28 Απριλίου 2013

Απαράδεκτος ο Άδωνις!! Αναγκασε τον Καμμένο να αποχωρήσει και μας στέρησε το γέλιο να τον ακούσουμε! (βίντεο)

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πάνου Καμμένου, καθώς υπήρχε φασαρία στην αίθουσα. "Το έχετε κάνει τσίρκο, κάντε μου την χάρη", φώναξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή να...

Τον πήραν στο ψιλό τον Κώστα


Πάλι αφορμή για γέλια έδωσε ο γνωστός "έγκριτος" Κώστας Βαξεβάνης. Δείτε γιατί:

ΦΩΤΟ: Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Φωτόπουλος

Τι δεν το πιστεύετε; Ε, τοτε δείτε τον:

Παίκτης του ΠΑΟΚ ορίζει τον Ελληνα: Φραπέ, τσιγάρο και μ@λ@κ@

[Βέβαια ξέχασε να προσθέσει ότι από χθες λένε μαλάκ@ και τον ίδιο με τους συμπαίκτες του που κατάφεραν να αποκλειστούν με κάτω τα χέρια απ' τον Αστέρα... αλλα δεν πειράζει]

Έναν διαφορετικό ορισμό του Έλληνα ή των περισσότερων που συναντά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αμπντούλ Καμαρά.

Εγκανιάστηκε το Μαρακανά «τσέπης» εν όψει του Μουντιάλ 2014 (βίντεο)

Το θρυλικό γήπεδο Μαρακανά, στο οποίο θα διεξαχθεί του χρόνου ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014, άνοιξε και πάλι τις πύλες του για έναν αγώνα επίδειξης, αν και οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί και όταν θα αποπερατωθούν θα εμφανίσουν ένα στάδιο κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που έμεινε στην ιστορία φιλοξενώντας εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Έρχεται και μείωση ειδικού τέλους ακινήτων για "φτωχούς"

Ρύθμιση για τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας (υπαρκτή ή επικείμενη) στην επιβολή του ειδικού φόρου ακινήτων κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Προεκειται για μείωση του τέλους πέρα της μείωσης του 15% που ισχύει για όλους φέτος.

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης:"Κάτσε κάτω ρε..."

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάποιος βουλευτής του ΚΚΕ αντέδρασε με συνέπεια να εισπράξει τα απαξιωτικά σχόλια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΦΩΤΟ: Πόσο τυχαία είναι η σημερινή εκλογή του Πάνου Καμμένου στο υπατο αξίωμα που τον έταξε η μοίρα;;

Εεεε; Πείτε! Τυχαίο είναι νομίζετε ότι σήμερα την...

Σκούπα στα «ρουσφέτια» του ΓΑΠ στο ΑΠΕ... και με του Καραμανλή και του Ρουσόπουλου κύριε;

Έντονη φημολογία ότι οι «κολλητοί» του ΓΑΠ με τους μισθούς των 2.000 ευρώ βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός του πρακτορείου κάτι που βέβαια θα έπρεπε να ισχύσει για όλους τους αργόμισθους δηλ. και αυτούς που διόρισαν Σημίτης, Καραμανλής και Ρουσόπουλος...

Ακούμε στην πιάτσα για απολύσεις «δημοσιογράφων» που είχαν διοριστεί στο ΑΠΕ έχοντας ως μοναδικό προσόν τους στενούς δεσμούς τους με την οικογένεια του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αυτές είναι οι 5 πιο επιτυχημένες γυναίκες του πλανήτη

Είναι οι πιο πετυχημένες γυναίκες του κόσμου. Όλες βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά και κινούν τα νήματα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του πλανήτη.

Patricia A. Woertz

Πρωτοφανής κυβερνητική «επιτυχία»: Αυξήθηκαν σε όλα τα υπουργεία οι μετακλητοί

Πρωταθλητής ο Λυκουρέντζος... με αύξηση 600%-Ο Αρβανιτόπουλος τους περισσότερους... και φυσικά όλοι δεν είναι του υπουργού αλλά ο υπουργός είναι υπεύθυνος για το υπουργείο και οχι ο ΓΓ πχ

Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει λόγο για την ανάγκη ενός δραστικού περιορισμού της δημόσιας διοίκησης, τα στοιχεία δείχνουν πως μόλις κατά 34 άτομα μειώθηκαν συνολικά οι μετακλητοί υπάλληλοι, από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013.

