22 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! Προφητεια του Νοστραδαμου για την Ελλαδα θα εκπληρωθει το 2015 μ.Χ.!!!

Μια οχι τοσο γνωστη προφητεια του Νοστραδαμου ερχεται στο φως της δημοσιότητας και μετά τη χθεσινή μέρα οπου επιβεβαιώθηκε εν μερει, αναμενεται να επιβεβαιωθεί πλήρως το 2015!!

Το εν λογω τετραστιχο ο Γαλλος προφητης το εγραψε το 1577 στο δευτερο τομο των Προφητειων και λεει συγκεκριμενα:

"Η Ελλάδα, κατά το έτος 2015 μ. Χ. θα έχει πρωθυπουργό...

ΦΩΤΟ: Σταματειστε ρε κλωσες γιατι κλαιω... απ τα γελια

Δειτε τις κοτες (καταγγειλτε με και για το "κοτες" :Ρ ):

Ψιλοδιαφωνιες μεταξυ συνιστωσων ΣΥΡΙΖΑ... ΦΩΤΟ

Καποιοι δεν ασπαζονται τις θεωριες του εγκριτου Βαξεβανη για το "σχεδιο δολοφονιας του":

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Δειτε πως θα ειναι ο Αλεξης σε ενα χρονο!

Δειτε το:

Αλαφούζος για Νταμπίζα: Τον έδερναν τα αδέρφια του κι έγινε αντιπαναθηναϊκός

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γιάννης Αλαφούζος, για τις προ εικοσαετίας δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα, τον οποίο και επιθυμεί να φέρει στο διοικητικό σχήμα του «τριφυλλιού», αλλά «σκοντάφτει» στις αντιδράσεις μελών της ομάδας.

Κάθειρξη οκτώ ετών σε απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για εκβίαση... θα συνεχισει ομως να εισπρατει τη συνταξη οποτε μην τρελενεστε

Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, με την κατηγορία ότι παρείχε προστασία σε ιδιοκτήτες νυχτερινών καταστημάτων.Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σαμαράς: Οι Έλληνες εφοπλιστές στηρίζουν έμπρακτα την οικονομία

Δύο υπερσύγχρονα σκάφη προς την ειδική μονάδα υποβρύχιων καταστροφών του λιμενικού σώματος δώρισε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, σε εκδήλωση, στην οποία έδωσε το παρών και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

ΞΕΦΤΙΛΑ!! Ο Άρης έκοβε τιμολόγια στο όνομα ΜΚΟ και φεσωσε εταιρια...

Τα φέσια του πρώην υπουργού σε εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μία απίθανη υπόθεση «φεσώματος» με πρωταγωνιστή τον Άρη Σπηλιωτόπουλο φέρνει στο φως τo Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Η άκρη του νήματος βρίσκεται μερικά χρόνια πριν, όταν ο πρώην υπουργός αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία του πολιτικού του γραφείου, εγκαθιστώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας στο γραφείο του.

"ΣΚΑΤΑ!": Ο εκδότης ανακάλεσε την πρόσληψη του Ντάσκα

Με την «απόρριψη» της ιδέας, έλευσης του Γιάννη Ντάσκα έκλεισε ο «πρώτος γύρος» της «αναμέτρησης» του Χάρη Οικονομόπουλο με τους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας.

Στη σχεδόν δίωρη συνάντηση που έγινε το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας, ο νέος εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε πως τελικά ο Γιάννης Ντάσκας δεν θα πάει στην εφημερίδα, καθώς τα στελέχη της δεν υποστήριξαν την πρόταση.

Μία η έγκυρη προσφορά για τον ΟΠΑΠ

Μόνο μία φαίνεται πως είναι η έγκυρη προσφορά από τις δύo που κατατέθηκαν για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ.

Έγκυρη είναι σύμφωνα με πληροφορίες μόνο η προσφορά της Emma Delta, κοινοπραξία του...

"Ρουφιανιες" και ένα βίντεο που είδαν 400 φορές οδήγησαν το "χουντικο" FBI στα "παιδια" της Βοστώνης με τα "οικιακα σκευη"

Μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στο μαραθώνιο της Βοστώνης, οι αρχές προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον ένα ύποπτο που είναι σοβαρά τραυματισμένος στο λαιμό και τη γλώσσα και δεν μπορεί να μιλήσει. Ωστόσο FBI και αστυνομία έπρεπε να προχωρήσουν με πολύ προσεκτικά βήματα μέχρι να εντοπίσουν τους δύο βομβιστές.

