19 Απριλίου 2013

Αυτή είναι η ελληνίδα που μιλούσε στο Twitter ο τσετσένος τρομοκράτης της Βοστόνης!!! (ΦΩΤΟ)

Με ελληνίδα μιλούσε τακτικά στο λογαριασμό του στο twitter, @J_tsar, τους τελευταίους δύο μήνες ο 19χρονος Τσετσένος τρομοκράτης που καταζητείται από την Αστυνομία για τις βόμβες στη Βοστόνη! Η εν λόγω ελληνίδα χρήστης, Evi Sotiropoulou (@sotirop_evi) έχει κλειδώσει το λογαριασμό της στο Twitter...

BINTEO-Ξεφτιλίστηκε ο νταλικέρης Μαδούρο... εισβολέας του άρπαξε το μικρόφωνο στην ορκομωσία

Δείτε το βίντεο με την εισβολή ενός άνδρα στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας, που ανάγκασε τον νέο πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο να διακόψει την ομιλία του. Ο εισβολέας κατάφερε να αρπάξει το μικρόφωνο από τον πρόεδρο πριν προλάβουν να τον ακινητοποιήσουν οι σωματοφύλακες του Μαδούρο.

Δειτε το βίντεο:

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Τσετσένο μακελάρη της Βοστώνης

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Τσετσένο Μακελάρη της Βοστώνης. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 19χρονου Τζοχάρ Τσαρνάεφ (δεξιά) στη Βοστώνη, χτενίζοντας κάθε γωνία του Γουέτερταουν, αφού θεωρούν ότι ο νεαρός δεν πρέπει να έχει απομακρυνθεί από την περιοχή.

Γάλλοι για ΟΣΕ-αεροδρόμια... αφού δεν είναι ναζί ας τα πάρουν όλα

Που ειναι ρε πατριώτες του κ@λου οι Γερμανοί που θα έκαναν πλιάτσικο όπως σας παραμύθιαζαν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου;

Το ενδιαφέρον γαλλικών εταιρειών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ (πάντως το συγκεκριμενο τραίνο δεν θα ενδιαφερθει κανεις να το πάρει, αν κρίνω από το τι βγάζει από το μπουρί...), τη ROSCO αλλά και περιφερειακά αεροδρόμια μετέφερε στον Κωστή Χατζηδάκη, ο Γάλλος ομόλογός του, Φρεντερίκ Κιουμπιγιέ.

Αθώος ο Π. Ψωμιάδης για δηλώσεις του σχετικά με τον Μ.Τρεμόπουλο... αφου είπε τα σχετικά "τιμώ τον Τρεμόπουλο" κ.λπ

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο έκπτωτος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων και περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

ΦΩΤΟ: Νεκρή πόλη η Βοστόνη... αλλα πραγματικά νεκρή, όχι μαλακι@ς

Δειτε τις φώτο:

ALERT!! Στόκος: Φταίνε οι λαθρομετανάστες... που έπεσαν πάνω στα σκάγια (ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος των τριών συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για την εκληματική επίθεση κατά των εργαζόμενων μεταναστών στη Μανωλάδα, μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σοκ στο Δελχί από βιασμό 5χρονης!

Αποτροπιασμό και νέες κινητοποιήσεις προκάλεσε στην Ινδία η είδηση ότι ένα 5χρονο κορίτσι βιάστηκε από έναν γείτονα της οικογένειάς του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί.

Τέξας: 12 νεκροί και 60 αγνοούμενοι από την καταστροφική έκρηξη

Στους εξήντα υπολογίζουν οι αμερικανικές αρχές τους αγνοούμενους από την καταστροφική έκρηξη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σε εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ εντοπίστηκαν δώδεκα σοροί στην περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.

ΦΩΤΟ: Πειτε κι ενα ΜΠΡΑΒΟ ρε φασιστες στον @pitsirikos γι' αυτα που έγραψε για Μανωλάδα και Τσετσενο!

