18 Απριλίου 2013

Ισπανίδα πολιτικός σε γυμνη φωτογράφηση (φωτο-βιντεο)

Το βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν γυμνή να ικανοποιείται μόνη της σε ένα κρεβάτι, έκανε το γύρο του Διαδικτύου!

Ο λόγος για την Ισπανίδα πρώην δημοτική σύμβουλο και μητέρα δύο παιδιών, Olvido Hormigos Carpio που είδε την πολιτική της καριέρα να καταστρέφεται από τη μια μέρα στην άλλη, μετά τη διαρροή στο Διαδίκτυο ενός ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Πυρ με Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών και καταδίωξη στη Μάνδρα

Άγνωστοι που επιβαίνουν σε ένα λευκό Xsara με κλεμμένη πινακίδα δεν σταμάτησαν σε έλεγχο

Άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα με κλεμμένη πινακίδα άνοιξαν πυρ εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που επιχείρησαν να τους ελέγξουν στη Μάνδρα στις 20.10 σήμερα, Πέμπτη.

Επίθεση αυτοκτονίας σε καφετέρια στη Βαγδάτη με τουλάχιστον 16 νεκρους... αλλα ποιος τους γ@μάει αυτούς;

Δεν θα τους κλαψει (υποκριτικά) κανείς

Εκπρόσωπος της ιρακινής αστυνομίας ανέφερε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters ότι από φονική επίθεση με στόχο καφετέρια της Βαγδάτης οι νεκροί είναι τουλάχιστον...

Η Γ.Γ. Αθλητισμού απαντά στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο

Η επί χρόνια συναθλήτρια του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης και σημερινή γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κούλα Γιαννακίδου μιλά στην «Κ» και απαντά στο αίτημα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για όργανα γυμναστικής στις φυλακές Διαβατών.

«Με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο υπήρξαμε συναθλητές στην εθνική ομάδα στίβου...

Σαββίδης: "Θα φέρω δις στην Ελλάδα και κούπες στον ΠΑΟΚ" (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλλάς" στο οποίο έδωσαν το παρών παίκτες και στελέχη του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού ΠΑΟΚ αλλά και άτομα από τον Α.Σ. όπως ο πρόεδρος αυτού, Θανάσης Κατσαρής.

Στην ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση της χώρας, πως θα φέρει κι άλλα δις στην Ελλάδα και πως θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ! [Ενταξει αρχηγέ κόψε κάτι... έχουμε και τη Μπάγιερν μπροστά μας]

Καλά κανει και τα παίρνει αρκεί να μη σκύψει: Ο Δήμος Αθηναίων θα αποδεχτεί δωρέα του ιδρύματος Σόρος

Ανακοίνωση ότι θα αποδεχθεί ο Δήμος Αθηναίων την προσφορά-δωρεά, ύψους 700.000 ευρώ, του ιδρύματος Σόρος, έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την κοινωνική προστασία και τη διατήρηση του κοινωνικού κράτους.

Πάνω έγραπσες πάλη (φωτο)

Κι από μας φΥλάκια στον προεδρεύοντα:

Τριήρης "Ολυμπιάς" - Οι "300" σε νέες περιπέτειες


«This is Sparta!». Οι «300» υπήρξαν φαινόμενο. Θα 'πρεπε από τότε να μας βάζει σε σκέψεις το πόσο η ταινία εκείνη τόνωσε το «εγώ» πλήθους συμπατριωτών μας.

Νέα ταινία για το έπος των Σπαρτιατών, του Νόαμ Μούρο.

Πήραν τον Α. Τσίπρα στο "ψιλό" ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑιοι !!!

Μετά το ΑΔΕΙΑΣΜΑ του Α. Τσίπρα από τους συντρόφους του που έσπευσαν να τον μαζέψουν από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη σημερινή ομιλία του κ. Α. Τσίπρα, :

Εφαγαν τα μουτρα τους οι κουκουλοφοροι: Κατά της άρσης της ασυλίας του Γεωργιάδη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Κατά της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ψήφισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία συνεδρίασε για το θέμα αυτό μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, εναντίον του βουλευτή, διότι τον είχε αποκαλέσει...

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ. ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ.


Επειδή πολύς λόγος γίνεται τώρα που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος για τις πιθανότητες που θα έχει ο ΠΑΟΚ αν βγει δεύτερος να αντιμετωπίσει βατούς αντιπάλους στην πρώτη του κλήρωση του Ιουλίου για τα προκριματικά του Ιουλίου σας παραθέτουμε την ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ με το ranking των ομάδων.