Η ερώτηση του Γ. Μιχελάκη εναντίον του Η.Κικίλια

Από τις αρχές του χρόνου ο Γιάννης Μιχελάκης είχε καταθέσει ερώτηση στην βουλή προς τον υπουργό Εργασίας για τα χαμηλά ποσοστά απορροφητικότητας κοινοτικών κονδυλίων μέσω του ΟΑΕΔ. Μάλιστα η ερώτηση είχε θέμα: «Η επί τριετία προκλητική αδυναμία του ΟΑΕΔ να απορροφήσει σημαντικά κοινοτικά κονδύλια για την ενίσχυση της απασχόλησης»

ΒΙΝΤΕΟ- Η συνομιλία Άκη-Σμπώκου

Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρώην συνεργάτη του, Γιάννη Σμπώκο είχε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Τεχνικό εγχειρίδιο ασφαλούς ρύθμισης και χρήσης προσωπικού υπολογιστή» από το ΓΕΕΘΑ

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη πρωτοβουλία του ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε σήμερα. Πρόκειται για τη δημιουργία στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ ειδικού χώρου με την ονομασία «Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=3853, όπου και θα αναρτώνται οδηγίες και ανακοινώσεις από την Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ σχετικά με θέματα ασφαλείας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ελα να βλεπω να σπανε πληκτρολογια ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσαυγιτης: Να γυρίσουν τα τανκς στις παρελάσεις - Μας αρέσει ο ήχος από τις ερπύστριες


Για να δουμε θα τσιμπησουν παλι οι επαναστατες της φακης επειδη καποιος ειπε κατι για να γελασουμε...

Η χθεσινή δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και παρουσίαζε το 30% των ερωτηθέντων να λένε ότι «επί χούντας τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα» φαίνεται ότι έχει κάνει τους Χρυσαυγίτες να είναι έτοιμοι να ξεσαλώσουν.

Ο Βρούτσης επιμένει στην παραίτηση Κικίλια παρά την υπόσχεση Μαξίμου σε Βενιζέλο για παραμονή

Επιμένουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας ότι εντός των προσεχών ημερών θα αντικατασταθεί ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας την παραίτηση του οποίου είχε ζητήσει σήμερα το πρωί ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Στο ΤΧΣ η Eurobank... δεν βρισκει ουτε σαλιο

Την ανακεφαλαιοποίηση από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) εισηγείται το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank.

Επίσης, το ΔΣ συζήτησε, τις άμεσες προοπτικές της ανασυγκρότησης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας προκαλούν γιορτάζοντας τα γενέθλια του Χίτλερ [βίντεο]

Την επέτειο των 124 χρόνων από τη γέννηση του Αδόλφου Χίτλερ αποφάσισαν να «γιορτάσουν» οι οπαδοί της βουλγαρικής ομάδας Λέφσκι Σόφιας ανεβάζοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

ΒΙΝΤΕΟ- Η άνοδος και η πτώση του Άκη

Για περισσότερα από 30 χρόνια ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Διετέλεσε για δεκαετίες υπουργός, μέχρι και αναπληρωτής του Πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου.

Γελαει ο Αδωνις με την αγωγη Βαμμενου...


Αγωγή κατά του Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ μέσω Twitter, γράφοντας:

ΣΥΡΙΖΑ κι ο Ακης!! Κατηγγειλε την κρατικη βια της οποιας ειναι θυμα λεει

Απιστευτος ελιγμος του Ακη στο δικαστηριο! Αναμενεται να παιξει το χαρτι του Αντιμνημονιου για να τον κανουν σημαια τους ολοι οι βασανισμενοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΕροψεκασμενων του Καμμενου

Ασκήθηκε σε βάρος μου κρατική βία, είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε παρέμβασή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αρνούμενος τις κατηγορίες εναντίον του.

Νέα μαρτυρία για τον βομβιστή της Βοστώνης – Τι είπε σε συμφοιτητή του μία μέρα μετά την επίθεση

Nέα στοιχεία γύρω από τις κινήσεις του Τζοχάρ Τσαρνάεφ έρχονται στη δημοσιότητα όσο οι αρχές περιμένουν τις απαντήσεις του 19χρονου βομβιστή της Βοστώνης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση κι έχει αρχίσει να ανακρίνεται γραπτώς.

