29 Απριλίου 2013

Ανάγκασε την ανήλικη κόρη της να μείνει έγκυος

Ανάγκασε τη θετή της κόρη να μείνει έγκυος από σπέρμα δότη επειδή ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα! Το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Guardian και συγκλονίζει τη κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιτέλους ένας τσαμπουκάς από δεξιό υπουργό!

Μπορεί να του τα έχω χώσει κάποιες φορές του Βρούτση, αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι σαν δεξιός, επιτέλους έβαλε εκεί που πρέπει τους Πασόκους με την υπόθεση Κικίλια!
 Έθεσε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι:

ΦΩΤΟ: Διαδικτυακο καμακι ο Κωστας

Η Ρενα το ξερει Κωστα Βαξεβανη;

Ως γνωστον ο Κωστας εχει δηλωσει


Θελει η πουτ@να να κρυφτει... : "Το Αριστερό Ρεύμα χαιρετίζει την πρόταση του ΑΚΕΛ για έξοδο από το ευρώ"

Νέα δεδομένα δημιουργεί για τον ΣΥΡΙΖΑ η (ούτως ή άλλως αναμενόμενη) απόφαση της ΚΕ του ΑΚΕΛ στην Κύπρο για υποστήριξη της πρότασης περί συντεταγμένης εξόδου της χώρας από το ευρώ, το μνημόνιο και την εγκατάλειψη της δανειακής σύμβασης.

O γέροντας Παΐσιος μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του [εικόνες]

Αγνωστες πτυχές από τη ζωή του Γέροντα Παΐσιου, αλλά και σπάνιες φωτογραφίες από τον καιρό που ήταν ακόμη κοσμικός και έφερε το όνομά Αρσένιος Εζνεπίδης αποκαλύπτουν οι συγγενείς του από την Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων.

Στην αντεπίθεση οι εργαζόμενοι της "Ελληνικός Χρυσός"

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πολυγύρου, εκπρόσωποι των τριών σωματείων εργαζομένων στην «Ελληνικός Χρυσός - Μεταλλεία Χαλκιδικής». Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, κάτοικοι της Ιερισσού Χαλκιδικής, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν προπηλακισμούς και απειλές από μερίδα συγχωριανών τους, που εναντιώνεται στην επένδυση χρυσού στην περιοχή τους.

Τέσσερις ενδιαφερόμενοι για το 51% της ΕΥΑΘ


Σε τέσσερα ανέρχονται τα σχήματα που εκδήλωσαν σήμερα αρχικό, μη δεσμευτικό ενδιαφέρον, για το 51% της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), σύμφωνα με πληροφορίες, που έδωσαν στελέχη της εταιρείας, οι οποίες πάντως δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Εγκρίθηκε η δόση των 2,8 δισ. ευρώ – Άνοιξε ο δρόμος για τα επόμενα 6 δισ.

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Euro Working Group εγκρίθηκε η δόση των 2,8 δισ. ευρώ και άνοιξε ο δρόμος για τα 6 δισ. της δόσης που αναμένεται να εγκριθεί από το Eurogroup της 13ης Μαΐου», ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ποιες ώρες θα ισχύει το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ από την Πρωτομαγιά

Από την Τετάρτη 1η Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ.
Το ωράριο κατά τη θερινή περίοδο (από 1ης Μαΐου 2013 έως 31ης Οκτωβρίου 2013) είναι συνεχές, από τις...

Ολο το σχέδιο Σαμαρά για ανατροπή δομών και προσώπων στο συνέδριο της ΝΔ

[Σε κουβεντα να ειμαστε... αλλα οσοι νομιζουν οτι αλλαζοντας ονομα, γραφεια η με 3 Γραμματειες πανω η κατω, θα απογειωθει η ΝΔ ειναι εκτος τοπου και χρονου... αν δεν αλλαξουν προσωπα και δεν εξαφανιστουν τα λαμογια και οι κηφηνες δεν προκειται να αλλαξει τιποτα... εκτος αν καποιοι πιστευουν οτι απευθυνονται σε χαχολους που θα ενθουσιαστουν και θα τρεξουν απο πισω τους αν αλλαξουν το "Νεα Δημοκρατια" σε "Κομμα Γαμαουα"...]