Μετά από αυτό που έγραψε πριν λίγο στο twitter ο γνωστός Ανδρέας Πομώνης, κάποιοι τον ξέρουν και σαν @pitsirikos, πρέπει να του πούμε μπράβο γιατί έδειξε ότι δεν είναι κομπλεξικός και δεν χρησιμοποιεί 2 μέτρα και 2 σταθμά!

Θα θυμάστε όλοι τη θύελλα διαμαρτυριών και το κράξιμο που έφαγε πριν 3 μέρες όταν έγραψε για τους νεκρούς της Βοστώνης:


Πριν λίγο απέδειξε ότι είναι ακριβοδίκαιος και δεν έχει καμία σχέση με τους ρατσιστές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αντιμετωπίζει όλους  τους ανθρώπους ίδια ανεξάρτητα απ' το χρώμα τους! Δείτε τι έγραψε στο twitter:

Μαντεψτε ποια πηγε χθες στις ΗΠΑ και σημερα η Βοστονη ειναι νεκρη πολη


Οχι δεν πηγε ουτε ο Μητσοτακης ουτε η Ντορα γιατι θα το ειχατε ακουσει ηδη... αντιθετα δεν το πολυφωναζουν οτι χθες πηγε στις ΗΠΑ η...

Γελανε με τα ξεφτιλικια του ΣΥΡΙΖΑ

Πλημμυρισε το Twitter με ειρωνικα σχολια για οσα κατα καιρους εχει υποστηριξει ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζομενος εγχωριους τρομοκρατες με αφορμη τη δημοσιευση φωτογραφιων των υποπτων στις ΗΠΑ και την εκτελεση του ενος μετα απο καταδιωξη απο την Αστυνομια ακομα και μεσα στο Πανεπιστημιο. Δειτε ποσο μακρινα ακουγονται οσα λενε οι ΣΥΡΙΖΑιοι σε σχεση με οσα βλεπουμε να κανουν οι ΗΠΑ σημερα προκειμενου να προστατεψουν τους πολιτες τους:

ΒΙΝΤΕΟ-Με καΐκι στον Σκορπιό

Να ανακτήσει ο Σκορπιός την παλιά του αίγλη ελπίζουν οι κάτοικοι της Λευκάδας, αφού μετά την πληροφορία ότι άλλαξε χέρια, τα μηνύματα που φτάνουν στην τουριστική αγορά είναι θετικά.

«Μείνετε ασφαλείς», έγραψε στο twitter ο ύποπτος βομβιστής, μετά τις εκρήξεις!

Τα αμερικανικά ΜΜΕ… ξετρύπωσαν το λογαριασμό του ενός εκ των υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη, στο twitter και παρουσιάζουν τα τιτιβίσματά του.

Βάνδαλοι κατέστρεψαν το Μνημείο στο θρυλικό ύψωμα «731»

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να αποκαταστήσει άμεσα τη ζημιά

Βάνδαλοι κατέστρεψαν το λιτό και απέριττο Μνημείο που υπήρχε στην κορφή του θρυλικού υψώματος «731» όπου ο Ελληνικός Στρατός έγραψε λαμπρές σελίδες δόξης στη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41 και όπου ακριβώς συντρίφτηκε η ορμή της περιβόητης «εαρινής επιθέσεως» των Iταλών, παρουσία του ίδιου του Μπενίτο Μουσολίνι.

Μπα πως κι ετσι; Έχασε το «ΑΑΑ» του Fitch η Μεγάλη Βρετανία – Επεσε στο «ΑΑ+»

[Επρεπε να το ειχαν χασει προ πολλου μιας και η μονη δραστηριοτητα που τους συντηρει ειναι οι φουσκες του City απ' οπου το παγκοσμιο εβραικο κεφαλαιο ελεγχει την παγκοσμια οικονομια]

Σε μια κίνηση που θα «γεμίσει» προβληματισμούς τις χώρες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αξιολόγησης, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings που ανακοίνωσε ότι υποβαθμίζει τη Μεγάλη Βρετανία.