Αφιέρωμα ύμνος αυστριακής εφημερίδας στην Υδρα: Η Ελλάδα χωρίς αυτοκίνητο

Aφιέρωμα ύμνο στην Υδρα με τίτλο «Η Ελλάδα χωρίς αυτοκίνητο» και εκτενές φωτορεπορτάζ φιλοξενεί η αυστριακή εφημερίδα Kurier.

Σαρώνει η νέα διαφήμιση της Evian με τα μωρά χορευτές [βίντεο]

Οι διαφημίσεις της Evian αποτελούν παγκόσμια επιτυχία. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα μωράκια της γνωστής εταιρίας που χορεύουν στους ρυθμούς τραγουδιών.

Μνημόσυνο για τους Έλληνες στρατιωτικούς που έπεσαν στον πόλεμο της Κορέας (1950-53)

Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 186 Ελλήνων στρατιωτικών, από τον Στρατό Ξηράς και την τότε Ελληνική Βασιλική Αεροπορία, οι οποίοι συμμετείχαν στη δύναμη του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας τελέστηκε παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, του εν Αθήναις πρέσβεως της Νοτίου Κορέας και άλλων επισήμων.

International Herald Tribune για Ελλάδα: Βγαίνει και πάλι στο φως

Ενα αισιόδοξο άρθρο γνώμης για τη μελλοντική έξοδο της χώρας από την κρίση και την οικονομική ανάκαμψη με τίτλο «Διαλύεται η ομίχλη πάνω από την Ελλάδα», δημοσιεύει η International Herald Tribune.

Ο Ανθιμος «αφόρισε» από άμβωνος τους καφρους της Νέας Μανωλάδας [βίντεο]

«Απάνθρωπο έγκλημα» χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος τους πυροβολισμούς κατά των 200 εργατών φράουλας από το Μπαγκλαντές που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους στη Νέα Μανωλάδα.

Προφυλακιστέα τα ζωα-πιστολέρο της Νέας Μανωλάδας - Εφτυναν τις κάμερες οι καφροι

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τρεις επιστάτες και ο φραουλοπαραγωγός που κατηγορούνται για την επίθεση κατά αλλοδαπών εργατών στη Νέα Μανωλάδα, αφού μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

ΦΩΤΟ: Απλή η επιλογή ευρώ ή δραχμή για τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπου φυσάει ή απ' όπου ρουφάει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ τι λεει για το πως αντιμετωπιζει η χουντα της Σ. Αραβίας τη λαθρομεταναστευσης... εεεε;

Στους εργοδότες το κόστος απέλασης των αλλοδαπών που εργάζονται παράνομα

Η Σαουδική Αραβία θα υποχρεώσει τους εργοδότες των αλλοδαπών που εργάζονται παράνομα στη χώρα να πληρώνουν το κόστος της απέλασής τους, βάσει νέων κανόνων που ενέκρινε η κυβέρνηση, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Saudi Gazette.

«Η αλήθεια είναι ότι το Μνημόνιο ήταν αναπόφευκτο»

Τόμας Βίζερ: Δεν θα επιβίωνε η Ελλάδα...


Οι τέσσερις κοινές ερωτήσεις

1 Μπορούσε η Ελλάδα να έχει αποφύγει το Μνημόνιο;
2 Με ποιον διαφορετικό τρόπο θα είχαμε αντιμετωπίσει την κρίση χρέους;
3 Ποια ήταν τα βασικά λάθη στην κατασκευή της πολιτικής του Μνημονίου και τι θα μπορούσε να έχει γίνει διαφορετικά στην εκτέλεσή του;
4 Σε τι πέτυχε το Μνημόνιο;

ΦΩΤΟ: Σύντροφοι νικήσαμε!

Οι αγώνες μας δικαιώθηκαν πανηγυρικά!!

Νυν ΣΥΡΙΖΑία που έτρωγε επί 2 γενιές απ' το ΠΑΣΟΚ, εύχεται να είχε σκοτωθεί ο ΓΑΠ στη Βοστώνη!!

Δείτε ποια είναι η τύπισα που έυχήθηκε να είχε σκοτωθεί ο ΓΑΠ στη βομβιστική επίθεση της Βοστώνης!!!

