26 Απριλίου 2013

Αυτές είναι οι σχολές στην Ελλάδα με το περισσότερο... σεξ

Ενδεχομένως να ευθύνονται τα ενδιαφέροντα, ίσως το ταπεραμέντο, μπορεί να σχετίζεται με τον χαρακτήρα μας και τη φύση τον σπουδών μας.

Όπως και να 'χει, νέα έρευνα παρουσιάζει τους φοιτητικούς κλάδους στην Ελλάδα, όπου οι φοιτητές απολαμβάνουν το περισσότερο σεξ.

Πρώτοι στο σεξ είναι οι φοιτητές των παρακάτω σχολών:

Γελαει ο κοσμος με τον δημοσιογραφο που λεει «ο καθενας μπορει να εχει 60.000 για εγγυηση» για να υπερασπιστει τον Φωτοπουλο

Καποιος εγραψε στο twitter "ΛΑΤΕΡΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ" προκειμενου να ειρωνευτει οτι ο απλος εργαζομενος Φωτοπουλος βρηκε στο τακα-τακα 60.000* χιλ για εγγυηση προκειμενου να μεινει ελευθερος... Αμεσως πεταχτηκε γνωστος δημοσιογραφος να τον υπερασπιστει λεγοντας οτι "ο καθενας μπορει να εχει 60.000 ευρω"... η αγνοια λογω του οτι ζει εκτος Ελλαδας δεν τον προστατευσε απο τον να πεσει το γελιο της αρκουδας...

ΦΩΤΟ: Οταν οι ΑΕροψεκασμενοι παρανομουν στα απλα δεν δικαιουνται να κανουν μαθηματα για τα σημαντικα

Όταν ένα κόμμα προδήλως παρανομεί (Ν.2946/01) ρυπαίνοντας την Αθήνα, πώς δικαιούται να μιλά για νομιμότητα και Σύνταγμα;

Δείτε τη βγαλμένη από περασμένες δεκαετίες φώτο:

Η επόμενη μέρα: Ο Τσίπρας γίνεται Μπαρόζο και ο Λαφαζάνης Όλι Ρεν. Η Μέρκελ αποσύρεται σε μοναστήρι.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ

Ήρθε, επιτέλους! Εκλογές: πρώτο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο Χρυσή Αυγή, σε ισοπαλία με τη ΝΔ. Τρίτοι οι ΑΝΕΛ, κάπου στο βάθος ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. ΚΚΕ δυσδιάκριτο.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κάνουν κυβέρνηση. Πιστοί στις εξαγγελίες τους καταργούν το Μνημόνιο αυθημερόν. (Τα παραπέρα ανήκουν στον χώρο της μη-επιστημονικής φαντασίας).

Εκθετος ο Παπασταυρου απ' αυτα που βρήκε το ΣΔΟΕ στην εταιρεία του Σαμπύ Μιωνή

Σωρεία παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας καταγράφει το πόρισμα του ΣΔΟΕ από τον έλεγχο που έκανε στην εταιρεία M&M FINACIAL RESEARCH, η οποία ανήκει στον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, διαχειριστή του λογαριασμού των 550 εκατ. δολ. που ήταν στην ελβετική τράπεζα HSBC.

Μεταξύ άλλων:

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ: Η ιστορία Αμερικανού στρατιώτη που εντοπίστηκε στο Βιετνάμ μετά από 44 χρόνια [εικόνα, τρέιλερ]

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Unclaimed» [«Στα Αζήτητα»] επιχειρεί να εκθέσει στους θεατές ανά τον κόσμο την απίστευτη ιστορία του πρώην λοχία των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Τζον Ρόμπερτσον, ο οποίος χάθηκε στο Βιετνάμ το 1968 κι έμεινε «αζήτητα» επί τέσσερις και κάτι δεκαετίες.

Ζητά την έξωση του ΠΑΣΟΚ ο ιδιοκτήτης

Την έξωση του ΠΑΣΟΚ ζητά ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους, καθώς εδώ και έναν χρόνο δεν του έχουν καταβληθεί τα ενοίκια.

