24 Απριλίου 2013

Έκανε στριπτίζ στο twitter και δώρισε τα χρήματα σε παιδιατρική κλινική!! (φωτο)

Να και κάτι καλό! Μοντέλο και παρουσιάστρια του BBC αποφάσισε να βοηθήσει παιδιατρική κλινική κάνοντας κάτι... πρωτότυπο!

Κ. Τόμπρας: Ο στενός συνεργάτης του Καμμένου, που φουνταρε την ασφαλιστική του και φέσωσε υπαλλήλους και ασφαλισμένους

Εδώ και 3 χρόνια τον βρίσκεις πίσω από κάθε παπαριά. Κανει μηνύσεις, στέλνει γράμματα, φωνάζει στα γραφικά κανάλια των Αθηνών για το χρέος, το ξεπούλημα, τους Γερμανούς που μας πίνουν το αίμα... και φυσικά είναι πάντα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου. Μιλάμε για τον (δικηγόρο;) Κυριάκο Τόμπρα (στη φώτο δίπλα στον Μελά) που έχει μόνιμο στασίδι σε ιστοσελιδες των πατριωτών του κώλου...

Ο Κυριάκος Τόμπρας που εμφανίστηκε "αυθόρμητα" στη δίκη Καμμένου-Αντρίκου όπου είπε ότι δεν ξέρει τον Καμμένο και γέλαγαν και τα τσιμέντα (γι' αυτό έκανε μήνυση στον Παπαχρήστο χωρίς βεβαια να αναφέρει που λέει ψέμματα ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ), είναι...

Η απάντηση της Μπαρμπαρίγου στην αγωγή-μαμούθ 1 εκατ. του Χαριτάτου σε βάρος της

Mέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού απαντά η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην αγωγή-μαμούθ που κατέθεσε σε βάρος της ζητώντας της ένα εκατ. ευρώ ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.

Πλάκα μας κάνετε ρε; Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2013; [εικόνες]

[Δηλ. η Ελληνίδα στο τέλος είναι χειρότερη;;;]

Συνεχίζει την παράδοση να ψηφίζει νωρίς νωρίς για την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου το περιοδικό People που πέρυσι είχε αναδείξει στην πρώτη θέση την Μπιγιονσέ, αλλά για το 2013 προτίμησε κάτι πιο ξανθό.

Η διάσημη ηθοποιός...

Στα αζήτητα η σορός του βομβιστή της Βοστώνης - Ούτε η μάνα του δεν πάει να τον πάρει-"Δεν με νοιάζει" λέει

Στα αζήτητα παραμένει η σορός του 36χρονου Τσετσένου βομβιστή της Βοστώνης Τάμερλαν Τσαρνάεφ, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία.

Οκτώ χρόνια youtube: Δείτε το πρώτο βίντεο που «ανέβηκε» το 2005

Τα οκτώ χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η δημοφιλής πλατφόρμα του youtube, η οποία φιλοξενεί εκατομμύρια βίντεο για όλους τους σκοπούς και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δίκτυα στον κόσμο.

Φυσικά και τα ανέχεται ο Τσίπρας... αφού τα πιστεύει κι ο ίδιος

Εγκλωβισμένος στους ακτιβισμούς των βουλευτών του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτών, δείχνουν να αιφνιδιάζονται μπροστά στις αρλούμπες που αραδιάζουν δεξιά κι’ αριστερά οι ακτιβιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Γερμανός πρέσβης για τις αποζημιώσεις

Δεν παίρνει σαφή θέση για το θέμα της καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα ο πρέσβης της Γερμανίας στη χώρα μας, Βόλφγκανγκ Ντολτ.

Καλα κρασιά! Του επιβεβαίωσε ο Ομπάμα οτι υπάρχουν εξωγήινοι... οχι του Πάνου αλλά του Jaden Smith

Ο Jaden Smith δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό wonderland αυτήν την εβδομάδα είπε ότι σε συζήτηση με τον Πρόεδρο Obama στον λευκό οίκο επιβεβαίωσε στον πρώτο ότι οι εξωγήινοι όντως υπάρχουν. Ο Jaden Smith είναι ο γιός του ηθοποιού...

