΚΚΕ ενημερώνει: Δεν έχει δουλέψει ποτέ ο νέος ΓΓ…

Αρκετές ώρες μετά την ανακοίνωση των πρώτων πρωινών ωρών για την αλλαγή ηγεσίας στο Κόμμα, το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βιογραφικό του Δημήτρη Κουτσούμπα, νέου Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής:

Πάγκαλος: Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ

Παπαριές Πάγκαλου!!! Οι Αλβανοί έχουν λιγότερη φτώχεια από εμάς... καλά κρασιά, αν είναι να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία της CIA...

Το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου ξεκινά με μια αναφορά στα όσα είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας Αλβανίας επί της εθνικής Ελλάδας.

Τράγκας: "Φασισταριά όσοι με βρίζουν"... ενώ εσύ που βρίζεις τη Μέρκελ, είσαι επιστήμονας

Υπεραμυνόμενος της απόφασής του να καλέσει στο στούντιο τέσσερις Χρυσαυγίτες βουλευτές, ο Γιώργος Τράγκας δηλώνει εξοργισμένος σήμερα με τα περί «φασίστα» που του αποδίδουν.

Aυτός είναι ο άνθρωπος του Πούτιν που θέλει να ρίξει... χρήμα στην Ελλάδα

Ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις

Για ό,τι κινείται (στην κυριολεξία) στην Ελλάδα ενδιαφέρονται οι Ρώσοι. Ενδεικτική εξάλλου των προθέσεων της "αρκούδας" ήταν η επίσημη εκδήλωση του ενδιαφέροντος των ρωσικών σιδηροδρόμων για την εξαγορά της ΤΡΑΙΟΝΟΣΕ δια στόματος του ίδιου του Ρώσου υπουργού Μεταφορών, Μαξίμ Σοκόλοφ.

Σχέδιο «δώστε ό,τι έχετε» για τους μικροοφειλέτες

Απεριόριστες δόσεις για τους μικροοφειλέτες προβλέπει το σχέδιο του υπουργείο Οικονομικών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», όσοι χρωστούν έως 5.000 ή 10.000 ευρώ θα αποπληρώσουν την οφειλή ανάλογα με τις δυνατότητές τους, χωρίς ελάχιστο όριο καταβολής.

Νέο σχέδιο για Εθνική με Λάτση

H είδηση έπεσε σαν βόμβα και αιφνιδίασε μερικούς από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας: ο Σπύρος Λάτσης μπαίνει στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας βάζοντας 150 με 200 εκατομμύρια! Δηλαδή πολύ περισσότερα από όσα του αναλογούν από το 11,50% του μετοχικού κεφαλαίου που κατέχει σήμερα και γίνεται έτσι ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος, διπλασιάζοντας σχεδόν το ποσοστό του. Τη συμμετοχή του κ. Λάτση στην αύξηση ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς σε γνωστούς επιχειρηματίες-μεγάλους πελάτες της τράπεζας, καλώντας τους να συμμετάσχουν και αυτοί στην αύξηση.

Νύχτα και εν κρυπτώ, άλλαξαν ηγεσία οι κομμουνιστές! Αυτός είναι ο νέος "Χρουτσώφ" που θα αντικαταστήσει την Αλέκα

Αιφνιδιαστική και μεταμεσονύχτια ήταν η αλλαγή φρουράς στον Περισσό. Αργά χθες τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, αποκάλυψε ότι συνεδρίασε η νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και εξέλεξε ως νέο Γενικό Γραμματέα της τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Βίντεο: Βρείτε τις διαφορές

Βρείτε τη διαφορά μεταξύ της "γυναίκας" σαγόνιας:

που της «καταπατούν τα δημοκρατικά της δικαιώματα στο ύψιστο μεγαλείο» (!!!), η οποία λέει ότι...

7 μύθοι και 1 βεβαιότητα για το ελληνικό δημόσιο

Γ. Καραβάνα

Μύθος 1ος: Ο αριθμός των ΔΥ δεν είναι μεγάλος, βρίσκεται στο μέσο όρο των χωρών της Ευρώπης. Πράγματι, αν συγκρίνουμε τον αριθμό των ΔΥ με τον πληθυσμό, είμαστε στο μέσο όρο. Αν όμως τον συγκρίνουμε με τον αριθμό όσων εργάζονται (αφαιρέσουμε δηλαδή συνταξιούχους και ανέργους) τότε είμαστε πολύ υψηλότερα από τα ευρωπαϊκά αντίστοιχα.