Στη Νέα Δημοκρατία προετοιμάζονται μεθοδικά ώστε το συνέδριο του κόμματος στις 27 Ιουνίου να αποτελέσει σημείο αναφοράς και επανεκκίνησης της ιστορίας του κόμματος, κάτι αντίστοιχο με το περιβόητο συνέδριο της Χαλκιδικής τη δεκαετία του '70.


Συγκλονιστική μαρτυρία του συζύγου της 32άχρονης που κάηκε στη ΜΑΡΦΙΝ

«Μας έχουν βάλει φωτιά… Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα πνίγομαι».

Τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από την έγκυο σύζυγό του Αγγελική Παπαθανασοπούλου, που κάηκε μαζί με δύο συναδέλφους της στην φωτιά της ΜΑΡΦΙΝ, στην οδό Σταδίου το Μάιο του 2010, περιέγραψε στην κατάθεσή του στη δίκη των υπευθύνων της Τράπεζας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, Χρήστος Καραπαναγιώτης.

Μπουτάρης προς Γκιουλέκα: «Βλέπετε την πλάτη μας»!


Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Γκιουλέκα, σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Σαμαράς ψηφίστηκε κορυφαίος της χρονιάς

Καλύτερο παίκτη της χρονιάς ανέδειξαν οι φίλοι της Σέλτικ τον Γιώργο Σαμαρά. Ο Έλληνας επιθετικός βοήθησε καθοριστικά τους «καθολικούς» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους «οδηγεί» στο Κύπελλο όπου η Σέλτικ βρίσκεται στον τελικό, ενώ στο Champions League έφτασαν ως τη φάση των «16».

Πρωτογενές πλεόνασμα 970 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο του έτους

To πρωτογενές πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε στα 967 εκατ. ευρώ στο α' τρίμηνο του έτους έναντι 2,382 δισ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρυσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, η συρρίκνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος οφείλεται στην καταβολή ποσού ύψους 1,28 δισ. ευρώ στο α' τρίμηνο για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δεκεμβρίου 2012.

Τέλος ο Κικίλιας. Νέος διοικητής του ΟΑΕΔ ο Θόδωρος Αμπατζόγλου

Η αναμενόμενη αποχώρηση του Ηλία Κικίλια από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ είναι γεγονός, με τον Θόδωρο Αμπατζόγλου να αποτελεί τον αντικαταστάτη του.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε: Αλλάζει το λογότυπο των ΑΕροψεκασμένων! Ιδού το νέο

Ο γνωστός γλάρος που ήταν έμπνευση Τζούλιας Καμμένου, ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από το...

Χοντρό άδειασμα της Στάη από τον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ

«Ψάξε παρουσιαστή. Εγώ αύριο δεν έρχομαι», ήταν η απάντηση της κεντρικής παρουσιάστριας της ΝΕΤ, Έλλης Στάη στον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ, Βασίλη Θωμόπουλο, όταν της ζήτησε να ανεβαίνει στην ΕΡΤ πριν τις 6 το απόγευμα όπως συνηθίζει, για να δουλεύουν καλύτερα το δελτίο ειδήσεων!

Έφυγε από τη ζωή η 23χρονη πρωταθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη.

Η άτυχη άλτρια έπασχε από το λέμφωμα Χότσκινς, έναν καρκίνος του λεμφατικού ιστού και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν «βυθισμένη» σε κώμα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Για την "ταμπακιέρα" σιωπή και απειλες για μηνυσεις προκειμενου να κλεισουν στοματα από τον Π. Καμμένο...

ΑΝ κάποιος έχει την πολυτέλεια να "παροπλίζει" ένα πανάκριβο σκάφος που αγόρασε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ (1993-2013) πριν είκοσι χρόνια , δεν μας πεφτει λόγος...
Η Οικ. Καμμένου πάντα ήταν στην οικονομική ΕΛΙΤ της Ελλάδας...