Τι έγινε Πάνο; Φωτογραφιζόμαστε και με "προδοτες, εκπροσώπους της Μερκελ" τώρα;

Δείτε φωτο από τις εκδηλώσεις για την πολιούχο της Άνδρου, Παναγία Θεοσκέπαστη:

Όταν ο κόκκινος Θέμος (Αναστασιάδης) απολάμβανε ...γιαούρτωμα!

Παλιές καλές εποχές για τον Μιστερ (πάρτα) OLA .

Τότε που ήταν ανεξάρτητος , σύντροφος, αλλά και "σκλάβος" της Ελευθεροτυπίας. Της εφημερίδας (μη πάει το μυαλό σας στο κακό), όχι της ελευθερίας του Τύπου.

ΔΝΤ: «Μπράβο» στη Γερμανία, κριτική στις ΗΠΑ

Τη γερμανική δημοσιονομική πολιτική επιδοκίμασε σήμερα επικεφαλής των οικονομολόγων του ΔΝΤ, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, επικρίνοντας παράλληλα την πολιτική που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ. Σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, ο κ. Μπλανσάρ δήλωσε ότι «η γερμανική δημοσιονομική πολιτική είναι σε γενικές γραμμές η κατάλληλη, ενώ οι Αμερικανοί κάνουν υπερβολικά πολλά».

Ο Κ. Ζουράρις αποκαλύπτει πως γινόταν το παιδομάζωμα από τους Τούρκους !!! (video)

Ένα βίντεο-χαστούκι για την κ.α Δραγώνα, τον Τούρκο Πρόξενο της Θράκης, τον κ. Βερέμη και όλους αυτούς τους περίεργους που με όσα λένε και κάνουν, επιδιώκουν να θάψουν την αλήθεια.

Πάλι παπαριές γράφει ο Ρετσίνας... για να γελάνε στο Μαξίμου

Το τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ (... ναι! Κι εγώ είμαι αστροναύτης...)

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες (sic) πληροφορίες του parapolitika.gr, σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ έκανε μια πρώτη αναγνωριστική κίνηση προς το "πατριωτικό κέντρο", στο οποίο ηγετικό ρόλο έχουν πρώην στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ

Στη Βουλή διαβιβάζεται δικογραφία κατά του πρώην υφ. Οικονομικών Κουσελά

Στη Βουλή διαβιβάζουν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς δικογραφία σε βάρος του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, που περιλαμβάνει καταγγελίες πώς παρενέβη ώστε να «παγώσει» έλεγχος σε βάρος εταιρείας πετρελαιαγωγού για μεταφορά πετρελαίου από τη Θεσσαλονίκη στα Σκόπια.

Λέξεις και ονόματα του Πάσχα

γράφει ο Γιώργος Δαμιανός

Πάσχα
Η λέξη Πάσχα προέρχεται από την αραμαϊκή pascha < εβραϊκή pesah που σημαίνει “πέρασμα, διάβαση”.

Ο Άρειος Πάγος αποφασίζει για τη θητεία Πεπόνη -Μουζακίτη

Στον Άρειο Πάγο διαβιβάστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης ερώτημα για την κάλυψη από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) των θέσεων των δυο Οικονομικών Εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, η θητεία των οποίων λήγει τον Ιούνιο του 2013.

Ελληνικής καταγωγής παιδόφιλος με AIDS θα εργάζεται κοντά σε παιδιά!

Παιδόφιλος, ο οποίος είναι και φορέας του ιού HIV, φυλακίστηκε από τις βρετανικές αρχές, γιατί ασελγούσε πάνω σε παιδιά. Το 2006, ο άνδρας καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη. Πριν λίγους μήνες βγήκε από τη φυλακή και είχε... απαιτήσεις.

ΝΔ:Ανθελληνικό παραλήρημα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

[Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον βουλευτή που είχε πει ότι έχει σπίτι του λοστάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες κ.λπ]

Για «ανθελληνικό παραλήρημα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τοποθέτηση του βουλευτή για τα εθνικά σύνορα.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ VIDEO ΤΟΥ 1981: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ από την KAVALA OIL

Από το αρχείο της KAVALA OIL-Φωτο: Η στιγμή της τοποθέτησης εξέδρας άντλησης

Το video διάρκειας μισής ώρας, παραγωγή της N.A.P.C. δεκαετίας του '90, παρουσιάζει την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα βιομηχανία εξόρυξης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, σε μορφή ντοκιμαντέρ!