Παπαγεωργόπουλος: Στη φυλακή με φωνάζουν... δήμαρχο

Τρίτη, ώρα 2 το μεσημέρι, Φυλακές Διαβατών. Είναι η ώρα που ανοίγουν οι πόρτες των κελιών και οι κρατούμενοι έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στους διαδρόμους, να ανταλλάξουν δυο κουβέντες ή να μιλήσουν με τους δικούς τους στο τηλέφωνο. Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, περιμένει υπομονετικά στην ουρά με την τηλεκάρτα στο χέρι.

Βοστώνη -Κατάσταση πολιορκίας, στρατός παντού [βίντεο]

Σε κατάσταση πολιορκίας βρίσκεται η Βοστώνη και στρατιώτες ψάχνουν πόρτα-πόρτα τον καταζητούμενο Τσετσένο, ο οποίος διαφεύγει ακόμη ως αυτή τη στιγμή. Οι δρόμοι είναι έρημοι και οι κάτοικοι έχουν κλειστεί έντρομοι στα σπίτια τους.

Απίστευτo βίντεο! Οι παρουσιαστές κορόιδευαν τον Ολυμπιονίκη Ryan Lochte μπροστά του!

Τους έπιασε υστερικό γέλιο με το τέλος της σύνδεσης! Δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν!

Έχει στην κατοχή του 11 Ολυμπιακά μετάλλια και θεωρείται ο δεύτερος καλύτερος κολυμβητής όλων των εποχών. Ο Ryan Lochte φαίνεται πως επιθυμεί να αλλάξει πορεία και να περάσει στο χώρο του θεάματος. Αυτές τις μέρες κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό κανάλι E! το ριάλιτι "What Would Ryan Lochte Do?", στο οποίο φυσικά, πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ: Πιο πωρωμένος απ' τους αμερικανους ο θείος του νεκρού βομβιστή: Του άξιζε αυτό που έπαθε

Ακόμη δε μπορεί να συνειδητοποιήσει την εμπλοκή των δύο αδερφών στη βομβιστική επίθεση της Βοστώνης δήλωσε ο θείος τους.

Ο Ράσλαν Τσάρνι, που τονίζει ότι δεν είχε επαφές με τους Ντζοκχάρ και Ταμερλάν Τσαρνάεφ από το...

Οικογενειακο προνομιο το καφριλικι: “Παγίδεψαν τα παιδιά μου, επειδή είναι μουσουλμάνοι”

Ενας άνδρας που δηλώνει ότι είναι ο πατέρας των αδελφών Τσαρνάγεφ, οι οποίοι είναι ύποπτοι για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, υποστηρίζει την αθωότητα των παιδιών του, εκτιμώντας ότι τα “παγίδεψαν”.

Χατζημαρκάκης για Σαμαρά:"κάνει ότι μπορεί για την εικόνα της Ελλάδας"

Τι είπε ο γερμανός ευρωβουλευτής

Για τους χειρισμούς στο θέμα της Κύπρου, την ανάγκη συνεργασίας των χωρών του Νότου και για το κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία όσον αφορά τη χώρα μας, μίλησε σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος tv και στον Δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα ο Γερμανός ευρωβουλευτής ελληνικής καταγωγής, Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Γερμανία: Επιστολή – βόμβα κατά του γερμανού Προέδρου Γιοάχιμ Γκάουκ

Ελεγχόμενη έκρηξη προκάλεσαν οι γερμανικές αρχές την Παρασκευή σε ύποπτη επιστολή – βόμβα με παραλήπτη το γερμανό Πρόεδρο Γιοάχιμ Γκάουκ, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής Προεδρίας . Η έκρηξη έγινε στο πάρκο του παλατιού Μπελεβιού (Schloss Bellevue), όπου στεγάζεται το γερμανικό προεδρικό μέγαρο.

Ο πατέρας του βομβιστή προειδοποιεί την αστυνομία: Αν τον σκοτώσετε κι αυτόν θα γίνει της κολάσεως

Να παραδoθεί ειρηνικά καλεί τον 19χρονο γιο του που αιματοκύλησε τη Βοστώνη ο πατέρας του ο οποίος, παράλληλα, προειδοποιεί τις αρχές ότι στην περίπτωση που τον σκοτώσουν κι αυτόν θα γίνει της κολάσεως.

