25 Απριλίου 2013

Κι ομως!! Αυτος ο αλητακος ειναι γιος της Αννουλας.... ηταν και Υπ. Παιδειας τρομαρα της

Τα σχολια περιττευουν μπροστα στα οσα γραφει κατακαιρους στο Facebook απευθυνομενους στους "βαζελους" ο γιος της Αννουλας Διαμαντοπουλου, Χαρης Σαβαλανος, που σπουδαζει και στην Αγγλια τρομαρα του... Δειτε ανατροφη παιδιου υπουργου Παιδειας και Εκπαιδευτηριων Γειτονα ... μετα περιμενουμε να συμμαζευτει ο οχλος στα γηπεδα...

ΦΩΤΟ: Προτασεις για τη νεα εμφανιση Καμμενου

Δειτε τις:

Η Αθήνα από το διάστημα!-Από ύψος 370 χιλιομέτρων οπως τη βλεπει ο Καναδος αστροναυτης

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία έχει τραβήξει ο αστροναύτης Chris Hadfield με την Αθήνα από ψηλά, από πολύ ψηλά! Μόλις την δημοσίευσε στο twitter, πριν λιγο, έγινε χαμός:

Μακρογιαννάκη σε Ζωη: Γιατι θα με κανεις ντα-ντα;

Οι διάλογοι ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στα πεπραγμένα της Βουλής. Σήμερα λοιπόν αντάλλαξαν ειρωνικές κουβέντες.

Δείτε παρακάτω τον διάλογο:

ΒΙΝΤΕΟ - Η οικογένεια Καρντάσιαν στη Μύκονο

Τα μέλη της παραγωγής, της ασφάλειας, η μαμά Κρις Τζένερ και η κόρη Κόρτνει Καρντάσιαν έφτασαν το πρωί στη Μύκονο. Αργότερα αναμένεται να έρθει και η εγκυμονούσα Κιμ με την αδερφή της. Για την Κιμ βρίσκεται και σε ετοιμότητα το Κέντρο Υγείας του νησιού, στην περίπτωση που γεννήσει. Τα γυρίσματα για το reality τους θα ξεκινήσουν αύριο.

Κρίσιμες ώρες για Κύπρια άλτρια του επί κοντώ

Κρίσιμες είναι οι προσεχείς ώρες για την νεαρή Κύπρια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη. Η 23χρονη νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες στο Αττικό Νοσοκομείο και τις τελευταίες ώρες έπεσε σε κώμα αφού η κατάστασή της επιδεινώθηκε απότομα.

Η απάντηση της EE για τις αμοιβές της task force: Τα λεφτα δεν ειναι τοσα και τα πληρωνουμε εμεις οποτε σταματειστε να λετε μαλακ@ες

Οι εμπειρογνώμονες της Task Force που συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές, πληρώνονται από τις κυβερνήσεις των χωρών τους, από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, διευκρινίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απαντώντας στα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία φέρονται να πληρώνονται από τον ελληνικό κρατικό προϋπολογισμό.

Η Αυστραλία τιμά τους πεσόντες στη μάχη της Καλλίπολης

Εκδήλωση στη μνήμη των ANZAC, των Αυστραλών και Νεοζηλανδών, δηλαδή, πεσόντων στρατιωτών, οι οποίοι τον Απρίλιο του 1915 πολέμησαν στην εκστρατεία της Καλλίπολης, πραγματοποίησε σήμερα η πρεσβεία της Αυστραλίας.

Απ' τα ευκολα αρχισαμε: Στον τοίχο γράφει πλέον «This is... Toumba»

[Να γραψουμε και στο πατωμα «The road to London»]

Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ δεν έφερε αλλαγές μόνο στα διοικητικά αλλά και στην Τούμπα, η οποία αλλάζει όψη και θυμίζει πλέον σύγχρονα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Επίσκεψη Δένδια σε FBI και NYPD-Ενημερωση απο τον ελληνοαμερικανο επικεφαλης στη Νέα Υόρκη

Τα κοινά Επιχειρησιακά Κέντρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

ΕΛΕΟΣ! Ουτε για την πωληση του ψωμιου δεν μπορουν να συνεννοηθούν!!