Η χαμηλή ποιότητα της εικόνας οφείλεται στις περιορισμένες δυνατότητες της εποχής, ενώ ο ήχος έχει επεξεργαστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δειτε το:

Νταξ'... 22χρονη καθηγήτρια βίασε 17χρονη μαθήτριά της... στην Αμερική εννοειται

Η 22χρονη Courtney Jarrell (φώτο) συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού μιας 17χρονης πρώην μαθήτριάς της

Η πρώην καθηγήτρια μαθηματικών σε σχολείο της Γιούτα των ΗΠΑ κατηγορειται ότι...

Ξεσάλωσε το κομματίδιο και ο αρχηγός του ;;;

Και τολμά να βάζει όρους , προϋποθέσεις και λοιπές αστειότητες για την διατήρηση της... "συνοχής" της κυβέρνησης;;;

Ο στόχος  του ΠΑΣΟΚ είναι ένας και μοναδικός , η  αναβάθμιση του ρόλου του Ευάγγελου Βενιζέλου...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρενέβη στην κυβερνητική λειτουργία με το θέμα του ΦΠΑ για δύο κυρίως λόγους:

ALERT!!! Αρθρο της Πρεσβειας: ΗΠΑ και Ελλάδα να συνεργαστουν τωρα μη γαμ@σω... αντε, γιατι εχουμε και δανεια

Για τη μεταφορα των αποψεων της αμερικανικης πρεσβειας, Μαλούχος Γεώργιος... γιατι ειναι πολλα τα δανεια του Ιδρυματος και ο Σοιμπλε μολις παρει τις Τραπεζες ετοιμαζεται να ζητησει πισω τα λεφτα του...


Μία νέα αρχή στο κρισιμότερο πεδίο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, στις σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, σηματοδοτεί η χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι στις Βρυξέλλες, που οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, σε επίσκεψη του δεύτερου στην Αθήνα στις επόμενες εβδομάδες.

BINTEO: "Σουλεϊμάν ο... κουρέας"

Δείτε την περιπέτεια ενός ανέργου που είχε το θράσος να θέλει να ανοίξει κουρείο

Ζηταει και τα ρεστα η ΣΥΡΙΖΑια της ΕΡΤ και κατηγορει το Μουρουτη επειδη δεν την αφησαν να κανει προπαγανδα στην ΕΡΤ...

Γελαει ο κοσμος με την επιστολή που έστειλε η ΣΥΡΙΖΑια δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστρια της Πρωινής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ (μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη που μολις εφυγε απ' την ΕΡΤ προσληφθηκε στο ραδιοφωνο του ΣΥΡΙΖΑ "στο κοκκινο" η πως το λενε...) με την οποία κατηγορει διοίκηση και κυβέρνηση κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις, λογοκρισία και αυταρχισμό, επειδη δεν της επετρεψαν να κανει προπαγανδα εναντιον του Δενδια μεσα απο την κρατικη τηλεοραση.

Η δημοσιογράφος, συζυγος του γνωστου ανθελληνα της Παντειου και λογογράφου του Τσίπρα...

Ολη η αλήθεια για τον λιλοπούτειο εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA [βίντεο]

Ο γρίφος του περίφημου λιλιπούτειου... εξωγήινου, μήκους 15 εκατοστών, που βρέθηκε πριν από 15 χρόνια λύθηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Sirius.

Σύμφφωνα με τη Daily Mai...

Όταν η δημοσκοπική ένδεια οδηγεί σε επικοινωνιακούς τυχοδιωκτισμούς…

Πώς και γιατί ξεκίνησε η… επανάσταση του Βενιζέλου!