Μάλιστα, οι μεγάλες μειώσεις έγιναν στους δήμους και τις περιφέρειες (κατά 139 άτομα), τη στιγμή που σε πολλά υπουργεία υπήρξε αύξηση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το υπουργείο Υγείας, όπου οι μετακλητοί υπάλληλοι, από 5 που ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, έφτασαν τους 28 τον Μάρτιο.

Το έγγραφο Μανιτάκη με τα στοιχεία

Στο σχετικό έγγραφο με τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, προκύπτει πως ο αριθμός των μετακλητών ανήλθε σε 1.254 τον Νοέμβριο του 2012 και έφτασε στους 1.220 το Μάρτιο του 2013. Τα στοιχεία αφορούν απογεγραμμένους υπαλλήλους που έχουν διοριστεί ή προσληφθεί σε θέση μετακλητού υπαλλήλου και όχι δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν με μετακίνηση, απόσπαση, διάθεση ή παράλληλη άσκηση καθηκόντων σε θέση μετακλητού υπαλλήλου.

Ο Νοέμβριος του 2012 και ο Μάρτιος του 2013 είναι οι δύο ημερομηνίες για τις οποίες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε κληθεί να διαβιβάσει στοιχεία στη Βουλή από την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Οι μειώσεις και οι αυξήσεις

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο κ. Μανιτάκης η μεγαλύτερη μείωση μετακλητών έγινε στους ΟΤΑ (από 566 μετακλητούς το Νοέμβριο του 2012, οι μετακλητοί το Μάρτιο του 2013 μειώθηκαν στους 427). Μειώσεις, έστω και οριακές έγιναν στις Ανεξάρτητες Αρχές, στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και στο υπουργείο Ανάπτυξης. Αντίθετα ολιγάριθμη αύξηση των μετακλητών προκύπτει για τη Βουλή, τους «Κυβερνητικούς και Πολιτειακούς Φορείς», τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας-Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, και τα υπουργεία Ανάπτυξης, Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εξωτερικών, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Αιγαίου, Οικονομικών, Παιδείας, Περιβάλλοντος, Τουρισμού και Αιγαίου. Τον ίδιο αριθμό υπαλλήλων είχαν το Νοέμβριο του 2012 και το Μάρτιο του 2013, τα υπουργεία Άμυνας, Εργασίας, Μακεδονίας και Θράκης.

Δεν εξαιρείται κανείς

Σε απάντηση της ερώτησης που είχε κατατεθεί για τον αριθμό των μετακλητών, διαβιβάστηκε στη Βουλή και έγγραφη απάντηση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη με την οποία υπενθυμίζεται «με την Υ 219 (ΦΕΚ Β΄ 3273/7-12-2012) απόφαση του Πρωθυπουργού, αποφασίστηκε ο περιορισμός κατά 20% επί του συνόλου των προβλεπομένων θέσεων των μετακλητών υπαλλήλων, που καταλαμβάνονται από το Π.Δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα», και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, από 1.568 σε 1.254, και προσδιορίζεται ο αριθμός των 314 καταργούμενων θέσεων ανά υπουργείο». Με βάση δε το άρθρο 4 του Ν. 4138/2013, όπως ενημερώνει ο υπουργός Επικρατείας, «θα ακολουθήσουν αποφάσεις του Πρωθυπουργού που θα εξειδικεύουν ανά υπηρεσία τον περιορισμό που αφορά το σύνολο των προβλεπόμενων στο ΠΔ 63/2005 θέσεων, κενών ή μη».

Από την έγγραφη απάντηση του κ. Σταμάτη προκύπτει πως ούτε η Γενική Γραμματεία Συντονισμού, η οποία υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό, πρόκειται να εξαιρεθεί από τον περιορισμό των μετακλητών υπαλλήλων καθώς η μείωση αφορά το σύνολο των θέσεων των μετακλητών υπαλλήλων ανά υπουργείο, συμπεριλαμβανομένων και των Γενικών Γραμματειών.