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι στους ισχυρούς στον 3ο προκριματικό του τσάμπιονς λιγκ καθώς βρίσκεται στην 5η θέση μεταξύ των 10 πιθανών ομάδων.

Αναλυτικά:

Όταν ο Γιώργος αποθέωνε τους πρωτοπόρους παραγωγούς της Μανωλάδας

Ο κόκκινος χρυσός από την Ηλεία και ο πρώην πρωθυπουργός

Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός αποθέωνε τους παραγωγούς της φράουλας της περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το δικό του κανάλι στο «Youtube»

Την αναβάθμιση του επίσημου καναλιού της ομάδας στο «Youtube» ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που με την κίνηση αυτή δείχνει να ακολουθεί τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου κ.α.

Κατα τ' αλλα μας μισουν: Εκδήλωση αλληλεγγύης απο Φλαμανδους, για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

Εμεις το μονο που εχουμε στο μυαλο μας ειναι να μπουκοταρουμε τα προιοντα πχ. των Ολλανδων οταν μας πουνε καμια αληθεια που δεν αρεσει...

Με την ονομασία «Workers Run & Bike for Greece», θα γίνει στις 31 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή των Βρυξελλών, εκδήλωση αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία κρατικών και ιδιωτικών μέσων μαζικής επικοινωνίας της Φλάνδρας, δηλαδή της ολλανδόφωνης περιφέρειας του Βελγίου.

Ενημερωση για τα πανηγυρια: Φωτογραφίες «πιθανών υπόπτων» που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, για τη βόμβα στη Βοστώνη δημοσίευσε η New York Post

[Να θυμισουμε οτι η εν λογω εφημεριδα μετα την εκρηξη μιλουσε για 12 νεκρους ενω χθες ηταν απ' τις πρωτες που εσπευσαν να γραψουν για συλληψη υποπτου... τωρα τσιμπησαν τις φωτο που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, ειδαν και μελαμψο δερμα και εδεσε το βυσσινο. Δηλ. αν το FBI δεν εχει αναγνωρισει ακομα τη φατσα αυτου με τη μπλε φορμα που ειναι ολοκαθαρη, πρεπει να ειναι για τα πανηγυρια...]

[Σύμφωνα με το ιστολόγιο Gawker, ένας από τους δύο εικονιζόμενους «δεν είναι… τρομοκράτης, αλλά ένας νεαρός Μαροκινό-αμερικανός δρομέας, που παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα τοπικού γυμνασίου».]

Οι αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη επιχειρούν να αναγνωρίσουν δύο άνδρες που καταγράφηκαν να συνομιλούν μεταξύ τους κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, υποστηρίζει η εφημερίδα New York Post δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες που δείχνουν τα εν λόγω πρόσωπα.

Πιο γελοιος πεθαινεις: Οι ΑΕροψεκασμενοι υπερ της νομιμοτητας... οχι ομως στην Ιερισσο αλλα μονο στη Μανωλαδα

[Ποσο γελοιος μπορει να γινει ο ανθρωπος οταν εγκαλει τον Δενδια επειδη δεν φροντιζει να εφαρμοστει η νομιμοτητα στη Μανωλαδα και πριν λιγες μερες τον εγκαλουσε οτι εφαρμοζει χουντικες μεθοδους στις Σκουριες και τρομοκρατει αθωους πολιτες συλλαμβανοντας τους μες στα αγρια χαραματα;


Συνεχιζουν να τρομοκρατουν τα κορακια: Κατάρρευση του ΑΕΠ κατά 11,2%, εξοδο απ' το ευρω και χρεος... μονο 402%

[Στην προσπαθεια τους να χτυπησουν το ευρω ειναι πασιφανες οτι οι αγγλοαμερικανοι προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα τρομου, ειδικα τωρα που βλεπουν οτι τα νουμερα (τουλαχιστον) πανε να μας βγουν... επιμενουν σε εξοδο της Ελλαδα απο το ευρω και υφεση 11,2%... οπως μεχρι τωρα, ετσι και σ' αυτο θα πεσουν εξω]

«Βουτιά» κατά 11,2% για το ελληνικό ΑΕΠ το 2014 αναμένει η Citigroup σε χθεσινή της ανάλυση, ενώ αναμένει συρρίκνωση 6% για το τρέχον έτος, και -3,9% για το 2015. Ανάπτυξη «βλέπει» το 2016, κατά 1,6% και το 2017 κατά 2,7%.