Ο Λαφαζανης θεωρει οτι ο Αλεξης δεν έμεινε αρκετά στην ΚΝΕ ώστε η βλάβη του να είναι ανήκεστος... φοβαται μη συνελθει και γινει ΠΑΣΟΚ

Του Στέφανου Κασιμάτη

Λυπάμαι αν θα στενοχωρήσω τους οπαδούς του Αλέξη, αλλά πολύ φοβάμαι ότι το κοινό του προχθές, στο συνέδριο του Economist, δεν πήρε στα σοβαρά την πρόταση οικονομικής πολιτικής που ανέπτυξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Σας παραπέμπω σχετικώς στη σημερινή φωτογραφία...) Εξαιρείται, βεβαίως, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αυτός -στον μόνιμο ρόλο του πια ως αριστερής συνείδησης του ΣΥΡΙΖΑ- θεώρησε τόσο σοβαρή την υπόσχεση του Αλέξη περί «αναστολής» του Μνημονίου, ώστε έσπευσε να τον επαναφέρει στην τάξη: «Τα Μνημόνια δεν θα ανασταλούν, θα καταργηθούν. Θα πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων».

Το ... σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ... σήμερα... γιατι αυριο μπορει να ειναι αλλο!!

Αυτό είναι το σημερινό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ όπως το έχει το πρωτοσέλιδο της επίσημης του εφημερίδας (άλλο πάλι αυτό...) η Αυγή...

Αποκάλυψη ΣΟΚ του Πάνου Καμμένου στον Ομπάμα!!! (ΦΩΤΟ)

Βόμβα μεγατόνων από τον Πάνο Καμμένο που φέρνει τα πάνω κάτω όσον αφορά τις έρευνες του FBI, για τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη. Ναι καλά διαβάσατε για τη Βοστώνη!! Επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Μπαράκ Ομπάμα και του έκανε μια αποκάλυψη ΣΟΚ!! Δείτε τι έγραψε πριν λίγο ο Πάνος στο twitter και το έθαψαν όλα τα ΜΜΕ που έχουν μπουκώσει με διαφημίσεις οι τραπεζίτες:

Αυτά είναι τα αδέρφια από την Τσετσενία που σκόρπισαν τον τρόμο στην Βοστώνη

Δύο παιδιά ηλικίας 19 και 20 ετών (26 συμφωνα με νεοτερες πληροφοριες) ήταν οι άνθρωποι που σκόρπισαν τον τρόμο στο Μαραθώνιο της Βοστώνης και βύθισαν στο πένθος την πόλη. Και οι δύο ήταν αθλητές, δήλωναν πιστοί στο Ισλάμ και είχαν στρατιωτική εκπαίδευση. Μάλιστα ο 20χρονος δήλωνε πως δεν ήθελε να έχει κανέναν Αμερικανό φίλο.

Ποιος είναι ο 19χρονος Ντζοκχαρ Τσαρνάεφ

Ανθρωποκυνηγητό στη Βοστώνη για 19χρονο Τσετσένο - Νεκρός ο αδελφός του (βιντεο)

Νεκρός είναι ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ, ένας από τους δύο υπόπτους για την τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστώνης Εντουαρντ Ντέιβις. Ο ίδιος είπε ότι ο δεύτερος ύποπτος, ο οποίος κατονομάστηκε ως Τζοκάρ Τσαρνάεφ από την Τσετσενία, διαφεύγει «οπλισμένος και επικίνδυνος».

Εξώδικες προσκλήσεις προς μέλη ΚΥΣΕΑ που ενέκριναν υποβρύχια και TOR-M1 από Άκη

Εξώδικες προσκλήσεις προς τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που ενέκριναν τις συμβάσεις για τα υποβρύχια και τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα TOR-M1 απέστειλε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, προκείμενου να καταθέσουν στη δική του, η οποία που αρχίζει τη Δευτέρα.