Γενικός γραμματέας Αθλητισμού επί Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ο πατέρας της Νίνας Κασιμάτη, που πέρσι μίλησε μαζί με τον κ. Τσίπρα στην εκδήλωση της Νίκαιας που οργάνωσαν πρωήν ΠΑΣΟΚοι και νυν ΣΥΡΙΖΑίοι για την 3η Σεπτέμβρη. Η ίδια περιγράφεται ως....

Ο Δενδιας ηταν λεει δικηγορος 2 offshore... Μμμμμ Μαλακ@α του!! Επρεπε να ειναι δικηγορος βιαστων για να τον εκτιμησουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Αισχος!! Να παραιτηθει τωρα ο αχρειος Δενδιας!! Μα να μην εχει ουτε εναν βιαστη στο πελατολογιο του, σαν αυτον που εχει η Ζωη Κωνσταντοπουλου!! Απαραδεκτος! Ασε που τα λαγωνικα που εβγαλαν την ειδηση τον καλυπτουν και κρυβουν οτι πληρωθηκε...

BINTEO: Το... φιλί στο λαιμό του Ίμπρα

Στον αγώνα για το πρωτάθλημα Γαλλίας μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Νις , ο αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας, Ρενάτο Σιβέλι "μάρκαρε" κάπως διαφορετικά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται σε φάση που έπρεπε να μαρκάρει τον Σουηδό επιθετικό, ο αμυντικός του έδωσε ένα φιλί στο λαιμό, με τον Ζλάταν να τον απωθεί φανερά εκνευρισμένος.

Ευνοικη αποφαση Μαυραγάνη για τις μεταβιβάσεις ακινήτων

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, θα επιτρέπονται στο εξής, προς διευκόλυνση των οφειλετών, οι μεταβιβάσεις ακινήτων ακόμα και αν το τίμημα της πώλησης είναι μικρότερο από το ύψος της οφειλής. Με την απόφαση αυτή διευκολύνονται συναλλαγές, όπως επίσης και η εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο.

NY Times: Οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης, το πρωην αφεντικο της Ρενας Δουρου δεν θα γλιτώσει τη φυλακή

Με εκτενές άρθρο η εφημερίδα New York Times αναφέρεται στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, που ως γνωστο ειχε προσλαβει τη Ρενα Δουρου σαν συμβουλο του στο Υπουργειο Εθ. Αμυνας, η οποια ξεκίνησε σήμερα και τη χαρακτηρίζει «τη δίκη του πιο υψηλά ιστάμενου πολιτικού την τελευταία εικοσαετία στην Ελλάδα».

Επιτελους! Την παραίτηση Κικίλια ζήτησε ο Βρούτσης

Την παραίτηση του διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Ηλία Κικίλια, ζήτησε σήμερα...

ΑΨΟΓΑ!! Πωλήθηκε και το νησάκι Σοφία στο Ιόνιο –το αγόρασε νοτιοαφρικανός για 2,8 εκατ. ευρώ

Η «Σοφία» (ή Σοφιά) είναι το το τρίτο ιδιωτικό νησί στο Ιόνιο πέλαγος που αλλάζει χέρια το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ένα νησί που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων (όπως ο Σκορπιός) και είναι το πέμπτο μεγαλύτερο σε έκταση, με 170 στρέμματα.

Αγριο ξυλο Πουτιν στους πατριωτες του κ@λου: Δεν θα πλακωθουμε με την Τουρκία για την Κυπρο

Εννοειται οτι την ειδηση δεν θα την διαβασετε σε παπαγαλακια...

Ο Ρώσος Υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ δήλωσε την Κυριακή ότι η χώρα του δεν επιθυμεί να διαταραχθούν οι σχέσεις της με την Τουρκία εξαιτιας της...

Σίβυλλα alert! Ο Alex κέρδισε τους businessmen... μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν για τον «μικρό»

Εντυπωσιακος ο αερας με τον οποιο κινουνταν η Ζωη Κωνσταντοπουλου αναμεσα στους εκπροσωπους του επιχειρηματικου κεφαλαιου...

Οι κοινωνικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες μικρές, «πικάντικες» ειδησούλες και χαριτωμένες εικόνες από την τελευταία του επίσκεψη στα σαλόνια της «Μεγάλης Βρετανίας» λίγες μέρες πριν.

