20 Απριλίου 2013

Ανατριχίλα - Πρώην δήμαρχος στραγγάλισε την κόρη της φίλης του για να κάνει σεξ με το πτώμα της

Διαπράττοντας ένα έγκλημα θέλησε να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του πάθος πρώην δήμαρχος της επαρχίας του Μίσιγκαν ο οποίος δολοφόνησε την 24χρονη κόρη της αρραβωνιαστικιάς του για να κάνει... σεξ με ένα πτώμα.

Λέμε και καμιά μαλακ@α... "Βόμβα! Απολύονται και μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι!"

[Το βόμβα προφανώς κολλάει στο "μόνο με απειλή βομβαρδισμού μπορεί να απολυθει δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα"...]

Αποκάλυψη-βόμβα από τον “Τύπο της Κυριακής”, που θέτει ζήτημα κατάργησης στην πράξη της πρόνοιας του ισχύοντος Συντάγματος της χώρας περί της προστασίας της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς… διασθαλτικές ερμηνείες, με τη δημοσίευση αποσπάσματος από την πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για απολύσεις υπαλλήλων που εργάζονται στον δημόσιο τομέα.

Συνεχίζει τα καπρίτσια η Στάη... Καλά κάνει αφού δεν τη σουτάρουν...

Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις της Έλλης Στάη με την ΕΡΤ μετά και την τελευταία κόντρα της με τον Αιμίλιο Λιάτσο που προκλήθηκε από τα νέα «καμώματα» της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Γελάει ο πλανήτης με την αμορφωσιά τους-Τσέχος πρέσβης προς Αμερικανούς: Μην συγχέετε Τσετσενία με Τσεχία!

Η Τσεχία και η Τσετσενία είναι δυο εντελώς διαφορετικές οντότητες επισήμανε ο Τσέχος πρέσβης στην Ουάσιγκτον Πετρ Γκαντάλοβιτς επιχειρώντας να κάνει... μάθημα γεωγραφίας στους Αμερικανούς.

Αιτία;

Έλληνες έψαλλαν στο σημείο τραγωδίας στη Βοστόνη (Video)

Έψαλλαν στα ελληνικά και στα αγγλικά έναν από τους πιο γνωστούς ύμνους της χριστιανοσύνης το «Αγνή Παρθένε Δέσποινα»

Ύμνους έψαλλαν στο σημείο της τραγικής βομβιστικής επίθεση στη Βοστώνη, οι φοιτητές της...

Γλυκιές Θύμισες και βαθιές ανησυχίες !


Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Θυμάμαι ακόμα μιά εποχή που πηγαίναμε στο σχολειό για να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε .Θυμάμαι ακόμα το δέος να μας τσακώσει αδιάβαστους ο καθηγητής .Ατέλειωτα καλαμπούρια στο διάλειμμα αλλά όταν ήταν για μάθημα όλοι σκασμός και σεβασμός στο δάσκαλο που δίδασκε. Ατέλειωτες ώρες διαβάσματος και βραδυνή μελέτη μετά το φροντιστήριο( αναγκαίο κακό δυστυχώς και τότε) για να καλύψουμε και να αναλύσουμε ύλη που δε προλαβαίναμε στο σχολειό.

ΦΩΤΟ: Έτσι οργανώνονται οι «αυθόρμητες παρεμβάσεις κατοίκων»... απ' τους ΣΥΡΙΖΑίους

Το μεσημεράκι όταν ξύπνησε είπε να κάνει λίγη επανάσταση...

ω του θαύματος λίγο αργότερα ήρθε η "αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου" από 1 άτομο και κατά τις 2-3 μμ όταν είχε αδειάσει η λαϊκή έγινε μια μικρή επανάσταση...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 21 Απριλίου 2013

Δείτε τα:

Παρέμβαση Σαμαρά στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ

Άμεση προτεραιότητα αποτελούν για την κυβέρνηση οι αποκρατικοποιήσεις. Αυτό έχει καταστεί πλέον σαφές, ιδίως μετά την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην αποκρατικοποίηση "κλειδί" της εταιρείας φυσικού αερίου.