Σε σημείο τριβής αναδείχθηκε η διάταξη για τη διάθεση του ψωμιού, που είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις και αποσύρθηκε για να κατατεθεί επαναδιατυπωμένη στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο Ρουπακιώτης “αρρώστησε” τον Μανιτάκη – Κραξιμο Σαμαρά στη Σκοπουλη

[Ναι ρε Αντωνη! Επεσες απ' τα συννεφα με τη Σκοπουλη... ολος ο κοσμος ξερει οτι βρωμαει απ' οπου την πιασεις και η σχεση της με τον Λυκουραντζο ειναι προβληματικη και εσυ περιμενεις να σε ενημερωσει αντι να την αλλαξεις... Ενταξ' Καλα κρασια]

Χωρίς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη πραγματοποιήθηκε η αποψινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Άδωνις σε Ζωη: "Να το δεις με κανα ψυχιατρο"... Καλα ρε Αδωνι, δεν τον λυπασαι τον ψυχιατρο;

Νέο λεκτικό επεισόδιο σημειώθηκε στην προανακριτική το απόγευμα της Τετάρτης. Πρωταγωνιστές του ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον βουλευτή της ΝΔ να καταλήγει συνιστώντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε κανένα ψυχιατρείο να… δει ποια είναι.

Χοχοχο! Και ξεφτιλιστηκαν και θα πληρωσουν: Ο Μουρούτης καταθέτει αγωγή κατά του left.gr (βιντεο)

[Τους ετσουξε πολυ το προχθεσινο ξεβρακωμα οπου στελεχος τους ακουγεται να λεει οτι δεν υπαρχει Ελλαδα, συνρορα και εθνικο κρατος αλλα μονο ταξεις... τους ετσουξε γιατι η ομιλια Καραγιαννιδη ειναι ολοκληρη και αυτη τη φορα δεν μπορουν να τη σκαπουλαρουν μιλωντας για μονταζ... δεν πειραζει ολος ο κοσμος ακουσε τι πρεσβευουν (να θυμισουμε οτι στο βιντεο ακουγεται να τον χειροκροτανε ολοι οι υπολοιποι βουλευτες, παροντος του Τσιπρα) και θα πληρωσουν κι απο πανω... Περαστικα]

O διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook ότι καταθέτει αγωγή κατά του left.gr, για εις βάρος του δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του Γιώργου Μουρούτη έχει ως εξής:

Μιλιέτ: Μεγάλη Τουρκία από τη Συρία έως τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ακραία τουρκική πρόκληση για ακόμα μία φορά με την εφημερίδα Μιλιέτ να πρωταγωνιστεί στα νεο-οθωμανικά σχέδια της Άγκυρας. Στη χθεσινή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, σε άρθρο σχετικό με την επεκτατική οικονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η γειτονική χώρα, παρουσιάστηκε χάρτης που εμφάνιζε την Τουρκία να έχει επεκτείνει τα εδάφη της από τη Συρία έως τη Θεσσαλονίκη.

Πανικοβλητη η κυβερνηση εσκυψε μπροστα στον Ρουπακιωτη

[Μεταξυ μας τωρα ειχε δικιο ο Ρουπακιωτης και απορω ποιος σκεφτηκε να γραψει στα παπαρια του τις αποφασεις των δικαστηριων... ουτε ο "καταργω με ενα νομο και ενα αρθρο" δεν λεει τετοιες μαλακι@ς]

Στην απόσυρση της “επίμαχης” διάταξης Μανιτάκη από το πολυνομοσχέδιο, προχώρησε το μεσημέρι η κυβέρνηση, και αφού είχε προηγηθεί θρίλερ με πυρετώδεις διαβουλεύσεις και επαφές κορυφής.

Διαψεύδουν το non paper κυβερνητικοί κύκλοι-Tι αναφέρει;

Κυβερνητικοί κύκλοι διαψεύδουν την ύπαρξη του Non paper που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας και αφορούσε το νέο πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή και με το οποίο το βάρος πέφτει στην είσπραξη φόρων, εισφορών και χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και την καταβολή του ΦΠΑ με δόσεις.

Οργή & αντιδράσεις για τον "Τοίχο των ηλιθίων"

Φωτογραφίες του Νικολά Σαρκοζί, αρκετών πρώην υπουργών του, διανοούμενων, δημοσιογράφων, προσωπικοτήτων κυρίως της Δεξιάς, υπάρχουν πάνω στον "τοίχο των ηλιθίων", που βρίσκεται στα γραφεία του SM, του δεύτερου σε μέγεθος συνδικάτου γάλλων εισαγγελέων.