Αναλυτικά, τα στοιχεία

Ειδικότερα, ως προς τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή, ο κ. Μανιτάκης για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων κατά την 12.11.2012 και κατά την 11.03.2013, προκύπτουν τα εξής:

-Ανεξάρτητες Αρχές: οι μετακλητοί από 18 έγιναν 16

-Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: από 9 έγιναν 7

-Βουλή: από 113 έγιναν 120

-Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας-Γ. Γ. Μέσων Ενημέρωσης: από 3 έγιναν 6

-Κυβερνητικοί-Πολιτειακοί Φορείς: από 123 έγιναν 134

-ΟΤΑ: από 566 έγιναν 427

-Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: από 17 έγιναν 16

-Υπουργείο Ανάπτυξης: από 64 έγιναν 68

-Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: από 8 έγιναν 10

-Υπουργείο Δικαιοσύνης: από 17 έγιναν 20

-Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: από 20 έγιναν 23

-Υπουργείο Εθνικής Αμυνας: ήταν 18 οι μετακλητοί και τον Μάρτιο διατηρήθηκε ο ίδιος αριθμός.

-Υπουργείο Εξωτερικών: ήταν 22 οι μετακλητοί το Νοέμβριο και το Μάρτιο ήταν 32.

-Υπουργείο Εργασίας: και το Νοέμβριο του 2012 και το Μάρτιο του 2013 ο αριθμός των μετακλητών παρέμεινε σταθερά στους 46.

-Υπουργείο Εσωτερικών: ήταν 27 και έγιναν 36

-Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης: παρέμεινε σταθερά στους 8 μετακλητούς.

-Υπουργείο Ναυτιλίας-Αιγαίου: οι μετακλητοί ήταν 10 και έγιναν 13

-Υπουργείο Οικονομικών: οι μετακλητοί ήταν 32 και έγιναν 42.

-Υπουργείο Παιδείας: οι μετακλητοί ήταν 70 και έγιναν 77

-Υπουργείο Περιβάλλοντος: οι μετακλητοί ήταν 22 και έγιναν 29

-Υπουργείο Τουρισμού: οι μετακλητοί ήταν 36 και έγιναν 44

-Υπουργείο Υγείας: οι μετακλητοί ήταν 5 και έγιναν 28.

Δικαιολογείται η καθυστέρηση

Εξάλλου σύμφωνα με άλλο έγγραφο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που διαβιβάστηκε στη Βουλή, στις 23 Απριλίου, σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, «επί του συνόλου των φορέων που είτε καταργήθηκαν είτε συγχωνεύθηκαν κατ΄ εφαρμογή των Ν. 3895/2010 και 4002/2011, εκκρεμεί η ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών σε μόλις οκτώ φορείς, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι ανώνυμες εταιρείες, έχουν δηλαδή νομική μορφή που δικαιολογεί λόγω της χρονοβόρου διαδικασίας της εκκαθάρισης την καθυστέρηση των σχετικών διαδικασιών». Ο κ. Μανιτάκης διαβίβασε στη Βουλή συγκεντρωτικό πίνακα της πορείας υλοποίησης των συντελεσθέντων με τους Ν. 3895/2010 και 4002/2011 καταργήσεων και συγχωνεύσεων.

iefimerida.gr

Γερμανία: Βρέθηκε και μια βουλευτής που είχε προσλάβει τον φίλο της... που βεβαίως απέλυσε λίγο πριν το γάμο εννοείται

[Και βέβαια η είδηση παρουσιάζεται σαν "έλα μωρε κι εκεί συμβαίνουν" προκειμένου να δικαιολογηθούν τα εδώ αίσχη αλλά εκεί μετά από ψάξιμο βρέθηκε μόνο μια βουλευτής που απασχολούσε τον φίλο της πριν το 2006... και ακόμα και αυτή πριν παντρευτούν τον σταμάτησε]

Ως επιστημονικό συνεργάτη είχε προσλάβει τον σημερινό σύζυγό της η εκπρόσωπος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για οικογενειακά θέματα Ντοροτέε Μπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel", το οποίο συνεχίζει την σειρά αποκαλύψεων για την συμπεριφορά στελεχών του κόμματος.