Πειραιώς σε Μιχαλολιάκο: Πείτε δημόσια αν έχετε ασπαστεί την ειδωλολατρία!

Ο Πειραιώς σε μακροσκελή επιστολή του αναφέρει και δηλώσεις βουλευτή της Χρυσής Αυγής αλλά και τις νεοπαγανιστικές κινήσεις του Ηλία Κασιδιάρη και καταγγέλλει το κόμμα της Χρυσής Αυγής ότι χρηματοδοτείται από κύκλους του εξωτερικού προκειμένου να επιβάλλουν τη δικτατορία του σατανά.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή

Ξεφιλιζει τον Ρουπακιωτη η ΕΛΑΣ για τους υποτιθεμενους βασανισμους που αναπαραγει

Διάσταση απόψεων υπάρχει μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών κακοποίησης κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών που αναπαραγει ο δικηγορος Ρουπακιωτης με τεχνικη του στυλ "λενε ετσι κι ετσι αλλα δεν ειμαι ιατροδικαστης να κρινω ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΜΟΡΦΑ"... δηλ. σα να πω εγω "λενε οτι ο Ρουπακιωτης ειναι μεγαλος παπαρας, αλλα δεν ειμαι ειδικος να το κρινω"...

Η εφημερίδα «Ελεύθερος κόσμος» κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ότι την αβαντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Πόλεμος έχει ξεκινήσει στα άκρα δεξιά, με φόντο μια τελευταία δημοσκόπηση του "Κόκκινου" και δίνει 13% στην Χρυσή Αυγή, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον "Λαικό Σύνδεσμο" .

Ο Ανδρέας Ψυχάρης προτείνει θεραπεία στον Πάνο Καμμένο

Μετά τη διαμαρτυρία του Πάνου Καμμένου γιατί το πολυνομοσχέδιο ψηφίζεται το πρωί της Κυριακής των Βαΐων στη Βουλή και οι βουλευτές δεν μπορούν να εκκλησιαστούν, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης προτείνει τη λύση.

Γράφει στο twitter ο Ανδρέας Ψυχάρης:

Ελληνορωσικός πόλεμος για τον Αγιο Ιωάννη Σιθωνίας

Επτά είναι οι μνηστήρες στο διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ακινήτου στον Αγιο Ιωάννη Σιθωνίας στη Χαλκιδική, όπως προκύπτει απο τις προσφορές που δέχθηκε την Παρασκευή το ΤΑΙΠΕΔ.

«Παγώνουν» τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκη Παπαγεωργίου, παγώνουν στα σημερινά επίπεδα τα τιμολόγια της ΔΕΗ, μετά και από γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Πειτε μου εσεις ποιος ελεγχει την επικοινωνια στη χωρα: Περιοριστικοι οροι και εγγυηση στον Φωτοπουλο... Ελευθεροι χωρις ορους οι Βουλγαρακης-Δουκας...

 [Μηπως και κατραλαβουν μερικοι ποιος ελεγχει την επικοινωνια στην Ελλαδα και αθωωνει η καταδικαζει κοσμο...]

Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 ευρώ ο Νίκος Φωτόπουλος

Ελεύθερος, με εγγύηση 60.000 ευρώ και με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

ΦΩΤΟ: Κανονιστειτε να μαλακιστειτ@ παλι

Ανακοινωση Ελληνικής Αστυνομίας:

Πως εξαπλώθηκε το ραδιενεργό νέφος του Τσέρνομπιλ -Πότε έφτασε στην Ελλάδα [βίντεο]

Διαβαστε και τι ειχαμε γραψει πριν 5 χρονια για τους ΣΥΡΙΖΑιους κομμουνιστες και το τι ελεγαν την εποχη του Τσερνομπιλ:

«Τελικά ισχύει; Είναι το μουστάκι ο φερετζές του πούστ...;»