ΒΙΝΤΕΟ- Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης της Νεας Ταξης δεν μας αφηνει να παμε εκκλησια! (εννοειται οτι ο Μειμαρακης τον εκανε ρομπα)

[Και στη σημερινη συνεδριαση η Ραχηλ πισω απ' τον Προεδρευοντα στην καλυτερη θεση]

Ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής και υψηλοί τόνοι μεταξύ του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, προκάλεσε ο προγραμματισμός της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Ιντερπόλ: Αυτοί είναι οι δύο Ελληνες λαθροεξαγωγείς χρυσού

[Πατριωτες του κ@λου μην πιστευετε οτι σας λενε! Σας κρυβουν την αληθεια: Τον χρυσο τον μαζευει η Μερκελ και ο Σοιμπλε σε υπογεια της Καγελαριας... btw μην πινετε νερο! Ριχνουν φθοριο γιατι σκοπευουν να μας κανουν ζομπι... Αυτα]

Δύο αδέλφια κρητικής καταγωγής, ηλικίας 39 και 41 ετών, και τρεις εταιρείες με έδρα στο κέντρο της Αθήνας έχουν μπει στο στόχαστρο της Ιντερπόλ. Σύμφωνα με το σήμα, θεωρούνται οι οργανωτές της λαθραίας εξαγωγής ελληνικού χρυσού στη Γερμανία. Εξετάζεται παράλληλα το ενδεχόμενο ο ελληνικός χρυσός να καταλήγει μέσω Γερμανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών στην...

Είμαι αστός και οπαδός της Ν.Δ.

[Βεβαια εκανε και μαλακ@ες ο Καραμανλης... κρατικοποιησεις, γλυψιμο της αριστερας, ενοχοποιηση της δεξιας, αλλα τουλαχιστον μας εβαλε στην Ευρωπη με τσαμπουκα]

Είμαι αστός, Δεξιός και δημοκράτης και δεν ντρέπομαι, πια, να το λέω. Δεξιός με την έννοια της «Νέας Δημοκρατίας» που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, μετά την πτώση της Χούντας. Ο ιδρυτής, Κ. Καραμανλής, διακήρυξε ότι: "Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με τον λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη".

Aύξηση κατά 6,9% εμφάνισαν οι αφίξεις τουριστών το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου

Aύξηση κατά 6,9% εμφάνισαν οι αφίξεις τουριστών στη χώρα το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος. Η αύξηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα το ταξιδιωτικό συνάλλαγμα την ίδια περίοδο να εμφανίσει πλεόνασμα 52 εκατ. ευρώ σε σχέση με 23 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι εισπράξεις από τους τουρίστες αυξήθηκαν κατά 7 εκατ. ευρώ ή 2,9% σε σχέση με πέρυσι.

ΦΩΤΟ-Ραχηλ Μακρη: Αν δεν το λες ερωτα, το λες χαλαρα εγκεφαλικη βλαβη...

Παντως το κολπο που εχει παθει η Ραχηλ Μακρη (ξερετε η κρατικοδιαιτη που αλλαξε θεσεις στο δημοσιο σαν τα σωβρακα...) με τον Πανο Βαμμενο, πρεπει να το κοιταξει με κανα γιατρο:

ΦΩΤΟ: Κατά τ' άλλα ο Καμμένος κάνει αγωγή στον Άδωνι επειδή του 'πε ότι του ξέφυγε η βαφή...

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιος είναι υβριστής και συκοφάντης:

ALERT!! Εξαφανίστηκε το στήθος της Σκάρλετ Γιόχανσον-Φήμες για νυστέρι [εικόνες]

Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών και αισθητικά μικρότερο στήθος κατέγραψαν οι παπαράτσι την 28χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον, πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό στον πλανήτη, στα γυρίσματα του Captain America.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαστορα ριξε ανεκδοτο-Καμμένος: Μας πολεμαει η Νεα Ταξη... κι ο Ολυμπιακος

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος εξηγούσε νωρίτερα στη Βουλή, πως ο ...Ολυμπιακός προκάλεσε πρόβλημα στο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

"Είχαμε κλείσει το ΣΕΦ για το συνέδριο κι έρχεται ο υπουργός Τουρισμού και βάζει ματς του Ολυμπιακού τη μέρα του συνεδρίου (σ.σ.: αύριο Παρασκευή)....