Eurostat: Στο 10% το έλλειμμα του 2012, λογω ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων

Στο 10% διαμορφώθηκε το έλλειμμα της Ελλάδας το 2012 (λόγω των χρηματων που θα βαλει το κρατος στην ανακαιφαλαιοποιηση των τραπεζων απο το 6+% εκτινάσσεται στο 10%), ενώ το χρέος ανήλθε στο 156,9% του ΑΕΠ από 170,3% το 2011 και 148,3% το 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat.

SZ για σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα: Πολλά στοιχεία, καμία απόδειξη

Το σκάνδαλο διαφθοράς της Siemens στην Ελλάδα φιλοξενείται σήμερα στα σχόλια του γερμανικού τύπου.

Στην πρόθεση των ελληνικών αρχών να οδηγήσουν στις δικαστικές αίθουσες τον πρώην επικεφαλής της Siemens Χάινριχ φον Πίρερ αναφέρεται άρθρο των Κλάους Οτ και Τάσου Τέλλογλου στην Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Ο Ζήσης Βρύζας μάρτυρας στη δίκη του Άκη

Οι μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων αναμένεται να φτάσουν τους 70, ενώ του κατηγορητηρίου τους 18

Ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης που κάλεσε ο Γιώργος Σαχπατζίδης, κατηγορούμενος στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι ο Ζήσης Βρύζας, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απόντες μάρτυρες οι Σημίτης-Παπανδρέου-Βενιζέλος (pic+vid)

Διακόπηκε η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση του ''μαύρου χρήματος'' από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Δεν προσήλθε στο δικαστήριο, η κόρη του Αρετή.

32χρονη ακαδημαϊκός βιάστηκε από 9 άντρες - Ανάγκασαν τον γυμνό σύζυγό της να βλέπει

Το θάρρος να μιλήσει για την περιπέτειά της στην Παπούα Νέα Γουινέα βρήκε η 32χρονη Αμερικανίδα ακαδημαϊκός που είδε την ερευνητική αποστολή της -με στόχο τη μελέτη των εξωτικών πουλιών- στο νησί Καρκάρ να έχει αποτρόπαια κατάληξη.

Βιντεο με τον καφρο που απασχολουσε λαθραιους και τους πυροβολησε κι απο πανω

[Ακουστε τον καραγκιοζη με τι μαγκια μιλαει και τη λεει και στους λαθραιους.. οτι δεν του μιλανε ωραια... Ας τα βλεπουν αυτα οι λαθρο κι ας καταλαβουν καποτε οτι πεφτουν θυματα εκμεταλλευσης... η μονη λυση για αξιοπρεπη ζωη ειναι η επιστροφη στις πατριδες τους... με τις ντοματουλες τους που λεει κι ο Αλαβανος]

Αντιμέτωπος με τους μετανάστες που πήγαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους και λίγο αργότερα δέχθηκαν τα πυρά των επιστατών βρέθηκε λίγες ώρες πριν την επίθεση ο ιδιοκτήτης των χωραφιών.

Όταν ο Τσοχατζόπουλος ξάπλωνε στον ώμο του Σαββόπουλου για να αποκοιμηθεί [βίντεο]

Η έναρξη της πολύκροτης δίκης του Ακη Τσοχατζόπουλου έφερε σήμερα ξανά στη δημοσιότητα απόσπασμα εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης, όπου ο τότε Υπουργός Αμύνης Τσοχατζόπουλος συνομιλούσε με τον Διονύση Σαββόπουλο και δεχόταν ερωτήσεις από τον συνθέτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η "κόντρα" του Παπαδάκη με τον Γιακουμάτο

"Ζητάτε από τη ΔΗΜΑΡ να πει ένα ηρωϊκό όχι και μετά να βουλιάξει η Ελλάδα", παρενέβη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη στον Βασίλη Οικονόμου. Και προκάλεσε την οργή του δημοσιογράφου.

Σιγα-σιγα το χωνευουν: "Η Ελλάδα πιθανώς θα τα καταφέρει"

Η Ελλάδα δεν έχει ξεφύγει ακόμη τον κίνδυνο, αλλά είναι σε ένα αξιόπιστο μονοπάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα ξανά στο φως του ήλιου, τονίζει ο αρθρογράφος του Reuters, Hugo Dixon.