Στο διαδραστικό χάρτη που εξέδωσε το Ινστιτούτο Προστασίας Ραδιενέργειας και Πυρηνικής Ασφάλειας της Γαλλίας,(IRSN) απεικονίζεται λεπτό προς λεπτό πως η εξάπλωση της ραδιενέργειας πάνω από την Ευρώπη. Ο χάρτης, τον οποίο αναδημοσιεύει το onalert καταγράφει την ραδιενέργεια από την 26η Απριλίου 1986 – ημέρα της έκρηξης - μέχρι και την 9η Μαΐου του ιδίου έτους, δηλαδή για δύο εβδομάδες.

Τόσο καλά ήμασταν με τη δραχμή

Δειτε ποσο:

Εφτασαν οι πασχαλινες καρτες του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Δειτε τις:

Ο καθρέφτης του Κοκτώ, ο Πελέ και ο Μπένι

Του Στέφανου Κασιμάτη

Στα απομνημονεύματά της, η κοσμική φιλότεχνος και συλλέκτρια Πέγκυ Γκούγκενχαϊμ περιγράφει μια συνάντηση που είχε με τον Ζαν Κοκτώ το 1938. Του ετοίμαζε μια έκθεση στην γκαλερί της στο Λονδίνο και τον προσκάλεσε στο διαμέρισμά της να γευματίσουν μαζί: για να κουβεντιάσουν οι δυο τους τα οργανωτικά της έκθεσης. Ο ωραιοπαθής Κοκτώ, όμως, δεν ήλθε μόνος του στο γεύμα. Εφερε μαζί και τον καθρέφτη του, τον οποίον έστησε απέναντί του και, την περισσότερη ώρα του γεύματος, καθώς συζητούσε με την οικοδέσποινα, κοιτούσε το είδωλό του στον καθρέφτη. Ο Κοκτώ ήταν νάρκισσος - ψωνάρα, αν θέλετε. Το ψώνιο του όμως εξιλεωνόταν από το ταλέντο του.

Μακάβρια διαφήμιση της Hyundai δείχνει απόπειρα αυτοκτονίας οδηγού μέσα στο όχημά του [βίντεο]

Ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για το μοντέλο της ix35 έσπευσε να αποσύρει η εταιρεία Hyundai, με αφορμή τα μαζικά αρνητικά σχόλια του καταναλωτικού κοινού, παρά το... θετικό μήνυμα της διαφήμισης.

Το mail του Μανιτάκη και η αντίδραση του Μαξίμου

Αιχμές για τους χειρισμούς του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την επίμαχη διάταξη του πολυνομοσχεδίου η οποία προέβλεπε την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.

Η φωνή του Γκράχαμ Μπελ σε ηχογράφηση του 1885 (βιντεο)

Ενενήντα ένα χρόνια μετά το θάνατό του, η φωνή του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, του εφευρέτη του τηλεφώνου, κατάφερε να ακουστεί ξανά σε μία εγγραφή του 1885.

Οι επιστήμονες κατάφεραν να αποκαταστήσουν μια πλάκα φωνόγραφου που για πάνω από εκατό χρόνια ήταν στην κατοχή του Εθνικού Μουσείου Αμερικανικής Ιστορίας, Σμιθσόνιαν και που μόλις πρόσφατα έγινε δυνατή η αναπαραγωγή της.

Νεκρός φοιτητής που είχε θεωρηθεί ύποπτος για την επίθεση στη Βοστόνη

Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής του πανεπιστημίου του Μπράουν για τον οποίο είχαν κυκλοφορήσει φήμες στο ίντερνετ ότι ήταν ένας από τους δράστες των επιθέσεων στη Βοστόνη. Η οικογένεια του Σουνίλ Τριπαθί, ο οποίος αγνοούνταν, επιβεβαίωσε ότι η σορός του εντοπίστηκε στις 23 Απριλίου σε ποταμό στο Πρόβιντενς.

Κομοτηνή: Τον έκλαψαν, τον κήδεψαν και ξαφνικά ο νεκρός γυφτος αναστηθηκε...