Η ατάκα του Άδωνι που έστειλε τον Αναγνωστάκο του MEGA (Video)

Θερμό τετ α τετ είχαν ο Μανώλης Αναγνωστάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την τρόικα και τις «μεταρρυθμίσεις που θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός αν δεν είχε έρθει» όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε πως «η Ελλάδα που φτιάχνουμε θα είναι πολύ καλύτερη».

Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες της Βόρειας Ελλάδας

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης ξεχώρισε 70 ακτές και μαρίνες στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα ...κυματίζουν φέτος γαλάζιες σημαίες.
Η Χαλκιδική έχει φέτος 30 καθαρές παραλίες! Δείτε ανά νομό τις βραβευμένες παραλίες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα:

Πώς εκπαιδεύονται οι κομάντος που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν (pics)

Χρησιμοποιώντας μονό τα δόντια τους προσπαθούν να λύσουν τα χέρια τους που είναι δεμένα στο βάθος μιας πισίνας και στη συνέχεια να τοποθετήσουν στο πρόσωπό τους τη μάσκα και να κολυμπήσουν όσο πιο αθόρυβα γίνεται.

Είναι οι...

ΦΩΤΟ: Ναι ρε πούστ@ μου... ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!

Δείτε:

Δες πώς είναι σήμερα ο «Ιησούς Από την Ναζαρέτ»!

Κάθε χρόνο... 31 ετών είναι ο Robert Powell, ο πρωταγωνιστής του δράματος του Franco Zeffirelli, «Ο Ιησούς Από Την Ναζαρέτ», που θα προβληθεί και φέτος στην ελληνική TV. Το star.gr σου παρουσιάζει πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός.

ΦΩΤΟ: Ποια σφιχταγγάλιασε πρώτη τον Πρόεδρο Βαμμένο;

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολη η μαντεψιά. Δείτε τη και μιλάμε για ποοοολυ θερμή αγκαλιά:

Ο Μπαράκ Ομπάμα… έκανε αφέλειες (photo)

Το καθιερωμένο δείπνο που παραχωρεί ο Αμερικανός Πρόεδρος στην Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, προσφέρεται παραδοσιακά για χαλαρή διάθεση και αστεία. Φέτος, ο Μπαράκ Ομπάμα έσπευσε να αστειευτεί με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για ένα “καινούριο ξεκίνημα” σε αυτή τη δεύτερη θητεία του, να αποκηρύξει το παρελθόν του ως… σοσιαλιστής, και να υποστηρίξει ότι η πιο μεγάλη αλλαγή που έκανε ήταν… στα μαλλιά του.

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει ο κόσμος με τη SuperΡΙΓΚΑ

Τι είναι αυτό ρε Πανάρα; Κάτι αντίστοιχο του "υδατάνθρακα"; Δείτε τον:

ΒΙΝΤΕΟ: Με Καινή Διαθήκη στρίμωξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βορίδης

Καταψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αντισυνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου

Καταψηφίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο αφού δεν πατούσε πουθενά η ένσταση αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία θεώρησε αντισυνταγματικό το ότι το πολυνομοεσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με ένα και μόνο άρθρο. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ...

Όσοι πανηγυριζουν τώρα για την εκλογή Βαμμένου... λοιδωρούσαν τον ΓΑΠ οταν εκλέχθηκε σαν μοναδικός υποψήφιος

Όταν εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ δια κάλπης παρότι μοναδικός υποψήφιος ήτανε ρεζιλίκι, γελοιοποίηση της δημοκρατίας κουλουπου κουλουπου....

ΥΠΟΙΚ: Υπερέβη τους στόχους η είσπραξη φόρων για το α' τρίμηνο του 2013

Η είσπραξη φόρων για το α' τρίμηνο του τρέχοντος έτους υπερέβη τους στόχους που είχαν τεθεί από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, από τα επίσημα στοιχεία όπως προκύπτουν από τις ΔΟΥ τα έσοδα όχι μόνο κινήθηκαν μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί από το οικονομικό επιτελείο, αλλά κινήθηκαν και σε θετικότερα μεγέθη.