Σχεδιο δολοφονίας Βαξεβάνη... όπως λέμε "Χέσ@ ψηλά κι αγνάντευε"

Του Σήφη Ξεκουκουλωτάκη, επαρχίας Κισσάμου

Περίεργοι άνθρωποι οι Ορεινοί. Συνήθως Αγράμματοι, Περήφανοι, Εγωιστές, Μπεσαλήδες, Αγαπησιάρηδες, Παράξενοι, Σκληροί που πολεμούν με τα στοιχειά της φύσης. Με μια διαπεραστική ματιά σε «κόβουν» ή ακόμα αν χρειαστεί σε «κόβουν στην μέση». Άλλωστε είναι το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, κι ο Χριστός σε ντρόχαλους ανάμεσα σε οζά γεννήθηκε. Από την ύπαρξη όμως του ανθρώπου υπάρχει κι η στρέβλωση της αλήθειας γι αυτό και στην σημερινή εποχή μετά το θεωρούμενο και ως αρχαιότερο επάγγελμα (εννοώντας τις «@ουτάνες» ως δεύτερο θεωρείται αυτό των «πρακτόρων» παντός τύπου…».

Που πηγαν τα 219 δις που εχουμε εισπραξει απ' το μηχανισμο στηριξης

Του Γιάννη Αγγέλη

Σε δύο περίπου εβδομάδες, την Παρασκευή 10/5 μετά το Πάσχα, το καθυστερημένο “έμβασμα” των 2,8 δισ. ευρώ του δανείου, επιτέλους θα βρίσκεται στο συρτάρι του Υπ. Οικονομικών.

Η τραγική ιστορία του Αλέξη Γκόλφη, του μονου Ελληνα που υποδύθηκε τον Χριστό [εικόνες]

Η σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» ήταν σταθμός στην ελληνική τηλεόραση και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη. Η σειρά προβλήθηκε το 1975- 1976. Η σκηνοθεσία ήταν του Βασίλη Γεωργιάδη και πρωταγωνιστούσαν οι Αλέξης Γκόλφης, Κάτια Δανδουλάκη, Λυκούργος Καλλέργης, Ανδρέας Φιλιππίδης, Γιώργος Φούντας, Γεωργία Βασιλειάδου και πολλοί άλλοι.

Τι κάνουν Γάλλοι, Δανοί και Γερμανοί στην ελληνική εφορία

[Αφου δεν ειναι ζωσμενοι με εκρηκτικα χανουν το χρονο τους...]

Του Σπύρου Δημητρέλη

Αναλυτικές πληροφορίες για την τεχνική βοήθεια που προσφέρουν εμπειρογνώμονες χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της ομάδας δράσης της Κομισιόν (ομάδα Ράιχενμπαχ) αποκαλύπτονται στη σχετική έκθεση για τα πεπραγμένα της που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Το «ντου» της Ελένης Λουκά στους «Δαίμονες» (video)

Άφησε για λίγο το δελτίο ειδήσεων του MEGA και έκανε... «ντου» στους «Δαίμονες» η Ελένη Λουκά!

Βράδυ της Κυριακής των Βαΐων και η Λουκά βρέθηκε έξω από το θέατρο «Παλλάς»... ξορκίζοντας τους συντελεστές της παράστασης:«Δαίμονες».

Απιστευτο ξεκατινιασμα Χρονά-Τσαγκαρουσιάνου για Μόνικα και Πάολα

Πανικός από το πρωί επικρατεί στα social media και το διαδίκτυο με αφορμή την ξαφνική κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του δημοσιογράφου και εκδότης της LifO Στάθη Τσαγκαρουσιάνου και του ποιητή και εκδότη του λογοτεχνικού περιοδικού «Οδός Πανός» Γιώργου Χρονά. Μια νέα μεγάλη λογοτεχνική-εκδοτική διένεξη ξέσπασε στην πόλη απ'ότι φαίνεται..

Γελαει ο κοσμος ρε ρεμαλια:Υπόθεση Ζαχόπουλου: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι

Την αθώωση της Εύης Τσέκου, του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη και του εργατολόγου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, για την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου, που ήρθε στην επικαιρότητα το Δεκέμβριο του 2007 μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του τότε γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο παρα την προταση του εισαγγελεα για καταδικη..

Συνεχιζεται το παρτι των συνταξιουχων 50αρηδων

Προνόμιο και των ανδρών είναι η πρόωρη σύνταξη, έστω και σε περιορισμένο βαθμό συγκριτικά με τις γυναίκες. Μια μεγάλη κατηγορία των εργαζομένων εξασφαλίζει μέσα από διατάξεις που "χτίστηκαν" για χρόνια στην ασφαλιστική νομοθεσία και κυρίως μέσα από τις λεγόμενες καταστατικές διατάξεις των Ταμείων δικαίωμα για έξοδο στη σύνταξη σε ηλικίες 52 έως 60 ετών.