Μακάβριο λάθος, από τα ευτράπελα που καταγράφονται ακόμα και στο βιβλίο Γκίνες, σημειώθηκε πρόσφατα σε οικισμό της Κομοτηνής.

Ο μουσουλμάνος Ρομά, γνωστός σε όλους σχεδόν τους κατοίκους του οικισμού Τέρμα Αδριανουπόλεως Κομοτηνής, εξαφανίστηκε, κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες και οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν, με τη βοήθεια συγχωριανών του.

Οι 20 υποψήφιες των καλλιστείων που, λόγω πλαστικών, είναι σχεδόν ίδιες [εικόνες]

Μια ανεπιθύμητη «παρενέργεια» της ανάδειξης της Σεούλ ως παγκόσμια πρωτεύουσα των πλαστικών επεμβάσεων εντόπισαν οι χρήστες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα ότι οι 20 φιναλίστ του Miss Korea 2013 μοιάζουν μεταξύ τους σαν δίδυμες αδελφές.

Αδελφή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη η δημοσιογράφος που έκανε τον Αργεντίνο Υπουργό να φύγει άρον άρον [εικόνες]

Μια Ελληνίδα δημοσιογράφος, η Ελένη Βαρβιτσιώτη, ανέδειξε διεθνώς την απίστευτη στάση της κυβέρνησης της Αργεντινής για τον πληθωρισμό – ήταν τόσο αφοπλιστική και επίμονη που ανάγκασε τον Υπουργό της Αργεντινής να φύγει από το γύρισμα της εκπομπής Νέοι Φάκελοι. Σήμερα το πρόσωπο της -μαζί με το απόσπασμα αυτό- κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί αναστάτωση στην Αργεντινή.

Ποια είναι η κακασχημη σύζυγος του Ζούκερμπεργκ που προτιμά τα γιαούρτια ΦΑΓΕ [εικόνες]

Θεωρείται από πολλούς πραγματικά πολύ άσχημη γυναίκα.Οι φήμες τη θέλουν ευγενική, πανέξυπνη, πετυχημένη και δυναμική, αλλά οι πάντες προσπερνούν ταχέως όλα αυτά τα πολύ σημαντικά ιδιάζοντα χαρακτηριστικά της για να εστιάσουν στην κακοσχηματισμένη φυσιολογία της και κυρίως στα πόδια της που – σε όγκο και περιφέρεια – ανταγωνίζονται επάξια τα αντίστοιχα του δικού μας Στράτου Αποστολάκη...

Αυτο ειναι το βίντεο Ελλήνων και Κύπριων αθλητών που στέκονται στο πλευρό της Μαριάννας Ζαχαριάδη

Φίλοι και συναθλητές της 23χρονης Κύπριας αθλήτριας στέκονται στο πλευρό της στον πιο κρίσιμο αγώνα που δίνει.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ με τις σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, είναι ίσως η καλύτερη επικοντίστρια που «έβγαλε» η Κύπρος.

Παπαγεωργόπουλος: Είμαι στη φυλακή από δικαστική πλάνη

«Κάτω από το βάρος των τύψεων κάποιος θα μιλήσει και θα πει την αλήθεια» εκτιμά ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, επανέρχεται με ένα νέο κείμενο που αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα.

Εγκώμια Σαμαρά για επενδύσεις Nokia στην Ελλάδα

Την σημασία της εδραίωσης της Ελλάδας ως μιας χώρας της οποίας το μοντέλο να βοηθάει επενδυτικές προσπάθειες μεγάλων εταιρειών τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή με εκπροσώπους της Nokia Siemens Networks στο μέγαρο Μαξίμου.

Ναζιδες παιδι μου τι περιμενεις; "Η βουλή δεν καταθέτει τελικώς αίτημα απαγόρευσης του ακροδεξιού κόμματος"

H γερμανική βουλή δεν κατέθεσε τελικά ξεχωριστό αίτημα στο Συνταγματικό Δικαστήριο για την απαγόρευση του ακροδεξιού κόμματος NPD. Το ομοσπονδιακό συμβούλιο θα καταθέσει το δικό του αίτημα τέλη Ιουνίου.