Η έκρηξη στο Τέξας προκάλεσε σεισμό 2,1 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο λιπασμάτων της πόλης Γουέστ, κοντά στο Γουέικο του Τέξας.

Σαμαράς: Θα τα ανατρέψω όλα

«Είμαι αποφασισμένος, με κάθε τρόπο, τις νοοτροπίες και τα στερεότυπα του χθες και το φθαρμένο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να τα ανατρέψω όλα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

Οτι να 'ναι: Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προτείνουν …να αποχωρήσει από την Βουλή η αντιπολίτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε θέατρο του παραλόγου τείνει να μετατραπεί η Βουλή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρότειναν να αποχωρήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης από το Κοινοβούλιο και να αρνηθούν τις αμοιβές και τα προνόμια που λαμβάνουν, ώστε να στείλουν στον λαό το «μήνυμα» ότι «για την αντιπολίτευση δεν υπάρχει Βουλή».

Επιτροπή διεκδίκησης των γλυπτών του Παρθενώνα από το υπουργείο Πολιτισμού

Στη σύσταση επιτροπής για τη διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα προχώρησε η κυβέρνηση έπειτα από πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα.

Σαν σήμερα το 1932 η Ελλάδα κήρυξε ''χρεοστάσιο''! Δείτε τι συνέβη!!

Για να μην νομίσετε ότι αυτά που περνάμε δεν τα ‘χουμε ξαναπεράσει να σας θυμίσουμε ότι σήμερα είναι επέτειος.Όχι ευχάριστη βέβαια. Σαν σήμερα το 1932 ο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε κηρύξει “χρεοστάσιο”! Τι είναι πάλι αυτό θα πείτε, αφού εμείς έχουμε μάθει τη χρεοκοπία.

Παπαγεωργόπουλος σε ΓΓΑ: Κούλα στείλε βάρη για να γυμναστούν, τα παλικάρια

Πολύ δραστήριος εμφανίζεται και μέσα από τη φυλακή ο, καταδικασθείς σε ισόβια για υπεξαίρεση, πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ο οποίος με νέα επιστολή του ζητάει από την παλιά του συναθλήτρια και Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, Κούλα Γιαννακίδου, να μεσολαβήσει ώστε να αποκτήσουν οι έγκλειστοι στις φυλακές Διαβατών όργανα γυμναστικής.

Αντάρτες με παντόφλες απειλούν στο διαδίκτυο! ...

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλίας (Σόρος) έχει μια ψωραλέα στρατιά κουκουλοφόρων. Άλλους στους δρόμους και στις καταλήψεις, άλλους στο διαδίκτυο και σε μερικά ΜΜΕ. Εκτός από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες προβοκάτορες, με τους οποίους χορεύει καντρίλιες η Κουμουνδούρου, εκτός από τους τρομοκράτες με τους οποίους είναι μεσοτοιχία και που με τόσο πάθος αγωνιά για τους μώλωπες μετά τη σύλληψή τους, έχει και τα φασιστοειδή του στην αχανή και δυσώδη ζούγκλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστολογίων

Mια νέα (ελληνίδα) σταρ κατακτά το Χόλιγουντ

Η γεννημένη στον Καναδά αλλά μεγαλωμένη στη Σκάλα Λακωνίαςηθοποιός ξεχωρίζει για την ερμηνεία της στο σίριαλ «Revolution»

Βρισκόμαστε σε μια μελλοντική αλλά όχι πολύ μακρινή από τη δική μας εποχή. Η κινητήριος δύναμη του ηλεκτρισμού έχει παραδόξως σταματήσει να υφίσταται, με τραγικά αποτελέσματα. Κάθε ανάπτυξη έχει σταματήσει, οι πόλεις έχουν ερημώσει, οι παραβατικές συμπεριφορές επικρατούν, παντού βασιλεύουν η αναρχία και ο τρόμος.