Άντε να 'ρθει και το τέλος Μαΐου να παραιτηθεί κι ο Νότης

Δείτε γιατί θα παραιτηθεί ο Μαριάς:

Φώτη, Βαγγέλη, η φάτσα του Αλέξη σαφώς είναι πιο σέξι!

Τάσος Καραμήτσος

Τώρα που ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και τα Πάθη του Χριστού, καλό θα ήταν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι Βενιζέλος και Κουβέλης -αλλά κυρίως ο δεύτερος- μαζί με τη νηστεία να περιέλθουν και σε κάποια περισυλλογή. Να σκεφτούν δηλαδή ψύχραιμα ότι οι θέσεις που υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες είναι απλά και ξεκάθαρα ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι η νέα δομή των ενόπλων δυνάμεων με στόχο να μειωθούν οι δαπάνες

Η εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των στρατιωτικών μονάδων και η αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων, είναι οι δύο βασικές επιδιώξεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μέσω της νέας δομής δυνάμεωντο αξιόμαχο και η αποτρεπτική ικανότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με βάση τα δεδομένα και τα ζητούμενα του παρόντος και του μέλλοντος χρόνου.

Νέα ντοκουμέντα για το κατοχικό δάνειο (έγγραφα)

​Έγγραφα – «φωτιά, που αποδεικνύουν πως η ναζιστική Γερμανία αναγνώρισε την οφειλή της στο ελληνικό κράτος, επιστρέφοντας μικρό μέρος των δανεικών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο μεταξύ, ομάδα από την Τράπεζα της Ελλάδας, το Γενικό Λογιστήριο και το Υπουργείο Εξωτερικών, ετοιμάζει τα επόμενα βήματα της χώρας μας.

Πυροβολισμοί στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Ρώμη!

Στο περιθώριο της σημερινής ορκωμοσίας της κυβέρνησης του Ενρίκο Λέττα, συναγερμός προκλήθηκε από επεισόδιο που έλαβε χώρα έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Ρώμη, το Palazzo Chigi. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσαν 6-7 πυροβολισμοί, δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και ο δράστης...

Συνελήφθη ο νταής Τόμπρας-Γιουχα στον Νικολόπουλο που τους ζήτησε συγνώμη...

Τον Νικολόπουλο τον "έκραξαν", τον Ροντούλη δεν τον είδαν στο χώρο του Συνεδρίου όσο και αν τον έψαξαν, ενώ δεν έλειψε και το ξύλο από το γνωστό Τόμπρα που φέσωσε τον κοσμάκη... μιλάμε για τον απόλυτο ξεπεσμό ειδικά του πρώτου που ζήτησε συγγνώμη επειδή ψήφισε το πρώτο μνημόνιο... και προκειμένου φυσικά να ξανακάτσει στην καρέκλα του βουλευτή οταν γίνουν εκλογές, παρόλο που οι ΑΕροψεκασμένοι τον γιούχαραν ενώ ο Χαϊκάλης τον έβρισε χυδαία...

"Αγριεμένοι" εμφανίστηκαν στο Συνέδριο του κόμματος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Και μπορεί λίγο πριν ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος να είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ωστόσο αρκετοί σύνεδροι τον υποδέχθηκαν στο βήμα με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα!

Αποκλειστικά ελληνικό: Έχει κι ο Μόσιαλος φιλάθλους-Ποιοι είναι;

[Δηλ. πόσο απογοητευμένος πρέπει να είσαι από τη ζωή και όχι μόνο από την πολιτική, για να ακολουθείς τον Ηλία Μόσιαλο; ΠΟΣΟ;]

Ο Ηλίας Μόσιαλος έγινε γνωστός ως στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Τον έχρισε βουλευτή Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο έως το Νοέμβριο του 2011.

Από τότε, τα φώτα της δημοσιότητας τον εγκατέλειψαν, αλλά αυτός συνεχίζει να ασχολείται με την πολιτική μέσα από τον πολιτικό σχηματισμό Δυναμική Ελλάδα που δημιούργησε τον Σεπτέμβριο του 2012.