Ο Ιγνατίου λέει οτι ο Σαμαράς μπορεί να κάνει λάθος... μπορεί ομως και να μην κάνει

Στην προσωπικη του ιστοσελιδα ο σοβαρος (πραγματικα) δημοσιογραφος Μ. Ιγνατιου λεει οτι μαλλον λαθος πληροφορησαν το Σαμαρα οι συνεργατες του (η αυτος που εγραψε την ομιλια του δηλ. κανας Χρυσανθος) και τον παρεσυραν να μιλησει για κοινο συνορο ΑΟΖ Ελλαδας-Μαλτας. Ο Μ. Ιγνατιου αφου παραδεχεται προς τιμην του οτι δεν ειναι παντογνωστης (οπως οι εγχωριοι αστερες) χρησιμοποιει σαν πηγη τον καθηγητη Θεόδωρο Καρυώτη που στην Ελλαδα τουλαχιστον εγινε γνωστος λογω...

Δειτε ποιος αναγνωρισε τον τσετενο τρομοκρατη! (φωτο)

Συμφωνα με το bloomberg τον τρομοκρατη αναγνωρισε ο 27χρονος Jeff Bauman. Προκειται για το ατομο που...

Αυτος ειναι ο τσετσενος ισλαμιστης τρομοκρατης που ψαχνει το FBI (βιντεο-φωτο της σελιδας του)

Οπως λεει στη σελιδα του στο VKontakte (ρωσικη σελιδα κοινωνικης δικτυωσης-δειτε τη φωτο της σελιδας του παρακατω) ο Dzhokhar (Djohar) Tsarnaev ζει στη Βοστωνη, σπουδαζει στο Cambridge Rindge & Latin School, και πηγε σχολειο στην Makhachkala, την πρωτευουσα του Νταγκεσταν. Οπως γραφει το rt.com στην Αμερικη πηγαν απο την Τουρκια οπου δηλωσαν οτι ζουσαν. Ο ιδιος λεει οτι ειναι ισλαμιστης και σε ενα βιντεο που εχει ανεβασει στην εν λογω σελιδα...

Πληρης ανατροπη στις ΗΠΑ: Αδερφια και Τσετσενοι οι βομβιστες της Βοστωνης που ζουσαν στην Τουρκια ΦΩΤΟ

Πριν απο λιγο το FBI ανακοινωσε το ονομα του 2 υποπτου που διαφευγει της συλληψης και δημοσιοποιησε και φωτογραφια του. Προκειται για τον 19χρονο Dzhokhar Tsarnaev που πριν παει πριν ενα χρονο στις ΗΠΑ με τον αδερφο του (το νεκρο 20χρονο υποπτο αδερφο του) ζουσε στην Τουρκια! Μαλιστα το 2011 που εφτασε στις ΗΠΑ πηρε υποτροφια απο το πανεπιστημιο του  Cambridge Δειτε τον:

Άνοιξε τα χαρτιά της η Noble: Τερματικό υγροποίησης φυσικού αερίου στην Κύπρο

Τερματικό υγροποίησης φυσικού αερίου στο Βασιλικό για αξιοποίηση του φυσικού αερίου στο «Αφροδίτη» με απευθείας αγωγό, σύνδεση του «Λεβιάθαν» με το ίδιο τερματικό και εξαγωγές κυρίως στην Άπω Ανατολή, όπου μπορούν από την Κύπρο να προσφερθούν εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Στη ...χωματερή τα δύο θρυλικά σκάφη και τα επιπλα του Ωνάση

Οι ανεκτίμητοι χειροποίητοι «θησαυροί» του Έλληνα Κροίσου φορτώθηκαν σε φορτηγά και πετάχτηκαν στα σκουπίδια

Οι ανεκτίμητοι χειροποίητοι «θησαυροί», που κάποτε έσχιζαν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου και αποτελούσαν το όνειρο κάθε κοινού θνητού λόγω της ιστορίας τους, διαλύθηκαν με τσάπες μέσα σε λίγα λεπτά, φορτώθηκαν σε φορτηγά και πετάχτηκαν στα σκουπίδια μαζί με τη μοναδική τους ιστορία.