Του Μάρκου Μουζάκη

Τι αλλοπρόσαλλο επικοινωνιακό σόου ήταν αυτό του αρχηγού Βενιζέλου με τον ΦΠΑ στην εστίαση;

Και πόσο χαχόλους μας περνά, για να πιστεύει πως θα «τσιμπήσουμε» στα επικοινωνιακά του πυροτεχνήματα, τα οποία λιγωμένα αναπαράγουν τα παπαγαλάκια του, θα ξεχάσουμε τις ευθύνες του για τη σημερινή κατάντια και θα τον… επικροτήσουμε για τις φιλολαϊκές του ανησυχίες;

Αυτοί είναι οι ισχυρότεροι μισθοφορικοί στρατοί στον κόσμο [εικόνες]

H δεκαετία που πέρασε ήταν πέρα από κάθε προσδοκία παραγωγική όσον αφορά τις... στρατιωτικές ένοπλες συγκρούσεις! Μόνο το 2010 έλαβαν χώρα 70 συρράξεις σε όλο τον κόσμο, από το Σανγκίν του Αφγανιστάν μέχρι την Ινγκουσετία του Καυκάσου.

Ο Άδωνις αποκάλυψε ... το μυστικό του Τσίπρα! (φωτο)


Στο βαλιτσάκι του Sport Billy θα βρει τα λεφτά για να σώσει τη χώρα

Και πού θα βρει τα λεφτά τα λεφτά ο Τσίπρας όταν τι μία θέλει να σχίσει το μνημόνιο και την άλλη να τον ακυρώσει; Μήπως στο βαλιτσάκι του Sport Billy; Αυτό αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και άναψε φωτιές.

Ένταση και χημικά έξω από το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη (βιντεο)

Ένταση έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα έξω από το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγο έφτασε η πορεία των Αρμένιων στο προξενείο όπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν παραταχθεί.

Κεδίκογλου: Η υποστολή της σημαίας προσβάλλει

«Η βίαιη υποστολή της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Αθήνας προσβάλλει το φρόνημα όλων των Ελλήνων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την υποστολή της ελληνικής σημαίας από αντιεξουσιαστές στα Προπύλαια, ενώ την ενέργεια αυτή την χαρακτηρίζει «απαράδεκτη».

Αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ για τα καραγκιοζιλικια Μπενυ

Αντιδράσεις από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν προκληθεί έπειτα από τις ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο.

Αποδεσμεύθηκαν 460 αστυνομικοί από την προστασία προσώπων

Με το Θόδωρο Πάγκαλο τα έβαλε η Χρυσή Αυγή η οποία με τον βουλευτή της Α. Ματθαιόπουλο κατέθεσε ερώτηση στον Ν. Δένδια και ζήτησε στοιχεία για την διάθεση αστυνομικών για την προστασία του πρώην υπουργού.

Εντοπίστηκε νεκρός και άγρια κακοποιημένος ο οδηγός του Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου [εικόνα&βίντεο]

Σοκαριστικές εικόνες του νεκρού οδηγού του Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια της απαγωγής στα σύνορα με την Τουρκία μεταδόθηκαν από τη Συρία. Την ίδια ώρα που εντείνεται η αγωνία για την τύχη του Μητροπολίτη Παύλου και του Επισκόπου Yohanna Ibrahim.

Σαμαράς: «Η ψυχολογία αλλάζει, θετικές οι ενδείξεις για την οικονομία» (βιντεο)

Με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη συναντάται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!! Σουζα θα καθεστε μπροστα στην Αστυνομια του Δενδια... ειστε και τυχεροι που δεν σας ριχνει και ενα κουρεμα

Λεκτικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του επικεφαλής των ΜΑΤ και φωτορεπόρτερ στην επιχείρηση των Προπυλαίων, όταν ο πρώτος ζήτησε με αυστηρο ύφος, οπως αρμοζει σε Αστυνομικο, να σταματήσουν να τραβάνε φωτογραφίες θεωρώντας πως φωτογράφιζαν πρόσωπα αστυνομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-H Πατέρα "συνήγορος" της Μπαρμπαρίγου

Η Λίτσα Πατέρα πριν μιλήσει για τα ζώδια της ημέρας ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αγωγή του Σπύρου Χαριτάτου στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Stratfor: Ο Ερντογάν στρέφεται εναντίον του Κεμάλ