Πατριωτες του κ@λου ALERT! Οι Γερμανοί ετοιμαζουν παιδομαζωμα!! Θέλουν στις εταιρείες τους Ελληνες φοιτητές για πρακτική... λενε αλλα εσεις δεν τσιμπατε

[Ποιος τη γαμ@ει την επαγγελματικη επειρια ρε ναζιδες; Θελετε να μας παρετε τα παιδια μας να τα κανετε ειλωτες! Κανα μετρητο να στειλουν για να κατσουμε εδω το σπιτι του μπαμπα... γιατι εκει δεν εχει φραπε και ιντερνετ στη δουλεια...]

Συμφωνία για την πρακτική άσκηση Ελλήνων φοιτητών και σπουδαστών σε γερμανικές επιχειρήσεις αναμένεται να συνάψει το επόμενο χρονικό διάστημα αντιπροσωπεία του Δήμου Λαγκαδά που θα μεταβεί στη Γερμανία προκειμένου να έχει συνάντηση με τον εντεταλμένο της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνεργασία, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ αλλά και με εκπροσώπους από την αδελφοποιημένη πόλη Steglitz- Zehlendorf, που βρίσκεται στην περιοχή του Βερολίνου.

Raynair: "Υπόσχεται να φέρει δέκα εκατ. τουρίστες αν μειωθουν τα τελη"... Απορριπτει την προταση το Ελ. Βενιζελος

Την υπόσχεση ότι θα φέρει 10 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια υπό την προϋπόθεση ότι θα μηδενιστούν οι χρεώσεις των επιβατών για τα νέα δρομολόγια και θα μειωθούν τα τέλη του «Ελ.Βενιζέλος» κατά 5 ευρώ, έδωσε την Πέμπτη ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Raynair, Μάικλ Κόουλι.

Αθώος ο Κολλάτος για την κατηγορία της προσβολής συμβόλων του κράτους

[Ορθως δεν του επεβληθη ποινη... Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε; Ζουμε υπο γερμανικη κατοχη...]

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος για την κατηγορία της προσβολής συμβόλων του κράτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης σε Λαφαζάνη: Ε, λεμε και καμια παπαρια να παμε παρακατω...

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε για να αναπτύξει το σκεπτικό του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, επιλέγοντας ως "συνομιλητή" τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη που παρακολουθούσε από τα έδρανα.

NΔ: Ο Τσίπρας ανέχεται τις ανθελληνικές προκλήσεις του Καραγιαννίδη

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την ανοχή του κ. Τσίπρα στις ανθελληνικές τοποθετήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καραγιαννίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έχουν περάσει 48 ώρες από την αποκάλυψη της δήλωσης του βουλευτή του Σύριζα Καραγιαννίδη που αμφισβητεί τα "εθνικά σύνορα" της πατρίδας μας και ακόμα και αυτή την ώρα ο κ. Καραγιαννίδης παραμένει στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η Αργεντινη του τσιπρα και των ηλιθιων: «Θέλω να φύγω» είπε ο ΥπΟικ της Αργεντινής στην εκπομπή του Παπαχελά και έφυγε! [βίντεο]

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στη συνέντευξη που έδινε ο Υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής για τους Νέους Φακέλους του Αλέξη Παπαχελά, ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε, στέλνοντας συνεργάτη του να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει τη συνέντευξη.

Σαμαράς: Η ανάκαμψη δεν είναι μακριά

«Ο λαός έχει ανάγκη από αισιοδοξία και προοπτική. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.

Λαχείο για Ολυμπιακό ο Λοντίγκιν...

Ο Πανόπουλος πουλάει ως συνήθως και ο Ολυμπιακός πρέπει το καλοκαίρι να κάνει επιτέλους μια σωστή κίνηση για τη θέση του γκολκίπερ με την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

SZ: Ο Ακης εκπρόσωπος της παλιάς κλίκας που έσυρε την Ελλάδα στην καταστροφή

Εκτενές δημοσίευμα στη δίκη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου έχει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, στο οποίο αναφέρεται αναλυτικά στο πολιτικό παρελθόν του, αλλά και τις περιπέτειες του με την Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι είναι «ένας θλιβερός ρόλος για εκείνον προσωπικά και την χώρα του».