Σοκ και Δέος στις ΗΠΑ:Nεκρός ο ύποπτος για την έκρηξη στη Βοστώνη, ελεύθερος και πάνοπλος ο άλλος -Εντολή να μείνουν σπίτια τους οι κάτοικοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βοστώνη και δη στην Watertown, όπου αστυνομία και Εθνοφρουρά περιπολούν, εκρήξεις ακούγονται, παγιδευμένα δέματα εντοπίζονται,απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των δημόσιων συγκοινωνιών ενώ την ίδια ώρα μεταδίδεται πως ο συλληφθής ύποπτος για το μακελειό στο Μαραθώνιο, είναι τελικά νεκρός.

ΗΠΑ-Το κερδος πανω απ' ολα: Μετάλλια από τον Μαραθώνιο στο eBay

Αρκετά χρυσά μετάλλια με κίτρινη και μπλε κορδέλα για την βράβευση των δρομέων που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Βοστώνης τη Δευτέρα, βγήκαν χθες Πέμπτη σε διαδικτυακή δημοπρασία στο eBay, γεγονός το οποίο ο κατασκευαστής τους χαρακτήρισε "αποκρουστικό" εξαιτίας της διπλής επίθεσης στην γραμμή τερματισμού με τρεις νεκρούς και 176 τραυματίες.

Μεγαλη ηττα εφαγε το φιλοτουρκικό λόμπι στο Ευρωκοινοβούλιο

Με το τελικό κείμενο που εγκρίθηκε στο ευρωκοινοβούλιο ζητείται αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από τα Κατεχόμενα, επιστροφή της κλειστής πόλης των Βαρωσίων, διακοπή της ροής του παράνομου εποικισμού στην κατεχόμενη Κύπρο και εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Αγκυρας, δηλαδή αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία.

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον ύποπτο να αφήνει την τσάντα με τα εκρηκτικά κοντά στο νεκρό 8χρονο

Φωτογραφία -ντοκουμέντο- έβγαλε το FBI στο οποίο απεικονίζεται ο ύποπτος με το λευκό καπέλο κοντά στο τερματισμό του μαραθωνίου στη Βοστώνη να αφήνει την τσάντα με τα εκρηκτικά κοντά στον 8χρονο Martin Richard Boston, που έχασε τη ζωή του.

Κάτω του 3% οι αυξήσεις της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου


Κάτω από 3% μεσοσταθμικά -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- θα είναι οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ χαμηλής τάσης (νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις) που θα ισχύσουν από την 1η Μαΐου 2013.

Βίντεο απο ζουγκλα η ΕΛΛΑΣ: Επιτέθηκαν με μπαλτά στον πατέρα της Νάντιας Μπουλέ

Κάτοικος της Ναυπάκτου κινήθηκε απειλητικά προς τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουλέ, πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, απαιτώντας να συζητηθεί προσωπικό του θέμα άμεσα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Μπέκαμ, Ζλάταν και Παστόρε σε... gay φάρσα

Ένας κωμικός από την Ιταλία ζήτησε να υπογράψουν οι Παστόρε, Βεράτι, Μπέκαμ και Ιμπραχίμοβιτς αυτόγραφα που τους απεικονίζουν σε... gay πόζες. Δείτε πως το πήραν οι άσοι της Παρί (video)

Άλλοι το πήραν ψύχραιμα, άλλοι το πήραν στην πλάκα, άλλοι συμμετείχαν με τον τρόπο τους στο κόλπο, ενώ υπήρξε κι ένας που δεν νοιάστηκε καν για το τι απεικονίζει το χαρτί (στην αρχή τουλάχιστον).

Η γκάφα της χρονιας από το Reuters: Πέθανε πριν την ώρα του τον Τζορτζ Σόρος

Ανέβασε μάλιστα το προσχέδιο της νεκρολογίας του δισεκατομμυριούχου επενδυτή στο διαδίκτυο! Και οχι τιποτε αλλο, αλλα θα 'χανε κι ο Καμινης τα 700.000!