Δείτε πως έφτασε σήμερα ο Καμμένος στο Συνέδριο των ΑΕροψεκασμενων

Τηρεί τις παραδόσεις ο Προεδρεύων σήμερα μέρα που 'ναι (η εκλέχθηκε ήδη Πρόεδρος με 99,5% σαν τον Στάλιν;):

Άνεργος και συνταξιούχος με «τρελές» καταθέσεις

Περισσότερα από 5.000 αιτήματα προς τις τράπεζες για άνοιγμα λογαριασμών έχουν καταθέσει τα ειδικά κλιμάκια του ΣΔΟΕ που έχουν αρχίσει το κυνήγι για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

Μέχρι σήμερα τουλάχιστον 300 υποθέσεις υπόπτων για φοροδιαφυγή έχουν ολοκληρωθεί και όπως φαίνεται από τα στοιχεία, βγαίνουν...λαβράκια.

Απάντηση Μηταράκη στο ΒΗΜΑ

"Πολεμικό" κλίμα διαμορφώθηκε ανάμεσα στον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και το “Βήμα της Κυριακής”, μετά από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας για “κήπο με τις μίζες”, αναφορικά με την “αμαρτωλή”, όπως αναφέρει η ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη, Διεύθυνση Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, που υπάγεται στον Νότη Μηταράκη.

Άθλος λέμε!! Μανιτάκης: "Απολύθηκαν οι πρώτοι 91 επίορκοι - Ακολουθούν ακόμη 1.530"... καλά μην ανοίγεσαι

Στοιχεία για τις διώξεις κατά δημοσίων υπαλλήλων που βρίσκονται σε εξέλιξη στα πρωτοβάθμια και τα δευτεροβάθμια πειθαρχικά συμβούλια διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Χατζηδάκης διαψεύδει ότι ξεκινούν πλειστηριασμοί σπιτιών... αλλά ο λαϊκισμός θα κερδίσει πάλι

[Όπως κέρδισε πχ. και οταν γράφανε οτι θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ το Μάιο... και τώρα που ανακοινώθηκε οτι δεν αυξάνεται τίποτα, ολοι μούγγα]

Το βασικό θέμα του σημερινού “Πρώτου Θέματος”, σύμφωνα με το οποίο θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα πλειστηριασμοί για σπίτια οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν πληρώνουν τα δάνεια με τα οποία τα έχουν αγοράσει, διαψεύδει ο Κωστής Χατζηδάκης, μέσω σχετικής ανακοίνωσης του υπουργείου Ανάπτυξης.

Αυτοί είναι οι φορείς του Δημοσίου που καταργούνται - Απολύονται άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση οι φορείς του Δημοσίου οι οποίοι θα καταργηθούν και αυτόματα θα απολυθούν οι εργαζόμενοί τους.

Τη λίστα που έχουν επεξεργαστεί ιδιωτικές εταιρίες έχουν ήδη στα χέρια τους οι αρμόδιοι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και περιλαμβάνει την κατάργηση 20+2 φορέων του Δημοσίου.

Είμαι ο Αντώνης... Δεν πιστεύω να κοιμάσαι...

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και πληθαίνουν τα τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς στενούς του συνεργάτες. Φυσιολογικό θα πείτε. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά.Όπως αποκαλύπτεται στον Βηματοδότη, της ομώνυμης εβδομαδιαίας εφημερίδας, τα τηλεφωνήματα αυτά...

Δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Σταθάκη... ξεφεύγει απ' τη γραμμή του αναρχοφασισμού

Δεν αρέσουν στην Κουμουνδούρου όσα λέει κατά καιρούς ο βουλευτής του κόμματος

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιώργο Σταθάκη. Συχνά τα λεγόμενα του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εκτός γραμμής κάτι που εγινε και στην περίπτωση της ΑΟΖ και του αιτήματος για ευρωπαϊκή ΑΟΖ αλλά και στο θέμα του Ελληνικού πρόσφατα.

Πάντως το οτι ο Βαμμένος εξελέγη επιτέλους Πρόεδρος δια βαφής δεν το λες και Δημοκρατία...