E. Αναστασιάδη: O σύζυγος μου έχασε πάνω από 15 εκατ. από το "κούρεμα"

Απαντήσεις όσον αφορά τα εκατομμύρια που έβγαλε η εταιρεία του συζύγου της στο εξωτερικό, δίνει η κόρη του Αναστασιάδη, Έλσα Αναστασιάδη – Λούτσιου, στο ¨Πρώτο Θέμα». Η κόρη του Προέδρου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο σύζυγος της έχασε πάνω από 15 εκ. από το «κούρεμα.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα μετά το φονικό σεισμό - Βίντεο-σοκ από το χτύπημα του εγκέλαδου

Στους 152 ανέρχονται οι νεκροί, ενώ σε χιλιάδες υπολογίζονται οι τραυματίες από το μεγάλο σεισμό των 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το πρωί τη νοτιοδυτική Κίνα. Την ίδια ώρα την ένταση με την οποία χτύπησε την περιοχή η συγκεκριμένη δόνηση δίνει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αυτό είναι το θύμα της νέας μαφιόζικης εκτέλεσης στην Πάτρα - Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα [εικόνα]

Παρελθόν με τη δικαιοσύνη, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί το 2011 ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και είχε οδηγηθεί στη φυλακή, από όπου είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα, είχε ο 38χρονος Πάνος Τσίρκας από τα Ζαρουχλέικα, ο οποίος έπεσε νεκρός με οκτώ σφαίρες στο κέντρο της Πάτρας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Bundesliga 30η αγωνιστική (βίντεο)

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Συνελήφθησαν 27 οδηγοί ταξί με «πειραγμένα» ταξίμετρα... η Μέρκελ τα είχε πειράξει εν αγνοία τους!

Με «πειραγμένα» ταξίμετρα κυκλοφορούσαν 27 οδηγοί ταξί που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, οι οδηγοί είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων, τοποθετώντας ειδικό καλώδιο με το οποίο προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμειακή μηχανή, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις.

Δεν ήξεραν ποιοι ήταν οι τρομοκράτες και ήταν εναντίον της στοχοποίησης μουσουλμάνων... Τώρα που έμαθαν κοκοκο

Η γλώσσα πήγαινε ροδάνι... μόλις ήρθαν οι αποδείξεις μούγγα οι ΣΥΡΙΖΑίοι...

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κράτος που προστατεύει τους πολίτες του ...

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κράτος που προστατεύει τους πολίτες του και σε ένα που προστατεύει την ΑΝΟΜΙΑ , είναι η εξέλιξη στην δραματική υπόθεση των βομβιστών της Βοστόνης...

Σε αντίθεση με την χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που το 2004...

Βαρτζόπουλος: H N.Δ. θα στηρίξει τον Μπουτάρη αν ...

Τι λέει το δεξί χέρι του πρωθυπουργού για την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Μόνο εάν προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει η πιθανότητα να στηριχθεί ο Γιάννης Μπουτάρης από το κόμμα της Συγγρού, αφήνει να εννοηθεί, φυσικά μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο κ. Βαρτζόπουλος.

Θα επιστρέψουν οι Έλληνες στην Ίμβρο μόλις ανοίξει το ελληνορθόδοξο σχολείο;

Μπορεί η έγκριση άδειας λειτουργίας του ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου στην Ίμβρο, να δόθηκε πριν λίγο καιρό, όμως η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει ως κεντρική της είδηση, στην ηλεκτρονική της μορφή, τη πιθανότητα οι Έλληνες που εγκατέλειψαν το νησί πριν πενήντα χρόνια να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους μόλις… σημάνει το πρώτο κουδούνι του σχολείου.

Καλόμαθε η Αριστερά στην ασυλία

Tου Πασχου Μανδραβελη

Οι διαμάχες μεταξύ των κομμάτων είναι σύνηθες πράγμα. Οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αντίθεση, μάλιστα, με όσα η «κοινή σοφία» πρεσβεύει, η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων είναι και χρήσιμο πράγμα. Οι πολιτικοί σχηματισμοί δεν φτιάχτηκαν να ομονοούν -τότε δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης- αλλά η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων και συμφερόντων σε μια κοινωνία έκαναν αναγκαία την ύπαρξη των κομμάτων.