Το πρακτορείο Reuters πέθανε πριν την ώρα του τον Τζορτζ Σόρος. Το διεθνές πρακτορείο μάλιστα ανέβασε το προσχέδιο της νεκρολογίας του δισεκατομμυριούχου επενδυτή στο διαδίκτυο αναφέροντας «Ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος πέθανε στις ΧΧΧ σε ηλικία ΧΧΧ...» .

Αυτός ειναι ο Κορινθιος που έστειλε την επιστολή με δηλητήριο στον Ομπάμα

Περίεργη προσωπικότητα φαίνεται πως είναι ο Πολ Κέβιν Κέρτις, που συνελήφθη για την αποστολή της δηλητηριασμένης επιστολής στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο ίδιος φαίνεται να ήταν επαγγελματίας μίμος των...

Θα τους επικηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ!! ΣτΕ: Η μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδικη είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για την εθνική οικονομία και προστατεύει το περιβάλλον

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Με μία απόφαση-την οποία νομικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν ιστορική- το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίπτει το σύνολο των αιτιάσεων για πρόκληση ανεπανόρθωτης βλάβης στους φυσικούς πόρους της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής από την δραστηριότητα εξόρυξης και κατεργασίας χρυσού της Eldorado Gold.

Αυτο ειναι το βιντεο με το οποιο η οικογενεια του ενος υποπτου τον παρακαλουσε να επιστρεψει! Τον εψαχνε και το FBI σαν αγνοουμενο!!

[Τελικα αποδειχθηκε οτι ο συγκεκριμενος τυπος δεν εχει καμια σχεση με τη βομβιστικη επιθεση και ειχε απλα ομοιοτητα και γιαυτο τα καποια  ΜΜΕ θεωρησαν οτι ειναι υποπτος]

Εξαφανισμενος απο τις 16 Μαρτιου θεωρουνταν ο ενας απο τους 2 υποπτους (ο τυπος με το ασπρο καπελο που ακομα διαφευγει της συλληψης) της βομβιστικης επιθεσης στη Βοστωνη. Μαλιστα η οικογενεια του ειχε φτιαξει σελιδα στο facebook: "Help Us Find Sunil Tripathi" που ειχε 1,1 εκ. views και βιντεο με το οποιο τον εκλιπαρουσε να τους τηλεφωνησει για να μαθουν αν ειναι καλα. Ο τραγελαφος ειναι βεβαια οτι απο τις 22 Μαρτιου τον εψαχνε και το...

Φίλε Κώστα, έτσι δε πας πουθενά...

Τα σενάρια που στέλνουν τον Κώστα Μανωλά στο εξωτερικό ολοένα και πληθαίνουν αλλά με εμφανίσεις σαν τις τελευταίες μόνο στον ύπνο του θα δει μεταγραφή...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Δεν απέκλεισαν τον δρόμο στις Σκουριές!

Πλακα κανουμε γιατι τον απεκλεισαν αλλα αυτο δεν αποτελει πλεον ειδηση...


Τον δρόμο που οδηγεί στο εργοτάξιο της "Ελληνικός Χρυσός", στις Σκουριές απέκλεισαν κάτοικοι της Χαλκιδικής, που είναι αντίθετοι στη λειτουργία των μεταλλείων.

Σωθήκαμε! Τα βρήκαμε τα λεφτά πατριώτες...

Είχε δίκιο ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, γνωστότερος και ως ΓΑΠ: Τα λεφτά υπάρχουν. Όπου κι αν γυρίσουμε τα μάτια μας θα δούμε εκατομμύρια και δισεκατομμύρια. Κρέμονται από τα δέντρα, είναι στις προθήκες των καταστημάτων, τρέχουν από τα μπατζάκια μας. Να, μόλις χτες βρήκαμε 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Οπότε, ας προσλάβουμε ακόμη μερικές χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων...

ΣΥΡΙΖΑ: Πληρώνουν οι Ελληνες 4.000 ευρώ για τη βίλα του Τόμσεν στη Φιλοθέη; -Απαντήστε κύριε υπουργέ


Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης, Νάσος Αθανασίου και Δημήτρης Στρατούλης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή και ζητούν να μάθουν αν επιβαρύνεται το Ελληνικό Δημόσιο με το υπέρογκο ποσό των 4.000 ευρώ, που δαπανάται για την ενοικίαση πολυτελούς βίλας στη Φιλοθέη, όπου στεγάζεται ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.