Στην Κίνα ο Σαμαράς με το βλέμμα στραμμένο στις επενδύσεις

Επίσημη επίσκεψη στη Κίνα πρόκειται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να πραγματοποιήσει από τις 15 έως τις 19 Μαΐου ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να προσελκύσει επενδύσεις για τη χώρα στο πλαίσιο των επαφών του στο εξωτερικό.

Δένδιας: Λαθρομετανάστευση και ναρκωτικά μαστίζουν την ελληνική κοινωνία

Στη «σημαντική πρόοδο» που επιτεύχθηκε στην Ελλάδα και στις συνεχείς προσπάθειες στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας και της προστασίας των συνόρων, αναφέρθηκε εκτενώς και με παράθεση στοιχείων ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας, μιλώντας με θέμα: «H ασφάλεια του πολίτη και το Κράτος Δικαίου», στο John Jay College of Criminal Justice, του Δημοτικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (CUNY).

ΒΙΝΤΕΟ-Τους τα 'κανε τσουρεκια και του κλεισαν το μικροφωνο... του Κακλαμανη

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων, μεταξύ του Απόστολου Κακλαμάνη και του Κωστή Χατζηδάκη, για την πολυσυζητημένη διάταξη του άρθρου 78 για τα δάνεια των κομμάτων.

Εκτελέσεις μελών της Γιακουζας στην Ιαπωνία

Δύο καταδικασθέντες για φόνο εκτελέστηκαν σήμερα δι' απαγχονισμού στην Ιαπωνία.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σαντακάζου Τανιγκάκι διευκρίνισε ότι ο Κατσούτζι Χαμασάκι, 64 ετών, και ο Γιοσιχίντε Μιγιάγκι, 56 ετών, και οι δύο μέλη των Γιακούζας, των συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος, εκτελέστηκαν γιατί σκότωσαν δύο μέλη μιας αντίπαλης συμμορίας στο Τόκιο το 2005.

Κέντρο του διεθνούς Jet set ο Σκορπιός

Της Στέλλας Νοβάκη

Νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του Σκορπιού θέλει να γράψει ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αφού σκέφτεται το νέο του απόκτημα να αποκτήσει επί των ημερών του την ίδια αίγλη και φήμη που είχε όταν βρίσκονταν στα χέρια του Ωνάση.

1,8 δισ. ευρώ (μόνο) «έφυγαν» τον Μάρτιο από τις κυπριακές τράπεζες

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι απώλειες στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών κατά τον Μάρτιο ανήλθαν στο ποσό των 1,8 δισ. ευρώ.

Δημοσκοπηση ΣΥΡΙΖΑ δηλ. VPRC: Μονο 2,5% μπροστα ο εντολεας της δημοσκοπησης

[Αξίζει να τονίσουμε πως η VPRC, είναι γνωστή για το… προχωρημένο μοντέλο που εφαρμόζει στις μετρήσεις της και βάση του οποίου είχε «προβλέψει» στις προηγούμενες εκλογές, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας 6 μονάδες οταν και εδινε στη ΝΔ 14,2% (!)... λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Μαΐου (σε μια αποτυχημενη προσπαθεια να δημιουργησει εικονα διαλυσης της ΝΔ), ενώ έδειχνε τη διαφορα αυξανομενη υπερ του ΣΥΡΙΖΑ 15 μερες πριν τις εκλογες Ιουνιου (απο 2,5% σε 3,5%). 