Νεο χαστούκι στους πατριωτες του κ@λου απο τους Ρώσους

[Εμεις το λεγαμε απο την πρωτη μερα οτι οι Ρωσοι ηταν ενημεροι και συμφωνοι αλλα καποιοι πιστευαν τα παπαγαλακια και το γνωστο "τμημα ειδησεων του defencnet.gr" οτι ο Πουτιν θα κηρύξει τον πολεμο στη Γερμανια και θα αγορασει την Κυπρο... ]

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επεσήμανε ενώπιον του Κοινοβουλίου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση , ότι οι μεγάλες ζημίες που επιβλήθηκαν στις ανασφάλιστες αποταμιεύσεις έπεισαν τους Ρώσους επενδυτές να διατηρούν τα κεφάλαιά τους στη χώρα τους...

«Χρειάζεται να ευχαριστήσουμε τους εταίρους μας της ΕΕ για...

Ευχαριστούμε τρόικα...

Από τον τοίχο του AristotelisAivaliotis στο φ/β

Σήμερα αναρτήσαμε τον ισολογισμό της εταιρείας στην ιστοσελίδα μας, και έτσι απελευθερωνόμαστε, βάσει νόμου, για πρώτη χρονιά μετά από 26 χρόνια, από το ετήσιο χαράτσι δημοσίευσης υπέρ των "αναξιοπαθούντων" ΜΜΕ.

Χωρίς στήθος αλλά με τατουάζ - Yπάρχει ομορφιά μετά την μαστεκτομή [εικόνες]

Η Κέλλυ Ντέιβιντσον παρά το νεαρό της ηλικίας της (34) είναι μια αληθινή αγωνίστρια και προσφέρει μήνυμα ελπίδας και δύναμης στις αμέτρητες γυναίκες που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής μας, τον καρκίνο του στήθους.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στον κόσμο [λίστα]

Στη δημοσιότητα ήρθε έρευνα η οποία παρουσιάζει τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στον κόσμο, στην οποία το Facebook έχει την πρώτη θέση με την δημοφιλή μηχανή αναζήτησης Google να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Επιθεωρητές εργασίας στέλνει ο Βρούτσης στη Μανωλάδα

Κατεπείγουσα εντολή στον ειδικό γραμματέα του ΣΕΠΕ να στείλει στη Μανωλάδα Ηλείας κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, με αφορμή τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα, έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γι­άν­νης Βρούτσης.

Οι μειώσεις στο τελος ακινήτων ανά περιοχή [λίστα]

Κλείδωσαν οι αλλαγές στο χαράτσι για τα ακίνητα ανά περιοχή, με τους ιδιοκτήτες σπιτιών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων στις θεωρητικά ακριβές περιοχές να έχουν όφελος έως και 240 ευρώ. Η μείωση του Ειδικού Τέλους για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες διαμορφώθηκε στο 15%.

Σαμαράς: «Ο πλούτος της AOZ είναι μέρος της ευρωπαϊκής περιουσίας» – Πιθανή η σύζευξης των ΑΟΖ της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας

Τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να ολοκληρωθούν ταχύτερα και με ασφάλεια οι διαδικασίες για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών κρατών της Μεσογείου, ζήτησε από το βήμα του 12ου Συνεδρίου του Μηχανισμού Ευρωμεσογειακής Συνεργασίας και Επενδύσεων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρέμβαση Μιχελάκη για την πώληση του Σκορπιού

«Αν η Αθηνά δεν μπορεί να συντηρήσει το νησί, τότε ο Σκορπιός πρέπει να επιστρέψει στο Δημόσιο»

Ταράζει τα νερά από το πρωί η κοινοβουλευτική παρέμβαση του Προέδρου του Ινστιτούτου δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής", Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα το πρωί στη Βουλή και επικαλούμενος την διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση υποστηρίζει ότι αν η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να συντηρήσει οικονομικά το νησί, τότε θα πρέπει να το επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο.

Ο Χίτλερ του Περού προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον ομοφυλόφιλο γιο του

Θύμα ωμής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε νεαρός 22χρονος από το Περού, ο οποίος καταγγέλλει ότι ο πατέρας του τον περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό μόλις έμαθε ότι είναι ομοφυλόφιλος και φορέας του HIV.

Μια χαρα τελεια!! Δε θα αφήσουν τίποτα: Ψάχνουν τις πιστωτικές, τις καταθέσεις και τα δάνεια

Το επίκεντρο του φοροελεγκτικού μηχανισμού μεταφέρεται πλέον στα φυσικά πρόσωπα, όπως ξεκαθάρισε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσία Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο 9ου Ετήσιο Φορολογικό Συνεδρίου του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

Τατσόπουλος: «Ο @pitsirikos είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα»

Συνέχεια στο θέμα της αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη για την αποκάλυψη του ονόματος του μπλόγκερ Πιτστρίκου, έδωσε την Πέμπτη ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρος Τατσόπουλος.