Συνελήφθησαν τα ζωα καουμποιδες της Μανωλάδας

Στην Αμαλιάδα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα το πρωί οι τρεις επιστάτες που άνοιξαν πυρ κατά των αλλοδαπών εργαζομένων την Τετάρτη το απόγευμα, όταν αυτοί ζήτησαν τα δεδουλευμένα έξι μηνών.

ΖΩΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Ινδία

Σοκ προκαλεί για άλλη μια φορά ερασιτεχνικό βίντεο από την πόλη Ludhiana στην επαρχία Punjab στην Ινδία, όπου τέσσερις άνδρες ξυλοκοπούν μια γυναίκα.

Βιντεο απο τους πυροβολισμους στη Βοστωνη στην επιχειρηση συλληψης των υποπτων

Δειτε το:

Δένδιας: Δεν θα απελαθούν οι λαθραιοι από τη Μανωλάδα... γιατι τους νομους τους εφαρμοζω οπως θελω ;)

[Δηλ. για να καταλαβω ο Δενδιας ποιος ειναι και καταπαταει το νομο που προβλεπει απελαση για οσους παρανομα εχουν εισελθει στη χωρα; Γιατι δηλ. αυτοι δεν θα απελαθουν (αφου θεραπευθουν, πλξρωθουν αντε και αποζημιωθουν εννοειται); Ο παρανομος Ελληνας, αν τραυματιστει δεν θα συλληφθει αλλα θα προστατευθει κιολας; Οταν ο ιδιος ο Υπουργος καταπαταει τους νομους, αντε μετα να παει στην Ιερισσο να τους κουνησει το δακτυλο. Μαλακι@ς τουμπανα με νομους λαστιχα...]

«Ουδείς από τα θύματα είτε κρατείτε, είτε όχι υπάρχει πιθανότητα να απελαθεί...Θα τους προστατεύσουμε» υπογράμμισε ο υπ. Δημόσιας Τάξης

Νέο λάθος στους αριθμους παραδέχτηκαν οι καθηγηταδες του ΔΝΤ... οχι οτι φταιει αυτο για τα χαλια μας, αλλα λεμε τωρα...

Νέο λάθος από το ΔΝΤ θέτει υπό σφοδρή αμφισβήτηση τις "αριθμητικές και λογιστικές" πολιτικές του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, οι θεωρητικοί της λιτότητας ομολόγησαν ένα καθοριστικό λάθος στη μελέτη τους, αλλά επιμένουν ότι τα συμπεράσματά τους είναι ορθά.

Πέθανε από τα τραύματά του ο ένας από τους υπόπτους του μακελειού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης; (video)

Ο νεκρος εικαζεται οτι ειναι ο τυπος με το μαυρο καπελο στην παρακατω φωτο

Δεν έχουν τέλος οι ειδήσεις γεμάτες αίμα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε αστυνομικός ο οποίος είχε πυροβοληθεί νωρίτερα μέσα στους χώρους του διάσημου Πανεπιστημίου ΜΙΤ της Μασαχουσέτης.

Ο αστυνομικός ο οποίος ανήκε στην ασφάλεια του Πανεπιστημίου, πήγε να ερευνήσει ένα συμβάν που καταγράφηκε, για να πέσει θύμα πολλαπλών πυροβολισμών.

Ένα... ΦΕΚ φουντώνει πάλι τον ανασχηματισμό

Της Μαρίνας Μάνη

«Ένα νομικό κενό καλύψαμε, μη πάει το μυαλό σας σε ανασχηματισμό», απαντούν από το Μαξίμο στο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός αποφάσισε, αίφνης, τη δημιουργία έξι θέσεων αναπληρωτών υπουργών σε ισάριθμα υπουργεία.

Συνελήφθη ένας από τους υπόπτους για την επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ύποπτος για το μακελειό στην Βοστώνη, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ αναζητείται ο δεύτερος.