Όπως επισημαίνει σε άρθρο του στους New York Times, ο Dixon τονίζει πως αν και η οικονομία θα βιώσει ένα φριχτό 2013, το επόμενο έτος θα είναι καλύτερο. Αλλά οι προοπτικές είναι εύθραυστες: θα μπορούσε να ξεσπάσει ξανά πολιτική κρίση, η φοροδιαφυγή είναι ευρεία και υπάρχει και το ρίσκο των εξωτερικών σοκ.

Πάτρα: Φοιτητές... επικήρυξαν επιδειξίες!!!

Τον νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι φοιτητές της Πάτρας, οι οποίοι επικήρυξαν τους δύο επιδειξίες, που δρουν εδώ και λίγο καιρό μέσα στο πανεπιστήμιο.

Οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης «εργαστήριο αιμομιξίας»


Οι μελέτες στη Γενετική περιλαμβάνουν συχνά πειράματα αιμομιξίας, η δυνατότητα αυτή όμως προφανώς δεν υπάρχει στην περίπτωση του ανθρώπου. Εκτός αν εξετάσει κανείς τη γενεαλογία του Οίκου των Αψβούργων ή άλλων δυναστειών, λένε ισπανοί ερευνητές.




Tο γερμανικό έγγραφο που παραδεχεται τις ελληνικές διεκδικήσεις για το κατοχικο δανειο

Η ηλεκρονική έκδοση του Βήματος φέρνει, σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο φως για πρώτη φορά ολόκληρο το έγγραφο – φωτιά που παρουσίασε χθες «Το Βήμα της Κυριακής».

Πρόκειται για έγγραφο που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα σε σχέση με τις δυνατότητες της Ελλάδας να διεκδικήσει κυρίως το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία. Το έγγραφο, η πρώτη αναφορά στο οποίο χθες προκάλεσε πολύ μεγάλες εντυπώσεις και σειρά συζητήσεων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, παρουσιάζεται σήμερα ολόκληρο για πρώτη φορά.

Εθισμένος σε ναρκωτικά ο JFK

Tο βιβλίο με τίτλο "Dr Feelgood" αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση για τα στοιχεία που περιλαμβάνει, καθώς αποκαλύπτει τον εθισμό του πρώην Αμερικανού προέδρου, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, στη μεθαμφεταμίνη-ψυχοενεργό διεγερτικό ναρκωτικό.

Η πανέμορφη χήρα του βομβιστή της Βοστόνης που παράτησε το Πανεπιστήμιο για να του αφιερωθεί [εικόνες]

Η Daily Mail φέρνει στο φως προσωπικές φωτογραφίες της Αμερικανίδας συζύγου του Ταμερλάν Τσαρνάεφ η οποία «μεταλλάχθηκε» για χάρη του.

Πρόκειται για την κόρη Αμερικανού γιατρού που όπως δείχνουν οι εικόνες από μία κλασική νεαρή αμερικανίδα της εποχής της, μεταλλάχθηκε σε οπαδό του Ισλάμ με μπούργκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μείωση 36,4% στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών

Στα 716 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών τον Φεβρουάριο του 2013, μειωμένο κατά 410 εκατ. ευρώ ήτοι 36,4%, από εκείνο του Φεβρουαρίου 2012. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κυρίως στη μείωση του εμπορικού ελλείμματος.

Γλίτωσε την πρώτη ενέδρα... σκοτώθηκε στη δεύτερη ο Τσίρκας

Παράταση ζωής για λίγες ώρες φαίνεται πως είχε πάρει ο 38χρονος Παναγιώτης Τσίρκας!

Το βράδυ της Παρασκευής είχε ενημερωθεί ότι κάποιος τον αναζητούσε επίμονα στην περιοχή της Εγλυκάδας, αλλά έσπευσε να φύγει για να μην τον συναντήσει. Ίσως, λένε οι αστυνομικοί, να ήταν ο ίδιος που εκτέλεσε την εν ψυχρώ δολοφονία του το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο BMW του στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Αγωγή κατά του MEGA και της εταιρείας παραγωγής... απο την Μανωλιδου


 Πριν από διόμισι χρόνια περίπου, όταν ολοκληρωνόταν με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμα στο οποίο ήταν παρουσιάστρια, ούτε που φανταζόταν ότι θα χρειαζόταν να κινηθεί νομικά για να πάρει τα χρήματά της.