Εμπόδια στο δρόμο για να χτίσει τη νέα οθωμανική αυτοκρατορία που ονειρεύεται, συναντά ο Ταγίπ Ερντογάν, με το κουρδικό να τραντάζει τα θεμέλια του κεμαλισμού πάνω στα οποία έχει χτιστεί η γειτονική χώρα. Η προσπάθεια του Τούρκου πρωθυπουργού να δώσει οριστική λύση και να προχωρήσει στις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου η Τουρκία να καταστεί Προεδρευομένη Δημοκρατία, συναντά σφοδρές αντιδράσεις από τους θεματοφύλακες του κεμαλισμού που του καταλογίζουν απιστία προς τον ιστορικό τους ηγέτη.

Γιατί εξαφανίστηκε ο Μέσι από την «Αλιάντς Αρένα»;

«Ο Μέσι εξαφανίστηκε», είναι ο τίτλος σε κομμάτι της «Marca». Το ισπανικό Μέσο δεν ψάχνει δικαιολογίες για διαιτησία ή οτιδήποτε… μεταφυσικό, όπως άλλωστε και σύσσωμη η Μπαρτσελόνα στις δηλώσεις των στελεχών της και παρουσιάζει τι έκανε ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε 90 λεπτά αγώνα.

Οι φυλές των κακοποιών που δρουν στην Ελλάδα-Ποια τα χαρακτηριστικά τους


Τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς διαρρήξεις και ληστείες και είναι πλέον καθημερινά φαινόμενα τα οποία αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία οι κακοποιοί χωρίζονται τόσο βάσει της εθνικότητας τους, όσο και βάσει των χτυπημάτων που επιλέγουν να κάνουν.


«Κόκα και αντικαταθλπτικα είχε πάρει ο Σεργιανόπουλος τη νύχτα του φόνου», δηλώνει ο ψυχίατρος του

Η κατάθεση του καθηγητή ψυχιατρικής και προσωπικού φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Γιώργου Αλεβιζόπουλου στο δικαστήριο συγκλόνισε τη κοινή γνώμη φέρνοντας στο φως καινούρια στοιχεία.

Παππάς: "Θέλουμε Μεταξάδες και όχι Σαμαράδες"... γιατι; Κατουραγαν καλυτερα;

«Θέλουμε Μεταξάδες και όχι Σαμαράδες» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για τις πολεμικές αποζημιώσεις...

Μετα...

Κυβέρνηση: Θα διεκδικήσουμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις και ό,τι μας ανήκει"... ωραια! Ποιον αναλωσιμο θα στειλουμε να το πει στη Μερκελ;

Μηπως θα 'πρεπε να διεκδικησουμε πρωτα πχ. καμια μειωση στο ΦΠΑ εστιασης η το τελος ακινητων και μετα να διεκδικησουμε τα υπολοιπα;... λεω εγω τωρα...

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων παραμένει ανοιχτό και κανείς δεν έχει παραιτηθεί από αυτές τις αξιώσεις δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Το θέμα το άνοιξε αυτή η κυβέρνηση και δεν σκοπεύει να το αφήσει ανοιχτό, αλλά θα το κλείσει και η Δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει» πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Απλυτοι κατέβασαν την ελληνική σημαία στα Προπύλαια λογω Indymedia... τους μπουζουριασε ο Δενδιας ολους [εικόνες]

Δεν ηταν και πολλοι... μη φαντστειτε χιλιαδες διαδουλωτες επειδη εκλεισε ο βοθρος του indymedia καμια 20 ατομα ηταν ολοι κι ολοι τους

Την ελληνική σημαία στα Προπύλαια κατέβασαν περίπου πενήντα αντιεξουσιαστές ως ένδειξη συμπαράστασης για το κλείσιμο του Indymedia και στη θέση της ανέβασαν τη σημαία των αντιεξουσιαστών. Παράλληλα σήκωνασαν πανό το οποίο έγραφε «Υψώστε τη φωνή σας κατά της κρατικής λογοκρισίας» που φέρει την υπογραφή του site.