Όσον αφορά τα μικρά κόμματα να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2012 έδινε 12,5% στο ΚΚΕ... Τελος να επισημανουμε οτι ο Προεδρος της, ο Χ. Βερναρδακης εχει κληθει απο τον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετεχει σε επιτοπη στόκων "σοφων" του Αλεξη για την αναθεωρηση του Συνταγματος... Σε δημοσκοπηση της ιδιας εταιριας πριν απο ενα μηνα η διαφορα ηταν ιδια ενω πριν τα Χρισουγεννα ηταν 5% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ... οποτε καταλαβαινετε την αξιοπιστια της εν λογω δημοσκοπησησης που συν τοις αλλοις ΄΄εγινε και για λογαριασμο του κομματικου ραδιοφωνου του ΣΥΡΙΖΑ!]

Σημαντικό προβάδισμα 2,5 μονάδων ως προς την εκλογική επιρροή για τον ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση της VPRC για το ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο".

Πανό της Φενέρ υπέρ της ΑΕΚ!

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ΑΕΚ και ύψωσαν πανό συμπαράστασης στην Ενωση, την ώρα του αγώνα με την Μπενφίκα για το Europa League.

Oι Τούρκοι «πουλάνε» το ...Πάσχα στη Χίο [εικόνες]

Αφίσες και φυλλάδια με φωτογραφίες από τσουρέκια, βαμμένα αυγά, γαλανόλευκα εκκλησάκια και, πρωτίστως, στιγμιότυπα από τον ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο κατακλύζουν το τελευταίο διάστημα τους δρόμους των τουρκικών παραλίων και τις ιστοσελίδες ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Ζωα κυνηγούσαν να βιάσουν φοιτήτρια έξω από το πανεπιστήμιο Πατρών- ''Έτρεχα σαν πρωταθλήτρια του στίβου'' δήλωσε η κοπέλα!

Ο εφιάλτης της φοιτήτριας ξεκίνησε λίγα μέτρα από το πανεπιστήμιο - Οι δύο αλλοδαποί άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω της... Παρ’ ολίγον θύμα βιασμού θα έπεφτε μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών από αλλοδαπούς, λίγα μέτρα μακριά από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα!

Γεμισε στοκους η Βουλη: 70 βουλευτές δεν ηξεραν να συμπληρωσουν το "πόθεν έσχες"

Έγινε κι αυτό! Βουλευτής δήλωσε μηδενικές καταθέσεις ... «ξεχνώντας» την βουλευτική αποζημίωση

Περίπου 70 βουλευτές δεν ήξεραν να συμπληρώσουν το «πόθεν έσχες» τους και τους ζητήθηκαν διευκρινίσεις, καθώς και η προσκόμιση αποδεικτικών στοιχείων, αναφέρει σήμερα ο «Βηματοδότης».

«Εβρεξε ευρώ» σε πόλη του Βελγίου και οι αρχές ζητούν, τώρα, πίσω τα λεφτά

Οι αρχές μιας μικρής πόλης του Βελγίου καλούν τους κατοίκους να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που συγκέντρωσαν όταν κατά την καταδίωξη ληστών, οι δρόμοι γέμισαν με χαρτονομίσματα των 50, 100 και 200 ευρώ.

Μπάνιο στο λασπόλουτρο

Κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στο Facebook και στο twitter που έδειχνε παραλία της Χαλκιδικής να έχει «πνιγεί» από την λάσπη. Κι από κάτω η επισήμανση ότι «υπεύθυνη» ήταν η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Ήταν μία απάτη γκεμπελικού τύπου. Η λάσπη ήταν γεγονός, αλλά είχε να κάνει με παλαιότερη θεομηνία. Ομοίως συμβαίνει τώρα με τα κέρδη του ΟΠΑΠ: Λάσπη, λάσπη, λάσπη. Σε αυτό το λασπόλουτρο φαίνεται να υπάρχει ένα ενιαίο κέντρο. Ένας κοινός τρόπος σκέψης.

Τούρκος δημοσιογράφος: Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στους Έλληνες!

Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο στην εφημερίδα Sabah, ο Τούρκος δημοσιογράφος Engin Ardiç κάνει έντονη κριτική στους ομοεθνείς του, λέγοντας σκληρές αλήθειες για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλης.