Ο Σον Κόνερι διαβάζει την Ιθάκη του Καβάφη με μουσικη Βαγγελη [video]

Είναι καθηλωτικό να ακούει κανείς τη βραχνή φωνή του Σον Κόνερι (ναι, του κορυφαίου ηθοποιού που αγαπήσαμε πρωτίστως ως James Bond) να διαβάζει την Ιθάκη του Κωνσταντίνου Καβάφη με μουσικη υποκρουση συνθεση του Βαγγελη.

Σπηλιωτόπουλος: Δεν έχει ανάγκη η ΝΔ να αλλάξει όνομα

[Εχει δικιο τωρα ο Αρης. Το ονομα ειναι το προβλημα η η ανυπαρξια των προσωπων και τα οσα λενε η δεν λενε;]

«Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε όνομα, δεν είμαστε καταζητούμενοι, εγώ δεν βλέπω μια τέτοια ανάγκη» δήλωσε ο βουλευτής ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος, σχολιάζοντας σενάρια περί αλλαγών στο κόμμα της ΝΔ, μιλώντας στο “Πρώτο Πρόγραμμα” της ΕΡΑ.

Στη φυλακή 16 κάτοικοι για τα Ζωνιανά

Οι ποινές κάθειρξης που τους επιβλήθηκαν κυμαίνονται από 6 μέχρι 25 χρόνια

Με επεισόδια, καταγγελίες και αποχωρήσεις συνηγόρων υπεράσπισης σε ένδειξη διαμαρτυρίας σημαδεύτηκε η ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για την πολύκροτη δίκη των Ζωνιανών.

Γιατί ο Γιοβάνοβιτς δε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ...

Παρότι το όνομα του Γιοβάνοβιτς παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, τα δεδομένα για την υπόθεση του μόνο εύκολα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αφού τα αγκάθια στο ντιλ είναι πάρα πολλά...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Χαμός για το tweet της Μελέτη: Εγώ τις πουτσ@ς, τις τρώω!

Πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να κάνει χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο ένα tweet της κατάφερε να κάνει τo Twitter μεταμεσονύχτια να πάρει φωτιά!

Ολα ξεκίνησαν όταν η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια χθες το βράδυ έγραψε:

Δημοσκόπηση ALCO: Μπροστα ΝΔ-Σαμαρας

- Σαφής υπεροχή Σαμαρά έναντι Τσίπρα σε πρωθυπουργική αξιοπιστία
- Χαμηλή αίσθηση προσδοκίας για κάτι καλύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Προβάδισμα (μικρό αλλά σταθερό) για τη ΝΔ (οσο και τον Μαρτιο)
- Ποιά είναι τα ποσοστά Λοβέρδου και Αλαβάνου με τα νεα τους κόμματα
 
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της νεας δημοσκόπησης της Alco για το Newsit. Κυρίως γιατί δείχνουν ότι το εκλογικό σώμα επιμένει στην παράταση της ρευστότητας στο πολιτικό σκηνικό, ο κ. Τσίπρας δείχνει να μην έχει πείσει άλλους εκτός από τους ψηφοφόρους του κόμματός του και σε τελική ανάλυση, την κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά να εμφανίζονται ως ευνοημένοι.

Το ταξίδι του ΓΑΠ στην Κόστα Ρίκα που κόστισε 200.000 ευρω !

Εγκεφαλικό πήγε να πάθει ο Βενιζέλος όταν του ήρθε η λυπητερή

Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στη διεύθυνση του ΠΑΣΟΚ ο λογαριασμός για την μετάβαση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρικα τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου για την ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο Καμμένος καθαίρεσε τον νταη Τόμπρα που εχει φεσωσει κοσμο

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καθαίρεσε σήμερα το πρωί, το στέλεχος της γραμματείας Οργανωτικού Κυριάκο Τόμπρα από τις κομματικές του αρμοδιότητες.

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ιστοσελίδα υπουργείου

Ανέβασαν προσβλητικές φωτογραφίες και μηνύματα

Επίθεση από Τούρκους χάκερς δέχθηκε το υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Οι χάκερς αλλοίωσαν ιστοσελίδα Γραμματείας του υπουργείου, ενώ ανάρτησαν και ένα υποτιμητικό μηνυμα.