Για τη Μπαγιερν τα ειπαμε; Αν οχι διαβαστε: Απόλυτη υπεροχή της Μπάγερν - ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή πως θα συνέβαινε. Αρκετοί περίμεναν πως μπορεί να γίνει με εμφατικό και αποδεκτό τρόπο μόνο από αυτή την Μπάγερν Μονάχου. Τελικά, είχαν δίκιο. Το 4-0 των Βαυαρών επί της κορυφαίας ομάδας των τελευταίων ετών δίνει το δικαίωμα στους Γερμανούς να αισθάνονται κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Το Βήμα υπερασπίζεται την Κατερίνα Στανίση για την επίθεση που δέχθηκε μετά τη γνωστή διαφήμιση

«Η περίπτωση της Στανίση είναι η καλή, είναι η αυθεντικά λαϊκή και όχι η ιμιτασιόν που κάνει καριέρα στις πίστες με διαβατήριο την πλαστική χειρουργική, την αταλαντοσύνη και τη χυδαιότητα» γράφει σήμερα στη στήλη της η Αφροδίτη Γραμμέλη μετά την κριτική που ασκήθηκε στην τραγουδίστρια και στο διαφημιστικό σποτ όπου πρωταγωνιστεί.

Άκης, ή «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται»

Όταν γράφαμε πριν μερικές ημέρες για τη δίκη του Ακη κι ότι δεν πρέπει να μετατραπεί αυτή σε ρωμαϊκή αρένα από τα μέσα ενημέρωσης, δεν περιμέναμε ότι αυτοί που θα έκαναν την υπόθεση αρένα θα ήταν οι ίδιοι οι Πασόκοι. Και είναι θλιβερό να «ξεκατινιάζονται» πρώην σύντροφοι, υπουργοί που πέρασαν απ’ όλα τα πόστα της κυβέρνησης, «κολλητοί» που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και που δεν θα πρέπει να μιλάνε αυτοί που πλήγωσαν πολλές φορές τη χώρα.

Για να μαθαινουν οι παπαγαλοι: Συμβουλος του Σταινμπρουκ ηταν ο Χενες και οχι της Μερκελ

Το σκάνδαλο φοροδιαφυγής του ιθύνοντα νου της Μπάγερν Μονάχου, Uli Hoeneß, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γερμανικών ΜΜΕ και σε αυτό «εμπλέκεται» πλέον και ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία, Peer Steinbrück.

Η Καθημερινή σχεδιάζει τη νέα «καρτποστάλ» του Παπανδρέου τρία χρόνια μετά το Καστελόριζο [σκίτσο]

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων χθες από την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης με φόντο το Καστελόριζο, η Καθημερινή σήμερα μεταφέρει τον γελαστό πλέον Παπανδρέου σε νέο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Βέροια: Καταδικάστηκε για την εξαφάνιση του Άλεξ - Έλεγε ψέματα για να καλύψει τους δράστες!

Πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρου Άλεξ στη Βέροια, το θρίλερ ζωντάνεψε στο εφετείο...

Καταδικάστηκε ο παππούς των δύο Ελληνόπουλων, τα οποία είχαν κριθεί ένοχα για τον θάνατο του μικρού Αλεξ Μεσχισβίλι, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2006 και η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο 64χρονος κατηγορούμενος αφορούσαν τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματιών.

Σφαλιαρες Άδωνι στον Μελά: Ξέρεις τι είναι το πρωτογενές πλεόνασμα; Ησουν 20 στη Βουλη και τωρα θυμηθηκες τα δανεια των κομματων...

Ημέρα κατά του θορύβου η σημερινή, αλλά στο πρωινό του Mega η φασαρία και οι φωνές περίσσευαν. Πρωταγωνιστής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτή τη φορά προκαλούσε τον Παναγιώτη Μελά να του πει αν γνωρίζει τι είναι το πρωτογενές πλεόνασμα. Φυσικά δεν... έλειψε ο Πάνος Καμένος, τον οποίο ο κ. Γεωργιάδης παρομοίωσε με «γιατρό που πάει να θεραπεύσει τον καρκίνο με ξεμάτιασμα και μαντζούνια».

Έκανε το γυμνό άγαλμα στο κέντρο της πολης... που αλλου; Στην Πάτρα εννοειται (φωτο)

Αμίλητος και ακούνητος για μία περίπου ώρα.