Μαύρη τρύπα πάνω από 100 εκατ. ευρώ στην Ιπποκράτους: Ξόδευαν χωρίς νόμιμα παραστατικά

Σημεία και τέρατα για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ τη χρονική περίοδο 2004-2010 περιλαμβάνει σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", το πόρισμα που συνέταξαν μετά από εντολή της σημερινής κυβέρνησης πέντε διεθνούς κύρους εταιρίες ορκωτών λογιστών και πιο συγκεκριμένα οι Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece.

Ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ στον ανακριτή για τα «χαμένα» χρήματα συνεδρίων και ταξιδιών

Απαντήσεις για την αποκάλυψη του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης ότι υπήρχαν εικονικά τιμολόγια στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για τα χρήματα που έπαιρνε προκειμένου να πραγματοποιήσει συνέδρια και ταξίδια δίνει σήμερα ο πρόεδρος της Νίκος Φωτόπουλος.

Για ασέλγεια σε βάρος των ανηλίκων παιδιων του κατηγορείται 54χρονο αλβανο ζωο

Για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και ενδοοικογενειακή βία, κατηγορείται άνδρας 54 ετών από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή Κουρνάς του δήμου Αποκορώνου Χανίων, μετά από καταγγελίες ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο του κόρες 11 και 16 ετών, ενώ ξυλοκοπούσε και τον γιο του 20 ετών .

Die Welt: «Κύριε Σόιμπλε, μιλήστε για τα δάνεια πολέμου»

Μεγάλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» καλεί με τον τίτλο «Κύριε Schäuble, μιλήστε για τα δάνεια πολέμου» την γερμανική κυβέρνηση να πάρει θέση στο θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.

Για τη Μπάγερν σας είπα; Αν όχι δείτε τις ΦΩΤΟ

Δείτε τους δύο λόγους που κέρδισε με 4-0 τη Μπαρτσελόνα:

Ντάξ'! Τα κατάφερε η Nasa... να ζωγραφίσει ένα πε@ς στον Άρη (βίντεο-ΦΩΤΟ)

Μια παράδοξη φωτογραφία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Nasa και έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου.

Το μέγεθος μετράει, ακόμα και στον κόκκινο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Τον Άρη.

ΦΩΤΟ: Παντως Αλέξη, αυτοί άλλα λένε

Ως γνωστόν ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευχηθεί μέσα στη Βουλη "Μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή"... οι Αργεντίνοι όμως άλλα λένε:

Επική φώτο στη σελιδα της κομμουνιστικής ΕΣΗΕΑ

Μπαίνεις στη σελίδα της ΕΣΗΕΑ και βλέπεις αυτο...

Γελάει ολος ο πλανήτης με τον Αργεντίνο ΥΠΟΙΚ πρότυπο του Τσίπρα-Πρωτο θέμα σε Αργεντινή και Twitter η φυγή του στους Νέους Φακέλους-Τι λεει τωρα; (βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αργεντινή (στο θεμα αναφερθηκαν και ολα τα μεγαλα διεθνη μέσα όπως CBSreutersyahoo, ) η αιφνίδια αποχώρηση του υπουργού Οικονομίας της χώρας, Ερνάν Λορεντσίνο, από συνέντευξή με τους «Νέους Φακέλους» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τη στάση του αργεντινού αξιωματούχου να έχει γίνει μάλιστα αντικείμενο συζήτησης στο Twitter.

ΗΠΑ: Οι Τσαρνάεφ σχεδίαζαν τρομοκρατική ενέργεια στη Νέα Υόρκη

«Η Νέα Υόρκη ήταν ο επόμενος στόχος τους”, είπε ο δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι αδελφοί Ταμερλάν και Τζοχάρ Τσαρνάεφ “είχαν τη δυνατότητα» να διαπράξουν αυτήν την επίθεση.

“Είχαν κατασκευάσει πολλές άλλες βόμβες και γνωρίζουμε ότι είχαν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αυτήν την επίθεση”, πρόσθεσε.