Βγηκε η διατροφή Berlusconi στην πρώην

Δυσάρεστα νέα έλαβε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Silvio Berlusconi, από το Εφετείο του Μιλάνου, στο οποίο είχε προσφύγει για να προβάλλει την απόφαση περί διατροφής στην πρώην σύζυγό του.

Το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο «Καβαλιέρε» θα πρέπει να συνεχίσει να …

Θα τρελαθουμε; "70χρονη ληστής με... μάσκα Ζορό"

Πιάστηκε στα πράσα χτες το πρωί 70χρονη γυναίκα, ενώ προσπαθούσε να ληστέψει κατάστημα ενδυμάτων στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε πραγματικά μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, βρήκε σαν λύση να φορέσει μια ξανθιά περούκα και μια μαύρη αποκριάτικη μάσκα, να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να μπει απειλητικά σε κατάστημα ενδυμάτων.

Ρε αι φτυσ' τα μπουτια σου! Ρουπακιώτης: "Προστατεύω τη Δημοκρατία"... απ΄΄ο τον "χουντικο" Σαμαρα;

Μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης, και αφού εισέπραξε τα συγχαρητήρια της αντιπολίτευσης για τη στάση του στο θέμα της τροπολογίας Μανιτάκη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης επανέλαβε...

Αυτος ειναι ο "πρακτορας της ΕΥΠ" που θα δολοφονουσε και τον εγκριτο; «31 μήνες φυλάκιση σε χρυσαυγίτη που απειλούσε συνδικαλιστή»

[Ξετυλιγεται το κουβαρι του σχεδιου δολοφονιας του εγκριτου Κωστα Βαξεβανη απο "πρακτορες της ΕΥΠ"... περισσοτερα στο επομενο "Hot DoG" οπως λεει και ο Πανος Βαμμενος]

Ολοκληρώθηκε η δίκη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με κατηγορούμενο μέλος της Χρυσής Αυγής που είχε μηνύσει πριν από 10 ημέρες ο συνδικαλιστής και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σίβυλλα alert! Τι συζητούσε με τους κ.κ. Κοπελούζο, Μελισσανίδη, Τουρκολιά ο super Alex;

Κοιτάζω πίσω μου τρομαγμένη! Μια γυναίκα γύρω στα ογδόντα μου φαίνεται ύποπτη. Τα μαλλιά της μοιάζουν ψεύτικα. Πιστεύω ότι πρόκειται για περούκα. Φοράει μαύρα γυαλιά και κρατάει ομπρέλα με κόκκινα λουλούδια κάτω από τον καυτό ήλιο.

Και λιγα ειναι ρε αμορφωτοι!!! Μεροκάματο 450 ευρώ για την ομάδα του Ράιχενμπαχ

[Στην Ελλαδα της ρεμουλας οπου ο καθε αγραμματος γινεται βουλευτης και ισοπεδωνει τις γνωσεις, λογικο να επικρατει ο λαικισμος... Ο "αμορφωτος" (γεωπονος που παρκαρε απο νεος στην καρεκλα της ΑΤΕ και αμφιβαλλω αν εχει παρακολουθησει ποτε σεμιναριο) που εκανε την ερωτηση στη Βουλη ξερει ποσο ειναι η αμοιβη ενος καθηγητη πανεπιστημιου πχ. προκειμενου να διδαξει 1 ωρα σε σεμιαριο επαγγελματιων; Ας παει πρωτα να μαθει και μετα να λαικιζει οτι ειναι πολλα τα 450 ευρω για μια μερα...]

Καθαρές απολαβές 450 ευρώ ημερησίως λαμβάνουν τα μέλη της Τask Force του Χόρτσι Ράιχνεμπαχ για κάθε σεμινάριο που διοργανώνουν στην Ελλάδα.

Έρχεται συμψηφισμός χρεών ιδιωτών με οφειλές του Δημοσίου

[Ενταξει το ακουμε μηνες τωρα... να δουμε αν θα γινει...]