Έτσι περιέγραφαν αυτόπτες μάρτυρες, τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης που βλέπετε στη φωτογραφία. Έναν άντρα που γδύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22-04-2013) στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και δεν αντιδρούσε ούτε στις φωνές, ούτε στα επίμονα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής...

Γιατι ειναι εκτος λίστας αναγνωρισμένων ιαματικών πηγών ο Καϊάφας;

Εκτός των αναγνωρισμένων Ιαματικών Πηγών βρίσκεται ο Καϊάφας, καθώς ανακοινώθηκε από τον υπουργείο Τουρισμού η σχετική λίστα.

Μια από τις κορυφαίες ιαματικές πηγές δεν βρίσκεται ανάμεσα στις 17 που δόθηκαν στη δημοσιότητα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική διαδικασία.

Μήνυση Διαμαντόπουλου εναντίον Κεδίκογλου και MEGA

Διευρύνεται το μέτωπο της σύγκρουσης ΣΥΡΙΖΑ-MEGA και κυβέρνησης στα media. Επίμαχο σημείο είναι το βίντεο που μεταδόθηκε από το Mega, την ΕΡΤ, και τα υπόλοιπα κανάλια εθνικής εμβέλειας, στο οποίο μετά από μοντάζ εμφανιζόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Διαμαντόπουλος, να ενθαρρύνει πράξεις βίας σε εμπορικά κέντρα. Το βίντεο μεταδόθηκε λίγες ώρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Mall του Αμαρουσίου.

Αγωγή-μαμούθ του Χαριτάτου στην Μπαρμπαρίγου - Zητάει 1 εκατ. από την τηλεμαγείρισσα

Πολλά επεισόδια αναμένεται να έχει ακόμα το σίριαλ της άγριας κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο και την τηλεοπτική μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, καθώς ο πρώτος κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδάς του ζητώντας της το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Δεν επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ την απελευθέρωσή των 2 απαχθέντων Μητροπολιτων

Σε θρίλερ εξελίσσεται η απελευθέρωση των δύο Μητροπολιτών, καθώς το Υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απελευθέρωσής τους.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ αναφέρει:

Ξεστραβωθειτε-ΟΠΑΠ: Βρέξει-χιονίζει, το κράτος θα εισπράττει

[Για να μη σας πουλανε φουμαρα οι εξυπνοι του στυλ: "Με τα εσοδα μιας χρονιας αγοραζα κι εγω τον ΟΠΑΠ"...  δηλ. οσοι τα λενε αυτα θεωρουν αυτους που συμμετειχαν αρχικα στο διαγωνισμο μαλακ@ς αφου αποχωρησαν αντι να προσθεσουν μερικα ψωροεκατομμυρια στο "τζαμπα" του Μελλισανιδη και να διεκδικησουν τον οργανισμο]

Του Νίκου Χρυσικόπουλου

“Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ίσως χρειαστεί μια δεκαετία για να επιστρέψει στα επίπεδα κερδοφορίας του 2008, της καλύτερης ιστορικά χρονιάς του. Ιδιαίτερα το 2013 και το 2014 θα είναι μια δύσκολη διετία, εξαιτίας της επιδείνωσης των μακροοικονομικών συνθηκών στη χώρα και της μεταβατικής περιόδου που διέρχεται η εταιρεία”, ανέφερε η διοίκηση του Οργανισμού μόλις προ λίγων εβδομάδων στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, καταρρίπτοντας ουσιαστικά τα επιχειρήματα όσων επιμένουν να συντηρούν το μύθο της “χρυσοτόκου όρνιθας” για τον ΟΠΑΠ.

Επίθεση και υπονοούμενα από Παπαχρήστου για Στάη

Υπονοούμενα κατά της Έλλης Στάη αφήνει μέσα από τη στήλη του στα “Νέα” ο Γιώργος Παπαχρήστος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, η στήλη του οποίου στην ημερήσια “ναυαρχίδα” του Συγκροτήματος Λαμπράκη αριθμεί σειρά από ρεπορταζιακές επιτυχίες, αναφέρεται στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω της εκπομπής της Έλλης Στάη στην κρατική τηλεόραση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.