Δεν γελάνε μόνο οι αντίπαλοί του... αλλά και οι Σύμμαχοί του, με τον Πάνο Καμμένο που επιτέλους έγινε Πρόεδρος του κινήματος... Δείτε πχ. τι λεει ο...

Πρώην Σταρ Ελλάς συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία για την διπλή δολοφονία στην Πάτρα (βίντεο)

Εστεμμένη Σταρ Ελλάς συνελήφθη σήμερα για υπόθαλψη εγκληματία.

Μετά τα φώτα της δημοσιότητας και τον τίτλο στα καλλιστεία ποιος το περίμενε η καλλονή θα βρισκόταν εμπλεκόμενη σε διπλή δολοφονία που έγινε πριν λίγο καιρό στην Πάτρα έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μιας ακόμα μετά από τρεις ημέρες.

Πήραν το στέμμα πίσω… από την Μις Ρωσία (βίντεο)

H Μις Ρωσία, Ιnna Ζhirkova, δεν ήξερε αν η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο ή ο Ήλιος γύρω από την Γη, με αποτέλεσμα να χάσει το στέμμα της!

Ρεζίλι έγινε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η 23χρονη εστεμμένη και το επίμαχο video της εκπομπής κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ, έχοντας ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια προβολές στο You Tube.

κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο και κ. Κουβέλη σας γράφω επιστολή, γιατί μ’ αφήσατε άφωνο

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Σας απευθύνομαι ταπεινότατα ως ένας «παραδοσιακός» σας ψηφοφόρος. Ανήκω δηλαδή στους λεγόμενους μετριοπαθείς πολίτες που άλλοτε αποκαλέσατε «εκσυγχρονιστικό μπλοκ» κι άλλοτε «μεσαίο χώρο» και ανέκαθεν «εναλλασσόμουν» κυρίως μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Θα σας εξομολογηθώ μάλιστα ότι το 2009 σας εγκατέλειψα καθώς ήμουν αηδιασμένος από τους γαλάζιους και με εξόργισε αφάνταστα το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Παπανδρέου. Με άλλα λόγια, ανήκω σε αυτό το 10% που επέστρεψε σε σας στις εκλογές του Ιουνίου. Δηλαδή στους 500.000 πολίτες που τον Μάιο δεν σας ψήφισαν, αλλά το έπραξαν εν απογνώσει τον Ιούνιο τρέμοντας στην ιδέα μήπως έρθει στην εξουσία ο ανερμάτιστος ΣΥΡΙΖΑ.

Στήριξη Στουρνάρα στον Βρούτση-Τι θα γίνει με τις νέες συντάξεις του ΟΑΕΕ;

Τι θα γίνει με τις νέες συντάξεις του ΟΑΕΕ;Άσχημα μαντάτα για όσους το προσεχές διάστημα σκοπεύουν να καταθέσουν αίτηση για σύνταξη από τον ΟΑΕΕ επεφύλαξε ο Γιάννης Στουρνάρας από τη Βουλή. Η ρύθμιση για μείωση έως και 35% στις συντάξεις του ΟΑΕΕ μπορεί να αποσύρθηκε ωστόσο...

Δεν μπορεί ο Ακης “να τα έφαγε μόνος του”…

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η πολύκροτη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, ορθώς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του λαού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είναι ο πρώτος Ελληνας υπουργός που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την προσφυγή του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο μηχανισμό της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και μάλιστα με βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούν τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

ΦΩΤΟ: Καλημέρα Πρόεδρε...

Μες στην τρελή χαρά ξύπνησε παλι η....

Γιώργος Δώνης: O απόλυτος επαγγελματίας. Γιατί είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα


Ο Γιώργος Δώνης είναι πολύ καλός επαγγελματίας…κορυφαίος θα έλεγα στην Ελλάδα.

Το κακό είναι ότι ο επαγγελματισμός του αυτός δεν έχει να κάνει με αυτή καθ αυτή τη δουλειά της προπονητικής αλλά με όλα τα υπόλοιπα. Το κυριότερο και πιο σημαντικό είναι ότι ξέρει να διαλέγει δουλειές και συνεργασίες