Μεγάλη ανάσα σε χιλιάδες φορολογούμενους, επιχειρηματίες και επιτηδευματίες, στους οποίους οφείλονται χρήματα από φορείς του Δημοσίου, θα δώσει ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών που αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του επόμενου δίμηνου.

Κραταιός πολιτικός ηγέτης ο Καμμένος

"Ο πιο σημαντικός υπουργός που έχει εμφανιστεί στον ευρωπαϊκό χώρο τα τελευταία 500 χρόνια είναι ο Πάνος Καμμένος", είπε πριν από λίγο στον Antenna ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αδωνις: Ψευτης ο Καμμενος (με επιχειρημα)... Ραχηλ: Ειστε προδοτες (χωρις επιχειρημα) (ολο το video)

Αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο ψεύτη ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ραχήλ Μακρή εξανέστη. Οπως αποκαλυψε ο Αδωνις «ο Καμμενος στην αγωγη που μου εκανε γραφει: "Με καλει ο Γεωργιαδης να συζητησουμε στην τηλεοραση ενω ξερει πολυ καλα οτι σαν αρχηγος κομματος δεν μπορω να βγω μαζι του γιατι ειναι απλος βουλευτης"... Ειναι ψευτης γιατι την ιδια μερα βγηκε στη ΝΕΤ με τον Μαργαριτη της ΔΗΜΑΡ και τον Κυριακο Μητσοτακη

“Έφυγε” ο Λάζαρος Εφραίμογλου

“Έφυγε” σήμερα ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Λάζαρος Εφραίμογλου. Σε ηλικία 81 ετών, είχε αφοσιωθεί στη στήριξη και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ είχε διαθέσει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το σύνολο της περιουσίας του.
Ακολουθεί το επίσημο βιογραφικό του:

Ξένη διαφημιστική καμπάνια αποτίει φόρο τιμής στους Έλληνες και στην... Μέρκελ [εικόνες]

«Θόρυβο» επιχειρεί να προκαλέσει μία σειρά από διαφημίσεις προώθησης του περιοδικού Mercado, ενός μικρού οικονομικού εντύπου, το οποίο – καθώς διατείνεται το ίδιο – έχει ως στόχο την ανάλυση πληροφοριών οικονομικού και πολιτικού περιεχομένου, καθώς και την κατανόηση των αιτιών και των επιπτώσεων που έχουν στον κόσμο της οικονομίας τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη.

Καφενειο αποδεικνυονται οι μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ: Και η CIA «γνώριζε» τον Τσαρναέφ

Τα αναπόφευκτα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα των αμερικανικών διαδικασιών για πρόληψη τρομοκρατικών χτυπημάτων αναδεικνύει η ακρόαση επιτροπής του Κογκρέσου για το ζήτημα της επίθεσης στη Βοστώνη.

Πληροφορίες υποστηρίζουν πως εκτός από το FBI, και η CIA είχε βάλει στο στόχαστρό της τον Τάμερλαν Τσαρνάεφ, τον νεκρό πλέον ύποπτο της υπόθεσης, αλλά η επίθεση δεν απετράπη.

Η γυναίκα πράκτορας που ανατίναξε το Μπόινγκ 707 (βιντεο)

Η Kim Hyun-hui δεν έχει το προφίλ μιας δολοφόνου, ωστόσο είναι η γυναίκα η οποία ευθύνεται για την για τη βομβιστική επίθεση σε αεροπλάνο Μπόινγκ 707 της Korean Air το 1987.

ο Μελισσανίδης ζήτησε το λόγο στον Τσίπρα για τον ΟΠΑΠ κι ο Αλεξης τα μασαγε

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ... ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ (και εννοουμε σοβαρη απαντηση και οχι παπατζες γραφικων που χωρις να αναφερουν τα νουμερα λενε "αν ηταν ετσι επαιρνα και γω δανειο και το ξεπληρωνα με τα κερδη σε 1,5 χρονο")

Στο χθεσινό γεύμα που οργάνωσε ο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο προς τιμήν του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής του ΟΠΑΠ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήταν παρών στο γεύμα, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τον λόγο για τον οποίο του επιτίθεται για το ύψος του τιμήματος.

Απίστευτο: Κρατούμενος έχει 5 παιδιά με 4... σωφρονιστικές υπαλλήλους!