Χειροπέδες στον Κανάρη Τσώλη της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή για χρέη 6,3 δισ.

Αφου δεν θα παρετε ουτε 6,3 ευρω... χωστε τον τουλαχιστον μεσα!

Για χρέη στο δημόσιο ύψους 6.388.681.939,10 συνελήφθη ο...

Κυριάκος: Yπάρχουν υπουργοί και υπουργεία διαφορετικών ταχυτήτων

Να επανεξεταστεί το πλαίσιο της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ζήτησε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα, ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αιφνιδιαστική άσκηση τα ξημερώματα της Δυνάμεως Ταχείας Αντιδράσεως

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με επιτυχία η άσκηση διπλής ενεργείας με την επωνυμία «Πυρπολητής 3/13», που διατάχθηκε σήμερα τα ξημερώματα, αιφνιδιαστικά, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο.

Φύλλο και φτερό έκανε το FBI το σπίτι του «ήρωα της Βοστώνης»... αλλα δειχνει κατανοηση

Διαβαστε γιατι οι κουφαλες αμερικανοι ειναι μπροστα: Ο γιος του σκοτωθηκε στο Ιρακ, ο αλλος αυτοκτονησε λιγο εργοτερα, αυτος βοηθησε σαν τρελος μετα την εκρηξη, το FBI πηγε σπιτι του και τον ανεκρινε αλλα του πηρε και τις φωτο... κι ομως δεν μιλαει για χουντα... αλλα δειχνει κατανοηση γιατι το FBI πρεπει να κανει τη δουλεια του... εδω θα τον λεγαμε ΜΑΛΑΚΑ... εκει τον λενε "ηρωα"

Ο Κάρλος Αρεντόντο, μετανάστης από την Kόστα Ρίκα, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τους τραυματίες από τις βομβιστικές επιθέσεις σκίζοντας τα ρούχα του για να σταματήσει την αιμορραγία στα άκρα τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως το ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών και οι αστυνομικές αρχές τον ανέκριναν στο σπίτι του και όχι μόνο.

Κεδίκογλου: Καταδίκη των γεγονότων της Μανωλάδας από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας

Ο Σίμος Κεδίκογλου με ανακοίνωσή του καταδικάζει τα γεγονότα της Μανωλάδας, τονίζοντας ότι η αντιμετώπιση του θέματος από τις αρμόδιες αρχές θα είναι άμεση και υποδειγματική.

Το βίντεο από τη ΝΕΤ με την Έλλη Στάη να "πασάρει" το... θέμα


«Βαρύ το κλίμα στο Μαξίμου για την Έλλη Στάη» που δημιουργησε παλι προβλημα στον Λιατσο καθως αρνηθηκε να διαβασει συγκεκριμενη ειδηση οπως γραψαμε εδω. Δείτε παρακάτω πώς έκανε "πάσα" το... θέμα στη συνάδελφο που βρισκόταν στην αίθουσα σύνταξης.

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την επίθεση στη Ν. Μανωλάδα και ζηταει καμπανιδια και απελασεις

Καταδικάζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής τα γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. «Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Έχασαν οι φορτηγατζήδες, κέρδισε ο βρικόλακας

Το διαφημιστικό σποτ της "Airfasttickets" με τον τίτλο "Καρπάθια" θα συνεχίσει να προβάλλεται, δεδομένου ότι η προσφυγή της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας απορρίφθηκε από την πρωτοβάθμια επιτροπή ελέγχου επικοινωνίας.

Και ο Βούτσης εναντιον του τσιπρα: Ακύρωση και κατάργηση του μνημονίου και οχι αναστολη και παπαριες

«Η θέση μας είναι η ακύρωση και η κατάργηση του μνημονίου. Απλά ήταν λάθος επιλογή στην έκφραση, από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα, που μίλησε για αναστολή», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

Κανάκης: "Τα παιδιά δούλευαν, δηλ. εριχναν καμια μπουνια, στο μαγαζί μου" -Ένσημα τους κολλούσες ρε καραγκιοζη; (βιντεο)

Αν ειμασταν οργανωμενο κρατος, θα τον τσιμπουσαν το ΣΔΟΕ και το ΙΚΑ για να δουνε αν η απασχοληση ηταν νομιμη και δηλωμενη... αλλα ειπαμε: Δεν θελουμε τη χουντα της Μερκελ για να μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε...

Σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους μάρτυρες, επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων- καφέ - μπιτς μπαρ, εμφανίστηκε σήμερα στην καταθέσή του στο δικαστήριο ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστης και μέτοχος σε νυχτερινά μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική υποστήριξε ότι σε "όλον τον πλανήτη Γη τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλεια τους για περιπτώσεις μικροεπεισόδιων".

Σύλληψη 38χρονου για υπόθαλψη δύο εκ των ζωων της Μανωλάδας

[Επειδη προσπαθω να αυτοκτονησω κανω διαφορες μαλακι@ς και πριν λιγο ακουγα αυτη τη βλαμενη τη Μακρη στον realfm... "πιασανε εναν που τους εκρυψε, ενω τους δραστες δεν μπορουν να τους πιασουν" ελεγε γεματη ειρωνια η γελοια! δηλ. ποσο λαικισμος πια ρε κοτα; ΄΄Ετσι ευκολο ειναι να πιασεις καποιους που κινουνται συνεχως; Αι στα διαολα ρε...]

Στη σύλληψη ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος φέρεται να υπέθαλψε δύο εκ των δραστών του αιματηρού περιστατικού στη Μανωλάδα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο Ντογιάκος προαλείφεται για διάδοχος του Πεπόνη

Μετά την επιλογή της Ελένης Ράικου για τη θέση της Εισαγγελώς Διαφθοράς, οι αρμοδιότητες της οποίας ουσιαστικά… παρεμερίζουν εκείνες των Οικονομικών Εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, πληροφορίες αναφέρουν ότι η θητεία των δυο τελευταίων, που λήγει στις 17 Ιουνίου, δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ποια είναι η εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ που «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας στην κηδεία της


Τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η νεαρή σέξι ξανθιά εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ, Αμάντα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την επικήδεια ομιλία της στην οποία διάβασε ένα απόσπασμα από την Βίβλο. Μάλιστα ο βρετανικός Τύπος την συγκρίνει σε ομορφιά με την Πίπα Μιντλετον.

Ο μπραβος πυγμαχος και ο ασχετος πετοσφαιριστης που την πληρωσε αδικατικό των πυγμάχων στο διπλό φονικό της Πάτρας

Τραγικό: Οι εκτελεστές μπερδεύτηκαν και την πλήρωσε ένας 32χρονος πετοσφαιριστής επειδή είχε «κοτσιδάκι» στα μαλλιά

Μια ομάδα τριών κακοποιών στην Πάτρα που επιχειρούσε να αναλάβει τα ηνία του εγκλήματος στην πόλη αλλά και «νονούς» της Αθήνας που διατηρούν σχέση με μεγαλοκακοποιό κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων ψάχνουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία δύο ατόμων, 32 και 35 ετών, τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από μπαρ στην οδό Σαχτούρη στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Νέο επεισόδιο με την Έλλη Στάη στην ΕΡΤ! Ποια είδηση αρνήθηκε να εκφωνήσει;

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής σύσκεψης του δελτίου στις 19:00, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Στάη. H δημοσιογράφος, παρουσία του διευθυντή ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλου, της Οντίν Λιναρδάτου, του Γιώργου Ευθυμίου, της Κικής Αγγελοπούλου και άλλων στελεχών, αρνήθηκε να διαβάσει το «on» για...

ΔΕΝ αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες φέτος

​Με τις τρέχουσες αντικειμενικές αξίες θα υπολογισθεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων του 2013, για να μην εξανεμιστεί το μικρό «όφελος» που προκύπτει για τους ιδιοκτήτες ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, από την οριζόντια μείωση κατά 15% που συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα.

Να'σαι καλά και να μας γράφεις... υπομνήματα

«Γελάνε και τα μουστάκια του Γιώργου Παπανδρέου με το υπόμνημα που ξανάστειλε στην προανακριτική η οποία διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ. Αδικο έχει; Γελάνε τα μουστάκια του γιατί αν ο Χριστοφοράκος σώθηκε λόγω διπλής υπηκοότητας, ο ίδιος έχει όλα τα φόντα να ξεκινήσει δεύτερη καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.