Θα ήταν περίεργο για Άγγλο! Ήταν γκέι ο Ρομπέν των Δασών;

Η θεωρία ενός καθηγητή, που διδάσκει σε πανεπιστήμιο του Βερολίνου, φέρνει τα πάνω – κάτω

Εδώ και αιώνες, ο Ρομπέν των Δασών παρουσιάζεται ως ένας λαϊκός ήρωας, που αγωνίζεται για το καλό των αδυνάμων, ένας παράνομος που κλέβει από τους πλουσίους για να μοιράσει τα χρήματα στους φτωχούς, δεινός τοξοβόλος και δραστήριος αγωνιστής κατά της αδικίας.

Κομμουνιστικά καφριλίκια στη Θεσσαλονίκη ... κάτι σαν τη Βοστόνη δηλ. [Βίντεο]

Οι μεν επιτίθονται σε αστυνομικούς επειδή δεν τους αφήνουν να μπουν σε ιδιωτικό χώρο να τα κάνουν μπουρδ@λο... οι δε τους χειροκροτούν επειδή έκαναν τη δουλειά τους... οι μεν είναι στον αναπνευστήρα και οι δε έχουν πάει στο φεγγάρι και ετοιμάζονται να την κάνουν για τον Άρη

Με τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού, αλλά και ενός δικηγόρου, ο οποίος μάλιστα κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν με κλομπ, έληξε η ένταση που προκλήθηκε έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται διαμαρτυρία από την Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερευνούν για οργανωμένο σχέδιο-Ανακρίνουν άλλους 3

Στις πιθανές διασυνδέσεις των αδελφών Τσαρνάεφ με τρομοκράτες εντός και εκτός ΗΠΑ επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών. Η τσετσενική καταγωγή των δύο βομβιστών πολλαπλασιάζει τα πιθανά σενάρια για το ποιοι μπορεί να φανάτισαν και να όπλισαν τα δύο αδέλφια.

Παντρεμένος με παιδί ο 26χρονος βομβιστής της Βοστόνης

Σύμφωνα με νέα στοιχεία ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ ήταν παντρεμένος με Αμερικανίδα και είχε αποκτήσει μια κόρη

Παντρεμένος και με μία κόρη ήταν ο 26χρονος βομβιστής της Βοστόνης σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πέρασε μπροστά η ΝΔ-Το 30% δηλώνει ότι επί χούντας τα πράγματα ήταν καλύτερα...


Προβάδισμα 0,6% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει το μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis που δημοσιεύει η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", ενώ πριν ένα μήνα η ίδια εταιρία έδινε μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 0,3%.

Από τα καλύτερα και θετικότερα πρωτοσέλιδα για την Ελλάδα !!!

Έρχεται από την αντιπολιτευόμενη μαϊμού Liberation που κατ΄ευφημισμό έχει τίτλο 6ημέρες ενώ εκδίδεται πλέον ΑΠΑΞ εβδομαδιαίως ...

Το αποκλειστικό της ρεπορτάζ καταφέρνει να γεννήσει την ελπίδα ότι κάτι πάει επιτέλους να αλλάξει στην αρτηριοσκληρωτική χώρα μας...

Γιατί η Ελλάδα δεν μειονεκτεί έναντι της Τουρκίας

Χαράλαμπος Τσαρδανίδης*

Η απομυθοποίηση ορισμένων «παραδοχών» των ελληνοτουρκικών σχέσεων

Τούρκοι στρατιώτες κρατούν τις σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας στην διάρκεια επίσημης επίσκεψης ελλήνων αξιωματούχων στην Άγκυρα. Κατά τη διάρκεια του εικοστού αιώνα, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις πέρασαν μέσα από διαφορετικές φάσεις οι οποίες εναλλάσσονταν μεταξύ περιόδων πολέμων, φιλίας, συμμαχίας και διαστημάτων «ειρηνικής συνύπαρξης» και «μη πολέμου».

Φοβερή εφαρμογή: Δες τι συνέβαινε στον κόσμο την ημέρα που γεννιόσουν

Συνήθως οι πρώτες μας μνήμες είναι αρκετά χρόνια μετά την ημέρα που πρωτοαντικρίσαμε το φως, ενώ περιορίζονται στην εικόνα της μητέρας, του πατέρα ίσως κάποια μεγαλοπρεπή τούμπα, ωστόσο, τι ακριβώς συνέβαινε στον πλανήτη Γη εκείνη την ημέρα που γεννηθήκαμε;

Άφρισαν χθες τα ΣΥΡΙΖΑκια ΦΩΤΟ

Τους έτσουξε πολύ ότι ο "ΣΥΡΙΖΑ Βοστόνης" έγινε πρώτο θεμα συζήτησης στο twitter και έδειξαν την ενόχλησή τους:

Στέλιος Κυριακίδης: Ο Έλληνας ήρωας, νικητής του Μαραθωνίου της Βοστόνης (ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα)

Στην Πάφο στις 4 Μαϊου 1910 γεννήθηκε ο Στέλιος Κυριακίδης (1910-1987).