Θα τους κλαψει κανεις αυτους: 5 νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στο Σιάτλ τα ξημερώματα

[Παντως ειναι εντυπωσιακη η υποκρισια της ανθωπινης φυσης μας να μη βλεπει την καμπουρα της... Εγινε της ποπης (και σωστα) για τους 4 νεκρους στη Βοστονη και περαν της ειδησης δεν θα ασχοληθει κανεις με τους 5 ανθρωπους (εστω και αν απ' οτι φαινεται ειναι υποκοσμος)... να θυμησουμε οτι την περασμενη βδομαδα η Γερουσια απερριψε προταση του Ομπαμα για αυστηροτερο ελεγχο στις πωλησεις οπλων]

Συναγερμός στα διεθνή μέσα ενημέρωσης σήμανε καθώς μεταφέρουν την είδηση πως υπάρχουν πέντε νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών σε διαμέρισμα στο Σιάτλ, με εμπλοκή και της αστυνομίας σήμερα τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Μην κάνετε κλικ αν δεν αντέχετε - Σοκάρει: Το άψυχο σώμα του 20χρονου μακελάρη της Βοστώνης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του νεκρού μακελάρη της Βοστώνης, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Το σώμα του, όπως μπορείτε να δείτε, είναι… διαλυμένο! Ο 26χρονος Τσετσένος, Ταμερλάν Τσαρνάεφ, δεν σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών, αλλά από τον ίδιο του τον αδερφό.

Χέρι-χέρι στην αίθουσα του δικαστηρίου: Χαλαρός ο Ακης ... μουτρωμένη η Σταμάτη-5 αποντες

Με καλή διάθεση και χαλαρός εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος μπήκε πριν από λίγο στην αίθουσα του δικαστηρίου πιασμένος χέρι – χέρι με την σύζυγό του και επίσης κατηγορούμενη, Βίκυ Σταμάτη.

Ο Μπενυ ντρεπεται για τον Άκη... τοσα χρονια δεν ειχε καταλαβει τιποτα και πεφτει απ' τα συννεφα

[Και επειδη καποιοι ΑΕροψεκασμενοι θα πουν: "Αν φταιει ο Μπενυ που καθοταν μαζι του φταιει και ο Σαμαρας που συνεργαζεται μαζι του", να θυμισουμε οτι αφενος ο Σαμαρας ειναι υπευθυνος και τους ελεγχει ωστε να μην μπορουν πλεον να κανουν το πλιατσικο που καναν (ασε που η πλειοψηφια των κλεφτων εχει μετακομισει στον ΣΥΡΙΖΑ) και αφετερου καθεται μαζι τους γιατι η χωρα επρεπε να κυβερνηθει, να βγει απ' το αδιεξοδο και η παρτη τους δεν ηθελαν να κυβερνησουν με προδοτες καθως περιμεναν την εκπληρωση της προφητειας οτι ο Πουτιν θα βρεξει λεφτα και θα καταλαβει την Πολη κ.λπ κ.λπ...]

Η Ιπποκράτους έχει αποκηρύξει και πολιτικά και ηθικά τον Άκη

«Βλέπουμε τη δίκη του Τσοχατζόπουλου σαν κάθαρση». Δηλαδή, με την ελπίδα ότι έτσι θα πάρει τέλος η ιστορία που ξέσπασε πέρυσι το Πάσχα με τη σύλληψη του πρώην υπουργού Άμυνας στο σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αυτό λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μονο γελιο προκαλει το ταχα μου "ο Ακης άρχισε να λαδώνεται το 1996"...

Επειδη δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να πιστευει οτι ο Ακης αρχισε να λαδωνεται λιγους μηνες μετα την ηττα του για την αρχηγια του ΠΑΣΟΚ το 1996, οπως δεν υπαρχει ανθρωπος ποθυ να μην ξερει οτι το πλιατσικο των ΠΑΣΟΚων αρχισε στις 19 Οκτωβριου 1981... το παρακάτω άρθρο που προσπαθεί να βγάλει μόνο τον Ακη κλέφτη και μαλιστα μετα το 1996 εχει στοιχεια ευθυμογραφήματος:

Μετά τον Μένιο Κουτσόγιωργα, ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι ο δεύτερος υπουργός που κάθεται στο σκαμνί -συν γυναιξί και κόρης μάλιστα.