Ποιός είναι ο τσέχος κροίσος Γίρι Σμετς που επενδύει στην Ελλάδα και θέλει να αγοράσει τον ΟΠΑΠ

Σε ηλικία 42 ετών έχει προλάβει να κάνει δύο γάμους, δύο παιδιά και να αποκτήσει περιουσία πάνω από 2 δισ. δολάρια ενώ όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ.

Για ποιους μειωνεται ή καταργειται τελείως το τελος ακινητων... περαν της μειωσης 15% για ολους

Μετά πολλών ενστάσεων από την Τρόικα ανακοινώθηκε τελικά από τον Γιάννη Στουρνάρα η διεύρυνση του κύκλου των εξαιρούμενων ή απαλλασσόμενων από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, με βασικό κριτήριο το εάν το επίπεδο εισοδήματος των ιδιοκτητών βρίσκεται κοντά στα όρια της φτώχειας.

Την αποβολή του τραμπουκου Κ. Τόμπρα απ' τους ΑΕ, ζητησε η Πρεβεζανου

Την αποβολή τραμπουκου Κ. Τόμπρα ο οποιος της επιτεθηκε και την χτύπησε στο περιθώριο του Ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητάει η πρώην βουλευτής του κόμματος Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου.

Ο Βενιζέλος παίρνει υπουργείο. Αλλά όχι… αντιπροεδρία

Εδώ και πολύ καιρό έχει καταστεί σαφές ότι το κλειδί του ανασχηματισμού είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και πιο συγκεκριμένα, η ισορροπία δύναμης και εξουσίας στην οποία θα καταλήξουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο βασικός κυβερνητικός εταίρος του, ώστε να αποφασιστεί το πόστο που θα ανατεθεί στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Τι συμβολίζει η Μεγάλη Δευτέρα σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και η αρχή της Εβδομάδας των Παθών, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβολίζει η συγκεκριμένη ημέρα για την Ορθόδοξη εκκλησία. Την επόμενη μέρα από την Κυριακή των Βαΐων, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του «Παγκάλου» Ιωσήφ, γιου του Ιακώβ, που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, ενώ η μέρα είναι επίσης αφιερωμένη και...

Αυτη είναι η σταρ Ελλας που συνελήφθη μετά τις δολοφονίες της μαφίας στην Πάτρα (φωτο)

Τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μία μεγάλη επιχείριση της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη πρώην Σταρ Ελλάς, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Σύμφωνα με το patranews.gr, η νεαρή καλλονή συνελήφθη στο διαμέρισμα της στον Αγιο Δημήτριο Αττικής. Εκεί αστυνομικοί της ΕΚΑΜ εντόπισαν και συνέλαβαν τον Αλέξη Φράγκο, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του 38χρονου Πάνου Τσίρκα.

Η Σταρ Ελλάς του 2008...

Φάκελος προς τον γερμανό πρόεδρο με... «χρησιμοποιημένο προφυλακτικό»

Εκρηκτικά φοβόταν η ασφάλεια του γερμανού προέδρου ότι περιείχε ύποπτος φάκελος που στάλθηκε στο προεδρικό μέγαρο την περασμένη εβδομάδα. Η ασφάλεια κάλεσε εμπειρογνώμονες της αστυνομίας οι οποίοι και «απασφάλισαν» τον φάκελο, διαπιστώνοντας, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ, πως τελικά περιείχε... χρησιμοποιημένο προφυλακτικό.

Αδωνις σε Παπαδακη: Οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται... ας μη με ξανακαλεσεις (βιντεο)

Αυτη ηταν η απαντηση του Αδωνι στα οσα μονολογουσε το πρωι ο Γ. Παπαδακης εναντιον του. Ο γνωστος περιπτερας της δημοσιογραφιας θιχτηκε επειδη χθες ο Αδωνις στο MEGA ειπε οτι "υπαρχει πολυ λαικισμος ειδικα στα πρωιναδικα"

Σαμαράς: Πιο ενωμένη από ποτέ η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση διέψευσε τις Κασσάνδρες για τις δήθεν αρρυθμίες και βγήκε πιο ενωμένη παρά ποτέ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η επικείμενη τράμπα του Λέβα με τον Γκόμεζ...

Η Μπάγερν έχει τα λεφτά, η Ντόρτμουντ βγάζει τους λαγούς και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να κάνουν και πάλι τη διαφορά με την τράμπα αυτών των δυο πολύ μεγάλων παικτών...