«Άρχοντας» των φυλακών της Βαλτιμόρης ήταν ο… αρχινονός, Τέιβον Γουάιτ, ο επικεφαλής της συμμορίας Black Guerilla, ο οποίος έχει πέντε παιδιά με τέσσερις από τις…

H Merkel τους εβαζε: Πάρτι εκατομμυρίων με ευρωπαϊκά προγράμματα - Πήρε 8,5 εκ. ευρώ για την εταιρεία και αγόρασε σκάφος

Εταιρείες - φαντάσματα εκμεταλλεύτηκαν επιδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τα ευρωπαϊκά προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης και κατάφεραν να αρπάξουν και να σπαταλήσουν τα χρήματα.

Από τον Ιούνιο το νέο μειωμένο τέλος ακινήτων

Του Σπύρου Δημητρέλη

Ούτε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς χαράτσι δεν θα λάβουν φέτος οι φορολογούμενοι ενώ η ελάχιστη δόση για τη ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο ορίστηκε στα 50 ευρώ. Πρόκειται για δυο από όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο αναφορικά με το έκτακτο τέλος ακινήτων και τη ρύθμιση χρεών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Από το κείμενο του πολυνομοσχεδίου προκύπτουν τα εξής:

Bέλτσος: Η νεκροφιλία του Πάγκαλου

Εναν ακόμη «χρησμό» γράφει σήμερα στη στήλη του στο Βήμα ο Γιώργος Βέλσος, βάζοντας στο στόχαστρο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και την συνεργασία του με εταιρεία που θα δημιουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα

Η άρνηση Ρουπακιώτη να υπογράψει την έξοδο των συμβασιούχων προκαλεί έκρηξη στο Μαξίμου-Τηλεφωνικη επικοινωνια Σαμαρα-Κουβελη


Αναταράξεις στην κυβέρνηση προκαλεί η νέα εμπλοκή που υπάρχει για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που συνδέεται με την εκταμίευση της δόσης και αποτελεί το προϊόν της συμφωνίας με την τρόικα.

Μετά τις απολύσεις έρχονται περικοπές μισθού στους "κοπανατζήδες"


Της Δήμητρας Καδδά

Σχέδιο ολικής αναδόμησης του δημοσίου με ταύτιση προσόντων με θέσεις, αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους, νέο πλαίσιο κεντρικής παρακολούθησης των ΕΔΕ και ενιαίο όργανο πειθαρχικών ποινών προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το σχέδιο όμως απαιτεί ριζικές τομές για να φανεί η απόδοσή τους, απαιτεί την ανατροπή… κουλτούρας 10ετιών και η τρόικα ζητά… έργα.

Αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις -Κλείνουν 45 στρατόπεδα

Η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να οδηγήσει σε κλείσιμο πολλών σχηματισμών, σε μείωση των ανωτάτων αξιωματικών σε ποσοστό 20% προκειμένου να εξοικονομηθούν εφάπαξ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Επική φώτο: Πάνος Βαμμένος με κλασικό ΑΕροψεκασμένο

Δείτε τον Πανό Καμμένο με τον κλασικό οπαδό του:

Τα κατάφεραν οι ΣΥΡΙΖΑιοι και τα ζωα: Ακυρώθηκαν όλες οι παραγγελίες για φράουλες από το εξωτερικό

«Πάγωσαν» όλες οι εξαγωγές φράουλας στο εξωτερικό καθώς ξέσπασε ένα κύμα ακύρωσης των παραγγελιών μετά το κάλεσμα από ΣΥΡΙΖΑίους για μπουκοτάζ (δείτε φωτο στο τελος) και το διεθνή σάλο που ξέσπασε από τη δολοφονική απόπειρα που εκδηλώθηκε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας εναντίον 200 εργατών από το Μπαγκλαντές που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης : Σχεδόν 100 αλλά με πνεύμα που είναι "νεολαιίστικο"...

Να τα βλέπουν οι "νέοι" (στην ηλικία , γιατί σαν πνεύμα παραμένουν αιώνες πίσω...) και που ακόμα και σήμερα είναι ΤΕΧΝΟΦΟΒΙΚΟΙ...

"Χρέος όλων είναι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας και να την ξανακάνουμε ανταγωνιστική, τόνισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με bloggers.