Φτωχόπαιδο, ξεκίνησε τον αθλητισμό στην Λεμεσό. Το 1934 μετακομίζει στο Χαλάνδρι. Έπιασε δουλειά στην τότε Ηλεκτρική Εταιρεία, και πήγαινε να μετράει τα ρολόγια στα σπίτια του κόσμου για να βγάλει το μεροκάματο. Πήρε μέρος ως δρομέας με την ελληνική εθνική ομάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του 1936.

Τι καλός άνθρωπος ο Κώστας Βαξεβάνης!!! Και προπάντων σέβεται τη γυναίκα ο "έγκριτος βραβευμένος"...

Δείτε ας πούμε πως απαντάει σε κάποιο οχετό που βρίζει Αλ Σαλέχ και Σαμαρά:

Καραμανλής πονάει: Στηρίζω Σαμαρά κι ας λένε...

Τί αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της Ν.Δ.

Από τις εξορμήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην επαρχία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό επισκεπτόμενος με την οικογένειά του γνωστούς και φίλους και διάφορες περιοχές της χώρας βγήκε είδηση σχετικά με τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ποιος είναι ο 19χρονος που σκόρπισε το θάνατο στη Βοστώνη

Ο πατέρας του τον περιγράφει ως «πραγματικό άγγελο». Ο 19χρονος όμως εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και μαζί με τον αδελφό του , όπως έχει ανακοινώσει το FBI , οργάνωσαν και εκτέλεσαν με διαβολικό τρόπο την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης που σκόρπισε τρόμο και θάνατο.

Τόμσεν: Ναι στη μείωση ΕΦΚ και ΦΠΑ στην εστίαση υπό προϋποθέσεις-Το ποτήρι είναι πλέον περισσότερο από μισογεμάτο

Ικανοποιημένος για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος εμφανίστηκε ο επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, ο κ. Τόμσεν τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση τηρεί τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το ποτήρι πια είναι περισσότερο από μισογεμάτο».

ΒΙΝΤΕΟ: Πολύ πλάκα οι κινέζοι όταν τραγουδάνε ελληνικά

Η Μαρία με τα κίτρινα σε ασιατική εκτέλεση, κάτι φέρνει από τη δική μας Μαρία αλλά σίγουρα δεν έχει παρά μία κωμική ... οπτική! Δείτε το βίντεο:

Να αποκαταστήσουν κλίμα εμπιστοσύνης με την Ελλάδα θέλουν οι Ολλανδοί

Προσπάθεια αλλαγής πλεύσης και αναστροφής του κλίματος καχυποψίας στις σχέσεις της Ολλανδίας με τη χώρα μας, επιχειρεί το τελευταίο διάστημα η νέα ολλανδική κυβέρνηση καθώς και η χώρα αυτή υφίσταται πλέον τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

100 νεκροί και 600 τραυματίες από σεισμό 6,6 R στην Κίνα

Τους 100 έχουν φτάσει ήδη οι νεκροί από μεγάλο σεισμό 6,6 R που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κίνα, στην επαρχία Σιτσουάν, οι αρχές ωστόσο...

Επιστολή επωνύμων στα ρωσικά παρέδωσε στον Σαββίδη ο Στρατηγός Φ. Φραγκούλης!

Στη δημοσιότητα ήρθε το θέμα της επιστολής που παρέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο, λόγω της αναφοράς που υπάρχει στο όνομα του Πάμπλο Γκαρσία.

"Χαφιές" πολίτης, όπως θα λεγε ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε το βομβιστή και ειδοποίησε την Αστυνομία που είχε σταματήσει να τον ψάχνει

Για όσους δεν το έχουν ακόμα καταλάβει και επειδή δεν το πολυλένε τα ΜΜΕ: Τον τρομοκράτη τον βρήκε ουσιαστικά πολίτης ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία που μισή ώρα πριν είχε σταματήσει να ψάχνει και είχε ανακοινώσει οτι δεν τον βρήκε αλλά καλά θα κάνει να παραδοθεί μόνος του.