Αν συνδυάσεις όσα λένε αποσπασματικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι... θα χρειαστείς ψυχίατρο

Ο Λαφαζάνης με ένα πύρινο λόγο υπερασπίστηκε τους Δ.Υ. που ενδέχεται να απολυθούνε απο κάτι απίθανους οργανισμούς όπως πχ "Εθνικό Ίδρυμα Μελετών Θ. Κολοκοτρώνης ο «Γέρος του Μοριά»

Πιο πρίν ο αρχηγός του, κατακεραύνωνε την κυβέρνηση για...

Η «δημοκρατία» σώζει τη μαύρη τρύπα

Του Στέφανου Κασιμάτη

«Σώσαμε τις συντάξεις του ΤΕΒΕ!». Ηταν το περιεχόμενο του sms που έστελνε το ΠΑΣΟΚ σε διαφόρους αποδέκτες την περασμένη Πέμπτη, θριαμβολογώντας για την τροπολογία που ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης αναγκάστηκε να αποσύρει ηττημένος από τις δημοκρατικές δυνάμεις. Εστω! Σώσαμε, λοιπόν, τις συντάξεις της προνομιακής πρώτης ταχύτητας του ΤΕΒΕ, εκείνες που...

Ντάξ', το καλύτερο Συνέδριο! Όλα τα έκαναν Καμμένος και ΑΕροψεκασμένοι

Το προηγούμενο ΣΚ θα μείνει στην ιστορία σαν ορόσημο για τη "Μητέρα όλων των Συνεδρίων". Δείτε τι πρόλαβαν να κάνουν μέσα σε 1 μέρα ουσιαστικά:

Αστειότητες τα περι αντιγραφής από τον γιο Σαμαρά-Διαψεύδει το κολλέγιο και ξεμπροστιάζει την κομμουνίστρια καθηγήτρια

[Εννοείται οτι την απάντηση του σχολείου δεν θα την βάλουν αυτοί που με χαρά αναπαρήγαγαν 2 μέρες τώρα τις αστειότητες του ΧΩΝΙ... btw όλοι αυτοί στις εκλογές του Ιουνίου κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σποτάκι με τα παιδιά που ρωτούσαν το δάσκαλο για το ευρώ... τώρα αποδείχθηκαν πρώτοι στην υποκρισία και τον κανιβαλισμό στη βάση ψευδών]

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ που αφορά σε απόλυση εκπαιδευτικού μας, διότι δήθεν συνέλαβε μαθητή μας να επιχειρεί να αντιγράψει, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:

Τον Οκτώβριο του 2012 πρώην εκπαιδευτικός του Κολλεγίου Αθηνών κατέθεσε αγωγή κατά του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος με τη διαδικασία εργατικών διαφορών,διεκδικώντας να κηρυχθεί άκυρη η λύση της εργασιακής της σχέσης. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 22.4.2013 και...

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος να αλλάξει χώρα, αν ισχύει η off shore

“Αν ισχύει η υπόθεση off shore+σκαφος, τοτε κάποιος θα αλλάξει χωρα.. Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχου δεν πανε μαζι..”.

Αυτό έγραψε ο Κώστας Μαρκόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφού είχε προηγηθεί το γέλιο της αρκούδας...

ΦΩΤΟ: Πολύ σκληρός πάλι χθες ο Αλέξης!

Έτσι είναι... αν το άτομο δεν μασάει τ' αντερά του τι να του πει κι η Μέρκελ απ' τη ζωή της:

Νέα ξεφτίλα Καμμένου από Αδωνι: Σε offshore έχει το 17μετρο σκάφος του πατέρα του ο Offshoreμμένος (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Μούγγα πάλι τα παπαγαλάκια για τον αρχηγό... και το αγγλικό δίκαιο που ήταν άσχημο για το μνημόνιο αλλά καλό για το σκάφος του μπαμπά... μιας και δεν πληρώνει φόρους

Όπως ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Καμμένος ή Βαμμένος ή Offshoreμμένος «έχασε τα λόγια του» όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του έδειχνε από τα έδρανα της Βουλής τα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το σκάφος «ILIATORAS OF LONDON» είναι γραμμένο σε offshore εταιρεία στις Παρθένες Νήσους.