Η Αστυνομία λέει ότι το σκάφος μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένος δεν είχε ψαχτεί γιατί ήταν εκτός του χώρου που είχε αποκλειστεί και ερευνούνταν .. δηλ. με άλλα λόγια τους είχε ξεγλυστρίσει από το χώρο που ερευνούσαν και τον είχαν χάσει. Αυτό για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε πληροφορίες στην Αστυνομία και να μην φοβόμαστε τη λογική "αυτός είναι χαφιές" που έχει επιβάλλει η αριστερή τρομοκρατία στην ελληνική κοινωνία... γιατί το κράτος, η αστυνομία, η εφορία είμαστε εμείς

Συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ο δεύτερος ύποπτος για την βομβιστική ενέργεια στο μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ο 19χρονος Τσετσένος Τζοχάρ Τσαρνάεφ, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές στην πρύμνη ενός σκάφους, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού σε προάστιο της Βοστόνη, ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Προκόπιο, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης.

Πόλεμος στα Εξάρχεια μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και "αγνώστων"

Ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε επίθεση με βόμβες μολότοφ τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διμοιρία των ΜΑΤ επί της οδού Ιπποκράτους.

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό ημιαπασχόλησης στην Ευρωζώνη καταγράφεται στην Ελλάδα

Η Ολλανδία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό... ακόμα και σε κρατικές δουλειές, μια γυναίκα πχ., μπορεί να δουλέψει 4-5-6 ώρες. Κοντά στο 50% το ποσοστό ημιαπασχόλησης γι' αυτό η Ολλανδία είναι "υπανάπτυκτη"...

Ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ για την Ελλάδα της κρίσης, η οποία «φιλοξενεί» το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό (7,7%) ημιαπασχόλησης στην Ευρωζώνη για το 2012, έναντι 21,4% στην Ευρωζώνη και 19,9%, στην «Ευρώπη των 27». Αυτά σημειώνουν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο ήρωας αστυνομικός σε εξώφυλλο του Time που διχάζει (vid&pics)

Διχάζει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time που απεικονίζει έναν αστυνομικό να διασώζει ένα τραυματισμένο αγοράκι μετά την τρομοκρατική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης

Κι όμως το Βερολίνο είναι ακόμη... χωρισμένο - Εντυπωσιακή αεροφωτογραφία

Μπορεί το τείχος του Βερολίνου να έπεσε το 1989 ωστόσο, μια φωτογραφία που τράβηξε ένας Καναδός αστροναύτης και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο το διαδίκτυο δείχνει ότι 23 χρόνια μετά την ενοποίηση τα σημάδια του Ψυχρού Πολέμου παραμένουν ακόμη ζωντανά.

Ο κήρυκας του μίσους που ενέπνευσε τους βομβιστές της Βοστώνης

Οπαδός του ισλαμιστή εξτρεμιστή Φέιζ Μοχάμεντ φέρεται να είναι ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ- ο 26χρονος φερόμενος βομβιστής του μαραθωνίου της Βοστώνης- ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Αυτή είναι η μητέρα των βομβιστών που είχε συλληφθεί για κλοπή και λέει ότι τους την έστησαν (Φώτο-βίντεο)

Μητέρα και θεία στο ίδιο μήκος κύματος me ton SYRIZA, φωνάζουν οτι τα "παιδιά" είναι αθώα και τους την έστησε το FBI...

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται ότι είχε την περασμένη χρονιά η η Ζουμπεϊντάτ Τσαρνάεφ, μητέρα των βομβιστών της Βοστώνης.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τον ιστότοπο Patch.com, η μητέρα των βομβιστών της Βοστώνης είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2012 για...

Συνελήφθη ζωντανός ο δεύτερος τσετσένος τρομοκράτης (φώτο-βίντεο)

«Συνελήφθη!!! Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος. Η έρευνα ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε και η δικαιοσύνη νίκησε. Ο ύποπτος κρατείται», αναφέρει σε μήνυμα στο twitter η αστυνομία της Βοστόνης. Ο ύποπτος συνελήφθη κρυμμένος μέσα...